#nuciferateethwhitening

nucifera teeth whitening dapat free gift enai red chilli
ready stok
whtsapp 0195670098 Apa Kandungan Bahan Nucifera ?

Antara bahan yang terkandung dalam Nucifera adalah 100% bahan organik daripada kulit tempurung kelapa yang dibakar secara terkawal dengan suhu yang teramat panas tanpa sebarang oksigen dan juga serbuk arang aktif gred pharmaseutikal.

Kenapa kena beli Nucifera Teeth Whitening Powder ?

Lyssa tak paksa korang beli. Tapi, Lyssa amat-amat syorkan untuk korang guna dan cuba sendiri produk Nucifera ni. Bukan Lyssa sorang je eh nampak hasil dan kesannya, orang lain pun memang amat berpuas hati menggunakan produk ni. Kenapa korang kena cuba Nucifera?

Kesannya yang pantas seawal 7-14 hari.
Jimat sangat ! 1 botol 100 gram dan boleh guna sehingga 5-6 bulan.
Selamat ! Ada KKM tau. Korang boleh check sendiri (NOT160303473K).
Sangat mudah digunakan. Hanya berus gigi seperti biasa 2 kali sehari.
#nuciferateethwhiteningpowder #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferapemutihgigi #nuciferalovers #nuciferachallenge #nuciferamalaysia #nuciferatestimoni #nuciferateeth

0πŸ’¬

TAHUKAH ANDA?
Kalau kita berjumpa dengan orang lain, apa yg kita akan lihat dulu pada mereka?
.
1. Senyumannya (gigi)
.
Alangkah malunya jika berjumpa dgn org lain tapi gigi kita kuning/hitam/ berkerak. 😩. Mesti kurang rasa keyakinan diri kan.
.
.
Jangan risau, sebabtu kami ciptakan nucifera teeth whitening powder. Mampu membersih dan memutihkan gigi anda seawal 3 hari je tau. Nucifera dijamin 100% berkesan berbanding produk lain. πŸ€—πŸ€—.
.
.
Lepas pakai nucifera. Dah bolehlah tersenyum sampai telinga. Hehehe😁😁 Whatsapp : +60183883927❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
#nucifera#nuciferateethwhitening#pemutihgigi#pemutihgigisemulajadi#pemutihgigiarang#pemutihgigi#teamhazadi#hazadiempire#best24434#selangor#bazaarpaknil#arangaktifnucifera#nuciferawhiteningpowder#nuciferamalaysia#malaysianshop#bazaaronline#murahmeriah#gigicantik#gigicantiksenyumanmenawan#teethwhitening#gigiputihbersih#organik#whiteningteeth#nuciferachallenge#testimoninucifera#gadiscantik#selangor#merokok#janganmengata

0πŸ’¬

Loading...

FAQ

S: Apa kesan menggunakan Nucifera ini?
J: Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga: ❀️ Meneutralkan PH dalam mulut. ❀️ Membunuh bakteria. ❀️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi. ❀️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.

S: Adakah Nucifera ini boleh merosakkan enemal gigi?
J: Tidak, kerana serbuk Nucifera ini sangat halus sehingga 200 mesh dan berasaskan 100% bahan organik.

S: Bagaimana jika saya ada gigi sensitif ?
J: Anda boleh menggunakan Nucifera kerana ianya 100% organik dan tidak merosakkan gigi. Dapatkan nasihat doktor gigi anda jika anda meraguinya.

S: Jika saya perokok & penggemar kopi ? Sesuai ke?
J: saya syorkan anda patut mencuba Nucifera.

S: Biasanya berapa lama kesan yang diperolehi apabila menggunakan Nucifera ini?
J: Untuk kesan gigi putih anda akan dapat merasai perbezaan pada warna gigi selepas 3 ke 7 hari pemakaian, harus diingat ianya hanya perbezaan warna, bukan kesan putih serta merta kerana untuk mendapatkan gigi putih perlu dilihat beberapa faktor lain. Bagaimanapun, anda pasti merasai perbezaan pada warna gigi anda. Perlu diingat juga, gigi putih sahaja belum tentu sihat dan bersih.

S: Adakah Nucifera Lulus KKM ?
J: YA, Nucifera mempunyai sijil KKM. No. sijil NOT160303473K.

S: Berapa kali sehari saya perlu pakai Nucifera ?
J: Untuk tempoh permulaan 7 hari bermula hari pertama, kami sarankan guna sehari 2 kali iaitu pagi dan malam. Selepas 7 hari anda boleh gunakan sehari sekali pada waktu malam.

#NuciferaTeethWhitening #arangpemutihgigi #gigiputih

0πŸ’¬

Nucifera sangat sesuai digunakan oleh korang yg merokok. Sebab apa? Sebab rokok boleh mengakibatkan nafas berbau, penyakit gusi dan gigi berkarat. Nikotin dan tar ialah ramuan asas dalam rokok yang mengaratkan gigi menjadi warna kuning, perang bahkan kehitaman. Atasinya dengan menggunakan Nucifera kerana ianya berkesan membuang karat pada gigi, menghilangkan nafas yg berbau akibat merokok dan menjaga mulut dan gusi jika digunakan secara konsisten. Bahan kandungan Nucifera sangat selamat digunakan dan lulus kkm.
.
Klik whatsapp link di bio profile kami untuk info lanjut. .
.
#agennuciferasabah #agentnuciferasabah #nucifera #nuciferateethwhitening #nuciferasabah #nuciferakotakinabalu #teamhazadi

2πŸ’¬

Loading...

NUCIFERA TEETH WHITENING POWDER
RM75 SM
RM79 SS
termasuk postage
.
Whatsapp 017-2102775
.
🌹Nucifera Teeth Whitening Powder
➑️ KKM NOT ( NOT160303473K )
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ 100% organik
➑️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➑️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➑️ Tidak sama dengan arang biasa
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ Tiada flourida
➑️ Bukan ubat gigi biasa
.
βœ…Nucifera teeth whitening bertindak secara MENYERAP BUKAN MENGHAKIS
βœ… Tidak sama seperti arang biasa
βœ… Bukan ubat gigi

#nuciferawhiteningteeth #nuciferateethwhitening #nuciferapemutihgigi #nuciferateethwhiteningpowder #nuciferateethwhiteeningmurah #nucifera #nuciferapemutihgigi #nuciferamalaysia #nuciferamurah

0πŸ’¬

'DIJAMIN PUAS HATIπŸ’―βœ¨ !!!'
.
.
.
.
.
.
7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
.
.
.
. .

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera

0πŸ’¬

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
DM saya sekarang, sementara promosi belum tamat!

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire

4πŸ’¬

Loading...

WAHHHH Customer Happy πŸ’ƒ Guna Nucifera-Whitening Teeth😍😍
Sebabnya : .
.
βœ”οΈKarang Gigi Dah Berkurangan
βœ”οΈGigi Rasa Selesa .
βœ”οΈPuas Hati πŸ‘πŸ‘Beli Produk ni .
.
.
Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga
.
❀️ Meneutralkan PH dalam mulut
.
❀️ Membunuh bakteria
.
❀️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi
.
❀️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
BBERMINAT?

click link whatsapp di profile
.
. πŸš— Cod seluruh Putrajaya
.
πŸ“­ Postage Setiap Hari πŸ˜‰
.
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#agentnucifera #pemutihgigi #pemutihgigimurah #pemutihgigicepat #pemutihgigimalaysia #pemutihgigino1

0πŸ’¬

Anda ada masalah gigi kuning? Gigi banyak plak? Takpun ada masalah mulut tak bersih (nafas bebau)? Kalau ada jom cuma produk Nucifera Teeth Whitening.

Sangat berkesan!
Mudah untuk digunakan!

Seminggu jer gigi dah kembali putih. Produk Nucifera selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap asid, food chemical dan bakteria dalam mulut.

KENAPA PERLU NUCIFERA TEETH WHITENING?
βœ”οΈ Produk untuk lelaki & wanita
βœ”οΈ Menghapuskan masalah gigi kuning
βœ”οΈ Memutihkan & membersihkan gigi
βœ”οΈ Mencegah penghasilan plak @ karang
βœ”οΈ Detox mulut & gigi
βœ”οΈ Mencegah kaviti
βœ”οΈ Menghalang mulut berbau
βœ”οΈ Balance PH mulut
βœ”οΈ Dijamin 100% halal & LULUS KKM
βœ”οΈ Sangat mudah digunakan
.
Klik link wasap pada profile utk tempahan. free car perfume selagi stok masih ada
.
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferawhitening teeth

0πŸ’¬

Viral in MALAYSIA and now in BRUNEI!
πŸ‡§πŸ‡³πŸ‡§πŸ‡³πŸ‡§πŸ‡³πŸ‡§πŸ‡³πŸ‡§πŸ‡³πŸ‡§πŸ‡³πŸ‡§πŸ‡³
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Many have booked already so when will you? Products will be instock within a few more days! 😱

WITH ONLY $25 PER BOTTLE AND FREE DELIVERY & MEETPOINTS!

One bottle can last up to 7 months! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
πŸ‡§πŸ‡³πŸ‡§πŸ‡³πŸ‡§πŸ‡³πŸ‡§πŸ‡³πŸ‡§πŸ‡³πŸ‡§πŸ‡³πŸ‡§πŸ‡³ Feel free to DM admin for more info regarding #nucifera πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ #NuciferaTeethWhitening
#nuciferabrunei
#nuciferapemutihgigi
#nuciferateamhazadi
#nuciferalovers

0πŸ’¬

Loading...

Dengan 3-7 hari penggunaan gigi dah nampak putihπŸ’•πŸ’•
.
.
Ada 5 kelebihan yang korang kene tahu. #nucifera .
.
.
βœ… Memutihkan gigi serta membuang plak & karang
βœ… Detoks mulut dan gigi
βœ… balance pH mulut
βœ… Mencegah kaviti
βœ… Menghalang mulut berbau
.
.
#awetmuda #nuciferamalaysia #nuciferateethwhitening #gigigorgeous #gigicantik #gigibersih #gigiberkarat #gigiberkarat #pemutihgigi #cepatputih #gigiputihbersih #senyumpagi #senyumlebar #gadismanis #pemutihgigialami #pemutihgigiherbal #original #pemutihgigimurahmalaysia #sayajualmurahmalaysia

2πŸ’¬

Loading...

*3MINGGU PAKAI GIGI DAH PUTIH, BERSIH & LICIN TANPA PLAK*
.
.
Sudah ramai rakyat Malaysia yang berpuas hati menggunakan NUCIFERA WHITENING TEETH ni
.
.
Tak perlu ragu--ragu kerana kesemua testimoni nucifera 100% daripada pengguna NUCIFERA sendiri!
.
.
Tiada google2, tiada ciplak gambar! Semua nya REAL .
.
#nucifera #nuciferabyanis #nuciferateethwhitening #pemutihgigi #detoksmulut #bujigang #zulofa #fattzura #nuciferamurah #nuciferamalaysia

0πŸ’¬

Customer happy 😁 , kita pun happy😍😍... Jom dptkn Nucifera Teethwhitening sekarang dgn harga promo CNY dan freegift jugaπŸ”₯ onz x onz πŸ‘πŸ‘
=========================================
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #infonucifera #tipsgigiputih #viral #arangpemutihgigi #aranggigi #gigicantik #pemutihgigi
#cumicumi #hafizmahamad #fattzura #fattahamin #gigicantik #gigiputih #putih
#tipscantik #lawa #flawless #promosi #teethwhitening

4πŸ’¬

"SERPIHAN KARANG GIGI TERTANGGAL"
Nucifera bertindak menyerap tidak menghakis jadi anda tidak perlu risau, 100% organic .

Satu botol boleh guna 450 kali 😊
Tahan 7 bulan Tau!
#NuciferaTeethWhitening
#TestimoniNucifera
#nucifera

0πŸ’¬

Loading...

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa? .
Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍
.
Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
βœ…Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
βœ…Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
βœ…Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? πŸ™‚
DM sis sekarang, sementara promosi belum tamat!

#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire

0πŸ’¬

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM (kehalalan)
7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti

#nucifera #nuciferaBrunei #nuciferateethwhitening #nuciferateamhazadi #nuciferalovers #nuciferaviral

0πŸ’¬

Testimoni berjaya dari customer yg dah consume Nucifera Teeth Whitening 😍 .
.
Pilihan orang ramai! Pilihan artis artis juga yer. Puas hati sgt dan harga yg sgt berbaloi! Tunggu apa lagi? Jum putihkan gigi? 😍
.
Berminat? 😍😍 DM sis untuk harga PROMO + FREE GIFT MENARIK πŸ’
GIFT BERBALOI UNTUK KORANG SEMUA . 😍😍😍 klik je link Whatsapp sis di @nucifera.clean .
.
πŸ“² 018-7894668
πŸ“² 018-7894668
πŸ“² 018-7894668
πŸ“² 018-7894668

#nucifera
#TestimoniNucifera #nuciferateethwhitening
#nuciferateethwhiteningpowder
#infonucifera
#nuciferamurah
#teethwhitening
#nuciferaperak
#charcoalpowder
#gigiputih
#gigicantik
#gigikaratrokok
#gigikarathilang
#pemutihgigimalaysia
#pemutihgigiperak
#pemutihgigi
#gigicantik #pemutihgigimurah #pemutihgigikarat
#serbukpemutihgigi #rahsiagigicantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil
#mulutberbau #nuciferaclean

0πŸ’¬

BARU PAKAI SEHARI BAU MULUT DAH BERKURANG 😱 WOW!! 😱 "Baru pakai 1 hari bau mulut pun berkurang. Tak rugi lah, beli nucifera ni"

Nucifera bukan hanya sekadar memutihkan gigi tapi juga berfungsi sebagai detoks untuk hilangkan bau mulut anda

Tak percaya? Cubalah 😘

BRUNEI BASEDπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
PRODUK VIRAL DI MALAYSIπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
FREE DELIVERY BRUNEI BASED (DM FOR MORE INFO)
EXTRA $1 CHARGE FOR TUTONG/BELAIT DISTRICT

1πŸ’¬

πŸ”ΊπŸ”ΊπŸ”ΊπŸ”ΊπŸ”ΊπŸ”ΊπŸ”ΊπŸ”Ί
​C&C HAIR CARE REMOVAL​
πŸ”»πŸ”»πŸ”»πŸ”»πŸ”»πŸ”»πŸ”»πŸ”» ​KKM - NOT161100738K​ πŸ’― Produk buatan Malaysia
πŸ’― Dijamin selamat
πŸ’― Bahan Organik
πŸ’― Dijamin Berkesan
πŸ’― Kesan dalam masa singkat ​KELEBIHAN C&C Hair Care​ ❀️ BULU jadi HALUS
❀️ Merosak kan akar BULU
❀️ BULU tumbuh selepas 2 MINGGU
❀️ 2-3 kali pakai.. BULU makin susah nak tumbuh
❀️ Kulit akan menjadi semakin puteh
❀️ Kotoran Daki akan hilang
❀️ Suami/Isteri makin sayang

P/s: ​Tiada bahan kimia dear.. lulus KKM pulak tu..mmg selamat diguna kan​ πŸ’πŸ’•
#pm01113125508 #ws01113125508 #bisnesnsbaterbaik #bisnesonline #htagcentre #pipipink #pipipinkblusher #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #jusfit #juslentikdara #dianz #dexandraperfume #MaryJardin #juszahra #cantik #putihsatubadan #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #meeraclegemstonebeauty #bisnesnsba #nsba972 #cchaircare #norhapowerbiz #nuciferateethwhitening #sayalhamdulillahthankyouallah #harummalam #Assalamualaikum
www.instagram.com/bisnesnsbaterbaik

9πŸ’¬

πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯PRODUK HANGAT MALAYSIA DAN SEKARANG TERLETAK DI BRUNEIπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ *GUNA ON OFF 2 MINGGU DAH ADA PERUBAHAN*

Agak-agak kalau konsisten guna, mesti lagi cepat nampak kesannya kan? 😘

Ada lagi tak yang dah penat usaha macam2 untuk putihkan gigi tapi hasil nya masih sama?

Jom Dm saya cepat😍
Saya boleh bantu awak selesaikan masalah gigi awak 😚

#NuciferaTeethWhitening #nucifera #nuciferalovers #nuciferabrunei#nuciferapemutihgigi

0πŸ’¬

Repost from @samtilla [CIRI CIRI ORANG YANG TAK KESAH PASAL KESIHATAN GIGI]
.
1- Gigi kelihatan Kuning
2- Plak dan karang pada gigi sukar hilang
3- Nafas Berbau walaupun sering gosok gigi
4- Karat pada gigi kesan merokok
5- Sering sakit gigi
.
Korang tau tak?
.
Segala makanan yang masuk dalam mulut kita mempunyai food chemical dan jika tidak dibersihkan dengan betul akan menyebabkan bakteria membiak dalam mulut . Ubat gigi biasa hanya membersihkan pada luaran sahaja .
.
Nucifera Teeth Whitening -Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh ! .
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi . .
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera

Sis Samtilla sudah try produk ni! Kamu bila lagi? πŸ˜™ DM FOR INQUIRIES

0πŸ’¬

Nucifera Teeth Whitening Powder
.
➑️ KKM ( NOT160303473K )
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ 100% organik
➑️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➑️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➑️ Tidak sama dengan arang biasa
➑️ Tiada flourida yg menghakis
➑️ Bukan ubat gigi biasa.
.
.
To purchase,
Whatsapp +60175785465
😘
.
COD AVAILABLE : IPOH DAN KAWASAN SEKITARNYA
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #nuciferaperak
#nuciferaipoh
#infonucifera

0πŸ’¬