#maru

.
注文受付終了まであと4日!
「柴犬まる」オリジナルアイテム
受注生産にて限定5アイテム登場✨
アカウントTOPから詳細をチェック🚩
.
まるちゃんカラーチェック?!😍
.
#stripeclub #ストライプクラブ #柴犬まる #まる #まるたろう #柴犬まるたろう #柴 #collaboration #コラボ #犬 #dog #Japaneseshiba #maru

0💬

Loading...
Loading...

Ordering item on menu with coolest name pays off again.... my sushi was on fire! #lionking #sushi #omahane #maru

0💬

Loading...

2017年12月14日
今年もありがとうございました😊
#MARU JAM
#ジャムセッション
#新宿
#ゴールデンエッグ

0💬

Loading...

.
똑같이 똑같이
.
우리로우 남아 아니에요
여리디여린? 여아랍니다
.
.
#instacat
#cat
#solmaru
#인스타캣
#고양이
#캣스타그램
#냥스타그램
#마루
#로우
#maru
#yeollow

3💬

#Photoshooting
昨日は朝営業前に撮影しましたっ📸
やっぱ撮影はアガるっ⤴️⤴️😋
本日は15時以降にチラホラ空き有りです!
希望時間での予約が入りにくくなってますがご了承下さい🙏💦 #salondeHYLE #熊本 #水前寺 #美容室
#サロンドヒューレー #kumamoto #suizenzi
#hairsalon #creative #professional
#hairmake #hairdesigner #maru
#salondeHYLE #熊本美容室 #インスタ割
#仲間募集 #求人 #美容師 #共存共栄
公式ホームページ⬇️⬇️
http://www.salon-de-hyle.com/index.html
☎️︎096-288-6808

0💬

*Dunia baru*
Setiap orang ada kelebihan dan kekurangan. Termasuk diri aku. Aku pun manusia biasa. Aku dibesarkan dalam keluarga yg biasa. Tak macam orang lain. Masa kecil kawan-kawan aku nak apa semua mereka dapat. Aku pulak kena usaha sendiri untuk dapatkan.
.
.
Kadang aku pernah terdetik dalam hati. Kenape orang lain senang dapat sedangkan aku nie susah nak dapat? Kenapa orang lain best je pergi travel dengan family? aku nie asyik terperap je kat rumah. Paling jauh pun travel balik kampung. Tu pun dalam dua jam je dah sampai kampung. Tak macam orang lain pergi travel 🚅 tempat-tempat menarik.
.
.
Aku selalu persoalkan. Macam-macam benda aku persoalkan sampai satu tahap aku tak suka dengan hidup aku. Bila difikirkan balik. Allahu...♀ aku seorang manusia yang sangat tak bersyukur. Ada lagi orang lain yang lagi sedih. Sekurang-kurangnya aku ada family. 👨‍👩‍👧‍👦Sesiapa yang dah tak ade family. Tak pe, jangan sedih. Tipulah kalau tak sedih. Pedih dan sakit tu Allah je yang tahu. Hanya orang yang lernah lalui tahu betapa sakitnya. Tapi kita kena ingat, Allah tu maha adil. Ade bahagian kau yang Allah dah atur cantik dalam perjalanan hidup kau.
.
.
So, kepada sesiapa yang pernah merasa benda-benda macam nie atau tengah rasa aku nak pesan benda nie normal untuk kehidupan kita. Mungkin sekarang kita rasa benda tu susah sangat. Kita tak boleh nak go dengan situation tu. Tak! 🙅🏻Kita sebenarnya boleh. Cuma ia perlukan masa dan kesabaran. Untuk akan datang akan ada sinar yang lebih baik. Buktinya aku dah lalui. Semua tu proses hidup yang membina untuk masa depan kau. Kalau kau fight 💪🏻untuk diri kau, hidup kau akan berubah. Aku doakan semoga kehidupan korang semua lebih bahagia dan lebih baik dari sekarang.
#janganpernahputusasa #carpediem #lifegoals #kisahhidup #stella #maru

0💬

Loading...

2017.12.15 fri

今朝の近所の広場で【ツケ】の練習✨花壇をぐるぐる回ってます🌷

ほんとは左サイドにピッタリかっつくのが満点💯

#目が回る動画
#ツケ
#ノーリード
#マル芸の達人シリーズ
#オヤツほしい
#マル#ボストンテリア
#maru#marukichikun #bosstonterrier

0💬

Loading...

昨日の愛犬ビレッジ
まる☺️︎JUMP編ww
(*´∀︎`*)
︎︎⋆︎
吐く息が白い!
ガォーーーッ
📸
by.カルくんママ♡
@chie1000000000000 ︎︎⋆︎
ありがとう
( ˘ ³˘)♥️
︎︎︎︎⋆︎
まだ続くよぉ〜
︎︎⋆︎
#MARU☺️
#跳びます跳びます跳びはねます
#jumpingMARU☺️#all_dog_japan #toypoodle

3💬

Los protagonistas de nuestra historia 🤗Franklin y Xavier#Niñas Nestle#Maru#Vane#jenny👧👧👧Cena#3🌲

0💬

D¡o$ $e enc@rg@ de todo, pero
nece$¡t@ u$@r tu$ m@no$... #Maru 📖
Paul Coello

0💬

ロケーションフォト@恩納村
.
maruから見える海岸でロケーションフォト
.
わちゃわちゃと楽しく撮影してくれた @studiodandm のだいちゃん!
.
子どもたちを見事に撮ってくれました^ ^
.
実は遅めの七五三フォトだったりします
.
走ったり、ジャンプしたり…ほんと、海岸で遊びながらで、子どもたちも飽きずに、自然な表情の素敵写真がいっぱい✨
.
そんな素敵カメラマンの @studiodandm さんが、来年6月恩納村へ来ますよーーーーー!!!やったーーー!!!
.
\おしらせ/
.
来年6月、maruのランチor夜ごはん付きの、ロケーションフォト会やっちゃいます♡
.
#沖縄#恩納村#間琉#maru#沖縄ゲストハウス#ゲストハウス#宿#okinawa#okinawatrip #ロケーションフォト#写真#写真好きな人と繋がりたい #海#ocean #徳島#studiod&m#フォト#フォトジェニック

9💬

#tbt 2013 celebrando el cumpleaños de @viviher23 @magdyraquel #maru

0💬