#korearentalmalaysia

VENICE TOP
Cold: 1.8L
Hot: 1.0L
Choose your water: Mineral/Alkaline/Hydrogen
Rental fee: Rm63.00
Outright: Rm3,400
Call Sekarang di no 018-2925465/011-37445110
#penapisair #penapisairmurah #penapisairterbaik #penapisairmampumilik #penapisairmalaysia #penapisairtermurah #penapisairterkini #hydrogen #alkaline #mineral #korearentalmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Korea Rental
Smart plan and promo plan
Wsp:011-37445110

#penapisairmurah #penapisairterbaik #penapisair #murah #melaka #kualalumpur #korearentalmalaysia #penapisairmampumilik

0๐Ÿ’ฌ

Korea Rental dengan harga sebulan hanya Rm 68.

Free Registration, Free service, Free warranty, Free Delivery
Pm us for more information 011-37445110/018-2925465.
#penapisairmurah #penapisair #penapisairmampumilik #penapisairmurahmalaysia #penapisairterbaik #korearentalmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Jom fight sales di Homedec KLCC
#korearentalmalaysia
#homedecklcc2017

0๐Ÿ’ฌ

PUREAL by Korea Rental

Tankless
Slim & compact
No electric required

Penapis air sewa beli PALING MURAH dipasaran

Serendah RM48/bln

Interested?

Whatsapp : 0139613934

#korearental
#korearentalselayang
#korearentalwithaja
#korearentalmalaysia
#korearentalkualalumpur
#waterfilter
#waterpurifier

0๐Ÿ’ฌ

PUREAL by Korea Rental

Tankless
Slim & compact
No electric required

Penapis air sewa beli PALING MURAH dipasaran

Serendah RM48/bln

Interested?

Whatsapp : 0139613934

#korearental
#korearentalselayang
#korearentalwithaja
#korearentalmalaysia
#korearentalkualalumpur
#waterfilter
#waterpurifier

0๐Ÿ’ฌ

PUREAL by Korea Rental

Tankless
Slim & compact
No electric required

Penapis air sewa beli PALING MURAH dipasaran

Serendah RM48/bln

Interested?

Whatsapp : 0139613934

#korearental
#korearentalselayang
#korearentalwithaja
#korearentalmalaysia
#korearentalkualalumpur
#waterfilter
#waterpurifier

0๐Ÿ’ฌ

PUREAL by Korea Rental

Tankless
Slim & compact
No electric required

Penapis air sewa beli PALING MURAH dipasaran

Serendah RM48/bln

Interested?

Whatsapp : 0139613934

#korearental
#korearentalselayang
#korearentalwithaja
#korearentalmalaysia
#korearentalkualalumpur
#waterfilter
#waterpurifier

0๐Ÿ’ฌ

Happy Deepavali kepada seluruh yang menyambut. Happy deepavali juga buat abg @douglas.putra @douglas.putra sekeluarga. #happydeepavali #erarezlee #korearentalmalaysia #ctdk

2๐Ÿ’ฌ

anak baru lepas jadi HULK...potong rambut dah anakma. #ctdk #korearentalmalaysia #krental #kacukanjawaminangbugis

0๐Ÿ’ฌ

Menziarah kematian moyang saudara. #korearentalmalaysia #krental

2๐Ÿ’ฌ

First day opening Kuantan City Mall ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป #wellnessplanner
#korearentalmalaysia
#fightforWM

1๐Ÿ’ฌ

Penapis Udara #montblanc #korearental #korearentalmalaysia #murah
#venicetop #korearental #korearentalmalaysia #murah #korearentalselangor
masih tercari-cari penapis udara yang berkualiti dan murah๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Šboleh hubungi saya... http://www.wasap.my/60103141213/korearental
http://www.wasap.my/60103141213/korearental
http://www.wasap.my/60103141213/korearental

0๐Ÿ’ฌ

#venicetop #korearental #korearentalmalaysia #murah #korearentalselangor
masih tercari-cari penapis air yang berkualiti dan murah๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Šboleh hubungi saya... http://www.wasap.my/60103141213/korearental
http://www.wasap.my/60103141213/korearental
http://www.wasap.my/60103141213/korearental

0๐Ÿ’ฌ

PENAPIS AIR KOREA RENTAL SUDAH BERADA DIMALAYSIA TAU..SUDAH 30TAHUN BERADA DI LUAR NEGARA.HARGA TERSANGAT MURAH!
Mesin penapis air VENICE antara product yang paling laris di pasaran .WOOWW!!! Bulanan paling rendah hanya RM63.00 sebulan .Memang murah kan.nak beli 2 sekali untuk MAK pun bole.nak bayar secara tunai pun bole kami bg diskaun untuk anda.Yg paling best tiada yuran pendftaran Tau. keistemewaan model venice . โˆš Ada air panas dan sejuk . โˆš Boleh tambah fouset untuk air room suhu bilik jika nak โˆš Tangki stanless steel . โˆš Boleh pilih filter samaada nak air mineral , alkali atau hydrogen . โˆš mudah digunakan sesuai untuk orang tua dan kanak - kanak

Service ,maintenance percuma sehingga habis bayar ** Yuran pendaftaran RM265.00 dikecualikan.

Kemudahan yang ada pada mesin penapis air Korea Rental , boleh mengawal suhu air panas memudahkan lagi untuk sediakan susu anak , Cuma tekan dan dapatkan air.
Ada lagi..... ๐Ÿ‘๐Ÿป Anak anak nak minum air pon mudah. Cuma tekan dan dapatkan air.
๐Ÿ‘๐Ÿป Anda nak pergi kerja tak perlu masak air lagi untuk minum kopi atau teh. Cuma tekan dan dapatkan air.
๐Ÿ‘๐Ÿป Air sejuk pon ok lebih sejuk dari peti ais sebab tangki penapis air Korea Rental stanless steel dan kedap udara .

Jangan risau. Kami ada untuk bantu anda.
CONFIRM LULUS !!! SERIUS!
99.9% yang mendaftar APPROVED dan dapat pasang di rumah mereka.
Kenapa ye ? โŒ TAK PERLU Payslip
โŒ TAK PAYAH Bank statement
โŒ TAK ADA Yuran Pendaftaran โœ… Kerja sendiri atau suri rumah pon boleh apply.
โœ… Sabah & Sarawak pon boleh dapat harga sama. โŒ TAK PERLU keluar Rumah. Kami uruskan semua.

Semuanya mudah untuk dapatkan Air yang berkualiti dan ada Standard.

Selain itu juga Kami ada Promosi Khas untuk Like Page @penapis air termurah

Ada hadiah menanti anda .

Like dan share supaya Suami / Isteri anda peka dengan air bersih.

Untuk maklumat lanjut berkenaan.dengan product venice boleh hubungi saya
http://www.wasap.my/60123472822
http://www.wasap.my/60123472822

#korearentalmalaysia
#murah
#1malaysia
#penapisAirtermurah

2๐Ÿ’ฌ

BERITA TERBARU MALAYSIA 2017
PERTAMA DI MALAYSIA SEBUAH SYARIKAT TERKEMUKA DI KOREA TELAH BEROPERASI DI MALAYSIA.

Product Korea Rental bermula dengan harga RM 48.00 sebulan air biasa , RM 63.00 sebulan sehingga RM 115.00 sebulan ada air panas , sejuk dan suhu bilik .

Servis PERCUMA sehingga habis bayar mesin penapis air termasuk filter , maintenance dan warranty.

Berpengalaman hampir 30 tahun di pasaran luar negara kini Korea Rental boleh didapati di malaysia.

Harga termasuk GST dan yuran pemasangan sebanyak RM265 DIKECUALIKAN.

Korea Rental ada beberapa product yang memenuhi kehendak pelanggan dengan harga yang berpatutan , boleh beli secara tunai ataupon sewa beli.

Anda juga boleh memilih samaada air mineral , alkali ataupon hydrogen untuk minuman seisi keluarga.

Kemudahan yang ada pada mesin penapis air Korea Rental , boleh mengawal suhu air panas memudahkan lagi untuk sediakan susu anak , Cuma tekan dan dapatkan air.
Ada lagi..... ๐Ÿ‘๐Ÿป Anak anak nak minum air pon mudah. Cuma tekan dan dapatkan air.
๐Ÿ‘๐Ÿป Anda nak pergi kerja tak perlu masak air lagi untuk minum kopi atau teh. Cuma tekan dan dapatkan air.
๐Ÿ‘๐Ÿป Air sejuk pon ok lebih sejuk dari peti ais sebab tangki penapis air Korea Rental stanless steel dan kedap udara .

Jangan risau. Kami ada untuk bantu anda.
CONFIRM LULUS !!! SERIUS!
99.9% yang mendaftar APPROVED dan dapat pasang di rumah mereka.
Kenapa ye ? โŒ TAK PERLU Payslip
โŒ TAK PAYAH Bank statement
โŒ TAK ADA Yuran Pendaftaran โœ… Kerja sendiri atau suri rumah pon boleh apply.
โœ… Sabah & Sarawak pon boleh dapat harga sama. โŒ TAK PERLU keluar Rumah. Kami uruskan semua.

Semuanya mudah untuk dapatkan Air yang berkualiti dan ada Standard.

Jimat lagi RM 265 untuk pemasangan tak perlu bayar.

Apa tunggu lagi? Whatsapp kami sekarang.

0182926115 Pn. Nazerah

Like dan share supaya Suami / Isteri anda peka dengan air bersih.

#patahsebelahsayap #bazaarpaknil #ctdk #tudungmurah #bajubayi #barangbayi #kasut #jawatankosong #kesihatan #krental #korearentalmalaysia #rcw #afmegastar #dbi #penulenair #jaket #penapisair #selfie #durian #anak #pregnant #mengandung #hamil #ddnfriends

3๐Ÿ’ฌ

Tahu tak lagi, beli Penapis Air KOREA RENTAL Serendah RM63 sahaja sebulan?
.
.
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ SAYANG PROMOSI BERBALOI INI JANGAN DI LEPASKAN ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
๐Ÿ”… Paling Rendah di Pasaran dengan Harga serendah RM63/sebulan untuk penapis air 2 SUHU (PANAS + SEJUK)
.
.
Anda akan dapat P.E.R.C.U.M.A๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ†“ Servis setiap 3 bulan sehingga 6 tahun Setengah ๐Ÿ†“ Penukaran filter secara BERKALA sehingga 6 tahun Setengah
๐Ÿ†“ Pemasangan & "Relocation" sekiranya berpindah sehingga 6 tahun Setengah
๐Ÿ†“ Repair dan Spare Parts sehingga 6 tahun Setengah
.
. ๐Ÿ˜˜CLICK SAJA LINK DI BAWAH๐Ÿ˜˜

http://www.wasap.my/60133704062
http://www.wasap.my/60133704062
http://www.wasap.my/60133704062

#korearentalmalaysia #modelvenicesunset #kualalumpur

0๐Ÿ’ฌ

Assalamualaikum apa kaba sume lama ijal tak post
Ini nak share !!!
nak kan air murah ???
Nak air yang berkualiti??? Sekarang anda dah boleh dapati bersama kami

Contact me
Ijal 0192707988
Ijal 0192707988
Ijal 0192707988

#krental
#korearental
#korearentalmalaysia
#korearentaljohor
#penapisairmurah
#penapisair
#penapisudara
#penapisudaramurah
#senangdidapati
#airsedap
#airberkualiti
#instagood
#waterdispenser

0๐Ÿ’ฌ

CABARAN JOM BERJIMAT
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Sebulan xsampai Rm100 pun, sewa bulanan serendah RM 48 !!! Jauh lebih murah dari jenama woway dan pokko *bukan nama sebenar* memang jimat sgt laa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Zaman skrg ni semua nk jimat cermat, tapi pada sama nk barang yg berkualiti. Betul tak?? Ni lengkap dgn air #Panas & #Sejuk. Xpayah dah susah2 nak masak air lg. Jiran or sedara tetiba terjah rumah,xsampai 3 minit dah boleh hidang air. Senanggg~ ๐Ÿ˜Ž โ„FREE Servis setiap 3 bulan
โ„FREE Tukar Filter secara berkala
โ„FREE Pemasangan di seluruh Malaysia
โ„FREE Alat ganti jika kerosakan
โ„FREE Pemindahan di tempat baru

Bagus ke bagus?? Jom sahut cabaran ini๐Ÿ‘‡๐Ÿป Mari pasang terus, klik sini kita borak lebih lanjut www.wasap.my/601112452758 AZRY WAFIQ -Your Trusted Korea Rental Agent-

#KoreaRental
#KoreaRentalMalaysia

0๐Ÿ’ฌ