#menangisdalampanggung

Semalam di preview #bisikpadalangit #movie #menangisdalampanggung .
.
πŸ“· @eddy_aidil

8πŸ’¬

Semalam di preview #bisikpadalangit #menangisdalampanggung ✨✨✨✨✨✨✨⭐️⭐️⭐️⭐️ .
.
πŸ“· @eddy_aidil

23πŸ’¬

@rozitachewan1 Semalam saya tengok movie ni, #bisikpadalangit .. time nak masuk panggung depa bagi tissue.. ingat pasai pa.. start ja movie dlm 20 minit , tak cukup 2 kotak tissue yang depa bagi tadi.. habib lencun baju member sebelah @rosixomar kami lap ayaq mata.. #BanjirDiPawagam
So sapa nk p tgk movie ni , tisu tk cukup , bawak tola na😩😩😩 .. btw barisan pelakon yang sangat mantap @jalilhamid @beto_kusyairy @umminazeera 😘 dan my fav actor @naimdanielx
.
#semuawajibtengokok #meruntunjiwa #menangisdalampanggung #qeyaudaqimulasampaihabih #luquhbulubulumata #bedakhabihbercapok #contactlenspuntercabut #dalamertikatalainmemanghuduhlaalepaihteqeyak #janganpakaimascaranantimukajadihantu

3πŸ’¬

Belum tgk lagi pun muka dah sayu .. 😜 #bisikpadalangit #menangisdalampanggung .
.
πŸ“· @eddy_aidil

13πŸ’¬

Semalam saya tengok movie ni, #bisikpadalangit .. time nak masuk panggung depa bagi tissue.. ingat pasai pa.. start ja movie dlm 20 minit , tak cukup 2 kotak tissue yang depa bagi tadi.. habih lencun baju member sebelah @rosixomar kami lap ayaq mata..
So sapa nk p tgk movie ni , tisu tk cukup , bawak tola na😩😩😩 .. btw barisan pelakon yang sangat mantap @jalilhamid @beto_kusyairy @umminazeera 😘 dan my fav actor @naimdanielx
.
#semuawajibtengokok #meruntunjiwa #menangisdalampanggung #qeyaudaqimulasampaihabih #luquhbulubulumata #bedakhabihbercapok #contactlenspuntercabut #dalamertikatalainmemanghuduhlaalepaihteqeyak #janganpakaimascaranantimukajadihantu

120πŸ’¬