#kucingmanja

aLfiTa

Kelakuan si kenny...
Baju dikira kasur kali ya
#kucingmanja#kucingkesayangan

aLfiTa

DezDoz

Ga tau mau apa ini kucing semua orang udah tidur dia ngeong" diluar pintu kamar, udah dibukain malah gugurutu masuk trus begini. Ga tau apa ya orang butuh konsentrasi 😄😄😄
#kucingmanja
#cat
#catofinstagram
#petstagram

DezDoz

Riki Agus

[delete soon] after 60 likes. Hehehe

Namanya bukan stella (seperti kucing si @aryosantetuko),
Ia sering dipanggil saimen (re:simon),
Kucing perumahan yang manja | selalu bangun dari tidur ketika bunyi tudung saji makanan dibuka | paling suka guling guling diatas sajadah | membuat konsentrasi sedikit terpecah, haha | tapi paling senang di elus kepala | hingga membuat senyum terekah di seisi rumah, haha | ah sudahlah.
#kucingmanja

Riki Agus

Dery wahyudin

Rindu kita bersama di sore itu menuju Senja.....🍃🎶🎵🌄 #payungteduh
#senja
#kucingmanja
#gumpalanawan
#pohonkelapa 📷 @irfan_bonay .. ..

Dery wahyudin

CINTA

Too much selfie mommy 😼#meowcats #kucingmanja #meow

CINTA

Cats Cafe // Simple Event

It's Dinner time!! Yummmy !! menu baru bagi mereka yg nk menu sedap tp murah meh lah datang #sitompokcafe nasi goreng bujang ada sambal dan telur mata ,nk lgi jimat amik set siap air rm6.50 je!!
Kami tutup Pukul 10.30 Mlm.:-) #makanmurah #makanmakan #malaysiancafes #kucingmanja #kucingcomel #catlover #cafekucing #love #chill #relax #alhamdulillah #releasestress #bangi #food #bangisentral #cafehopkl #cat #cattheraphy #happycat #happylife #happyfood #lovecat #kualalumpur #catcafe #catlover #cafe #foodpanda #foodporn #catonfacebook #catoninstagram

Cats Cafe // Simple Event

💖 Wan Azreen 💖

Hai..nama sy Chibi 🐱🐈
.
Husband jumpa anak kucing ni masa kayuh kat lenggeng, dalam longkang kotor + lapar, ada kutu plak tu, terpisah dengan ibu dia kot..bawak balik rumah bagi makanan, memang bersungguh2 dia makan..😉 Lepas makan mandi, comey sgt kembang2 bulu..
.
Sekarang dah 10 hari jaga dak Chibi nie..manja sangat, dah bawak gi vet bagi ubat kutu & cacing cuma belum vaksin lagi sbb kecik sgt..
.
#sikucingchibi
#kucingmanja

💖 Wan Azreen 💖

cik.hadiaaidah

disergah sergah tak mau pergi...
.

buat bodoh je dengan posisi umpama askar sedang merangkak....
.

konon da activate kan attacking mode la tu... cehhh .

apsal awak jinak sangat ni kucing??? culik bawa balik nanti baru tau... 😂😂
.

#kucingmanja

cik.hadiaaidah

Cats Cafe // Simple Event

Good morning Wednesday!
Lunch time!
it's Meoww curry day!
Curry time!! :-) Selamat pg.. mesti awk2 semua tgah fikir lunch nanti nak makan kat mana.. jom dtg #sitompokcafe hari #wednesday menu lunch kami kari ayam .. menu baru dekat #sitompokcafedari kol 12-3pm sahaja ya syg2 semua #cafekucing #catlovers #kucing #kucingcomel #kucingmanja #makanmakan #foodporn #catlovers #makanlunch #makanbangi #alhamdulillah #releasestress #lovecat #bangi #bangisentral #cafehopkl #cattheraphy #happycat #kualalumpur #catcafe #catlover #syukurselalu #lunch ##catonfacebook #cat #catoninstagram

Cats Cafe // Simple Event

Neng Hielda

stiap pagi rajin bangunin....ngeong2 trus pengen selfi juga...sadar bnget sma kamera

#kucingputih
#kucingmanja
#kucingkesayangan
#kucingganteng

Neng Hielda

"Keyya MirZanIe"

Klo mau tidur slalu berebut t4 tidur...ma siie pushy..
#kucingmanja
#gakmaungalah
#pushysyng...

"Keyya MirZanIe"

Dorra The Cat 💎

selamat pagi semua. harini nampak burung, macam nak kejar je 😼

Dorra The Cat 💎