#lotionputihajaib

FALL IN LOVE DENGAN #SUREGLOWLOTION 💞💞
.
- Bila pakai #SureGlowLotion kulit akan rase LEMBUT
- #SureGlowLotion nie WANGI sangat tauu
- TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT
- Dapat hilang SUNBURN tauu
- Kulit akan GLOWING bila pakai
- Tak payah pakai makeup pun muka akan CANTIK dah
.
Jom kekal putih dengan #SureGlowLotion, tiada lagi masalah kulit muka putih tapi tangan hitam tauu uolss 😘😘
.
WS IF NAK PUTIH
📱012-2965852
📱012-2965852
.
#SureGlowLotion #SureGlowLotionTestimoni #jomputih #lotionputihajaib #losyenoutihgebu #sayanakputih #SureGlowLotionfeedback #sayangikulitanda #putih3saat #sapusaputerusputih #putihcepat #putihsihat #putihgebu #putuhflawless #sayanakputih #kulitcantik #kulitsihat #tipscantik #tipsputih

0💬

FALL IN LOVE DENGAN #SUREGLOWLOTION 💞💞
.
- Bila pakai #SureGlowLotion kulit akan rase LEMBUT
- #SureGlowLotion nie WANGI sangat tauu
- TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT
- Dapat hilang SUNBURN tauu
- Kulit akan GLOWING bila pakai
- Tak payah pakai makeup pun muka akan CANTIK dah
.
Jom kekal putih dengan #SureGlowLotion, tiada lagi masalah kulit muka putih tapi tangan hitam tauu uolss 😘😘
.
WS IF NAK PUTIH
📱012-2965852
📱012-2965852
.
#SureGlowLotion #SureGlowLotionTestimoni #jomputih #lotionputihajaib #losyenoutihgebu #sayanakputih #SureGlowLotionfeedback #sayangikulitanda #putih3saat #sapusaputerusputih #putihcepat #putihsihat #putihgebu #putuhflawless #sayanakputih #kulitcantik #kulitsihat #tipscantik #tipsputih

0💬

FALL IN LOVE DENGAN #SUREGLOWLOTION 💞💞
.
- Bila pakai #SureGlowLotion kulit akan rase LEMBUT
- #SureGlowLotion nie WANGI sangat tauu
- TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT
- Dapat hilang SUNBURN tauu
- Kulit akan GLOWING bila pakai
- Tak payah pakai makeup pun muka akan CANTIK dah
.
Jom kekal putih dengan #SureGlowLotion, tiada lagi masalah kulit muka putih tapi tangan hitam tauu uolss 😘😘
.
WS IF NAK PUTIH
📱012-2965852
📱012-2965852
.
#SureGlowLotion #SureGlowLotionTestimoni #jomputih #lotionputihajaib #losyenoutihgebu #sayanakputih #SureGlowLotionfeedback #sayangikulitanda #putih3saat #sapusaputerusputih #putihcepat #putihsihat #putihgebu #putuhflawless #sayanakputih #kulitcantik #kulitsihat #tipscantik #tipsputih

0💬

.
.
.
Lihat lihat kedalam mataku cintamuuu bertahhhhhtaa dihatiiiiii...Amboiii karok plk hakak pepetang nihhh.. hahahaha.. 😂😂😂
.
.
Ni nak tya hmpa.. ada tak yg duk tercarik2 produk terbaqu dan terhangattt dipasaran..???.. yg sempoiiii gituuuu.. 😘😘
.
.
Ni dia kilang hakak tampilkan pada hmpa.. produk terbaquuu ... "CONTACT LENS"
JENAMA SENDIRI.. JENAMA SENDIRI!..
.
.
.
Berminat???? 😎😎 wasap hakak cepat2 naaaa.. 016-4674282
.
produk masuk x byk taw.. kita test market dulu naaa.. cpat sebelum kehabisan..!!! Hrga mur mur murahhhh murahhh saja bg hmpa.. #jenamasendirimurah.. .
.
.
#jenamasendirikosmetik #trusteedseller #produkkosmetikjenamasendiri #promosi #lotionputihajaib #makeupbybellaz #hayarahimmakeup #kkmproduct #bazarpaknilmurah #bazaarpaknil #krimkilomurah #krimkilo #unbrand #contactlens #jutawanonline #cosmetics

1💬

PERAH LEMAK TANPA RASA SAKIT !! KAMI JAMIN ANDA KURUS DENGAN MASA YANG SINGKAT !!
.
STOK MASUK LAGI 😍
Bagi buang segala lemak tu dengan selamat .
2 scop Yurill minum dah tak lalu mkn dear💋

Antara khasiat lain:
✅membantu menurunkan berat badan
✅badan segar dan ringan
✅membantu mengawal kolestrol
✅membantu mengawal darah tinggi
✅membantu mengawal kencing manis
✅membersih dan membuang segala najis yg tersumbat
✅detox seluruh badan

Hubungi atau WHATSAPP 📱➡ 011-10950546
.
#olicandypremium
#lotionputihajaibbyrcw
#lotionputihajaib
#sayajual
#tv3
#pinggantakretaknasitakdingin
#meletop
#makeupbellaz
#jomsinggah
#dianzvitamin
#kskbsas
#uitm
#kskb
#usm
#kolejperubatan
#upsi
#astroria
#dramatv3
#sabunzumba
#perahlemak
#perlashine
#politeknik
#teamjutawan
#susuajaib
#lemakhilang
#yurillsusudetox
#yurillsusudetoxteam
#yurillsusudtxhq

0💬

.
LOTION TANGAN & BADAN PUTIH AJAIB
'Tak Percaya Tapi Benar' & 'Sememangnya Ajaib'
.
Gabungan :
🌸 Organik
🌸 Kolagen
🌸 Vitamin E
🌸 Bahan yang diluluskan
🌸 Halal
.
Kesannya :
🌸 Putih serta merta 🌸 Pakai 7 hari 7 malam Putih Kekal
🌸 Gebu
🌸 Lembut
🌸 Perlindungan UV
🌸 Haruman #PRECIOUS by #Rcw
.
Pemakaian :
🌸 Tangan 🌸 Badan
🌸 Ketiak
🌸 Siku
🌸 Lutut
🌸 Celah paha
🌸 Mana-mana tempat yang nak bagi putih
.
==========================
#LOTION_PUTIH_AJAIB BY #RCW
==========================
.
Sebotol rm35.90 exclude postage
.
#takpercayatapibenar
#putihajaibbyrcw
#putihdansihat1badan
#putihsertamerta
#LotionPutihAjaib .
.
Berminat boleh DM atau whatsapp 0132403382

0💬

📢📢📢 PROMOSI 📢📢📢 PERAH LEMAK TANPA RASA SAKIT !! KAMI JAMIN ANDA KURUS DENGAN MASA YANG SINGKAT !!
.
STOK MASUK LAGI 😍
Bagi buang segala lemak tu dengan selamat .
2 scop Yurill minum dah tak lalu mkn dear💋

Antara khasiat lain:
✅membantu menurunkan berat badan
✅badan segar dan ringan
✅membantu mengawal kolestrol
✅membantu mengawal darah tinggi
✅membantu mengawal kencing manis
✅membersih dan membuang segala najis yg tersumbat
✅detox seluruh badan

Hubungi atau WHATSAPP 📱➡ 011-10950546

HARGA BIASA RM70. NAK HARGA 50%??? JOM WHATSAPP AKAK😨😨
.
.
#olicandypremium
#lotionputihajaibbyrcw
#lotionputihajaib
#sayajual
#tv3
#pinggantakretaknasitakdingin
#meletop
#makeupbellaz
#jomsinggah
#dianzvitamin
#kskbsas
#uitm
#kskb
#usm
#kolejperubatan
#upsi
#astroria
#dramatv3
#sabunzumba
#perahlemak
#perlashine
#politeknik
#teamjutawan
#susuajaib
#lemakhilang
#yurillsusudetox
#yurillsusudetoxteam
#yurillsusudtxhq
#mydarlinginspektordaniel

0💬

Produk tengah viral sekarang ni!!!! Permintaan tinggi.
Hari2 order masuk. .
.

Produk apa tu ye?? Serum birdnest. .

Haaaa apa dia tu?? . 'sarang burung walit'
.
.
Jom jadi founder serum birdnest sekarang jugak!!! .

Siapa je tak tahu.
Sarang burung walit ni mempunyai 1001 kebaikan semulajadi. .

Saya sharekan kebaikan sarang burung walit *Melembapkan kulit *Mencerahkan kulit
*Mencegah penuaan
*Membaiki sel kulit mati
*Merawat masalah kulit
*Merawat luka

Main ingredient mmg pure sarang burung walit

Kalau kakak kakak abang abang nak taw. .

Harga pasaran birdnest pon dah rm2.5k utk 500gm taw
.

Mahal taw tapi bnyak kebaikan utk kecantikan dan kesihatan.
.
Tapi sis nak bagi harga kasih syg je.
Cepat2 pm 014-8427438 (Cik Siti) .
Rugi x grab. .
Terhad kepada 30 org terawal shj.

#sarangburungwalet #sarangburung #sarangburungwalit #birdnest #serumbirdnest #serumviral2017 #serum #serummuka #serummurahmalaysia #lotionputihajaib #kapsulwhitening #serumpitera #serumbotoxkkm #shimmermakeupspray #slimminggel #slimmingcream

1💬

Produk tengah viral sekarang ni!!!! Permintaan tinggi.
Hari2 order masuk. .
.

Produk apa tu ye?? Serum birdnest. .

Haaaa apa dia tu?? . 'sarang burung walit'
.
.
Jom jadi founder serum birdnest sekarang jugak!!! .

Siapa je tak tahu.
Sarang burung walit ni mempunyai 1001 kebaikan semulajadi. .

Saya sharekan kebaikan sarang burung walit *Melembapkan kulit *Mencerahkan kulit
*Mencegah penuaan
*Membaiki sel kulit mati
*Merawat masalah kulit
*Merawat luka

Main ingredient mmg pure sarang burung walit

Kalau kakak kakak abang abang nak taw. .

Harga pasaran birdnest pon dah rm2.5k utk 500gm taw
.

Mahal taw tapi bnyak kebaikan utk kecantikan dan kesihatan.
.
Tapi sis nak bagi harga kasih syg je.
Cepat2 pm 014-8427438 (Cik Siti) .
Rugi x grab. .
Terhad kepada 30 org terawal shj.

#sarangburungwalet #sarangburung #sarangburungwalit #birdnest #serumbirdnest #serumviral2017 #serum #serummuka #serummurahmalaysia #lotionputihajaib #kapsulwhitening #serumpitera #serumbotoxkkm #shimmermakeupspray #slimminggel #slimmingcream

0💬

Produk tengah viral sekarang ni!!!! Permintaan tinggi.
Hari2 order masuk. .
.

Produk apa tu ye?? Serum birdnest. .

Haaaa apa dia tu?? . 'sarang burung walit'
.
.
Jom jadi founder serum birdnest sekarang jugak!!! .

Siapa je tak tahu.
Sarang burung walit ni mempunyai 1001 kebaikan semulajadi. .

Saya sharekan kebaikan sarang burung walit *Melembapkan kulit *Mencerahkan kulit
*Mencegah penuaan
*Membaiki sel kulit mati
*Merawat masalah kulit
*Merawat luka

Main ingredient mmg pure sarang burung walit

Kalau kakak kakak abang abang nak taw. .

Harga pasaran birdnest pon dah rm2.5k utk 500gm taw
.

Mahal taw tapi bnyak kebaikan utk kecantikan dan kesihatan.
.
Tapi sis nak bagi harga kasih syg je.
Cepat2 pm 014-8427438 (Cik Siti) .
Rugi x grab. .
Terhad kepada 30 org terawal shj.

#sarangburungwalet #sarangburung #sarangburungwalit #birdnest #serumbirdnest #serumviral2017 #serum #serummuka #serummurahmalaysia #lotionputihajaib #kapsulwhitening #serumpitera #serumbotoxkkm #shimmermakeupspray #slimminggel #slimmingcream

0💬

Lotion Tangan & Badan Putih Ajaib @hqputihajaibbyrcw @rubychewan

VENDOR : @byrcwshahalam

PRICE : RM35.90 (exc postage) 110ml

GABUNGAN:
✔Organik
✔Kolagen
✔Vitamin E
✔Bahan yg diluluskan
✔Halal

KESANNYA:
✔Putih serta merta ✔Pakai 7hari 7mlm Putih Kekal
✔Gebu
✔Lembut
✔Perlindungan UV
✔Haruman PRECIOUS by Rcw

PEMAKAIAN:
✔Tangan ✔Badan
✔Ketiak
✔Siku
✔Lutut
✔Celah paha
✔Mana2 tempat yg nak bagi putih

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😍

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#lotionajaib #PutihAjaib #PutihAjaibbyRCW #lotionputihajaibbyrcw #lotionputihajaib
#maleqaboutique #bazaarmalaysia #bazaaronline #onlineshopping #onlineboutique #onlinestore #onlinebisnes #shahalam #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #igshopping #igshop #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #onlinebisnes #kedaimurah #bazaaronline #vendormalaysia #instashop #instaniaga

0💬

Malaysia negara ramai orang gemuksss. Opss. Hehe. Jum ambil peluang jadi tokey slimming gel.

Fungsi slimming gel .
.
✅membakar lemak
✅menghilangkan selulit
✅mengurangkan inci
✅menurunkan berat badan
✅menegangkan kulit yg kendur akibat penurunan berat badan
✅menjadikan badan lebih ramping
✅kurus dengan selamat

Cara penggunaan
❤terlebih dahulu ambil ukuran ditempat yang ingin dikecilkan
❤sapu dan gunakan 2,3 kali sehari seeloknya selepas mandi
❤gosok dibahagian yang perlu
❤gunakan dengn yakin dan tak perlu dibilas

#slimmingcream #slimminggel #af #lotionputihajaib #kapsulputih #tabletputih

2💬

Malaysia negara ramai orang gemuksss. Opss. Hehe. Jum ambil peluang jadi tokey slimming gel.

Fungsi slimming gel .
.
✅membakar lemak
✅menghilangkan selulit
✅mengurangkan inci
✅menurunkan berat badan
✅menegangkan kulit yg kendur akibat penurunan berat badan
✅menjadikan badan lebih ramping
✅kurus dengan selamat

Cara penggunaan
❤terlebih dahulu ambil ukuran ditempat yang ingin dikecilkan
❤sapu dan gunakan 2,3 kali sehari seeloknya selepas mandi
❤gosok dibahagian yang perlu
❤gunakan dengn yakin dan tak perlu dibilas

#slimmingcream #slimminggel #af #lotionputihajaib #kapsulputih #tabletputih

2💬

Malaysia negara ramai orang gemuksss. Opss. Hehe. Jum ambil peluang jadi tokey slimming gel.

Fungsi slimming gel .
.
✅membakar lemak
✅menghilangkan selulit
✅mengurangkan inci
✅menurunkan berat badan
✅menegangkan kulit yg kendur akibat penurunan berat badan
✅menjadikan badan lebih ramping
✅kurus dengan selamat

Cara penggunaan
❤terlebih dahulu ambil ukuran ditempat yang ingin dikecilkan
❤sapu dan gunakan 2,3 kali sehari seeloknya selepas mandi
❤gosok dibahagian yang perlu
❤gunakan dengn yakin dan tak perlu dibilas

#slimmingcream #slimminggel #af #lotionputihajaib #kapsulputih #tabletputih

0💬

.
.
.
Tudiaaa payung sikit dekat hmpa bedeooooo kepekatan serum jenama sendiri.. Serum terbaik.. serum yg mmg owesome..
.
.
.
SERUM MCM *B.... begitu mendapat permintaan yg cukup2 tinggi dari dikalangan cust2 hakak... 😎😎😎
.
.
.
Haaa depa yg hbaq nohhhhh bkn hakak hbaq.. bukan reka2 cita.. bukan duk dramaaa naaaa.. Borong 500 pcs layak dapat not kkm percuma ATAS NAMA SENDIRI.. .
.
.
Jommmmmm jenamakan produk kosmetik hmpa dengan hakak 016-4674282
PAKAR REBRANDING..!!
.
.
.
#serum #serumjenamasendiri #kkmproduct #serumbotoxkkm #muamalaysia #foundationjenamasendiri #makeupbyme
#makeupartismalaysia #ucanduit #jenamasendirikosmetik #kosmetik #kilangkrimkilo #kilangkosmetik #unbrand #krimkilomurah #krimkilo #kkmservice #bazarpaknilmurah #bazaronline #lotionputihajaib #makeupbybellaz #lipmatte #lipmattejenamasendiri #liptintmurah

0💬

FALL IN LOVE DENGAN #SUREGLOWLOTION 💞💞
.
- Bila pakai #SureGlowLotion kulit akan rase LEMBUT
- #SureGlowLotion nie WANGI sangat tauu
- TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT
- Dapat hilang SUNBURN tauu
- Kulit akan GLOWING bila pakai
- Tak payah pakai makeup pun muka akan CANTIK dah
.
Jom kekal putih dengan #SureGlowLotion, tiada lagi masalah kulit muka putih tapi tangan hitam tauu uolss 😘😘
.
WS IF NAK PUTIH
📱012-2965852
📱012-2965852
.
#SureGlowLotion #SureGlowLotionTestimoni #jomputih #lotionputihajaib #losyenoutihgebu #sayanakputih #SureGlowLotionfeedback #sayangikulitanda #putih3saat #sapusaputerusputih #putihcepat #putihsihat #putihgebu #putuhflawless #sayanakputih #kulitcantik #kulitsihat #tipscantik #tipsputih

2💬

FALL IN LOVE DENGAN #SUREGLOWLOTION 💞💞
.
- Bila pakai #SureGlowLotion kulit akan rase LEMBUT
- #SureGlowLotion nie WANGI sangat tauu
- TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT
- Dapat hilang SUNBURN tauu
- Kulit akan GLOWING bila pakai
- Tak payah pakai makeup pun muka akan CANTIK dah
.
Jom kekal putih dengan #SureGlowLotion, tiada lagi masalah kulit muka putih tapi tangan hitam tauu uolss 😘😘
.
WS IF NAK PUTIH
📱012-2965852
📱012-2965852
.
#SureGlowLotion #SureGlowLotionTestimoni #jomputih #lotionputihajaib #losyenoutihgebu #sayanakputih #SureGlowLotionfeedback #sayangikulitanda #putih3saat #sapusaputerusputih #putihcepat #putihsihat #putihgebu #putuhflawless #sayanakputih #kulitcantik #kulitsihat #tipscantik #tipsputih

0💬

FALL IN LOVE DENGAN #SUREGLOWLOTION 💞💞
.
- Bila pakai #SureGlowLotion kulit akan rase LEMBUT
- #SureGlowLotion nie WANGI sangat tauu
- TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT
- Dapat hilang SUNBURN tauu
- Kulit akan GLOWING bila pakai
- Tak payah pakai makeup pun muka akan CANTIK dah
.
Jom kekal putih dengan #SureGlowLotion, tiada lagi masalah kulit muka putih tapi tangan hitam tauu uolss 😘😘
.
WS IF NAK PUTIH
📱012-2965852
📱012-2965852
.
#SureGlowLotion #SureGlowLotionTestimoni #jomputih #lotionputihajaib #losyenoutihgebu #sayanakputih #SureGlowLotionfeedback #sayangikulitanda #putih3saat #sapusaputerusputih #putihcepat #putihsihat #putihgebu #putuhflawless #sayanakputih #kulitcantik #kulitsihat #tipscantik #tipsputih

0💬

Ready Stock!
PURE LOTION BY JELLYS ORIGINAL dengan harga 140k via transfer dan 165k via pulsa! 😘😘 .
.
Buat yg tidak suka cream jellys bisa pakai lotion pure jellys :)
.
.
ORIGINAL SELALUUU... Kandungan utamanya
GLUTATHIONE, semua uda pada kenal banget dan tau banget fungsi utamanya ini yaitu buat MEMUTIHKAN, mencerahkan kulit.
Vitamin C, temen baiknya glutathione, fungsinya buat bantu glutanya cepet meresap
AHA fungsinya buat memutihkan kulit
Allantoin, anti aging agent, bikin kulit kamu halus, mulus, bahan ini jg bs buat ngobatin kulit kering kasar, pecah2, gatal, dan ngobatin merah2 lho
water white oil, buat melembabkan kulit dan memutihkan
shea butter oil. Utk melembabkan, mghaluskan kulit, mngurangi inflamasi, peradangan. Membantu bekas luka juga
.
Dilihat dr fungsinya ya, hampir kesemuanya bahan ini buat mutihin kulit kamu. So buat kamu yg dekill, ihhh jangaan deh. Ayo putihin kulit kamu pake 1 set jellys lotion dan jellys soap!!!
.
Cara pakai: gunakan setiap kali sehabis mandi.
.
COMBINE DENGAN PURE SOAP BY JELLYS LEBIH BAGUS !!!
.
.
#puresoap #purejellys #purelotion #purelotionmurah #purelove #pureddcream #pureunderarmcream #purecream #purebyjellys #jellys #thailandproduct #purelotionoriginal #original #barangecer #barangviapulsa #purelotionori #purelotionbyjellys #jellysmurah #purejellysoaporiginal #lotionputih #lotionpemutih #lotionputihajaib #lotionpurebyjelly #lotion

0💬