#nuciferachallenge

Selena gomez ke nie.. Hehe.. Siapa yang tak kenal gadis cantik comel nie pun pakai nuciferaa nie..@bellaastillah😘

Da la cantik lagi bertambah cantik pakai nucifera bila senyumm 😁

Yang lain tak nak ke cantikk ..jgn lepaskan peluang dapatkan HARGA PROMOSI siap dapat FREE GIFT lg. .
Jangan menangis tau bila kembali pada harga asal.. Cepat DM Lara sekarang..nak cepat klik je link di bio tu k😘

#Nuciferrateethwhitening #nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #fattzura #ingatmumyhappy #nucifera #nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #cantik #merokok #rokok #pemutihgigimurahgmalaysia #pemutihgigiarangaktif

0💬

Loading...

Muka cantik tapi gigi kuning?? 🤔🤔 Hmmmm tak boleh jadi ni .. Apa kata cuba Nucifera whitening teeth ni duluuu baru anda tahu macam mana perubahan nyaaa 💋 ❤️

Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 🤠

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera

0💬

‎الحَمْد لله‎‎ ‎الحَمْد لله‎‎ ‎الحَمْد لله‎‎ .
Walau bukan top 3, tapi bersyukur dapat top 10 ranking dan penghargaan dari #hazadiempire
Semoga bisnes terus maju. 😊
.
Terima kasih pada yang terus menyokong bisness kami 😊
.
Semoga Allah merahmati jasa kalian. .
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#codpuchong
#codmasjidtanah

0💬

Unboxing Nucifera. .
*7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM
.
.
📱How to order? .
Kindly Whatsapp +60133307532 / +60176742609
or
click link di Bio 👆🏻👆🏻👆🏻
.
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#thezsnucifera
#codpuchong
#codmasjidtanah

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti

1💬

Loading...

7SEBAB anda perlu dapatkan nucifera
1) Berat 100g (banyak)
2) Anggaran 450x penggunaan =7 BULAN
3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan
5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis
6) Lulus KKM
7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge

0💬

Ptg ni2 Lara nak share ngan korang😊

SYATILLA MELVIN PUN DAH GUNA Nuciferrateethwhitening .
Uolls bila lagi?? 😀😀PAKAI TAK SAMPAI SEBULAN GIGI DAH PUTIH😁😁 Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan

Berkelulusan KKM.❤️ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera!
Free Gift untuk pembelian bulan ni😚

Klik je link ni www.wasap.my/60193904656 or DM je untuk sebarang pertanyaan

#Nuciferrateethwhitening #nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #fattzura #ingatmumyhappy #nucifera #nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #cantiks #merokok #rokok #pemutihgigimurahgmalaysia #pemutihgigiarangaktif

0💬

.
Wahhh @azadsyazirarose Pon Dah Cuba Nucifera Ni 😍
.
.
Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga
.
❤️ Meneutralkan PH dalam mulut
.
❤️ Membunuh bakteria
.
❤️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi
.
❤️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
GOSOK GOSOK JE PUTIH
.
❤️Nak Order Messenger Nurul Or
Whatsapp Nurul Di +60173869601
Whatsapp Nurul Di +60173869601
Whatsapp Nurul Di +60173869601
.
.🚗 COD KL SELANGOR Yg Berdekatan Bandar Tasik selatan, Sungai Besi, Bukit Jalil,Ampang, Gombak, Putrajaya, Sri Kembangan, Cheras, Wangsa Maju
.
📭 Postage Setiap Hari Kecuali Sabtu Ahad Dan Public Holiday

1💬

Loading...

.
#Repost @eirasyaziraofficial (@get_repost)
・・・
Hai uolls! Harini eira nak share dgn korang mcm mana cara eira kekalkan gigi putih dan sihat. Al maklum la, eira ni mmg coffee lovers so penjagaan gigi sgtlah penting ye 😉
So sesiapa nk dapatkan this #nuciferawhiteningteeth bolehla dapatkan dr sy segera
.
.
Walaupun awak rasa awak tak perlukan NUCIFERA, tapi membantu mereka yang memerlukannya, satu perkara yang baik bukan?

Sharing is Caring 💕
.
.
Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga
.
❤️ Meneutralkan PH dalam mulut
.
❤️ Membunuh bakteria
.
❤️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi
.
❤️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
GOSOK GOSOK JE PUTIH
.
❤️Nak Order Messenger Nurul Or
Whatsapp Nurul Di +60173869601
Whatsapp Nurul Di +60173869601
Whatsapp Nurul Di +60173869601
.
.🚗 COD KL SELANGOR Yg Berdekatan Bandar Tasik selatan, Sungai Besi, Bukit Jalil,Ampang, Gombak, Putrajaya, Sri Kembangan, Cheras, Wangsa Maju
.
📭 Postage Setiap Hari Kecuali Sabtu Ahad Dan Public Holiday

1💬

Ok Lara dapat banyak juga pertanyaan mengenai Nucifera ni tahan berapa lama. Boleh kongsi dengan family tak?

Meh Lara share tentang nucifera ni sikit .. Nucifera ni 1 botol tu tahan berbulan2 lamanya. Anggaran 450 kali penggunaan bersamaan 7 bulan lebih kurang.

U guys rasa berbaloi tak kalau boleh guna sampai 7 bulan? Kalau buat whitening treatment dekat luar sana sekali buat dah beratus2 kan? Lara rasa berbaloi sangat2 ni.

Lagi 1, boleh kongsi ker? Ya! Mesti la boleh kalau u'olls nak jimat kan. Agih2kan dengan member2 takpun ahli keluarga. Tapi Lara rasa harga dia takde la mahal if dibandingkan dengan treatment whitening kt luar sana.

Rugi la klau tak percaya? 😅

Boleh order dengan Lara je hokey💁
.
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #awekcantik #gadiscantik #teethwhitening #codklang #codsetiaalam #putihkangigi #pemutihgigiberkesan #penjagaangigi
#nuciferateethwhitening
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #nuciferateethwhitening #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #testimoninucifera #codklangvalley #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #janganmengata #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #TestimoniNucifera

0💬

SYATILLA MELVIN PUN DAH GUNA #Nuciferrateethwhitening . Uolls bila lagi?? @samtilla 😀😀PAKAI TAK SAMPAI SEBULAN GIGI DAH PUTIH😁😁 Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.❤️ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! balas 'NAK' sekarang🤠 @ ws 0196470081 atau DM @yattamer
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #fattzura #taktuntuang #ingatmumyhappy #nucifera
#nuciferachallenge
#infonucifera #tipsnucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #cantiks #merokok #rokok #pemutihgigimurahgmalaysia #pemutihgigiarangaktif

1💬

Loading...

SYATILLA MELVIN PUN DAH GUNA #Nuciferrateethwhitening . Uolls bila lagi?? @samtilla samtilla 😀😀PAKAI TAK SAMPAI SEBULAN GIGI DAH PUTIH😁😁 Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.❤️ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! balas 'NAK' sekarang🤠 @ ws 0196470081

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #fattzura #taktuntuang #ingatmumyhappy #nucifera
#nuciferachallenge
#infonucifera #tipsnucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #cantiks #merokok #rokok #pemutihgigimurahgmalaysia #pemutihgigiarangaktif

1💬

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
.
.
Berminat WA 0185714751 atau klik je link di profile untuk terus berhubung dengan saya melalui whatsapp

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge

0💬

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
.
.
Berminat WA 0185714751 atau klik je link di profile untuk terus berhubung dengan saya melalui whatsapp

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge

6💬

Loading...

WAH! Ramainya yang order NUCIFERA TEETH WHITENING POWDER nih. Best giler produk nih. Makin gosok makin putih gigi 😍
.
Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
✔️ Produk untuk lelaki & wanita
✔️ Menghapuskan masalah gigi kuning
✔️ Memutihkan & membersihkan gigi
✔️ Mencegah penghasilan plak @ karang
✔️ Detox mulut & gigi
✔️ Mencegah kaviti
✔️ Menghalang mulut berbau
✔️ Balance PH mulut
✔️ Dijamin 100% halal & LULUS KKM
✔️ Sangat mudah digunakan
.
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi Nucifera.

CARA ORDER:
Hubungi : 018-2205044 (Whatsapp)
Hubungi : 018-2205044 (Whatsapp)
.
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #awekcantik #gadiscantik

5💬

Alhamdulilah dah smpi at cus... Siapa lagi nak bole cepat2 pm tengah promosi ni...
#nuciferateethwhitening #nuciferachallenge

0💬

PROMOSI DECEMBER MASIH BERLANGSUNG!!! 🎉🎊🎉🎊
.
.
NUCIFERA BERTINDAK DARI SEGI SAINS .
🛑 Bahan nucifera adalah dari bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa - yang dipilih/dijaga.
.
🛑 arang aktif bergred pharmaseutikal bersaiz -200 mash (sgt halus) .
🛑 tidak sama langsung dengan arang biasa .
🛑 proses pembuatan dibakar dalam oven menggunakan gas tanpa oksigen dengan suhu yg tinggi untuk membuka liang liang pori pada tempurung kelapa seterusnya menjadi arang aktif. .
🛑 nucifera bertindak dengan menyerap bukan menghakis. Cara penyerapan adalah dari liang liang pori yg telah terbuka. .
🛑 penyerapan adalah kepada bahan2 chemical, poison dan bakteria. Hal ni dah terbukti dari kajian universiti dan lab2 luar negara seperti US, Canada dll. (Boleh buat rujukan/carian dalam laman sesawang) banyak projek dan lab test yg dh di pdf kan.

#nucifera#nuciferachallenge #nuciferateethwhitening #nuciferaagentpetalingjaya #agentnuciferapetalingjaya #gigicantik #gigiputih #penghapus

1💬

Loading...

Wahh putih berseri dah gigi dia 👏👏👏
Customer sendiri cakap guna nucifera ni jimat sebab apa.. dengan harga rm78 je boleh guna sampai 7 bulan.. Nak minum caffein pun dah tak risau gigi kuning sbb nucifera kan ada 😉😉 #testimoninucifera #nuciferateethwhitening #nuciferalovers #nuciferachallenge #gigiputih

0💬

Good Morning korang😊

Da mandi ke..jangan lupa gosok gigi dengan nucifera macam pak azad ni tau😂😂 Bagaimana cara guna NUCIFERA?. .
🍄Basahkan berus gigi (sebaiknya jenis soft). .
🍄 Celup berus pada serbuk dan gosok gigi dengan betul & perlahan-lahan supaya nucifera dapat bertindak selama 2 minit.
🍄 Kumur-kumur dan bilas bersih berus gigi kemudian bilas gigi dengan memberus gigi semula menggunakan air sahaja. *Untuk kesan yg lebih baik, asingkan dgn ubat gigi.
*kurangkan minum caffein dan merokok yaa 😉

Cepat! Sekarang ni kami ada buat tawaran terhad buy 1 free 1 body perfume 😍 Lebih jimat dan berbaloi tau 😘

Untuk order klik di bio ok..Lara sedia membantu😍

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera
#arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal
#coconutcharcoal #bahansemulajadi #organic #charcoalpowder #whiteningpowder #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera

1💬

[CIRI CIRI ORANG YANG TAK KESAH PASAL KESIHATAN GIGI]
.
1- Gigi kelihatan Kuning
2- Plak dan karang pada gigi sukar hilang
3- Nafas Berbau walaupun sering gosok gigi
4- Karat pada gigi kesan merokok
5- Sering sakit gigi
.
Korang tau tak?
.
Segala makanan yang masuk dalam mulut kita mempunyai food chemical dan jika tidak dibersihkan dengan betul akan menyebabkan bakteria membiak dalam mulut . Ubat gigi biasa hanya membersihkan pada luaran sahaja .
.
Nucifera Teeth Whitening -Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh ! .
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi . .
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera

Nak NUCIFERA TEETH WHITENING dengan harga istimewa?
Free postage @ cod + freegift🎁

Fast respond click👇
http://agentnuciferataiping.wasap.my

#nuciferateethwhitening
#nuciferamalaysia
#nucifera100%bahanorganik
#nuciferahalal
#nuciferaluluskkm
#nuciferacodipoh
#nuciferacodkualakangsar
#nuciferacodlenggong
#nuciferacodpadangrengas
#nuciferacodsimpang
#nuciferacodtaiping
#nuciferacodkamunting
#nuciferacodbaganserai
#nuciferacodpeneng
#nuciferacodkulim
#nuciferacodsungaipetani

0💬

NUCIFERA BERTINDAK DARI SEGI SAINS.
.
🛑 Bahan nucifera adalah dari bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa - yang dipilih/dijaga.
.
🛑 arang aktif bergred pharmaseutikal bersaiz -200 mash (sgt halus)
.
🛑 tidak sama langsung dengan arang biasa
.
🛑 proses pembuatan dibakar dalam oven menggunakan gas tanpa oksigen dengan suhu yg tinggi untuk membuka liang liang pori pada tempurung kelapa seterusnya menjadi arang aktif.
.
🛑 nucifera bertindak dengan menyerap bukan menghakis. Cara penyerapan adalah dari liang liang pori yg telah terbuka. .
🛑 penyerapan adalah kepada bahan2 chemical, poison dan bakteria. Hal ni dah terbukti dari kajian universiti dan lab2 luar negara seperti US, Canada dll. (Boleh buat rujukan/carian dalam laman sesawang) banyak projek dan lab test yg dh di pdf kan.
.
Sekarang ni tengah berlangsung PROMOSI AKHIR TAHUN + FREEGIFT ! 🎉🎉🎉🎉 🎁🎁🎁🎁🎁
.
📱How to order? .
Kindly Whatsapp +60133307532 / +60176742609
.
#Nucifera
#theZSnucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

4💬

Salam, selamat pagi guys 🤗.
.
Alhamdulillah, Customer berpuas hati dan sangat happy sebab produk yang digunakan membuahkan hasil, anda yang lain juga boleh jd seperti beliau dengan menggunakan NUCIFERA ! 😬😁😍.
.
Fungsi Nucifera 5 dalam 1 .
✅ Memutihkan gigi serta membuang plak & karang
✅ Detoks mulut dan gigi
✅  balance pH mulut
✅ Mencegah kaviti
✅ Menghalang mulut berbau
.
Sekarang ni tengah berlangsung PROMOSI AKHIR TAHUN + FREEGIFT ! 🎉🎉🎉🎉 🎁🎁🎁🎁🎁
.
📱How to order? .
Kindly Whatsapp +60133307532 / +60176742609
.
#Nucifera
#theZSnucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0💬

Nak ORDER Online? Alhamdulillah postage tak lama pun. Ada yang hari ni BAYAR tup2 esok lusa brang dah sampai depan rumah 😘😘
.
Nak Dapatkan Nucifera?
Whatsapp kami di 👉 018-2205044

#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #awekcantik #gadiscantik #teethwhitening #codklang #codsetiaalam #putihkangigi #pemutihgigiberkesan #penjagaangigi

4💬

Nak ORDER Online? Alhamdulillah postage tak lama pun. Ada yang hari ni BAYAR tup2 esok lusa brang dah sampai depan rumah 😘😘
.
Nak Dapatkan Nucifera?
Whatsapp kami di 👉 018-2205044

#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera #gigiputih #pemutihgigi #gigicantik #awekcantik #gadiscantik #teethwhitening #codklang #codsetiaalam #putihkangigi #pemutihgigiberkesan #penjagaangigi

6💬

"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! 😉
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🤚🤚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
✔️GIGI KUNING
✔️KARANG GIGI
✔️KAVITI
✔️BAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa 👸
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI 💕
.
DM kami sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈
.
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#teamhazadi
#hazadiempire
#codpuchong
#codmasjidtanah

1💬

Ada orang tanya saya berapa besar #nuciferateethwhitening tu?? Haa ni nak bagitau ..sebotol ni berat dia 100gram .
Sebotol ni tahan 7 bulan kalau uolls guna 2 kali sehari.. dengan harga RM88 ( postage free) korang boleh guna sampai 7bulan, jimat kan?? 🙆🏻‍♀
.
Bila dah pakai Nucifera ni takpayah pakai ubat gigi dah.. korang akan rasa kelainannya 👍🏻👍🏻 whatsapp untuk order 0176612926 🤘
.

Follow instagram @quiinstuff
Follow instagram @quiinstuff
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#infonucifera
#pemutihgigi

0💬