#losyenputihajaib

www.effatihah.com
.
PUTIH AJAIB by RCW .
💖💖💖💖💖
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
🌷Memutihkan kulit secara semulajadi
🌷Mencerahkan kulit dengan cepat
🌷Melembapkan kulit
🌷Menjadikan kulit lebih berseri
🌷Mengelakkan kulit daripada kusam
🌷Menjadikan kulit lebih segar #effatihah
🌷Bau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
🌷Boleh juga digunakan diseluruh badan
🌷Menjadikan warna kulit lebih sekata
🌷Mengelakkan kulit berkedut
.
💖💖💖💖💖
.
CARA PENGGUNAAN
.
Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan #effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
Whatsapp dengan klik link di bawah: 💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #effatihah#perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia

0💬

[BONGKAR] PELIK "BAGAIMANA" DGN 2 SUDU MEMINUM JUS SAHAJA.. MAMPU MENCERAHKAN+KURUS SECARA SERENTAK DGN TEKNOLOGI JEPUN.

ehh apa BASURO JAPANESE BEAUTY SECRET ni ??
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀
JBS NI gabungan bahan² yg istimewa yg telah disahkan dan dikaji oleh org jepun tau.. dan byk produk² popular dari jepun guna bahan AJAIB ni huhuhu
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀
DENGAN MINUM JE.. 1 HARI ADA PERUBAHAN TAU ! BAHAN AKTIF YG SGT² BERKESAN DARI KAJIAN JEPUN TAU !
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀
merupakan pilihan yg terbaik, utk mendapatkan kulit yg cerah serta mampu menggurangkan BERAT BADAN SECARA SERENTAK.
⠀ ⠀
SACCHAROMYCES CEREVISIAE (SV) - Haa ! sebut pon da berbelit2 , SV merupakan bahan aktif yg digemari oleh org jepun terhadap pencerahan kulit secara semulajadi.. So tak heranlah, kalau bahan rahsia ini ada dlm “JAPANESE BEAUTY SECRET” 1st di MALAYSIA tau, produk yg menggunakan bahan aktif ini dan mampu mencerahan semulajadi secara maksimum. ⠀ ⠀
WHATSAPP BASURO DI (+6011-18911470)
WHATSAPP BASURO DI (+6011-18911470)

CUSTFEEDBACK @basuro.testimonials
FB / TWITTER / WECHAT @basuromalaysia

#basuromalaysia #basuro #basuroputih #jomputih #putihpantas #putihcepat #putih #sapusaputerusputihh #putihmulus #putihinstant #kulitputih #putihkulit #losyenputihajaib #tipsputih #losyenputihgebu #putihgebumalaysia #sayanakputih
#sayangikulitanda #nakcantik #putihcepat #putihseawal7hari #tipscantik #kulitsihat #putihberseri #putihkorea #putihtanpsuntik #putihalami #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurahmurah

0💬

FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOW .
.
1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT.
2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni.
3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
. .
Nak kulit putih gebu dengan hanya sekali sapuan?? Whatsapp 014-5006994.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

0💬

Wow putih dalam masa 3 saat je uolls.😍😍😍😍
.
Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan #SureGlowLotion ni.😉😉😉
.
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit uolls dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls.
.
For more details, whatsapp 017-9407994.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

0💬

Fungsi Sure Glow Lotion :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 016-6807526

Malas save no kami ????? Pergi saja ke bio dan klik link wsap😀
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

2💬

Rahsia kulit tak sunburn even di bawah panas matahari, yang penting kulit segar dan lembap 24/7 . Really love #SureGlowLotion ❤️
.
P/s: STOCK PROMOSI DEEPAVALI MASIH AVAILABLE YA.
.
Whatsapp 016-6807526utk dapatkan #SureGlowLotion .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

0💬

Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp 016-6807526

Malasa save no kami ???? Pergi ke bio dan klik saja no wsap yang ada di link 😀
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

0💬

📣📣 DEEPAVALI SALE! 📣📣
.
Fungsi Sure Glow Lotion :
.
• Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
• Menghaluskan kulit
• Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
• Memberi kelembapan berpanjangan
• Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
• Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
• Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
• Menjadikan kulit selembut kulit bayi
• Membuang daki2 lama
.
For more details, kindly whatsapp 013-2901216 .
.
Berminat utk join #TeamSyahmimiBeauty ??
Whatsapp 011-51112292 okay 👌🏻.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

0💬

📣📣 DEEPAVALI SALE! 📣📣
.
Rahsia kulit tak sunburn even di bawah panas matahari, yang penting kulit segar dan lembap 24/7 . Really love #SureGlowLotion ❤️
.
P/s: STOCK PROMOSI DEEPAVALI MASIH AVAILABLE YA.
.
Whatsapp 013-2901216 utk dapatkan #SureGlowLotion .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

0💬

📣📣 DEEPAVALI SALE! 📣📣
.
Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp 013-2901216 .
.
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 011-51112292 okay 👌🏻 .
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

2💬

www.effatihah.com
.
PUTIH AJAIB by RCW .
💖💖💖💖💖
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
🌷Memutihkan kulit secara semulajadi
🌷Mencerahkan kulit dengan cepat
🌷Melembapkan kulit
🌷Menjadikan kulit lebih berseri
🌷Mengelakkan kulit daripada kusam
🌷Menjadikan kulit lebih segar #effatihah
🌷Bau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
🌷Boleh juga digunakan diseluruh badan
🌷Menjadikan warna kulit lebih sekata
🌷Mengelakkan kulit berkedut
.
💖💖💖💖💖
.
CARA PENGGUNAAN
.
Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan #effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
Whatsapp dengan klik link di bawah: 💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #effatihah#perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia

0💬

Wow putih dalam masa 3 saat je uolls.
.
Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan SureGlow ni.
.
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit uolls dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls.
.
For more details, kindly whatsapp 014-5006994 .
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

0💬

SALE DATANG LAGI 😱😱😱 DEEPAVALI SALE🔥
.
Wahhhh PROMOSI datang lagiiii 😍. Ada tak yang nak KURUS, PUTIH & CANTIK ???
.
Sekarang pihak HQ tengah buat PROMOSI DEEPAVALI. Jom dapatkan #Qurose, #QuroseLimitedEdition & #SureGlowLotion SEKARANG! Harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok.
.
Haaa tunggu apa lagi uols??
.
P/s : PROMOSI BERMULA 18/10/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN.
.
NAK KURUS, CANTIK & PUTIH ???
.
Whatsapp 📲017-9830868
Whatsapp 📲017-9830868
Whatsapp 📲017-9830868
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihbersih

1💬

Nak kulit macam gadis Korea putih, gebu, lembut dan lembap?? Nak tahu rahsianya??Apa lagi jom lah cuba #SureGlowLotion . Iolls sure uolls tak menyesal.👍🏻
.
Tak cuba tak tahu, dah cuba mahu selalu😍.
.
P/s: WHATSAPP SEKARANG UTK DAPATKAN HARGA PROMOSI.
.
#SureGlowLotion mudah disapu dan tidak melekit 👍🏻
.
.
Utk pertanyaan produk atau order sila Whatsapp 60194836535 .
www.wasap my/60194836535
www.wasap.my/60194836535
.
www.instagram.com/beautycare_shopee/
.
Jom follow @beautycare_shopee
Jom follow @beautycare_shopee
. .
P/s : Stok terhad ya. Whatsapp sis SEKARANG kalau nak dapatkan Sure Glow Lotion.😍
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #teamqrliyanasyf #byliyanasyf #like4like #beautycare_shopee

0💬

[VIRAL] NK CERAH SEPANTAS 2 SAAT ? TERCARI² PRODUK VIRAL YG BERKESAN ?

haaa.. BP lah jawapannya, PAKAI² TERUS CERAH & NATURAL LOOK ya, TIDAK BERKEPUH, TIDAK MELEKIT, PAKAI TIDAK NAMPAK PUTIH KEPUH MCM PAKAI SESUATU & TIDAK SELESA..

sebelum tu, ramai tak kat sini alami masalah KULIT BERBELANG ? SUNBURN ? GELAP ? Disebabkan MATAHARI TERIK 🌞 ?

ya ! #BANGSURO percaya mesti ramai mengalami masalah ini kan, SOB SOB ! mana tak nya, MALAYSIA suhu mampu cecah 38 darjah celsius tau ! GORENG TELUR kat JLN TAR pon mampu masak...
⠀ ⠀
nak nak yang naik MOTOR, lagi kesian... #BANGSURO nak bagi tau ni, kalau tak percaya cuba berjemur atau berjalan di tengah panas dlm 1 minit ! pasti jadi GELAP.. kalau GELAP, macam mana nak lindung dari MATAHARI TERIK ?
⠀ ⠀
lah mudah je, korang belilah 1 BASURO PUTIH (BP) ni, nak lagi ohsem, cerahkan dalam dan luar pakai sekali NEW PRODUCT 'BASURO JAPANESE BEAUTY SECRET' (JBS) gerenti lepas ni tak perlu takut nak keluar rumah
⠀ ⠀
ELEH #BANGSURO TAU, MESTI RAMAI TERKENA CAHAYA MATAHARI, BERLARI SAKAN KE TMPT REDUPKAN? ALA ALA PUTERI LILIN, PUTERA LILIN 🌞 #BANGSURO PON MCM TU DULU, TAPI SEMENJAK ADA BASURO, NO MORE LAGI !
⠀ ⠀
WHATSAPP BASURO DI (+6011-18911470)
WHATSAPP BASURO DI (+6011-18911470)

CUSTFEEDBACK @basuro.testimonials
FB / TWITTER / WECHAT @basuromalaysia

#basuromalaysia #basuro #basuroputih #jomputih #putihpantas #putihcepat #putih #sapusaputerusputihh #putihmulus #putihinstant #kulitputih #putihkulit #losyenputihajaib #tipsputih #losyenputihgebu #putihgebumalaysia #sayanakputih
#sayangikulitanda #nakcantik #putihcepat #putihseawal7hari #tipscantik #kulitsihat #putihberseri #putihkorea #putihtanpsuntik #putihalami #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurahmurah

0💬

Bahan utama dalam #SureGlowLotion adalah Susu dan Serbuk Mutiara .
.
Kelebihan susu dalam #SureGlowLotion :
.
* Membersihkan kulit
* Melembutkan kulit
* Mencerahkan kulit
* Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
* Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
For more details, kindly whatsapp 014-8469642 .
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

0💬

Anda nak berniaga TANPA MODAL dengan SKIN STORIES ? 
Nak jana pendapatan dari rumah ? 
Anda student, surirumah atau bekerja tapi nak jana pendapatan minima RM 1,000,00 sebulan sebagai DROPSHIP tidak bermodal? .
Jom lah join kami sekarang.
Satu botol lebih RM 10.00 keuntungan tau. Lebih RM 10.00 k sebotol. Untung atas angin tanpa modal, siapa nak bagi saja-saja kan? Kalau dapat jual berbotol-botol sehari?
.
👑Teknik Marketing & Teknik Mcm Mana Nak Berniaga Kami Ajar.
👑Group Coaching Yang Aktif.
👑Info, Gambar, Ayat Iklan, Tips disediakan lengkap utk anda .
👑Tak perlu pos barang & tak perlu simpan stocks di rumah.
👑Tidak akan tanggung kerugian.
👑Anda hanya perlu iklan & berurusniaga dengan pelanggan.
👑Anda dapat commission.
.
Umur 19 Tahun ke atas sahaja. Lelaki & Wanita .
Wajib rajin belajar & aktif. 
Betul-betul ingin menjana pendapatan.
Wajib iklan hari-hari.
.
Anda ada ciri-ciri di atas?
Jom join sebagai Agen Dropship kami. Sebelum penuh quota.
.
Tinggalkan number WhatsApp anda utk kami bantu jana pendapatan. 👑
.
"FAST ACTION,FAST RESULT"
.
.
Whatsapp/SMS:
Zaty 016-5325437
.
.
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #jamususukdara #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen

0💬

Apalah sangat RM 59.00 untuk satu botol FEMININE WASH kalo nk dibandingkan derita menahan keputihan, kegatalan pada cik bunga, bau cik bunga yang meloyakan tu kan.
.
Apalah sangat RM 59.00 untuk satu botol FEMININE WASH yang bersifat merawat dari akar umbi sampai cik bunga sihat dan bersih. Siap ada scrub lembut dan halus lagi. Cik Bunga sampai putih pink dalam beberapa hari.
.
Yang dah berumahtangga tu dpt bonus lgi tau bila cuci Cik Bunga dgn CFSW ni.
.
Bonus!!!!
.
Yup bonus...nak tau nak rasa bonus tu meh lah cuba dan rasa kesan CFSW ni.
.
.
Whatsapp/SMS:
Zaty 016-5325437
.
.
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #jamususukdara #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen

0💬

FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOW .
.
1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT.
2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni.
3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
. .
Nak kulit putih gebu dengan hanya sekali sapuan?? Whatsapp 01126837718.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

0💬

Nak kulit macam gadis Korea putih, gebu, lembut dan lembap?? Nak tahu rahsianya??Apa lagi jom lah cuba #SureGlowLotion . Iolls sure uolls tak menyesal.👍🏻
.
Tak cuba tak tahu, dah cuba mahu selalu😍.
.
Cepat Whatsapp 01126837718 utk dapatkan kulit putih gebu dalam 3SAAT je!🔥
.
P/s: WHATSAPP SEKARANG UTK DAPATKAN HARGA PROMOSI.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

0💬

Baru pakai 7hari dapat perubahan yang ketara uolsss . suka sangat pakai #pwlbynisjuewin katanyaaaa 😍 ⚠️ Bukan losyen biasa yang time pakai je putih ala ala kapur kasut tew . lepas basuh berkarat balik! No 🙅🏻 taknak tipu diri sendiri!! Ni losyen putih kekal !! Calit sikit sikit je . pakai harini esok dah nampak urat hijau. Ni cust sapu 3 hari dah ketara naw2.. Sapu kena air pun dijamin kekal putih 👍🏿👍🏾👍🏽👍🏼👍🏻 ORDER NOW 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
==========================
WHATSAPPS ==> 0192820014
WHATSAPPS ==> 0192820014
WHATSAPPS ==> 0192820014

Rm 70 sahaja sebekas #kulitputihgebu #rahsiakulitcantik #pwlbynisjuewin #pwlbynisjuewinoriginal #boosterwhitening #missflawless #miracleserumbyelin #miracleserumbydanielin #lofattahlovers #lofatah #fattzuraloverz #fattahaminz #dudapujaandara
#awaksukasayatak #kdollbeautyskincare #kdollbeauty #sukanseagames #asyallieebyshasyahabibraya #losyenputihajaib #losyenputihgebu #tmski #beautysecretshaliciousmurah #mylaraskincare #amourskincare #amourskincarefeedback #bellezacollagen #neelofahijab #supplementwhitening

0💬

Wow putih dalam masa 3 saat je uolls.
.
Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan SureGlow ni.
.
Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit uolls dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls.
.
For more details, kindly whatsapp 01126837718 .
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

0💬

Feedback customers #CFSW lagi lagi dan lagi. Ishhhh banyak betul feedback positif tak sampai sebotol customer CFSW. Tak bagus, org tak puji. Tak bagus org tak cakap nak repeat order mcm ni. 😇
.
Ishhh once dah try ramai cakap tak nak tukar pembersih Cik Bunga jenama lain dah. Haha.
Ishh terlajak best. Paling best masalah Keputihan, Gatal, Bau semua hilangggg tak sampai sebotol.
.
Dah lah ada scrub lembut halus yg superbbbb lain dari yang lain. Dgn efek sejuk. Freshhhhh mcm kat Korea nokkk. .
Malas type panjang. Kena grab at least sebotol. Cuba dan jangan terkejut kalau rasa hari tak langkap kalau tak guna Celebrity Feminine Scrub Wash even sehari.
.
Whatsapp/SMS:
Zaty 016-5325437
.
.
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #jamususukdara #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu

1💬

Dalam Pembersih Cik Bunga ni ada SCRUB LEMBUT & HALUS ke???? Tak pernah dengar pun?
.
Jawapan : YA, betul ! . Of cos tak pernah dengar, sebab ini adalah pembersih wanita scrub pertama di Malaysia. Sangat berkualiti merawat masalah Cik Bunga seperti Keputihan, Kegatalan, Berbau, Loggar , Gelap dan banyak lagi. .
Plus, kami masukkan scrub LEMBUT & HALUS utk memberi lebih keselesaan pada para wanita di luar sana. Psttt, boleh rawat kegelapan dan exfoliate kulit Cik Bunga sekali tau. Best kan? .
Tak bahaya ke? .
TAK lah, kami bukan guna scrub yg utk bawa mandi tu, kami gunakan scrub lembut & halus dalam pembersih Cik Bunga ni. Tak bahaya & specially design dgn bucu yang tak tajam dan takkan calarkan kulit Cik Bunga yang lembut & nipis.
.
pH Cik Bunga kami kekalkan dalam FW ini. Bila guna super sejuk & dingin dan bau yang wangi sampai satu toilet boleh bau. .
Memang best CFSW ini. Tahan 3-4 bulan penggunaan . Jimat, Berkesan & Lain dari yang lain. Ishh memang best lah. Tak guna mmg rugi !
.
Whatsapp/SMS:
Zaty 016-5325437
.
.
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #jamususukdara #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen

0💬

www.effatihah.com
.
JUS GOYANG RAPAT CHE TA
.
🍷🍷🍷🍷🍷
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
⚜ Menstabilkan hormon
⚜ Memberi tenaga dalaman serta menguatkan rahim
⚜ Mempercepatkan luka bersalin & luka pembedahan
⚜ Mengecutkan peranakan #effatihah
⚜ Vagina lebih grip & tidak kering
⚜ Menegangkan payudara
⚜ Awet muda & merawat sengugut
⚜ Merawat keputihan #effatihah
⚜ Menghilangkan muka lesu & sakit badan
.
🍷🍷🍷🍷🍷
.
CARA PENGGUNAAN
.
⚜ Cara pengambilan 2 sudu pagi dan malam
⚜ Minum banyak air kosong #effatihah
⚜ Ibu mengandung tidak digalakkan
.
🍷🍷🍷🍷🍷
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💝 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💝 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💝 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam
#effatihah
.
🍷🍷🍷🍷🍷
.
#jusgoyangrapatmurahborong#jusgoyangrapatbyrcw#jusgoyangrapatrcw#laici#lychee#jgrbycheta#jus#jusgoyangmurah
#jusgoyangrapatbyrcwmurahborong#rahsiakekalmuda#menghilangkanlesu#putihajaib#jusgoyangmurahborong#losyenputihajaib#putihajaibbyrcw#putihajaibrcw#putihajaiblotionbyrcw#putihajaibmemangajaib#effatihah#bazarpaknil#igkosmetikmurah#kosmetikborongmurah#pencuciwanitamurah#rahsiacheta#pemborongshahalam#pemborongmurahselangor#uitmshahalam

0💬

www.effatihah.com
.
PUTIH AJAIB by RCW .
💖💖💖💖💖
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
🌷Memutihkan kulit secara semulajadi
🌷Mencerahkan kulit dengan cepat
🌷Melembapkan kulit
🌷Menjadikan kulit lebih berseri
🌷Mengelakkan kulit daripada kusam
🌷Menjadikan kulit lebih segar #effatihah
🌷Bau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
🌷Boleh juga digunakan diseluruh badan
🌷Menjadikan warna kulit lebih sekata
🌷Mengelakkan kulit berkedut
.
💖💖💖💖💖
.
CARA PENGGUNAAN
.
Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan #effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
Whatsapp dengan klik link di bawah: 💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #effatihah#perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia

0💬

Fuh ! Ramainya tak sabar nak kulit putih wangi, lembut ala ala korean .

Laura nak bagitau, Magic Lotion kita ni bukan sekadar macam losyen pencerah biasa, tapi ia membantu melindungi dan mencantikkan kulit at the same time.

Tekstur yang sangat lembut dan terus meresap ke kulit , haruman jangan cakaplah memang kekal sampai ke subuh.
.
.

Antara keistimewaan Magic Whitening Lotion ialah : 🌸 Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki
🌸 Melembut serta menghaluskan kulit badan
🌸 Boleh disapu di tempat yang gelap mcm bawah lengan, dicelah peha & ketiak
🌸 Mencerahkan dan meratakan tona kulit yang tak sekata
🌸 Melembapkan kulit secara menyuluruh
🌸 Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan
🌸 Melindungi kecantikan kulit daripada sinaran UV 🌸 Memulihkan masalah penyakit kulit seperti gatal/ ruam/ alergi
🌸 Membantu menghilangkan stretch mark/ rekahan kulit pada peha dan perut
🌸 Memudarkan kesan parut/ bekas luka/ bekas gigitan nyamuk pada kulit
🌸 Memulihkan masalah kulit kering bersisik
🌸 Memutihkan flek hitam dan lipatan pada kulit seperti ketiak/ leher/ kelangkang/ 🌸 Membantu merawat masalah jerawat batu pada belakang badan , punggung, lengan dan sekitar badan
Cuma pek percubaan Rm30 (Semenanjung) 100ml
Exc Postage

Sebarang pertanyaan boleh DM or
WASSUP 📲📲📲 👉👉 www.wasap.my/60194143151

#losyenviral #losyenputihajaib #losyenpemutih #losyenputihwangi #losyenmagic #magiclosyen #sheryasbeauty #tipsputih #tipskecantikan

0💬

Ramai whatsapp tanya apa yg ada dlm teh ni yang buat ramai pengguna teh kurus set combo + lotion ni berjaya. Jom baca & selami khasiat. Jangan malas baca, nt berjangkit pulak malas nak kurus. Bahaya tu penyakit M! -
Kaki Cantiq Tea (Pack Pink)
🍃Dry herbs 🍃100% no chemical 🍃 4 ingredients , verbena lemon grass etc ‎➕ingredients baru khas untuk body shaper! ‎
-
Slimming&Detox Tea (Pack Kuning)
🍃cassia vahl seed
🍃c.roots and dead leaf
🍃Dry herbs 100% no chemical
-
Sekarang lotion kurus sejuk panas yang 🔥 mcm pisang goreng. MARYAM LOTION

Khas untuk kuruskan badan dari segi sapuan luaran😊. Kalau di gabungkan dengan set combo teh, lagi meletop! -
Bahan dalam lotion ni selamat. Jangan risau tau. Boleh tengok bawah ni: -
🌼AQUA,CYBOPOGON
🌼CITRATUS OIL
🌼MENTHYL SALICYLATE
🌼CRINUM ASIATICUM
🌼FRAGRANCE
- -
🐍Lotion ni*DILARANG UNTUK WANITA YANG HAMIL* Tapiiiiiiii dilarang sapu diperut la😂, boleh sapu di kaki kalau lenguh ke.. Lengan ke boleh.. Untuk yang nak nampak cantik meletop masa pregnant, boleb try lotion Maryam
-
-
#plussizepalazzo #plussizeblouse #plussizejeans #misikurus2017 #misikurus2018 #kurussebelumbertunang #bengkungmoden #kurussebelumkawin #bengkung #kosmetikmesrawudhuk #teammedinadesire #sayajualtehkurus #tehkurusviralmurah #tehviralmurah #pilkurus #jamukurus #bengkungmurah #bengkungmama #losyenkurus #losyenkurussejuk #puregreenteamalaysia #tehhijau #slimteamy #skinnytea #tehkurusmurahmalaysia #losyenputihajaib

0💬