#lacevietnam

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

READY STOCK
Lace Reranting yg sgt cantik 😍😍
.
.
BIdang 60 (tanpa lining) .
.
Berminat ? Wasap 017 9752903
.

#lacemurah #lacevietnammurah #lacevietnam #bajunikahmurah #bajutunangmurah

0πŸ’¬

Loading...

Takkan tiap kali raya nak pakai baju tangkap muat jerrr..
.
Sedar tak sedar lagi 4 bulan nak raya….Kalau biskut raya takpe la boleh beli last2 sebab banyak jual kat tepi jalan time musim raya tapi….
.
Kalau baju raya hantar nak jahit bulan ni konfem tukang jahit tak terima , sebab dah tak lama nak raya….stress betul macam ni sbb kalau beli baju last min dah tak sempat nak tengok design dh grab jer yang ada..nanti baju tak lawa macam orang lain..hurmm
.
Korang dah survey ke baju @numi.couture ni?..
JOM GRAM 1 PEPLUM DIAMOND. HARGA BAWAH RM300 TAU.
HANYA RMM 239 SAHAJA FREE POSTAGE. .
.
#lacereranting #peplum #peplumlace #lacepeplum #peplumreranting #bajuraya #bajutunang #bajudinner #lacemurah #lacevietnammurah #lacediamond
#peplumlace #lacedress #lacepeplum #lace #lace3d #lacemalaysia #lacecantik #lacemurah #borderlace #tulle #tile #tille #tule #enciktunang #tilljannah #laceranting #lacevietnam

0πŸ’¬

Takkan tiap kali raya nak pakai baju tangkap muat jerrr..
.
Sedar tak sedar lagi 4 bulan nak raya….Kalau biskut raya takpe la boleh beli last2 sebab banyak jual kat tepi jalan time musim raya tapi….
.
Kalau baju raya hantar nak jahit bulan ni konfem tukang jahit tak terima , sebab dah tak lama nak raya….stress betul macam ni sbb kalau beli baju last min dah tak sempat nak tengok design dh grab jer yang ada..nanti baju tak lawa macam orang lain..hurmm
.
Korang dah survey ke baju @numi.couture ni?..
JOM GRAM 1 PEPLUM DIAMOND. HARGA BAWAH RM300 TAU.
HANYA RMM 239 SAHAJA FREE POSTAGE. .
.
#lacereranting #peplum #peplumlace #lacepeplum #peplumreranting #bajuraya #bajutunang #bajudinner #lacemurah #lacevietnammurah #lacediamond
#peplumlace #lacedress #lacepeplum #lace #lace3d #lacemalaysia #lacecantik #lacemurah #borderlace #tulle #tile #tille #tule #enciktunang #tilljannah #laceranting #lacevietnam

0πŸ’¬

LACE 3D CITRA
.
BIdang 60 (tanpa lining) .
.
Berminat ? Wasap 017 9752903
.

#lacemurah #lacevietnammurah #lacevietnam #bajunikahmurah #bajutunangmurah

0πŸ’¬

LACE SAKURA
*PRE ORDER*
Pre Order Close 9/3/2018 πŸ’ RM78/METER
πŸ’ MINIMUM 2mtr/Order
πŸ’ Postage 2Mtr SM/RM8 SS/RM1
πŸ’ Setiap tambahan permeter + Rm3 Postage
πŸ’ Bidang 60'
πŸ’ Kualiti Kain TERBAIK πŸ“² www.wasap.my/60162176814

#kainlacemurah #lacevietnam #lacevietnammurah #lacedress #laceori #sayajuallace #sayajual #lace #laceimport #laceglitter #lacereranting #lace3d #lacemakiti #lacezianazain #laceshihah #lace3dmurah #lace3dvietnam #lacesakura #laceglittermurah #laceglittervietnam #lacesequin #lacesequinmurah #lacesequinvietnam #lacesequin3tone #lacesequin3tonemurah

1πŸ’¬

LACE SAKURA
*PRE ORDER*
Pre Order Close 9/3/2018 πŸ’ RM78/METER
πŸ’ MINIMUM 2mtr/Order
πŸ’ Postage 2Mtr SM/RM8 SS/RM1
πŸ’ Setiap tambahan permeter + Rm3 Postage
πŸ’ Bidang 60'
πŸ’ Kualiti Kain TERBAIK πŸ“² www.wasap.my/60162176814

#kainlacemurah #lacevietnam #lacevietnammurah #lacedress #laceori #sayajuallace #sayajual #lace #laceimport #laceglitter #lacereranting #lace3d #lacemakiti #lacezianazain #laceshihah #lace3dmurah #lace3dvietnam #lacesakura #laceglittermurah #laceglittervietnam #lacesequin #lacesequinmurah #lacesequinvietnam #lacesequin3tone #lacesequin3tonemurah

0πŸ’¬

LACE SAKURA
*PRE ORDER*
Pre Order Close 9/3/2018 πŸ’ RM78/METER
πŸ’ MINIMUM 2mtr/Order
πŸ’ Postage 2Mtr SM/RM8 SS/RM1
πŸ’ Setiap tambahan permeter + Rm3 Postage
πŸ’ Bidang 60'
πŸ’ Kualiti Kain TERBAIK πŸ“² www.wasap.my/60162176814

#kainlacemurah #lacevietnam #lacevietnammurah #lacedress #laceori #sayajuallace #sayajual #lace #laceimport #laceglitter #lacereranting #lace3d #lacemakiti #lacezianazain #laceshihah #lace3dmurah #lace3dvietnam #lacesakura #laceglittermurah #laceglittervietnam #lacesequin #lacesequinmurah #lacesequinvietnam #lacesequin3tone #lacesequin3tonemurah

2πŸ’¬

LACE SAKURA
*PRE ORDER*
Pre Order Close 9/3/2018 πŸ’ RM78/METER
πŸ’ MINIMUM 2mtr/Order
πŸ’ Postage 2Mtr SM/RM8 SS/RM1
πŸ’ Setiap tambahan permeter + Rm3 Postage
πŸ’ Bidang 60'
πŸ’ Kualiti Kain TERBAIK πŸ“² www.wasap.my/60162176814

#kainlacemurah #lacevietnam #lacevietnammurah #lacedress #laceori #sayajuallace #sayajual #lace #laceimport #laceglitter #lacereranting #lace3d #lacemakiti #lacezianazain #laceshihah #lace3dmurah #lace3dvietnam #lacesakura #laceglittermurah #laceglittervietnam #lacesequin #lacesequinmurah #lacesequinvietnam #lacesequin3tone #lacesequin3tonemurah

0πŸ’¬