#mosscrepe

💥BASIC TEE AMEENA💥
.
.
Harga 👇🏻👇🏻
❣️1 helai RM69
❣️2 helai & ke atas RM65/sehelai
**Harga tidak termasuk postage
.
Color: Grey
.
✅ High Quality Import Moss Crepe
✅ Tak Perlu Iron
✅ Tak Mudah Kedut
✅ Cutting baju yg longgar
✅ Tak Ketat
✅ Size S - 2XL
✅ 12 warna menggoda jiwa
✅ Ada shoulder pad bahagian bahu
✅ Nursing friendly. Ada zip sorok kt dada
✅ Ada poket bahagian kanan
✅ Patuh syariah
✅ Serap peluh dan SELESA sgt pakai
✅ Sesuai sgt utk geng mak_mak , kaki travel, student dan org pegi opis pon beh mix match pakai skirt!
✅ Jimat elektrik tak payah iron 😁
✅ Jimat masa, #sarungjerteruscantik. .
.
Nak order???
📲Whatsapp 019 496 0583
📲Whatsapp 019 496 0583
📲Whatsapp 019 496 0583
.
Atau klik link di bio untuk direct whatsapp tanpa save number ❤️
.
#BasicTeeAmeenaByAsca
#BTAByAsca #bajukurung #kurungmoden #bajumurah #plainblouse #mosscrepeblouse #comocrepe #mosscrepe #sitinordiana #ctdk #alifsatar #wanyhasnizers #jannanick #ajimaura

0💬

Loading...

New aya skirt .
.
.
Bahan : Moss Crepe Import
P : 100 cm
Lp fit : 100 cm - 105 cm
Lebar bawah : 210 cm
Bagian pinggang belakang resleting
Bagian depan semi ploi
.
.
.
Harga : 110ribu
Ambil 3 : 105 ribu/pc
.
. .
.
.
Pemesanan:

Sms or wa 085730776677
Line : @BET7821C ( pakai @ ya )

#hijabsurabaya #surabaya #hijabootd
#rok #plisket #skirtmalaysia #jualanku #borongmurah #hijab #fashionhijab #hijabers #mosscrepe #jualansurabaya #jualanrok #grosir #ecer #skirts #olshopsurabaya #hijabfashion #ootdhijabskirt #rokmurah #rokgrosir #jualrok #agenrok #roksurabaya #rokpolos #roklipitmurah #roklilit #surabayaolshop

0💬

New aya skirt .
.
.
Bahan : Moss Crepe Import
P : 100 cm
Lp fit : 100 cm - 105 cm
Lebar bawah : 210 cm
Bagian pinggang belakang resleting
Bagian depan semi ploi
.
.
.
Harga : 110ribu
Ambil 3 : 105 ribu/pc
.
. .
.
.
Pemesanan:

Sms or wa 085730776677
Line : @BET7821C ( pakai @ ya )

#hijabsurabaya #surabaya #hijabootd
#rok #plisket #skirtmalaysia #jualanku #borongmurah #hijab #fashionhijab #hijabers #mosscrepe #jualansurabaya #jualanrok #grosir #ecer #skirts #olshopsurabaya #hijabfashion #ootdhijabskirt #rokmurah #rokgrosir #jualrok #agenrok #roksurabaya #rokpolos #roklipitmurah #roklilit #surabayaolshop

0💬

New aya skirt .
.
.
Bahan : Moss Crepe Import
P : 100 cm
Lp fit : 100 cm - 105 cm
Lebar bawah : 210 cm
Bagian pinggang belakang resleting
Bagian depan semi ploi
.
.
.
Harga : 110ribu
Ambil 3 : 105 ribu/pc
.
. .
.
.
Pemesanan:

Sms or wa 085730776677
Line : @BET7821C ( pakai @ ya )

#hijabsurabaya #surabaya #hijabootd
#rok #plisket #skirtmalaysia #jualanku #borongmurah #hijab #fashionhijab #hijabers #mosscrepe #jualansurabaya #jualanrok #grosir #ecer #skirts #olshopsurabaya #hijabfashion #ootdhijabskirt #rokmurah #rokgrosir #jualrok #agenrok #roksurabaya #rokpolos #roklipitmurah #roklilit #surabayaolshop

0💬

Loading...

Jilbab segi 4
Matt : mosscrepe
Size : 115*115
Warna : hijau muda
Texture seperti pasir 😊
Hijab syar'i, Anti nerawang, tebal, adem, elegan, mudah diatur
Only @naflastore_id,
just 48k. 😊

Beli di naflastore_id
📓10% keuntungan untuk donasi 😊
🌻bonus satu stiker quote dan hadis buat reminder diri setiap hari 😊

Order langsung aja ke wa 085794099197

#hijabsyari #wollpeach #hijabnafla #hijabjatinangor #outfitmuslimah #mosscrepe #hijabsyari #hijabjatinangor #hijabbandung #hijabguru #hijabformal #spesialsegiempat #masihdinanti #segiempat #hijabrapi

0💬

Salam Maghrib Csangels 🤗

2💬

Loading...

Yg da plan nak pakai sedondon dengan husband, tunang, bf , bff , family ke meh la buat pre order sekarang sblm item idaman hati sold out org lain rembat😙😙😙
.
Attention to all #ejstylelovers! .
Good News! Catalogue untuk Preorder #ejstyleraya2018 dah release ♥️♥️
.
Delivery date eta from 18 March 2018 .
📲📲Whatsapp 0143228525 (or klik link di bio) utk pre order .
✅ deposit serendah rm40
📮Postage worldwide 👗Material moss crepe
✅bf friendly and wudhu friendly
👚less ironing xmudah berkedut
.
#ejstyleps #raya2018 #bawah100 #kurungbawah100 #psputrajaya #preorder #bajuraya2018 #bajurayamurah #bazaarpaknil #sayajual #preorder
#peplum #printedkurung #printedpeplum #printedpeplum #ejstyleraya2018 #eidcollection
#ejstyle #teamkakvs #rayaraya #sayajualmurah #kurungraya #mosscrepe #personalshopper #trustedps

0💬

Loading...

Yg da plan nak pakai sedondon dengan husband, tunang, bf , bff , family ke meh la buat pre order sekarang sblm item idaman hati sold out org lain rembat😙😙😙
.
Attention to all #ejstylelovers! .
Good News! Catalogue untuk Preorder #ejstyleraya2018 dah release ♥️♥️
.
Delivery date eta from 18 March 2018 .
📲📲Whatsapp 0143228525 (or klik link di bio) utk pre order .
✅ deposit serendah rm40
📮Postage worldwide 👗Material moss crepe
✅bf friendly and wudhu friendly
👚less ironing xmudah berkedut
.
#ejstyleps #raya2018 #bawah100 #kurungbawah100 #psputrajaya #preorder #bajuraya2018 #bajurayamurah #bazaarpaknil #sayajual #preorder
#peplum #printedkurung #printedpeplum #printedpeplum #ejstyleraya2018 #eidcollection
#ejstyle #teamkakvs #rayaraya #sayajualmurah #kurungraya #mosscrepe #personalshopper #trustedps

0💬

*Set AZIZAH EMBOSS*
Gamis, jilbab non pet, bandana niqab
IDR 245.000,- *Detail Gamis* 🍂 Bahan wolvis grade A, tebal, lembut, adem, jatuh. Kombinasi emboss dan polos. 🍂 Bukaan depan rit jepang. 🍂 Manset ukuran 7 x 26cm, hiasan double rempel atas dan bawah. 🍂 Leher bulat anti gerah, list bisbane polos. 🍂 Dada kombinasi pada garis princess, dilengkapi dg rempel 🍂 Saku kanan 🍂 Ada Tali pinggang
🍂 Keliling bawah kurang lebih 2,3 m
🍂 Keliling bawah neci *Detail Khimar* 🌸 Bahan wolvis polos grade A, lembut, adem, jatuh. 🌸 Tanpa pet, dg jahitan 4 baris di sekeliling muka, tanpa lapisan sehingga tidak kaku dan mudah dibentuk. 🌸 Free bandana niqab
🌸 Sekeliling Jilbab list bahan emboss. 🌸 Ukuran Panjang depan 105cm, belakang 120cm. *Available Colors*
🌷 Blue black (Dongker kehitaman) 🌷 Rose pink (lebih tua dari dusty pink) 🌷 Purple (ungu sedang) 🌷 Ungu Tua 🌷 Hitam *Detail Size*
S ld 100 pb 133cm
M ld 104 pb 136cm
L ld 108 pb 139cm
XL ld 112 pb 143cm *Harga Ecer*
Set Gamis+Jilbab+Free Bandana Niqab 245.000
Order WA 082221639855
#gamisset #gamis #abaya #balotelli #emboss #rumahhafidzah #mahira #hijabathaa #wolvis #hijabalila #aisyahhumaira #asyfalany #zainahcollection #ummuzabran #mosscrepe #gamissyari #gamisbusui #gamisjumbo

0💬

*Set AZIZAH EMBOSS*
Gamis, jilbab non pet, bandana niqab
IDR 245.000,- *Detail Gamis* 🍂 Bahan wolvis grade A, tebal, lembut, adem, jatuh. Kombinasi emboss dan polos. 🍂 Bukaan depan rit jepang. 🍂 Manset ukuran 7 x 26cm, hiasan double rempel atas dan bawah. 🍂 Leher bulat anti gerah, list bisbane polos. 🍂 Dada kombinasi pada garis princess, dilengkapi dg rempel 🍂 Saku kanan 🍂 Ada Tali pinggang
🍂 Keliling bawah kurang lebih 2,3 m
🍂 Keliling bawah neci *Detail Khimar* 🌸 Bahan wolvis polos grade A, lembut, adem, jatuh. 🌸 Tanpa pet, dg jahitan 4 baris di sekeliling muka, tanpa lapisan sehingga tidak kaku dan mudah dibentuk. 🌸 Free bandana niqab
🌸 Sekeliling Jilbab list bahan emboss. 🌸 Ukuran Panjang depan 105cm, belakang 120cm. *Available Colors*
🌷 Blue black (Dongker kehitaman) 🌷 Rose pink (lebih tua dari dusty pink) 🌷 Purple (ungu sedang) 🌷 Ungu Tua 🌷 Hitam *Detail Size*
S ld 100 pb 133cm
M ld 104 pb 136cm
L ld 108 pb 139cm
XL ld 112 pb 143cm *Harga Ecer*
Set Gamis+Jilbab+Free Bandana Niqab 245.000
Order WA 082221639855
#gamisset #gamis #abaya #balotelli #emboss #rumahhafidzah #mahira #hijabathaa #wolvis #hijabalila #aisyahhumaira #asyfalany #zainahcollection #ummuzabran #mosscrepe #gamissyari #gamisbusui #gamisjumbo

0💬

Loading...

*Set AZIZAH EMBOSS*
Gamis, jilbab non pet, bandana niqab
IDR 245.000,- *Detail Gamis* 🍂 Bahan wolvis grade A, tebal, lembut, adem, jatuh. Kombinasi emboss dan polos. 🍂 Bukaan depan rit jepang. 🍂 Manset ukuran 7 x 26cm, hiasan double rempel atas dan bawah. 🍂 Leher bulat anti gerah, list bisbane polos. 🍂 Dada kombinasi pada garis princess, dilengkapi dg rempel 🍂 Saku kanan 🍂 Ada Tali pinggang
🍂 Keliling bawah kurang lebih 2,3 m
🍂 Keliling bawah neci *Detail Khimar* 🌸 Bahan wolvis polos grade A, lembut, adem, jatuh. 🌸 Tanpa pet, dg jahitan 4 baris di sekeliling muka, tanpa lapisan sehingga tidak kaku dan mudah dibentuk. 🌸 Free bandana niqab
🌸 Sekeliling Jilbab list bahan emboss. 🌸 Ukuran Panjang depan 105cm, belakang 120cm. *Available Colors*
🌷 Blue black (Dongker kehitaman) 🌷 Rose pink (lebih tua dari dusty pink) 🌷 Purple (ungu sedang) 🌷 Ungu Tua 🌷 Hitam *Detail Size*
S ld 100 pb 133cm
M ld 104 pb 136cm
L ld 108 pb 139cm
XL ld 112 pb 143cm *Harga Ecer*
Set Gamis+Jilbab+Free Bandana Niqab 245.000
Order WA 082221639855
#gamisset #gamis #abaya #balotelli #emboss #rumahhafidzah #mahira #hijabathaa #wolvis #hijabalila #aisyahhumaira #asyfalany #zainahcollection #ummuzabran #mosscrepe #gamissyari #gamisbusui #gamisjumbo

3💬

*Set AZIZAH EMBOSS*
Gamis, jilbab non pet, bandana niqab
IDR 245.000,- *Detail Gamis* 🍂 Bahan wolvis grade A, tebal, lembut, adem, jatuh. Kombinasi emboss dan polos. 🍂 Bukaan depan rit jepang. 🍂 Manset ukuran 7 x 26cm, hiasan double rempel atas dan bawah. 🍂 Leher bulat anti gerah, list bisbane polos. 🍂 Dada kombinasi pada garis princess, dilengkapi dg rempel 🍂 Saku kanan 🍂 Ada Tali pinggang
🍂 Keliling bawah kurang lebih 2,3 m
🍂 Keliling bawah neci *Detail Khimar* 🌸 Bahan wolvis polos grade A, lembut, adem, jatuh. 🌸 Tanpa pet, dg jahitan 4 baris di sekeliling muka, tanpa lapisan sehingga tidak kaku dan mudah dibentuk. 🌸 Free bandana niqab
🌸 Sekeliling Jilbab list bahan emboss. 🌸 Ukuran Panjang depan 105cm, belakang 120cm. *Available Colors*
🌷 Blue black (Dongker kehitaman) 🌷 Rose pink (lebih tua dari dusty pink) 🌷 Purple (ungu sedang) 🌷 Ungu Tua 🌷 Hitam *Detail Size*
S ld 100 pb 133cm
M ld 104 pb 136cm
L ld 108 pb 139cm
XL ld 112 pb 143cm *Harga Ecer*
Set Gamis+Jilbab+Free Bandana Niqab 245.000
Order WA 082221639855
#gamisset #gamis #abaya #balotelli #emboss #rumahhafidzah #mahira #hijabathaa #wolvis #hijabalila #aisyahhumaira #asyfalany #zainahcollection #ummuzabran #mosscrepe #gamissyari #gamisbusui #gamisjumbo

0💬

*Set AZIZAH EMBOSS*
Gamis, jilbab non pet, bandana niqab
IDR 245.000,- *Detail Gamis* 🍂 Bahan wolvis grade A, tebal, lembut, adem, jatuh. Kombinasi emboss dan polos. 🍂 Bukaan depan rit jepang. 🍂 Manset ukuran 7 x 26cm, hiasan double rempel atas dan bawah. 🍂 Leher bulat anti gerah, list bisbane polos. 🍂 Dada kombinasi pada garis princess, dilengkapi dg rempel 🍂 Saku kanan 🍂 Ada Tali pinggang
🍂 Keliling bawah kurang lebih 2,3 m
🍂 Keliling bawah neci *Detail Khimar* 🌸 Bahan wolvis polos grade A, lembut, adem, jatuh. 🌸 Tanpa pet, dg jahitan 4 baris di sekeliling muka, tanpa lapisan sehingga tidak kaku dan mudah dibentuk. 🌸 Free bandana niqab
🌸 Sekeliling Jilbab list bahan emboss. 🌸 Ukuran Panjang depan 105cm, belakang 120cm. *Available Colors*
🌷 Blue black (Dongker kehitaman) 🌷 Rose pink (lebih tua dari dusty pink) 🌷 Purple (ungu sedang) 🌷 Ungu Tua 🌷 Hitam *Detail Size*
S ld 100 pb 133cm
M ld 104 pb 136cm
L ld 108 pb 139cm
XL ld 112 pb 143cm *Harga Ecer*
Set Gamis+Jilbab+Free Bandana Niqab 245.000
Order WA 082221639855
#gamisset #gamis #abaya #balotelli #emboss #rumahhafidzah #mahira #hijabathaa #wolvis #hijabalila #aisyahhumaira #asyfalany #zainahcollection #ummuzabran #mosscrepe #gamissyari #gamisbusui #gamisjumbo

0💬

Loading...

Assalaamualaikum semua! Ada new design baru masuk. .
👗 Kain French Crepe.
.
Kain jenis sejuk, tak mudah renyuk, senang gosok dan tidak jarang. Kain macam cotton tapi lembut dan tidak kecut. Kain ni one of our best seller jugak sebab harga murah tapi warna and kualiti terbaik!
.
💰RM45/psg tak masok postage
.
👗4 meter, bidang 45
.
👗 Terdapat 5 pilihan warna setiap design.
.
Whatsapp sue ye utk order:-
.
📲017-3917659/010-3515584
.
www.wasap.my/60173917659
www.wasap.my/60103515584

#nipponsilkmurah #kainpasanginspiredcollection #dullsatinmurah #royalsilk #royalsilkmurah #royalsilkborong #kainpasangcotton #kainpasanginspiredmurah #kainborongmurah
#mosscrepe #comocrepe #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #crepesatinmurah #kainpasangmurah #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #songketcotton #dubaisilkmurah #dubaisilkborong #trustedseller #royalsilkmurahborong #brocade #kainpasangkosong #kainplainmurah #kainpasangborongmurah #lacemurah #laceprinted #lacedullsatin #bajukurungsiapmurah #kainseragammurah #kainseragamcantikmurah

0💬

Assalaamualaikum semua! Ada new design baru masuk. .
👗 Kain French Crepe.
.
Kain jenis sejuk, tak mudah renyuk, senang gosok dan tidak jarang. Kain macam cotton tapi lembut dan tidak kecut. Kain ni one of our best seller jugak sebab harga murah tapi warna and kualiti terbaik!
.
💰RM45/psg tak masok postage
.
👗4 meter, bidang 45
.
👗 Terdapat 5 pilihan warna setiap design.
.
Whatsapp sue ye utk order:-
.
📲017-3917659/010-3515584
.
www.wasap.my/60173917659
www.wasap.my/60103515584

#nipponsilkmurah #kainpasanginspiredcollection #dullsatinmurah #royalsilk #royalsilkmurah #royalsilkborong #kainpasangcotton #kainpasanginspiredmurah #kainborongmurah
#mosscrepe #comocrepe #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #crepesatinmurah #kainpasangmurah #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #songketcotton #dubaisilkmurah #dubaisilkborong #trustedseller #royalsilkmurahborong #brocade #kainpasangkosong #kainplainmurah #kainpasangborongmurah #lacemurah #laceprinted #lacedullsatin #bajukurungsiapmurah #kainseragammurah #kainseragamcantikmurah

0💬

Assalaamualaikum semua! Ada new design baru masuk. .
👗 Kain French Crepe.
.
Kain jenis sejuk, tak mudah renyuk, senang gosok dan tidak jarang. Kain macam cotton tapi lembut dan tidak kecut. Kain ni one of our best seller jugak sebab harga murah tapi warna and kualiti terbaik!
.
💰RM45/psg tak masok postage
.
👗4 meter, bidang 45
.
👗 Terdapat 5 pilihan warna setiap design.
.
Whatsapp sue ye utk order:-
.
📲017-3917659/010-3515584
.
www.wasap.my/60173917659
www.wasap.my/60103515584

#nipponsilkmurah #kainpasanginspiredcollection #dullsatinmurah #royalsilk #royalsilkmurah #royalsilkborong #kainpasangcotton #kainpasanginspiredmurah #kainborongmurah
#mosscrepe #comocrepe #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #crepesatinmurah #kainpasangmurah #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #songketcotton #dubaisilkmurah #dubaisilkborong #trustedseller #royalsilkmurahborong #brocade #kainpasangkosong #kainplainmurah #kainpasangborongmurah #lacemurah #laceprinted #lacedullsatin #bajukurungsiapmurah #kainseragammurah #kainseragamcantikmurah

0💬

Assalaamualaikum semua! Ada new design baru masuk. .
👗 Kain French Crepe.
.
Kain jenis sejuk, tak mudah renyuk, senang gosok dan tidak jarang. Kain macam cotton tapi lembut dan tidak kecut. Kain ni one of our best seller jugak sebab harga murah tapi warna and kualiti terbaik!
.
💰RM45/psg tak masok postage
.
👗4 meter, bidang 45
.
👗 Terdapat 5 pilihan warna setiap design.
.
Whatsapp sue ye utk order:-
.
📲017-3917659/010-3515584
.
www.wasap.my/60173917659
www.wasap.my/60103515584

#nipponsilkmurah #kainpasanginspiredcollection #dullsatinmurah #royalsilk #royalsilkmurah #royalsilkborong #kainpasangcotton #kainpasanginspiredmurah #kainborongmurah
#mosscrepe #comocrepe #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #crepesatinmurah #kainpasangmurah #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #songketcotton #dubaisilkmurah #dubaisilkborong #trustedseller #royalsilkmurahborong #brocade #kainpasangkosong #kainplainmurah #kainpasangborongmurah #lacemurah #laceprinted #lacedullsatin #bajukurungsiapmurah #kainseragammurah #kainseragamcantikmurah

0💬

Assalaamualaikum semua! Ada new design baru masuk. .
👗 Kain French Crepe.
.
Kain jenis sejuk, tak mudah renyuk, senang gosok dan tidak jarang. Kain macam cotton tapi lembut dan tidak kecut. Kain ni one of our best seller jugak sebab harga murah tapi warna and kualiti terbaik!
.
💰RM45/psg tak masok postage
.
👗4 meter, bidang 45
.
👗 Terdapat 5 pilihan warna setiap design.
.
Whatsapp sue ye utk order:-
.
📲017-3917659/010-3515584
.
www.wasap.my/60173917659
www.wasap.my/60103515584

#nipponsilkmurah #kainpasanginspiredcollection #dullsatinmurah #royalsilk #royalsilkmurah #royalsilkborong #kainpasangcotton #kainpasanginspiredmurah #kainborongmurah
#mosscrepe #comocrepe #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #crepesatinmurah #kainpasangmurah #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #songketcotton #dubaisilkmurah #dubaisilkborong #trustedseller #royalsilkmurahborong #brocade #kainpasangkosong #kainplainmurah #kainpasangborongmurah #lacemurah #laceprinted #lacedullsatin #bajukurungsiapmurah #kainseragammurah #kainseragamcantikmurah

0💬

Yg da plan nak pakai sedondon dengan husband, tunang, bf , bff , family ke meh la buat pre order sekarang sblm item idaman hati sold out org lain rembat😙😙😙
.
Attention to all #ejstylelovers! .
Good News! Catalogue untuk Preorder #ejstyleraya2018 dah release ♥️♥️
.
Delivery date eta from 18 March 2018 .
📲📲Whatsapp 0143228525 (or klik link di bio) utk pre order .
✅ deposit serendah rm40
📮Postage worldwide 👗Material moss crepe
✅bf friendly and wudhu friendly
👚less ironing xmudah berkedut
.
#ejstyleps #raya2018 #bawah100 #kurungbawah100 #psputrajaya #preorder #bajuraya2018 #bajurayamurah #bazaarpaknil #sayajual #preorder
#peplum #printedkurung #printedpeplum #printedpeplum #ejstyleraya2018 #eidcollection
#ejstyle #teamkakvs #rayaraya #sayajualmurah #kurungraya #mosscrepe #personalshopper #trustedps

0💬

Assalaamualaikum semua! Ada new design baru masuk. .
👗 Kain French Crepe.
.
Kain jenis sejuk, tak mudah renyuk, senang gosok dan tidak jarang. Kain macam cotton tapi lembut dan tidak kecut. Kain ni one of our best seller jugak sebab harga murah tapi warna and kualiti terbaik!
.
💰RM45/psg tak masok postage
.
👗4 meter, bidang 45
.
👗 Terdapat 5 pilihan warna setiap design.
.
Whatsapp sue ye utk order:-
.
📲017-3917659/010-3515584
.
www.wasap.my/60173917659
www.wasap.my/60103515584

#nipponsilkmurah #kainpasanginspiredcollection #dullsatinmurah #royalsilk #royalsilkmurah #royalsilkborong #kainpasangcotton #kainpasanginspiredmurah #kainborongmurah
#mosscrepe #comocrepe #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #crepesatinmurah #kainpasangmurah #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #songketcotton #dubaisilkmurah #dubaisilkborong #trustedseller #royalsilkmurahborong #brocade #kainpasangkosong #kainplainmurah #kainpasangborongmurah #lacemurah #laceprinted #lacedullsatin #bajukurungsiapmurah #kainseragammurah #kainseragamcantikmurah

0💬

Assalaamualaikum semua! Ada new design baru masuk. .
👗 Kain French Crepe.
.
Kain jenis sejuk, tak mudah renyuk, senang gosok dan tidak jarang. Kain macam cotton tapi lembut dan tidak kecut. Kain ni one of our best seller jugak sebab harga murah tapi warna and kualiti terbaik!
.
💰RM45/psg tak masok postage
.
👗4 meter, bidang 45
.
👗 Terdapat 5 pilihan warna setiap design.
.
Whatsapp sue ye utk order:-
.
📲017-3917659/010-3515584
.
www.wasap.my/60173917659
www.wasap.my/60103515584

#nipponsilkmurah #kainpasanginspiredcollection #dullsatinmurah #royalsilk #royalsilkmurah #royalsilkborong #kainpasangcotton #kainpasanginspiredmurah #kainborongmurah
#mosscrepe #comocrepe #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #crepesatinmurah #kainpasangmurah #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #songketcotton #dubaisilkmurah #dubaisilkborong #trustedseller #royalsilkmurahborong #brocade #kainpasangkosong #kainplainmurah #kainpasangborongmurah #lacemurah #laceprinted #lacedullsatin #bajukurungsiapmurah #kainseragammurah #kainseragamcantikmurah

0💬

Assalaamualaikum semua! Ada new design baru masuk. .
👗 Kain French Crepe.
.
Kain jenis sejuk, tak mudah renyuk, senang gosok dan tidak jarang. Kain macam cotton tapi lembut dan tidak kecut. Kain ni one of our best seller jugak sebab harga murah tapi warna and kualiti terbaik!
.
💰RM45/psg tak masok postage
.
👗4 meter, bidang 45
.
👗 Terdapat 5 pilihan warna setiap design.
.
Whatsapp sue ye utk order:-
.
📲017-3917659/010-3515584
.
www.wasap.my/60173917659
www.wasap.my/60103515584

#nipponsilkmurah #kainpasanginspiredcollection #dullsatinmurah #royalsilk #royalsilkmurah #royalsilkborong #kainpasangcotton #kainpasanginspiredmurah #kainborongmurah
#mosscrepe #comocrepe #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #crepesatinmurah #kainpasangmurah #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #songketcotton #dubaisilkmurah #dubaisilkborong #trustedseller #royalsilkmurahborong #brocade #kainpasangkosong #kainplainmurah #kainpasangborongmurah #lacemurah #laceprinted #lacedullsatin #bajukurungsiapmurah #kainseragammurah #kainseragamcantikmurah

0💬

Assalaamualaikum semua! Ada new design baru masuk. .
👗 Kain French Crepe.
.
Kain jenis sejuk, tak mudah renyuk, senang gosok dan tidak jarang. Kain macam cotton tapi lembut dan tidak kecut. Kain ni one of our best seller jugak sebab harga murah tapi warna and kualiti terbaik!
.
💰RM45/psg tak masok postage
.
👗4 meter, bidang 45
.
👗 Terdapat 5 pilihan warna setiap design.
.
Whatsapp sue ye utk order:-
.
📲017-3917659/010-3515584
.
www.wasap.my/60173917659
www.wasap.my/60103515584

#nipponsilkmurah #kainpasanginspiredcollection #dullsatinmurah #royalsilk #royalsilkmurah #royalsilkborong #kainpasangcotton #kainpasanginspiredmurah #kainborongmurah
#mosscrepe #comocrepe #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #crepesatinmurah #kainpasangmurah #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #songketcotton #dubaisilkmurah #dubaisilkborong #trustedseller #royalsilkmurahborong #brocade #kainpasangkosong #kainplainmurah #kainpasangborongmurah #lacemurah #laceprinted #lacedullsatin #bajukurungsiapmurah #kainseragammurah #kainseragamcantikmurah

0💬

Assalaamualaikum semua! Ada new design baru masuk. .
👗 Kain French Crepe.
.
Kain jenis sejuk, tak mudah renyuk, senang gosok dan tidak jarang. Kain macam cotton tapi lembut dan tidak kecut. Kain ni one of our best seller jugak sebab harga murah tapi warna and kualiti terbaik!
.
💰RM45/psg tak masok postage
.
👗4 meter, bidang 45
.
👗 Terdapat 5 pilihan warna setiap design.
.
Whatsapp sue ye utk order:-
.
📲017-3917659/010-3515584
.
www.wasap.my/60173917659
www.wasap.my/60103515584

#nipponsilkmurah #kainpasanginspiredcollection #dullsatinmurah #royalsilk #royalsilkmurah #royalsilkborong #kainpasangcotton #kainpasanginspiredmurah #kainborongmurah
#mosscrepe #comocrepe #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #crepesatinmurah #kainpasangmurah #kainsatinmurah #dullsatinmurah #mosscrepemurah #songketcotton #dubaisilkmurah #dubaisilkborong #trustedseller #royalsilkmurahborong #brocade #kainpasangkosong #kainplainmurah #kainpasangborongmurah #lacemurah #laceprinted #lacedullsatin #bajukurungsiapmurah #kainseragammurah #kainseragamcantikmurah

0💬

Yg da plan nak pakai sedondon dengan husband, tunang, bf , bff , family ke meh la buat pre order sekarang sblm item idaman hati sold out org lain rembat😙😙😙
.
Attention to all #ejstylelovers! .
Good News! Catalogue untuk Preorder #ejstyleraya2018 dah release ♥️♥️
.
Delivery date eta from 18 March 2018 .
📲📲Whatsapp 0143228525 (or klik link di bio) utk pre order .
✅ deposit serendah rm40
📮Postage worldwide 👗Material moss crepe
✅bf friendly and wudhu friendly
👚less ironing xmudah berkedut
.
#ejstyleps #raya2018 #bawah100 #kurungbawah100 #psputrajaya #preorder #bajuraya2018 #bajurayamurah #bazaarpaknil #sayajual #preorder
#peplum #printedkurung #printedpeplum #printedpeplum #ejstyleraya2018 #eidcollection
#ejstyle #teamkakvs #rayaraya #sayajualmurah #kurungraya #mosscrepe #personalshopper #trustedps

0💬