#mc

จีเนียสกับแม่มาปลูกต้นดาวเรือง ในโครงการ "หยาดเหงื่อพระราชา" จีเนียสไปตอนบ่าย เลยไม่ได้ถ่ายรูปมุมสูง(ร้อนมาก 😄😄) เพื่อนๆ ยังสามารถไปปลูกและชมนิทรรศการกันได้นะ งานมีถึงสิ้นเดือน #หยาดเหงื่อพระราชา
#จีเนียส #genius #ชยุต #Chayut #จีเนียสชยุต #geniusChayut #จีเนียสไมค์ทองคำเด็ก #Bangkok #ประเทศไทย #Thailand #children #childrenphoto #childmodel #kidmodel #acting #singer #MC #boy #cute #photography #ไมค์ทองคำเด็ก #maithongkumkids #workpoint #sandcastle_mag #จีเนียสโล้นเท่ #ดาวเรือง

0💬

Winner of the photo contest @dyaxrist_415
CONGRATS ON WINNING

WE HERE AT ROGUE SOULS HOPE EVERYONE HAD FUN WITH THIS CONTEST WE KNOW WE ENJOYED THE HARD WORK YOU GUYS PUT INTO THE PHOTOS AND GETTING OTHER PEOPLE TO LIKE THEM WE REALLY APPRECIATE THE EFFORT AND HOPE FOR TO JOIN US AGAIN NEXT TIME WE DO SOMETHING LIKE THIS

If you're interested in becoming a Rogue Soul, please check out our website and apply. Website is in the bio.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
"There are no retired Rogues, just dead Souls."
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Shoutout to my brothers!
@rsmc_jom -President
@Jd_dahood74-Vice President
@xxcronusxx -Sgt at Arms
@Rogue.zi -Enforcer
@rsmc_roguish_honor -Road Captain
@RSVGxLogic - Secretary/Treasurer
- TailGunner

Prospects
@vxxjokerxxv •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Shoutout to our brothers over at Filthy Animals MC!
@filthyanimals.mc
@f4mc_loki
@boogieman_f4mc
@f4mc_ezflex
@stormzcummin
@restricted_beta
@vv_purevenom_vv
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Go follow our custom bike shop @filthy_souls_garage
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#mc #motorcycleclub #biker #rsmc #roguesoulsmc #freeaim #xtiffi #xboxone #gtav #rockstargames #xboxcommunity
#brotherhood #LLRSMC #deezygaming #gamergirl #gaming #gta5 #gtabikes #gtav #grandtheftauto #grandtheftautofive #grandtheftautoonline #consolegaming #instagaming #snapmatic #instagamers #videogames

0💬

#첫줄
오늘 광양시 법사랑타운 준공식을 진행했어요.
대한민국 1호 법사랑타운 준공식 행사에는 박상기 법무부 장관님을 비롯한 내외빈과 광양시민 분들께서 참석하셨습니다.
준공을 진심으로 축하드립니다.😄
.
오오티디👗
으네드레스 체리핑크 자켓 + 블랙 원피스 .
#아나운서 #여자아나운서 #mc #여자mc
#사회자 #방송인 #방송 #행사 #삼정호텔
#시상식 #시상식진행 #한국품질만족도1위 #열일모드 #일스타그램
#일상 #오오티디 #ootd #데일리룩 #dailylook #으네드레스 #체리핑크페플럼자켓 #블랙원피스 #옷스타그램

0💬

WOW WOW WOW...CIK SUAMI pon BOLEHH!! Happynyeee... Hai semua...Assalamualaikum...😍😍
.
Hahahaa...baru nak bagi salam...nampak sangat happy and tak sabar nak share ngn semua kan...😝😝
.
Haaa....Diena ade berita gembiraaa...MC (Maajun Cinderella) Cik Diena ni sebenarnya lelaki pon boleh amalkan tau.. best kannn..start esok pagi Cik Diena nak suruh Cik suami Cik Diena plak makan...start esok pagi Cik Diena nak suruh Cik suami Cik Diena plak makan...😍👍👍
.
Ia boleh buang angin dalam badan..lancarkan peredaran darah...sakit² urat...sakit pinggang...pembuangan lawas..muka pon boleh berseri tau untuk abang² kita ni..nak bukti?? tu tu kat gambar bawah tu..😘😘
.
Bila badan kita banyak angin..boleh buat muka kita nampak pucat atau gelap tau...sebab aliran darah tak berjalan dengan cantik...😣😣 Ok sekarang kakak² boleh la amalkan dengan suami...kita sharing benda yang baik bersama²… Alhamdulillah...jimat kos..tak yah beli banyak jenis..👏👏👍
.
Diena dah open order untuk Maajun Cinderella k...nak start menggentel dah ni...yang nak boleh pm Diena k..atau terus whatsapp Diena je...🤗🤗
.
Untuk ORDER terus TEKAN je LINK BAWAH ni..👇👇
.
http://www.wasap.my/60122555232/MaajunCinderella
.
#maajuncinderellahomemade #MC #maajunpenawar #maajunperapat #maajunkurus #maajunsuamiisteri #elleshinehealthbeauty #elleshinesucidanmurni

0💬

🕹 Good Morning 🕹
----------------------
Causing carnage with @nuttydeano86 😂😂 What a night ❤
----------------------
#RIVZ #karaoke #love #gtaphotography #xbox #xb1 #ps4 #playstation #xboxone #gamers #nose #insta #tbt #instalife #bull #grandtheftauto #mc #rockstargames #gamers #gaming #quote #gtalife #instafollow
#bikes #followforfollow #ig #instagaming

0💬

The board has arrived ☁️The Cloud House 💨 #vape #vapeshop #ecig #eliquid #accessories #vaping #mc #producerlife #beatmaker #awesome

0💬

#Mc #lunch 😎😎

0💬

Hai.. .
Taraaaaa....
Diena bagi lagi feedback lepas BERMAAJUN CINDERELLA...🙈🙈
.
Ni lagi mengaum ni...😝😝
Alhamdulillah... .
Yela...kita yang dah bersalin ni normal la klu ade kentut faraj betul tak..ini terjadi sebab mase berpantang tak jaga dengan betul...😪😪
.
Makan kita tak pantang...stokin tak pakai...ais batu pon tak lama pantang...jamu, akar kayu semua kurang minum..bergerak macam orang tak bersalin..betul tak..ni cerita ikot pengalaman sendiri..bila da sakit badan baru nak mencari ubat..😣😣
.
Kebiasaannya...kalau berlaku kentut faraj ni mesti ada masalah kat rahim kita..jadi kita kena cari penawar la untuk rawat rahim kita..lebih baik penawar dari bahan Semulajadi..(tradisional) ia tiada campuran benda² yang bahaya...macam MAAJUN CINDERELLA HOMEMADE Diena ni...😍😍
.
Semoga bermanfaat💋
.
#maajuncinderella #mc #maajunperapat #maajunslim #maajunpenawar #elleshinehealthbeauty #elleshinesucidanmurni

0💬

.
はいこんばんは
まだ6時前やけど

早めのエロこまです

昨日は大人エロこまだったので
ちょっと変態エロこま

見てお分かりかと思いますが
お仕事から帰宅お迎えversionです

帰ってリビングに行ったら
ソファでコーヒーを飲んでる涼太

おかえりー

上着脱いだりかばん置いたりしてたら
みんな大好きバックハグの登場

上からバックハグやなくて
腰らへんに手回すタイプのバックハグ

首に鼻と唇が触れて
キスされてる訳じゃなく触れてるって感じ

耳の後ろに鼻と唇が移動して
匂いを嗅ぎだす

涼太息が耳や首にかかって変な声が出るけど
仕事してきて多少なり汗かいたりするわけで
お風呂入りたいじゃん

そしたら
仕事した後の汗の匂いってなんか新鮮
甘ーい匂いがする….
なんかえっちな匂いだね

えっちってエロいよね
エロいよりエロいよね

やだっていう手を退けて服を脱がされ
ソファーに押し倒される

キスされたり舐められたりするわけでもなく
ただ鼻と唇が全身を這う感じで匂いを嗅いでいる

焦らしに焦らされたところで

どうした?腰動いてるよ?
.
どうされたい?.
ちゃんと言ってくれれば好きなことしてあげるよ?.
.
もう縛るなりぶちこむなり吊るすなり
好きにしてーーー\(^o^)/
.
はい

9時からのMV特集
これで集中できるねん🐶🐶🐶💛←
.
#GENERATIONS #GENE #片寄涼太 #数原龍友 #白濱亜嵐 #関口メンディー #佐野玲於 #小森隼 #中務裕太 #BIGCITYRODEO #EXILE #LDH #LOVE #兄に愛されすぎて困ってます #兄こま #MADCYCLONE #MC #GENE高 #ジェネ高 #PKCZ #24karats #highandlow #ローソン #スピードくじ #ローソンGENERATIONSモザイクアート #妄想ストーリー

1💬