#kurtalelaki

Thanks sebab sudi share gambar bersama Jubah Aisyah 😍 Cantikkk!

#ABAYASIGADIS #jubahmuslimah #jubahmurah #blousemurah #kurtalelaki

0💬

❗️YEAR END SALE ❗️
.
kepada peminat kurta, ada berita baik ni.. IZ EXCLUSIVE tgh buat sale kaw2 ni. .
.

Beli lebih banyak, lebih banyak admin kasi diskaun,. .
Jangan lepaskan peluang 😎
.
Mai dm admin atau whatsapp 0172030039 .
.
#sayajualkurta #sayajualkurtamurah #kurtasado
#kurtahipster
#kurtaslimfit
#kurta2017
#kurtashortsleeve
#kurtalelaki
#kurtalelakimurah
#kurtaregularfit
#kurtaeksklusif
#kurtamurah
#kurtamurahmalaysia
#kurtamalaysia
#agentdropshipneeded
#dropshipdiperlukan
#dropshipwanted

0💬

NAK CARI KURTA YANG BERKUALITI? SELESA & TAK PANAS DIPAKAI?
.
Jangan risau, kami ada 👇
.
RESTOK KURTA HOUSE !!! yg sangat selesa dipakai, sejuk dan slimfit pulak tu
.
MATERIAL: jappanese cotton (selesa,sejuk,mudah digosok)
.
📌Cutting slimfit sesuai utk semua lapisan masyarakat Malaysia
.
📌Jahitan kemas berkualiti tinggi
.
📌Ready stock. Hari ni bayar, esok pos
.
📣📣HARGA PROMOSI RM 70
📣📣HARGA ASAL RM120 (JIMAT RM 30)
.
🌺 untuk fast response
☎️ 01115153769
☎️ 01115153769
☎️ 01115153769
(whatsapp)
.
#kurtahouse#kurtalelaki#kurtaterbaik#hotkurta#viral#bazarpaknil#kurtaku#kurtaajer#kurtaexclusive#dulangboy#kurtarangers#majliskahwin#kurtamalaysia#like4like#kurtamalaya#kurtamurah#terapiinstagram#ajimaura#kurtaraya#kurtadeepavali#kurtakacak#deepavali#kurta#jomheboh#kurtatangle#titiancinta#follow4follow#terbaikkurta#kurtaboy#bridesmaids

0💬

Loading...

NAK CARI KURTA YANG BERKUALITI? SELESA & TAK PANAS DIPAKAI?
.
Jangan risau, kami ada 👇
.
RESTOK KURTA HOUSE !!! yg sangat selesa dipakai, sejuk dan slimfit pulak tu
.
MATERIAL: jappanese cotton (selesa,sejuk,mudah digosok)
.
📌Cutting slimfit sesuai utk semua lapisan masyarakat Malaysia
.
📌Jahitan kemas berkualiti tinggi
.
📌Ready stock. Hari ni bayar, esok pos
.
📣📣HARGA PROMOSI RM 70
📣📣HARGA ASAL RM120 (JIMAT RM 30)
.
🌺 untuk fast response
☎️ 01115153769
☎️ 01115153769
☎️ 01115153769
(whatsapp)
.
#kurtahouse#kurtalelaki#kurtaterbaik#assalamualaikum#heromalaysia#jomberkurta#bisneswoman#kurtaajer#kurtaexclusive#bridesmaids#kurtarangers#igshopmy#kurtamalaysia#like4like#niqabis#kurtamurah#terapiinstagram#ajimaura#onlineshopping#kurtadeepavali#kurtakacak#deepavali#kurta#kurtahebat#alhamdulillah#redvelvet#follow4follow#terbaikkurta#selamatpagi#jutawanonline

0💬

NAK CARI KURTA YANG BERKUALITI? SELESA & TAK PANAS DIPAKAI?
.
Jangan risau, kami ada 👇
.
RESTOK KURTA HOUSE !!! yg sangat selesa dipakai, sejuk dan slimfit pulak tu
.
MATERIAL: jappanese cotton (selesa,sejuk,mudah digosok)
.
📌Cutting slimfit sesuai utk semua lapisan masyarakat Malaysia
.
📌Jahitan kemas berkualiti tinggi
.
📌Ready stock. Hari ni bayar, esok pos
.
📣📣HARGA PROMOSI RM 70
📣📣HARGA ASAL RM120 (JIMAT RM 30)
.
🌺 untuk fast response
☎️ 01115153769
☎️ 01115153769
☎️ 01115153769
(whatsapp)
.
#kurtahouse#kurtalelaki#kurtaterbaik#hotkurta#viral#bazarpaknil#kurtaku#kurtaajer#kurtaexclusive#dulangboy#kurtarangers#majliskahwin#kurtamalaysia#like4like#kurtamalaya#kurtamurah#terapiinstagram#ajimaura#kurtaraya#kurtadeepavali#kurtakacak#deepavali#kurta#jomheboh#kurtatangle#titiancinta#follow4follow#terbaikkurta#kurtaboy#bridesmaids

0💬

3.Kulit Gelap/Hitam Manis

Untuk yang berkulit gelap serlah penampilan anda dengan menggayakan warna-warna cerah dan ceria seperti:-
.
.
merah jambu, biru laut, putih, coklat, peach, hijau muda dan kelabu.
.
.
Elakkan memakai warna gelap seperti hitam, coklat gelap, maroon, biru gelap dan hijau gelap..
kerana ini akan membuatkan anda kelihatan lebih gelap.. Selamat Mencuba!😉😊
.
.
#kurtahouse#kurtalelaki#kurtaterbaik#assalamualaikum#heromalaysia#jomberkurta#bisneswoman#kurtaajer#kurtaexclusive#bridesmaids#kurtarangers#igshopmy#kurtamalaysia#like4like#niqabis#kurtamurah#terapiinstagram#ajimaura#kurtaraya#kurtadeepavali#kurtakacak#deepavali#kurta#kurtahebat#alhamdulillah#redvelvet#follow4follow#terbaikkurta#shoppingonline#kitasamahero

1💬

Loading...

2.Kulit Sawo Matang

Orang Malaysia kebanyakkan berkulit sawo matang. Kira warna kulit standard orang Malaysia atau lebih tepat kulit orang melayu.
.
.
Untuk anda yang berkulit sawo matang sangat sesuai untuk warna kuning atau hijau.
Pemilihan warna seperti ini, akan membuatkan anda kelihatan menyerlah.
.
.
Harus diingati anda yang berkulit sawo matang tidak sesuai untuk penggunaan warna kelabu atau berwarna gelap. Ia akan membuatkan anda kelihatan kusam.. Selamat mencuba!😉😊
.
.
#kurtahouse#kurtalelaki#kurtaterbaik#assalamualaikum#heromalaysia#jomberkurta#bisneswoman#kurtaajer#kurtaexclusive#bridesmaids#kurtarangers#igshopmy#kurtamalaysia#like4like#niqabis#kurtamurah#terapiinstagram#ajimaura#kurtaraya#kurtadeepavali#kurtakacak#deepavali#kurta#kurtahebat#alhamdulillah#redvelvet#follow4follow#terbaikkurta#selamatmalam#kitasamahero

1💬

Cepat-cepat Baju Raihan coat, nak yang selesa,mudah gosok,tidak kedut, kain kualiti, mana majlis pun sesuai, ke kuliah? Majlis ilmu, tempat ibadat? Majlis santai? ,ini jawapannya, saiz S- 3XL sahaja, berminat whatsapp 011-11444514. Ramai grab baju raihan senang nak buat pergi kerja, berjalan dan ibadat,
Rm69+FREE POSTAGE Okayyy...beli 2 hanya rm130.. Nak beli lebih? Diskaun pun lebih laaaa 😃 Whatsapp ke 011-11444514 atau 013-2429 648 for order ;) #sayajual #jubahlelaki #jubahlelakimoden #kurta #kurtakanakkanak #kurtalelakimurah #kurtalelaki #kurtamalaysia #kurtahipster #kurtahighquality #bajuraya #bajuraihan #bajumelayu #baju #bajumuslim #bajumurahbangett

0💬

1.Kulit Putih/Cerah

Sangat bertuah kepada mereka yang mempunyai kulit berwarna ini,kerana pemilihan warna baju yang sesuai sangat senang dan banyak.
.
.
Jika anda berkulit putih (cerah) serlahkan penampilan anda dengan menggayakan warna-warna ceria dan terang seperti:-
.
.
hijau pucuk pisang,merah, hitam dan biru terang.
.
.
Jauhi memakai pakaian berwarna pastel seperti coklat dan biru muda kerana ia akan membuatkan anda nampak pucat.. Selamat mencuba!😉😊
.
.
#kurtahouse#kurtalelaki#kurtaterbaik#assalamualaikum#heromalaysia#jomberkurta#bisneswoman#kurtaajer#kurtaexclusive#bridesmaids#kurtarangers#igshopmy#kurtamalaysia#like4like#niqabis#kurtamurah#terapiinstagram#ajimaura#kurtaraya#kurtadeepavali#kurtakacak#deepavali#kurta#kurtahebat#alhamdulillah#redvelvet#follow4follow#terbaikkurta#syukur#kitasamahero

0💬

Loading...

KURTA PRELUDE .
.
.
📌Didatangkan dengan 20 pilihan warna yang menarik
📌sesuai untuk dipakai kemana sahaja
📌kain yang sangat selesa dan sejuk
📌jahitan yang kemas
📌kurta pilihan masa kini
📌harga mampu milik
Hanya rm 88 sahaja untuk kurta HAJE
Cepat sementara stok masih ada

Boleh hubungi terus ke :
.
.
.
📲📲 018-9020750
📲📲 018-9020750
📲📲 018-9020750

#kurtamurah #kurtalelaki #kurtalelakimoden #sayajualjubahmurah #kuantan #johorbahru #uniszapastitahu #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #iiumgombak #iiumgombak #iiumkuantan #kuis #kuimmelaka

0💬

Dah ready belum utk promosi YEAR END SALE by IZ EXCLUSIVE?. .
.

Dm "nak" utk dapatkan harga murah2 utk kesemua design kurta kami. .
Lai2 siapa cpt dia dpt😀.
.
.
#sayajualkurta #sayajualkurtamurah #kurtasado
#kurtahipster
#kurtaslimfit
#kurta2017
#kurtashortsleeve
#kurtalelaki
#kurtalelakimurah
#kurtaregularfit
#kurtaeksklusif
#kurtamurah
#kurtamurahmalaysia
#kurtamalaysia
#agentdropshipneeded
#dropshipdiperlukan
#dropshipwanted

1💬

Loading...

KURTA AL-HARAM... HOT DESIGN!
Design kemas dan exclusive..
Material Cotton Pakistan..
.
Ukuran Kurta Al Haram (*_AH_*)
➡️Labuh/ Dada/ Pinggang/ Pnjg Lengan/ Lilit Ketiak/ Lilit Leher/ Bahu (INCHI)
.
Size 2XL :- 39/ 50/ 51/ 24/ 23/ 18/ 19.5
Size XL :- 36.5/ 46/ 50/ 23/ 21/ 17.75/ 19
Size L :- 34/ 45/ 48/ 23/ 21/ 17/ 18.5
Size M :- 31.5/ 43/ 45/ 22/ 19/ 17/ 17.5
Size S :- 31.5/ 42/ 44/ 21.5/ 19/ 15.25/ 17
.
YEAR END SALE!!!
YEAR END SALE!!!
👖 RM59
👖 Postage RM8sm/11ss
.
🎩 Whatsapp 0177125260
.
#kurtalelakimoden #kurtalelaki #kurtaterkini #kurtaterbaru #kurtaartis #kurtakasual #kurungmoden #kurtaimammuda #kurtamurah #kurtaselesa #kurtasedondon #bajusedondon #kurta #kurtalelakimurah #jubahmoden #jubahdressmurah #jubahdress #kurtalelakimalaysia #kurtaslimfit #kurtabutang #kurtalabuh #kurtapendek #kurtazip #daitv3 #pencetusummah #bajupengapitlelaki #jubahlelaki #jubahlelakimoden #jubahlelakimurah #kurtamuslim

0💬

KURTA AL-HARAM... HOT DESIGN!
Design kemas dan exclusive..
Material Cotton Pakistan..
.
Ukuran Kurta Al Haram (*_AH_*)
➡️Labuh/ Dada/ Pinggang/ Pnjg Lengan/ Lilit Ketiak/ Lilit Leher/ Bahu (INCHI)
.
Size 2XL :- 39/ 50/ 51/ 24/ 23/ 18/ 19.5
Size XL :- 36.5/ 46/ 50/ 23/ 21/ 17.75/ 19
Size L :- 34/ 45/ 48/ 23/ 21/ 17/ 18.5
Size M :- 31.5/ 43/ 45/ 22/ 19/ 17/ 17.5
Size S :- 31.5/ 42/ 44/ 21.5/ 19/ 15.25/ 17
.
YEAR END SALE!!!
YEAR END SALE!!!
👖 RM59
👖 Postage RM8sm/11ss
.
🎩 Whatsapp 0177125260
.
#kurtalelakimoden #kurtalelaki #kurtaterkini #kurtaterbaru #kurtaartis #kurtakasual #kurungmoden #kurtaimammuda #kurtamurah #kurtaselesa #kurtasedondon #bajusedondon #kurta #kurtalelakimurah #jubahmoden #jubahdressmurah #jubahdress #kurtalelakimalaysia #kurtaslimfit #kurtabutang #kurtalabuh #kurtapendek #kurtazip #daitv3 #pencetusummah #bajupengapitlelaki #jubahlelaki #jubahlelakimoden #jubahlelakimurah #kurtamuslim

0💬

KURTA AL-HARAM... HOT DESIGN!
Design kemas dan exclusive..
Material Cotton Pakistan..
.
Ukuran Kurta Al Haram (*_AH_*)
➡️Labuh/ Dada/ Pinggang/ Pnjg Lengan/ Lilit Ketiak/ Lilit Leher/ Bahu (INCHI)
.
Size 2XL :- 39/ 50/ 51/ 24/ 23/ 18/ 19.5
Size XL :- 36.5/ 46/ 50/ 23/ 21/ 17.75/ 19
Size L :- 34/ 45/ 48/ 23/ 21/ 17/ 18.5
Size M :- 31.5/ 43/ 45/ 22/ 19/ 17/ 17.5
Size S :- 31.5/ 42/ 44/ 21.5/ 19/ 15.25/ 17
.
YEAR END SALE!!!
YEAR END SALE!!!
👖 RM59
👖 Postage RM8sm/11ss
.
🎩 Whatsapp 0177125260
.
#kurtalelakimoden #kurtalelaki #kurtaterkini #kurtaterbaru #kurtaartis #kurtakasual #kurungmoden #kurtaimammuda #kurtamurah #kurtaselesa #kurtasedondon #bajusedondon #kurta #kurtalelakimurah #jubahmoden #jubahdressmurah #jubahdress #kurtalelakimalaysia #kurtaslimfit #kurtabutang #kurtalabuh #kurtapendek #kurtazip #daitv3 #pencetusummah #bajupengapitlelaki #jubahlelaki #jubahlelakimoden #jubahlelakimurah #kurtamuslim

0💬

Loading...

KURTA AL-HARAM... HOT DESIGN!
Design kemas dan exclusive..
Material Cotton Pakistan..
.
Ukuran Kurta Al Haram (*_AH_*)
➡️Labuh/ Dada/ Pinggang/ Pnjg Lengan/ Lilit Ketiak/ Lilit Leher/ Bahu (INCHI)
.
Size 2XL :- 39/ 50/ 51/ 24/ 23/ 18/ 19.5
Size XL :- 36.5/ 46/ 50/ 23/ 21/ 17.75/ 19
Size L :- 34/ 45/ 48/ 23/ 21/ 17/ 18.5
Size M :- 31.5/ 43/ 45/ 22/ 19/ 17/ 17.5
Size S :- 31.5/ 42/ 44/ 21.5/ 19/ 15.25/ 17
.
YEAR END SALE!!!
YEAR END SALE!!!
👖 RM59
👖 Postage RM8sm/11ss
.
🎩 Whatsapp 0177125260
.
#kurtalelakimoden #kurtalelaki #kurtaterkini #kurtaterbaru #kurtaartis #kurtakasual #kurungmoden #kurtaimammuda #kurtamurah #kurtaselesa #kurtasedondon #bajusedondon #kurta #kurtalelakimurah #jubahmoden #jubahdressmurah #jubahdress #kurtalelakimalaysia #kurtaslimfit #kurtabutang #kurtalabuh #kurtapendek #kurtazip #daitv3 #pencetusummah #bajupengapitlelaki #jubahlelaki #jubahlelakimoden #jubahlelakimurah #kurtamuslim

0💬

KURTA AL-HARAM... HOT DESIGN!
Design kemas dan exclusive..
Material Cotton Pakistan..
.
Ukuran Kurta Al Haram (*_AH_*)
➡️Labuh/ Dada/ Pinggang/ Pnjg Lengan/ Lilit Ketiak/ Lilit Leher/ Bahu (INCHI)
.
Size 2XL :- 39/ 50/ 51/ 24/ 23/ 18/ 19.5
Size XL :- 36.5/ 46/ 50/ 23/ 21/ 17.75/ 19
Size L :- 34/ 45/ 48/ 23/ 21/ 17/ 18.5
Size M :- 31.5/ 43/ 45/ 22/ 19/ 17/ 17.5
Size S :- 31.5/ 42/ 44/ 21.5/ 19/ 15.25/ 17
.
YEAR END SALE!!!
YEAR END SALE!!!
👖 RM59
👖 Postage RM8sm/11ss
.
🎩 Whatsapp 0177125260
.
#kurtalelakimoden #kurtalelaki #kurtaterkini #kurtaterbaru #kurtaartis #kurtakasual #kurungmoden #kurtaimammuda #kurtamurah #kurtaselesa #kurtasedondon #bajusedondon #kurta #kurtalelakimurah #jubahmoden #jubahdressmurah #jubahdress #kurtalelakimalaysia #kurtaslimfit #kurtabutang #kurtalabuh #kurtapendek #kurtazip #daitv3 #pencetusummah #bajupengapitlelaki #jubahlelaki #jubahlelakimoden #jubahlelakimurah #kurtamuslim

0💬

KURTA AL-HARAM... HOT DESIGN!
Design kemas dan exclusive..
Material Cotton Pakistan..
.
Ukuran Kurta Al Haram (*_AH_*)
➡️Labuh/ Dada/ Pinggang/ Pnjg Lengan/ Lilit Ketiak/ Lilit Leher/ Bahu (INCHI)
.
Size 2XL :- 39/ 50/ 51/ 24/ 23/ 18/ 19.5
Size XL :- 36.5/ 46/ 50/ 23/ 21/ 17.75/ 19
Size L :- 34/ 45/ 48/ 23/ 21/ 17/ 18.5
Size M :- 31.5/ 43/ 45/ 22/ 19/ 17/ 17.5
Size S :- 31.5/ 42/ 44/ 21.5/ 19/ 15.25/ 17
.
YEAR END SALE!!!
YEAR END SALE!!!
👖 RM59
👖 Postage RM8sm/11ss
.
🎩 Whatsapp 0177125260
.
#kurtalelakimoden #kurtalelaki #kurtaterkini #kurtaterbaru #kurtaartis #kurtakasual #kurungmoden #kurtaimammuda #kurtamurah #kurtaselesa #kurtasedondon #bajusedondon #kurta #kurtalelakimurah #jubahmoden #jubahdressmurah #jubahdress #kurtalelakimalaysia #kurtaslimfit #kurtabutang #kurtalabuh #kurtapendek #kurtazip #daitv3 #pencetusummah #bajupengapitlelaki #jubahlelaki #jubahlelakimoden #jubahlelakimurah #kurtamuslim

0💬

Loading...

Y.E.S kini kembali ❗️❗️❗️
RM99 SS + RM5 ( NP RM109 )

ELLEZA PEPLUM SONGKET

TOP: Material como crepe mudah diurus, lembut dan selesa dipakai ,mudah digosok.
BOTTOM
printed songket
kain cutting A sesuai dipakai harian
getah separuh, zip sorok di sisi kain

nursing friendly dengan zip depan
wudhu friendly tangan mudah sinsing
saiz S hingga XXL

HARGA ASAL : RM135
HARGA PENGENALAN
hanya rm109 sahaja percuma postage

ws 0135240063
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135240063

#blouse
#blousemurah
#blousemurahmalaysia
#blouselabuh
#blouselabuhmurah
#blouselabuhmurahmalaysia
#sayajualmurah
#longtop
#longtopmurah
#songket
#songketmurah
#songketmurahmalaysia
#kurta #kurtalelaki #kurtamurah #kurtabudak #bajubudak #bajubudakmurah #kurtabudakmurah
#dress #kurungbudak
#dressmurah
#dressmurahmalaysia
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajukurungsulam #bajukurungsulammurah

0💬

Y.E.S kini kembali ❗️❗️❗️
RM99 SS + RM5 ( NP RM109 )

ELLEZA PEPLUM SONGKET

TOP: Material como crepe mudah diurus, lembut dan selesa dipakai ,mudah digosok.
BOTTOM
printed songket
kain cutting A sesuai dipakai harian
getah separuh, zip sorok di sisi kain

nursing friendly dengan zip depan
wudhu friendly tangan mudah sinsing
saiz S hingga XXL

HARGA ASAL : RM135
HARGA PENGENALAN
hanya rm109 sahaja percuma postage

ws 0135240063
https://api.whatsapp.com/send?phone=60135240063

#blouse
#blousemurah
#blousemurahmalaysia
#blouselabuh
#blouselabuhmurah
#blouselabuhmurahmalaysia
#sayajualmurah
#longtop
#longtopmurah
#songket
#songketmurah
#songketmurahmalaysia
#kurta #kurtalelaki #kurtamurah #kurtabudak #bajubudak #bajubudakmurah #kurtabudakmurah
#dress #kurungbudak
#dressmurah
#dressmurahmalaysia
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajukurungsulam #bajukurungsulammurah

0💬

Dapatkan koleksi 2017 yang menarik dari SAFCONNECTION
Wahbah-cara melayu
Wafa-mini kurung
Kurta bySAFC
Jubah basic
Jubah casual
Jubah elegant
Jubah safar

Selesa mudah gaya
Harga istimewa

Like fb kami safconnection
Dan
Follow instagram @safconnection

Boleh COD / postage
Whatsapp / hubungi kami : 0127347292 / 0172031160

Fashion & passion
SAFCONNECTION
connecting the ummah

#koleksiraya2017
#kurungmoden
#bajumelayumoden
#kurtalelaki
#jubahdress
#capemalaysia
#keepfit #keepstrong #keepcalm #keepsmiling #fitnessmotivation

0💬

HARGA GILER GILER MURAH YG X MSUK AKAL.
.
.
Sapa2 yg nak cuba atau nak ade bju exclusive nie inilah masa nyer sbb harga sekrg nie wow! Memang x masuk akal .
Tapi!
.
Tapi!
.
Mesti korang tertanyer2 kan knapa perlu beli kurta iz exclusive nie hihi korang wajib kena baca sebelum beli kurta ni
.
.
.
Jom kita selidik skit pasl baju nie
.
.
.
Bace btul2 neh!
.
.
.
1-Material kain kurta kami diperbuat drpd kain cotton yg berkualiti tinggi (sangat mudah digosok, tidak mudah berkedut, KONFIRM!! )😎
.
2-Design logo yg bertemakan khat kufi dan exclusive yg disulam pada bahagian dada (sukar dan tidak akan tertanggal sbb kami sulam lawa2 dh)😉
.
2-kurta kami bertemakan "casual" , iaitu sesuai utk digayakan di pelbagai event@majlis (wedding ceremony , majlis makan malam dll)😇
.
3-Kurta kami sangat sesuai bagi mereka yg TIDAK sado, kerana cutting kami regular fit dn pd bhgian lengan tidak akan loose@longgar,, KONFIRM!.. Dan juga sgt ngam digayakan oleh abang2 sado semua 😃
.
4-Kalau size yg dibeli tidak ngam, boleh tukar size semula 😃
.
5.ini yg dinanti nantikan oleh rmai org hihi apa tu??
.
HARGA LAAAA BRAPA HARGA NIE??
.
Harga asal dia RM104 tapi!
.
TAPI KLAU KORNG GRAB SKRG NI KORANG BLEH DPT DNGN HARGA RM90 shaja untuk sale end year shaja!
.
Wah murah tu jadi korang sapa2 klau x de duit ker apa ker x pe yg penting korang whatsapp jer dlu bgithu size dan wrna yg korang suke bleh book lps tu nk cancel pom x pe asal kan korang whatsapp dan book jer...
.
Cepat oiii cepat ...!
'
.
Ini Warna yg available :-
-Grey
-Royal blue
-maroon
-Emerald green
-Dark purple
-Black
.
.
.
Boleh letak nmbor whatsapp di ruangan komen .
Atau
.
Whatsapp sni 0189854403.
.
.
#izEmpire #kurtamodern #kurtalaris #sayajualkurta #sayajualkurtamurah #kurtasado
#kurtahipster
#kurtaslimfit
#kurta2017
#kurtashortsleeve
#kurtalelaki
#kurtalelakimurah
#kurtaregularfit
#kurtaeksklusif
#kurtamurah
#kurtamurahmalaysia
#kurtamalaysia
#agentdropshipneeded
#dropshipdiperlukan
#dropshipwanted
#saleendoftheyear
#yearendsale

0💬

Baumwolle Men's Apparel akan join Mood Republik pada 22-24 Dec di PWTC 😍🙌🏽🙌🏽
.
Block kalendar 📆📆 pada haritu, simpan duit sikit 💱💱 untuk shopping dgn kami di PWTC 😎😎
.
Confident in Style by Baumwolle Men's Apparel .
#baumwolle #baumwollemensapparel #jubahlelaki #jubahmoden #jubah #jubahmalaysia #kurta #kurtamalaysia #kurtalelaki #kurtamoden #mensfashion #mensapparel #menswear #fashion #malaysia #lokal #sapotlokal #lokallah #VSCO #saudagar #kamijualjubah #sayajualjubah #gentlemen #ootd #wakdoyok #moodrepublik #pwtc #kualalumpur

1💬

.
.
---------------------------------------------
AZREEN BIG BUTTON
---------------------------------------------
.
===================
CIRI CIRI ISTIMEWA
===================
🌷 ALA EROPAH - design International dengan ciri ciri butang balut OVERSIZED di bhg depan tampak mcm gaya KATE MIDDLETON
.
🌷 DILANCARKAN DENGAN 5 WARNA YANG CANTIK - HOT COLORSSS yang konfem buat uolls semua nampak menawan
.
🌷 MATERIAL yang sangat lembut, selesa 😘. Material COMO CREPE berhantu yang cantik terletak menyerlahkan uolls jd semakin ayu n gojez 😇
.
🌷 WUDHU' FRIENDLY -butang di lengan utk mudahkan uolls nak ambil wudhu' .
🌷 NURSING FRIENDLY -ada zip tersembunyi yang direka khas bagi dear mommies yang nak menyusukan anak kecik
.
🌷 LABUH & CUTTING YANG SELESA- tidak mengikut bentuk badan dan labuh menutupi punggung
.
🌷 Terdapat poket di kedua-dua belah baju
.
🌷 HARGA : RM 69 shja
🌷 FREE POSTAGE (TERMASUK SABAH & SARAWAK)
.
📲PM/ WHATSAPP KAMI
http://irmacollections.wasap.my
.
#sayajualonline #plusize #sedondon #family #setcouple #ibudananak #lelaki #wanitamuslimah #kanakkanak #kurtalelaki #jubahmurah #kurungmoden #dressmurah #blousemurah #tunik #bffriendly #wudhufriendly #shawl #instantshawl #aurainsta #readyforsolat #igmashup #kasual #trendy #elegant #stylish #sweet #fashionhijabis
#irmacollections😃😃

0💬

.
.
---------------------------------------------
AZREEN BIG BUTTON
---------------------------------------------
.
===================
CIRI CIRI ISTIMEWA
===================
🌷 ALA EROPAH - design International dengan ciri ciri butang balut OVERSIZED di bhg depan tampak mcm gaya KATE MIDDLETON
.
🌷 DILANCARKAN DENGAN 5 WARNA YANG CANTIK - HOT COLORSSS yang konfem buat uolls semua nampak menawan
.
🌷 MATERIAL yang sangat lembut, selesa 😘. Material COMO CREPE berhantu yang cantik terletak menyerlahkan uolls jd semakin ayu n gojez 😇
.
🌷 WUDHU' FRIENDLY -butang di lengan utk mudahkan uolls nak ambil wudhu' .
🌷 NURSING FRIENDLY -ada zip tersembunyi yang direka khas bagi dear mommies yang nak menyusukan anak kecik
.
🌷 LABUH & CUTTING YANG SELESA- tidak mengikut bentuk badan dan labuh menutupi punggung
.
🌷 Terdapat poket di kedua-dua belah baju
.
🌷 HARGA : RM 69 shja
🌷 FREE POSTAGE (TERMASUK SABAH & SARAWAK)
.
📲PM/ WHATSAPP KAMI
http://irmacollections.wasap.my
.
#sayajualonline #plusize #sedondon #family #setcouple #ibudananak #lelaki #wanitamuslimah #kanakkanak #kurtalelaki #jubahmurah #kurungmoden #dressmurah #blousemurah #tunik #bffriendly #wudhufriendly #shawl #instantshawl #aurainsta #readyforsolat #igmashup #kasual #trendy #elegant #stylish #sweet #fashionhijabis
#irmacollections😃😃

1💬

.
.
---------------------------------------------
AZREEN BIG BUTTON
---------------------------------------------
.
===================
CIRI CIRI ISTIMEWA
===================
🌷 ALA EROPAH - design International dengan ciri ciri butang balut OVERSIZED di bhg depan tampak mcm gaya KATE MIDDLETON
.
🌷 DILANCARKAN DENGAN 5 WARNA YANG CANTIK - HOT COLORSSS yang konfem buat uolls semua nampak menawan
.
🌷 MATERIAL yang sangat lembut, selesa 😘. Material COMO CREPE berhantu yang cantik terletak menyerlahkan uolls jd semakin ayu n gojez 😇
.
🌷 WUDHU' FRIENDLY -butang di lengan utk mudahkan uolls nak ambil wudhu' .
🌷 NURSING FRIENDLY -ada zip tersembunyi yang direka khas bagi dear mommies yang nak menyusukan anak kecik
.
🌷 LABUH & CUTTING YANG SELESA- tidak mengikut bentuk badan dan labuh menutupi punggung
.
🌷 Terdapat poket di kedua-dua belah baju
.
🌷 HARGA : RM 69 shja
🌷 FREE POSTAGE (TERMASUK SABAH & SARAWAK)
.
📲PM/ WHATSAPP KAMI
http://irmacollections.wasap.my
.
#sayajualonline #plusize #sedondon #family #setcouple #ibudananak #lelaki #wanitamuslimah #kanakkanak #kurtalelaki #jubahmurah #kurungmoden #dressmurah #blousemurah #tunik #bffriendly #wudhufriendly #shawl #instantshawl #aurainsta #readyforsolat #igmashup #kasual #trendy #elegant #stylish #sweet #fashionhijabis
#irmacollections😃😃

0💬

.
.
---------------------------------------------
AZREEN BIG BUTTON
---------------------------------------------
.
===================
CIRI CIRI ISTIMEWA
===================
🌷 ALA EROPAH - design International dengan ciri ciri butang balut OVERSIZED di bhg depan tampak mcm gaya KATE MIDDLETON
.
🌷 DILANCARKAN DENGAN 5 WARNA YANG CANTIK - HOT COLORSSS yang konfem buat uolls semua nampak menawan
.
🌷 MATERIAL yang sangat lembut, selesa 😘. Material COMO CREPE berhantu yang cantik terletak menyerlahkan uolls jd semakin ayu n gojez 😇
.
🌷 WUDHU' FRIENDLY -butang di lengan utk mudahkan uolls nak ambil wudhu' .
🌷 NURSING FRIENDLY -ada zip tersembunyi yang direka khas bagi dear mommies yang nak menyusukan anak kecik
.
🌷 LABUH & CUTTING YANG SELESA- tidak mengikut bentuk badan dan labuh menutupi punggung
.
🌷 Terdapat poket di kedua-dua belah baju
.
🌷 HARGA : RM 69 shja
🌷 FREE POSTAGE (TERMASUK SABAH & SARAWAK)
.
📲PM/ WHATSAPP KAMI
http://irmacollections.wasap.my
.
#sayajualonline #plusize #sedondon #family #setcouple #ibudananak #lelaki #wanitamuslimah #kanakkanak #kurtalelaki #jubahmurah #kurungmoden #dressmurah #blousemurah #tunik #bffriendly #wudhufriendly #shawl #instantshawl #aurainsta #readyforsolat #igmashup #kasual #trendy #elegant #stylish #sweet #fashionhijabis
#irmacollections😃😃

0💬

.
.
---------------------------------------------
AZREEN BIG BUTTON
---------------------------------------------
.
===================
CIRI CIRI ISTIMEWA
===================
🌷 ALA EROPAH - design International dengan ciri ciri butang balut OVERSIZED di bhg depan tampak mcm gaya KATE MIDDLETON
.
🌷 DILANCARKAN DENGAN 5 WARNA YANG CANTIK - HOT COLORSSS yang konfem buat uolls semua nampak menawan
.
🌷 MATERIAL yang sangat lembut, selesa 😘. Material COMO CREPE berhantu yang cantik terletak menyerlahkan uolls jd semakin ayu n gojez 😇
.
🌷 WUDHU' FRIENDLY -butang di lengan utk mudahkan uolls nak ambil wudhu' .
🌷 NURSING FRIENDLY -ada zip tersembunyi yang direka khas bagi dear mommies yang nak menyusukan anak kecik
.
🌷 LABUH & CUTTING YANG SELESA- tidak mengikut bentuk badan dan labuh menutupi punggung
.
🌷 Terdapat poket di kedua-dua belah baju
.
🌷 HARGA : RM 69 shja
🌷 FREE POSTAGE (TERMASUK SABAH & SARAWAK)
.
📲PM/ WHATSAPP KAMI
http://irmacollections.wasap.my
.
#sayajualonline #plusize #sedondon #family #setcouple #ibudananak #lelaki #wanitamuslimah #kanakkanak #kurtalelaki #jubahmurah #kurungmoden #dressmurah #blousemurah #tunik #bffriendly #wudhufriendly #shawl #instantshawl #aurainsta #readyforsolat #igmashup #kasual #trendy #elegant #stylish #sweet #fashionhijabis
#irmacollections😃😃

0💬

.
.
---------------------------------------------
AZREEN BIG BUTTON
---------------------------------------------
.
===================
CIRI CIRI ISTIMEWA
===================
🌷 ALA EROPAH - design International dengan ciri ciri butang balut OVERSIZED di bhg depan tampak mcm gaya KATE MIDDLETON
.
🌷 DILANCARKAN DENGAN 5 WARNA YANG CANTIK - HOT COLORSSS yang konfem buat uolls semua nampak menawan
.
🌷 MATERIAL yang sangat lembut, selesa 😘. Material COMO CREPE berhantu yang cantik terletak menyerlahkan uolls jd semakin ayu n gojez 😇
.
🌷 WUDHU' FRIENDLY -butang di lengan utk mudahkan uolls nak ambil wudhu' .
🌷 NURSING FRIENDLY -ada zip tersembunyi yang direka khas bagi dear mommies yang nak menyusukan anak kecik
.
🌷 LABUH & CUTTING YANG SELESA- tidak mengikut bentuk badan dan labuh menutupi punggung
.
🌷 Terdapat poket di kedua-dua belah baju
.
🌷 HARGA : RM 69 shja
🌷 FREE POSTAGE (TERMASUK SABAH & SARAWAK)
.
📲PM/ WHATSAPP KAMI
http://irmacollections.wasap.my
.
#sayajualonline #plusize #sedondon #family #setcouple #ibudananak #lelaki #wanitamuslimah #kanakkanak #kurtalelaki #jubahmurah #kurungmoden #dressmurah #blousemurah #tunik #bffriendly #wudhufriendly #shawl #instantshawl #aurainsta #readyforsolat #igmashup #kasual #trendy #elegant #stylish #sweet #fashionhijabis
#irmacollections😃😃

0💬