#nuciferachallenge

nucifera teeth whitening dapat free gift enai red chilli
ready stok
whtsapp 0195670098 Apa Kandungan Bahan Nucifera ?

Antara bahan yang terkandung dalam Nucifera adalah 100% bahan organik daripada kulit tempurung kelapa yang dibakar secara terkawal dengan suhu yang teramat panas tanpa sebarang oksigen dan juga serbuk arang aktif gred pharmaseutikal.

Kenapa kena beli Nucifera Teeth Whitening Powder ?

Lyssa tak paksa korang beli. Tapi, Lyssa amat-amat syorkan untuk korang guna dan cuba sendiri produk Nucifera ni. Bukan Lyssa sorang je eh nampak hasil dan kesannya, orang lain pun memang amat berpuas hati menggunakan produk ni. Kenapa korang kena cuba Nucifera?

Kesannya yang pantas seawal 7-14 hari.
Jimat sangat ! 1 botol 100 gram dan boleh guna sehingga 5-6 bulan.
Selamat ! Ada KKM tau. Korang boleh check sendiri (NOT160303473K).
Sangat mudah digunakan. Hanya berus gigi seperti biasa 2 kali sehari.
#nuciferateethwhiteningpowder #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferapemutihgigi #nuciferalovers #nuciferachallenge #nuciferamalaysia #nuciferatestimoni #nuciferateeth

0💬

TAHUKAH ANDA?
Kalau kita berjumpa dengan orang lain, apa yg kita akan lihat dulu pada mereka?
.
1. Senyumannya (gigi)
.
Alangkah malunya jika berjumpa dgn org lain tapi gigi kita kuning/hitam/ berkerak. 😩. Mesti kurang rasa keyakinan diri kan.
.
.
Jangan risau, sebabtu kami ciptakan nucifera teeth whitening powder. Mampu membersih dan memutihkan gigi anda seawal 3 hari je tau. Nucifera dijamin 100% berkesan berbanding produk lain. 🤗🤗.
.
.
Lepas pakai nucifera. Dah bolehlah tersenyum sampai telinga. Hehehe😁😁 Whatsapp : +60183883927❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#nucifera#nuciferateethwhitening#pemutihgigi#pemutihgigisemulajadi#pemutihgigiarang#pemutihgigi#teamhazadi#hazadiempire#best24434#selangor#bazaarpaknil#arangaktifnucifera#nuciferawhiteningpowder#nuciferamalaysia#malaysianshop#bazaaronline#murahmeriah#gigicantik#gigicantiksenyumanmenawan#teethwhitening#gigiputihbersih#organik#whiteningteeth#nuciferachallenge#testimoninucifera#gadiscantik#selangor#merokok#janganmengata

0💬

Loading...

Repost from @samtilla [CIRI CIRI ORANG YANG TAK KESAH PASAL KESIHATAN GIGI]
.
1- Gigi kelihatan Kuning
2- Plak dan karang pada gigi sukar hilang
3- Nafas Berbau walaupun sering gosok gigi
4- Karat pada gigi kesan merokok
5- Sering sakit gigi
.
Korang tau tak?
.
Segala makanan yang masuk dalam mulut kita mempunyai food chemical dan jika tidak dibersihkan dengan betul akan menyebabkan bakteria membiak dalam mulut . Ubat gigi biasa hanya membersihkan pada luaran sahaja .
.
Nucifera Teeth Whitening -Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh ! .
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi . .
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera

Sis Samtilla sudah try produk ni! Kamu bila lagi? 😙 DM FOR INQUIRIES

0💬

[CIRI CIRI ORANG YANG TAK KESAH PASAL KESIHATAN GIGI]
.
1- Gigi kelihatan Kuning
2- Plak dan karang pada gigi sukar hilang
3- Nafas Berbau walaupun sering gosok gigi
4- Karat pada gigi kesan merokok
5- Sering sakit gigi
.
Korang tau tak?
.
Segala makanan yang masuk dalam mulut kita mempunyai food chemical dan jika tidak dibersihkan dengan betul akan menyebabkan bakteria membiak dalam mulut . Ubat gigi biasa hanya membersihkan pada luaran sahaja .
.
Nucifera Teeth Whitening -Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh ! .
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi . .
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera

0💬

Apa itu kaviti??🤔
_____________________
.
.
🌸Kaviti ialah lubang di dalam gigi yang terbentuk akibat pereputan permukaan gigi atau karies. Terdapat tiga tempat berbeza di mana gigi boleh mengalami pereputan.
.
. 🌸Pereputan pada permukaan yang digunakan untuk menggigit berlaku apabila plak terperangkap pada lekukan gigi.
.
. 🌸Ini sering berlaku pada kanak-kanak kerana mereka sering terabai kawasan ini ketika memberus gigi.
.
. 🌸Pereputan terjadi di antara gigi apabila plak dibiarkan terbentuk pada kawasan yang sukar dicapai ini.
.
. 🌸Kawasan ini tidak boleh dicapai dengan berus gigi semata-mata dan plak akan terbentuk sekiranya tidak memflos atau tidak dibersihkan selalu.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #nuciferateethwhitening #gigisihat #gigibersinar #kecantikan #ukm #uitm #um #upm #usm #ums #utp #nuciferamalaysia #bazarpaknil
#nuciferamurag #gigiputih #gigisihat #nuciferaterbaik #gigibersinar #gadiscantik #nuciferachallenge
#testimoninucifera #arangaktif
#agentnucifera #pemutihgigi #pemutihgigimurah #pemutihgigicepat #pemutihgigimalaysia #pemutihgigino1
#gigiputih #senyumanmenawan #gigisihat #pemutihgigiorganik #pemutihgigimurah

0💬

Loading...

TAHUKAH ANDA?
Kalau kita berjumpa dengan orang lain, apa yg kita akan lihat dulu pada mereka?
.
1. Senyumannya (gigi)
.
Alangkah malunya jika berjumpa dgn org lain tapi gigi kita kuning/hitam/ berkerak. 😩. Mesti kurang rasa keyakinan diri kan.
.
.
Jangan risau, sebabtu kami ciptakan nucifera teeth whitening powder. Mampu membersih dan memutihkan gigi anda seawal 3 hari je tau. Nucifera dijamin 100% berkesan berbanding produk lain. 🤗🤗.
.
.
Lepas pakai nucifera. Dah bolehlah tersenyum sampai telinga. Hehehe😁😁
.
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #salamempire #codshahalam #codklang

0💬

Jangan muka je putih tapi gigi kuning. Harus kekalkan kecantikan gigi anda. Pastikan putih dengan menggunakan #NUCIFERATEETHWHITENING setiap hari ye. .
.
Jom dapatkan sekarang di @armay.official your trusted seller.
.
.
Tekan link di bio untuk sebarang pertanyaan dan kalau order sekarang korang akan dapat
1. Free postage
2. Free extra soft toothbrush
3. Free exclusive perfume
.
.
Dapatkan sekarang sementara stok masih ada.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial

12💬

Loading...

*FIRST TIME PAKAI DAH HILANG PLAK GIGI* "Sis, saya dah pakai 1st time, PLAK kat celah gigi HILANG😱
Macam buat SCALING 😱" wahh bestnyaa 😍

Sekali pakai dah nampak dah kesan positif nya 😘

Tak payah tahan sakit gusi berdarah-darah semata nak pergi SCALING GIGI

Lagi bestnya NUCIFERA ni ORGANIK 😍

Wow power betul 😱

Dah lah tahan selama 7bulan (450kali pengguna)

Pakai NUCIFERA ni rasa bersih je mulut & gigi tu sepanjang masa 🌸

Ish power betul lah NUCIFERA ni 😎

Rugi kalau tak cuba walau sekali 😚

Jom pm saya cepat😍

Saya boleh bantu awak selesaikan masalah gigi awak 😚

Klik link whatsapp @nuciferabyieda😊

#nucifera
#teamhazadi
#teamhazadiempire #nuciferateethwhitening #nuciferamalaysia
#nuciferalovers
#nuciferaluluskkm
#nuciferatestimoni
#nuciferachallenge
#nuciferaproducts
#nuciferamurah
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nucifera

0💬

3MINGGU PAKAI GIGI DAH *PUTIH, BERSIH & LICIN TANPA PLAK*

Sudah ramai rakyat Malaysia yang berpuas hati menggunakan NUCIFERA WHITENING TEETH ni

Tak perlu ragu--ragu kerana kesemua testimoni nucifera 100% daripada pengguna NUCIFERA sendiri!

Tiada google2, tiada ciplak gambar! Semua nya REAL #testimoninucifera 😱

Jom pm saya cepat😍

Saya boleh bantu awak selesaikan masalah gigi awak 😚

Klik link whatsapp @nuciferabyieda😊

#nucifera
#teamhazadi
#teamhazadiempire #nuciferateethwhitening #nuciferamalaysia
#nuciferalovers
#nuciferaluluskkm
#nuciferatestimoni
#nuciferachallenge
#nuciferaproducts
#nuciferamurah
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nucifera

0💬

*UPDATE TERKINI*

AMARAN!
Gambar ini akan membuatkan *wanita yang gemar memakai lipstick berlumba nak DAPATKAN NUCIFERA HARINI TAK KIRA MACAM MANA PON* ----------------------------------- Gambar 1
Update: selepas 4 hari menggunakan *NUCIFERA*

Bertarikh: 17 march 2017

Gambar 2
update terbaru: selepas 16hari menggunakan *NUCIFERA*

Wow! Terbaik lah nucifera ni ❤️ Sekarang ni, customer ni dah tak segan nak menggayakan gincu merah mak ngah😘
Yelah kalau gigi kuning pakai gincu merah mesti ketara kan kuning nya :( Awak-awak bila lagi nak berani menggayakan gincu merah menyala bersama gigi putih berseri? 😘

cepat2 dapatkan segera..stik limited tau😀

whatsapp lelaju📲0145205659

#jombelinucifera#nuciferamalaysia #nuciferateethwhitening #nuciferapemutihgigi #nucifera#nuciferachallenge #senyumsokmo#jomgunanucifera#teamhazadi #hazadiempire #trustedagent#trustedseller#mehbeli#nuciferapemutihgigi #nuciferalovers

0💬

Loading...

*2 HARI PLAK GIGI TANGGAL*

_"2 hari guna *nucifera* dah nampak kesan"_

Siapa ada masalah plak gigi tebal macam ni? Mesti tak selesa kan sebab rasa tebal2, keyakinan diri pon berkurang sebab malu dekat orang 🙊

Dah berpuluh ribu orang yang menggunakan nucifera ni benar-benar berpuas hati tau 😍

Jom naikkan keyakinan diri anda semula! 💪

P/s: dalam gambar tersebut sebenarnya adalah plak yang menebal akibat dari tahi gigi

Karang sebenarnya yang berwarna coklat2 yang melekat di gigi

Jom pm saya cepat😍

Saya boleh bantu awak selesaikan masalah gigi awak 😚

Klik link whatsapp @nuciferabyieda😊

#nucifera
#teamhazadi
#teamhazadiempire #nuciferateethwhitening #nuciferamalaysia
#nuciferalovers
#nuciferaluluskkm
#nuciferatestimoni
#nuciferachallenge
#nuciferaproducts
#nuciferamurah
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nucifera

0💬

"SERPIHAN KARANG GIGI TERTANGGAL"
Nucifera bertindak menyerap tidak menghakis jadi anda tidak perlu risau, 100% organic .

Satu botol boleh guna 450 kali 😊
Tahan 7 bulan Tau!
Jom pm saya cepat😍

Saya boleh bantu awak selesaikan masalah gigi awak 😚

Klik link whatsapp @nuciferabyieda😊

#nucifera
#teamhazadi
#teamhazadiempire #nuciferateethwhitening #nuciferamalaysia
#nuciferalovers
#nuciferaluluskkm
#nuciferatestimoni
#nuciferachallenge
#nuciferaproducts
#nuciferamurah
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nucifera

0💬

Jaa punya suka nucifera teeth whitening😊
.
.
Bukan hanya putih,tapi boleh hilangkan bau mulut serta banyak lagi kebaikan lain😍.
.
.
Rugi tak cuba.🤗
.
.
Jom taip gg ke 0176901269😎
.
.
Jom taip gg ke 0176901279
.
.
Jom taip gg ke 0176901279
.
.

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera

#arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal
#coconutcharcoal #bahansemulajadi #organic #charcoalpowder #whiteningpowder #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera

0💬

Loading...

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
✅Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
✅Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
✅Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? 🙂
DM sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #nuciferajb #nucifera_jb #nuciferasingapore #nuciferapontian #agentjohor #agentnuciferajb #arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal

0💬

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
✅Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
✅Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
✅Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? 🙂
DM sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #nuciferajb #nucifera_jb #nuciferasingapore #nuciferapontian #agentjohor #agentnuciferajb #arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal

0💬

Hai semua😍.
.
.
Ni ada sedikit info tentang nucifera😘.
.
.
Ianya bukan menghakis,tapi menyerap tau.
.
.
100% bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa.Dengan penggunaan dua kali sehari akan menjaga kebersihan mulut dan kesihatan gigi.
.
.

Jom dapatkan nucifera dan freegift😎

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera

#arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal
#coconutcharcoal #bahansemulajadi #organic #charcoalpowder #whiteningpowder #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera

0💬

Loading...

Hai semua😍.
.
.
Ni ada sedikit info tentang nucifera😘.
.
.
Ianya bukan menghakis,tapi menyerap tau.
.
.
100% bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa.Dengan penggunaan dua kali sehari akan menjaga kebersihan mulut dan kesihatan gigi.
.
.

Jom dapatkan nucifera dan freegift😎

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera

#arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal
#coconutcharcoal #bahansemulajadi #organic #charcoalpowder #whiteningpowder #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera

0💬

MEMANG KETARA SANGAT 😍😍
.
.

Sudah ramai rakyat Malaysia yang berpuas hati menggunakan NUCIFERA WHITENING TEETH ni

Tak perlu ragu--ragu kerana kesemua testimoni nucifera 100% daripada pengguna NUCIFERA sendiri!

Tiada google2, tiada ciplak gambar! Semua nya REAL
.
.
Satu botol RM83 sm, RM85 ss
DISCOUNTED + FREE POSTAGE + FREE GIFT
.
.
.
BELI BANYAK UNTUK LEBIH DISCOUNT! JOM PAKAT DENGAN KAWAN2, SATU KELUARGA SAUDARA MARA 😍🤗
.
Whatsapp Mira 012-3592489 sekarang! STOCK TERHAD!🎊🎁🎈
.
.
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
.
#nucifera
#nuciferashahalam
#nuciferaklang
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferateethwhitening
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodklang
#nuciferacodportdickson
#sapotlokal
#putihkangigi
#pemutihgigiarang
#arangpemutihgigi
#putihkangigimurah
#gigiputih
#gigiputihbersih
#gigisihat
#gigicantik
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dramadia
#kekasihpaksarela
#mrbossmrsstalker
#jadikanakuyangkedua
#cintahatibatu

3💬

Nucifera Teeth Whitening - Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh!
.
➡️ KKM ( NOT160303473K )
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ 100% organik
➡️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➡️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➡️ Tidak sama dengan arang biasa
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ Tiada flourida
➡️ Bukan ubat gigi biasa
.
Nak Dapatkan Nucifera?
KLIK LINK PADA PROFILE KAMI
.
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #teethwhitening #codputrajaya #putihkangigi #pemutihgigiberkesan #penjagaangigi

0💬

Hai semua😍.
.
.
Ni ada sedikit info tentang nucifera😘.
.
.
Ianya bukan menghakis,tapi menyerap tau.
.
.
100% bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa.Dengan penggunaan dua kali sehari akan menjaga kebersihan mulut dan kesihatan gigi.
.
.

Jom dapatkan nucifera dan freegift😎

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera

#arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal
#coconutcharcoal #bahansemulajadi #organic #charcoalpowder #whiteningpowder #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera

0💬

AH! Ramainya yang order NUCIFERA TEETH WHITENING POWDER nih. Best giler produk nih. Makin gosok makin putih gigi 😍
.
Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
✔️ Produk untuk lelaki & wanita
✔️ Menghapuskan masalah gigi kuning
✔️ Memutihkan & membersihkan gigi
✔️ Mencegah penghasilan plak @ karang
✔️ Detox mulut & gigi
✔️ Mencegah kaviti
✔️ Menghalang mulut berbau
✔️ Balance PH mulut
✔️ Dijamin 100% halal & LULUS KKM
✔️ Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera.
.
.
Whatsapp : +60183883927❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#nucifera#nuciferateethwhitening#pemutihgigi#pemutihgigisemulajadi#pemutihgigiarang#pemutihgigi#teamhazadi#hazadiempire#best24434#selangor#bazaarpaknil#arangaktifnucifera#nuciferawhiteningpowder#nuciferamalaysia#malaysianshop#bazaaronline#murahmeriah#gigicantik#gigicantiksenyumanmenawan#teethwhitening#gigiputihbersih#organik#whiteningteeth#nuciferachallenge#testimoninucifera#gadiscantik#selangor#merokok#janganmengata

2💬

COD PUTRAJAYA, DENGKIL & CYBERJAYA

Buat perokok di luar sana

Nucifera bertindak pantas utk memutihkan gigi anda😊

Utk sebarang pertanyaan,
klik link website pd profile.
.
Cepat!!! Sekarang ni kami ada buat tawaran terhad buy 1 free 1 perfume tau 😍 Lebih jimat dan berbaloi tau 😘
#codputrajaya
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera

#arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal
#coconutcharcoal #bahansemulajadi #organic #charcoalpowder #whiteningpowder #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera

0💬

Nucifera Teeth Whitening - Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh!
.
➡️ KKM ( NOT160303473K )
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ 100% organik
➡️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➡️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➡️ Tidak sama dengan arang biasa
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ Tiada flourida
➡️ Bukan ubat gigi biasa
.
Nak Dapatkan Nucifera?
Whatsapp kami KLIK LINK WASAP PD PROFILE UTK MENEMPAH

#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #teethwhitening #codputrajaya #putihkangigi #pemutihgigiberkesan #penjagaangigi

0💬

Saya baru 5 hari guna Nucifera, tapi dah ada perubahan warna pada gigi.” Adeq, Kota Kinabalu
.
Sudah banyak positive feedback dari customer kami selepas guna Nucifera. Diperbuat 100% dari bahan alami iaitu tempurung kelapa yang terpilih dan bebas kimia. Tidak menghakis, selamat digunakan dan lulus KKM ( NOT160303473K )
.
Terus klik whatsapp link di bio profile jika anda inginkan info lanjut. Masih promo + free exclusive gift🎉🎉
.
.
#nucifera #nucifera putrajaya #agentnuciferaputrajaya #nuciferateethwhitening #testimoninucifera #nuciferachallenge #codputrajaya

0💬

Nucifera Teeth Whitening - Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh!
.
➡️ KKM ( NOT160303473K )
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ 100% organik
➡️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➡️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➡️ Tidak sama dengan arang biasa
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ Tiada flourida
➡️ Bukan ubat gigi biasa
.
Nak Dapatkan Nucifera?
Whatsapp kami. klik link website pd profile kami

#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #awekcantik #gadiscantik #teethwhitening #codputrajay #codbangu #putihkangigi #pemutihgigiberkesan #penjagaangigi #nuciferaputrajaya

1💬