#mangogirls

Red fluffyy 🔥 head over to @onygoblog to see more #linkinbio

15💬

#OctobreRose : un cancer détecté tôt est un cancer guéri dans l’immense majorité des cas, avec un traitement plus léger et plus court. @Mango (magasin Carrefour) s'engage et s’associe à l’Association Tunisienne d’Assistance aux Malades du Cancer du Sein en vendant trois modèles de t-shirts en coton biologique a 59d900 dont les bénéfices seront entièrement reversés à l’association pour la lutte contre le cancer du sein. Parce que ça n'arrive pas qu aux autres moi j'ai acheté mon t-shirt et vous ? (jusqu'au 31 octobre) #mangogirls

9💬

it’s time to let go of this endless summer afternoon 〰️ #autumnal

2💬

A good day to wear good outfit from @mango, and extra fur bag for details! 🖤 #MangoGirls

9💬

Last city stroll ✌🏼 #mangogirls #whatiwear

9💬

Happy beans face 🤔 Yesterday we spent the day in Geneva 🇨🇭 Catching every sunlight, eating fresh pasta and chilling in the street ⭐️ this is the way I love to start the weekend ! What about you? #eatwithme #pasta #healthyfood #lifestyleblogger #mangogirls

10💬

First outing for twinkle toes 💫🌟🌙✨⭐️ also can't remember the last time I wore skinny jeans... hello old friend 👋🏼 #asseenonme #asos #mango #mangogirls #dreamboots #spaceman #hm #apcparis #ootd #wiwt #whatiwore #fblogger #fashionblogger #styleinspo #styleinspiration #happysunday

10💬

If you wonder where to find nice and originals earrings I can suggest to have a look @mango .
📸 @laurafriedliphotography

73💬

The last picture of the shoot I’ve done at the end of the summer. Went back in Burgundy for the weekend and autumn totally caught me 🍂 Feeling a bit melancholic, not really ready for winter ❄️.
#mangogirls

10💬

Доброе утро милые наши!🍁
Желаем хорошего выходного дня, отличного настроения и теплоты в ваших сердцах!💛#aw17 #newnow #mangogirls #gm #bryansk

0💬

Weathering Storm Brian in style ;) this is officially the most stoppable outfit I've ever worn so where goes....from bottom to top: mango red boots (changed my life), Mint Velvet jeans (only £25 so yea), Mango ring bag, GCDS sweater (so frickin comfortable) and Kate Spade wool hat. #mango #mangobag #mangoboots #mangogirls #mintvelvet #gcds #gcdswear #gcdsnation #godcantdestroystreetwear #katespade #katespadehat #blackwhiteandred #brickwall #styleblogger #style #stylestateofmind #ukbloggerstyle #coldweatherready #winteriscoming #autumnfashion

1💬

Check blazer & stripes

1💬

Stop and live the moment, masih amaze dengan semua moment di @artdecohotelbandung salah satu nya magical sunrise di Sky Swimming Pool. Mau sunrise ataupun sunset semua Bener-bener instagenic banget, Btw swimming pool ini terbuka buat umum lho dengan syarat musti makan di restonya dg minimal order tertentu, so cocok banget nih buat Sunday brunch disini sekalian selfie dan foto-foto kaya saya dan ko @kopertraveler.id yang ga berhenti2 buat foto hehehe.
#artdecohotelbandung #artdecohotel #luxuryhotel #mysweetescapediary #travelblogger #wanderlust #mangogirls #ggrep #ootd #beautifulhotels #hotelbandung #infobdg #liburanbandung #staycation #sunset #luxury #photography #infinitypool #sweetescape #sunday #selfie #sunrise #jalanjalanbandung #explorebandung #bdgsociety

5💬

Good morning from @artdecohotelbandung setiap kamar di hotel ini punya balkon jadi kalo pagi saya suka nyantai dan menikmati udara yang segar banget disini, betah banget nih jadi ga mau pulang hehe. Oh iya @artdecohotelbandung itu ga cuma hotel tapi Ada apartment juga jadi kalo udah betah dan pengen tinggal disini tinggal beli aja apartmentnya sebelum keburu sold out #artdecohotelbandung #artdecohotel #luxuryhotel #mysweetescapediary #travelblogger #wanderlust #mangogirls #ggrep #ootd #beautifulhotels #hotelbandung #infobdg #liburanbandung #staycation #sunset #luxury #photography #infinitypool #sweetescape

10💬

• She turned her cants into cans and her dreams into plans •

1💬

Saturdays are made for specially colored overknees with high heels 👠

92💬