#kulitgebu

Last Day!!!!!! CNY sales akan tamat tak lama lagi. Bukan senang tau nak dpt harga ni, dah laa murah dah siap dpt free postage pula tu 🍊😱 Jangan lepaskan peluang utk sunting lynscosmetics time tengah sales ni. Jom cpt buat koleksi lynscosmetics skrg.

Set couple serum : RM70
Set glowing : RM80
Set whitening : RM73

Semua free postage 😱😱😱😱 Whatsapp sis skrg utk happykan diri anda dgn kulit cantik
.
Whatsapp πŸ“²01117959891
.
#lynscosmeticsfoundation #lynscosmetics #lynscosmeticspremium #lynscosmeticsresellers #skincaremalaysia #skincareroutine #foundation #foundationmalaysia #foundationroutine #skincare #serum #logomurah #packagingmurah #trendingmalaysia #igshopmalaysia #dropship #malaysia #sales #makeuptutorial #makeuplynscosmetics #kulitcantik #kulitkorea #kulitgebu

0πŸ’¬

TESTIMONI PENGGUNA PINK LADY BODY PERFECTION
_

Baru seminggu consume Pink Lady, dah nampak perubahan...
.
_
Ramai kawanΒ² tegur dengan perubahan ni..
.
_ "Wajah kelihatan licin..
Berat badan pun dah turun..
Kurang selera makan.."
_

Alhamdulillah.. Pink Lady membantu dengan izin.
.
.
WhatsApp 0193790248 (jaa).

1πŸ’¬

SERUM OH SERUM!

Penting ke serum nie ?
Kenapa serum kesannya lebih pantas berbanding cream dan moisturiser?

Kerana molekul dalam serum jauh lebih kecil dan lebih tinggi daripada moisturizer biasa, serum dapat digunakan untuk melawan dark spots dan fine lines sampai ke dalam lapisan kulit paling dalam. Dengan menambahkan serum ke dalam routine skin care (setelah toner, sebelum moisturizer),korang akan dapat menangani masalah di bagian dalam kulit dengan jauh lebih efektif.

Ingat tau merawat lebih dalam lebih bagus. Dalam yang mencerminkan luaran wajah korang . So kalau luaran penuh dengan jerawat jeragat segala pigmentasi itu tandanya dalaman kulit korang kurang sihat.
Bertindak amalkan serum sebagai routine skincare korang. Macam artis kita semua nie. Patut kulit cantik semasa dalam pantang☺️ #HerrazGlowSerum rupanya.

Wasap 0132644663

#Jeragat #Jerawat #KulitLicin
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #skincareterbaik #skincarehalal

0πŸ’¬

Loading...

Skin sis dah makin sihat lepas amalkan #HerrazGlowSerum. haa tgk skin dia makin flawless bebas masalah jerawat jeragat dan liang pore pun makin kecil.
-
Ehh jangan tengok je kulit sis ni cantik. Korang pun kena buat tindakan supaya kulit korang boleh flawless macam sis ni.
-
Bertindak dgn rawat skin korang bersama herraz glow serum.

Wasap 0132644663 #Jeragat #Jerawat #KulitLicin
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #skincareterbaik #skincarehalal

0πŸ’¬

Semenjak dua menjak ni sepi saja kan #susumaaez kita rajin sangat puji si kecik baby burn tu ja lebih . Baby burn untuk next batch kami akan restock awal bulan 2 in sha Allah . habis licin stok korang repeat order hehe Alhamdulilah .

Antara kebaikan susu maaez adalah lebih fokuskan untuk cantikkn dan memutihkan kulit sebab dalam susu maaez ada campuran kurma madu dll bukan susu biasa biasa . klau korang tak suka rasa susu kaw kaw kami ada jugak perisa coklat sesuai diminum untuk ibu mngandung jugak .

Nak tahu power ke tak susu maaez nih ? korang boleh swipe gambar sebelah . itu antara feedbck kak hanis sendiri kulit pun makin glowing + berseri . nak cuba? meh DM atau whatsaap +60135053919 .

#susumaaez#sunburn#jerawat#putih#kulitgebu#bfmommy##tumitpecah#kulitkusam#susubadan#kulitlembut#kulitbersih#kulitcerah#parut#kulitsihat#susukambing#milk#susumaaezmurah#original#terapiinstagram

0πŸ’¬

Last Day!!!!!! CNY sales akan tamat tak lama lagi. Bukan senang tau nak dpt harga ni, dah laa murah dah siap dpt free postage pula tu 🍊😱 Jangan lepaskan peluang utk sunting lynscosmetics time tengah sales ni. Jom cpt buat koleksi lynscosmetics skrg.

Set couple serum : RM70
Set glowing : RM80
Set whitening : RM73

Semua free postage 😱😱😱😱 Whatsapp sis skrg utk happykan diri anda dgn kulit cantik
.
Whatsapp πŸ“²01117959891
.
#lynscosmeticsfoundation #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #foundationmalaysia #foundation #foundationroutine #skincare #skincaremalaysia #skincareroutine #dropshipneeded #dropship #agentwanted #agent #stokistneeded #kulitcantik #kulitkorea #kulitgebu #trendingmalaysia #gadiscantik #gadismelayu #logomurah #packagingmurah #cnysales #cny #igshopmalaysia

0πŸ’¬

Loading...

Last Day!!!!!! CNY sales akan tamat tak lama lagi. Bukan senang tau nak dpt harga ni, dah laa murah dah siap dpt free postage pula tu 🍊😱 Jangan lepaskan peluang utk sunting lynscosmetics time tengah sales ni. Jom cpt buat koleksi lynscosmetics skrg.

Set couple serum : RM70
Set glowing : RM80
Set whitening : RM73

Semua free postage 😱😱😱😱 Whatsapp sis skrg utk happykan diri anda dgn kulit cantik
.
Whatsapp πŸ“²01117959891
.
#trendingmalaysia #lynscosmeticsfoundation #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #lynscosmeticspremium #logomurah #produkmalaysia #produkviral #produkkecantikan #dropshipneeded #dropship #agentwanted #stokistneeded #skincareroutine #skincaremalaysia #foundation #foundationmalaysia #igshopmalaysia #bazarpaknil #kulitcantik #kulitkorea #kulitgebu #letscantikjanganmengata

0πŸ’¬

Siapa bilang Lelaki tak pentingkan penampilan?
Siapa bilang Lelaki tak nak Flawless?
Itu semua penipu,lelaki jugak nak nampak menarik di depan Isteri,para gf uolss
.
Barulah setia melekat je si isteri/gf.Tak pandang lain.Fitrah manusia,kannnnss😘
.
Jom dapatkan Scrubdistrict now!
More feedbacks #scrubdistrictfeedback .

WhatsApp eja cepat!!
Sementara stock masih adaπŸ’•
.
WhatsAppπŸ“±013-9225114
.

#scrub #scrubdistrict #skincaremurah #skincareoriginal #skincaremalaysia #skincarekorea #scrubmuka #scrubbadan #scrubmurah #tipskecantikan #parutjerawat #jerawat #jeragat #kulitcantik #kulitcerah #kulitkusam #bodyscrub #kulitgebu #kulitputih #kulitmulus #jeragathilang #produkkecantikan #produkhalal #facescrub #facecare #whiteningscrub #scrubdistrictkedah #whiteningfacescrub #teamdatinsumelodi

0πŸ’¬

Last Day!!!!!! CNY sales akan tamat tak lama lagi. Bukan senang tau nak dpt harga ni, dah laa murah dah siap dpt free postage pula tu 🍊😱 Jangan lepaskan peluang utk sunting lynscosmetics time tengah sales ni. Jom cpt buat koleksi lynscosmetics skrg.

Set couple serum : RM70
Set glowing : RM80
Set whitening : RM73

Semua free postage 😱😱😱😱 Whatsapp sis skrg utk happykan diri anda dgn kulit cantik
.
Whatsapp πŸ“²01117959891
.
#trendingmalaysia #lynscosmeticsfoundation #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #dropshipneeded #dropship #agentwanted #stokistneeded #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #skincareroutine #skincaremalaysia #produkmalaysia #produkviral #gadiscantik #gadismelayu #produkkecantikan #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #kulitcantik #kulitkorea #kulitgebu #glowing #letscantikjanganmengata

0πŸ’¬

Loading...

IBU-IBU PON NAK CANTIK !! SETUJU ? .
Ashik org muda jer nak kulit cantik..gebu.. flawless
.
ibu-ibu tak boleh ke ?
.
Jom Ber b-glo chewtab ==> rahsia kulit ibu-ibu cun flawless
......................
DENGAN EXTRA 3X GANDA KHASIAT PENGGANTI TOMATO
......................
.
Cantik luar catik dalam jom..dengan Chewtab B-glo
60 biji 1 tablet untuk kegunaan sebulan terus
.
jom DM hakak

#BgloChewTabMemoreen #BrainBooster #IqBooster #SunnahFood #BlockStress
#FlawlessSkin #WhiteningSkin #KulitPutih #Kulit #KulitGebu #KulitJerawat
#Memoreen #MakananMinda #Minda #KulitGlowing #MindaCergas
#GulaGulaBijakSihatCantik #DayaIngatan #BadanSihat #universitimalaya #universiti #universitimalaysia #anakbijak #pilihanibubapa #ibucemerlang

0πŸ’¬

Memiliki seorang anak adalah pemberian Tuhan yang paling berharga bagi setiap keluarga, anak dapat melengkapi kebahagiaan tersendiri 😘 Mau tau rahasia cepat hamil terbukti 95% sampai 99% keberhasilan dengan waktu yang relatif singkat langsung saja invite pin :DD49481A
WA: 082247196263
#kulitberminyak #fefet #epydermahydrogel
#epyderma #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #kulitberminyak #blackhead #selkulitmati #sayang #jeragat #jerawat #kulitkering #kulitputih #kulitgebu #bibirhitam #jeragathilang #kulitsensetif #kulitflawless #grosirdaster #daster #dasterbayi #dressbayi #dastermurah #grosirdress #leggingbayi #grosirlegging #paketusaha

0πŸ’¬

Pure Argan oil’s proven and observed benefits for hair, skin, and nails are extensive, and include, to name a few…

Dry Skin: Nourishes and moisturizes dry, scaly, flaky skin and protects against infection.
.

Oily Skin: Regulates sebum production to keep the skin’s natural oils at a healthy level. With regular use, the skin will no longer look or feel oily.
.

Irritated/Itchy Skin: Protects skin from allergens that may cause itchiness.
.

Acne: Controls overproduction of acne-causing sebum and soothes the inflammation brought about by acne; also prevents the ugly scars acne can leave behind.
.

Aging: Stimulates renewal of skin cells and boosts elasticity while smoothing wrinkles and lines.
.

Sun Damage: Rich in antioxidants that protect cells from UV light.
.

Eczema and Psoriasis: Helps alleviate inflammatory symptoms associated with psoriasis. Also addresses immunity problems and allergies that trigger eczema symptoms.
.

Hair: Repairs damaged hair. Moisturizes instantly, and prevents split ends while restoring shine. Increases hair growth and helps control, cure, and prevent dry and itchy scalp.
.

Scalp: Keeps scalp healthy and well nourished. A few drops will protect against dandruff. Keeps the roots of the hair hydrated, protected, and well nourished.
.

Nails: Keeps nails strong and healthy and restores natural shine while easily resolving brittle nail problems.
.
For free consultation, πŸ“² 019-2167000
πŸ“² 019-2167000
πŸ“² 019-2167000
.
#arganoil
#organic
#KKMcertified
#pureoil
#oiljunkie
#moistskin
#suppleskin
#kulitgebu
#kotadamansara
#naturalcosmetics

0πŸ’¬

Loading...

Alhamdulillah. .
Thanks for shopping with us ❀️
Semoga produk kecantikan ini membawa 1001 manfaat untuk kulit uolls ❀️ .
-
-
Beli hanya dengan agent sah berdaftar untuk mengelakkan anda daripada terbeli fake products ❀️
-
-
Whatsapp 01125510766
Whatsapp 01125510766
Whatsapp 01125510766
-
-
#feedbackbyshaliciousletsbeauty
-
#shaliciousreseller
#kulitputih #putihkekal #kulitgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #terapiinstagram #neelofa #putihgebu #produkviral #produkkecantikan #putihseluruhbadan #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #produkkecantikan #kosmetik #muamalaysia #beautysecretshalicious #cshineskincare

2πŸ’¬

Alhamdulillah. .
Thanks for shopping with us ❀️
Semoga produk kecantikan ini membawa 1001 manfaat untuk kulit uolls ❀️ .
-
-
Beli hanya dengan agent sah berdaftar untuk mengelakkan anda daripada terbeli fake products ❀️
-
-
Whatsapp 01125510766
Whatsapp 01125510766
Whatsapp 01125510766
-
-
#feedbackbyshaliciousletsbeauty
-
#shaliciousreseller
#kulitputih #putihkekal #kulitgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #terapiinstagram #neelofa #putihgebu #produkviral #produkkecantikan #putihseluruhbadan #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #produkkecantikan #kosmetik #muamalaysia #beautysecretshalicious #cshineskincare

0πŸ’¬

Alhamdulillah. .
Thanks for shopping with us ❀️
Semoga produk kecantikan ini membawa 1001 manfaat untuk kulit uolls ❀️ .
-
-
Beli hanya dengan agent sah berdaftar untuk mengelakkan anda daripada terbeli fake products ❀️
-
-
Whatsapp 01125510766
Whatsapp 01125510766
Whatsapp 01125510766
-
-
#feedbackbyshaliciousletsbeauty
-
#shaliciousreseller
#kulitputih #putihkekal #kulitgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #terapiinstagram #neelofa #putihgebu #produkviral #produkkecantikan #putihseluruhbadan #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #produkkecantikan #kosmetik #muamalaysia #beautysecretshalicious #cshineskincare

0πŸ’¬

Loading...

Jerawat Makin kecut! .

Sapu minyak senyonyon a.k.a Minyak Averly setiap malam before tido. Bangkit esoknya terus peloles tauu. .

ws 011 3628 8906
ws 011 3628 8906

1πŸ’¬

.
.
Kelebihan Elysian Booster Serum

1- Mencerahkan kulit gelap dan kusam
2- Menghilangkan masalah kulit kering dan berminyak
3- Menjadikan kulit lembap dan anjal
4- Mengurangkan jeragat/ Melasma
5- Menghilangkan masalah kulit tak sekata
6- Menghilangkan semua jenis jerawat( jerawat nanah,jerawat pasir)
7- Menghilangkan semua jenis parut (parut jerawat berkesan untuk dihilangkan)
8- Mengurangkan eye bag bawah mata
9- Menghilangkan oil seed/ kolestrol bawah mata.
10- Menghilangkan garis halus bawah mata,muka,kulit kendur.
11- Mengurangkan blackhead, whitehead (pakai secara konsisten untuk hilangkan terus)
12- Mengecilkan liang roma/pori2 terbuka
13- Eczema,ruam,nappy rash (baby)
14- Kulit sensitif
15- Kawah/lubang pada muka
.
=================
Info Booster Serum
=================
βœ”οΈ pembuatan dengan teknologi nano Germany
βœ”οΈ mendapat pengiktirafan HALAL
βœ”οΈ mempunyai kelulusan KKM NOT150902912K
βœ”οΈ sesuai untuk bayi/ibu mengandung
βœ”οΈ Produk dari bahan semulajadi

Hanya Rm85 untuk semua kebaikan Elysian Booster Serum ni

1πŸ’¬

Loading...

Tak kenal maka tak cinta,
Bile dah cuba pasti jatuh cinta berkali2 melekat2 bak gam gajah uolss.
Nak rase sengatan #honeybeecream 🐝🐝 nie yg ohsem nie. Jom wasap lekaihhh
.
Whatsapp 018 277 3237
.
#honeybeemalaysia
#nafura #pelembab #kukitglowing #kulitsihat #kukitcantik #kulitgebu #kulitbersih #jerawat #kulitsensetif #kulitkering #bazaaronline #igbisness #honeybeeserum #honeybeecleanser #0182773237 #zura_prettyshop

0πŸ’¬

Tggu apa lg jom order pink lady 1 botol sorg.. xde duit? Blm gaji? Tggu cik abg bg duit? Xpe... blh booking dulu.. sis bg harga murah deal smpi jd.. Jgn lupa pm sis k.
.
.
.
PM 0176554087
PM 0176554087
PM 0176554087
.
.
.

#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #lofattah #neelofa #surihatimrpilot #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2017 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah#boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi

0πŸ’¬

Sape lagi nak COD areaΒ #klΒ #wangsamajuΒ #setapak#sentulΒ #gombakΒ #batucavesΒ #kgbaruΒ #ampang#cheras#damansara#jinjangutara#jinjangselatan#kepongΒ mehh pm sis cepat2.
.
COD FREE je tau❗️❗️
.
Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘
.
"PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti :
🌸putih seluruh badan
🌸breast besar
🌸punggung bulat mengancam
🌸melangsingkan tubuh badan
🌸menstabilkan mentabolisma badan
🌸merawat keputihan
🌸merawat hormon dalaman
🌸mengurangkan rambut gugur
🌸merawat masalah kulit jerawat&parut
🌸mengetatkan miss V
🌸mengurangkan mood swing
🌸mudah hamil 
Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹"
.
.
Berminat ❓❓
WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘
.
βœ…COD areaΒ #KL,Β #Wangsamaju,Β #Ampang,#cheras,Β #SetapakΒ #BatuCaves,Β #SentulΒ &#Gombak
.
#pinkladybyzeeyraa
#kosmetikΒ #missvketatΒ #badancantik#malaysiaonlineshopΒ #kulitgebuΒ #kulitputih#payudarabesarΒ #mukaputihΒ #pinkladykl

0πŸ’¬

Sape lagi nak COD areaΒ #klΒ #wangsamajuΒ #setapak#sentulΒ #gombakΒ #batucavesΒ #kgbaruΒ #ampang#cheras#damansara#jinjangutara#jinjangselatan#kepongΒ mehh pm sis cepat2.
.
COD FREE je tau❗️❗️
.
Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘
.
"PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti :
🌸putih seluruh badan
🌸breast besar
🌸punggung bulat mengancam
🌸melangsingkan tubuh badan
🌸menstabilkan mentabolisma badan
🌸merawat keputihan
🌸merawat hormon dalaman
🌸mengurangkan rambut gugur
🌸merawat masalah kulit jerawat&parut
🌸mengetatkan miss V
🌸mengurangkan mood swing
🌸mudah hamil 
Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹"
.
.
Berminat ❓❓
WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘
.
βœ…COD areaΒ #KL,Β #Wangsamaju,Β #Ampang,#cheras,Β #SetapakΒ #BatuCaves,Β #SentulΒ &#Gombak
.
#pinkladybyzeeyraa
#kosmetikΒ #missvketatΒ #badancantik#malaysiaonlineshopΒ #kulitgebuΒ #kulitputih#payudarabesarΒ #mukaputihΒ #pinkladykl

1πŸ’¬

Sape lagi nak COD areaΒ #klΒ #wangsamajuΒ #setapak#sentulΒ #gombakΒ #batucavesΒ #kgbaruΒ #ampang#cheras#damansara#jinjangutara#jinjangselatan#kepongΒ mehh pm sis cepat2.
.
COD FREE je tau❗️❗️
.
Jangan tunggu orang lain dah cantik, mantap, gebu gebas baru kita nak cuba. Biar kita yang cantik dulu, cantik untuk diri sendiri ye bukan untuk orangg lainnn😘 😘
.
"PINK LADY BODY PERFECTION dengan harga yang SANGAT BERPATUTAN ❗️satu botol untuk satu bulan , mahal ke kalau semua kesan positif yang awak nk ada dalam 1 produk❓❓daripada awak makan bermacam macam pill hanya untuk cntik tapi memudaratkan tubuh badan awak , lebih baik ambil satu jenis tapi keberkesanannyaa bermacam macam seperti :
🌸putih seluruh badan
🌸breast besar
🌸punggung bulat mengancam
🌸melangsingkan tubuh badan
🌸menstabilkan mentabolisma badan
🌸merawat keputihan
🌸merawat hormon dalaman
🌸mengurangkan rambut gugur
🌸merawat masalah kulit jerawat&parut
🌸mengetatkan miss V
🌸mengurangkan mood swing
🌸mudah hamil 
Tunggu apa lagi girls . Wanita seawal 15-65 TAHUN boleh mengamalkannya tau ❗️100% herba organik , sangat selamat digunakannya . Tiada kesan sampingan πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹"
.
.
Berminat ❓❓
WA 0173026054 for more details 😘😘😘😘
.
βœ…COD areaΒ #KL,Β #Wangsamaju,Β #Ampang,#cheras,Β #SetapakΒ #BatuCaves,Β #SentulΒ &#Gombak
.
#pinkladybyzeeyraa
#kosmetikΒ #missvketatΒ #badancantik#malaysiaonlineshopΒ #kulitgebuΒ #kulitputih#payudarabesarΒ #mukaputihΒ #pinkladykl

0πŸ’¬

Serumskinz difomulasi dari bahan organic yang membantu mengatasi masalah kulit :
🌿Berminyak
🌿Berjerawat
🌿Berjeragat
🌿Pori terbuka
🌿Kulit kering
🌿Ezema
🌿Kusam
🌿Garis penuaan.
🌿Bibir kering
🌿Sensitive
Kelebihan Serum premium -All in 1: πŸ’§Melembabkan kulit
πŸ’§Memudarkan parut jerawat
πŸ’§Melembutkan kulit
πŸ’§Mengecutkan jerawat
πŸ’§Menghilangkan lingkaran bawah mata
πŸ’§Menjadikan makeup tahan lebih lama.
πŸ’§Kesan kulit pinkish semulajadi.
πŸ’§Base ringan tidak melekit.
πŸ’§Mesra Wuduk

Berminat nak try.

PM/WA πŸ“²01121555826
.
http://www.wasap.my/601121555826

#jerawatpasir #jerawatnanah #kulitkusam #kulitlembut #kulitbermasalah #ubatjerawat #ubatjeragat #serumkulit #serumorganic #kulitkering #bahansemulajadi #Ezema #kurap #panau #cantik #pipipinkishsemulajadi #poriporiterbuka #kulitsihat #Aloevera #vitaminc #vitaminserum #nakcantik #garispenuaan #kulitkedut #kulitanjal #kulitgebu #basemakeup #makeuptahanlama

1πŸ’¬

Serumskinz difomulasi dari bahan organic yang membantu mengatasi masalah kulit :
🌿Berminyak
🌿Berjerawat
🌿Berjeragat
🌿Pori terbuka
🌿Kulit kering
🌿Ezema
🌿Kusam
🌿Garis penuaan.
🌿Bibir kering
🌿Sensitive
Kelebihan Serum premium -All in 1: πŸ’§Melembabkan kulit
πŸ’§Memudarkan parut jerawat
πŸ’§Melembutkan kulit
πŸ’§Mengecutkan jerawat
πŸ’§Menghilangkan lingkaran bawah mata
πŸ’§Menjadikan makeup tahan lebih lama.
πŸ’§Kesan kulit pinkish semulajadi.
πŸ’§Base ringan tidak melekit.
πŸ’§Mesra Wuduk

Berminat nak try.

PM/WA πŸ“²01121555826
.
http://www.wasap.my/601121555826

#jerawatpasir #jerawatnanah #kulitkusam #kulitlembut #kulitbermasalah #ubatjerawat #ubatjeragat #serumkulit #serumorganic #kulitkering #bahansemulajadi #Ezema #kurap #panau #cantik #pipipinkishsemulajadi #poriporiterbuka #kulitsihat #Aloevera #vitaminc #vitaminserum #nakcantik #garispenuaan #kulitkedut #kulitanjal #kulitgebu #basemakeup #makeuptahanlama

1πŸ’¬

Serumskinz difomulasi dari bahan organic yang membantu mengatasi masalah kulit :
🌿Berminyak
🌿Berjerawat
🌿Berjeragat
🌿Pori terbuka
🌿Kulit kering
🌿Ezema
🌿Kusam
🌿Garis penuaan.
🌿Bibir kering
🌿Sensitive
Kelebihan Serum premium -All in 1: πŸ’§Melembabkan kulit
πŸ’§Memudarkan parut jerawat
πŸ’§Melembutkan kulit
πŸ’§Mengecutkan jerawat
πŸ’§Menghilangkan lingkaran bawah mata
πŸ’§Menjadikan makeup tahan lebih lama.
πŸ’§Kesan kulit pinkish semulajadi.
πŸ’§Base ringan tidak melekit.
πŸ’§Mesra Wuduk

Berminat nak try.

PM/WA πŸ“²01121555826
.
http://www.wasap.my/601121555826

#jerawatpasir #jerawatnanah #kulitkusam #kulitlembut #kulitbermasalah #ubatjerawat #ubatjeragat #serumkulit #serumorganic #kulitkering #bahansemulajadi #Ezema #kurap #panau #cantik #pipipinkishsemulajadi #poriporiterbuka #kulitsihat #Aloevera #vitaminc #vitaminserum #nakcantik #garispenuaan #kulitkedut #kulitanjal #kulitgebu #basemakeup #makeuptahanlama

1πŸ’¬

Alhamdulillah customer pakai seminggu sahaja Herraz Glow Serum dah nampak kesan yang jerawatnya kecut.
-
Haa nak tahu kenapa jerawat mudah kecut lepas amalkan Herraz Glow Serum.
-
Sebab dalam herraz glow serum mengandungi biji anggur yang mampu menkecutkan jerawat dan membunuh bacteria pada kulit.
-
Jadi siapa yang ada masalah jerawat yg susah nak kecut, cepat cepat dapatkan satu herraz glow serum ye.
-
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0196664891‬
-
AGENT& DROPSHIP diperlukan
-
#feeltaherrazglowserum
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

0πŸ’¬