#nocollagen

Nak bersiap cepatttt dan hasilnye cantik flawless mulus gebus n glowing? .
.
Try lee Blinq Foundation ni, plus foundation ni hanya perlu cuci muka dgn air๐Ÿ˜ฑ
.
No more make-up remover , paling penting, xperlu ragu ragu time solat samada mekap dh cuci bersih or tak sbb nye foundation ni mesra solat , semua orang waaaajib adeeee!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜

1๐Ÿ’ฌ

Untuk mendapatkan apa yg kamu SUKA, pertama kamu mesti sabar dengan apa yg kamu BENCI..๐Ÿ˜Š
.
-Imam AlGhazali-
.
Assalamualaikum,
Happy weekend pretty๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•

1๐Ÿ’ฌ

FEEDBACK BLINQ FOUNDATION !!
=========================
.
Kenapa Perlu Pilih Blinq Foundation???
โœ”๏ธKULIT JADI LEMBUT
โœ”๏ธGLOWING
โœ”๏ธNAMPAK PERUBAHAN
.
Semestinyaa, nak keluar jangan lupa calit calit dengan BLINQ FOUNDATION untuk melindungi kulit wajah anda. :)
Dan yang penting sekali foundation ni MESRA solat!
.
.
Siapa nak!! Whatsapp sekarang ๐Ÿ˜Š
Boleh direct whatsap +6011-35345677.
Untuk pertanyaan.

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

Uishh... Xtau nak ckp ape lagi... Ni combo #boosterwhitening dan #boosterwhiteningpremium kesannye meletup2๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak order???? Whatapps sis - 0173608623 - 0173608623 - 0173608623

#putihgebu #hilangjerawat #hilangjeragat
#detox #putihmelepak #mutiara #serbukmutiara #nocollagen

0๐Ÿ’ฌ

BARU MKN 2 BIJI DAH DPT KESAN WOW๐Ÿ˜ฑBLM LAUNCH LAGI TP KESANNYA ๐Ÿ˜ฑ MAK AII
.
Nak tau x apa yg buatkan vitamin xx Charms utk PUTIH satu bdn ni 13x lbh PANTAS & SEMULAJADI dr vitamin2 lain dlm psrn?
.
Sbb gabungan bahan yg ada dlm vitamin ni adalah YG PLG TERBARU dan TERPANTAS utk kulit kt ni disalin LEBIH CERAH dr sblmnya..
.
SIAPA YG PATUT cuba?
โœ”๏ธYg ada jeragat degil
โœ”๏ธYg ada parut hitam yg degil
โœ”๏ธTona kulit xsekata
โœ”๏ธYg muka sentiasa naik jerawat.
.
Baru 2 biji dah nampak kesan..KALAU 100 biji? Tak tau la cerah mana kan๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ PUTIH FLAWLESS dgn VIT XX CHARMS..
Dgr cerita minggu ni nak bakal landing dr Jepun๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nak 2 botol ke 3 botol?
.
.
Klik sini ye sis๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“žhttp://irleena0132225853.wasap.my
๐Ÿ“žhttp://irleena0132225853.wasap.my
๐Ÿ“žhttp://irleena0132225853.wasap.my

NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH?
Jom klik sini je www.charms.my

Nak jd Dropship? Terus klik๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“žhttp://irleena0132225853.wasap.my
๐Ÿ“žhttp://irleena0132225853.wasap.my
๐Ÿ“žhttp://irleena0132225853.wasap.my

#solekdanrawat
#raiseyourlife
#irleenabeauty
#charms
#charmsfoundation
#charmsmalaysia
#vitaminc #vit
#kecantikan
#meletop #viral
#tvalhijrah #motifviral
#nasilemakkopio #nlko
#tv3 #tv9 #astro #titiancinta
#whi #nona #aurora
#natural #putrajaya
#sayajual #sayapakai
#bazaarpaknil
#natural
#misiviralcharms
#nocollagen

0๐Ÿ’ฌ

Bibir menawan bak strawberry ๐Ÿ˜‚. Okk jomjom jangan menyesal tak beli sekarang. NO PLUMBUM, NO PETROLEUM, NO PARABEN... kita organic produk.. sihatkan bibir lepas seharian dok pkai lipmatte.. rm35/set
Postage rm8sm, rm11ss.
#lipscrub #lipbalm #homemadelipbalm #homemadelipscrub #strawberrylipscrub #strawberrylipbalm #produkviral #sayajual #nocollagen #noparaben #noplumbum

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Christmas Lips @maccosmetics the right makeup can enhance what you have there need collagen ๐Ÿ˜Š #lategram .
.
#christmaslips #mac #lategram #nofillers #nocollagen

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Salah 1 keistimewaan DEWYGLOW โคต๏ธโคต๏ธ โŒ TAK ADA GLUTATHIONE !! Eh bukan ke glutathione boleh putihkan kulit ke?
Mmg la glutathione nie bnyak kebaikannya .
Tapi sebenarnya , ada jgk bahayanya klau mkn supplement yg mngandungi glutathione .

BAHAYA GLUTATHIONE โคต๏ธโคต๏ธ Suplemen yg mengandungi gluta :
โžก๏ธ Gatal-gatal kulit, ruam, dan bengkak .
โžก๏ธ Kesan sampingan masalah bernafas atau sesak di tekak atau dada .

Suntikan gluta :
โžก๏ธ Meningkatkan peluang untuk mendapat kanser kulit dan masalah kulit yg lain .

Ualls xperlu ambik glutathione sbb dgn vitamin c orgainik dah cukup untuk putihkan kulit uollls.

Kenapa perlu bahayakan diri? Badan ualls kan nak guna lama. So kena la allert pasal kesihatan. ๐Ÿ˜‹

#DEWYGLOW
#TakPernahTakCantik
#dewyglowvitc
#dewyglowvitawhite
#dewyglowvitaminc
#organicvitaminc
#vitamincorganik
#nocollagen
#nochemical
#nogluthatione
#allsareorganic
#thebestvitaminc
#sisjualdewyglow
#sisjualsismakan
#jomcantiksamasama

0๐Ÿ’ฌ

โ—๏ธBAHAN ORGANIK SEMULAJADIโ—๏ธ
tahu tak,vitamin c jenis organic ni lebih berkesan dari injection vit c tau..tak payah susah susah nak menahan sakit kena inject..paling penting selamatโ—๏ธ

#dewyglow
#takpernahtakcantik
#dewyglowvitc
#dewyglowvitaminc
#dewyglowvitawhite
#thebestvitaminc
#organivitaminc
#vitamincorganik
#nocollagen
#nochemical
#nogluthatione
#allsareorganic
#sisjualdewyglow
#sisjualsismakan
#trustedseller
#jomcantiksamasama

0๐Ÿ’ฌ

Baru 3 botol , kulit sis dah makin cantik ๐Ÿ˜

Mula mula tak perasan ,
Tapi suami sis tegur kulit Sis makin cerah , makin bersih.
Sis pun berlari dekat cermin , haah la betul !
Parut pun makin kurang !
Dah tak kusam macam dulu .
Seronok nya ๐Ÿ˜Š

#dewyglow
#dewyglowvitc
#dewyglowvitawhite
#vitaminc
#organicvitaminc
#vitamincorganik
#thebestvitaminc
#nocollagen
#nochemical
#nogluthatione
#allsareorganic
#takpernahtakcantik
#3kalilebihpeloless
#sisjualsismakan
#sisjualdewyglow
#trustedseller
#jomcantiksamasama

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

MAKIN CERAH DAN LICIN โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ Iyeeeeee...ni lelaki yang consume..sapa cakap lelaki tak boleh ambik dewyglow? Mesti la boleh chuolsss

Orang lelaki pun concern kan kulit dia, kita yang pompuan ni pandang sebelah mata .
Buat malu jur . Hihi ๐Ÿ˜ท

#dewyglow
#dewyglowvitc
#dewyglowvitawhite
#takpernahtakcantik
#nonchemical
#nocollagen
#noglutathione
#3kalilebihpeloless

0๐Ÿ’ฌ

FUNGSI #DEWYGLOW โœ… Mencerahkan kulit muka & seluruh badan
kulit kelihatan lebih lembut, halus and glowing โœ… Mampu mencerahkan kulit bayi jika anda menyusu/hamil โœ… Merawat masalah jerawat muka & badan โœ… Memudarkan parut jerawat & kesan luka. โœ… Menghilangkan jeragat
โœ… Memulihkan kesan kulit terbakar akibat sinaran matahari (sunburn)
โœ… Menghilangkan masalah kulit kusam/tidak sekata
โœ… Menggalakkan pertumbuhan tisu & collagen kulit
โœ… Mengurangkan alergi seperti resdung, alergi kulit โœ… Meningkatkan imuniti badan, kurangkan demam dan jangkitan
selsema. โœ… Melawas dan melancarkan kitaran haid.
โœ… Membekalkan 1000mg Vitamin C bagi yang malas atau tidak gemarkan buah buahan

#dewyglow
#dewyglowvitawhite
#dewyglowvitc
#vitamincorganik
#organicvitaminc
#nocollagen
#nonchemical
#nogluthatione
#allsareorganic
#takpernahtakcantik
#3kalilebihpeloless
#thebestvitaminc
#sisjualsismakan
#trustedseller

0๐Ÿ’ฌ

Kenapa ViT C kemam/hisap lebih berkesan??? Jom hadam info ni ye

PENYERAPAN
Kawasan mulut mengandungi sejumlah besar saluran darah kecil yang dipanggil kapilari.Vitamin melalui membran mukus secara langsung ke kapilari dan diangkut ke dalam aliran darah melalui saluran darah yang lebih besar.

KECEKAPAN
Vitamin yg dikemam@hisap secara langsung diserap ke dalam aliran darah, tanpa masuk ke sistem penghadaman. Keputusannya, vitamin lebih cepat diserap. Selepas diuji, ternyata kandungan vitamin dalam darah adalah tinggi selepas 10-15minit pengambilan vitamin secara sublingual ataupun 'kemam', yang biasanya lebih cepat daripada vitamin atau ubat yang diambil melalui laluan mulut atau telan begitu sahaja.

So Dewyglow VitC memang terbaik !
Patutlah kesan seawal 7 hari ๐Ÿ˜

#dewyglow
#dewyglowvitawhite
#dewyglowvitc
#vitamincorganik
#organicvitaminc
#nochemical
#nocollagen
#nogluthatione
#allsareorganic
#thebestvitaminc
#takpernahtakcantik
#3kalilebihpeloless

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Uols ada masalah kulit putih tangan gelap tak?
Malu nak selfie dengan tangan ?
Sebenarnya itu perkara biasa untuk orang yg hanya pentingkan penjagaan muka je . Tempek skincare tapi yang lain lupe nak jaga ๐Ÿ˜™

Yang tak konpiden tu ,
Whatssap sis , sis boleh tolong awok awok ๐Ÿ˜‰

#dewyglow
#dewyglowvitc
#dewyglowvitawhite
#vitamincorganik
#organicvitaminc
#thebestvitaminc
#nocollagen
#nochemical
#nogluthatione
#sisjualsismakan
#takpernahtakcantik
#3kalilebihpeloless

0๐Ÿ’ฌ

" MUKA AKAK DAH LICIN PUTEH "
Wahhh balik kampung haritu pakat kena puji dengan kawan kawan . Diorang dok pegang2 muka akak , tangan akak . Kata akak dah tak macam dulu , gelap muka banyak jerawat ๐Ÿ˜ญ

Akak pun sharing la , akak dok amal DewyGlow VitC masuk 4 botol dah . Dorang semua kirim kat akak nak beli ni. Nak Order lagi 5 botol boleh tak? "
letop kan Feedback akak ni?
Meh order dengan sis , whatssap 0182820429.

#dewyglow
#dewyglowvitc
#dewyglowvitawhite
#vitamincorganik
#organicvitaminc
#nochemical
#nocollagen
#nogluthation
#thebestvitaminc
#trustedseller
#sisjualsismakan
#takpernahtakcantik
#3kalilebihpeloless

0๐Ÿ’ฌ

Dua dua orang pengguna DewyGlow VitC ni hepi sangat!
Jerawat dorang kecut tau .
Baru masuk 2 botol je chuolss โค๏ธ #dewyglow
#dewyglowvitc
#dewyglowvitawhite
#vitamincorganik
#organicvitaminc
#thebestvitaminc
#nochemical
#nogluthatione
#nocollagen
#allsareorganic
#3kalilebihpeloless

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Amboi lepas comsume DewyGlow VitC ni makin menjadi jadi lawa dia .
Kita yang perempuan ni pun tak jemu tengok.
Alhamdulillah seronok dapat feedback dari customer macam ni .
Sekurang nya kita dapat bantu selesai kan masalah orang yang teringin nak rasa konpiden cantik ๐Ÿ˜˜ .

#takpernahtakcantik
#dewyglowvitc
#dewyglowvitawhite
#dewyglow
#vitamincorganik
#organicvitaminc
#thebestvitaminc
#nocollagen
#nochemical
#nogluthatione
#allsareorganic
#3kalilebihpeloless

0๐Ÿ’ฌ

Sis ni seronok sangat tau !
Ye laaa , kulit dah makin cantik sejak consume 2 botol DewyGlow VitC.
Nak keluar rumah , nak jenjalan ,
Tayah pakai krim pape , bedak pun takperlu dah ๐Ÿ˜‰
Best kan?

#dewyglowvitc
#dewyglow
#dewyglowvitawhite
#vitamincorganik
#organivitaminc
#thebestvitaminc
#takpernahtakcantik
#nochemical
#nocollagen
#nogluthatione
#allareorganics

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ’ŸDewyglow tu apa ?๐Ÿ’Ÿ (+)๐Ÿ’œPURE VITAMIN C (1000 mg) .
Vitamin C memang bagus untuk jadikan kulit uolss cerah glowing . Dah terbukti ! Testimoni Dewyglow dah ada beribu ribu testimoni .Banyak ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š (+)๐Ÿ’œTABLET STRAWBERI YG SEDAP
sangat sesuai untuk uolss yang tak suka menelan pil2 ni . Dewyglow ni macam "candy" je . Masam2 manis gitu . (+)๐Ÿ’œBAHAN ORGANIK SEMULA JADI. .
Tahu tak ? Vitamin C jenis organik ni lebih berkesan dari INJECTION vitamin . Tak yah la uolss nak menadah lengan menahan sakit kene cucuk ! (+)๐Ÿ’œDIBUAT DARI EXTRACT BUAH BUAHAN Ingredients nya 100% buah, siapa yg takut risiko cancer /cyst sebab amik collagen tu, sesangat la sesuai . TAKDE COLLAGEN ! (+)๐Ÿ’œADA KELULUSAN Jangan risau buah pinggang rosak / masuk hospital sebab "taksub" nak putih .Dewyglow dah dapat rujukan KKM dan akta makanan tambahan ye . Confirm selamat, don't worry ! (+)๐Ÿ’œKEMAM SEBIJIK JE SEHARI
Takyah sapu , tayah telan berpuluh bijik sehari . Just kemam sebiji sehari pun dah cukup uolss.Wahhh senang betul nak cantik. Sedap pun sedap ! (+)๐Ÿ’œRAMAI ORANG BOLEH CONSUME
Dari awal remaja 14 tahun sampai lah nenek umur 65 pun masih boleh consume Dewyglow . Yang penting , yang PREGGY dan MENYUSU pun boleh amik . Insya allah, baby uolss pun akan putih sekali ! Apa kandungan DEWYGLOW niโ“

Dewyglow hanya mengandungi Pure Vitamin C 1000mg dan ekstrak buah-buahan . โŽcollagen.
โŽmarine. โŽbahan kimia. ๐Ÿ’œHanya bahan ORGANIK .
Sebab tu yang preggy , yang period , yang breastfeeding semua boleh makan .
Yang takleh makan collagen macam orang yg ada cyst , thyroid , sensitif kat seafood . DEWYGLOW mmg diciptakan untuk uolss๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โœ… Berminat?
Dm @ whatsapp sis 0182820429

#dewyglow
#dewyglowvitc
#dewyglowvitawhite
#vitaminc
#vitamincorganik
#organivitaminc
#nochemical
#nocollagen
#noglutathione
#allareorganic
#thebestvitaminc
#takpernahtakcantik

0๐Ÿ’ฌ

Inginkan Transformasi 360 darjah??? Dewyglow khas untuk golongan berumur 14 tahun ke atas ,
lelaki ataupun perempuan
yang sering alami masalah parut sukar hilang
dan masalah kulit kusam disebabkan faktor usia dan persekitaran .

Kalau uols ada masalah ni ,
Wajib cuba Dewyglow tau .

Wassap sis ok 0182820429 ๐Ÿ˜€

#dewyglow
#dewyglowvitc
#dewyglowvitawhite
#vitaminc
#vitamincorganik
#organicvitaminc
#takpernahtakcantik
#3kalilebihpeloless
#nochemical
#nocollagen
#noglutathione
#allareorganic
#thebestvitaminc

0๐Ÿ’ฌ

.
KENAPA PERLU INJECT UNTUK CERAH GEBU SATU BADAN ???!
.
3 KALI LEBIH PELOLES DENGAN 1000 MG VITAMIN C ! .
.
Tak perlu cari supplement yg lain !!DEWYGLOW NI DAH terbukti SELAMAT & TERBAIK !!! .
HARGA MAMPU MILIK โŒTAK PERLU BANCUH!
โœ”๏ธ CUMA PERLU KEMAM !

AMBIL SEBIJI SAHAJA SEHARI PAGI ATAU MALAM !
.
Tak sampai 7 HARI DAH NAMPAK KESAN !
Kulit lembap giler ko !!! Dah tak payah susah susah ko nak tonyoh losyen. EKSTRAK BUAH PALING POWER ! . โ–ช๏ธ DELIMA โ–ช๏ธ STRAWBERI
โ–ช๏ธ ACAI BERI
โ–ช๏ธ ROSE HIP
โ–ช๏ธ LEMON
โ–ช๏ธ OREN

JANGAN TUNGGU LAMA- LAMA.
Jom cantik sama-sama??? Dm or pm sis ๐Ÿ˜€

#dewyglow
#takpernahtakcantik
#dewyglowvitawhite
#dewyglowvitc
#vitaminc
#vitamincorganik
#organicvitaminc
#takpernahtakcantik
#3kalilebihpeloless
#nochemical
#nocollagen
#noglutathione

0๐Ÿ’ฌ

ASSALAMUALAIKUM SEMUA!
.
SETIAP PEMBELIAN MULAI 5/11-5/12 ANDA LAYAK MENANG VIT XX CHARMS!! KESAN 5 BINTANG HARGA 1 BINTANG!
.
Mkn 2 biji sehari
pagi ATAU malam..BANGUN PAGI MEMANCAR2..LPS SEBULAN tak taula melepak memancar macam mana!
.
Siapa yang SESUAI mengambilnya?
> Lelaki /Wanita yang ingin mendapatkan KULIT YG CERAH & BERSERI SATU BADAN.
> Mereka yang mempunyai masalah JERAGAT YG DEGIL
> Mereka yang mempunyai masalah TONA KULIT TDK SEKATA/KUSAM
> Mereka yang mempunyai masalah PARUT JERAWAT YG HITAM/MERAH
> Mereka yang mempunyai PORI-PORI BESAR/PARUT BERLUBANG
.
NO KOLAGEN
NO PRESERVATIVES
.
1 BOTOL 30 biji
1 biji 1000mg.
.
.
Untuk info lanjut sila wasap :
๐Ÿ“žhttp://irleena0132225853.wasap.my
๐Ÿ“žhttp://irleena0132225853.wasap.my
๐Ÿ“žhttp://irleena0132225853.wasap.my

#solekdanrawat
#raiseyourlife
#irleenabeauty
#charmsglow
#charmsfoundation
#charmsmalaysia
#vitaminc #vit
#putihsatubadan
#nocollagen #tanpakolagen
#meletop #viral
#tvalhijrah #motifviral
#nasilemakkopio #nlko
#tv3 #tv9 #astro #titiancinta
#whi #nona #aurora
#natural #putrajaya
#sayajual #sayapakai
#bazaarpaknil

0๐Ÿ’ฌ