#kurtalelaki

CLAUDIA RUFFLES KURUNG
.
🌸Design Kurung Moden Di Hiasi Ropol Di lengan dan baju
.
🌸Material heavy moist Dubai Silk /Satin Silk .
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
.
🌸Jenis Kain duyung .
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
.
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
.
PRICE: RM120SM/RM125SS
.
📝PLEASE TAKE NOTE: Cutting loose model kepit belakang size S
.
FREE POSTAGE 🚚
1-3 hari process
.
.
📱📱 WHATAPPS ➡️➡️ 0173045970 .
.
.
#miaahmad #saharulridzwan #jannanick #mirafilzah #zizanrazak #neelofa #fattahamin #lofattah #aydajebat #bajukurungmurah #bajuraya2017 #kurtalelaki #kurtalelakimurah #kurtalelakimoden #bajupeplum #bajupaloma #syafiqkyle #bajurayaperempuan #jubah #bajukurungmoden #dressraya #bazarpaknil #hannahdelisha #fattzura #sayajual

1💬

CLAUDIA RUFFLES KURUNG
.
🌸Design Kurung Moden Di Hiasi Ropol Di lengan dan baju
.
🌸Material heavy moist Dubai Silk /Satin Silk .
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
.
🌸Jenis Kain duyung .
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
.
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
.
PRICE: RM120SM/RM125SS
.
📝PLEASE TAKE NOTE: Cutting loose model kepit belakang size S
.
FREE POSTAGE 🚚
1-3 hari process
.
.
📱📱 WHATAPPS ➡️➡️ 0173045970 .
.
.
#miaahmad #saharulridzwan #jannanick #mirafilzah #zizanrazak #neelofa #fattahamin #lofattah #aydajebat #bajukurungmurah #bajuraya2017 #kurtalelaki #kurtalelakimurah #kurtalelakimoden #bajupeplum #bajupaloma #syafiqkyle #bajurayaperempuan #jubah #bajukurungmoden #dressraya #bazarpaknil #hannahdelisha #fattzura #sayajual

0💬

CLAUDIA RUFFLES KURUNG
.
🌸Design Kurung Moden Di Hiasi Ropol Di lengan dan baju
.
🌸Material heavy moist Dubai Silk /Satin Silk .
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
.
🌸Jenis Kain duyung .
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
.
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
.
PRICE: RM120SM/RM125SS
.
📝PLEASE TAKE NOTE: Cutting loose model kepit belakang size S
.
FREE POSTAGE 🚚
1-3 hari process
.
.
📱📱 WHATAPPS ➡️➡️ 0173045970 .
.
.
#miaahmad #saharulridzwan #jannanick #mirafilzah #zizanrazak #neelofa #fattahamin #lofattah #aydajebat #bajukurungmurah #bajuraya2017 #kurtalelaki #kurtalelakimurah #kurtalelakimoden #bajupeplum #bajupaloma #syafiqkyle #bajurayaperempuan #jubah #bajukurungmoden #dressraya #bazarpaknil #hannahdelisha #fattzura #sayajual

0💬

CLAUDIA RUFFLES KURUNG
.
🌸Design Kurung Moden Di Hiasi Ropol Di lengan dan baju
.
🌸Material heavy moist Dubai Silk /Satin Silk .
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
.
🌸Jenis Kain duyung .
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
.
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
.
PRICE: RM120SM/RM125SS
.
📝PLEASE TAKE NOTE: Cutting loose model kepit belakang size S
.
FREE POSTAGE 🚚
1-3 hari process
.
.
📱📱 WHATAPPS ➡️➡️ 0173045970 .
.
.
#miaahmad #saharulridzwan #jannanick #mirafilzah #zizanrazak #neelofa #fattahamin #lofattah #aydajebat #bajukurungmurah #bajuraya2017 #kurtalelaki #kurtalelakimurah #kurtalelakimoden #bajupeplum #bajupaloma #syafiqkyle #bajurayaperempuan #jubah #bajukurungmoden #dressraya #bazarpaknil #hannahdelisha #fattzura #sayajual

1💬

CLAUDIA RUFFLES KURUNG
.
🌸Design Kurung Moden Di Hiasi Ropol Di lengan dan baju
.
🌸Material heavy moist Dubai Silk /Satin Silk .
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
.
🌸Jenis Kain duyung .
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
.
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
.
PRICE: RM120SM/RM125SS
.
📝PLEASE TAKE NOTE: Cutting loose model kepit belakang size S
.
FREE POSTAGE 🚚
1-3 hari process
.
.
📱📱 WHATAPPS ➡️➡️ 0173045970 .
.
.
#miaahmad #saharulridzwan #jannanick #mirafilzah #zizanrazak #neelofa #fattahamin #lofattah #aydajebat #bajukurungmurah #bajuraya2017 #kurtalelaki #kurtalelakimurah #kurtalelakimoden #bajupeplum #bajupaloma #syafiqkyle #bajurayaperempuan #jubah #bajukurungmoden #dressraya #bazarpaknil #hannahdelisha #fattzura #sayajual

0💬

🌸 BATIK NARNIA🌸
.
🌸Material Batik Royal Silk
.
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
.
🌸Jenis Kain duyung .
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
.
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
.
PRICE : RM110SM/RM115SS
.
📝PLEASE TAKE NOTE: Baju cutting loose model kepit blkg size S
.
.
📱📱 WHATAPPS ➡️➡️ 0173045970 .
.
.
#miaahmad #saharulridzwan #jannanick #mirafilzah #zizanrazak #neelofa #fattahamin #lofattah #aydajebat #bajukurungmurah #bajuraya2017 #kurtalelaki #kurtalelakimurah #kurtalelakimoden #bajupeplum #bajupaloma #syafiqkyle #bajurayaperempuan #jubah #bajukurungmoden #dressraya #bazarpaknil #hannahdelisha #fattzura #sayajual

1💬

🌸 BATIK NARNIA🌸
.
🌸Material Batik Royal Silk
.
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
.
🌸Jenis Kain duyung .
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
.
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
.
PRICE : RM110SM/RM115SS
.
📝PLEASE TAKE NOTE: Baju cutting loose model kepit blkg size S
.
.
📱📱 WHATAPPS ➡️➡️ 0173045970 .
.
.
#miaahmad #saharulridzwan #jannanick #mirafilzah #zizanrazak #neelofa #fattahamin #lofattah #aydajebat #bajukurungmurah #bajuraya2017 #kurtalelaki #kurtalelakimurah #kurtalelakimoden #bajupeplum #bajupaloma #syafiqkyle #bajurayaperempuan #jubah #bajukurungmoden #dressraya #bazarpaknil #hannahdelisha #fattzura #sayajual

1💬

🌸 BATIK NARNIA🌸
.
🌸Material Batik Royal Silk
.
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
.
🌸Jenis Kain duyung .
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
.
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
.
PRICE : RM110SM/RM115SS
.
📝PLEASE TAKE NOTE: Baju cutting loose model kepit blkg size S
.
.
📱📱 WHATAPPS ➡️➡️ 0173045970 .
.
.
#miaahmad #saharulridzwan #jannanick #mirafilzah #zizanrazak #neelofa #fattahamin #lofattah #aydajebat #bajukurungmurah #bajuraya2017 #kurtalelaki #kurtalelakimurah #kurtalelakimoden #bajupeplum #bajupaloma #syafiqkyle #bajurayaperempuan #jubah #bajukurungmoden #dressraya #bazarpaknil #hannahdelisha #fattzura #sayajual

1💬

🌸 BATIK NARNIA🌸
.
🌸Material Batik Royal Silk
.
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
.
🌸Jenis Kain duyung .
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
.
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
.
PRICE : RM110SM/RM115SS
.
📝PLEASE TAKE NOTE: Baju cutting loose model kepit blkg size S
.
.
📱📱 WHATAPPS ➡️➡️ 0173045970 .
.
.
#miaahmad #saharulridzwan #jannanick #mirafilzah #zizanrazak #neelofa #fattahamin #lofattah #aydajebat #bajukurungmurah #bajuraya2017 #kurtalelaki #kurtalelakimurah #kurtalelakimoden #bajupeplum #bajupaloma #syafiqkyle #bajurayaperempuan #jubah #bajukurungmoden #dressraya #bazarpaknil #hannahdelisha #fattzura #sayajual

0💬

🌸 BATIK NARNIA🌸
.
🌸Material Batik Royal Silk
.
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
.
🌸Jenis Kain duyung .
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
.
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
.
PRICE : RM110SM/RM115SS
.
📝PLEASE TAKE NOTE: Baju cutting loose model kepit blkg size S
.
.
📱📱 WHATAPPS ➡️➡️ 0173045970 .
.
.
#miaahmad #saharulridzwan #jannanick #mirafilzah #zizanrazak #neelofa #fattahamin #lofattah #aydajebat #bajukurungmurah #bajuraya2017 #kurtalelaki #kurtalelakimurah #kurtalelakimoden #bajupeplum #bajupaloma #syafiqkyle #bajurayaperempuan #jubah #bajukurungmoden #dressraya #bazarpaknil #hannahdelisha #fattzura #sayajual

0💬

KURTA UNISEX VIRAL‼️PANDANG SEKALI TAK PUAS CANTIK SANGAT SEDONDON DENGAN SHUBEN‼️LET'S SHOP BY CLICKING THE WHATSAPP LINK IN BIO
:
:
:
Measurement&other color click#zhkurtaunisex
:
:
:
KURTA UNISEX by
MA
.

1 kurta laki & perempuan boleh pakai. Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. sweet gitu
.
.
✅DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
Kurta Unisex ini menggunakan “ice cool” cotton yg diimport khas drpd luar negara. :
:
✅Materialnya selesa, tidak mudah renyuk :
: ✅sedikit effect “strechable” tapi tak melekap di badan .
.
KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
Rekaannya yang casual dengan potongan straight akan buatkan uols nampak lebih santai. Yang perempuan nampak lebih sopan. Siap ada belahan sedikit kiri dan kanan
.
.
TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
Tangan kurta di lipatkan jadi 3 quarter atau full. .
.
✅POCKET KIRI & KANAN
.
Kurta MA exclusive ni ada pocket kiri dan kanan. ‼️PLEASE BE EXPECTED THE COLOR MAY DIFFER DUE TO LIGHTING,EDITING EFFECTS AND SCREN RESOLUTION
:
:
🎉PROMO PRICE TILL 30/10/2017 RM 95 free postage 🎉COMBO PRICE 2PCS RM 180 free postage
:
:
WHATSAPP FOR PURCHASE/INQUIRIES

013 791 4566
:
:
:
#kurta
#kurtalelaki
#kurtacantik
#kurtamurah
#kurtamalaysia
#blouse
#blousecantik
#blouselabuh
#tunic
#tuniccantik
#longtop
#trending
#kurtaunisex
#muslimahootd
#kurtasado
#kurta
#kurtaviral

0💬

KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA
.
Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2.
.
.
DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
Kurta Unisex ini menggunakan “ice cool” cotton yg diimport khas drpd luar negara. Materialnya yg sangat selesa, tidak mudah renyuk dan sangat nyaman akan buatkan uols rasa “best” giler kurta ni. Ice cool cotton ini jugak ada sedikit effect “strechable” utk memudahkan pergerakan. Tetapi yg pastinya tidak mudah melekap pada badan.
.
.
KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
Rekaannya yang casual dengan potongan straight akan buatkan uols nampak lebih santai. Yang perempuan nampak lebih sopan. Siap ada belahan sedikit kiri dan kanan, senang lah uols nak berkungfu dgn kurta ni. .
.
TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
Tangan kurta ni boleh jugak uols nak lipatkan jadi 3 quarter atau full. ikut keselesaan uols okey.
.
.
POCKET KIRI & KANAN
.
Kurta MA exclusive ni ada pocket kiri dan kanan. Sangat praktikal utk gayakan kurta Unisex utk apa event sekali pn. Sesuai utk si pemakai yg “Smart & Cantek”. 📣📣HARGA SEHELAI📣📣 📣HARGA PROMOSI SEHINGGA 30 OKTOBER 2017📣

SPECIAL PROMO : RM 95

Harga seIepas promo : RM 99 :: ✅ FREE POSTAGE 1 MALAYSIA ::
___________________ 📣📣SET COMBO “COUPLE SET"📣📣
SPECIAL COMBO : RM 180/2helai
✅ FREE POSTAGE 1 MALAYSIA ------------------------------------------
CARA ORDER PM / WASSAP
------------------------------------------
📲📲 013-3314387
📲📲 013-3314387
📲📲 013-3314387

#kurta #unisexkurta #kurtama #maexclusive #kurtalelaki #kurtacouple #kurtamurah #kurtaexclusive #kurtacombo #pakaianlelaki #combosale #specialprice

0💬

KURTA UNISEX VIRAL‼️PANDANG SEKALI TAK PUAS CANTIK SANGAT SEDONDON DENGAN SHUBEN‼️LET'S SHOP BY CLICKING THE WHATSAPP LINK IN BIO
:
:
:
Measurement&other color click#zhkurtaunisex
:
:
:
KURTA UNISEX by
MA
.

1 kurta laki & perempuan boleh pakai. Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. sweet gitu
.
.
✅DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
Kurta Unisex ini menggunakan “ice cool” cotton yg diimport khas drpd luar negara. :
:
✅Materialnya selesa, tidak mudah renyuk :
: ✅sedikit effect “strechable” tapi tak melekap di badan .
.
KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
Rekaannya yang casual dengan potongan straight akan buatkan uols nampak lebih santai. Yang perempuan nampak lebih sopan. Siap ada belahan sedikit kiri dan kanan
.
.
TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
Tangan kurta di lipatkan jadi 3 quarter atau full. .
.
✅POCKET KIRI & KANAN
.
Kurta MA exclusive ni ada pocket kiri dan kanan. ‼️PLEASE BE EXPECTED THE COLOR MAY DIFFER DUE TO LIGHTING,EDITING EFFECTS AND SCREN RESOLUTION
:
:
🎉PROMO PRICE TILL 30/10/2017 RM 95 free postage 🎉COMBO PRICE 2PCS RM 180 free postage
:
:
WHATSAPP FOR PURCHASE/INQUIRIES

013 791 4566
:
:
:
#kurta
#kurtalelaki
#kurtacantik
#kurtamurah
#kurtamalaysia
#blouse
#blousecantik
#blouselabuh
#tunic
#tuniccantik
#longtop
#trending
#kurtaunisex
#muslimahootd
#kurtasado
#kurta
#kurtaviral

0💬

KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA

Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2.
.
DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”

Kurta Unisex ini menggunakan “ice cool” cotton yg diimport khas drpd luar negara. Materialnya yg sangat selesa, tidak mudah renyuk dan sangat nyaman akan buatkan uols rasa “best” giler kurta ni. Ice cool cotton ini jugak ada sedikit effect “strechable” utk memudahkan pergerakan. Tetapi yg pastinya tidak mudah melekap pada badan.
.
.
KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN

Rekaannya yang casual dengan potongan straight akan buatkan uols nampak lebih santai. Yang perempuan nampak lebih sopan. Siap ada belahan sedikit kiri dan kanan, senang lah uols nak berkungfu dgn kurta ni. .
.
TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
Tangan kurta ni boleh jugak uols nak lipatkan jadi 3 quarter atau full. ikut keselesaan uols okey.
.
.
POCKET KIRI & KANAN
.
Kurta MA exclusive ni ada pocket kiri dan kanan. Sangat praktikal utk gayakan kurta Unisex utk apa event sekali pn.

Sekarang harga PROMO TAW

Sehelai : Rm95
Set combo ( couple ) : Rm180

#kurta #kurtaunisex #kurtamurah #kurtalelaki #kurtaperempuan #kurtasedondon #kurtacouple #kurta3in1

0💬

KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA bakal releasee malam ni!!!! 😍😱
.
Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2.
.
.
DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
Kurta Unisex ini menggunakan “ice cool” cotton yg diimport khas drpd luar negara. Materialnya yg sangat selesa, tidak mudah renyuk dan sangat nyaman akan buatkan uols rasa “best” giler kurta ni. Ice cool cotton ini jugak ada sedikit effect “strechable” utk memudahkan pergerakan. Tetapi yg pastinya tidak mudah melekap pada badan.
.
.
KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
Rekaannya yang casual dengan potongan straight akan buatkan uols nampak lebih santai. Yang perempuan nampak lebih sopan. Siap ada belahan sedikit kiri dan kanan, senang lah uols nak berkungfu dgn kurta ni. .
.
TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
Tangan kurta ni boleh jugak uols nak lipatkan jadi 3 quarter atau full. ikut keselesaan uols okey.
.
.
POCKET KIRI & KANAN
.
Kurta MA exclusive ni ada pocket kiri dan kanan. Sangat praktikal utk gayakan kurta Unisex utk apa event sekali pn. Sesuai utk si pemakai yg “Smart & Cantek”.
.
.
Harga promosi Rm95 sehelai. Promo 2 helai RM180. Free shipping.
.
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519

4💬

KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA bakal releasee malam ni!!!! 😍😱
.
Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2.
.
.
(+)DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
(+)KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
(+)TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
(+)POCKET KIRI & KANAN
.
.
Harga promosi sehingga 30/10 cuma Rm95 sehelai. Promo 2 helai RM180. Free shipping.
.
How to order?
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519

2💬

KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA bakal releasee malam ni!!!! 😍😱
.
Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2.
.
.
(+)DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
(+)KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
(+)TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
(+)POCKET KIRI & KANAN
.
.
Harga promosi sehingga 30/10 cuma Rm95 sehelai. Promo 2 helai RM180. Free shipping.
.
How to order?
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519

2💬

KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA bakal releasee malam ni!!!! 😍😱
.
Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2.
.
.
DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
Kurta Unisex ini menggunakan “ice cool” cotton yg diimport khas drpd luar negara. Materialnya yg sangat selesa, tidak mudah renyuk dan sangat nyaman akan buatkan uols rasa “best” giler kurta ni. Ice cool cotton ini jugak ada sedikit effect “strechable” utk memudahkan pergerakan. Tetapi yg pastinya tidak mudah melekap pada badan.
.
.
KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
Rekaannya yang casual dengan potongan straight akan buatkan uols nampak lebih santai. Yang perempuan nampak lebih sopan. Siap ada belahan sedikit kiri dan kanan, senang lah uols nak berkungfu dgn kurta ni. .
.
TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
Tangan kurta ni boleh jugak uols nak lipatkan jadi 3 quarter atau full. ikut keselesaan uols okey.
.
.
POCKET KIRI & KANAN
.
Kurta MA exclusive ni ada pocket kiri dan kanan. Sangat praktikal utk gayakan kurta Unisex utk apa event sekali pn. Sesuai utk si pemakai yg “Smart & Cantek”.
.
.
Harga promosi Rm95 sehelai. Promo 2 helai RM180. Free shipping.
.
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519

4💬

KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA bakal releasee malam ni!!!! 😍😱
.
Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2.
.
.
(+)DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
(+)KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
(+)TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
(+)POCKET KIRI & KANAN
.
.
Harga promosi sehingga 30/10 cuma Rm95 sehelai. Promo 2 helai RM180. Free shipping.
.
How to order?
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519

4💬

KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA bakal releasee malam ni!!!! 😍😱
.
Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2.
.
.
DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
Kurta Unisex ini menggunakan “ice cool” cotton yg diimport khas drpd luar negara. Materialnya yg sangat selesa, tidak mudah renyuk dan sangat nyaman akan buatkan uols rasa “best” giler kurta ni. Ice cool cotton ini jugak ada sedikit effect “strechable” utk memudahkan pergerakan. Tetapi yg pastinya tidak mudah melekap pada badan.
.
.
KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
Rekaannya yang casual dengan potongan straight akan buatkan uols nampak lebih santai. Yang perempuan nampak lebih sopan. Siap ada belahan sedikit kiri dan kanan, senang lah uols nak berkungfu dgn kurta ni. .
.
TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
Tangan kurta ni boleh jugak uols nak lipatkan jadi 3 quarter atau full. ikut keselesaan uols okey.
.
.
POCKET KIRI & KANAN
.
Kurta MA exclusive ni ada pocket kiri dan kanan. Sangat praktikal utk gayakan kurta Unisex utk apa event sekali pn. Sesuai utk si pemakai yg “Smart & Cantek”.
.
.
Harga promosi Rm95 sehelai. Promo 2 helai RM180. Free shipping.
.
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519

5💬

KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA
.
Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2.
.
🌼DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
Kurta Unisex ini menggunakan “ice cool” cotton yg diimport khas drpd luar negara. Materialnya yg sangat selesa, tidak mudah renyuk dan sangat nyaman akan buatkan uols rasa “best” giler kurta ni. Ice cool cotton ini jugak ada sedikit effect “strechable” utk memudahkan pergerakan. Tetapi yg pastinya tidak mudah melekap pada badan.
.
.
🌼KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
Rekaannya yang casual dengan potongan straight akan buatkan uols nampak lebih santai. Yang perempuan nampak lebih sopan. Siap ada belahan sedikit kiri dan kanan, senang lah uols nak berkungfu dgn kurta ni. .
🌼TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
Tangan kurta ni boleh jugak uols nak lipatkan jadi 3 quarter atau full. ikut keselesaan uols okey.
.
🌼POCKET KIRI & KANAN
.
Kurta MA exclusive ni ada pocket kiri dan kanan. Sangat praktikal utk gayakan kurta Unisex utk apa event sekali pn. Sesuai utk si pemakai yg “Smart & Cantek”.
.
HARGA PROMO 1PC : RM95 FREE POS
NP RM99 FREE POS
.
‼️‼️‼️SET COMBO “COUPLE” :RM 180/SET FREE POS
.
whatsapp 📲+60134257425
.
️klik link pon boleh
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60134257425
.
#setcombocouple
#kurtacouple
#kurtaunisex
#kurtaperempuan
#kurtalelaki
#kurtatakkenaljantina
#kurtama
#kurtamurah
#kurtasedondon
#kurta2017
#kurtalabuh
#kurtahipster
#kurtacasual
#bajusedondon
#iium
#usim
#kolejislam
#tahfizalquran
#pusattahfiz
#sedondonsuamiisteri
#kolejislammelaka
#kurtaunisexmurah
#muslimahnextstore
#bazaarpaknil
#igmashup3.0
#aurainsta
#terapiinstagram

0💬

KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA
.
Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2.
.
🌼DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
Kurta Unisex ini menggunakan “ice cool” cotton yg diimport khas drpd luar negara. Materialnya yg sangat selesa, tidak mudah renyuk dan sangat nyaman akan buatkan uols rasa “best” giler kurta ni. Ice cool cotton ini jugak ada sedikit effect “strechable” utk memudahkan pergerakan. Tetapi yg pastinya tidak mudah melekap pada badan.
.
.
🌼KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
Rekaannya yang casual dengan potongan straight akan buatkan uols nampak lebih santai. Yang perempuan nampak lebih sopan. Siap ada belahan sedikit kiri dan kanan, senang lah uols nak berkungfu dgn kurta ni. .
🌼TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
Tangan kurta ni boleh jugak uols nak lipatkan jadi 3 quarter atau full. ikut keselesaan uols okey.
.
🌼POCKET KIRI & KANAN
.
Kurta MA exclusive ni ada pocket kiri dan kanan. Sangat praktikal utk gayakan kurta Unisex utk apa event sekali pn. Sesuai utk si pemakai yg “Smart & Cantek”.
.
HARGA PROMO 1PC : RM95 FREE POS
NP RM99 FREE POS
.
‼️‼️‼️SET COMBO “COUPLE” :RM 180/SET FREE POS
.
whatsapp 📲+60134257425
.
️klik link pon boleh
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60134257425
.
#setcombocouple
#kurtacouple
#kurtaunisex
#kurtaperempuan
#kurtalelaki
#kurtatakkenaljantina
#kurtama
#kurtamurah
#kurtasedondon
#kurta2017
#kurtalabuh
#kurtahipster
#kurtacasual
#bajusedondon
#iium
#usim
#kolejislam
#tahfizalquran
#pusattahfiz
#sedondonsuamiisteri
#kolejislammelaka
#kurtaunisexmurah
#muslimahnextstore
#bazaarpaknil
#igmashup3.0
#aurainsta
#terapiinstagram

0💬

KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA
.
Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2.
.
🌼DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
Kurta Unisex ini menggunakan “ice cool” cotton yg diimport khas drpd luar negara. Materialnya yg sangat selesa, tidak mudah renyuk dan sangat nyaman akan buatkan uols rasa “best” giler kurta ni. Ice cool cotton ini jugak ada sedikit effect “strechable” utk memudahkan pergerakan. Tetapi yg pastinya tidak mudah melekap pada badan.
.
.
🌼KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
Rekaannya yang casual dengan potongan straight akan buatkan uols nampak lebih santai. Yang perempuan nampak lebih sopan. Siap ada belahan sedikit kiri dan kanan, senang lah uols nak berkungfu dgn kurta ni. .
🌼TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
Tangan kurta ni boleh jugak uols nak lipatkan jadi 3 quarter atau full. ikut keselesaan uols okey.
.
🌼POCKET KIRI & KANAN
.
Kurta MA exclusive ni ada pocket kiri dan kanan. Sangat praktikal utk gayakan kurta Unisex utk apa event sekali pn. Sesuai utk si pemakai yg “Smart & Cantek”.
.
HARGA PROMO 1PC : RM95 FREE POS
NP RM99 FREE POS
.
‼️‼️‼️SET COMBO “COUPLE” :RM 180/SET FREE POS
.
whatsapp 📲+60134257425
.
️klik link pon boleh
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60134257425
.
#setcombocouple
#kurtacouple
#kurtaunisex
#kurtaperempuan
#kurtalelaki
#kurtatakkenaljantina
#kurtama
#kurtamurah
#kurtasedondon
#kurta2017
#kurtalabuh
#kurtahipster
#kurtacasual
#bajusedondon
#iium
#usim
#kolejislam
#tahfizalquran
#pusattahfiz
#sedondonsuamiisteri
#kolejislammelaka
#kurtaunisexmurah
#muslimahnextstore
#bazaarpaknil
#igmashup3.0
#aurainsta
#terapiinstagram

1💬

KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA

Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2.
.
DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”

Kurta Unisex ini menggunakan “ice cool” cotton yg diimport khas drpd luar negara. Materialnya yg sangat selesa, tidak mudah renyuk dan sangat nyaman akan buatkan uols rasa “best” giler kurta ni. Ice cool cotton ini jugak ada sedikit effect “strechable” utk memudahkan pergerakan. Tetapi yg pastinya tidak mudah melekap pada badan.
.
.
KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN

Rekaannya yang casual dengan potongan straight akan buatkan uols nampak lebih santai. Yang perempuan nampak lebih sopan. Siap ada belahan sedikit kiri dan kanan, senang lah uols nak berkungfu dgn kurta ni. .
.
TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
Tangan kurta ni boleh jugak uols nak lipatkan jadi 3 quarter atau full. ikut keselesaan uols okey.
.
.
POCKET KIRI & KANAN
.
Kurta MA exclusive ni ada pocket kiri dan kanan. Sangat praktikal utk gayakan kurta Unisex utk apa event sekali pn.

Sekarang harga PROMO TAW

Sehelai : Rm95
Set combo ( couple ) : Rm180

#kurta #kurtaunisex #kurtamurah #kurtalelaki #kurtaperempuan #kurtasedondon #kurtacouple #kurta3in1

0💬

Kurta from Iz Exclusive 👕
ⓢⓐⓛⓔ! Clearance Sale 🎉
|
👕Material - high quality cotton
🎽Cutting : Regular Fit
🌈Pilihan design
Kurta Uwais
Kurta Luth
Kurta Addeen
|
✅Available saiz S,M,L,XL (refer sizing chart)
|
💰Harga : RM88
📦SM-RM8 SS-RM11
|
Ready Stock
|
For order 📲017 463 7873
📲017 463 7872
|
📩Just will DM us right away
|
.
#sayajual #kurtaplain #kurta #sayajualkurta #kurtalelaki #kurtamurah #kurtamalaysia #jubahslimfit #kurtaslimfit #kurtalabuh #bajulelaki #kemejalelaki #bajumelayu

0💬

Kurta from Iz Exclusive 👕
ⓢⓐⓛⓔ! Clearance Sale 🎉
|
👕Material - high quality cotton
🎽Cutting : Regular Fit
🌈Pilihan design
Kurta Uwais
Kurta Luth
Kurta Addeen
|
✅Available saiz S,M,L,XL (refer sizing chart)
|
💰Harga : RM88
📦SM-RM8 SS-RM11
|
Ready Stock
|
For order 📲017 463 7873
📲017 463 7872
|
📩Just will DM us right away
|
.
#sayajual #kurtaplain #kurta #sayajualkurta #kurtalelaki #kurtamurah #kurtamalaysia #jubahslimfit #kurtaslimfit #kurtalabuh #bajulelaki #kemejalelaki #bajumelayu

0💬

hye peminat peminat kurta ✌🏻✌🏻 threadsandtrend tengah buat SALE MENJUNAM giler giler ni!!! .
.
Yang pasti bukan ❌RM 100
❌ RM 90

Tapi hanya RM 88 je 😱 untuk semua design 😭😭
. .
Normal Price
#KurtaLUTH - RM89
#KurtaUWAIS - RM90
#KurtaADDEEN - RM93
.
.
.
Cepat-cepat adik kakak abg sekalian sementara stok masih ada . Kain best confirm TAK MENYESAL beli ‼️ .
Postage
SM : RM 8
SS : RM 11
.
.
#izEmpire #kurtamodern #kurtalaris #sayajualkurta #sayajualkurtamurah #kurtasado
#kurtahipster
#kurtaslimfit
#kurta2017
#kurtashortsleeve
#kurtalelaki
#kurtalelakimurah
#kurtaregularfit
#kurtaeksklusif
#kurtamurah
#kurtamurahmalaysia
#kurtamalaysia

0💬

KURTA UNISEX VIRAL‼️PANDANG SEKALI TAK PUAS CANTIK SANGAT SEDONDON DENGAN SHUBEN‼️LET'S SHOP BY CLICKING THE WHATSAPP LINK IN BIO
:
:
:
Measurement&other color click#zhkurtaunisex
:
:
:
KURTA UNISEX by
MA
.

1 kurta laki & perempuan boleh pakai. Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. sweet gitu
.
.
✅DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
Kurta Unisex ini menggunakan “ice cool” cotton yg diimport khas drpd luar negara. :
:
✅Materialnya selesa, tidak mudah renyuk :
: ✅sedikit effect “strechable” tapi tak melekap di badan .
.
KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
Rekaannya yang casual dengan potongan straight akan buatkan uols nampak lebih santai. Yang perempuan nampak lebih sopan. Siap ada belahan sedikit kiri dan kanan
.
.
TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
Tangan kurta di lipatkan jadi 3 quarter atau full. .
.
✅POCKET KIRI & KANAN
.
Kurta MA exclusive ni ada pocket kiri dan kanan. ‼️PLEASE BE EXPECTED THE COLOR MAY DIFFER DUE TO LIGHTING,EDITING EFFECTS AND SCREN RESOLUTION
:
:
🎉PROMO PRICE TILL 30/10/2017 RM 95 free postage 🎉COMBO PRICE 2PCS RM 180 free postage
:
:
WHATSAPP FOR PURCHASE/INQUIRIES

013 791 4566
:
:
:
#kurta
#kurtalelaki
#kurtacantik
#kurtamurah
#kurtamalaysia
#blouse
#blousecantik
#blouselabuh
#tunic
#tuniccantik
#longtop
#trending
#kurtaunisex
#muslimahootd
#kurtasado
#kurta
#kurtaviral

0💬

KURTA UNISEX VIRAL‼️PANDANG SEKALI TAK PUAS CANTIK SANGAT SEDONDON DENGAN SHUBEN‼️LET'S SHOP BY CLICKING THE WHATSAPP LINK IN BIO
:
:
:
Measurement&other color click#zhkurtaunisex
:
:
:
KURTA UNISEX by
MA
.

1 kurta laki & perempuan boleh pakai. Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. sweet gitu
.
.
✅DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
Kurta Unisex ini menggunakan “ice cool” cotton yg diimport khas drpd luar negara. :
:
✅Materialnya selesa, tidak mudah renyuk :
: ✅sedikit effect “strechable” tapi tak melekap di badan .
.
KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
Rekaannya yang casual dengan potongan straight akan buatkan uols nampak lebih santai. Yang perempuan nampak lebih sopan. Siap ada belahan sedikit kiri dan kanan
.
.
TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
Tangan kurta di lipatkan jadi 3 quarter atau full. .
.
✅POCKET KIRI & KANAN
.
Kurta MA exclusive ni ada pocket kiri dan kanan. ‼️PLEASE BE EXPECTED THE COLOR MAY DIFFER DUE TO LIGHTING,EDITING EFFECTS AND SCREN RESOLUTION
:
:
🎉PROMO PRICE TILL 30/10/2017 RM 95 free postage 🎉COMBO PRICE 2PCS RM 180 free postage
:
:
WHATSAPP FOR PURCHASE/INQUIRIES

013 791 4566
:
:
:
#kurta
#kurtalelaki
#kurtacantik
#kurtamurah
#kurtamalaysia
#blouse
#blousecantik
#blouselabuh
#tunic
#tuniccantik
#longtop
#trending
#kurtaunisex
#muslimahootd
#kurtasado
#kurta
#kurtaviral

0💬

KURTA UNISEX VIRAL‼️PANDANG SEKALI TAK PUAS CANTIK SANGAT SEDONDON DENGAN SHUBEN‼️LET'S SHOP BY CLICKING THE WHATSAPP LINK IN BIO
:
:
:
Measurement&other color click#zhkurtaunisex
:
:
:
KURTA UNISEX by
MA
.

1 kurta laki & perempuan boleh pakai. Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. sweet gitu
.
.
✅DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
Kurta Unisex ini menggunakan “ice cool” cotton yg diimport khas drpd luar negara. :
:
✅Materialnya selesa, tidak mudah renyuk :
: ✅sedikit effect “strechable” tapi tak melekap di badan .
.
KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
Rekaannya yang casual dengan potongan straight akan buatkan uols nampak lebih santai. Yang perempuan nampak lebih sopan. Siap ada belahan sedikit kiri dan kanan
.
.
TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
Tangan kurta di lipatkan jadi 3 quarter atau full. .
.
✅POCKET KIRI & KANAN
.
Kurta MA exclusive ni ada pocket kiri dan kanan. ‼️PLEASE BE EXPECTED THE COLOR MAY DIFFER DUE TO LIGHTING,EDITING EFFECTS AND SCREN RESOLUTION
:
:
🎉PROMO PRICE TILL 30/10/2017 RM 95 free postage 🎉COMBO PRICE 2PCS RM 180 free postage
:
:
WHATSAPP FOR PURCHASE/INQUIRIES

013 791 4566
:
:
:
#kurta
#kurtalelaki
#kurtacantik
#kurtamurah
#kurtamalaysia
#blouse
#blousecantik
#blouselabuh
#tunic
#tuniccantik
#longtop
#trending
#kurtaunisex
#muslimahootd
#kurtasado
#kurta
#kurtaviral

0💬