#nucifera

Tips nak kekalkan gigi sihat mesti gosok gigi minimum 2 kali sehari tau πŸ˜‰

#tipsnucifera #nuciferateethwhitening #nucifera

0πŸ’¬

*BOLEH KE GUNA ARANG AKTIF NI?* Say No More kepada keraguan anda πŸ˜‰

Pss lagi satu arang aktif ni bukan macam arang awak buat BBQ tu tau! Arang aktif ni saiznya lebih halus (200mash) and pembakarannya lebih teratur dan terperinci 😍

KLIK LINK DI BIO! . . CEPAT 😘😘 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

Nak gigi putih seawal 3 hari????
.
#NuciferaTeethWhitening dapat memutihkan gigi anda seawal 3 hari sahaja.
Dijamin selamat dan pastinya berkesan. Rujuk #TestimoniNucifera
.
whatsapp 01135622787 sekarang untuk dapatkan harga promo
. *Nucifera Teeth whitening Powder*
*KKM - ( NOT160303473K )* Apa yang Anda Dapat Jika Menggunakan Nucifera :) *Nucifera 5 dalam 1 :-*
➑  Memutihkan gigi serta membuang plak
➑  Detoks mulut dan gigi
➑  pH Balance mulut
➑  Menghalang kaviti
➑  Menghalang mulut berbau *Berapa lama ambil masa untuk gigi putih?*
➑ Kesan Perubahan Awal dalam 7 hari ***_Bergantung pada keadaan gigi semasa_ *Ada Kesan sampingan?*
➑ Tiada *Apa Kandungan Nucifera?*
➑ 100organik Coconut Shell
➑ Serbuk Arang Aktif gred pharmaseutikal
.
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #nuciferateethwhitening #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #testimoninucifera #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #cantiks #janganmengata #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #TestimoniNucifera

0πŸ’¬

Korang tengok lah sendiri. Artis pun pakai produk kitorang. Cepat cepat lah order. Cepat cepat pm dm semua...Harga promosi ni...
.
πŸ”΅ Muka dah putih, tapi gigi kuning?
πŸ”΅ Muka gelap, tapi mesti lah nak gigi putih kan?
πŸ”΅Nak putih kan gigi, tak payah jumpa doktor dah.
πŸ”΅Nak gigi putih seputih-putihnya?
πŸ”΅Nak gigi putih umpama merpati putih?
πŸ”΅ Nak tahu rahsia nya? ❀️Nucifera Teeth Whitening lah
Dijamin halalan toyiban..hee..cepat cepat dapat kan segera stok promosi ni..dm untuk info selanjutnya..
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigiputih #datovida #teeth #teethwhitening #whiteteeth #teethwhiteningkit #belicepat #hargapromosi

0πŸ’¬

*3 MINGGU KESAN MEROKOK HILANG*

_"kesan merokok hilang selepas saya guna nucifera selama 3 minggu"_ En. X

__________________________________

Adakah anda mempunyai kenalan /orang terdekat yang mempunyai masalah GIGI KUNING serta KARANG GIGI akibat merokok?

Kenalkan NUCIFERA ini kepadanya hari ini πŸ˜‰

Walaupun awak rasa awak tak perlukan NUCIFERA, tapi membantu mereka yang memerlukannya, satu perkara yang baik bukan? *Sharing is Caring* πŸ’• πŸ“±berminat? jom order dgn kami ⬇ click untuk pertanyaan
http://www.wasap.my/60133307532/
http://www.wasap.my/60176742609/ .
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0πŸ’¬

"Karang Gigi / Plak pada gigi pun boleh tanggal lepas sebulan guna #Nucifera"
.
Nucifera bukan je boleh putihkan gigi tau, tapi juga boleh menanggalkan plak pada gigi, menghilangkan mulut berbau dan baaanyak lagi.
.
Dapatkan mulut dan gigi lebih sihat dengan #nuciferateethwhitening .
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #nuciferateethwhitening #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #testimoninucifera #codklangvalley #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #janganmengata #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #TestimoniNucifera

2πŸ’¬

🌷swipe ➑ to see more 🌼
.
.
From the mud of adversity grows the lotus of joy, .
Breath in deeply and let your life unfold,
.
Discover yourself, like a lotus in full bloom... ,
.
Breath - Relax - Be Present .
#selfmotivation #icandoit #makethingshappen #movingon #gettingoverit #akuiso πŸ˜₯ #lotus #nucifera

9πŸ’¬

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera
.
1) Berat 100g(banyak)
.
2) Anggaran 450x penggunaan = 7 BULAN
.
3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan
.
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan
.
5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis
.
6) Lulus KKM
.
7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah

1πŸ’¬

GOOD MORNING!

Lepas minum kopi tu pastikan gunakan NUCIFERA untuk mengelakkan kekuningan dan bau mulut ye 😘. Bagi mereka yang masih tidak tahu apa yang NUCIFERA boleh bantu pada gigi anda, sila baca sedikit info di bawah.

Macam mana ia bertindak pada gigi.
πŸ›‘ Gigi kita kuning/berplak/karang adalah disebabkan oleh bahan2 food chemical seperti fast food, jeruk, air kopi, teh nescafe, pengambilan nicotine (perokok) dll.
πŸ›‘ Kebanyakan produk/makanan/minuman kita dimalaysia dah banyak menggunakan food chemical.
πŸ›‘ Punca mulut berbau disebabkan asid yg dah lama berada pada dinding mulut yg perlu didetoks untuk mengurangkan seterusnya menghilangkan.
πŸ›‘ Mulut, gigi dan gusi yg bebas dari asid, food chemical serta bakteria akan menyebabkan gigi menjadi lebih kuat, sihat dan tidak terancam pada sakit2 dan kerosakan gigi.

#nucifera #nuciferateethwhitening #nuciferawhiteningteeth #nuciferaselangor #nuciferashahalam #testimoninucifera

0πŸ’¬

Assalamualaikum. Pagi semua.. πŸ˜„
Jom teman sy cod Pemutih Gigi.. On the road to Pasir Gudang.. 🚘 πŸ‘±πŸ»β€β™€Agent Skudai / Johor Bahru *Tya sy harga promosi* πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
0167520117 πŸ“±0167520117

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#agentnuciferajohor
#momkidszone_mkz

0πŸ’¬

πŸ–€ Home sweet home πŸ–€

7πŸ’¬

Huyyoo gigi adik ni dah putih la. 😍😍😍😍 Barulah ade konfiden nak senyum depan orang kalau macam ni. πŸ˜ƒπŸ˜ƒ Ade sesiapa lgi nak try jugak nucifera arang pemutih gigi ni.
Kami bole cod putrajaya n johor bahru. Contact je +6019-2097827

Cepat2 sebelum promosi tamat sehingga stok habis. Sekarang ni pun stok dah tinggal sikit je ni. 😬😬 #nuciferalovers
#nucifera
#nuciferaarangpemutihgigi
#arangpemutihgigi
#teethwhitening

1πŸ’¬

Anda mungkin perlukan #nuciferateethwhitening ni jika anda...
βœ”οΈada masalah gigi kuning sbb anda coffee addicted atau perokok
βœ”οΈada masalah nafas berbau
βœ”οΈsuka selfie tapi gigi berkarang
βœ”οΈseorang yg pentingkan penjagaan gigi
βœ”οΈinginkan produk pemutih yg berkesan
Nucifera juga menjadi pilihan ramai celebrity Malaysia krn keberkesanannya sdh terbukti di mana ada banyak positive feedback yg kami terima drpd customer kami.
.
Ingin cuba tapi malu komen di sini?? Senang saja, DM saya atau whatsapp 0198213168 atau klik wasap link di bio (senang x perlu save number saya). .
COD AREA KOTA KINABALU setiap hari, POSLAJU seluruh Malaysia. .
#nucifera #agentsabah #agentnuciferasabah #agentnuciferakotakinabalu #agentwanted #kotakinabalu ##kkcity #sabahokbah #testimoninucifera

2πŸ’¬

Hi korang !! 😘
.

Nak bgi suprise kt kwan? Birthday present? Anniversary? Or suprise for beloved ddy n mmy korang? Tapi...  xda idea nak bagi apa? Yela sebab bunga, chocolate, teddy bear,kek dll tu mcm dah biasa org buat kn πŸ˜“πŸ˜“ So, apa kata kali ni buat kelainan sikit. haa...boleh buat suprise menggunakan NUCIFERA 😍😍. Bermanfaat la sikit kn. Kita boleh tolong org yg tersayang jaga kebersihan dan kesihatan gigi dia😍. .

Wauuu 😍😍 sungguh menarik bukan. Barulah si dia rasa semakin dihargai dan disayangi. .

Jangan tunggu lama2. Jom buat kejutan yg special sikit kali ni .

PM PM PM βœ”
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#nuciferalovers

0πŸ’¬

Fungsi Nucifera 5 dalam 1
.
βœ… Memutihkan gigi serta membuang plak & karang
βœ… Detoks mulut dan gigi
βœ…Β  balance pH mulut
βœ… Mencegah kaviti
βœ… Menghalang mulut berbau
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #pemutihgigialami

4πŸ’¬

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera
.
1) Berat 100g(banyak)
.
2) Anggaran 450x penggunaan = 7 BULAN
.
3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan
.
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan
.
5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis
.
6) Lulus KKM
.
7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah

3πŸ’¬

Ada pertanyaan tentang #NuciferaTeethWhitening ??
Nak buat tempahan #NuciferaTeethWhitening ???
.
Mudah je caranya.
1. Tekan je terus link pada bio di ig kami
2. Terus direct dm kali dulu. (Kami tak dapat nak dm awak dulu sebab dah lebih limit)
3. Terus je whatsapp 011-5662 2902.
.
Jom putihkan gigi seawal 3 hari dengan #NuciferaTeethWhitening
.
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #nuciferateethwhitening #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #testimoninucifera #codklangvalley #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #janganmengata #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #TestimoniNucifera

0πŸ’¬

Hye gaiss. Kita nk tnya, ada tak kat sini perokok tegar? mesti ramai kan kan? Haish πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ Da try tgok gigi korang tak? makin putih ke makin kuning? πŸ€” Haaa!!! jgn risau, dgn adanya Nucifera gigi akan kembali putih dan cantik. Chinggg Chingg 😬✨ .
Sooo? ape tunggu lagi jom dapatkan Nucifera dgn kami. πŸ€—
. πŸ“±berminat? jom order dgn kami ⬇️ click untuk pertanyaan
http://www.wasap.my/60133307532/
http://www.wasap.my/60176742609/ .
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0πŸ’¬

Alhamdulillah .barang dah selamat smpai kat cus .postage hari khamis harini diorg dah dpt .sapa nak order nucifera tu .meh ws sis .ready stock ok 😊 . .
πŸ‘‡
πŸ“²+60127377692
#nuciferaproducts
#nucifera
#nuciferateethwhitening

0πŸ’¬

Alhamdulillah .barang dah selamat smpai kat cus .postage hari khamis harini diorg dah dpt .sapa nak order nucifera tu .meh ws sis .ready stock ok 😊 . .
πŸ“²+60127377692
#nuciferaproducts
#nucifera
#nuciferateethwhitening

0πŸ’¬

Biar gambar berbicara 😱. Testimoni dari pelanggan yang menggunakan NUCIFERA😍. Dalam masa dua minggu sahaja sudah nampak kesan penggunaan NUCIFERA. Apa itu NUCIFERA.

Nucifera Teeth Whitening Powder.
➑️ KKM ( NOT160303473K )
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ 100% organik
➑️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➑️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➑️ Tidak sama dengan arang biasa
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ Tiada flourida
➑️ Bukan ubat gigi biasa.

Whatsapp πŸ“± 0166050280 untuk dapatkan harga PROMOSI.

#nucifera #nuciferateethwhitening #nuciferawhiteningteeth #masalahgigi #sayajual #bazarpaknil #oralhealth #dental #arangaktif #gigi #selangor #shahalam #fashion #shawl #tudung #testimoninucifera #nuciferatestimoni

0πŸ’¬

*BARU PAKAI 2X PLAK DAH HILANG* πŸ’ " _Saya guna malam tadi dan pagi tadi. Memang rasa SEGAR sangat! plak dicelah gigi pon dah hilang, nampak KETARA kesan nya._"😍 - *customer bulan MAC*

Wow 😱 memang terbaik kan? Selama ni guna ubat gigi tiada apa pon yang berubah 🀒 *NAK RASA PERUBAHAN TAK?* πŸ€”
.
πŸ“±How to order? .
Kindly Whatsapp +60133307532 / +60176742609
.
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0πŸ’¬

Betul ke nucifera ni berkesan?

Awak rasa kalau dah customer sendiri yang willing to share gambar gigi testimoni sendiri?

Amacam? Masih nak senyum tutup gigi?

whatsapp 01135622787 🌸
.
#nucifera #teethwhitening #nuciferatestimoni #nuciferalovers

0πŸ’¬

*LEBIH YAKIN DENGAN GIGI BERSIH* "Saya suka sangat sangat pakai NUCIFERA tak sangka GIGI BERSIH macam ni 😍

Tak boleh dah kalau tak pakai NUCIFERA ni. Sebab rasa lebih CONFIDENT & BERSIH dengan Nucifera"

WOW bestnya 😱

Jom alami kuasa pemutihan & pembersihan gigi yang selamat digunakan πŸ˜‰

Psss akhir2 bulan ni banyak promosi tau! Pm "BERMINAT" untuk berunding πŸ˜‰
.
πŸ“±berminat? jom order dgn kami ⬇️ click untuk pertanyaan
http://www.wasap.my/60133307532/
http://www.wasap.my/60176742609/ .
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0πŸ’¬

Siapa nak emas tu marilah lah jadi agent kami. Confirm tak menyesal 😘😘
.
.
Sekarang ni, awak boleh terus buat pembelian tanpa berurusan di whatsapp tau! Hanya klik link di bio saya 😍

Cepat! Sekarang ni kami ada buat tawaran terhad buy 1 free 1 perfume 😍 Lebih jimat dan berbaloi tau 😘

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera

#arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal
#coconutcharcoal #bahansemulajadi #organic #charcoalpowder #whiteningpowder #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera #nuciferachallenge

0πŸ’¬

#testimoninucifera
Cust ni penggemar coffee tegar. Disebabkan tu gigi dia cepat kuning dan dia mencuba #nuciferateethwhitening ni utk solution kpd masalah gigi kuning tadi. Dan ini feedback dari adik manis ni setelah menggunakan nucifera selama 6 hari.
.
Korang yg ada masalah gigi kuning, atau nafas berbau terutama perokok, atau gigi berkarang, boleh cuba solution ni. Muka hensem2 lawa2 tapi nafas berbau pun tak guna kan. Camana dapatkannya? Klik wasap link di bio saya😊 COD setiap hari dan poslaju seluruh Malaysia.
.
Follow ig πŸ‘‡πŸΌ
@dygyani27
@dygyani27
.

#nucifera #agentnuciferasabah #testimoninucifera #agentsabah #pemutihgigi #kotakinabalu #kkcity #sabahokbah

6πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or DM to order tq β™₯️ 019-6091744/KLIK LINK AT BIO ..
.

#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬