#nuciferateethwhitening

Tq sis๐Ÿ˜..Repost from @ilya_balia @TopRankRepost #TopRankRepost .
.
.

Gigi ilya memang putih wehhh bila pakai nucifera ni dari @feratiswhite Walhal il bru je pakai 2 hari pagi dan malam dah nampak kesan nya. Yang taik2 gigi celah2 tukan semua dah hilang wehhh. So apa lagi cepat? follow ig aferatiswhite Ok.
.
.
Review dari lovely cust @ilya_balia tq sis๐Ÿ˜Š
.
.
.
.
#awetmuda #nuciferamalaysia #nuciferateethwhitening #gigigorgeous #gigicantik #gigibersih #gigiberkarat #gigiberkarat #pemutihgigi #cepatputih #gigiputihbersih #senyumpagi #senyumlebar #gadismanis #pemutihgigialami #pemutihgigiherbal #original #pemutihgigimurahmalaysia #sayajualmurahmurahje #nucifera

0๐Ÿ’ฌ

Cara cara untuk menggunakan #NuciferaTeethWhitening .

1) Guna berus gigi (basahkan berus) .

2) Celup / sentuh berus pada serbuk dan gosok gigi mcm biasa, secara perlahan-lahan sehingga arang tu cair baru gosok seperti biasa .

3) Boleh Guna dengan ubat gigi. (campurkan kedua2 nya)

P/s: Untuk kesan yang lebih efektif sebaiknya gunakan arang Nucifera sahaja

Kenapa berus gigi secara perlahan-lahan? supaya serbuk arang dapat menyerap baik serta bertindak balas pada gigi & mulut (lagi baik jika biarkan 2-4 minit)

0๐Ÿ’ฌ

Terakhir malam ni sebelum tido kita cod dulu. Terima kasih semua yang sudi beli. Yang dah beli tu jangan lupa konsisten ya pakai barulah boleh nampak kesannya.
.
Yang belum beli nak dapatkan satu cepat2 whatsapp 0185714751. Malas nak save num. Tak perlu lagi, hanya klik je link di profile ig @ilya.nucifera
.
.
#nuciferamalaysia #nuciferapemutihgigi #nuciferateethwhitening #nuciferashahalam #pemutihgigishahalam #pemutihgigiorganik #pemutihgigimalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

*KUNING HILANG DALAM SEMINGGU*

_"seminggu je dah boleh putih macam ni"_๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ ๐ŸŒธNUCIFERA selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap bukan menghakis ๐ŸŒธ *SELAMAT TINGGAL GIGI KUNING* *reply "nak" cepat*
saya buatkan kamu jatuh cinta dengan nucifera ๐Ÿ˜˜

DM atau boleh KlIK link wasap kakcun di bio๐Ÿ˜‰

COD KOTA KINABALU ~ KOTA BELUD
POSLAJU SELURUH MALAYSIA

#produkgigiputih
#gigiputih
#agentsabah
#agentnucifera
#agentnuciferasabah
#agentnuciferakotakinabalu
#agentnuciferakotabelud
#kkshop #sabahshop #kbshop #sabahonlineshop #kkonlineshop #kotabeludonlineshop #codkk #codkotabelud #codtuaran
#NuciferaTeethWhitening
#TestimoniNucifera

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! ๐Ÿ˜
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! ๐Ÿšฉ
.
โœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
โœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
โœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga
.
โค๏ธ Meneutralkan PH dalam mulut
.
โค๏ธ Membunuh bakteria
.
โค๏ธ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi
.
โค๏ธ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? ๐Ÿ™‚
DM sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
.
.
BERMINAT?
Pm Or Whatsapp Ninie
0176314059 .
.
. ๐Ÿš— Cod Area kualalumpur , putrajaya &selangor Dan Yg Berdekatan
.
๐Ÿ“ญ Postage Setiap Hari ๐Ÿ˜‰
.
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#agentnucifera #pemutihgigi #pemutihgigimurah #pemutihgigimalaysia
#Neelofa #naelofar #naelofarhijab -

3๐Ÿ’ฌ

Selena gomez ke nie.. Hehe.. Siapa yang tak kenal gadis cantik comel nie pun pakai nuciferaa nie..@bellaastillah๐Ÿ˜˜

Da la cantik lagi bertambah cantik pakai nucifera bila senyumm ๐Ÿ˜

Yang lain tak nak ke cantikk ..jgn lepaskan peluang dapatkan HARGA PROMOSI siap dapat FREE GIFT lg. .
Jangan menangis tau bila kembali pada harga asal.. Cepat DM Lara sekarang..nak cepat klik je link di bio tu k๐Ÿ˜˜

#Nuciferrateethwhitening #nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #fattzura #ingatmumyhappy #nucifera #nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #cantik #merokok #rokok #pemutihgigimurahgmalaysia #pemutihgigiarangaktif

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

KUNING2 CELAH GIGI DAH HILANG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .

Puas hati sangat customer ni bila kuning2 dekay celah gigi pun boleh hilang .

Bukan tu je gusi pun makin sihat. Kalau uols tak caya leh tgk semua testimoni masing2 gusi makin sihat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire #gigiputih #nakgigiputih #nak gigicantik #caraputihkangigi #arangpemutihgigi #caranakputihkangigi #teethwhitening #nuciferamurah #pilihanparaartis #pilihanartismalaysia #tipsjagagigi #carajagagigi #gigisihat #caragunanucifera

0๐Ÿ’ฌ

See guys , nak senyum pon tak malu dah !
Jom dapatkan Pemutih Gigi #NuciferaTeethWhitening Skrg ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Soalan Kerap.
.
Berapa lama pakai #nuciferateethwhitening untuk nampak kesan ???
.
Jawapan
.
Kebiasaan dalam masa seminggu. Tapi raaaaamai sangat pakai dalam masa 3 hari dah bagi gambar kat sis macam dalam gambar ni. Yang pasti kena guna secara konsisten je sebabnya bergantung pada kondisi gigi semasa. .
Guna Nucifera setiap hari. Gigi putih bertambah seri.
.
#nucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigiย #arangaktifpemutihgigiย #pemutihgigiย #gigicantik#testimoninuciferaย #codklangvalley#pemutihgigicepatย #pemutihgigisemulajadi#gigiputihย #janganmengataย #pemutihgigimurahmalaysiaย #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNuciferaย #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurahย #gigicantikย #shoppingonline #shopsmallย #awesomeย #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #salamempire

0๐Ÿ’ฌ

Soalan Kerap.
.
Berapa lama pakai #nuciferateethwhitening untuk nampak kesan ???
.
Jawapan
.
Kebiasaan dalam masa seminggu. Tapi raaaaamai sangat pakai dalam masa 3 hari dah bagi gambar kat sis macam dalam gambar ni. Yang pasti kena guna secara konsisten je sebabnya bergantung pada kondisi gigi semasa. .
Guna Nucifera setiap hari. Gigi putih bertambah seri.
.
#nucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigiย #arangaktifpemutihgigiย #pemutihgigiย #gigicantik#testimoninuciferaย #codklangvalley#pemutihgigicepatย #pemutihgigisemulajadi#gigiputihย #janganmengataย #pemutihgigimurahmalaysiaย #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNuciferaย #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurahย #gigicantikย #shoppingonline #shopsmallย #awesomeย #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #salamempire

2๐Ÿ’ฌ

Muka cantik tapi gigi kuning?? ๐Ÿค”๐Ÿค” Hmmmm tak boleh jadi ni .. Apa kata cuba Nucifera whitening teeth ni duluuu baru anda tahu macam mana perubahan nyaaa ๐Ÿ’‹ โค๏ธ

Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 ๐Ÿค 

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Soalan Kerap.
.
Berapa lama pakai #nuciferateethwhitening untuk nampak kesan ???
.
Jawapan
.
Kebiasaan dalam masa seminggu. Tapi raaaaamai sangat pakai dalam masa 3 hari dah bagi gambar kat sis macam dalam gambar ni. Yang pasti kena guna secara konsisten je sebabnya bergantung pada kondisi gigi semasa. .
Guna Nucifera setiap hari. Gigi putih bertambah seri.
.
#nucifera
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigiย #arangaktifpemutihgigiย #pemutihgigiย #gigicantik#testimoninuciferaย #codklangvalley#pemutihgigicepatย #pemutihgigisemulajadi#gigiputihย #janganmengataย #pemutihgigimurahmalaysiaย #pemutihgigiarangaktif#TestimoniNuciferaย #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurahย #gigicantikย #shoppingonline #shopsmallย #awesomeย #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial

6๐Ÿ’ฌ

Bahan Semulajadi Adalah Cara Terbaik Menghilangkan Kuning Gigi
.
.
Telah digunakan sejak sekian lama secara tradisional, arang daripada tempurung kelapa adalah salah satu bahan alami yang paling berkesan untuk menyingkirkan kotoran dan toksin. ๐Ÿ˜ƒ
.
Dengan gabungan sains dan keajaiban bahan semulajadi, Maka terhasil lah Nucifera Active Charcoal Whitening Teeth Powder! ๐Ÿ’–
.
Serbuk Pemutih Gigi berasaskan Arang Kelapa Bergred Farmaseutikal, yang MENYERAP segala kotoran dan plak yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi yang menjadi PUNCA GIGI KUNING. ๐Ÿ‘ˆ
.
Ia lebih berkesan daripada ubat gigi biasa DENGAN EFEK SEAWAL 7-14 HARI ๐Ÿ‘
.
Hampir 99.99% pengguna berpuas hati menggunakan NUCIFERA!
DM sis supaya tak terlepas harga promosi ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.

#NuciferaTeethWhitening #nucifera #infonucifera #Teamhazadi #hazadiempire

0๐Ÿ’ฌ

Alhamdulillah..
selepas 10hari pakai,
She was very happy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ So do i ๐Ÿ˜๐Ÿ˜... Tq sis for the positive feedback and your support!! #nuciferateethwhitening
#nucifera
#HAKMILIKNUCIFERAtestimoni
#teamhazadi

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

NAK SENYUM TAYANG GIGI PUN MALU .

Ada tak yang selalu macam ni? .

Nasib takde orang yang tegur. Kalau yang jenis mulut takde insurans tu kita yang malu sampai merah padam muka nak sorok pun tak dapatkan? .

Pemutih gigi yang tengah viral sekarang ni bukan setakat viral tapi memang betul2 membantu untuk dapatkan gigi putih bersinar dari jauh .

Meh pm Didi cecepat untuk dapatkan harga promo sekarang ni. Sekarang ni hari2 ada postage ๐Ÿ˜ .

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire #gigiputih #nakgigiputih #nak gigicantik #caraputihkangigi #arangpemutihgigi #caranakputihkangigi #teethwhitening #nuciferamurah #pilihanparaartis #pilihanartismalaysia #tipsjagagigi #carajagagigi #gigisihat #caragunanucifera

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ”ฅMEMPERKENALKAN PRODUK PEMUTEH GIGI TERVIRAL๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ“ขNUCIFERA TEETH WHITENING๐Ÿ“ข
.
โœ”๏ธ Ianya Sejenis Serbuk Luar Biasa
โœ”๏ธ Memutihkan Gigi (Keseluruhan Gigi) โœ”๏ธ Meneutralkan pH Mulut
โœ”๏ธ Menghalang kaviti โœ”๏ธ Menghilangkan karang โœ”๏ธ Memastikan Mulut Sentiasa Bersih
.
(New / Baharu)
โ—โ—โ—
Nucifera Teeth Whiten1ng Powder mengunakan sejenis bahan yg dinamakan 'Activated Charcoal' atau Arang Aktif. Jgn risau, nama saja arang tapi ia bukan arang selepas bakar sampah atau arang untuk Barbeque. Ianya adalah bahan yang di proses melalui sistem 'adsorption' pada suhu yang sangat tinggii utk membuka liang pori pada arang aktif.
.
"NUCIFERA WHITENING TEETH , SERAMAI 5540 ORANG TELAH MENCUBANYA
.
Diluluskan oleh:
============
Kementerian Kesihatan malaysia(KKM)
(NOT160303473K) โ€“ MAL/NOT No.
.
โ—โ—โ—
KEHEBATAN -
NUCIFERA TEETH WHITEN1NG POWDER
==================================
โœ…Memutihkan Gigi, Bukan sekadar Gigi Depan Malahan
โœ…Keseluruhan Gigi
โœ…Memastikan Kebersihan Mulut Dan Gigi
โœ…Berkualiti Tinggii
โœ…450 Penggunaan (Boleh share)
โœ…Tiada Bahan Penghakis(PEROXIDE)
โœ…Tiada Kes@n Sampingan
โœ…100% ORGANIK
โœ…Mudah dan Selamat Digunakan โ—โ—โ—
.
"KINI Dear boleh SENYUM DENGAN YAKIN ! .

Komen NAK atau klik link di bio๐Ÿ˜˜ .
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#agentnucifera

0๐Ÿ’ฌ

SYADA AMZAH GUNA NUCIFERA ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ .

Syada Amzah pun dah buat review untuk Nucifera Teeth Whitening Powder tau uolss .

Kalau rasa2 gigi tu macam belum cukup putih macam iklan colgate tu bolehlah try Nucifera ni ๐Ÿ˜ .

Bahan dia 100% organik. Iaitu arang daripada tempurung kelapa ๐Ÿ˜. Boleh digunakan sehingga 450 kali penggunaan tau. Berbaloi sangat2lah guna Nucifera ni ๐Ÿ˜‰ .

Jom putihkan gigi dengan Nucifera. Pm sis Didi untuk order okayy ๐Ÿ˜˜ .

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire #gigiputih #nakgigiputih #nak gigicantik #caraputihkangigi #arangpemutihgigi #caranakputihkangigi #teethwhitening #nuciferamurah #pilihanparaartis #pilihanartismalaysia #tipsjagagigi #carajagagigi #gigisihat #caragunanucifera

0๐Ÿ’ฌ

macam mana Nucifera bertindak pada gigi?
.
๐Ÿ›‘ Gigi kita kuning/berplak/karang adalah disebabkan oleh bahan2 food chemical seperti fast food, jeruk, air kopi, teh nescafe, pengambilan nicotine (perokok) dll
. ๐Ÿ›‘ Kebanyakan produk/makanan/minuman kita dimalaysia dah banyak menggunakan food chemical.
.
๐Ÿ›‘ Punca mulut berbau disebabkan asid yg dah lama berada pada dinding mulut yg perlu didetoks untuk mengurangkan seterusnya menghilangkan
.
๐Ÿ›‘ Mulut, gigi dan gusi yg bebas dari asid, food chemical serta bakteria akan menyebabkan gigi menjadi lebih kuat, sihat dan tidak terancam pada sakit2 dan kerosakan gigi.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #pemutihgigialami #testimoninucifera

0๐Ÿ’ฌ

POST OUT ๐Ÿ“ฎ 13 DEC 17
.
YUSNA YANTI EP430722921MY
NURUL ELLRENA EP430722895MY
NURUL AIN EP430723025MY
ALIA SYAHIDA EP430723017MY
NUR HIDAYAH EP430722878MY
INTAN EP430722983MY
UMAIRAH EP430722864MY
NUR HAZWANI EP430722918MY
PUTERI NUR SYAZWANI EP430723003MY
NURADIRA EP430722881MY
NURUL NAJWA EP430722904MY
SUHAILA EP430825890MY
LIYANA EP430825886MY
NAZIRUL ALIF EP430825909MY
NURUL FATIHAH EP430722855MY
NORFADZILAH EP430722847MY
MOHD AIRIL EP430722935MY
SHAZYMIN EP430722833MY
FATIN NUR EP430825872MY
NORAZIZ EP430825869MY
HENDRA EP430722970MY
NOR HASNIZA EP430722816MY
ANGELINA EP430722820MY
NURSYUHADA EH647565205MY
SURIANI EH647565219MY
MOHD SAIDIN EX000686629MY
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #pemutihgigialami #testimoninucifera #fattzura

0๐Ÿ’ฌ

7SEBAB anda perlu dapatkan nucifera
1) Berat 100g (banyak)
2) Anggaran 450x penggunaan =7 BULAN
3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan
5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis
6) Lulus KKM
7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge

0๐Ÿ’ฌ

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera
.
1) Berat 100g(banyak)
.
2) Anggaran 450x penggunaan = 7 BULAN
.
3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan
.
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan
.
5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis
.
6) Lulus KKM
.
7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah

0๐Ÿ’ฌ

wowww!! tudiaaaa baru 3 hari pakai dah nampak kesan!! puas hati tauuu bila tengok testimoni customer berjaya putihkan gigi depa ๐Ÿ’• hampa kena cuba baru hampa tau kehebatan #nucifera ni ๐Ÿ˜‰ bila gigi dah putih nak senyumm lebaq depan awek pun dah tak segan dah ๐Ÿ˜œ
.
harga PROMOSI + FREE GIFT ๐ŸŽ nak habis dah tauu..mana nak order cepat DM ye, jangan esok nangis tepi bucu katil dah la sebab harga promosi dah habis ๐Ÿ˜‚
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #pemutihgigialami

0๐Ÿ’ฌ

Hai korang dah cuba ke Pemutih Gigi Nucifera nih ?? kalau belum ? jum cuba !! โค๏ธ
.
TAWARAN HEBAT DI BAWAH UNTUK SIAPA YANG CEPAT JE !! ๐Ÿ‘‡๐Ÿป HARGA OFFER + FREEGIFT MISTERI + FREE POS .
Siapa nak TAWARAN HEBAT ni , cepat DM laju2 yewww

#gigicantik #gigiputih #gigikuning #gigi #nuciferateethwhitening #nucifera #teeth #teethwhitening #braces #cantik #nice #beautiful #beauty #cool #best #murah #jombeli #ipts #usm #uitm #utm #upm #ipta #pendidikan #cikgu #guru #kesihatan #berseri #bersih

3๐Ÿ’ฌ