#leeyanarahman

πŸŽ€10 KEBAIKAN UTAMA LENTIK DARAπŸŽ€
.
🌸TURUNKAN BERAT BADAN
🌸KULIT SEMAKIN CERAH & GLOWING
🌸HILANGKAN JERAWAT/JERAGAT
🌸HILANGKAN PERUT BUNCIT
🌸HILANGKAN LENGUH2 BADAN
🌸BAGI TENAGA PADA BADAN
🌸RAWAT MASALAH SEMBELIT
🌸RAWAT MASALAH SENGGUGUT
🌸RAWAT MASALAH KEPUTIHAN
🌸BANYAKKAN LAGI SUSU IBU(UTK IBU MENYUSU)
.
.
πŸŽ€KEBAIKAN LENTIK DARA
PERFECT SLIM,SKIN WHITENINGπŸŽ€
.
.
βœ”οΈ6X MEMBAKAR LEMAK,MEMBUANG TOKSIN & RACUN DIDALAM BADAN
.
.
βœ”οΈ4X DETOX
.
.
βœ”οΈBERKESAN UNTUK MENYEKAT GULA & KARBOHIDRAT
.
.
βœ”οΈMENGAWAL NAFSU MAKAN,SENTIASA KENYANG & BERTENAGA
.
.
βœ”οΈMEMUTIHKAN & MELEMBABKAN KULIT.MERAWAT KULIT DARI JERAWAT,PARUT,KEDUTAN & LUKA
.
.
βœ”οΈMENINGKATKAN IMUNISASI BADAN
.
.
βœ”οΈMELANCARKAN PEREDARAN DARAH
.
.
βœ”οΈTIADA CIRIT BIRIT,SEMBELIT ATAU KESAN YANG TIDAK MENYENANGKAN,FOKUS PADA TEMPAT2 LEMAK SENANG BERKUMPUL TERUTAMA SEKALI PERUT,LENGAN,PINGGUL & BAWAH DAGU
.
.
βœ”οΈTAK PERLU DIET KETAT
.
.
βœ”οΈTAK PERLU BERSENAM
.
.
βœ”οΈTAK PERLU BANCUH,HANYA MINUM BEGITU SAHAJA & RASA YG SANGAT SEDAP
.
.
.
.
.
Harga : RM75 πŸ€—
.
.
Postage : RM8 SM / RM11 SS .
.
COD : Cyberjaya / Putrajaya / Dengkil / Bangi / Kajang / Manjung .
.
Whatsapp 014-8380609 for info & order
.
.
.
#lentikdara #lentikdaraselangor #lentikdarasenawang #lentikdarainternational #lentikdaraviral #lentikdaracyberjaya #kurus #putihgebu #lemonexmalaysia #lemonex #lemonexcyberjaya #dropshipmalaysia #agentwanted #seribella #seribellacyberjaya #jubahmurah#tudunglabuh #bellaammara #leeyanarahman

0πŸ’¬

TESTIMONI DYXY lagi hampa2 😘😘😘
.
Mudah sangat nak bersiap dengan DYXY cosmetics. πŸ’“πŸ’“
.
Tak pandai make up bukan lagi penghalang nak cantik macam orang lain..semuanya hanya dengan BC cream ajer πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Tak perlu Foundation, Tak perlu Concealer, Tak perlu Sunblock, sbb BC CREAM ALL IN ONE foundation! Dapat tutup parut2 jerawat dan jeragat..Dapat merawat juga πŸ‘πŸ‘
.
Plus ..Memang jimat masa nak bersiapπŸ•πŸ•πŸ•
.

Nk harga special whatsapp siniπŸ‘‡πŸ‘‡
DM/WHATSAPP
πŸ“±0196735788
πŸ“±0196735788
πŸ“±0196735788
πŸ‘†KLIK LINK DI BIOπŸ‘†
..
#teamgojeznusyaΒ #teamdyxyΒ #bccreambydyana#dyxykedahΒ #dyxypendangΒ #dyxyalorsetar#dyxymergongΒ #bccreamkedahΒ #dyxyseremban#dyxybccreamΒ #leeyanarahmanΒ #bazaarpaknil#kebayamodernΒ #kekasihpaksarelaΒ #foundation#luluskkmπŸ’―Β #minazΒ #fattzuraΒ #imnotarobot#koreanmakeupΒ Β #koreanlookmakeup#naturalmakeupΒ Β #makeuptutorialsΒ #teampakcik#kekasihpaksarela

0πŸ’¬

TAK PERLU MODAL YANG TINGGI UTK NAMPAK CANTIK MACAM ARTIS✨✨
.

Rata2 customer sangat berpuas hati bila dah try n pakai DYXY Cosmetics😍😍😍😍
.

Sebelum ni asyik dgr je org cakap! Ha now da try sendiri baru tahu apa yg magic dan merasai apa yg BESTNYA DYXY ni kan πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
.
Awak2 bila lagi?!! .Takkan tgk je kot😜 RUGI taw awak tak cuba sekarang! Org lain kulit muka dan cantik flawless daaπŸ˜πŸ’•Makin Berseri2 laa.. awak tak nak ke?!
.
Jom try now laju2πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»
.
.
DYXY Cosmetic berkualiti setanding dgn International Cosmetics dan paling Penting ia TIDAK MAHAL! Ia berpatutan kerana KUALITI nye TerbaikkkπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜πŸ˜πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
DM/WHATSAPP
πŸ“±0196735788
πŸ“±0196735788
πŸ“±0196735788
πŸ‘†KLIK LINK DI BIOπŸ‘†
..
#teamgojeznusyaΒ #teamdyxyΒ #bccreambydyana#dyxykedahΒ #dyxypendangΒ #dyxyalorsetar#dyxymergongΒ #bccreamkedahΒ #dyxyseremban#dyxybccreamΒ #leeyanarahmanΒ #bazaarpaknil#kebayamodernΒ #kekasihpaksarelaΒ #foundation#luluskkmπŸ’―Β #minazΒ #fattzuraΒ #imnotarobot#koreanmakeupΒ Β #koreanlookmakeup#naturalmakeupΒ Β #makeuptutorialsΒ #teampakcik#kekasihpaksarela

0πŸ’¬

Loading...

AKAK CONFUSED LAH NAK CODE BEIGE ATAU NATURAL πŸ˜“πŸ˜–
.
.
SAPA AGAK2 NYA MACAM NI HA BAIK NGAKU CEPATπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
.
Mesti ramai kan confuse macam mana nak pilih code BCcream ni
.
.
Act senang je hampa😘😘
.
.
BEIGE βœ”οΈ
Sesuai untuk yang berkulit cerah seperti cina atau kuning langsat. Dan tidak mempunyai banyak cela seperti parut jerawat, jeragat dan jerawat. Orang yang suka heavy make up pun sesuai pakai code ni πŸ™†
.
NATURAL βœ”οΈ
Sesuai untuk yang berkulit sederhana cerah dan sawo matang. Sesuai untuk cover cela cela dengan lebih baik seperti parut jerawat, jeragat dan jerawat. Sesuai untuk yang berkulit gelap kerana tona oren akan membuatkan kita kelihatan cerah semula jadi tanpa nampak kelabu πŸ™†
.
.
Korang pakai code yang mana satu? Ke belum pakai lagi? ..
So jangan tunggu lama2..grab sekarang nanti terlepas tauπŸ˜€
..
DM/WHATSAPP
πŸ“±0196735788
πŸ“±0196735788
πŸ“±0196735788
πŸ‘†KLIK LINK DI BIOπŸ‘†
..
#teamgojeznusyaΒ #teamdyxyΒ #bccreambydyana#dyxykedahΒ #dyxypendangΒ #dyxyalorsetar#dyxymergongΒ #bccreamkedahΒ #dyxyseremban#dyxybccreamΒ #leeyanarahmanΒ #bazaarpaknil#kebayamodernΒ #kekasihpaksarelaΒ #foundation#luluskkmπŸ’―Β #minazΒ #fattzuraΒ #imnotarobot#koreanmakeupΒ Β #koreanlookmakeup#naturalmakeupΒ Β #makeuptutorialsΒ #teampakcik#kekasihpaksarela

0πŸ’¬

- SEKEJAP JE MAKEUP -

NAK CANTIK, NAK LAWA, NAK GOJES...TP XSUKA AMIK MASA YG LAMA UTK MAKEUP.. DYXY BC CREAM ADALAH PILIHAN YG TEPAT ‼️‼️
.
CIK ABANG DAH XMERUNGUT SEKARANG, SBB MAKEUP CEPAT JE SIAP 😁😁.
.
KAWAN2 PUN TEGUR MUKA NMPAK GLOWING TANPA BERMINYAK.
.
DM/wassup lelajuπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“² 019-6735788
πŸ“² 019-6735788
πŸ“² 019-6735788
..
..
#AgentDyxy #teamTyka #teamgojeznusya #dropshipwantedmalaysia #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxyanakbukit #dyxypendang #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #neelofarhijab #freecod #codkedah #codalorsetar #vendorkedah #alorsetar #kedah #aor #makeuptutorials #bccreamdyxyfoundation #fattzura #adibizara #minaz #bazaarpaknil #leeyanarahman

0πŸ’¬

Siapa dah ready nak msuk tidur??πŸ˜€
..
Combo lengkap yang laku keras macam pisang goreng Cheese 😝.
.
Sebab apa? .
Sebab ni set paling lengkap dan paling basic perlu ada bagi gegadis tau. All in One. .
.
Korang tak perlukan foundation, Bedak, concealer & sunblock berasingan dah. .
Nak hasil lebih flawless, korang perlu guna Brush gemok Dyxy tu untuk betul betul dapat effect Flawless dlm masa 3 minit πŸ’•
.
Bila korg spray pula dengan Facemist tu. perh! Mmg glowing nampak macam kulit sendiri gais πŸ€—
.
Haahh jimat & berbaloi gila kann? πŸ˜‰πŸ˜‰
.
πŸ’“SET ASYALLIE πŸ’“
1x Dyxy bccream
1x Green tea Facemist
1x Dyxy brush

FREE POSTAGE
FREE GIFT 3x Item
.
DM/WHATSAPP
πŸ“±0196735788
πŸ“±0196735788
πŸ“±0196735788
πŸ‘†KLIK LINK DI BIOπŸ‘†
..
#teamgojeznusyaΒ #teamdyxyΒ #bccreambydyana#dyxykedahΒ #dyxypendangΒ #dyxyalorsetar#dyxymergongΒ #bccreamkedahΒ #dyxyseremban#dyxybccreamΒ #leeyanarahmanΒ #bazaarpaknil#kebayamodernΒ #kekasihpaksarelaΒ #foundation#luluskkmπŸ’―Β #minazΒ #fattzuraΒ #imnotarobot#koreanmakeupΒ Β #koreanlookmakeup#naturalmakeupΒ Β #makeuptutorialsΒ #teampakcik#kekasihpaksarela

0πŸ’¬

Loading...

Apo kono eh daghooπŸ˜‚?
Torkojut tengok muko akak ni ha!!😲
LAWA CUN CANTIK PLOLES GOJEZ!😍
..
KORANG SUMO TAK NAK LAWA MACAM AKAK NI KO??
..
KALAU NAK MEH BAGITAU DEN COPEK!!πŸ˜€ DEN CUBO LAYAN SECOPEK BULIH YO😊

P/s: bila hakak n9 bersuaraπŸ˜…
..
DM/WHATSAPP
πŸ“±0196735788
πŸ“±0196735788
πŸ“±0196735788
πŸ‘†KLIK LINK DI BIOπŸ‘†
..
#teamgojeznusyaΒ #teamdyxyΒ #bccreambydyana#dyxykedahΒ #dyxypendangΒ #dyxyalorsetar#dyxymergongΒ #bccreamkedahΒ #dyxyseremban#dyxybccreamΒ #leeyanarahmanΒ #bazaarpaknil#kebayamodernΒ #kekasihpaksarelaΒ #foundation#luluskkmπŸ’―Β #minazΒ #fattzuraΒ #imnotarobot#koreanmakeupΒ Β #koreanlookmakeup#naturalmakeupΒ Β #makeuptutorialsΒ #teampakcik#kekasihpaksarela

1πŸ’¬

[RESTOCK CALISTA 2.0] Calista Abaya turki” Cardingan 2n1 yang paling Stylo dengan designnya yang paling Ekslusif kini di lancarkan dengan harga PROMO mampumilik!
.
Alhamdulillah” akhirnya Calista yang paling di tunggu2 kini dah release, Mmg tengok sekali je dah jatuh cinta dgn Abaya Ekslusif ni, mana taknya dgn designnya yg feminin, Up-to date Model pulak mengayakan cara 2n1 yang mmg mengoda cair betul hati tengok. Tak sabarnya nak grab dgn harga promo! 😍
.
===========================
(6) Sebab kenapa anda perlu miliki Abaya Calista ni!
==========================
.
(+) REKAAN CALISTA”
Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj.
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat, Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok.
.
(+) SIDE POKET
Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple,
.
(+) 9 PILIHAN COLOUR TERBARU.
9 pilihan terbaru. Seperti persian blue. Almond, ketujuh2 warna mmg super duper tip top ke semuannya.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj
.
(+) BF/FRIENDLY
Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja.
.
PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL!
.
Harga sehelai NP RM99βœ–οΈ
.
+ Promo sehelai RM79 sahaja
+ Special Combo 3pcs RM225
.
πŸ“¦ Free postage Seluruh Malaysia
.
Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian dengan harga promo tak masuk akal ni! πŸ”₯
.
Whatsapp: 014-5130016
Whatsapp: 014-5130016
Whatsapp: 014-5130016
.
P/s : Wajib tag family & ofismate korang sebab promo ni sah sehingga 2 FEBRUARI sahaja. Selepas tarikh diatas, harga back to normal. Grab NOW or NEVER πŸ˜…
.
.
#calistaabaya_hyh #calistaabaya

1πŸ’¬

ALPHABET SERIES BLOUSE
by @leeyanarahman
.
Material tebal dan tidak jarang, corak bunga pada setiap huruf yang menarik dan potongan blouse labuh sesuai untuk golongan muslimah. Ditambah pula 'detailing' pearl pada bahagian lengan blouse, menambahkan seri kepada si pemakai.
.
Harga:
RM129/1pcs
RM124/2pcs (Total RM258)
RM119/3pcs (Total RM357)
.
Material: Exclusive heavy crepe
.
BELI BANYAK LAGI BERBALOI!! 😍
.
NO SERVICE CHARGE. Item + pos shj..
.
Whatsapp: 0194702267 .
.
#psanna
#psannabasp
#alphabetseries #alphabetblouse
#leeyanarahman
#psletops
#psletopsleeyanarahman

0πŸ’¬

Loading...

ALPHABET SERIES BLOUSE
by @leeyanarahman
.
Material tebal dan tidak jarang, corak bunga pada setiap huruf yang menarik dan potongan blouse labuh sesuai untuk golongan muslimah. Ditambah pula 'detailing' pearl pada bahagian lengan blouse, menambahkan seri kepada si pemakai.
.
Harga:
RM129/1pcs
RM124/2pcs (Total RM258)
RM119/3pcs (Total RM357)
.
Material: Exclusive heavy crepe
.
BELI BANYAK LAGI BERBALOI!! 😍
.
NO SERVICE CHARGE. Item + pos shj..
.
Whatsapp: 0194702267 .
.
#psanna
#psannabasp
#alphabetseries #alphabetblouse
#leeyanarahman
#psletops
#psletopsleeyanarahman

0πŸ’¬

10 minit siapp ye...ahhahahaπŸ˜‹πŸ˜œ
.
.
Rata2 customer mesti akan bagi feedback cepat siap..senang siap..dalam keta ja dah boleh bersiap..power tak power dyxy cosmetics ni..dah lah sangat menjimatkan tahan 3-4 bulan tau 😍😍😍
.
.
Dyxy cosmetics sgt sesuai untuk semua peringkat umur dr muda hingga ke mak2 yer..my mom & kawan2 dia pun pakai hokeh even umur dh 50 lbh πŸ˜˜πŸ˜‰ ha gojess sgt2 tauπŸ’•πŸ’•
..
..
#StokisDyxy #teamgojeznusya #agentdyxy #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxyanakbukit #dyxypendang #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #neelofarhijab #codkedah #codalorsetar #vendorkedah #alorsetar #kedah #aor #makeuptutorials #bccreamdyxyfoundation #fattzura #minaz #bazaarpaknil #leeyanarahman

0πŸ’¬

ALPHABET SERIES BLOUSE
by @leeyanarahman
.
Material tebal dan tidak jarang, corak bunga pada setiap huruf yang menarik dan potongan blouse labuh sesuai untuk golongan muslimah. Ditambah pula 'detailing' pearl pada bahagian lengan blouse, menambahkan seri kepada si pemakai.
.
Harga:
RM129/1pcs
RM124/2pcs (Total RM258)
RM119/3pcs (Total RM357)
.
Material: Exclusive heavy crepe
.
BELI BANYAK LAGI BERBALOI!! 😍
.
NO SERVICE CHARGE. Item + pos shj..
.
Whatsapp: 0194702267 .
.
#psanna
#psannabasp
#alphabetseries #alphabetblouse
#leeyanarahman
#psletops
#psletopsleeyanarahman

0πŸ’¬

Loading...

🚫 DYXY DICIPTA KHUSUS UNTUK ORANG YANG MENJAGA PENAMPILAN DIRI DAN PANDAI BERJIMAT🚫
.
Walaupun Produk Kami Viral dan ramai Artis yang pakai ..
TAK SEMESTINYA PRODUK KAMI MAHAL ...
Siyess X mahal ...
.
βœ”οΈHarga Ekonomi (Rm1.50 jer shri untk kekal Cantik spanjang hri)
βœ”οΈJimat pemakaian βœ”οΈbeli sekali boleh pakai sehingga 3 bulan (minimum)
βœ”οΈBerkualiti Tinggi setaraf dengan produk antarabangsa
βœ”οΈ Make up tahan sampai 8 jam tau!
βœ”οΈ Ada Vitamin E (pudarkan parut)
βœ”οΈ Ada SPF 50 utk protect kulit dari sinaran uv.
βœ”οΈ Ada kandungn ARBUTIN (mencerahkan kulit)
βœ”οΈ Ada oil control untuk kulit berminyak
βœ”οΈ Sesuai untuk semua jenis kulit (kulit sensetif pon blh guna)
.
.
CANTIK dan GOJEZ dgn DYXY COSMETICS...πŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
Tak percaya? Boleh grab & try sendiri, rasai sendiri kelebihan guna produk DYXY Cosmetics. .tak cuba x tau kan πŸ€”πŸ€”
.
TUNGGU APA LAGI❓❓❓
.
Whatsapp sekarang 0174539091
..
..
#StokisDyxy #teamgojeznusya #agentdyxy #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxyanakbukit #dyxypendang #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #neelofarhijab #codkedah #codalorsetar #vendorkedah #alorsetar #kedah #aor #makeuptutorials #bccreamdyxyfoundation #fattzura #minaz #bazaarpaknil #leeyanarahman

2πŸ’¬

10 minit siapp ye kalau nusya 3 minit dah boleh siap..ahhahahaπŸ˜‹πŸ˜œ
.
.
Rata2 customer mesti akan bagi feedback cepat siap..senang siap..dalam keta ja dah boleh bersiap..power tak power dyxy cosmetics ni..dah lah sangat menjimatkan tahan 3-4 bulan tau 😍😍😍
.
.
Dyxy cosmetics sgt sesuai untuk semua peringkat umur dr muda hingga ke mak2 yer..my mom & kawan2 dia pun pakai hokeh even umur dh 50 lbh πŸ˜˜πŸ˜‰ ha gojess sgt2 tauπŸ’•πŸ’•
..
..
#StokisDyxy #teamgojeznusya #agentwantedmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentdyxy #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxyanakbukit #dyxypendang #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #neelofarhijab #freecod #codkedah #codalorsetar #vendorkedah #alorsetar #kedah #aor #makeuptutorials #bccreamdyxyfoundation #fattzura #minaz #bazaarpaknil #leeyanarahman

0πŸ’¬

Loading...

COMBO WAJIB ADA DALAM BEG KORANG! COMBO PERFECT LADY nama dia.
[[WASAP ATAU KOMEN NAK DIBAWAH SEKARANG]]
.
Kenapa yang ada masalah jerawat, parut mahupun yang tak pandai makeup PERLU pinang set sekali brush ni?
.
Sebab kita nak mudahkan korg blend krim ni dengan elok dekat muka. Kalau guna jari atau span, takkan dapat rupa yanh flawless tau. Dan kita taknak pakai foundation yang BERCAPUK kan? Foundation tu bercapuk sbb kita tak guna alatan yang betul gituhh
.
Bila pakai brush memang MANTOP lah hasilnya! Lepastu spray pulak FACEMIST perhh..mmg rasa segar & tahan lama bccream tuu 😍
.
Mascara DYXY tu ya ampun korang mesti tak carik lain dah sebab mmg superbest superlong supercurl..semua super lah..Dah laa senang nak tanggal bila basuh..just tarik macam tu je pastu tak mencomotkan & menghitamkan bawah mata kita..ha best ke bestt 😍😍😍 cik rose mmg dah jatuh cinta sbb tu dah grab awai2 lg😜
.
.
Korang tak akan menyesal punya grab set ni πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
πŸ’•SET PERFECT LADYπŸ’•
1x DYXY BCCREAM
1x DYXY FACEMIST
1x DYXY BRUSHΒ 
1x DYXY MASCARA
1x DYXY LIPSTIK
FREE POSTAGE
.
.
Wasap cepat2 . Click je link di BIO tu atau wasap 0174539091
..
..
#StokisDyxy #teamgojeznusya #agentdyxy #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxyanakbukit #dyxypendang #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #neelofarhijab #codkedah #codalorsetar #vendorkedah #alorsetar #kedah #aor #makeuptutorials #bccreamdyxyfoundation #fattzura #minaz #bazaarpaknil #leeyanarahman

1πŸ’¬

COMBO WAJIB ADA DALAM BEG KORANG! COMBO PERFECT LADY nama dia.
[[WASAP ATAU KOMEN NAK DIBAWAH SEKARANG]]
.
Kenapa yang ada masalah jerawat, parut mahupun yang tak pandai makeup PERLU pinang set sekali brush ni?
.
Sebab kita nak mudahkan korg blend krim ni dengan elok dekat muka. Kalau guna jari atau span, takkan dapat rupa yanh flawless tau. Dan kita taknak pakai foundation yang BERCAPUK kan? Foundation tu bercapuk sbb kita tak guna alatan yang betul gituhh
.
Bila pakai brush memang MANTOP lah hasilnya! Lepastu spray pulak FACEMIST perhh..mmg rasa segar & tahan lama bccream tuu 😍
.
Mascara DYXY tu ya ampun korang mesti tak carik lain dah sebab mmg superbest superlong supercurl..semua super lah..Dah laa senang nak tanggal bila basuh..just tarik macam tu je pastu tak mencomotkan & menghitamkan bawah mata kita..ha best ke bestt 😍😍😍 nusya mmg dah jatuh cinta sbb tu dah grab awai2 lg😜
.
.
Korang tak akan menyesal punya grab set ni πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
πŸ’•SET PERFECT LADYπŸ’•
1x DYXY BCCREAM
1x DYXY FACEMIST
1x DYXY BRUSHΒ 
1x DYXY MASCARA
1x DYXY LIPSTIK
FREE POSTAGE/COD
FREE GIFT 6x Item
.
.
Wasap nusya laju2 tau. Click je link di BIO tu atau wasap 013-4496586
..
..
#StokisDyxy #teamgojeznusya #agentwantedmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentdyxy #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxyanakbukit #dyxypendang #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #neelofarhijab #freecod #codkedah #codalorsetar #vendorkedah #alorsetar #kedah #aor #makeuptutorials #bccreamdyxyfoundation #fattzura #minaz #bazaarpaknil #leeyanarahman

0πŸ’¬

[RESTOCK CALISTA 2.0] Calista Abaya turki” Cardingan 2n1 yang paling Stylo dengan designnya yang paling Ekslusif kini di lancarkan dengan harga PROMO mampumilik!
.
Alhamdulillah” akhirnya Calista yang paling di tunggu2 kini dah release, Mmg tengok sekali je dah jatuh cinta dgn Abaya Ekslusif ni, mana taknya dgn designnya yg feminin, Up-to date Model pulak mengayakan cara 2n1 yang mmg mengoda cair betul hati tengok. Tak sabarnya nak grab dgn harga promo! 😍
.
===========================
(6) Sebab kenapa anda perlu miliki Abaya Calista ni!
==========================
.
(+) REKAAN CALISTA”
Rekaan 2n1 Abaya paling Stylo, paling sopan, dgn potongan cutting plit di dada yang di reka khas untuk memberi effect slim pada si pemakai. Abaya Calista jugak boleh di pakai dgn Seluar. dan dress, dengan kembang yg sederhana akan memberi keselesaan untuk aktiviti ap shj.
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nmpkkan ribbon tu? Tali tu boleh buka tau. Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat, Kalau nak nampak elegant boleh buka simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok.
.
(+) SIDE POKET
Rekaan khas Side poket kiri dan kanan, untuk memenuhi kriteria muslimah Sis yg suka gaya simple,
.
(+) 9 PILIHAN COLOUR TERBARU.
9 pilihan terbaru. Seperti persian blue. Almond, ketujuh2 warna mmg super duper tip top ke semuannya.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal. tidak jarang. tidak panas yang paling besttt! Ironless tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj
.
(+) BF/FRIENDLY
Button boleh di dada boleh di buka. untuk memudahkan anda menyusukan anak kesayangan di mana sahaja.
.
PALING BEST! HARGA PROMO TAK MASUK AKAL!
.
Harga sehelai NP RM99βœ–οΈ
.
+ Promo sehelai RM79 sahaja
+ Special Combo 3pcs RM225
.
πŸ“¦ Free postage Seluruh Malaysia
.
Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian dengan harga promo tak masuk akal ni! πŸ”₯
.
Whatsapp: 014-5130016
Whatsapp: 014-5130016
Whatsapp: 014-5130016
.
P/s : Wajib tag family & ofismate korang sebab promo ni sah sehingga 2 FEBRUARI sahaja. Selepas tarikh diatas, harga back to normal. Grab NOW or NEVER πŸ˜…
.
.
#calistaabaya_hyh #calistaabaya

6πŸ’¬

Loading...

NEW ! NEW ! NEW ! READYSTOCK ! .
➑️Product Name : Aurhentic Bandung Denim Glamour Shoulder Bag
.
➑️ Condition : New (No Tag, sorry)
.
➑️Size : Large shoulder bag
.
➑️Price : RM130 (inclusive of poslaju & bubble wrapped service)
.
➑️Whatsapp us now 012 490 1605
.
#TommyHilfigerMalaysia
#TommyHilfigerKL
#TommyHilfigerMurah
#TommyHilfigerOriginal
#HandbagUSMurah
#HandbagUKMurah
#HandbagOriginalMurah
#HandbagRaya2017
#CoachMalaysia
#KateSpadeMalaysia
#MichaelKorsMalaysia
#LVMalaysia
#GucciMalaysia
#MoschinoMalaysia
#SalvatoreFerragamoMalaysia
#TerlajakLaris
#LetsCantik
#JanganMengata
#MoodRepublik2018
#JovianLuxe
#LeeyanaRahman

0πŸ’¬

🚫 DYXY DICIPTA KHUSUS UNTUK ORANG YANG MENJAGA PENAMPILAN DIRI DAN PANDAI BERJIMAT🚫
.
Walaupun Produk Kami Viral dan ramai Artis yang pakai ..
TAK SEMESTINYA PRODUK KAMI MAHAL ...
Siyess X mahal ...
.
βœ”οΈHarga Ekonomi (Rm1.50 jer shri untk kekal Cantik spanjang hri)
βœ”οΈJimat pemakaian βœ”οΈbeli sekali boleh pakai sehingga 3 bulan (minimum)
βœ”οΈBerkualiti Tinggi setaraf dengan produk antarabangsa
βœ”οΈ Make up tahan sampai 8 jam tau!
βœ”οΈ Ada Vitamin E (pudarkan parut)
βœ”οΈ Ada SPF 50 utk protect kulit dari sinaran uv.
βœ”οΈ Ada kandungn ARBUTIN (mencerahkan kulit)
βœ”οΈ Ada oil control untuk kulit berminyak
βœ”οΈ Sesuai untuk semua jenis kulit (kulit sensetif pon blh guna)
.
.
CANTIK dan GOJEZ dgn DYXY COSMETICS...πŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
Tak percaya? Boleh grab & try sendiri, rasai sendiri kelebihan guna produk DYXY Cosmetics. .tak cuba x tau kan πŸ€”πŸ€”
.
TUNGGU APA LAGI❓❓❓
.
Whatsapp sekarang utk dapatkan harga promosi yg bile2 masa je boleh tamat + freegift + free postage serata Malaysia !"πŸ’•πŸ’•
..
..
#StokisDyxy #teamgojeznusya #agentwantedmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentdyxy #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxyanakbukit #dyxypendang #dyxyjohorbahru #dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #neelofarhijab #freecod #codkedah #codalorsetar #vendorkedah #alorsetar #kedah #aor #makeuptutorials #bccreamdyxyfoundation #fattzura #minaz #bazaarpaknil #leeyanarahman

0πŸ’¬

πŸ“Έ PAID ADVERTISEMENT πŸ“Έ
.
➑️Product Name : 100% Authentic Tommy Hilfiger Tamara Black
.
➑️ Condition : Preloved 9/10 - Worn only few times, arrived Malaysia in April 2017 (2 months)
.
➑️Size : Medium Crossbody with long strap
.
➑️Letting go price : RM300 + Poslaju RM20 (inclusive of bubble wrapped service)
.
➑️Whatsapp us now 012 490 1605
.
#TommyHilfigerMalaysia
#TommyHilfigerKL
#TommyHilfigerMurah
#TommyHilfigerOriginal
#HandbagUSMurah
#HandbagUKMurah
#HandbagOriginalMurah
#HandbagRaya2017
#CoachMalaysia
#KateSpadeMalaysia
#MichaelKorsMalaysia
#LVMalaysia
#GucciMalaysia
#MoschinoMalaysia
#SalvatoreFerragamoMalaysia
#TerlajakLaris
#LetsCantik
#JanganMengata
#MoodRepublik2017
#JBoxing2017
#JBoxing
#JovianLuxe
#LeeyanaRahman

0πŸ’¬

Salam isya’ 🌸🌸🌸 Ni awek collagen ni ajak beli die sebab die nak cantik kan kulit and bantu kulit awk sihat 😍 die tgh tunggu tuuu πŸ™Š order cepatt promo seketoi rm29.90 3 ketoi rm80 😭
Harga bikin nangis 😭
So sebelum air mata awk kering order sekarang!! Klik link kt bio sis jur 🀩πŸ’ͺ🏼

1πŸ’¬

Nak hadiah Inspired Clothing?? Be our active follower untuk bulan ni dengan Like & Comment pada pic yang uols suka.

Pre order - ETA 14 working days selepas tarikh tutup
Open 16/1 - 28/1/2018

Bow Top
RM 55 exclude postage
*Buy 2 get free postage

Measurement in CM
Size S: Length 59 Shoulder 35 Bust 92 Sleeve 57

Size M : Length 60 Shoulder 36 Bust 96 Sleeve 58

Size L : Length 61 Shoulder 37 Bust 100 Sleeve 59
Material : Crepe
To Order whatsapp us ----> 012 684 6517

#sayajual #sayajualbaju #sayajualblouse #minaz #leeyanarahman #BazaarPaknil #bazaarkl #inspiredzara #blouse #kemeja #bomberjacket #inspiredclothingmurah #inspiredzaramurah #zarainspiredmalaysia #zaramalaysia #bangisentral #mspreorderinspired #bangi #bandartunhusseinonn #bajusulam #seluarsulam #malaysia #inspiredclothing #zarainspiredmurah #zarainspired #modvier #love1016 #fns96

7πŸ’¬

Lily Peplum Kurung ni ada dlm 80 pilihan warna lagi tau awak
.
Size dari XXS sehingga 10XL. Kami juga terima ukuran anda sendiri. Kan dah kata CustomMade πŸ’ƒπŸΌ
.
Click sini #azsLily for more details
.
.
.
Refer sini πŸ‘‰πŸ» #azsPreOrderJanuary2018 dan sini πŸ‘‰πŸ» @azaleashoppecatalogue untuk lihat list design dan harga.
.
.
Jika anda pengguna fb follow kami di Instagram @azaleashoppe11
dan Instagram @azaleashoppecatalogue
.
.
#sayajual #sayajual2018 #bajuraya #bajuraya2018 #zalora #fashionvalet #leeyanarahman #moodrepublik #minaz #ariani #mimpikita #neelofarhijab #fattzura #mycoffeeprince #lrccintahati #minazlovers #dresskids #bajukurungbudak #kurungpeplum #bajusedondon #bajuibuanak #titiancinta #kurungcustommade #jubahcustommade #bajucustommade #custommadeclothing

0πŸ’¬

Inspired by : Zara top

Material : Polyester, cotton

Size in cm : S M. L
Shoulder : 36 . 37. 38
Bust. : 90. 94. 98
Length : 59 . 60. 61
Sleeve : 59 . 60. 61

Pre order ETA 2-3 weeks

RM52 free postage

#sayajual #syjualmurah
#zara #zaramy #zaramalaysia #bazaarpaknil #zarainspired #zarainspiredmurah #topshopmy #hnmmy #naelofarhijab #coachmalaysia #leeyanarahman #minaz #embroidery #bazaarmalaysiaonline #onlineshopping #cuticutimalaysia #cutisekolah

0πŸ’¬