#muslihabizresources

"ATTENTION... AGEN KOMITED DIPERLUKAN DISELURUH MALAYSIA"
"Hanya untuk yang komited!
Peluang untuk anda menjana pendapatan sekarang
====> dengan modal terendah dari 7unit Gstar supplimen pada hanya RM280 sahaja

Ramai orang nak berniaga. Tapi : 👉Takde modal yg banyak 👉Tak tahu macam mana nak mula 👉Bimbang Produk tak terjual 👉Bimbang tersalah pilih produk. 👉Takde Group suport 👉Nak promo kat kawan tapi kawan pun tak pernah dengar produk tu. Mcm mana nak beli? 👉Lagi teruk HQ lepas borong. Habis terabur agen2. 👉Lagi teruk HQ tak control harga 💥 💥 🌟Jom tengok apa yg kami offer 🌟 💥 💥
InsyaaAllah masalah di atas tidak berlaku di dalam G-Star R-Rayyan.
KAMI NAK BISNES LAMA DAN SANGAT MENJAGA AGEN2 KAMI. KITA TAK TERAGAK BUANG AGEN YG MAIN HARGA. ANDA JANGAN RISAU !

Kenapa Best sangat Join Team Gstar Ni?

Khas untuk anda yg tercari cari produk 👇 👇 👇 ✔️Ada Career Path dalam company ✔️Ada plan jika agen anda dah naik sama level dengan anda ✔️HQ yang sentiasa prihatin tentang keselarasan harga. Kami tak teragak cantas agen yg main hg bagi menjaga kebajikan keseluruhan team kami. ✔️HQ yg tak sayang bakar duit untuk marketing. NLKO SEPANJANG TAHUN 2X SEBULAN, Maj Pa & Ma sepanjang tahun, Artis dan anak sebagai duta . Online Mktg 24hrs non stop. Ini semua usaha utk viral produk bagi memudahkan agen2 kami buat jualan. ✔️Training yg banyak sampai muntah ✔️ Kami ajar anda bisnes melalui empire dan cara nak engage dgn team supaya team anda happening dan tak krik2. 🌟 🌟 🌟Ada yg cari ciri2 produk macam ni tak? ❤️Mula sebelum orang lain mula. ❤️Apabila orang lain mula, anda sudah berjaya. ❤️Apabila orang lain berjaya, anda sudah kaya raya.

Wasap kak musliha lelaju 0193097141

SILA TAG KAWAN ANDA YANG SUKA MENIAGA

#gstarvteen #gstarkids #vteen #anakbijak #genius #terapiinstagram #iqbooster #gstarvteen #remaja #kolej #university #tadika #baby #kids #genius #susukambingrrayyan #produkminda #makanansunnah #halaljakim #upsr #pt3 #spm #stpm #student #biokare #mudahhafal #muslihabizresources #ajimaura #igsokongan #nasilemakkopio #testimonigstar
#agendiperlukan

1💬

comcom cereal yg diminati ramai

Degan berat 350gm semua dalam satu.

comcom cereal tampil dengan menu sihat buat bayi anda.

Penuh khasiat dalam satu hidangan bayi anda.

Kandungan yang terdapat di dalam ramuan Cereal ComCom adalah campuran makanan semula jadi yang penuh nutrisi dan berkhasiat. Sekiranya bayi anda mengamalkan Cereal ComCom setiap hari, mereka sudah mendapat nutrisi yang mencukupi untuk membesar.

Tanpa pengawet
Tanpa perasa dan garam
Tanpa msg

Datang dalam 4 perisa ❣️perisa asli(Quinoa brown rice & white rice)
❣️cereal vege + bilis
❣️Cereal kurma jagung
❣️ Oat dan Barli
Sesuai dari bayi 6 bulan keatas.

ComCom Lengkap dalam 1 hidangan.
Mengandungi Bahan Aktif:
♥️ARA + DHA UTK IQ
♥️PROBOITIK UTK IMUNITI
♥️ ZAT BESI 24mg/100g HAMPIR SAMA SEBAGAIMANA DLM SUSU IBU
.
.
.
Wahh..
Fenomena & trending terbaru betul Comcom sekarang.
Ramai mak-mak duk mencari ComCom.

Apa tak nya, senang sgt mommies ..tak pyh dah nak kacau bubur nasi sampai 1- 2 jam. Comcom 3 minit siap.

Mommies jgn risau, ComCom ni ibarat masakan bubur nasi dari air tangan si ibu. Tiada campuran apa2 fillers sbg mana kebanyakan brand2 di pasaraya. Sihat selamat dan berkhasiat utk si manja !

Berbaloii tahan sebulan lebih.. Wasap lelaju kak musliha 0193097141

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#bazaarpaknil
#muslihabizresources
#kids
#gstarkids
#igshop
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#igsokongan
#ajimaura
#puree

3💬

comcom cereal yg diminati ramai

Degan berat 350gm semua dalam satu.

comcom cereal tampil dengan menu sihat buat bayi anda.

Penuh khasiat dalam satu hidangan bayi anda.

Kandungan yang terdapat di dalam ramuan Cereal ComCom adalah campuran makanan semula jadi yang penuh nutrisi dan berkhasiat. Sekiranya bayi anda mengamalkan Cereal ComCom setiap hari, mereka sudah mendapat nutrisi yang mencukupi untuk membesar.

Tanpa pengawet
Tanpa perasa dan garam
Tanpa msg

Datang dalam 4 perisa ❣️perisa asli(Quinoa brown rice & white rice)
❣️cereal vege + bilis
❣️Cereal kurma jagung
❣️ Oat dan Barli
Sesuai dari bayi 6 bulan keatas.

ComCom Lengkap dalam 1 hidangan.
Mengandungi Bahan Aktif:
♥️ARA + DHA UTK IQ
♥️PROBOITIK UTK IMUNITI
♥️ ZAT BESI 24mg/100g HAMPIR SAMA SEBAGAIMANA DLM SUSU IBU
.
.
.
Wahh..
Fenomena & trending terbaru betul Comcom sekarang.
Ramai mak-mak duk mencari ComCom.

Apa tak nya, senang sgt mommies ..tak pyh dah nak kacau bubur nasi sampai 1- 2 jam. Comcom 3 minit siap.

Mommies jgn risau, ComCom ni ibarat masakan bubur nasi dari air tangan si ibu. Tiada campuran apa2 fillers sbg mana kebanyakan brand2 di pasaraya. Sihat selamat dan berkhasiat utk si manja !

Berbaloii tahan sebulan lebih.. Wasap lelaju kak musliha 0193097141

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#bazaarpaknil
#muslihabizresources
#kids
#gstarkids
#igshop
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#igsokongan
#ajimaura
#puree

2💬

Loading...

Dok saja² ni try laa usap² kulit muka allhamdulillah rasa daa licin sikit. Sonok nya yakkmattt Huhuu.. Minggu ni muka sis jadi pa taktauu, naik bintik kecikk² habiss kat area dahi & tepi hidung. Nak kata rashes bukan. Kat area dagu lakk jadi cam nak mengelupas je gitu, macam kering jer.
Lahaiii.! Mujuq laa dia mau hilang jugak. Nasib ada yang membantu kulit jadi sinar kembali berseri gitewww. huhuuu.. Serious aihh.! mai perkena ☕️ secawan Mocha Hazel ni je setiap hari. kulit licin selembutt sutera, Auwww hahaha. Pipi gebusss macam baby, kulit kusam jadi indah berseriii memancor bersinar Plolesss giteww, sistem pembuangan makin lawas.
Minum apa.? Nak tahu.? Ofcoz laa ☕️☕️☕️ #MOCHA_HAZEL yang terbaikk dari ladang nehh. Udahh lerr rasa pun sedapp secukup rasa !! berkhasiat lakk tuhh, bukan luaran je cannntik dalaman pun cannntik tauu.. Jangan tunggu lama².
Jangan usha lama². 🎼🎼Jangan tunggu lama lama, nanti lama lama, orang lain yang cannntik dulu 🎼🎼 hahahaha.. Berminat ke puan puan meh laa grab seorang satu lekaihh. Klik link nie tau senang kita berurusan, nanti kak musliha balas wasap puan puan. Nak cannntikk kan, jom klik
👇👇👇👇👇 klik sini utk pertanyaan atau order ➡️
http://www.wasap.my/+60193097141

#susukambingrrayyan
#terapiinstagram
#muslihabizresources
#igshop
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#malaysia
#nakcantik
#kulitgebu
#berseri
#igsokongan
#ajimaura
#gebugebas
#mochahazel
#cantikluarcantikdalam
#coffee
#sedap
#tenaga

5💬

Masih panas2 lagi keluar dari oven testimoni pengguna Gstarvteen.

Nak anak cerdik pintar sihat jom bagi anak2 Gstarvteen.

Wasap kak musliha
klik sini utk pertanyaan atau order ➡️
http://www.wasap.my/+60193097141

#gstarvteen #gstarkids #vteen #anakbijak #genius #terapiinstagram #iqbooster #gstarvteen #remaja #kolej #university #tadika #baby #kids #genius #susukambingrrayyan #produkminda #makanansunnah #halaljakim #upsr #pt3 #spm #stpm #student #biokare #mudahhafal #muslihabizresources #ajimaura #igsokongan #nasilemakkopio #testimonigstar
#agendiperlukan

3💬

Masih panas2 lagi keluar dari oven testimoni pengguna Gstarvteen.

Nak anak cerdik pintar sihat jom bagi anak2 Gstarvteen.

Wasap kak musliha
klik sini utk pertanyaan atau order ➡️
http://www.wasap.my/+60193097141

#gstarvteen #gstarkids #vteen #anakbijak #genius #terapiinstagram #iqbooster #gstarvteen #remaja #kolej #university #tadika #baby #kids #genius #susukambingrrayyan #produkminda #makanansunnah #halaljakim #upsr #pt3 #spm #stpm #student #biokare #mudahhafal #muslihabizresources #ajimaura #igsokongan #nasilemakkopio #testimonigstar
#agendiperlukan

1💬

Loading...

Masih panas2 lagi keluar dari oven testimoni pengguna Gstarvteen.

Nak anak cerdik pintar sihat jom bagi anak2 Gstarvteen.

Wasap kak musliha
klik sini utk pertanyaan atau order ➡️
http://www.wasap.my/+60193097141

#gstarvteen #gstarkids #vteen #anakbijak #genius #terapiinstagram #iqbooster #gstarvteen #remaja #kolej #university #tadika #baby #kids #genius #susukambingrrayyan #produkminda #makanansunnah #halaljakim #upsr #pt3 #spm #stpm #student #biokare #mudahhafal #muslihabizresources #ajimaura #igsokongan #nasilemakkopio #testimonigstar
#agendiperlukan

1💬

Masih panas2 lagi keluar dari oven testimoni pengguna Gstarvteen.

Nak anak cerdik pintar sihat jom bagi anak2 Gstarvteen.

Wasap kak musliha
klik sini utk pertanyaan atau order ➡️
http://www.wasap.my/+60193097141

#gstarvteen #gstarkids #vteen #anakbijak #genius #terapiinstagram #iqbooster #gstarvteen #remaja #kolej #university #tadika #baby #kids #genius #susukambingrrayyan #produkminda #makanansunnah #halaljakim #upsr #pt3 #spm #stpm #student #biokare #mudahhafal #muslihabizresources #ajimaura #igsokongan #nasilemakkopio #testimonigstar
#agendiperlukan

3💬

Loading...

Nak tahu...special cereal comcom vege ?

Dilengkapi dengan beras putih, sayur + bilis..
Yg ni bukan bijirin biasa ye..Cereal com² ni beras (nasi) yg mudah disediakan untuk anak.. Tanpa fillers (pemekat) & pastinya Halal Thoiyiban😉

Apakah bahan2 dlm perisa vege?

White Rice
Cellery
Parsley
Carrot
Serbuk bilis
Daun bawang
Garlic
Dha + ARA
Probiotic
Iron 24mg/100g

350g

No sugar
No Artificial flavour
No salt
No Artificial Colour
Memang terbaik untuk baby anda.... Berminat nak #comcom_vege wasapp je 0125376802

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#muslihabizresources
#kids
#gstarkids
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#whiterice
#brownrice

12💬

Rasakan kehebatan sebenar R-RAYYAN MOCHA HAZEL dgn bancuhan. ✅MOCHA HAZEL Panas
✅MOCHA HAZEL Ais

dua2 sedap 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 R-RAYYAN MOCHA HAZE ia berada dlm sticks x 20 x 25g.
Senang u ols nak bawa dlm handbag atau bawa g ofis.
Pergi kedai mintak air panas boleh, mintak ais pun boleh.
pastu tuang ler Mocha Hazel ni. Jimat & cantik lagi dapat.

Dont worry, kami pakai 60% stevia + Brown Sugar.
Tiada bahan pemanis lain yer.
Sangat sihat berkhasiat & sedap

Juga bagus sebagai ikhtiar hamil.

Mocha hazel kita nie pula sangat2 less cafein.Sbb kita guna based susu kambing... Tak pekat tak cair
Tak pahit & sesedap rasa coklat & coffee.

U ols patut cuba tau.

Cuba habaq mai, susu kambing fokus kulit mana nak dapat dgn harga semampu ini.

1 pack RM46 + postage (20 sticks)
2 pack RM 90 free postage (40 sticks)
3 pack RM130sahaja free postage (60 sticks)

Boleh mix order dengan comcom baby food dan susu R-Rayyan harga sama saje.

Beli Lebih utk dpt Lebih Penjimatan.

U ols patut cuba dan rasakan kehebatan R-Rayyan Mocha Hazel. .
.
Whatsapp 0125376802

#susukambingrrayyan
#terapiinstagram
#muslihabizresources
#igshop
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#malaysia
#nakcantik
#kulitgebu
#berseri
#igsokongan
#ajimaura
#gebugebas
#mochahazel
#cantikluarcantikdalam
#coffee -

2💬

Rasakan kehebatan sebenar R-RAYYAN MOCHA HAZEL dgn bancuhan. ✅MOCHA HAZEL Panas
✅MOCHA HAZEL Ais

dua2 sedap 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 R-RAYYAN MOCHA HAZE ia berada dlm sticks x 20 x 25g.
Senang u ols nak bawa dlm handbag atau bawa g ofis.
Pergi kedai mintak air panas boleh, mintak ais pun boleh.
pastu tuang ler Mocha Hazel ni. Jimat & cantik lagi dapat.

Dont worry, kami pakai 60% stevia + Brown Sugar.
Tiada bahan pemanis lain yer.
Sangat sihat berkhasiat & sedap

Juga bagus sebagai ikhtiar hamil.

Mocha hazel kita nie pula sangat2 less cafein.Sbb kita guna based susu kambing... Tak pekat tak cair
Tak pahit & sesedap rasa coklat & coffee.

U ols patut cuba tau.

Cuba habaq mai, susu kambing fokus kulit mana nak dapat dgn harga semampu ini.

1 pack RM46 + postage (20 sticks)
2 pack RM 90 free postage (40 sticks)
3 pack RM130sahaja free postage (60 sticks)

Boleh mix order dengan comcom baby food dan susu R-Rayyan harga sama saje.

Beli Lebih utk dpt Lebih Penjimatan.

U ols patut cuba dan rasakan kehebatan R-Rayyan Mocha Hazel. .
.
Whatsapp 0193097141

#susukambingrrayyan
#terapiinstagram
#muslihabizresources
#igshop
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#malaysia
#nakcantik
#kulitgebu
#berseri
#igsokongan
#ajimaura
#gebugebas
#mochahazel
#cantikluarcantikdalam
#coffee - #regrann

2💬

Loading...

CEREAL YANG MENGANDUNGI DHA &ARA KHAS UNTUK IQ ANAK.

Akak nak share sikit info tentang Cereal baby comcom ada 4 perisa⬇️⬇️ 🔶Quinoa
🔶Corn & Dates
🔶Vege
🔶barley Oat+kurma 💥Apakah bahan2 dlm perisa vege?
✔️White Rice
✔️Celery
✔️Parsley
✔️Carrot
✔️Serbuk bilis
✔️Garlic
✔️Dha + ARA
✔️Prebiotic
✔️Iron 24mg/100g ❌No sugar
❌No Artificial flavour
❌No salt
❌No Artificial Colour 💥Apakah bahan dalam perisa Corn & dates?
✔️White rice
✔️Skim milk
✔️Serbuk jagung
✔️Extract kurma
✔️Dha
✔️Ara
✔️Zat besi
✔️Probiotik utk kuatkan pertahanan badan bayi dr jangkitan selsema batuk dan demam ❌No sugar
❌No Artificial flavour
❌No salt
❌No Artificial Colour 💥Apakah bahan dalam perisa Quinoa?
✔️Organik Brown Rice
✔️White Rice
✔️Organik Quinoa
✔️Dha+Ara khas utk IQ
✔️Brokoli
✔️Dates
✔️Aprikot
✔️Sun flower Oil
✔️Honey
✔️Probiotic utk imuniti anak anda yg mampu mencegah selsema batuk dan demam. ❌No sugar
❌No Artificial flavour
❌No salt
❌No Artificial 💥perisa barley + Oat + Kurma
✔️Gluten free tau
🚫Tanpa beras ye
🚫Tanpa gula dan sebarang pemanis
🚫Tanpa Fillers
🚫Tanpa malto, corn starch etc.

The only local product yg letak bahan aktif.
✔️Probiotic utk imuniti bayi. Elak selsema demam dan batuk. Kalau kena pun cepat baik.
✔️Ada ARA + DHA khas utk IQ
✔️yg lg penting ada zat besi 24mg/100g hampir sama dlm susu ibu.

Beli lebih utk harga yg super jimat
Pembelian, boleh mix perisa atau mix dengan susu utk dpt harga super jimat.

#solidfood
#pureebaby

Jom jom mommy Wasap kak musliha 0193097141

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#bazaarpaknil
#muslihabizresources
#igshop
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#igsokongan
#ajimaura
#puree

3💬

Tekstur Cereal Vege...🍀🍀🍀 Dilengkapi dengan beras putih, sayur + bilis..
Yg ni bukan bijirin biasa ye..Cereal com² ni beras (nasi) yg mudah disediakan untuk anak.. Tanpa fillers (pemekat) & pastinya Halal Thoiyiban😉

Apakah bahan2 dlm perisa vege?

White Rice
Cellery
Parsley
Carrot
Serbuk bilis
Daun bawang
Garlic
Dha + ARA
Probiotic
Iron 24mg/100g

350g

No sugar
No Artificial flavour
No salt
No Artificial Colour

#CerealVege
#ProdukMuslim

Yg nampak flakes oren tu adlh carrot dan hijau tu adlh parsley.

Berilah makanan terbaik buat bayi anda.

Whatsapp 📲01129486797

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#muslihabizresources
#kids
#gstarkids
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#sembelit
#agendiperlukan
#comcom
#babyfood
#makananbaby
#vege
#jagungkurma
#makananbayi
#homemade
#babycomel
#anakku
#buburnasi
#buburbaby
#buburbayi
#cereal
#perisabilis
#whiterice
#brownricefamily

2💬

Loading...
Loading...

KUNYAH-KUNYAH MAKIN LAWA.
CERDIK & FOKUS BELAJAR
Bagusnyaa !
Awal beli tu, asalnya NAK BOOST MINDA tapiiii rupanya DAPAT CANTIK KULIT sekali.
Wahhh best kann Vteen 😍

Memang senang nak makan, kunyah-kunyah je.
Terus naik seri.
Kunyah-kunyah makin lawa.

Ekceli vteen ni khusus dibuat untuk anak remaja tu sebab buat perasa strawberi.
Manis-manis buah, gigit isapp sampai cair kat mulut. Sedappp sangad.

Vteen ni kaya dengan sumber makanan sunnah dan bahan kecantikan kulit antaranya
✅ Kurma
✅ Madu
✅ Gingko Biloba
✅ Astaxanthin
✅ Pegaga
✅ Bacopa

Jangan bimbang taww, gstar vteen 100% Halal JAKIM dan mempunyai sijil pengesahan KKM.

Tidak perlu risau akan kesan sampingannya. Yang penting makan ikut aturan dan pengambilan air mineral yang banyak.

Bestkan.
tak sabar untuk miliki gstar vteen?? Wasap lelaju kak musliha ke 0193097141

#gstarvteen #gstarkids #vteen #anakbijak #genius #terapiinstagram #iqbooster #gstarvteen #gstarkidsgenius #remaja #kolej #university #tadika #baby #kids #genius #susukambingrrayyan #produkminda #makanansunnah #halaljakim #upsr #pt3 #spm #stpm #student #biokare #mudahhafal #muslihabizresources #ajimaura #igsokongan #nasilemakkopio
#agendiperlukan

0💬

KUNYAH-KUNYAH MAKIN LAWA.
CERDIK & FOKUS BELAJAR
Bagusnyaa !
Awal beli tu, asalnya NAK BOOST MINDA tapiiii rupanya DAPAT CANTIK KULIT sekali.
Wahhh best kann Vteen 😍

Memang senang nak makan, kunyah-kunyah je.
Terus naik seri.
Kunyah-kunyah makin lawa.

Ekceli vteen ni khusus dibuat untuk anak remaja tu sebab buat perasa strawberi.
Manis-manis buah, gigit isapp sampai cair kat mulut. Sedappp sangat.

Vteen ni kaya dengan sumber makanan sunnah dan bahan kecantikan kulit antaranya
✅ Kurma
✅ Madu
✅ Gingko Biloba
✅ Astaxanthin
✅ Pegaga
✅ Bacopa

Jangan bimbang taww, gstar vteen 100% Halal JAKIM dan mempunyai sijil pengesahan KKM.

Tidak perlu risau akan kesan sampingannya. Yang penting makan ikut aturan dan pengambilan air mineral yang banyak.

Meh wasap kak musliha lelaju
0193097141

#gstarvteen #gstarkids #vteen #anakbijak #genius #terapiinstagram #iqbooster #gstarvteen #gstarkidsgenius #remaja #kolej #university #tadika #baby #kids #genius #susukambingrrayyan #produkminda #makanansunnah #halaljakim #upsr #pt3 #spm #stpm #student #biokare #mudahhafal #muslihabizresources #ajimaura #igsokongan #nasilemakkopio
#agendiperlukan

5💬

Anda Ibu2 Ayah² yg masih tercari² Susu terbaik untuk anak-anak?

Anak hadapi ✔️ masalah sembelit
✔️ masalah kurang berat badan
✔️ kurang selera makan. *Jom ubah kepada Susu Kambing Rrayyan*
Terbaik utk seisi keluarga
Jom check kebaikannya👇🏼👇🏼 Asli -3 bulan sehingga dewasa
✔️ menaikkan berat badan ✔️ mengatasi masalah sembelit
✔️ selera makan
✔️milk booster
✔️ Bagus utk menghilangkan kahak *Kurma delima* -6 bulan sehingga dewasa ✔️ terbaik utk menaikkan berat badan
✔️ Baik utk ibu2 hamil
✔️ Ikhtiar Hamil ✔️ Milk Booster *Vanilla dan Coklat*
1 tahun sehingga warga emas. ✔️ Amat bagus utk mengatasi sembelit 👍🏼
✔️ menaikkan selera makan
✔️ IQ booster *lagi awesome jka diambil bersama Gstar kids*👍🏼😉
✔️Menaikkan Hb
✔️Milk Booster
✔️ Bagus utk Kahak
✔️ Memberi tenaga

Berat 1 kotak 550 gram.

http://www.wasap.my/+60193097141

Untuk info susu kambing rrayyan jom follow @susu_kambing_rrayyan

#susukambing
#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram
#igshop
#bazaarpaknil
#muslihabizresources
#kids
#ibuhamil
#ibumengandung
#gstarkids
#biokare
#igshop
#seisikeluarga
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#malaysia
#ikhtiarhamil
#sembelit
#agendiperlukan
#tambahsusuibu
#milkbooster
#comcom
#babyfood
#igsokongan
#ajimaura - #regrann

2💬

Meh kak musliha nak share khasiat saffron

Jom baca

Khasiat utama Saffron ialah merangsang pertumbuhan sel-sel otak manusia. Menguatkan ingatan. Amat baik jika dimakan bersama madu asli.

Saffron adalah sejenis bunga yang paling berharga dan mempunyai banyak khasiat dan terkenal kegunaannya dalam bidang perubatan. Malah ianya sebagai bahan campuran semula jadi dalam pelbagai jenis makanan dan minumam serta di bidang kosmetik.

Ulamak-ulamak perubatan Islam telah membuat kajian dan mengesahkan tentang khasiat-khasiatnya sebagaimana yang tercatat di dalam kitab-kitab perubatan Islam. Malah ahli-ahli perubatan moden barat juga telah mengakui tentang kehebatan Saffron ini.

Bagi mendapatkan 10 grams stigma (filament) Saffron , ianya memerlukan 1000 kuntum bunga Saffron. Maka tidak hairanlah harganya mencecah sehingga RM 20,000.00 per kilogram. Ia juga dikenali sebagai salah satu herba yang paling mahal di dunia.

Saffron merupakan herba yang sangat terkenal dan termahal, dikenali sebagai 'King Of Spices'. Terlalu banyak dalam kitab menyatakan bahawa Saffron sangat baik untuk kecerdasan minda.

#gstarvteen #gstarkids #vteen #anakbijak #genius #terapiinstagram #iqbooster #gstarvteen #gstarkidsgenius #remaja #kolej #university #tadika #baby #kids #genius #susukambingrrayyan #produkminda #makanansunnah #halaljakim #upsr #pt3 #spm #stpm #student #biokare #mudahhafal #muslihabizresources #ajimaura #igsokongan #nasilemakkopio
#agendiperlukan

0💬

TABLET KUNYAHAN PERISA BUAH-BUAHAN
Dah tak perlu risau jika anak tak mau makan suppliment.

Dengan gstarkids adalah tablet berwarna warni dengan warnanya saje sudah cukup membuat anak ibu tertarik apatah lagi dengan rasanya yang sedapp dan banyak khasiat.

Hanya 2 biji sehari kunyah kunyah saje anak ibu akan mendapat kesan yang positif.InsyaAllah.

Gstarkids membantu anak ibu seperti ✅Meningkatkan fokus dalam pelajaran ✅Menguatkan daya ingatan seperti mudah menghafal surah pendek.
✅Meningkatkan kemahiran berfikir aras tinggi.
✅Melancarkan pergerakan oksigen ke otak dan peredaran darah.
✅Membuatkan anak-anak menjadi lebih aktif & produktif.
✅Mempercepatkan proses percakapan anak-anak.

Ibu dah berikan anak gstarkids pagi ni

Jika belum jom dapatkan dari kak musliha 0193097141

#gstarvteen #gstarkids #vteen #anakbijak #genius #terapiinstagram #iqbooster #gstarvteen #gstarkidsgenius #remaja #kolej #university #tadika #baby #kids #genius #susukambingrrayyan #produkminda #makanansunnah #halaljakim #upsr #pt3 #spm #stpm #student #biokare #mudahhafal #muslihabizresources #ajimaura #igsokongan #nasilemakkopio
#agendiperlukan

1💬

TABLET KUNYAHAN PERISA COKLAT DAN BUAH-BUAHAN
Dah tak perlu risau jika anak tak mau makan suppliment.

Dengan gstarkids adalah tablet berwarna warni dengan warnanya saje sudah cukup membuat anak ibu tertarik apatah lagi dengan rasanya yang sedapp dan banyak khasiat.

Hanya 2 biji sehari kunyah kunyah saje anak ibu akan mendapat kesan yang positif.InsyaAllah.

Gstarkids membantu anak ibu seperti ✅Meningkatkan fokus dalam pelajaran ✅Menguatkan daya ingatan seperti mudah menghafal surah pendek.
✅Meningkatkan kemahiran berfikir aras tinggi.
✅Melancarkan pergerakan oksigen ke otak dan peredaran darah.
✅Membuatkan anak-anak menjadi lebih aktif & produktif.
✅Mempercepatkan proses percakapan anak-anak.

Ibu dah berikan anak gstarkids pagi ni

Jika belum jom dapatkan dari kak musliha wasap saje 0193097141
#gstarvteen #gstarkids #vteen #anakbijak #genius #terapiinstagram #iqbooster #gstarvteen #gstarkidsgenius #remaja #kolej #university #tadika #baby #kids #genius #susukambingrrayyan #produkminda #makanansunnah #halaljakim #upsr #pt3 #spm #stpm #student #biokare #mudahhafal #muslihabizresources #ajimaura #igsokongan #nasilemakkopio
#agendiperlukan

0💬

KENAPA R-RAYYAN 🇲 🇴 🇨 🇭 🇦 🇭 🇦 🇿 🇪 🇱 ?? WANITA DAN KECANTIKAN BERPISAH TIADA !
.
✔️Ramuan bahan semulajadi terbaik ✔️Sedap, tak hamis dan berkhasiat ✔️Mudah dibawa ✔️Siap dalam 1 minit ✔️Dijamin selamat ✔️Sesuai utk lelaki dan wanita ✔️Hanya menggunakan 60% Pemanis Stevia dan 40% Brown Sugar
.
.
💯% KANDUNGAN UTK KULIT GEBU, MULUS & PLOLES 💋
.
🌼 Kurma - Energy and beauty booster. Memberikan tenaga, mencerahkan kulit wajah dan mencegah tanda penuaan. 🌼 Hazelnut - Melembut dan melembapkan kulit, merawat rambut kering dan rosak. 🌼 Olive leaf - Bersifat anti-oksida dan membuatkan wajah kelihatan awet muda. 🌼 Vit C - Melindungi kulit dr radikal bebas dan mencegah risiko kanser kulit. 🌼 Rice bran - Rahsia kecantikan wanita Asia terutama di Jepun. Bertindak mencerah, menganjal dan menaikkan seri wajah. 🌼 Applephenon - Bertindak seperti stemcell utk kulit, mengurangkan pigmentasi, mencerahkan kulit dan anti-penuaan. 🌼 Chaste berry - Meningkatkan kesuburan dan menyeimbangkan hormon dlm badan. 🌼 Soya isoflavone - Ikhtiar zuriat, menambahkan susu badan, menyihatkan kulit wajah dan melambatkan proses penuaan. 👪SESUAI SEISI KELUARGA

Jom order
whatsapp 01129486797

#susukambingrrayyan
#terapiinstagram
#muslihabizresources
#igshop
#tvalhijrah
#nasilemakkopio
#malaysia
#nakcantik
#kulitgebu
#berseri
#igsokongan
#ajimaura
#gebugebas
#mochahazel
#cantikluarcantikdalam
#coffee
#kulitcantik

4💬