#niqabmalaysia

Nama: Niqab Fatimah
Jenis: Niqab Half 2layer.
Curve.
Fabrik: Chiffon Georgette/Heavy Chiffon
Ukuran: 14' -+ X 19' -+
.

Tiada jahitan bawah mata✔️
Mesra Speacky ✔️
Lembut ✔️
Ringan ✔️
Flowy ✔️
Iron Less ✔️
Tidak jarang ✔️
Murah ✔️
Selesa ✔️
Pelbagai pilihan warna ✔️
.

Harga RM10 tidak termasuk pos.
Pembelian 10helai Percuma Pos dalam Malaysia.
.

Baca feedback di 👉 #naoramairaqueen
.
Untuk order whatsapp +60179242938
.
#niqab #niqabi #niqabis #niqabmurah #niqabmalaysia #niqabchiffon #niqabwarnawarni
#niqabhalf #purdah #naoramairaniqab #naoramaira #niqabfatimah

0💬

Kalau kau rasa persahabatan yang kita bina selama ni hanya permainan kanak-kanak.
_
Kau silap. Pada aku persahabatan ada segalanya. 😊😊
_
Tolong jangan hancurkan persahabatan ni😔😔😔
@InShaaAllahTheNumberOne
_
FREE POSTAGE? Terus klik link shopee.com.my/SyahieraRich769 di bio profile.
_
#terapiinstagram
#ajimaura

1💬

Open pre order jilbab non pad 😊 periode: 23-31 Oktober 2017
.
.
Material: Wollpeach & Jetblack
.
.
Pilihan warna: Hitam, merah marun, hijau botol, abu2 tua, coklat tua, merah hati, & ungu tua
.
.
Untuk informasi harga & detail seluruh produk @niqab.my.choice, bisa langsung hubungin ke nomer ini 👉 0821-3700-9412
.
.
#islam #hijrahyuk #marihijrah #sunnah #niqab #niqabies #cadar #menujuhalal #halalguys #hijabsyari #jilbabsyari #khimarsyari #syariah #cadarhadramaut #cadarmurah #niqabmurah #grosircadar #grosirniqab #cadarbandana #niqabi #niqabindonesia #niqabsaudi #niqabmalaysia #grosirjilbab

0💬

NIQAB QIBTIYYAH KIDS (2 LAYERS)

PRICE: RM 39.00 . - Made from No. 1 Aritachi material (2 layers of material ensures the niqab to be opaque) . - Second layer to cover the back made of high quality chiffon - No seams around the nose area (offers maximum comfort. Doesn't leave marks on the nose area) . - Loose fitting, covers chest area - Wide eye opening to ensure comfort for the eyes . - Breathable, soft, comfy and flowy . - Measurements for face area: -- • width +- 13"
• length +- 14.5"
• eyes opening +- 8" . - Measurements for back layer: +- 23" . .

DM @ Whatsapp +60182494307 for inquiries. .

#QibtiyyahExclusive
#qibtiyyahexclusivepenang
#QibtiyyahExclusive2017
#sayajualniqab
#niqabis
#muslimah
#qelovers
#qibtiyyahexclusivepenangisland
#qequeens
#sayajualniqab
#niqabkids
#niqabviral
#teamnurainlegacy
#ParyParyQEKlang
#niqab
#purdah
#niqabmalaysia

0💬

In Frame: @wardahmaulina_ with cadar Yaman Rampel 3
.
Super Best Seller Product
.
Cadar itu bisa menjadi sunnah dan wajib unutk setiap muslimah kenakan. Namun itu menjadi pilihan untuk mengenakannya atau tidak. Ketika muslimah memilih untuk mengenakan, maka mereka memiliki kebutuhan cadar masing-masing.
.
Untuk itu, kami memberikan banyak pilihan model cadar dari yang simple dengan harga miring namun dengan kualitas mewah.
.
Maka, tidakkah Anti tertarik dengan cadar dari kami?
.
Spesifikasi
- 10 Cadar berbahan ceruti baby doll
- Dengan jahitan kualitas butik yang rapi dan halus
- Bertekstur halus dan dingin sehingga nyaman di pakai
- Sangat mudah untuk bernafas karena seratnya yang renggang
- Tidak terawang dengan aplikasi double layer
.
Harga Cadar
- Cadar Tali: Rp 51.000,-
- Cadar Tali 2: Rp 59.000,-
- Cadar Bandana 1: Rp 57.000,-
- Cadar Bandana 2: Rp 61.000,-
- Yaman Double Layer: Rp 113.000,-
- Yaman Rampel 1: Rp 133.000,-
- Yaman Rampel 2: Rp 135.000,-
- Yaman Rampel 3: Rp 125.000,-
- Cadar Bandana Hidden Eye: Rp 65.000,-
- Cadar Butterfly: Rp 150.000,-
.
HargaKhimar
- Size L: Rp123.000,-
- Size XL: Rp128.000,-
.
Size Cadar
- Belahan Mata: 21cm
- Panjang Tali: 83cm
- Panjang: 47cm
- Lebar: 38cm
.
Size Khimar
- L: P. Depan: 90cm P. Belakang: 120cm
- XL: P. Depan: 95cm P. Belakang: 140cm
.
Untuk Pemesanan Cepat
Ketik Format WA:
(Nama Lengkap) - (Alamat Lengkap + Kode Pos) - (Nomor HP) - (Kode Barang)
.
Kirim ke: 089525171744
.

NB: Stok sangat terbatas pesan sekarang atau menyesal!!!
.
.
#modernminimalist #yukberjilbabsyari #pedulijilbab #cadar #cadartali #cadarbandana #cadarmurah #niqab #niqabis #niqabmurah #niqabyaman #cadaryaman2layer #cadaryamandoublelayer #niqabmalaysia #niqabhitam #niqabstyle #niqabonlinemalaysia #cadaryamanrampel #cadarbandanahiddeneye #bandanahiddeneye #niqabhiddeneyes #niqabninja #niqabhiddeneye2layer #qibtiyyahexclusive #cadarbutterfly #niqabbutterfly

0💬

🌸Niqab Fatimah🌸

Tiada jahitan bawah mata✔️
Mesra Speacky ✔️
Lembut ✔️
Ringan ✔️
Flowy ✔️
Iron Less ✔️
Tidak jarang ✔️
Murah ✔️
Selesa ✔️
Pelbagai pilihan warna ✔️
.

Harga RM10 tidak termasuk pos.
Pembelian 10helai Percuma Pos dalam Malaysia.
.

Baca feedback di 👉 #naoramairaqueen
.

#niqab #niqabi #niqabis #niqabmurah #niqabmalaysia #niqabchiffon #niqabwarnawarni
#niqabhalf #purdah #naoramairaniqab #naoramaira #

0💬

In Frame: Cadar Tali
.
Super Best Seller Product: 10 Cadar Baby Doll Anizah Khimar
.
Cadar itu bisa menjadi sunnah dan wajib unutk setiap muslimah kenakan. Namun itu menjadi pilihan untuk mengenakannya atau tidak. Ketika muslimah memilih untuk mengenakan, maka mereka memiliki kebutuhan cadar masing-masing.
.
Untuk itu, Anizah Khimar memberikan banyak pilihan model cadar dari yang simple dengan harga miring namun dengan kualitas mewah.
.
Maka, tidakkah Anti tertarik dengan cadar dari Anizah Khimar ini?
.
Spesifikasi
- 10 Cadar berbahan ceruti baby doll
- Dengan jahitan kualitas butik yang rapi dan halus
- Bertekstur halus dan dingin sehingga nyaman di pakai
- Sangat mudah untuk bernafas karena seratnya yang renggang
- Tidak terawang dengan aplikasi double layer
.
Harga Cadar
- Cadar Tali: Rp 51.000,-
- Cadar Tali 2: Rp 59.000,-
- Cadar Bandana 1: Rp 57.000,-
- Cadar Bandana 2: Rp 61.000,-
- Yaman Double Layer: Rp 113.000,-
- Yaman Rampel 1: Rp 133.000,-
- Yaman Rampel 2: Rp 135.000,-
- Yaman Rampel 3: Rp 125.000,-
- Cadar Bandana Hidden Eye: Rp 65.000,-
- Cadar Butterfly: Rp 150.000,-
.
HargaKhimar
- Size L: Rp123.000,-
- Size XL: Rp128.000,-
.
Size Cadar
- Belahan Mata: 21cm
- Panjang Tali: 83cm
- Panjang: 47cm
- Lebar: 38cm
.
Size Khimar
- L: P. Depan: 90cm P. Belakang: 120cm
- XL: P. Depan: 95cm P. Belakang: 140cm
.
Untuk Pemesanan Cepat
Ketik Format WA:
(Nama Lengkap) - (Alamat Lengkap + Kode Pos) - (Nomor HP) - (Kode Barang)
.
Kirim ke:@mitraanizahkhimar
Cek: @kataloganizahkhimar
Follow juga: @anizahforniqab
.
NB: Stok sangat terbatas pesan sekarang atau menyesal!!!
.
#anizahKhimar #anizahforniqab #kataloganizahkhimar #mitraanizahkhimar #modernminimalist #yukberjilbabsyari #pedulijilbab #cadar #cadartali #cadarbandana #cadarmurah #niqab #niqabis #niqabmurah #niqabyaman #cadaryaman2layer #cadaryamandoublelayer #niqabmalaysia #niqabhitam #niqabstyle #niqabonlinemalaysia #cadaryamanrampel #cadarbandanahiddeneye #bandanahiddeneye #niqabhiddeneyes #niqabninja #niqabhiddeneye2layer #qibtiyyahexclusive #cadarbutterfly #niqabbutterfly

0💬

In Frame: Cadar Tali
.
Super Best Seller Product: 10 Cadar Baby Doll Anizah Khimar
.
Cadar itu bisa menjadi sunnah dan wajib unutk setiap muslimah kenakan. Namun itu menjadi pilihan untuk mengenakannya atau tidak. Ketika muslimah memilih untuk mengenakan, maka mereka memiliki kebutuhan cadar masing-masing.
.
Untuk itu, Anizah Khimar memberikan banyak pilihan model cadar dari yang simple dengan harga miring namun dengan kualitas mewah.
.
Maka, tidakkah Anti tertarik dengan cadar dari Anizah Khimar ini?
.
Spesifikasi
- 10 Cadar berbahan ceruti baby doll
- Dengan jahitan kualitas butik yang rapi dan halus
- Bertekstur halus dan dingin sehingga nyaman di pakai
- Sangat mudah untuk bernafas karena seratnya yang renggang
- Tidak terawang dengan aplikasi double layer
.
Harga Cadar
- Cadar Tali: Rp 51.000,-
- Cadar Tali 2: Rp 59.000,-
- Cadar Bandana 1: Rp 57.000,-
- Cadar Bandana 2: Rp 61.000,-
- Yaman Double Layer: Rp 113.000,-
- Yaman Rampel 1: Rp 133.000,-
- Yaman Rampel 2: Rp 135.000,-
- Yaman Rampel 3: Rp 125.000,-
- Cadar Bandana Hidden Eye: Rp 65.000,-
- Cadar Butterfly: Rp 150.000,-
.
HargaKhimar
- Size L: Rp123.000,-
- Size XL: Rp128.000,-
.
Size Cadar
- Belahan Mata: 21cm
- Panjang Tali: 83cm
- Panjang: 47cm
- Lebar: 38cm
.
Size Khimar
- L: P. Depan: 90cm P. Belakang: 120cm
- XL: P. Depan: 95cm P. Belakang: 140cm
.
Untuk Pemesanan Cepat
Ketik Format WA:
(Nama Lengkap) - (Alamat Lengkap + Kode Pos) - (Nomor HP) - (Kode Barang)
.
Kirim ke:@mitraanizahkhimar
Cek: @kataloganizahkhimar
Follow juga: @anizahforniqab
.
NB: Stok sangat terbatas pesan sekarang atau menyesal!!!
.
#anizahKhimar #anizahforniqab #kataloganizahkhimar #mitraanizahkhimar #modernminimalist #yukberjilbabsyari #pedulijilbab #cadar #cadartali #cadarbandana #cadarmurah #niqab #niqabis #niqabmurah #niqabyaman #cadaryaman2layer #cadaryamandoublelayer #niqabmalaysia #niqabhitam #niqabstyle #niqabonlinemalaysia #cadaryamanrampel #cadarbandanahiddeneye #bandanahiddeneye #niqabhiddeneyes #niqabninja #niqabhiddeneye2layer #qibtiyyahexclusive #cadarbutterfly #niqabbutterfly

4💬

Assalamualaikum semua. Semoga dalam lindunganNya ☺️

Jannah nak kongsi cerita sikit 🌸
Dulu, Jannah nak beli niqab tapi tak tahu nak beli niqab apa. Lagipun tak tahu sangat pasal niqab ni, tak tahu material apa yang best untuk pakai niqab agar rasa selesa dan mudah bernafas.

Lepas tu, tak tahu langsung cara nak pakai niqab dengan betul. Jannah tengok cara-cara pakai niqab di youtube dan tanya kawan, minta kawan ajarkan. Alhamdulillah, sekarang dah pandai pakai. Yeyyy! 😘

Jannah lebih suka pakai niqab 2 layer ❤️ Mungkin awak suka pakai niqab 1 layer atau purdah half. Hehe. Pertama kali pakai niqab, Jannah pakai Niqab Qibtiyyah 2 layer QE macam dalam gambar ni. Masya Allah, material aritachi no.1 (hadapan) dan material chiffon (belakang) yang sangat selesa, tiada jahitan di bahagian bawah mata. Sangat ringan dan lembut. Siapa pakai, memang tak menyesal, sebab memang rasa best! Belum cuba, belum tahu. Nak tahu? Kena cuba dulu 😍

MATERIAL : ARITACHI NO.1 + CHIFFON
PRICE : RM59.00
POSTAGE : RM7 (SM) / RM11 (SS)

Whatsapp +6011-29325352 to order.

#qibtiyyahexclusive #qequeens #niqab #niqabis #niqabmurah #niqabhitam #niqab2layer #niqabmalaysia #niqabmurahmalaysia #niqabqibtiyyah #niqabqibtiyyahexclusive #niqabqe #niqabqibtiyyah #qibtiyyahexclusive2017 #sayajualniqab #qelovers #niqabviral #teamnurainlegacy #paryparyqeklang #qibtiyyahthenuruljannah_

0💬

Bersabarlah,
Jika mereka masih membandingkan dirimu yang dulu dan dirimu yang sekarang.
Kerana Allah sedikit pun tidak membezakan,
Antara dirimu yang jahiliyah,
Dan dirimu yang berusaha menggapai redha-Nya.
Teruslah bersabar,
Itu tandanya Allah masih menguji..
Hingga keikhlasanmu hanya keranaNya.
Benar-benar untukNya.
~Sesungguhnya derita yang diberi ALLAH perlukan jiwa lunak untuk membaca hikmah di sebalik takdirNya.
When you don’t understand what is going on in your life, put your complete trust in Allah and believe there is nothing too hard for Him.
Trust Allah!
#smilealways
#tyarapremium #wideshawltyara #bridal #pengantinberniqab #weddingmuslimah #oversizewideshawl #queenofnaaba #niqabmalaysia #niqabexclusive #niqabaritachi #niqabnaaba #niqabNE #niqabcantik #naabaraya #niqabis #niqab #naabafairies #niqab1layer #niqabmuslimah #niqabbox #niqabhitam #niqabvshape #niqabninja #niqabviral

0💬

Nama: Niqab Fatimah
Jenis: Niqab Half 2layer.
Curve.
Fabrik: Chiffon Georgette/Heavy Chiffon
Ukuran: 14' -+ X 19' -+
.

Tiada jahitan bawah mata✔️
Mesra Speacky ✔️
Lembut ✔️
Ringan ✔️
Flowy ✔️
Iron Less ✔️
Tidak jarang ✔️
Murah ✔️
Selesa ✔️
Pelbagai pilihan warna ✔️
.

Harga RM10 tidak termasuk pos.
Pembelian 10helai Percuma Pos dalam Malaysia.
.

Baca feedback di 👉 #naoramairaqueen
.
Untuk order whatsapp +60179242938
.
#niqab #niqabi #niqabis #niqabmurah #niqabmalaysia #niqabchiffon #niqabwarnawarni
#niqabhalf #purdah #naoramairaniqab #naoramaira #niqabfatimah

0💬

Warna warni kehidupan..ada manis..ada pahit..ada suka..ada duka..
Jangan bersedih kerana dunia ni tempat sementara...💞 💖 Niqab Fatimah
💖Jenis: Niqab Half 2layer.
💖Curve.
.

Tiada jahitan bawah mata✔️
Mesra Speacky ✔️
Lembut ✔️
Ringan ✔️
Flowy ✔️
Iron Less ✔️
Tidak jarang ✔️
Murah ✔️
Selesa ✔️
Pelbagai pilihan warna ✔️
. 💰 Harga RM10 tidak termasuk pos.
📭 Pembelian 10helai Percuma Pos dalam Malaysia.
.

Baca feedback di 👉 #naoramairaqueen
.
. 👉 Nak order Niqab Fatimah ni boleh whatsapp akak
📲 0124679173

#AinulMardhiahCollection #assalamualaikum #niqab #niqabi #niqabis #niqabmurah #niqabmalaysia #niqabchiffon #niqabwarnawarni
#niqabhalf #purdah #naoramairaniqab #naoramaira #niqabfatimah #sayajualniqab #sayajualonline

10💬

Bismillah...
.
Purdah /bawal curve / Niqab Cantik..
.
Jualan Harga Mampu Milik. Runcit & Borong . Material tip top berkualiti😍.. Tak panas . Tak jarang . Tahan kedut . Tiada jahitan bawah mata. Ready Stok❤️..
.
Berminat👇
www.wasap.my/60145087219
www.wasap.my/60145087219
www.wasap.my/60145087219
.
.
#ashfarcollections #purdahmurahmurah #niqabbaru #niqabMalaysia #purdahhalf2layer #CantikSyarie #cantikpurdah #tudungmurah #Tutupaurat #hijabcantik #jubahmalaysia #hargaletops #mampumilik #purdahborong #purdahgetah #purdahtali #purdahrm7 #niqabrm17 #niqab1layer

0💬

3 perkara yg perlu dielakkn semasa berdiet.
.
Tak bersarapan.
Bila kita bangun pagi,badan kita berada dlm keadaan sifar.akibat dr proses asimilasi & pembuangn toksin semasa tidur.Serta mgunakan seluruh tenaga dan nutrition yg kita ambil semalam,jadi badan sgt mmerlukan zat nutrition yg baru diawal pagi.Tidak mengambil sarapan mbuatkn metabolism menurun serta sangat bernafsu ketika makanan tengahari nnt.
.
Makan makan bergoreng...
Ramai yg tak faham,makanan bergoreng akan datang dgn pakej omega6 dr minyak masak yg digunakan dan kalori lbh tinggi dr makann rebus/steam/panggang.Kita diet sebab nak sihat & kurus tapi dlm masa yg sama kita tambah lemak dari makanan kita.
.
Air putih yg cukup
70% badan kita terdiri dr air.1/3 kantung usus kita pun adalah bahagian air dan proses perkumuhan dari air membantu mengalirkan aliran toksin dlm badan kita secara natural.Terutama bila mula mengamalkn makanan berfiber,protien.mmg kecukupan air menjadi faktor penting.Air yg cukup dlm badan membuatkan kita lebih tahan lama kenyang dan membantu metabolisma terus tinggi.Selalu perhatikan warna air kencing,jika ia jernih putih elok menandakn badan kita keadaan cukup air.Jika sebaliknya maka memang perlu minum lebih air.

#allahkuasamakhluktiadakuasa#manfaatmudharatdariallah #tiadayangmustahilbagiALLAH .
Coach Ummi +60134164244

#teamnickhinhussien #ummiladyinblack coachummi #losebellyfat
#loseweight
#pehabesar #bakarlemakperut #kempiskanperut
#makanbanyak #hijabfashion #hijabstyle
#healthylifestyle #herbalifediet #muslimahfashion #masturat #niqabmalaysia
#bajubigsize #tipsdiet
#tipssihat #gemukisawesome #kempiskanperut

0💬

Kalau kamu tidak boleh tarik orang ke syurga, jangan pula kamu tarik orang ke neraka.
.
.
Untuk pembelian, WhatsApp or Telegram
📞 +60176764786
📞 +60176764786
📞 +60176764786
.
#GangstaQEKL #StokisQibtiyyahExclusiveKL #QibtiyyahExclusiveKualaLumpur #QibtiyyahExclusiveMalaysia #niqabQibtiyyah
.
Prefer to try it first? No problemo.
Walk-in by appointment to:
1/ University of Malaya
.
We are #shippingworldwide too!
Payment can be made via PayPal, Western Union, Moneygram, Mastercard or Visa.
.
We also provide #cashondelivery to your doorstep with affordable delivery charge. Contact our team near you:
🚙💨 KUALA LUMPUR (017-6764786)
🚙💨 UiTM PUNCAK ALAM/GOMBAK (018-2575623)
🚙💨 BANGI/DENGKIL/PUTRAJAYA (012-2356945)
🚙💨 AMPANG (011-23113206)
🚙💨 MANJONG, PERAK (019-2695411)
🚙💨 HULU LANGAT (011-29035631)
🚙💨 IPOH, PERAK (017-5998812)
🚙💨 KUALA KETIL, KEDAH (019-4506557)
-----------------------------------------------
.
#readystockniqab
#niqabMalaysia
#niqabmurah
#niqabselesa
#niqabstyle
#niqabonline
#niqabviral
#niqabi
#niqabis
#purdahMalaysia
#purdahonline
#purdahmurah
#purdahtali
#purdahhitam
#niqab
#cadarMalaysia
#sayajualniqab
#sayajual
#umrahhajj
#islam
#sunnahstyle

3💬

Dari sisi Tepi Niqab 3layer 2 Tingkat belakang.

#niqabyamanborong
#khimaryamanborong
#pembekalniqabyemen

2💬