#naelofar

[PRE ORDER]

Set yang ni flower dgn vase skali...cantik kan...? Letak kat ruang tamu buat penyeri rumah korang.

Cantik!

Berminat bole dm sis ya. #preorder #meowpaw#homedecor#nordic#dekorasi#alaskaki#syjualmurah #minimalist#bazaarpaknil#tudunginstant#naelofar#duckscarves#bunga#artificial#bungaorkid#syjualbunga#bunga#pasu

0πŸ’¬

Feedback letops uols. Customer puas hati sangat dengan inner snowcap kami. .
Sis nak bagitahu inner #bysarahariffin ni bila uols pakai, tak nampak tebal pun kat dahi tu tau. Melekap penuh dan nampak cantik je bila pakai 😍
.
Bila dah cuba sekali confirm jatuh hati aihhh. Uols tak nak cuba ke? .
Cepat2 whatsapp sis okay! Tekan link kat profile. (Tak payah save nombor)
.
#innersnowcap #innersnowcapmurah #innersnowcapmurahmalaysia #innersnowcaplofa #innersnowcapneelofa #stalkercafe #redvelvet #innersnowcapborong #innersnowcapborongmurah #bsafeedback #anaktudung #serkupkepala #innerwarda #innerneckborong #innerneck #naelofar #truelove #naelofarhijab #neelofa #ootd #lifestyle #letscantik #terapiinstagram #ajimaura

0πŸ’¬

Rambut ni Mahkota wanita.. sama jugalah kan dengan tudungπŸ˜„
Pada yang berhijab tentu stress Kalau tudung terkena kuah kari ke sambal!!! Jangan risau sista Semua! Niqa Hijab boleh Bantu!! Cepat wa πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60162020135/ORDERNIQA

#duckscarveslovers #duckscarvesbrunei #duckscarveslovers #naelofar #niqahijabwash #arianishawl #bawalexclusivecrystalsfromswarovski #bawalovers #alhumairacontemporary #sugarscarf #hijabwash #bokita #arzuscarf #

0πŸ’¬

Loading...

shaklee_bantu_sihat_cantik_jb
.
Khasiat ESP - baik untuk ibu dan baby!
.
Tahukah anda, diet yang cukup dgn sumber protein kepada ibu mengandung adalah hampir WAJIB?! Mengapa?? Apakah kepentingan protein kepada si ibu dan bayi yang dikandung?
.
Sumber
.
🌲Protein penting untuk perkembangan otak bayi. Otak bayi mula berkembang seawal persenyawaan berlaku lagi! Seperti yang kita tahu, otak manusia terdiri daripada sel dan sel pula dihasilkan daripada PROTEIN! Maka adalah penting untuk ibu mendapatkan protein berkualti tinggi dari saat ibu tahu telah berbadan dua, bagi memastikan perkembangan otak bayi berlaku dgn baik sekali.
.
🌲Protein sangat penting untukpembentukan otot. Selain membantu dalam proses kelahiran, protein juga diperlukan untuk membina otot bayi. Tanpa disedari, ibu hamil biasanya kehilangan otot akibat kurang senaman dan pergerakan. Dengan pengambilan protein yang mencukupi, ibu dapat mengurangkan kehilangan otot ini.
.
🌲 Protein membantu meningkatkan sistem imun badan si ibu. Ramai yang tidak tahu, selain vitamin C, protein juga sangat bagus untuk menguatkan imuniti kita. Malah, protein lebih mudah dicerna oleh ibu hamil dan bayi yang dikandung.
.
so...jom ibu2 amalkan esp..insya Allah berbaloi2...
.
.
wasap 013 7843 786..harga spesel saya bagi..
.
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#esputkpregnant

0πŸ’¬

shaklee_sihat_cantik_jb
.
Khasiat ESP - baik untuk ibu dan baby!
.
Tahukah anda, diet yang cukup dgn sumber protein kepada ibu mengandung adalah hampir WAJIB?! Mengapa?? Apakah kepentingan protein kepada si ibu dan bayi yang dikandung?
.
Sumber
.
🌲Protein penting untuk perkembangan otak bayi. Otak bayi mula berkembang seawal persenyawaan berlaku lagi! Seperti yang kita tahu, otak manusia terdiri daripada sel dan sel pula dihasilkan daripada PROTEIN! Maka adalah penting untuk ibu mendapatkan protein berkualti tinggi dari saat ibu tahu telah berbadan dua, bagi memastikan perkembangan otak bayi berlaku dgn baik sekali.
.
🌲Protein sangat penting untukpembentukan otot. Selain membantu dalam proses kelahiran, protein juga diperlukan untuk membina otot bayi. Tanpa disedari, ibu hamil biasanya kehilangan otot akibat kurang senaman dan pergerakan. Dengan pengambilan protein yang mencukupi, ibu dapat mengurangkan kehilangan otot ini.
.
🌲 Protein membantu meningkatkan sistem imun badan si ibu. Ramai yang tidak tahu, selain vitamin C, protein juga sangat bagus untuk menguatkan imuniti kita. Malah, protein lebih mudah dicerna oleh ibu hamil dan bayi yang dikandung.
.
so...jom ibu2 amalkan esp..insya Allah berbaloi2...
.
.
wasap 013 7843 786..harga spesel saya bagi..
.
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#esputkpregnant

0πŸ’¬

shaklee_sihat_cantik_jb
.
ESP SHAKLEE
.
Alhamdulillah pagi nii saya dah minum esp...kalau orang lain campur perisa tapi saya x ade campur2 perisa...origanal esp saya minum gitu je tau...sodap memang rasa soya gitu tapi utk lebih bertenaga saya campur dengan cinch....
.
.
kesannya sampai ke ptg bertenaga....x letih nak keje dengan rasa enjoy...
.
.
korang nak try???jom wasap saya 013 7843 786..untuk dapat harga spesel..
.
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#espshakleemurah

0πŸ’¬

Loading...

shaklee_bantu_sihat_cantik_jb
.
ESP SHAKLEE
.
Alhamdulillah pagi nii saya dah minum esp...kalau orang lain campur perisa tapi saya x ade campur2 perisa...origanal esp saya minum gitu je tau...sodap memang rasa soya gitu tapi utk lebih bertenaga saya campur dengan cinch....
.
.
kesannya sampai ke ptg bertenaga....x letih nak keje dengan rasa enjoy...
.
.
korang nak try???jom wasap saya 013 7843 786..untuk dapat harga spesel..
.
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#espshakleemurah

1πŸ’¬

"KHAS UNTUK ABAM ABAM KACAK 😘" πŸ”Ήset clutch /sling bagπŸ”Ή
➑️lv ➑️fendi
➑️coach
➑️supreme βœ”οΈhigh quality material
βœ”οΈ2 in 1
βœ”οΈtrendy design
βœ”οΈsesuai untuk di bawa ke mana sahaja
βœ”οΈgred AAA

HARGA : RM90sm / RM100ss
FREE POSTAGE ‼️‼️‼️ JOM ORDER SEKARANG 😘

http://www.wasap.my/60109212682/hajaralias

http://www.wasap.my/60109212682/hajaralias

http://www.wasap.my/60109212682/hajaralias

#sayajualbeg #sayajualperfume #handbagmurah #sayajualjam #jamcouplemurah #bajukurungmoden #bajukebaya #kasutmurahmalaysia #handbagshop #jubah #hairserum #bazaarpaknil #entrepreneurlife #ent530 #jamcouple #gshock #rado #naelofar #izaraaishah #fattzura #hadiah #hadiahperempuan #jamperempuan #begbaru #begdesignbaru #uitmkb #pantaisenok #rantaupanjang #masjidbeijing

1πŸ’¬

Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
🎁 FREE POSTAGE (4pcs & above) .
🎁 FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
🎁Pickupbrands 30k Followers Giveaway Contest🎁
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
πŸ‘• Size : XS-XXXL .
πŸ‘• Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
πŸ‘• 100% cotton .
πŸ‘• Unisex .
πŸ‘• Short sleeve RM25 .
πŸ‘• Long sleeve RM30 .
πŸ‘• HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
πŸ”Ž Screenshot gambar .
πŸ“± Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
πŸ“¬ Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow usπŸ‘‰@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber

0πŸ’¬

Loading...

Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
🎁 FREE POSTAGE (4pcs & above) .
🎁 FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
🎁Pickupbrands 30k Followers Giveaway Contest🎁
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
πŸ‘• Size : XS-XXXL .
πŸ‘• Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
πŸ‘• 100% cotton .
πŸ‘• Unisex .
πŸ‘• Short sleeve RM25 .
πŸ‘• Long sleeve RM30 .
πŸ‘• HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
πŸ”Ž Screenshot gambar .
πŸ“± Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
πŸ“¬ Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow usπŸ‘‰@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber

0πŸ’¬

Free POMADE laa wehhh..bia betoiii 😱😱
.
🎁 FREE POSTAGE (4pcs & above) .
🎁 FREE POMADE MAGNUM (5pcs & above) .
🎁Pickupbrands 30k Followers Giveaway Contest🎁
Like our photo & tag your friends .
.
Trending T-Shirt Available Here. Grab Yours Now!!
.
πŸ‘• Size : XS-XXXL .
πŸ‘• Colours : BLACK, WHITE, MAROON, GREY .
πŸ‘• 100% cotton .
πŸ‘• Unisex .
πŸ‘• Short sleeve RM25 .
πŸ‘• Long sleeve RM30 .
πŸ‘• HOODIES RM35 .
.
Untuk tempahan dan pertanyaan :
πŸ”Ž Screenshot gambar .
πŸ“± Whatsapp 014 515 4612 .
🏦 Details bank .
πŸ“¬ Penghantaran ke alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi!!! Whatsapp kami SEKARANG!!! 014 515 4612 .
.
DROPSHIP DIPERLUKAN!!!
.
Follow usπŸ‘‰@pickupbrands
for more cool design
.
#hipster #tshirts #vans #sayajualonline #sayajualtshirt #jdtfc #patch #lofattah #noradanish #rosherun #zizanrazak #naelofar #selenagomez #sukansea #titiancinta #pomade #pomademurah #aurora #justinbieber

0πŸ’¬

Testimoni Dress Qaysara
.
.
Alhamdulillah. Kepuasan anda keutamaan kami 😘
.
InshaAllah kualiti dan servis terbaik untuk sis semua πŸ˜‰
.
.
Klik sini #testimonimuslimahcollection_hyh untuk view testimoni dan feedback lain yang lagi awesome.😍
.
For any inquiries :
.
βœ†βœ† WhatsApp ke +6 014 5130016 βœ†βœ†
βœ†βœ† WhatsApp ke +6 014 5130016 βœ†βœ†
βœ†βœ† WhatsApp ke +6 014 5130016 βœ†βœ†
.
Klik sini #dressqaysara_hyh untuk view koleksi dan carta ukuran.
.
.
#dressfatimah3
#jubah #jubahmoden #tudungruffle
#leeyanarahman #calaqisya
#masyarabia #minaz
#mycoffeeprince
#byfatinsuhana #jubahmuslimah #jubahdress #jubahmurah #jubahcantikmurah
#jubahsouq #jubahsimple
#jubahdinner #benanghijau #bymirasya #applescarf #klikpengantinmusimsalju #gegarvaganza2017 #mardinasafiyyahhijab #naelofarhijab #naelofar #lelakiitupemilikhatiku #redvelvetdrama #diatv3

0πŸ’¬

Loading...

Tutup mata dan telinga... Sy x bersalah dlm hal niiiii... Huhuuhu..... 😁😁
#naelofar #clearancesale #yearendsale

0πŸ’¬

Jom makin cantik bersamaΒ²πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
Apa yang korang boleh nampak dengan perubahan yang #thekechaatestimoni alami? Makin bertambah baik kan? No more jerawat, no more parut..kulit pon makin flawless, makin lawa..cakap psl confident level? Mestilah makin tinggi dan berkeyakinan tinggu nak jumpa public
.
.
Marykay ni ada banyak taw..kena ikut jenis kulit, masalah kulit, faktor usia..bukannya universal taw..satu produk utk semua rakyat jelata xkira umur..bukan!!!! .
.
Nak tahu apa yang sesuai utk kita pakai, kena refer beauty consultant..sebab tu marykay tak ada dekat manaΒ² kedai taw, nanti korang main sebat je amik nak pkai ikut suka hati..no no!!
.
.
Takde beauty consultant lagi? Jom lantik eca sbg perunding kecantikkan awak yg xberbayarπŸ˜‚πŸ˜‚nak tanya soalan, nak tny tips, nak taw barang apa best pakai, nak gosip pon bolehπŸ˜‚πŸ˜‚sebab kekcha ni friendly..hah gittew 😝😝nak free postage pon boleh..nak try barang marykay pon dialuΒ²kan..yang penting semua freeπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
Love,
Kekcha
019-3661572
Independent Beauty Consultant Marykay Malaysia
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #marykayperak
#noradanish #neelofa #ajscreamer #lofatah #naelofar #malaysia #malaywedding #uia #uitm #upm

0πŸ’¬

Loading...

Dah grab ke belum ? Kalau belum cepat2 grab sementara stok ada ni .. Kang menangis pulak kalau stok hbis nanti
.
Sweet Swarovski by NH
RM89.00/pcs exclude postage
.
Whatsapp +6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
Sabtu-Khamis
930am-530pm
.
Landmark:
🏠 Jalan Besar KB - KT
🏠 Depan Perodua Sales Jerteh
🏠 Sederet Pizza Islam/ Kedai Murtabak
.
#favouritasboutique #butikfavouritas
#favouritasjerteh #naelofarhijabbesut #naelofarhijab
#NHauthorizedstockist
#Naelofar #NaelofarBesut #NaelofarJerteh
#SweetbyNH #SweetSwarovskibyNH #HelenabyNH #SweetHelena #SweetSwarovskiHelena
#redvelvetdrama #izzathelena
#NaelofarhijabLovers #NHlovers #ilovenaelofarhijab
#Jerteh #Besut

0πŸ’¬

TAHUKAH KORANG?
.
.
Sekarang ni dah tak susah nak basuh tudung2 yg ada perincian mcm manik, swarovski, sulam, charm..
.
Korang cuma rendam dgn #eskayhijabwash sesedap rasa..tak perlu berus2 dah..selamat semua aksesori kat tudung tu tau..
.
Meh pm sini kalau nak basuh tudung tersayang tu +60196100428
.
.
#eskayhijabwash #eskayhijabstainspray #hijabwash #sabuntudung #pencucitudung #pencucitudungonthego #duckscarves #duckscarvesholic #duckscarveshunting #duckscarvestoletgo #fareeda #sugarscarf #radiusite #syamputudung #naelofar #naelofarhijab #aidijuma #fareedalovers #bawalexclusive #bawalexclusivelover #theduckgroup #theblurredlinesduck #donutscarve

0πŸ’¬

Loading...

Sling bag terbaru untuk lelaki tampan 😘 πŸ”ΉSet Lelaki Sling Bag Timberland 6 in 1πŸ”Ή βœ”οΈQuality Artificial Leather
βœ”οΈGrade AAA
βœ”οΈsatu harga dapat 6 barang
βœ”οΈhigh quality watch
βœ”οΈwater resistant watch
βœ”οΈbeg tahan haba
βœ”οΈtidak mudah terkupas
βœ”οΈtahan lasak

Harga : RM130 SEM / RM140 SS
FREE POSTAGE ‼️‼️‼️ Jom order sekarang 😘

http://www.wasap.my/60109212682/hajaralias

http://www.wasap.my/60109212682/hajaralias

http://www.wasap.my/60109212682/hajaralias

#sayajualbeg #sayajualperfume #handbagmurah #sayajualjam #jamcouplemurah #bajukurungmoden #bajukebaya #kasutmurahmalaysia #handbagshop #jubah #hairserum #bazaarpaknil #entrepreneurlife #ent530 #jamcouple #gshock #rado #naelofar #izaraaishah #fattzura #hadiah #hadiahperempuan #jamperempuan #begbaru #begdesignbaru #uitmkb #pantaisenok #rantaupanjang #masjidbeijing

1πŸ’¬

🌸🌸🌸Year End Sale🌸🌸🌸
.
πŸ“£ARIANI (selected)
πŸ“£NAELOFAR
πŸ“£KURUNG MODEN
πŸ“£KEBARUNG
πŸ“£BLOUSE
.
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯Jom serbu Faylalea Scarf beramai2πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Boleh walk in, COD area Chukai hingga Binjai, dan pos ke seluruh Malaysia.
.
Pm atau whatsapp 0104060256/0199870256 .
Lokasi, depan padang SMA Al Falah
.
#sayajual
#tudungmurah
#ariani
#naelofar
#kebarung
#kurungmoden
#blousemurah
#chukai
#kemaman
#terengganu
#faylaleascarf
#jualanmurah
#yearendsale

0πŸ’¬

PLAIN SHAWL END CURVE

Didatangkan dgn pelbagai warna yg menarik. Sempena hujung bulan ni, saya ade offer yg menarik untuk pembelian combo 3pcs. Normal price RM40/pc.
Untuk dapatkan harga offer, sila wasap saya dgn hanya klik link bwh ni.

www.wasap.my/60169611691
www.wasap.my/60169611691
www.wasap.my/60169611691

Free gift menanti anda sementara masih ade stok.

#plainshawl #shawl #shawlmurah #naelofar #naelofahijab #hijabista

0πŸ’¬

PLAIN SHAWL END CURVE

Didatangkan dgn pelbagai warna yg menarik. Sempena hujung bulan ni, saya ade offer yg menarik untuk pembelian combo 3pcs. Normal price RM40/pc.
Untuk dapatkan harga offer, sila wasap saya dgn hanya klik link bwh ni.

www.wasap.my/60169611691
www.wasap.my/60169611691
www.wasap.my/60169611691

Free gift menanti anda sementara masih ade stok.

#plainshawl #shawl #shawlmurah #naelofar #naelofahijab #hijabista

0πŸ’¬

PLAIN SHAWL END CURVE

Didatangkan dgn pelbagai warna yg menarik. Sempena hujung bulan ni, saya ade offer yg menarik untuk pembelian combo 3pcs. Normal price RM40/pc.
Untuk dapatkan harga offer, sila wasap saya dgn hanya klik link bwh ni.

www.wasap.my/60169611691
www.wasap.my/60169611691
www.wasap.my/60169611691

Free gift menanti anda sementara masih ade stok.

#plainshawl #shawl #shawlmurah #naelofar #naelofahijab #hijabista

0πŸ’¬

PLAIN SHAWL END CURVE

Didatangkan dgn pelbagai warna yg menarik. Sempena hujung bulan ni, saya ade offer yg menarik untuk pembelian combo 3pcs. Normal price RM40/pc.
Untuk dapatkan harga offer, sila wasap saya dgn hanya klik link bwh ni.

www.wasap.my/60169611691
www.wasap.my/60169611691
www.wasap.my/60169611691

Free gift menanti anda sementara masih ade stok.

#plainshawl #shawl #shawlmurah #naelofar #naelofahijab #hijabista

0πŸ’¬

PLAIN SHAWL END CURVE

Didatangkan dgn pelbagai warna yg menarik. Sempena hujung bulan ni, saya ade offer yg menarik untuk pembelian combo 3pcs. Normal price RM40/pc.
Untuk dapatkan harga offer, sila wasap saya dgn hanya klik link bwh ni.

www.wasap.my/60169611691
www.wasap.my/60169611691
www.wasap.my/60169611691

Free gift menanti anda sementara masih ade stok.

#plainshawl #shawl #shawlmurah #naelofar #naelofahijab #hijabista

0πŸ’¬

PLAIN SHAWL END CURVE

Didatangkan dgn pelbagai warna yg menarik. Sempena hujung bulan ni, saya ade offer yg menarik untuk pembelian combo 3pcs. Normal price RM40/pc.
Untuk dapatkan harga offer, sila wasap saya dgn hanya klik link bwh ni.

www.wasap.my/60169611691
www.wasap.my/60169611691
www.wasap.my/60169611691

Free gift menanti anda sementara masih ade stok.

#plainshawl #shawl #shawlmurah #naelofar #naelofahijab #hijabista

0πŸ’¬

10% off from my birthday treatπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
Adakah awak berusia 20an ke atas? Kedut halus mula kelihatan di bahagianΒ² tertentu?? Jom kita samaΒ² menentang 'tua' secara halus..kita halau dia secara perlahanΒ² ketika muda ni jadi 'tua' pon lambat sampai..faham tak? Hehehe
.
.
Bulan ni pulak untung klu nak start menetang usia..sebab korang boleh jimat sebanyak rm100 sebab nanti korang dapat FREE softener/toner yang mampu mengecilkan poriΒ² dan membantu membersihkan lagi kotoran di kulit..tak lupa dapat FREE pouch beg...wahhh banyaknya free..sape xsuka barang free? Xlogiklah klu xsuka
.
.
Nak tahu tentang setiap botol keramat ni tak? Meh cerita dgn eca..kita wassap borak2..itupon FREE je..tak payah bayar😊😊😊
.
.
Love,
Kekcha
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #marykayperak
#noradanish #neelofa #ajscreamer #lofatah #naelofar #malaysia #malaywedding #uia #uitm #upm #awetmuda

0πŸ’¬

Cukup cukup la damage for today. Dua hari bershopping x hengat dunia. Plus ada org tu tumpang memesan @mynnabdulaziz πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›
Kepala dah pening. Nak kena #korektabung 😒😒😒
#mydamages #mydamage #naelofarhijab #naelofar #isetanklcc #suriaklcc

1πŸ’¬