#kucinggemuk

SHAM, KENAPA KUCING KAU MACAM SAKIT JE?? DAH LA KURUS, BULU PUN HABIS GUGUR!! *** .
Kisah pengguna 'growth booster' :~
.
"GROWTH BOOSTER" amat pakar dlm membantu kucing anda yg bermasalah:~
~ kucing terlalu kurus disebabkan hilang selera makan
~ bulu kucing selalu gugur dan tidak lebat
~ bulu kucing yg tidak cantik
~ kucing lesu dan tidak aktif
~ selalu didatangi pelbagai penyakit/fungus
.
Dengan penggunaan minima hanya selama 2 minggu shj, akan ada perubahan pada kucing anda dari segi :~
~ penambahan selera kucing
~ tumbesaran kucing semakin membesar
~ bulu semakin lebat dan cantik
~ keguguran bulu semakin berkurang
~ kucing semakin aktif dan sihat
~ Kulit sihat dan kutu pun hilang
.
------------------------------------------
GROWTH BOOSTER adalah supplement dlm bentuk 'tablet'. Sebotol mengandungi 60 tablet utk penggunaan 2 bulan ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
CARA NAK GUNA SENANG JER:
==========================
Boleh bagi terus tablet Growth Booster pada kucing anda, kebiasaan kucing amat gemar dan senang je makan 'tablet' ni kerana ia mempunyai aroma yg dapat menarik perhatian kucing utk makan..
Or, boleh pecahkan dan campur dalam cat food "
.
BERMINAT NAK CUBA??? Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287

#sayajual #catlovers #sayajualmurah #sayajualsupplementkucing #jualmurah #jdt #selangor #kucinggebu #kucinggemuk #kucingmurah #kucingkampung #makanankucingmurah #makanankucing #catgrowthbooster #bazaarpaknil #supplementkucing #kucingmurah
#kucingcomel #onlineshoppingmalaysia #malaysiaonlineshopping #catloversclub #kucinglucu #kucingku #kucing #kucingmalaysia #malaysiapetshop #malaysiapets #malaysiapet #petmalaysia #igersmalaya

0๐Ÿ—จ

advertisement

Salam sejahtera kpd pencinta kucing!!! Adakah kucing anda mengalami masalah2 seperti berikut :~ ~ kucing terlalu kurus
~ bulu kucing selalu gugur dan tdk lebat
~ bulu kucing yg tdk cantik
~ kucing lesu dan tidak aktif
~ kucing kehilangan selera makan
~ selalu didatangi pelbagai penyakit/fungus

Jgn risau!! Growth Booster sedia membantu anda!!! Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287

#sayajual #catlovers #sayajualmurah #sayajualsupplementkucing #jualmurah #jdt #selangor #kucinggebu #kucinggemuk #kucingmurah #kucingkampung #makanankucingmurah #makanankucing #catgrowthbooster #bazaarpaknil #supplementkucing #kucingmurah
#kucingcomel #onlineshoppingmalaysia #malaysiaonlineshopping #catloversclub #kucinglucu #kucingku #kucing #kucingmalaysia #malaysiapetshop #malaysiapets #malaysiapet #petmalaysia #igersmalaya

0๐Ÿ—จ

Mimin:yg liat jelek ya...cing..
๐Ÿ˜บ:iya..hahaha๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น
Mimin:kayak elu cing...
๐Ÿ˜บ:NO๐Ÿ˜พ๐Ÿ˜พ๐Ÿ˜ˆ
Mimin:maap cing maap,canda kok!(fake smile)
.
.
.
.
.
#kucinggarang#kucinglucu#kucing#kucingimut#kucingindonesia#kucingmanja#kucinglucu#catslovers#catsofinstagram#cat#cats#catstagram#kucingkeren#kucinglucu#catslover#ilovecat#catsloversworld#catsloversclub#catsloverday#kucinggemuk#kucinggendut#kucingcomel#cutecat

0๐Ÿ—จ

advertisement

MASALAH BULU KUCING GUGUR

Sebab-sebab yang lain adalah seperti Kekurangan nutrisi, kelebihan vitamin juga adalah salah satu penyebabnya. Selain itu suhu kandang atau tempat tinggal kucing terlalu panas juga boleh menyebabkan keguguran bulu kucing, pemilihan syampu sangat penting. Syampu yang tidak sesuai boleh menyebabkan keguguran bulu kucing. selain itu kutu, tungau dan kulat juga adalah musuh utama pada kucing. Seperti manusia kucing juga mempunyai gangguan hormon, ini juga adalah salah satu penyebabnya. Alahan pada ubat dan gangguan antibodi yang tidak kuat juga membolehkan masalah bulu kucing gugur.

Terdapat banyak faktor kenapa bulu kucing gugur

1. Kutu/Lices
Lazimnya kucing akan gatal dan menggaru dengan tahap maksima, menyebabkan bulunya gugur

2. Fungus
Fungus kelihatan seperti debu yang boleh menyebabkan sel2 pada bulu kucing mati.

3. Kekurangan Protein dan Vitamins
Makanan yang berasaskan meat by products mempunyai kandungan protien yang sedikit..Kucing memerlukan protien untuk membina kulit dan bulu yang sihatโ€ฆ

Whatsapp 011-28504287

#sayajual #catlovers #sayajualmurah #sayajualsupplementkucing #jualmurah #jdt #selangor #kucinggebu #kucinggemuk #kucingmurah #kucingkampung #makanankucingmurah #makanankucing #catgrowthbooster #bazaarpaknil #supplementkucing #kucingmurah
#kucingcomel #onlineshoppingmalaysia #malaysiaonlineshopping #catloversclub #kucinglucu #kucingku #kucing #kucingmalaysia #malaysiapetshop #malaysiapets #malaysiapet #petmalaysia #igersmalaya

0๐Ÿ—จ

advertisement

MEMPERKENALKAN "GROWTH BOOSTER" !!!
----------------------------------------
Satu-satunya formula yg dapat membantu anda mempunyai kucing idaman setiap pencinta kucing!!
"growth booster" pakar dalam menyelesaikan masalah :~
~ kucing terlalu kurus
~ bulu kucing selalu gugur dan tdk lebat
~ bulu kucing yg tdk cantik
~ kucing lesu dan tidak aktif
~ kucing kehilangan selera makan
~ selalu didatangi pelbagai penyakit/fungus
----------------------------------------
Antara kesan2 selepas penggunaan "GROWTH BOOSTER" :~
~ menambah selera makan kucing anda
~ tumbesaran kucing semakin membesar
~ bulu semakin lebat dan cantik
~ keguguran bulu semakin berkurang
~ kucing semakin aktif dan sihat
~ Kulit sihat dan kutu pun hilang

Whatsapp 011-28504287

#sayajual #catlovers #sayajualmurah #sayajualsupplementkucing #jualmurah #jdt #selangor #kucinggebu #kucinggemuk #kucingmurah #kucingkampung #makanankucingmurah #makanankucing #catgrowthbooster #bazaarpaknil #supplementkucing #kucingmurah
#kucingcomel #onlineshoppingmalaysia #malaysiaonlineshopping #catloversclub #kucinglucu #kucingku #kucing #kucingmalaysia #malaysiapetshop #malaysiapets #malaysiapet #petmalaysia #igersmalaya

0๐Ÿ—จ

#CATijah ๐Ÿ˜บ | #BantalKucing ๐Ÿˆ

Ibumu itu bukan hari raya yang cuma dimuliakan setahun sekali.
Tapi Ibumu adalah seseorang yang wajib kamu muliakan setiap hari. .
.
๐Ÿ’• dan mention temen kamu yang sayang sama ibunya ๐Ÿ˜ธโค๐Ÿ‘ต
__
#CATijah ๐Ÿพ #BelanjaSambilBeramal ๐ŸŽ๐Ÿ’ฐ
.
.
#kucing #kucinglucu #catsoninstagram #kucingkampung #meowholicid #kucingpersia #kucingku #pecintakucing #kucingindonesia #kucingkesayangan #kucingpersiamurah #hibahkucing #kucingbandung #kucingjogja #kadoulangtahun #adopsikucing #bantalkucing
#kadounik #kadoultah #kucinglucubanget #kucinggemuk #kucingjalanan #kucinglovers #kadopacar #kucingputih #kucinglokal

31๐Ÿ—จ

advertisement

wahhhh!!! garangnya si comell nie!! dah macam lion king pun ada ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Mcm mana nak gebukan n kuatkan sicomel???? .
Boleh whatsapp sy utk tahu rahsia growth booster
Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287

#sayajual #catlovers #sayajualmurah #sayajualsupplementkucing #jualmurah #jdt #selangor #kucinggebu #kucinggemuk #kucingmurah #kucingkampung #makanankucingmurah #makanankucing #catgrowthbooster #bazaarpaknil #supplementkucing #kucingmurah
#kucingcomel #onlineshoppingmalaysia #malaysiaonlineshopping #catloversclub #kucinglucu #kucingku #kucing #kucingmalaysia #malaysiapetshop #malaysiapets #malaysiapet #petmalaysia #igersmalaya

0๐Ÿ—จ

advertisement

Mahu kan bulu meow yg berkilat dan gebu?? nak hilangkan kurap? tambah selera makan?? GROWTH BOOSTER dpt membantu anda,
.
Berminat? boleh whatsapp saya utk detail ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287

#sayajual #catlovers #sayajualmurah #sayajualsupplementkucing #jualmurah #jdt #selangor #kucinggebu #kucinggemuk #kucingmurah #kucingkampung #makanankucingmurah #makanankucing #catgrowthbooster #bazaarpaknil #supplementkucing #kucingmurah
#kucingcomel #onlineshoppingmalaysia #malaysiaonlineshopping #catloversclub #kucinglucu #kucingku #kucing #kucingmalaysia #malaysiapetshop #malaysiapets #malaysiapet #petmalaysia #igersmalaya

0๐Ÿ—จ

Nak meow makin gebu gebas sihat??? .
ni nak kongsi skt rahsia penjagaan utk gebu n sihat kan meow,, hanya perlu bagi sebiji selang sehari pun dah cukup utk gebu n gemokkan meow, meow pun makin sihat dan aktif ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287

#sayajual #catlovers #sayajualmurah #sayajualsupplementkucing #jualmurah #jdt #selangor #kucinggebu #kucinggemuk #kucingmurah #kucingkampung #makanankucingmurah #makanankucing #catgrowthbooster #bazaarpaknil #supplementkucing #kucingmurah
#kucingcomel #onlineshoppingmalaysia #malaysiaonlineshopping #catloversclub #kucinglucu #kucingku #kucing #kucingmalaysia #malaysiapetshop #malaysiapets #malaysiapet #petmalaysia #igersmalaya

0๐Ÿ—จ

advertisement

Kesian kan si comel bermasalah seperti:
.
- terlalu kurus
- bulu selalu gugur
- kulit kurap/fungus
- selsema berpanjangan
.
Jangan risau dlu, formula terbaik Growth Booster amat pakar dlm membantu masalah2 si comel anda..
.
Berminat? boleh whatsapp saya utk detail.

Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287

#sayajual #catlovers #sayajualmurah #sayajualsupplementkucing #jualmurah #jdt #selangor #kucinggebu #kucinggemuk #kucingmurah #kucingkampung #makanankucingmurah #makanankucing #catgrowthbooster #bazaarpaknil #supplementkucing #kucingmurah
#kucingcomel #onlineshoppingmalaysia #malaysiaonlineshopping #catloversclub #kucinglucu #kucingku #kucing #kucingmalaysia #malaysiapetshop #malaysiapets #malaysiapet #petmalaysia #igersmalaya

0๐Ÿ—จ

"RAHSIA MENGGEMOK DAN MENGGEBUKAN SI COMEL TERBONGKAR"
.
Growth Booster diguna utk kucing:
- bulu gugur
- kucing yg kurus - kucing berkurap/fungus
- kucing yg kurang aktif atau lesu
- selsema yg berpanjangan
.
selepas penggunaan gb:
- bulu akan lebih lebat n gebu
- tumbesaran akan membesar
- berat bertambah
- selera makan akan bertambah
- kulit sihat tanpa kurap/kutu
- antibodi kucing akan bertambah
- susah nak kne penyakit2
- kucing semakin aktif dan sihat
.
biasa lepas seminggu dua penggunaan pn dah akan nampak beza pd kucing, but depends pd kucing jgk ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿป Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287

#sayajual #catlovers #sayajualmurah #sayajualsupplementkucing #jualmurah #jdt #selangor #kucinggebu #kucinggemuk #kucingmurah #kucingkampung #makanankucingmurah #makanankucing #catgrowthbooster #bazaarpaknil #supplementkucing #kucingmurah
#kucingcomel #onlineshoppingmalaysia #malaysiaonlineshopping #catloversclub #kucinglucu #kucingku #kucing #kucingmalaysia #malaysiapetshop #malaysiapets #malaysiapet #petmalaysia #igersmalaya

0๐Ÿ—จ

Minyak Ikan utk memelihara kesehatan, meningkatkan nafsu makan, dll. Bisa utk manusia / hewan peliharaan.

Dosis:
Dewasa : 2-4 kapsul sesudah makan
Anak : 1-2 kapsul sesudah makan

Hwn Peliharaan :
Kucing : 1-2 kapsul sehari (trgantung BB)
Anjing : 1-4 kapsul sehari (trgantung BB)
Bisa utk mmbantu meningkatkan BB hwn peliharaan.

Utk proses penggemukan badan, 1 hari 2 kapsul setiap pagi dan malam. Jika sudah mencapai BB yang diinginkan bisa maintenance 1 hari sekali atau 2 hari sekali.

Utk dosis musang & hwn peliharaan lainnya bs menyesuaikan.

Dikemas dlm kemasan sachet isi 20 butir / sachet
Rp3000/sachet

#minyakikan #minyakikankucing #kucinggemuk #bdg #radiokucing.com #kucing #kucingku #makanankucing #makanan #kucing #cat #kitten #indonesia #bandung #sibelang #makanankucingmurah #makanankucingbagus #sibelang #catlover #tokokucing

0๐Ÿ—จ