#nuciferateethwhitening

Tips nak kekalkan gigi sihat mesti gosok gigi minimum 2 kali sehari tau πŸ˜‰

#tipsnucifera #nuciferateethwhitening #nucifera

0πŸ’¬

*BOLEH KE GUNA ARANG AKTIF NI?* Say No More kepada keraguan anda πŸ˜‰

Pss lagi satu arang aktif ni bukan macam arang awak buat BBQ tu tau! Arang aktif ni saiznya lebih halus (200mash) and pembakarannya lebih teratur dan terperinci 😍

KLIK LINK DI BIO! . . CEPAT 😘😘 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

β€œkorang nak tau tak satu produk ni utk solution gigi kuning, gigi berkarang atau nafas berbau? Jom tanya saya. Muka lawa2 tapi gigi kuning & nafas berbau tak guna juga kan.” Nak harga promosi jangan lengah2 meh whatapp 01124295923
Fast respond click. πŸ‘‡
http://agentnuciferataiping.wasap.my

COD PERAK : LENGGONG, KUALA KANGSAR, TAIPING, KAMUNTING & BAGAN SERAI

COD : PENENG, KULIM & SUNGAI PETANI ( SABTU & AHAD SAHAJA)
#NUCIFERATEETHWHITENING
#NUCIFERAMALAYSIA
#NUCIFERABERASASKANBAHANORGANIK
#NUCIFERAPROMOSI
#NUCIFERAPEMUTIHGIGI
#NUCIFERACHALLANGE

2πŸ’¬

Nak gigi putih seawal 3 hari????
.
#NuciferaTeethWhitening dapat memutihkan gigi anda seawal 3 hari sahaja.
Dijamin selamat dan pastinya berkesan. Rujuk #TestimoniNucifera
.
whatsapp 01135622787 sekarang untuk dapatkan harga promo
. *Nucifera Teeth whitening Powder*
*KKM - ( NOT160303473K )* Apa yang Anda Dapat Jika Menggunakan Nucifera :) *Nucifera 5 dalam 1 :-*
➑  Memutihkan gigi serta membuang plak
➑  Detoks mulut dan gigi
➑  pH Balance mulut
➑  Menghalang kaviti
➑  Menghalang mulut berbau *Berapa lama ambil masa untuk gigi putih?*
➑ Kesan Perubahan Awal dalam 7 hari ***_Bergantung pada keadaan gigi semasa_ *Ada Kesan sampingan?*
➑ Tiada *Apa Kandungan Nucifera?*
➑ 100organik Coconut Shell
➑ Serbuk Arang Aktif gred pharmaseutikal
.
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #nuciferateethwhitening #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #testimoninucifera #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #cantiks #janganmengata #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #TestimoniNucifera

0πŸ’¬

Korang tengok lah sendiri. Artis pun pakai produk kitorang. Cepat cepat lah order. Cepat cepat pm dm semua...Harga promosi ni...
.
πŸ”΅ Muka dah putih, tapi gigi kuning?
πŸ”΅ Muka gelap, tapi mesti lah nak gigi putih kan?
πŸ”΅Nak putih kan gigi, tak payah jumpa doktor dah.
πŸ”΅Nak gigi putih seputih-putihnya?
πŸ”΅Nak gigi putih umpama merpati putih?
πŸ”΅ Nak tahu rahsia nya? ❀️Nucifera Teeth Whitening lah
Dijamin halalan toyiban..hee..cepat cepat dapat kan segera stok promosi ni..dm untuk info selanjutnya..
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigiputih #datovida #teeth #teethwhitening #whiteteeth #teethwhiteningkit #belicepat #hargapromosi

0πŸ’¬

Tanya saya jika korang ada masalah gigi kuning, nafas berbau, gigi berkarang. Suka sgt selfie tapi malu sbb β€œmuka putih...tapi gigi kuning”. Atau korang kerja berdepan customer setiap hari tapi segan untuk buka mulut sebab nafas berbau? Saya ada solution nya. Sebotol tahan selama 7 bulan pemakaian. Pemutih gigi pilihan ramai celebrity Malaysia.
COD area Kota Kinabalu setiap hari, POSLAJU seluruh Malaysia. Whatsapp 0198213168 atau klik wasap link di bio (senang x perlu save number fon).
.
#agentsabahwanted #agentnuciferasabah #nuciferateethwhitening #kkcity #kotakinabalu #sabahokbah #sabahanonline #sabahanseller #sabahanonlineshop

0πŸ’¬

"Karang Gigi / Plak pada gigi pun boleh tanggal lepas sebulan guna #Nucifera"
.
Nucifera bukan je boleh putihkan gigi tau, tapi juga boleh menanggalkan plak pada gigi, menghilangkan mulut berbau dan baaanyak lagi.
.
Dapatkan mulut dan gigi lebih sihat dengan #nuciferateethwhitening .
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #nuciferateethwhitening #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #testimoninucifera #codklangvalley #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #janganmengata #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #TestimoniNucifera

2πŸ’¬

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera
.
1) Berat 100g(banyak)
.
2) Anggaran 450x penggunaan = 7 BULAN
.
3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan
.
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan
.
5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis
.
6) Lulus KKM
.
7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah

1πŸ’¬

selamat pagi #nuciferalovers ❀❀ pagi - pagi ni jangan monyot monyot je πŸ˜‚ pagi ni dah pakai #nuciferateethwhitening belum? kalau belum ade jom dapatkan dengan sis. nk bagi harga promosi kaw2. 😍

0πŸ’¬

GOOD MORNING!

Lepas minum kopi tu pastikan gunakan NUCIFERA untuk mengelakkan kekuningan dan bau mulut ye 😘. Bagi mereka yang masih tidak tahu apa yang NUCIFERA boleh bantu pada gigi anda, sila baca sedikit info di bawah.

Macam mana ia bertindak pada gigi.
πŸ›‘ Gigi kita kuning/berplak/karang adalah disebabkan oleh bahan2 food chemical seperti fast food, jeruk, air kopi, teh nescafe, pengambilan nicotine (perokok) dll.
πŸ›‘ Kebanyakan produk/makanan/minuman kita dimalaysia dah banyak menggunakan food chemical.
πŸ›‘ Punca mulut berbau disebabkan asid yg dah lama berada pada dinding mulut yg perlu didetoks untuk mengurangkan seterusnya menghilangkan.
πŸ›‘ Mulut, gigi dan gusi yg bebas dari asid, food chemical serta bakteria akan menyebabkan gigi menjadi lebih kuat, sihat dan tidak terancam pada sakit2 dan kerosakan gigi.

#nucifera #nuciferateethwhitening #nuciferawhiteningteeth #nuciferaselangor #nuciferashahalam #testimoninucifera

0πŸ’¬

Assalamualaikum. Pagi semua.. πŸ˜„
Jom teman sy cod Pemutih Gigi.. On the road to Pasir Gudang.. 🚘 πŸ‘±πŸ»β€β™€Agent Skudai / Johor Bahru *Tya sy harga promosi* πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
0167520117 πŸ“±0167520117

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#agentnuciferajohor
#momkidszone_mkz

0πŸ’¬

"Bau nafas pun tak ada, tak perlu guna Listerine".
.
😍😍😍😍
.
Sis ni berterima kasih kerana diperkenalkan dengan Nucifera.
.
Dah tak perlu scalling gigi dan tak perlu rasa sakit lagi!
.
Ada yang nak cuba?
.
Wassap saya terus di πŸ“² 0132947210!
.
P/s: Wassap terus tau.Takut saya terlepas pandang. πŸ˜‰πŸ˜‰
.
#baunafashilang
#gigilebihbersih
#arangaktifpemutihgigi
#nuciferateethwhitening
#activatedcharcoalwhiteningteeth

1πŸ’¬

Anda mungkin perlukan #nuciferateethwhitening ni jika anda...
βœ”οΈada masalah gigi kuning sbb anda coffee addicted atau perokok
βœ”οΈada masalah nafas berbau
βœ”οΈsuka selfie tapi gigi berkarang
βœ”οΈseorang yg pentingkan penjagaan gigi
βœ”οΈinginkan produk pemutih yg berkesan
Nucifera juga menjadi pilihan ramai celebrity Malaysia krn keberkesanannya sdh terbukti di mana ada banyak positive feedback yg kami terima drpd customer kami.
.
Ingin cuba tapi malu komen di sini?? Senang saja, DM saya atau whatsapp 0198213168 atau klik wasap link di bio (senang x perlu save number saya). .
COD AREA KOTA KINABALU setiap hari, POSLAJU seluruh Malaysia. .
#nucifera #agentsabah #agentnuciferasabah #agentnuciferakotakinabalu #agentwanted #kotakinabalu ##kkcity #sabahokbah #testimoninucifera

2πŸ’¬

Hi korang !! 😘
.

Nak bgi suprise kt kwan? Birthday present? Anniversary? Or suprise for beloved ddy n mmy korang? Tapi...  xda idea nak bagi apa? Yela sebab bunga, chocolate, teddy bear,kek dll tu mcm dah biasa org buat kn πŸ˜“πŸ˜“ So, apa kata kali ni buat kelainan sikit. haa...boleh buat suprise menggunakan NUCIFERA 😍😍. Bermanfaat la sikit kn. Kita boleh tolong org yg tersayang jaga kebersihan dan kesihatan gigi dia😍. .

Wauuu 😍😍 sungguh menarik bukan. Barulah si dia rasa semakin dihargai dan disayangi. .

Jangan tunggu lama2. Jom buat kejutan yg special sikit kali ni .

PM PM PM βœ”
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#nuciferalovers

0πŸ’¬

Fungsi Nucifera 5 dalam 1
.
βœ… Memutihkan gigi serta membuang plak & karang
βœ… Detoks mulut dan gigi
βœ…Β  balance pH mulut
βœ… Mencegah kaviti
βœ… Menghalang mulut berbau
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigimurah #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah #putihkangigi #putihkangigiberkarat #penjagaangigi #pemutihgigialami

4πŸ’¬

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera
.
1) Berat 100g(banyak)
.
2) Anggaran 450x penggunaan = 7 BULAN
.
3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan
.
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan
.
5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis
.
6) Lulus KKM
.
7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #teethwhitening #gigi #gigiputih#gigicantik #cantik #uitm #politeknik #usm #codpenang #packagingbaru #packaginglama #pemutihgigi #pemutihgigiberkesan #putihkangigicepat #putihkangigimurah

3πŸ’¬

Ada pertanyaan tentang #NuciferaTeethWhitening ??
Nak buat tempahan #NuciferaTeethWhitening ???
.
Mudah je caranya.
1. Tekan je terus link pada bio di ig kami
2. Terus direct dm kali dulu. (Kami tak dapat nak dm awak dulu sebab dah lebih limit)
3. Terus je whatsapp 011-5662 2902.
.
Jom putihkan gigi seawal 3 hari dengan #NuciferaTeethWhitening
.
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #nuciferateethwhitening #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #testimoninucifera #codklangvalley #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #janganmengata #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #TestimoniNucifera

0πŸ’¬

Alhamdulillah .barang dah selamat smpai kat cus .postage hari khamis harini diorg dah dpt .sapa nak order nucifera tu .meh ws sis .ready stock ok 😊 . .
πŸ‘‡
πŸ“²+60127377692
#nuciferaproducts
#nucifera
#nuciferateethwhitening

0πŸ’¬

Alhamdulillah .barang dah selamat smpai kat cus .postage hari khamis harini diorg dah dpt .sapa nak order nucifera tu .meh ws sis .ready stock ok 😊 . .
πŸ“²+60127377692
#nuciferaproducts
#nucifera
#nuciferateethwhitening

0πŸ’¬

Biar gambar berbicara 😱. Testimoni dari pelanggan yang menggunakan NUCIFERA😍. Dalam masa dua minggu sahaja sudah nampak kesan penggunaan NUCIFERA. Apa itu NUCIFERA.

Nucifera Teeth Whitening Powder.
➑️ KKM ( NOT160303473K )
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ 100% organik
➑️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➑️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➑️ Tidak sama dengan arang biasa
➑️ Tiada kesan sampingan
➑️ Tiada flourida
➑️ Bukan ubat gigi biasa.

Whatsapp πŸ“± 0166050280 untuk dapatkan harga PROMOSI.

#nucifera #nuciferateethwhitening #nuciferawhiteningteeth #masalahgigi #sayajual #bazarpaknil #oralhealth #dental #arangaktif #gigi #selangor #shahalam #fashion #shawl #tudung #testimoninucifera #nuciferatestimoni

0πŸ’¬

No 1 sy punya.. Minggu lepas x restock sebab cuti deepavali kn. So minggu ni kena restock lagi nucifera teeth whitening. Tinggal 8 botol lagi mane cukup πŸ˜‚
.
#nuciferateethwhitening #infoniciferateethwhitening #teethwhitening

0πŸ’¬

Siapa nak emas tu marilah lah jadi agent kami. Confirm tak menyesal 😘😘
.
.
Sekarang ni, awak boleh terus buat pembelian tanpa berurusan di whatsapp tau! Hanya klik link di bio saya 😍

Cepat! Sekarang ni kami ada buat tawaran terhad buy 1 free 1 perfume 😍 Lebih jimat dan berbaloi tau 😘

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera

#arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal
#coconutcharcoal #bahansemulajadi #organic #charcoalpowder #whiteningpowder #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera #nuciferachallenge

0πŸ’¬

#testimoninucifera
Cust ni penggemar coffee tegar. Disebabkan tu gigi dia cepat kuning dan dia mencuba #nuciferateethwhitening ni utk solution kpd masalah gigi kuning tadi. Dan ini feedback dari adik manis ni setelah menggunakan nucifera selama 6 hari.
.
Korang yg ada masalah gigi kuning, atau nafas berbau terutama perokok, atau gigi berkarang, boleh cuba solution ni. Muka hensem2 lawa2 tapi nafas berbau pun tak guna kan. Camana dapatkannya? Klik wasap link di bio saya😊 COD setiap hari dan poslaju seluruh Malaysia.
.
Follow ig πŸ‘‡πŸΌ
@dygyani27
@dygyani27
.

#nucifera #agentnuciferasabah #testimoninucifera #agentsabah #pemutihgigi #kotakinabalu #kkcity #sabahokbah

6πŸ’¬

Alhamdulillah Feedback yg positif dari Testimoni 😘😘😘 tqsm for your continuous support β™₯️
.
.
. πŸ“²Kindly whatsapp or DM to order tq β™₯️ 019-6091744/KLIK LINK AT BIO ..
.

#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

Hai korangπŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’•
.
korang nak tau tak satu produk ni utk solution gigi kuning, gigi berkarang atau nafas berbau?😍 Jom tanya saya. Muka lawa2 tapi gigi kuning & nafas berbau tak guna juga kan. Haaa..meh pm sis utk dptkan penyelesaiannyaπŸ˜‰
.

JUST WITH SMILE U'LL BE THE MOST BEAUTIFUL GIRL EVERπŸ˜πŸ˜πŸ˜‰ .
Jangan tunggu lama2πŸ˜‰πŸ˜‰ xcuba xtau😘

#Nuciferateethwhitening
#nucifera
#nuciferalovers
#CODbesutdankgraja

0πŸ’¬

Ada tak korang yang tak rada yakin bila bercakap dengan orang lagi lagi bila bercakap dengan orang yang ada di sebelah kita sebab takut bau mulut tu? "guna nucifera untuk gigi putih dan perubahan yang sangat ketara"πŸ’‹ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.❀ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 🀠

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM

0πŸ’¬

"guna nucifera untuk gigi putih dan perubahan yang sangat ketara"πŸ’‹ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.❀ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 🀠

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM

0πŸ’¬

"guna nucifera untuk gigi putih dan perubahan yang sangat ketara"πŸ’‹ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.❀ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 🀠

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM

0πŸ’¬