#naelofar

Serenity Series Perfume Set

Get it now on our website! Stocks are limited #neelofa #naelofar #naelofarhijab #authorizedstockist #johorbahru #surayabrand

17💬

shaklee_sihat_cantik_jb
.
.
TURUN 9KG DENGAN SET KURUS SHAKLEE
.
.
Alhamdulillah..korang tengok lawan kte ni dah turun 9 kg tu..nampak makin muda n sihat..bestnye...dah la nak raya ni..memang sesuai kalau dapat turunkan berat badan....
.
.
korang berminat???jom wasap saya cepat2...kte mulakn projek kurus utk raya...wasap 013 7843 786 untuk dapat harga spesel...
.
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#setkurusbajetshaklee
#esputkkurus
#lecithinshaklee
#herbalaxshaklee
#omegaguardshakl

2💬

Loading...

shaklee_sihat_cantik_jb
.
.
TURUN 9KG DENGAN SET KURUS SHAKLEE
.
.
Alhamdulillah..korang tengok lawan kte ni dah turun 9 kg tu..nampak makin muda n sihat..bestnye...dah la nak raya ni..memang sesuai kalau dapat turunkan berat badan....
.
.
korang berminat???jom wasap saya cepat2...kte mulakn projek kurus utk raya...wasap 013 7843 786 untuk dapat harga spesel...
.
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#setkurusbajetshaklee
#esputkkurus
#lecithinshaklee
#herbalaxshaklee
#omegaguardshaklee

1💬

📣📣 NEW HOT ITEM 📣📣
..
⌚️ Gshok Mini⌚️
.
RM 70.00
RM 70.00
RM 70.00
..
Gred AA
Free Box
Free Postage
.
💕 FREE Inspired Perfume
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
#jamtanganlelong
#naelofarhijab
#doayangbaikbaik
#jamtangancouple
#tilljannah
#arianilovers
#couple
#harigajian
#jamtangancouple
#naelofar
#bolasepak
#bajujerseymurah
#sabahan
#sarawak
#selangor
#salam
#jamtanganperempuan
#kekasihpaksarela
#jamcouplemurah
#zumba❤️

0💬

📣📣 NEW HOT ITEM 📣📣
..
⌚️ Gshok Mini⌚️
.
RM 70.00
RM 70.00
RM 70.00
..
Gred AA
Free Box
Free Postage
.
💕 FREE Inspired Perfume
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
#jamtanganlelong
#naelofarhijab
#doayangbaikbaik
#jamtangancouple
#tilljannah
#arianilovers
#couple
#harigajian
#jamtangancouple
#naelofar
#bolasepak
#bajujerseymurah
#sabahan
#sarawak
#selangor
#salam
#jamtanganperempuan
#kekasihpaksarela
#jamcouplemurah
#zumba❤️

1💬

Loading...

📣📣 NEW HOT ITEM 📣📣
..
⌚️ Gshok Mini⌚️
.
RM 70.00
RM 70.00
RM 70.00
..
Gred AA
Free Box
Free Postage
.
💕 FREE Inspired Perfume
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
#jamtanganlelong
#naelofarhijab
#doayangbaikbaik
#jamtangancouple
#tilljannah
#arianilovers
#couple
#harigajian
#jamtangancouple
#naelofar
#bolasepak
#bajujerseymurah
#sabahan
#sarawak
#selangor
#salam
#jamtanganperempuan
#kekasihpaksarela
#jamcouplemurah
#zumba❤️

0💬

📣📣 NEW HOT ITEM 📣📣
..
⌚️ Gshok Mini⌚️
.
RM 70.00
RM 70.00
RM 70.00
..
Gred AA
Free Box
Free Postage
.
💕 FREE Inspired Perfume
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
#jamtanganlelong
#naelofarhijab
#doayangbaikbaik
#jamtangancouple
#tilljannah
#arianilovers
#couple
#harigajian
#jamtangancouple
#naelofar
#bolasepak
#bajujerseymurah
#sabahan
#sarawak
#selangor
#salam
#jamtanganperempuan
#kekasihpaksarela
#jamcouplemurah
#zumba❤️

0💬

📣📣 NEW HOT ITEM 📣📣
..
⌚️ Gshok Mini⌚️
.
RM 70.00
RM 70.00
RM 70.00
..
Gred AA
Free Box
Free Postage
.
💕 FREE Inspired Perfume
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
#jamtanganlelong
#naelofarhijab
#doayangbaikbaik
#jamtangancouple
#tilljannah
#arianilovers
#couple
#harigajian
#jamtangancouple
#naelofar
#bolasepak
#bajujerseymurah
#sabahan
#sarawak
#selangor
#salam
#jamtanganperempuan
#kekasihpaksarela
#jamcouplemurah
#zumba❤️

0💬

Loading...

📣📣 NEW HOT ITEM 📣📣
..
⌚️ Gshok Mini⌚️
.
RM 70.00
RM 70.00
RM 70.00
..
Gred AA
Free Box
Free Postage
.
💕 FREE Inspired Perfume
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
#jamtanganlelong
#naelofarhijab
#doayangbaikbaik
#jamtangancouple
#tilljannah
#arianilovers
#couple
#harigajian
#jamtangancouple
#naelofar
#bolasepak
#bajujerseymurah
#sabahan
#sarawak
#selangor
#salam
#jamtanganperempuan
#kekasihpaksarela
#jamcouplemurah
#zumba❤️

1💬

📣📣 NEW HOT ITEM 📣📣
..
⌚️ Gshok Mini⌚️
.
RM 70.00
RM 70.00
RM 70.00
..
Gred AA
Free Box
Free Postage
.
💕 FREE Inspired Perfume
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
#jamtanganlelong
#naelofarhijab
#doayangbaikbaik
#jamtangancouple
#tilljannah
#arianilovers
#couple
#harigajian
#jamtangancouple
#naelofar
#bolasepak
#bajujerseymurah
#sabahan
#sarawak
#selangor
#salam
#jamtanganperempuan
#kekasihpaksarela
#jamcouplemurah
#zumba❤️

3💬

📣📣 NEW HOT ITEM 📣📣
..
⌚️ Gshok Mini⌚️
.
RM 70.00
RM 70.00
RM 70.00
..
Gred AA
Free Box
Free Postage
.
💕 FREE Inspired Perfume
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
#jamtanganlelong
#naelofarhijab
#doayangbaikbaik
#jamtangancouple
#tilljannah
#arianilovers
#couple
#harigajian
#jamtangancouple
#naelofar
#bolasepak
#bajujerseymurah
#sabahan
#sarawak
#selangor
#salam
#jamtanganperempuan
#kekasihpaksarela
#jamcouplemurah
#zumba❤️

1💬

Loading...

📣📣 NEW HOT ITEM 📣📣
..
⌚️ Gshok Mini⌚️
.
RM 70.00
RM 70.00
RM 70.00
..
Gred AA
Free Box
Free Postage
.
💕 FREE Inspired Perfume
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
#jamtanganlelong
#naelofarhijab
#doayangbaikbaik
#jamtangancouple
#tilljannah
#arianilovers
#couple
#harigajian
#jamtangancouple
#naelofar
#bolasepak
#bajujerseymurah
#sabahan
#sarawak
#selangor
#salam
#jamtanganperempuan
#kekasihpaksarela
#jamcouplemurah
#zumba❤️

1💬

📣📣 NEW HOT ITEM 📣📣
..
⌚️ Gshok Mini⌚️
.
RM 70.00
RM 70.00
RM 70.00
..
Gred AA
Free Box
Free Postage
.
💕 FREE Inspired Perfume
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
#jamtanganlelong
#naelofarhijab
#doayangbaikbaik
#jamtangancouple
#tilljannah
#arianilovers
#couple
#harigajian
#jamtangancouple
#naelofar
#bolasepak
#bajujerseymurah
#sabahan
#sarawak
#selangor
#salam
#jamtanganperempuan
#kekasihpaksarela
#jamcouplemurah
#zumba❤️

2💬

📣📣 NEW HOT ITEM 📣📣
..
⌚️ Gshok Mini⌚️
.
RM 70.00
RM 70.00
RM 70.00
..
Gred AA
Free Box
Free Postage
.
💕 FREE Inspired Perfume
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
#jamtanganlelong
#naelofarhijab
#doayangbaikbaik
#jamtangancouple
#tilljannah
#arianilovers
#couple
#harigajian
#jamtangancouple
#naelofar
#bolasepak
#bajujerseymurah
#sabahan
#sarawak
#selangor
#salam
#jamtanganperempuan
#kekasihpaksarela
#jamcouplemurah
#zumba❤️

0💬

Loading...

📣📣 NEW HOT ITEM 📣📣
..
⌚️ Gshok Mini⌚️
.
RM 65.00
RM 65.00
RM 65.00
..
Gred AA
Free Box
Free Postage
.
💕 FREE Inspired Perfume
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
#jamtanganlelong
#naelofarhijab
#doayangbaikbaik
#jamtangancouple
#tilljannah
#arianilovers
#couple
#harigajian
#jamtangancouple
#naelofar
#bolasepak
#bajujerseymurah
#sabahan
#sarawak
#selangor
#salam
#jamtanganperempuan
#kekasihpaksarela
#jamcouplemurah
#zumba❤️

1💬

📣📣 NEW HOT ITEM 📣📣
..
⌚️ Gshok Mini⌚️
.
RM 65.00
RM 65.00
RM 65.00
..
Gred AA
Free Box
Free Postage
.
💕 FREE Inspired Perfume
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
#jamtanganlelong
#naelofarhijab
#doayangbaikbaik
#jamtangancouple
#tilljannah
#arianilovers
#couple
#harigajian
#jamtangancouple
#naelofar
#bolasepak
#bajujerseymurah
#sabahan
#sarawak
#selangor
#salam
#jamtanganperempuan
#kekasihpaksarela
#jamcouplemurah
#zumba❤️

1💬

📣📣 NEW HOT ITEM 📣📣
..
⌚️ Gshok Mini⌚️
.
RM 65.00
RM 65.00
RM 65.00
..
Gred AA
Free Box
Free Postage
.
💕 FREE Inspired Perfume
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
💕 wasap sis 0192304487
..
#jamtanganlelong
#naelofarhijab
#doayangbaikbaik
#jamtangancouple
#tilljannah
#arianilovers
#couple
#harigajian
#jamtangancouple
#naelofar
#bolasepak
#bajujerseymurah
#sabahan
#sarawak
#selangor
#salam
#jamtanganperempuan
#kekasihpaksarela
#jamcouplemurah
#zumba❤️

1💬

Loading...

*MULUT MAKCIK BAWANG BUSUK!*
.
"Deknon! Kenapa aku tengok "Tek" ko ni lepas susukan anak ko yang ke 8 ni macam melondeh nak sampai perut?"
.
"Deknon! Kenapa aku tengok laki ko tu tengok si Milah seksi berlurah dendam tu tak berkelip-kelip matanya?"
.
"Deknon! Aku rasa ko ni tak cukup zat. Tek kecik macam anak aku yang Tingkatan 1 tu!"
.
"Deknon! Ko ni lagi 2 bulan nak kahwin, beli bra tebal 8 inci ni, tak rasa ke bakal suami ko tertipu je selama ni?"
.
Uiiiiii busuk betul Makcik Bawang ni punya mulut kan.. Dah tak payah nak di kisahkan makcik bawang tu punya mulut yang busuk! 😎😎
.
Meh cuba Love Potion, produk AWESOME yang boleh bantu korang dapat Payudara dan Punggung Idaman seMONTOK Kim Kardashian 😊😊
.
Dapatkan Love Potion sekarang, sebelum Makcik Bawang tanya macam-macam lagi 😍😍 .
.
Whatsapp: 011-23718170
.
.
#lovepotionbyhushhush #breatcream #bootycream #asetmantap #sportsbra #swimwear #workout #cosmetics #hushhushlegacy #bajet2018 #travel #catering #pelaminnikah #pelamindewan #wedding #weddingdress #engagementday #weddingphotography #mawarrashid #redvelvet #kernasyurgabukanpercuma #naelofar #littlemisskhan #futsal #padat #bazarpaknil #dewankahwin #bakery

0💬

PROMO
____________________________________
Bawal Lofa.
.
Size : Bidang 50"
Material : Heavy Chiffon
Jahitan Baby Seam
.
Price :
1 helai - RM15
3 helai - RM14/pc
20 helai - RM13/pc
50 helai - RM12/pc
(Exclude postage)
Postage : RM8 sm | RM10 ss
.
🌻 Mudah bentuk
🌻 Tak jarang
🌻 Ironless
.
📱Whatsapp : +014 8278006
🚫NO ORDER VIA DM 🚫
.
#shawlchiffon #chiffonshawl #shawlchiffonmurah #dropship #bawalsaudia #bawalsatin #naelofar #tudungborong #tudungborongmurah #bawalchiffon #bawallofa #aidijuma #bawal #bawalkangaroo #bawalexclusive #bawalsquare #bawallovers #bawalplain #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalyasmine #bawalyasminebynh #bawalborong

1💬

PROMO
____________________________________
Bawal Lofa.
.
Size : Bidang 50"
Material : Heavy Chiffon
Jahitan Baby Seam
.
Price :
1 helai - RM15
3 helai - RM14/pc
20 helai - RM13/pc
50 helai - RM12/pc
(Exclude postage)
Postage : RM8 sm | RM10 ss
.
🌻 Mudah bentuk
🌻 Tak jarang
🌻 Ironless
.
📱Whatsapp : +014 8278006
🚫NO ORDER VIA DM 🚫
.
#shawlchiffon #chiffonshawl #shawlchiffonmurah #dropship #bawalsaudia #bawalsatin #naelofar #tudungborong #tudungborongmurah #bawalchiffon #bawallofa #aidijuma #bawal #bawalkangaroo #bawalexclusive #bawalsquare #bawallovers #bawalplain #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalyasmine #bawalyasminebynh #bawalborong

1💬

PROMO
____________________________________
Bawal Lofa.
.
Size : Bidang 50"
Material : Heavy Chiffon
Jahitan Baby Seam
.
Price :
1 helai - RM15
3 helai - RM14/pc
20 helai - RM13/pc
50 helai - RM12/pc
(Exclude postage)
Postage : RM8 sm | RM10 ss
.
🌻 Mudah bentuk
🌻 Tak jarang
🌻 Ironless
.
📱Whatsapp : +014 8278006
🚫NO ORDER VIA DM 🚫
.
#shawlchiffon #chiffonshawl #shawlchiffonmurah #dropship #bawalsaudia #bawalsatin #naelofar #tudungborong #tudungborongmurah #bawalchiffon #bawallofa #aidijuma #bawal #bawalkangaroo #bawalexclusive #bawalsquare #bawallovers #bawalplain #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalyasmine #bawalyasminebynh #bawalborong

0💬

PROMO
____________________________________
Bawal Lofa.
.
Size : Bidang 50"
Material : Heavy Chiffon
Jahitan Baby Seam
.
Price :
1 helai - RM15
3 helai - RM14/pc
20 helai - RM13/pc
50 helai - RM12/pc
(Exclude postage)
Postage : RM8 sm | RM10 ss
.
🌻 Mudah bentuk
🌻 Tak jarang
🌻 Ironless
.
📱Whatsapp : +014 8278006
🚫NO ORDER VIA DM 🚫
.
#shawlchiffon #chiffonshawl #shawlchiffonmurah #dropship #bawalsaudia #bawalsatin #naelofar #tudungborong #tudungborongmurah #bawalchiffon #bawallofa #aidijuma #bawal #bawalkangaroo #bawalexclusive #bawalsquare #bawallovers #bawalplain #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalyasmine #bawalyasminebynh #bawalborong

0💬

PROMO
____________________________________
Bawal Lofa.
.
Size : Bidang 50"
Material : Heavy Chiffon
Jahitan Baby Seam
.
Price :
1 helai - RM15
3 helai - RM14/pc
20 helai - RM13/pc
50 helai - RM12/pc
(Exclude postage)
Postage : RM8 sm | RM10 ss
.
🌻 Mudah bentuk
🌻 Tak jarang
🌻 Ironless
.
📱Whatsapp : +014 8278006
🚫NO ORDER VIA DM 🚫
.
#shawlchiffon #chiffonshawl #shawlchiffonmurah #dropship #bawalsaudia #bawalsatin #naelofar #tudungborong #tudungborongmurah #bawalchiffon #bawallofa #aidijuma #bawal #bawalkangaroo #bawalexclusive #bawalsquare #bawallovers #bawalplain #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalyasmine #bawalyasminebynh #bawalborong

0💬

PROMO
____________________________________
Bawal Lofa.
.
Size : Bidang 50"
Material : Heavy Chiffon
Jahitan Baby Seam
.
Price :
1 helai - RM15
3 helai - RM14/pc
20 helai - RM13/pc
50 helai - RM12/pc
(Exclude postage)
Postage : RM8 sm | RM10 ss
.
🌻 Mudah bentuk
🌻 Tak jarang
🌻 Ironless
.
📱Whatsapp : +014 8278006
🚫NO ORDER VIA DM 🚫
.
#shawlchiffon #chiffonshawl #shawlchiffonmurah #dropship #bawalsaudia #bawalsatin #naelofar #tudungborong #tudungborongmurah #bawalchiffon #bawallofa #aidijuma #bawal #bawalkangaroo #bawalexclusive #bawalsquare #bawallovers #bawalplain #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalyasmine #bawalyasminebynh #bawalborong

2💬

Woot woot design baru dari Nurhafizah yang gojes ni nak lalu...
.
JOM TENGOK
.
NH Delisha:
👀KENAPA MESTI DAPATKAN DELISHA TUNIC😎
🌻
💕VERSITLE , CUTE, AND TRENDY DESIGN💕
🌻
Design Delisha paling versatile dan trendy diinpirasikan dari english style😱 … seriously sangat trendy dengan tambahan button comel di hadapan dan mampu buat sis kelihatan ANGGUN dengan diserikan lagi potongan straight cut. Confirm sis nampak kelihatan muda DAN cantik 😍😍😍
🌻
🌻
🌷SESUAI DIPADANKAN SEMUA WARNA 🌷
🌻
Dengan effect warna PASTEL sangat sesuai dipandankan semua warna skirt, seluar dan palazo.. So korang tak perlu pening-pening untuk menggayakan kerana warna sangat gojesss❤️
🌻
🌺METERIAL DUBAI DOMO CREPE 🌺
🌻
fabric paling disukai ramai sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.
🌻
🌻
🌻BF FRIENDLY + WUDHU FRIENDLY🌻
🌻
bukan berfashion jee, design bynurhafizah tak lupa 2 pekara wajib ni . ofcoz memudah mummies nak bf kan baby, ambil wudhu pun mudah.. dah la stylo tapi masih kekalkan benda wajib ni..
🌻
🌻
💞FRONT HIDDEN POCKET💞
🌻
ada dua poket sembunyi di bahagian depan, boleh la korang letak hp, duit, wallet..MUDAHKAN😎😎..sangat sesuai untuk org yang malas nak bawa handbag😘
=
Ada pelbagai saiz dari s sampai xxl
=
Harga promo RM 70 dari RM 75 (free postage)
=
Whatsapp no pada bio utk order ye

1💬

WAJIB DAPATKAN CNY PROMO NI TAU KALAU AMPA TAKMAU JADI GOLONGAN ORG YG RUGI SEBAB TAK PERNAH MELARAM DENGAN @byizzatieharman 😜
-
Bukan satu auta na yg awning bawal shawl kami memang tegak cucuk langit TANPA STARCH
-
Elephant grey available in stock 🖤
-
Grab cny promo
1 RM35 exc postage
3 RM90 exc postage
Order via link in bio
-
#bawalshawl #bawalshawllabuh #bawalshawlmurah #naelofar #gongxifacai #cnysale #cnypromotion

0💬

*MULUT MAKCIK BAWANG BUSUK!*
.
"Deknon! Kenapa aku tengok "Tek" ko ni lepas susukan anak ko yang ke 8 ni macam melondeh nak sampai perut?"
.
"Deknon! Kenapa aku tengok laki ko tu tengok si Milah seksi berlurah dendam tu tak berkelip-kelip matanya?"
.
"Deknon! Aku rasa ko ni tak cukup zat. Tek kecik macam anak aku yang Tingkatan 1 tu!"
.
"Deknon! Ko ni lagi 2 bulan nak kahwin, beli bra tebal 8 inci ni, tak rasa ke bakal suami ko tertipu je selama ni?"
.
Uiiiiii busuk betul Makcik Bawang ni punya mulut kan.. Dah tak payah nak di kisahkan makcik bawang tu punya mulut yang busuk! 😎😎
.
Meh cuba Love Potion, produk AWESOME yang boleh bantu korang dapat Payudara dan Punggung Idaman seMONTOK Kim Kardashian 😊😊
.
Dapatkan Love Potion sekarang, sebelum Makcik Bawang tanya macam-macam lagi 😍😍 .
.
Whatsapp: 011-16932954
.
.
#lovepotionbyhushhush #breatcream #bootycream #asetmantap #sportsbra #swimwear #workout #cosmetics #hushhushlegacy #bajet2018 #travel #catering #pelaminnikah #pelamindewan #wedding #weddingdress #engagementday #weddingphotography #mawarrashid #redvelvet #kernasyurgabukanpercuma #naelofar #littlemisskhan #futsal #padat #bazarpaknil #dewankahwin #bakery

0💬

Ade ni...tengah nak matchkan set combo inner + shawl cantik by Rozila Mahadi... Kat hujung shawl ni sis tampal batu,bagi shining skit✨✨✨ #setcombo #innersnowcap #innersnowcapselesa #shawl #shawlcantik #byrozilamahadi #bazaarpaknil #naelofar

0💬

JGN KATA WANITA HAMIL@ MENGANDUNG TAK BOLEH GUNA BCONFIDENT 😘
.
Ibu2 mengandung boleh menggunakan bconfident, digalakkan dan sgt bagus. Sebab apa kak sue kata bagus?salah satu nye boleh mengeluarkan puting yg tenggelam. Jd bila puting tenggelam anak pn tak puas menyusu. Sgt bgus utk diamalkan nanti lepas bersalin senang utk ibu2 mengandung menyusukan anak 😍
.
Selain itu juga, masalah payudara jatuh atau kendur kerap terjadi utk ibu mengandung. Siapa kata ibu mengandung tak blh vogue, dijamin tiada kesan sampingan. Knp pulak tak boleh vogue dan mantap masa mengandung 😍
.
Ibu2 mengandung anda jgn ragu2 utk menggunakan bconfident. Kita dpt byk testimoni dr ibu mengandung. .
Harga murah rm40 akan diberi hari nie sbb esk last promosi KAW-KAW, whatsapp shaja akan diberi murah rm40.
.
WHATSAPP KE 019-3770047
.
#serumpayudara #bconfidentmantap #bconfidentlakukeras #breastserum #serumpayudaradanpunggung #originalproduk #sungaibesar #ariani #bombshell #kekasihpaksarela #tipbesarkanpayudara #serumviral2018 #dxzy #lemonex ##besarkanpayudara #mekapbella #makeupmurah #bconfidentsingapore #dianzvitamin #bazarpaknil #bconfidentbrunei #bconfidentjohor #tipscantik #makeupbybellaz #naelofar #krimpayudara #lovepotionbyhushhush #bconfidentadvance #produkpayudara

0💬