#mik

Loading...

A ki- és beléptetés nélkül kezelhető fiókok száma maximálisan öt jelenleg az Instagramon. Ez azt jelenti, többek között nekünk, social médiásoknak nem kell többé kilépnünk ahhoz, hogy váltani tudjunk a kezelt accountok között, már ameddig nincs több belőlük, mint öt.

Fun fact: az angol szlengben Finstagramnak hívják azt a második, sokszor zárt fiókot, amit magánszemélyek hoznak létre azoknak a képeknek, amiket kizárólag a barátaiknak szánnak, míg a publikusat, amit kifelé mutatnak magukról, Rinstagramnak hívják. A fake Instagram és a real Instagram szavakból jöttek ezek a kifejezések. 😊 Van itt valaki, akinek van Finstagramja? 😄 #Instagramtippek

2💬

Loading...
Loading...
Loading...

Can’t wait to share it with you • Nem bírom tovább 👉🏼megérkeztek a naptárak 🤩

1💬

Kitchen counter party

7💬

Loading...
Loading...

A legnagyobb ellenfeled az nem más, mint saját magad. Nem az számít, hogy hány embert győzöl le önmagadon kívül. Hanem az, hogy önmagad felett hányszor győzedelmeskedsz. Ha máshoz hasonlítod magad torz képet kapsz. Senki sem ugyanolyan.
Biztos nézel te is másokat, hogy hisz neki olyan könnyen megy, de ha teljesen megismernéd rájöhetnél, hogy ő lehet abban ütközik nehézségekbe, ami neked szinte ösztönből jön. Mindenki más képességekkel születik a Földre. Senkinek nem ismerheted az egész élettörténetét. Tanulni és segíteni egymást pedig mindig érdemes.
Tehát most nézz mélyen magadba és gondolkozz, hogy min szeretnél változtatni, és tegyél érte mindennap. Ha megvan a kellő motiváció a kitartással nem lesz baj. Az élet folytonos változás, te nem állhatsz le, mert ha te nem változtatsz, akkor a világ változtatni rajtad, és említenem sem kell nem biztos, hogy irányban. 😊
Fel a fejjel, és egyenesen előre. Csodaszép estét 💕

1💬