#makeupmurah

Something exciting coming soon with this look 😏
Went for a soft smokey eye with a waaaaang✨

1💬

Loading...

Bc cream adalah gabungan bb cream dan juga concealer. Sebab tu korang boleh guna bcc dyxy sebagai concealer kening cuolssssss
.
.
Jimats gitchewwwwww
.
.
WARNING ❗️❗️
.
.
Flawless in 3minutes! .
.
dengan hanya menggunakan BCCREAM, FACE MIST dan BRUSH DYXY korang boleh tampil lebih menyerlah dan gojes sepanjang hari!
.
.
Pembelian 1SET dengan sis akan mendapat FREE GIFT MELIMPAH. 🎁
.
.
Perlukan consultation? Jangan segan segan untuk dm atau ws kay. Iols beri you layanan 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!
.
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxykedah #dyxyjitra #dyxykepalabatas #dyxyalorsetar #dyxykodiang #dyxymalaysia #codjitra #codalorsetar #codkepalabatas #codkodiang #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #kedah #jitra #alorsetar #kepalabatas #kodiang

0💬

Loading...
Loading...

buat kalian yang mau photoshoot, kondangan, wisuda, lamaran, prawed, yuk kepoin makeup @pridedmakeup @novikaningrumw bagus banget makeup modern ga menor di jamin puas dan harga sesuai dengan kantong mahasiswa, penasaran? cuss kepoin, pokoknya mah ga nyesel deh.. #muasemarang #muajogja #muapurwokerto #riasprawed #riaswisuda #riasengagement #riasmodern #riaskeren #riasbagus #riaskece #makeupwisuda #makeupsemarang #makeupmurah #makeupkece #makeupbagus

1💬

Loading...

Me topé con este mini kit de @fentybeauty y no pude resistirme a comprarlo para probarlo😍😍😍

1💬

Какие микияжи вам нравятся и какие бы вы хотели видеть в моей ленте? Яркие или нюдовые, коммерческие или фешон?
⠀⠀ ⠀⠀⠀
Md @rosmodelkostanay
Mua & Hair: @studiya_ya_kst ⠀⠀ ⠀
⠀
🌟Цена 5000 вечерний макияж🌟
⠀⠀⠀ ⠀7000 свадебный макияж
⠀ ⠀⠀⠀4000 причёска, укладка
⠀
Предварительная запись📲⠀
☎️вотцап
8 775 2382833
❤️
Аквапарк Лагуна 3 этаж, 303 кабинет
⠀

1 #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeupforever #makeupbyme #makeupmurah #makeupoftheday #makeupmafia #makeupgeek #makeupartistsworldwide #makeuplovers #makeupfanatic1 #makeuptalk #makeupdolls #makeupporn #makeupobsessed #makeupori #makeuptutorial #makeuplove #makeuplook #makeupblogger #makeupartistjakarta #makeupmobb #makeupart #makeupbrushes #makeupaddiction #makeuponpoint #makeupartists

1💬

Loading...
Loading...

If you have not checked out @morphebrushes you need too! Their palettes are amazing!!!

2💬

⚡️We love to see our products shown off by @newcolorline in Switzerland! Go check them out! #switzerland⚡️ #sumita #sumitateamswiss

1💬

Done Sharing And Makeup Session with MUA Shadiera. Makeup by me, guided by MUA Shadiera & Kak Ida from @idarinibutikpengantin 😍😍😍 MUA Shadiera kawan I dari Primary School lagi 😇 tapi lupa nak selfie dengan dia tadi 😭 .
psst. Model ni nama dia Farah. Form 5 tapi muka matured kan? 😍😍😍
.
Lip? OFCOURSE lah SoBella Lipsmatte! 😍😘 🌷🌷🌷
.
Travel SELURUH MALAYSIA!
*terms and conditions applied
Whatsapp: 0105710424 (Mel)
🌷🌷🌷
.
#muakuantan #muapekan #muamurahsangatkuantan #muamurahkl #muamurahkuantan #alhaalfafoundation #bulumataelise #makeupmurah #andamanmurah #makandammurah #makandamkuantan #makandammurahkuantan

0💬

[PAGI-PAGI NAK PERGI KERJA TAK SEMPAT NAK BLEND EYESHADOW?] Eyeshadow paling pemalas a.k.a Eyeshadow2minit ni sangat-sangat sesuai untuk gadis/wanita yang tak rajin nak: ---> Blend eyeshadow lama-lama.
---> Belajar make up tapi ada keinginan nak tampil cantik.
---> Pujuk suami yang bosan menunggu sebab ambil masa terlalu lama untuk bersiap.

Ada 5 warna LETOPSSS HABIS yang boleh meruntun jiwa para gadis/ wanita kat luar sana: ==> Hashbrown
==> Golddiva
==> Coconut
==> Cranberry
==> Rosegold

Kalau uolls tergolong dalam ciri-ciri yang admin listkan kat atas tu, cepat-cepat pinang eyeshadow2minit ni dengan bismillah.

Tekan tekan apply dan siap!
Rm39/pcs
Postage rm8 sm & rm10
#agentsobellamelaka
#sobellasolawa
#eyeshadow2minit
#lipmattesobella
#lipstickviral
#sobellamelaka
#dropshipwanted
#eyeshadowwaterproof
#makeupmurah

0💬