#myexperience

World Speech Day School Outreach Initiative visited Childville School Ogudu on Thursday 8th February 2018. Our students that participated had a great time, they also shared with us the impact the experience had on them.

We say a big thank you to the Licensee
Florence Atunwa Olumodimu and other volunteers of the WSD School Outreach Initiative: Victor Udo Ajufoh-Obi AdeNiyi Joseph Yvonne Mordi Onome Ekuwem Igugu Andrew Igugu Tolu Awopetu-Babatope

#WorldSpeechDay #UnexpectedVoices #DiscoverYourVoice #PublicSpeaking #Communication #Leadership #Skills #YouthEmpowerment #Empowerment #SpeakUp #SpeakOut #MyExperience
#ThrowbackThursday
@nostalgianigeria @worldspeechdaylagos @bt2dimu

0💬

Loading...
Loading...

Buenos días!
Hoy hace 7 semanas que di a luz a mi bebé(mi bollito irresistible)😍 y quería compartir con vosotros el proceso de recuperación del cuerpo y aunque aún me quede peso por bajar no hay prisa poco a poco conseguiré llegar a mi peso y más que el propósito de este año es comer más sano y cuidarme más porque me estava desfasando!😂y con el embarazo ni os cuento nose como no engorde más!con eso os lo digo todo.
Que paséis muy buen día y ya en nada el #finde está aquí 😙
.
.
.
#familiazelili #familiade5 #family #jax #blacky #me #followme #instalike #instalove #instagood #padresprimerizos #pregnant #beautiful #instamom #moments #maternity #dogs #home #myexperience #mamapanda #baby
#picoftheday #instafamily #instamoment #beautiful #postpartum #mamiprimeriza #youtube #promotorsearch #follow

0💬

Hangpa tau dak? Along ni tak abih lagi trauma lepas keguguran haritu. Lepas Hospital Labuan ni buat dnc tanpa bius, Along dah serik nak pregnant walaupun memang teringin nak baby lagi. Bayangkan dnc tanpa bius. Mentah-mentah depa kerjakan kita. Sakit tak terhingga rasa macam nak tendang ja dr yg dok korek rahim tu. Bayangkan lagi lepas habis depa korek dekat setengah jam tu, depa suh kita bangun dan jalan p kat katil sendiri. Rehat selama 2 jam sebab depa dah inject ubat kecutkan rahim. Ubat tahan sakit apa pun tak bagi. Lepas 2 jam, Along dah boleh balik rumah. 😭
Along trauma sampai 2 minggu asik nangis jaa. Encik suami pun memang terkejut tengok bini dia ni tak pernah-pernah macam meroyan dah. Along pernah tanya kat sorang kenalan ni, dia professor. Prosedur hospital lain-lain ka? Prof tu kata sepatutnya sama ja mana-mana hospital pun. Kalau dnc memang kena bius dan masuk OT. Dia siap tanya Along hospital mana & dr mana. Tp Along tak ingat la nama dr tu. Dia nak tolong report sebab ada kenalan kat hospital Labuan. Along tak cakap apapun. Kalau dia tolong rwport pun baguihla at least tak dak org lain yang lalui situasi macam Along. Serius sakit sangat. Kalau teringat balik rasa nak nangis sebab rasa macam didera.
Bila tengok calendar ni lewat lagi period, rasa suspen sangat. Kalau boleh tak mau dah. Tak sanggup nak lalui lagi. 😭😭😭 #myexperience #postnatal #misscariage #dnc #kisahku

2💬

Loading...

Don’t be fooled. It’s just little. Two inches high, 7 inches across. Walnut bowl. Good for holding keys and pocket change. #hobby #woodturning #walnut #myexperience

0💬

Always Keep Smile 😃😃😃
tersenyumlah ,,, krna senyum akan m'bawa ringannya tekanan dan beban hidup yg terasa amat sngat berat dan bertuturlah yg baik dlm kejujuran ,,, serta jgn prnh sembunyi di balik sikap dan kata 😉
--
--
--
#selfreminder #selfrespect
#dontjudgepeoplebytheirlooks
#myexperience #mystory ❤️

0💬

Loading...

How do you like my #fauxfur #hoodie!? 😆📸🤪 from my last visit in #japan 🇯🇵 had to keep my ears warm cause it was getting too cold for me 🤣
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#thisisme #mylife #mystyle #myexperience #mystory #igers #picoftheday #instatravel #travelgram #travel #wanderlust #fun #osaka #style #fashion #menswear #menstyle #mensfashion #streetshot #streetwear #streetstyle #streetfashion

0💬

I’m so excited to say that I had my first non-fiction piece of work published! Grab a copy of @opus.magazine today to check it out. #nonfiction #myexperience #uon

0💬

Hey singles! What are some annoying things that married people say? Www.myexperience.show #dallassingles #dallasevents #dallas #engaged #mydatingexperience #mydatingexperienceshow #myexperience #datingquestions

0💬

Loading...

I love this couple even more than before!! Vision, dreams, goals and purpose!!
.
.
#audible #chipandjoannagaines #powercouple

5💬

Loading...

Ну вот побывала и в доме журналиста....давно не была там, особенно сейчас красиво там после реконструкции и восстановления! Необычный опыт выступать в качестве эксперта в таком деле, где ты просто действуешь следуя своим чувствам и интуиции: «...в Доме журналиста прошел круглый стол в рамках фотовыставки Ларисы Тиктинской «Такие разные души»... и мы говорили о чувствах и эмоциях детей. «Чувства. Как и когда о них говорить с детьми» прошел в Доме журналистов 15 февраля. Участниками дискуссии стали: член Союза писателей, прозаик Ирада Вовненко, фотохудожник Лариса Тиктинская, управляющий директор школы «Бенуа» Андрей Лушников, многодетный отец и независимый исследователь Евгений Жмаев, шеф-редактор журнала «Мамин/Папин» Вадим Чернов, бизнес-мама, управляющий директор проекта «Это Питер деткам» Евгения Поципух, корреспонденты телеканала «Теледетки» Ксения Филиппова и Мария Борковец, обладатель высшей молодежной награды «Звезды академика Дмитрия Сергеевича Лихачева» 15-летняя Маргарита Аббасова, руководитель психологического центра «Клиника доброго психолога», подростковый психолог Александр Клочков, подростковый и детские психологи, сооснователи семейного психологического центра Wonderfamily Дарина Илянина и Лев Савиных» .... как я сюда попала?? .... 😂😂🙈 выдержка из статьи в журнале @timeoutpiter ... #myexperience #colorofmylife #mylife #whereareyou #timeoutspb ——
http://m.timeout.ru/spb/feature/475219

2💬

No expectations = best memories ✨ #myexperience

0💬

The natural beauty is a small piece of the beauty of heaven. Why don't we keep it so that the beauty of it remains on the earth ? ⛰️🏞️🏜️ .
#naturel #natureza #sekunir #dieng #sekunirmountain #diengplateau #naturerepublic #mountains #pecintaalam #mytripmyadventure #myexperience

2💬

Favourite sport.
#myexperience
#sourceispinterest

0💬