#mawaddahbynurhafizah

TENGOK LIVE JUBAH MAWADDAH NI LAGI CANTIK. SERIUS
.
Yess ! kali ni ByNurhafizah keluar kan jubah syarie 2 TONE yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer reka khas supaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS, SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
. (+)MATERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
Material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syarie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A .
.
(+) 8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date.
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI .
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. So.... Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI yang mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni”
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu .
.
Macam mana nak beli? Mohon wasap saya ya. Link wasap ada di Bio 😉
.
#mawaddahbynurhafizah #jubahduatone #jubahchiffon #jubahsyarie #jubahbridesmaid #
#bynurhafizahpersonalshopper #jubahnikah #ejenpulaupinang #ejenbayanlepas

0💬

Yess ! kali ni ByNurhafizah keluar kan jubah syarie 2 TONE yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer reka khas supaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS, SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
. (+)MATERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
Material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syarie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A .
.
(+) 8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date.
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI .
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. So.... Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI yang mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni”
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu .
.
Macam mana nak beli? Mohon wasap saya ya. Link wasap ada di Bio 😉
.
#mawaddahbynurhafizah #jubahduatone #jubahchiffon #jubahsyarie #jubahbridesmaid #
#bynurhafizahpersonalshopper #jubahnikah #ejenpulaupinang #ejenbayanlepas

0💬

TENGOK LIVE JUBAH MAWADDAH NI LAGI CANTIK. SERIUS
.
Yess ! kali ni ByNurhafizah keluar kan jubah syarie 2 TONE yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer reka khas supaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS, SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
. (+)MATERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
Material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syarie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A .
.
(+) 8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date.
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI .
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. So.... Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI yang mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni”
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu .
.
Macam mana nak beli? Mohon wasap saya ya. Link wasap ada di Bio 😉
.
#mawaddahbynurhafizah #jubahduatone #jubahchiffon #jubahsyarie #jubahbridesmaid #
#bynurhafizahpersonalshopper #jubahnikah #ejenpulaupinang #ejenbayanlepas

0💬

Loading...

TENGOK LIVE JUBAH MAWADDAH NI LAGI CANTIK. SERIUS
.
Yess ! kali ni ByNurhafizah keluar kan jubah syarie 2 TONE yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer reka khas supaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS, SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
. (+)MATERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
Material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syarie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A .
.
(+) 8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date.
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI .
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. So.... Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI yang mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni”
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu .
.
Macam mana nak beli? Mohon wasap saya ya. Link wasap ada di Bio 😉
.
#mawaddahbynurhafizah #jubahduatone #jubahchiffon #jubahsyarie #jubahbridesmaid #
#bynurhafizahpersonalshopper #jubahnikah #ejenpulaupinang #ejenbayanlepas

0💬

Yess ! kali ni ByNurhafizah keluar kan jubah syarie 2 TONE yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer reka khas supaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS, SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
. (+)MATERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
Material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syarie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A .
.
(+) 8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date.
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI .
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. So.... Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI yang mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni”
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu .

Macam mana nak beli? Mohon wasap saya ya. Link wasap ada di Bio 😉

#mawaddahbynurhafizah #jubahduatone #jubahchiffon #jubahsyarie #jubahbridesmaid #
#bynurhafizahpersonalshopper #jubahnikah #ejenpulaupinang #ejenbayanlepas

0💬

BELI JUBAH DAPAT KHIMAR SEKALI. HA BEST TAK?
Yess ! kali ni ByNurhafizah keluar kan jubah syarie 2 TONE yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer reka khas supaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS, SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
. (+)MATERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
Material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syarie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A .
.
(+) 8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date.
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI .
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. So.... Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI yang mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni”
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu .

Macam mana nak beli? Mohon wasap saya ya. Link wasap ada di Bio 😉

#mawaddahbynurhafizah #jubahduatone #jubahchiffon #jubahsyarie #jubahbridesmaid #
#bynurhafizahpersonalshopper #jubahnikah #ejenpulaupinang #ejenbayanlepas

0💬

Loading...

Yess ! kali ni ByNurhafizah keluar kan jubah syarie 2 TONE yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer reka khas supaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS, SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
. (+)MATERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
Material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syarie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A .
.
(+) 8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date.
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI .
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. So.... Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI yang mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni”
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu .

Macam mana nak beli? Mohon wasap saya ya. Link wasap ada di Bio 😉

#mawaddahbynurhafizah #jubahduatone #jubahchiffon #jubahsyarie #jubahbridesmaid #
#bynurhafizahpersonalshopper #jubahnikah #ejenpulaupinang #ejenbayanlepas

0💬

Mawaddah ni cntik sangat kan... Sesuai untuk NIKAH & BRIDESMAID.... #team4feeqxnh
#mawaddahbynurhafizah
#jubahbridesmaid
#jubahnikahmuslimah

0💬

Cantik kan Mawaddah ni.. sesuai sangat untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE... 😍😍😍 #team4feeqXnh #mawaddahbynurhafizah

0💬

Loading...

Mawaddah syarie..
.
.
.
(+) DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS”
.
.
.
(+)METERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
.
.
(+) 8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
.
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE

sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE7

#team4feeqXnh #mawaddahbynurhafizah

0💬

Loading...
Loading...
Loading...

Hai.. Buat apa tu? .
.
Kak fizah nak tanyya..
.
.
Agak agak panahan #mawaddahbynurhafizah ni tembus ke hati awwaa tak? 😍

8💬

S E L A M A T P E T A N G
.
C A N T I K N Y A B I D A D A R I S Y U R G A B E R #mawaddah 😍😍.. .
Agak-agak boleh dapat berapa bintang yer?? .
Cer komen sikit ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
Jangan lupa nantikan full update #mawaddahbynurhafizah di @muslimah.exclusive2 .
Follow untuk ok new collection yg lebih Cantik 😊
.

18💬