#lokal

Loading...
Loading...

Wedding Photobooth 16/12/17
.
Dewan SESB, KK district.
.
Congratulations tu Ms.Mira and Husband. Tqvm for choosing RDKK be part of ur big day โค๏ธ.
.
For booking inquiries WA/PM/DM 0165090039.. .
#rusticdesignkk #photoboothpallet #photoboothmurah #kkcity #kotakinabalu #minipelaminmurah #lokal #sabahan

0๐Ÿ’ฌ

Leter du etter den spesielle julegaven??? Fantastiske og unike fjรธler fra lokal snekkeri.
#littanna #grimstad #julegavetips #hรฅndverk #interiรธr #bordpynt #servering #mรฅltid #fest #borddekorasjon #spekemat #julebord #interiรธr123
#lokal #grimstadminby

0๐Ÿ’ฌ

Klikquick sepertinya berasal dari luar negeri. Tapi, aslinya klikquick lahir dari putra priyangan. Lahir di Tasikmalaya dan mulai menyebar ke seluruh Indonesia.

Jadi, kalau ingin bergabung dengan marketplace-local trasport- sosial media buatan anak bangsa, pakailah klikquick.

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

Spotted a Lokal sticker in the 'poor but sexy city' of Berlin. Prost! ๐Ÿป

1๐Ÿ’ฌ

Bugรผnki lokal sohbetinden gรผzel kareler #lokal #sohbeti #igmg

0๐Ÿ’ฌ

Er du ikke ferdig med julegavene? Husk at gavene du kan spise opp er de beste du kan fรฅ eller gi. Hos oss kan du fylle opp gavekurven med de deiligste matvarer fra inn og utland. Vi hjelper deg gjerne og pakker gavene dine pent inn๐ŸŽ
Vi ses pรฅ Bakkalโค๏ธ#bakkalheggedal #bakkal #heggedal #lokal #kolonial #landhandler #landhandleri #julegaver #vertinnegave #gavekurv #deilig #smakfull #velkommen #velkommeninnom #asker

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Lokal: Swag and 4 Pack ๐Ÿบ

1๐Ÿ’ฌ

Puuuuh! Schon 12 Tage am Stรผck ist der Laden fรผr Euch geรถffnet. Wir freuen uns auf unseren freien Tag am Sonntag. ๐Ÿ™ˆ Euch wรผnschen wir ein schรถnes Wochenende und einen tollen dritten Advent ๐ŸŽ„๐Ÿ’‹

2๐Ÿ’ฌ

Loading...

Bahan twiscone Fit size L ,tgn pjg ada scoder fit to L
Grosir & Ecer

Hallo bro-bro,bos-bos dan sis-sis,nyonya-nyonya,, semoga senang berbelanja di toko dan playanan online kami,,^^ (jngan segan menghibungi kami) *pengiriman FAST 1x24jam Resi terinput^^
*Produk Original Di produksi sendiri
*99% Ready sesuai Stock yg ada
*Bisa Dropship tinggal tulis di Keterangan DI pemesanany 100% Aman^^ #grosir #produklokal #produkindonesia #produksisendiri #produksi #bajugrosir #fasionwanita #abgfashion #goodqualityfashion #lokal #grosirbaju #grosirmurah #bajuabg #bajugoodqualitymurah #grosirtanahabang #grosirtanahabangjakarta #shopeefreeongkir #goodseller
THX AND HAPPY SHOPPING^^ Idr 35.000,-

0๐Ÿ’ฌ

Rasa macam zaman retro la pulak. Polkadot ni merentasi masa la orang cakap. ๐ŸŒท
Cantik ke idok? Beli kain awal tahun, akhir tahun baru buat baju. Asalnya ni baju cheq. Dah siap separuh try pakai ha kau... Menyempit pulak bajunya. Hakikatnya bdn tak pernah surut lemak tu. Dipendekkan citer mcm biasa asal tak muat je cheq gunting alter jadikan mysister punya baju la ๐Ÿ˜– ๐ŸŒท
So cheq tambah pleat kat lengan tu. Sebenarnya bukan lah blouse tapi baju kurung diejas sikit bagi kembang ala2 doll dress so boleh la gayakan dgn skirt or jeans or skinny. ๐ŸŒท

Tempahan baju sentiasa dibuka ye. Boleh DM kalau nak tanya or nak buat tempahan. .
.
.
.
.
.
#tukangjahitonline #tukangjahit #tempahanbaju #lovessewing #tailor #tailormurah #tailoring #tailormade #bajukurung #bajukurungmoden #kebaya #blaus #tempahbajuonline #ootd #potd #sekinchan #plussizemalaysia #plussizefashion #lokal #tukangjahitmalaysia #diy #lovessewing #diy #outer #batikouter #kimonocardigan #batikcardigan #cardigan #dress #sayajual #lokal #busana #bazarpaknil

4๐Ÿ’ฌ

Loading...

Bahan twiscone Fit size L ,tgn pjg ada scoder fit to L
Grosir & Ecer

Hallo bro-bro,bos-bos dan sis-sis,nyonya-nyonya,, semoga senang berbelanja di toko dan playanan online kami,,^^ (jngan segan menghibungi kami) *pengiriman FAST 1x24jam Resi terinput^^
*Produk Original Di produksi sendiri
*99% Ready sesuai Stock yg ada
*Bisa Dropship tinggal tulis di Keterangan DI pemesanany 100% Aman^^ #grosir #produklokal #produkindonesia #produksisendiri #produksi #bajugrosir #fasionwanita #abgfashion #goodqualityfashion #lokal #grosirbaju #grosirmurah #bajuabg #bajugoodqualitymurah #grosirtanahabang #grosirtanahabangjakarta #shopeefreeongkir #goodseller
THX AND HAPPY SHOPPING^^

0๐Ÿ’ฌ

Finalmente fรฉrias ๐Ÿ™๐Ÿป #lokal #repgaianobie

3๐Ÿ’ฌ

Semoga saudara saudara kita berada dalam lindungan tuhan , dan tidak terjadi hal hal yang tidak pernah kita inginkan . Aminn yarobbal'alamin .
#BIGSTREET85 #DifferentStayTogether #WithoutComparison
#lokal
#lokalmalang
#malang
#kotamalang
#kitapeduli
#indonesia
#gempa
#tsunami
#bencana
#tasikmalaya
#gempatasikmalaya
#gempatasikmalayadansekitarnya
Karena mereka adalah kita . Kita juga mereka .
#Bhinekatunggalika

0๐Ÿ’ฌ

Youโ€™ve found it: the perfect bar for you. Maybe itโ€™s a whisky bar with a deep list. Maybe they makeย cocktails exactly how you like them. Maybe they pourย winesย you canโ€™t get anywhere else in town. Maybe they serve the best speciality coffe you ever tasted. Or maybe theyโ€™re just the bar around the corner, the one that feels like home. It doesnโ€™t matter. Youโ€™re in love.

#lokal #lokalbarinone #lokalinone #OneSuiteDreamTeam

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ†• LV 2 in 1 Set โ—พ๏ธReady stock (jika masih ada)
โ—พ๏ธBelt with box
โ—พ๏ธWallet with box
โ—พ๏ธCode A300 โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐Ÿ“ฆPostage percuma / Free postage
๐Ÿ’ธTunai sahaja / Cash only
๐Ÿ’ฒRM 120 โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž• ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡พ ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ด๐Ÿ‡ผ โ—พ๏ธHubungi kami di Carousell atau Whatsapp kami di 012-5460056
โ—พ๏ธHantar screenshot item yang mahu dibeli
โ—พ๏ธKami akan check stock item
โ—พ๏ธJika ada, kami akan beri panduan tentang cara membuat pembayaran kepada anda
โ—พ๏ธSelepas pembayaran, kami akan memproses order anda ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ช "No copyright is claimed in this post and to the extent that material may appear to be infringed, I assert that such alleged infringement is permissible under fair use principles in U.S. copyright laws. If you believe material has been used in an unauthorized manner, kindly contact the poster." #wallet#belt#set#dompet#talipinggang#jimat#murah#newdesign#hantaran#bajet#trend#trending#baru#new#macho#readystock#lelaki#men#man#male#malaysia#malaya#lokal#sayajual

2๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ†• LV 2 in 1 Set โ—พ๏ธReady stock (jika masih ada)
โ—พ๏ธBelt with box
โ—พ๏ธWallet with box
โ—พ๏ธCode A300 โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐Ÿ“ฆPostage percuma / Free postage
๐Ÿ’ธTunai sahaja / Cash only
๐Ÿ’ฒRM 120 โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž• ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡พ ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ด๐Ÿ‡ผ โ—พ๏ธHubungi kami di Carousell atau Whatsapp kami di 012-5460056
โ—พ๏ธHantar screenshot item yang mahu dibeli
โ—พ๏ธKami akan check stock item
โ—พ๏ธJika ada, kami akan beri panduan tentang cara membuat pembayaran kepada anda
โ—พ๏ธSelepas pembayaran, kami akan memproses order anda ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ช "No copyright is claimed in this post and to the extent that material may appear to be infringed, I assert that such alleged infringement is permissible under fair use principles in U.S. copyright laws. If you believe material has been used in an unauthorized manner, kindly contact the poster." #wallet#belt#set#dompet#talipinggang#jimat#murah#newdesign#hantaran#bajet#trend#trending#baru#new#macho#readystock#lelaki#men#man#male#malaysia#malaya#lokal#sayajual

1๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ†• LV 2 in 1 Set โ—พ๏ธReady stock (jika masih ada)
โ—พ๏ธBelt with box
โ—พ๏ธWallet with box
โ—พ๏ธCode A300 โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐Ÿ“ฆPostage percuma / Free postage
๐Ÿ’ธTunai sahaja / Cash only
๐Ÿ’ฒRM 120 โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž• ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡พ ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ด๐Ÿ‡ผ โ—พ๏ธHubungi kami di Carousell atau Whatsapp kami di 012-5460056
โ—พ๏ธHantar screenshot item yang mahu dibeli
โ—พ๏ธKami akan check stock item
โ—พ๏ธJika ada, kami akan beri panduan tentang cara membuat pembayaran kepada anda
โ—พ๏ธSelepas pembayaran, kami akan memproses order anda ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ช "No copyright is claimed in this post and to the extent that material may appear to be infringed, I assert that such alleged infringement is permissible under fair use principles in U.S. copyright laws. If you believe material has been used in an unauthorized manner, kindly contact the poster." #wallet#belt#set#dompet#talipinggang#jimat#murah#newdesign#hantaran#bajet#trend#trending#baru#new#macho#readystock#lelaki#men#man#male#malaysia#malaya#lokal#sayajual

1๐Ÿ’ฌ

Trying out the #lokal wine.
With @ken_tot23 @sweetmyve

1๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ†• Salomon Speedcross III โ—พ๏ธReady stock (jika masih ada)
โ—พ๏ธSize 40 to 44 Euro
โ—พ๏ธCode MA100 โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐Ÿ“ฆPostage percuma / Free postage
๐Ÿ’ธTunai sahaja / Cash only
๐Ÿ’ฒRM 120 โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž•โž• ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡พ ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ด๐Ÿ‡ผ โ—พ๏ธWhatsapp kami di 012-5460056
โ—พ๏ธHantar screenshot item yang mahu dibeli
โ—พ๏ธKami akan check stock item
โ—พ๏ธJika ada, kami akan beri panduan tentang cara membuat pembayaran kepada anda
โ—พ๏ธSelepas pembayaran, kami akan memproses order anda ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ท "No copyright is claimed in this post and to the extent that material may appear to be infringed, I assert that such alleged infringement is permissible under fair use principles in U.S. copyright laws. If you believe material has been used in an unauthorized manner, kindly contact the poster." #shoes#sports#kasut#sukan#outdoor#hiking#camping#dirt#gym#jungle#hutan#trekking#exercise#lasak#newdesign#slipon#trend#trending#baru#new#macho#readystock#lelaki#men#man#male#malaysia#malaya#lokal#sayajual

3๐Ÿ’ฌ