#nuciferachallenge

*BOLEH KE GUNA ARANG AKTIF NI?* Say No More kepada keraguan anda πŸ˜‰

Pss lagi satu arang aktif ni bukan macam arang awak buat BBQ tu tau! Arang aktif ni saiznya lebih halus (200mash) and pembakarannya lebih teratur dan terperinci 😍

KLIK LINK DI BIO! . . CEPAT 😘😘 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

*3 MINGGU KESAN MEROKOK HILANG*

_"kesan merokok hilang selepas saya guna nucifera selama 3 minggu"_ En. X

__________________________________

Adakah anda mempunyai kenalan /orang terdekat yang mempunyai masalah GIGI KUNING serta KARANG GIGI akibat merokok?

Kenalkan NUCIFERA ini kepadanya hari ini πŸ˜‰

Walaupun awak rasa awak tak perlukan NUCIFERA, tapi membantu mereka yang memerlukannya, satu perkara yang baik bukan? *Sharing is Caring* πŸ’• πŸ“±berminat? jom order dgn kami ⬇ click untuk pertanyaan
http://www.wasap.my/60133307532/
http://www.wasap.my/60176742609/ .
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0πŸ’¬

Assalamualaikum. Pagi semua.. πŸ˜„
Jom teman sy cod Pemutih Gigi.. On the road to Pasir Gudang.. 🚘 πŸ‘±πŸ»β€β™€Agent Skudai / Johor Bahru *Tya sy harga promosi* πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
0167520117 πŸ“±0167520117

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#agentnuciferajohor
#momkidszone_mkz

0πŸ’¬

Hye gaiss. Kita nk tnya, ada tak kat sini perokok tegar? mesti ramai kan kan? Haish πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ Da try tgok gigi korang tak? makin putih ke makin kuning? πŸ€” Haaa!!! jgn risau, dgn adanya Nucifera gigi akan kembali putih dan cantik. Chinggg Chingg 😬✨ .
Sooo? ape tunggu lagi jom dapatkan Nucifera dgn kami. πŸ€—
. πŸ“±berminat? jom order dgn kami ⬇️ click untuk pertanyaan
http://www.wasap.my/60133307532/
http://www.wasap.my/60176742609/ .
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0πŸ’¬

*BARU PAKAI 2X PLAK DAH HILANG* πŸ’ " _Saya guna malam tadi dan pagi tadi. Memang rasa SEGAR sangat! plak dicelah gigi pon dah hilang, nampak KETARA kesan nya._"😍 - *customer bulan MAC*

Wow 😱 memang terbaik kan? Selama ni guna ubat gigi tiada apa pon yang berubah 🀒 *NAK RASA PERUBAHAN TAK?* πŸ€”
.
πŸ“±How to order? .
Kindly Whatsapp +60133307532 / +60176742609
.
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0πŸ’¬

*LEBIH YAKIN DENGAN GIGI BERSIH* "Saya suka sangat sangat pakai NUCIFERA tak sangka GIGI BERSIH macam ni 😍

Tak boleh dah kalau tak pakai NUCIFERA ni. Sebab rasa lebih CONFIDENT & BERSIH dengan Nucifera"

WOW bestnya 😱

Jom alami kuasa pemutihan & pembersihan gigi yang selamat digunakan πŸ˜‰

Psss akhir2 bulan ni banyak promosi tau! Pm "BERMINAT" untuk berunding πŸ˜‰
.
πŸ“±berminat? jom order dgn kami ⬇️ click untuk pertanyaan
http://www.wasap.my/60133307532/
http://www.wasap.my/60176742609/ .
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0πŸ’¬

Siapa nak emas tu marilah lah jadi agent kami. Confirm tak menyesal 😘😘
.
.
Sekarang ni, awak boleh terus buat pembelian tanpa berurusan di whatsapp tau! Hanya klik link di bio saya 😍

Cepat! Sekarang ni kami ada buat tawaran terhad buy 1 free 1 perfume 😍 Lebih jimat dan berbaloi tau 😘

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera

#arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal
#coconutcharcoal #bahansemulajadi #organic #charcoalpowder #whiteningpowder #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera #nuciferachallenge

0πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or DM to order tq β™₯️ 019-6091744/KLIK LINK AT BIO ..
.

#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

Ada tak korang yang tak rada yakin bila bercakap dengan orang lagi lagi bila bercakap dengan orang yang ada di sebelah kita sebab takut bau mulut tu? "guna nucifera untuk gigi putih dan perubahan yang sangat ketara"πŸ’‹ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.❀ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 🀠

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM

0πŸ’¬

"guna nucifera untuk gigi putih dan perubahan yang sangat ketara"πŸ’‹ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.❀ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 🀠

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM

0πŸ’¬

"guna nucifera untuk gigi putih dan perubahan yang sangat ketara"πŸ’‹ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.❀ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 🀠

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM

0πŸ’¬

"guna nucifera untuk gigi putih dan perubahan yang sangat ketara"πŸ’‹ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.❀ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 🀠

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM

0πŸ’¬

"guna nucifera untuk gigi putih dan perubahan yang sangat ketara"πŸ’‹ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.❀ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 🀠

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM

0πŸ’¬

"guna nucifera untuk gigi putih dan perubahan yang sangat ketara"πŸ’‹ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.❀ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 🀠

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM

0πŸ’¬

"guna nucifera untuk gigi putih dan perubahan yang sangat ketara"πŸ’‹ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.❀ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 🀠

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM

0πŸ’¬

*7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti

0173480237

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#pemutihgigi
#nuciferalulusKKM
#nuciferapencegahkaviti

0πŸ’¬

haiii lama tak update barang pasal nucifera ni kann hahaha *7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti

0173480237

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#pemutihgigi
#nuciferalulusKKM
#nuciferapencegahkaviti

0πŸ’¬

Hai isha nak share cara penjagaan gigi😍

Semoga semua dapat manfaat😘

Bagaimana cara guna NUCIFERA? πŸ„Basahkan berus gigi (sebaiknya jenis soft) πŸ„ Celup berus pada serbuk dan gosok gigi dengan betul & perlahan-lahan supaya nucifera dapat bertindak selama 2 minit πŸ„ Kumur-kumur dan bilas bersih berus gigi kemudian bilas gigi dengan memberus gigi semula menggunakan air sahaja *Untuk kesan yg lebih baik, asingkan dgn ubat gigi *kurangkan minum caffein dan merokok yaa πŸ˜‰

Sekarang ni, awak boleh terus buat pembelian tanpa berurusan di whatsapp tau! Hanya klik link di bio saya 😍

Cepat! Sekarang ni kami ada buat tawaran terhad buy 1 free 1 perfume 😍 Lebih jimat dan berbaloi tau 😘

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera

#arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal
#coconutcharcoal #bahansemulajadi #organic #charcoalpowder #whiteningpowder #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera

1πŸ’¬

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
Ws sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
+60176901279

Sekarang ni, awak boleh terus buat pembelian tanpa berurusan di whatsapp tau! Hanya klik link di bio saya 😍

Cepat! Sekarang ni kami ada buat tawaran terhad buy 1 free 1 perfume 😍 Lebih jimat dan berbaloi tau 😘

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera

#arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal
#coconutcharcoal #bahansemulajadi #organic #charcoalpowder #whiteningpowder #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera

0πŸ’¬

Good Morning β˜€οΈ
Happy weekend gais! Haa da bangun ke belum tu? Dah bangun bangun, basuh muka gosok gigi dgn Nucifera mcm @azadsyazirarose ni. Cantik bersih putih je. Chingg chinggg 😬✨
Gigi sentiasa bersih dgn Nucifera.

Kita dah buat. Korang bila lagi? .
.
πŸ“±How to order? .
Kindly Whatsapp +60133307532 / +60176742609
.
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0πŸ’¬

NUCIFERA WHITENING TEETH*
.
Kenapa anda perlu dapatkan NUCIFERA?
.
🌸Ianya lebih berkesan dari ubat gigi biasa
🌸 Kuantiti yang banyak(Sebotol Berat 100 g)
🌸 _450x penggunaan & Tahan sehingga 7 bulan
_ (2x berus gigi sehari) πŸ’ž _Kesan seawal 7-14 hari_

Hampir *99.99pengguna berpuas hati* menggunakan NUCIFERA! --------------------------------------------------- #nuciferachallenge #nucifera #whitening
#ilovenucifera #arangpemutihgigi #gigiputih
#arangaktif #serbukpemutih

0πŸ’¬

β€œKorang nak tau tak satu produk ni utk solution gigi kuning, gigi berkarang atau nafas berbau? Jom tanya saya. Muka lawa2 tapi gigi kuning & nafas berbau tak guna juga kan.”
.
0142504631
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge

0πŸ’¬

Jom tya sy tentang Pemutih Gigi. 😊 πŸ‘±πŸ»β€β™€Agent Skudai / Johor Bahru *Tya sy harga promosi* πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
0167520117 πŸ“±0167520117

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#agentnuciferajohor
#momkidszone_mkz

0πŸ’¬

Haaaa!! Terkejot tak? sis ni baru pakai Nucifera 2 minggu tapi da nampak perubahan. .
Bukan nak sembang lebat, tapi ni laa bukti keberkesanan Nucifera dari customer kami. Ternyata berhasil bukan? πŸ˜‰
. πŸ“±berminat? jom order dgn kami ⬇️ click untuk pertanyaan
http://www.wasap.my/60133307532/
http://www.wasap.my/60176742609/ .
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0πŸ’¬

Jom pegi post Nucifera pemutih gigi.
Dorg excited nak putihkan gigi.
Baru senyum pun meleret...dpt pahala lagi.. 😁 πŸ‘±πŸ»β€β™€Agent Skudai / Johor Bahru *Tya sy harga promosi* πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
0167520117 πŸ“±0167520117

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#agentnuciferajohor
#momkidszone_mkz

2πŸ’¬

Rasa tak yakin dengan senyuman anda? Malu nak berhadapan dgn orang? Tak perlu jumpa doktor gigi bayar mahalΒ². Kami ada jalan penyelesaiannya. Tak percaya?
Jom pm kita. πŸ˜‰
.
πŸ“±berminat? jom order dgn kami ⬇️ click untuk pertanyaan
http://www.wasap.my/60133307532/
http://www.wasap.my/60176742609/ .
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0πŸ’¬

POST OUT .
MY DEAR CUST, boleh check ya.
Terima kasih kerana membeli dengan kami 🌸Barang akan sampai dalam 1-4 hari hari bekerja bergantung kepada kawasan

Barang dah sampai maklum pada kami ya 😊 Jgn lupa promote kat kawan-kawan😍 ..
..
Ok cik , Janji Taw ☺ Saya asingkan siap2 Stok dan Free Gift untuk Cik 😊
Semoga Dimurahkan Rezeki dan Dipermudahkan Segala Urusan . Aminn 😊 ..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

Selamat Tengahari.
Anda ada niat nak mencuba? tetapi masih dlm keraguan? Jangan risau Nucifera selamat dan halal untuk digunakan. Diluluskan oleh KKM. .
so? apa tggu lagi meyh la order dgn kami. πŸ€—
.
πŸ“±How to order? .
Kindly Whatsapp +60133307532 / +60176742609
.
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

1πŸ’¬