#nurraysa

:::
PERHATIAN: DIWALE SALE DILANJUTKAN SEHINGGA 31.10.2017 !!!
.
Hai mommy! fyna nak bagitau ni, fyna tengah buat promosi tau. haa, kena pulak masa tengah buat persiapan promosi baru ni, kami pakat restock memana item yang terlebih meletop tu. Untuk bakal2 ibu, jom lengkapkan kelengkapan baby..insyallah sgt berbaloi..
.
.
SEBARANG PERTANYAAN / NAK ORDER:-
✅ WHATSAPP FYNA, 0193124934 & KOMEN "DIWALE SALE"
✅ WHATSAPP FYNA, 0193124934 & KOMEN "DIWALE SALE"
✅ WHATSAPP FYNA, 0193124934 & KOMEN "DIWALE SALE"
.
.
DAPATKAN KEPERLUAN SI MANJA ANDA DGN HARGA TERLEBIH HOT!. PASTI SI MANJA SERONOK SAKAN!

1💬

👟 KIDS LOAFER 👟
.
.
.
.
HOT FROM THE OVEN 🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
.
.
Kasut Yg Direka Dgn Penuh Kasih Syg Buat Si Manja Anda 😊
.
.
.

Menngunakan Material PU Yg Berkualiti Tinggi Yg Akan Membuatkan Si Manja Anda Selesa Menggayakannya 😍😍
.
.
.
Didatangkan Dlm Pelbagai Size Dari Umur 1-6 Tahun 🍂
.
.
.
Jom Dapatkan Segera Sementara Tempoh Promosi Masih Belangsung 😊
.
.
.
#sayajualkasut
#kasutbaby
#kasutbabycomel
#kasutkanakkanak
#anakcomel
#perak
#kedah
#utm
#ukm
#azizanosman
#nurraysa
#ucandoit
#like4like
#follow4follow
#terapiinstagram
#neelofa
#meloditv3
#shakleekl
#tombiruomovie
#love
#tadikakemas
#diatv3
#darwish
#anakmama
#sakab6

0💬

:::
PERHATIAN: DIWALE SALE DILANJUTKAN SEHINGGA 31.10.2017 !!!
.
Hai mommy! fyna nak bagitau ni, fyna tengah buat promosi tau. haa, kena pulak masa tengah buat persiapan promosi baru ni, kami pakat restock memana item yang terlebih meletop tu. Untuk bakal2 ibu, jom lengkapkan kelengkapan baby..insyallah sgt berbaloi..
.
.
SEBARANG PERTANYAAN / NAK ORDER:-
✅ WHATSAPP FYNA, 0193124934 & KOMEN "DIWALE SALE"
✅ WHATSAPP FYNA, 0193124934 & KOMEN "DIWALE SALE"
✅ WHATSAPP FYNA, 0193124934 & KOMEN "DIWALE SALE"
.
.
DAPATKAN KEPERLUAN SI MANJA ANDA DGN HARGA TERLEBIH HOT!. PASTI SI MANJA SERONOK SAKAN!

1💬

:::
PERHATIAN: DIWALE SALE DILANJUTKAN SEHINGGA 31.10.2017 !!!
.
Hai mommy! fyna nak bagitau ni, fyna tengah buat promosi tau. haa, kena pulak masa tengah buat persiapan promosi baru ni, kami pakat restock memana item yang terlebih meletop tu. Untuk bakal2 ibu, jom lengkapkan kelengkapan baby..insyallah sgt berbaloi..
.
.
SEBARANG PERTANYAAN / NAK ORDER:-
✅ WHATSAPP FYNA, 0193124934 & KOMEN "DIWALE SALE"
✅ WHATSAPP FYNA, 0193124934 & KOMEN "DIWALE SALE"
✅ WHATSAPP FYNA, 0193124934 & KOMEN "DIWALE SALE"
.
.
DAPATKAN KEPERLUAN SI MANJA ANDA DGN HARGA TERLEBIH HOT!. PASTI SI MANJA SERONOK SAKAN!

1💬

KELEBIHAN VIT C, VIT E & GLUTA PLUS: 👉 Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam salur darah termasuk kolestrol
👉 Melindungi tubuh badan dari bahaya pelbagai ubat-ubatan atau bahan kimia yang berbentuk radikal bebas
👉 Merawat kedutan dengan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
👉 Melindungi sel darah merah yang mengangkut oksigen ke seluruh jaringan tubuh dari kerosakan
👉 Membantu merawat masalah kulit seperti eczema
👉 Membantu memutihkan dan meningkatkan kualiti kulit dengan lebih bersinar
.
.
.
#nurraysa #nurraysasg #bodycare #skincare #makeup #makeupsg #singapore #sg #sgbusiness #allaboutnurraysa #wudhufriendly #solatfriendly #wudhufriendlymakeup #teamfafrsg #testimony #testimony #reviews #nurraysasingapore #vitc #vitaminC #vitaminsingapore #vitaminsg

0💬

:::
PERHATIAN: DIWALE SALE DILANJUTKAN SEHINGGA 31.10.2017 !!!
.
Hai mommy! fyna nak bagitau ni, fyna tengah buat promosi tau. haa, kena pulak masa tengah buat persiapan promosi baru ni, kami pakat restock memana item yang terlebih meletop tu. Untuk bakal2 ibu, jom lengkapkan kelengkapan baby..insyallah sgt berbaloi..
.
.
SEBARANG PERTANYAAN / NAK ORDER:-
✅ WHATSAPP FYNA, 0193124934 & KOMEN "DIWALE SALE"
✅ WHATSAPP FYNA, 0193124934 & KOMEN "DIWALE SALE"
✅ WHATSAPP FYNA, 0193124934 & KOMEN "DIWALE SALE"
.
.
DAPATKAN KEPERLUAN SI MANJA ANDA DGN HARGA TERLEBIH HOT!. PASTI SI MANJA SERONOK SAKAN!

1💬

Gunakan produk2 nurraysa tanpa was2. Alhamdullilah syukran. 😊

Nurraysa Beauty Skincare SG Dropshipper
Dayang Nurraysa
Whatsapp msg only di 97302475
Email nurraysasg07@gmail.com

#nurraysa #halal #wudhufriendly #solatfriendly #singaporecosmetics

#teamKakNur
Pic credits : NurraysaHQ

0💬

Comelnya pipi pakai SHINING MINERAL BLUSHER. Muka pink macam semulajadi kan? Warna blusher ni sangat natural. Jangan risau memang sesuai untuk semua jenis kulit. .
Kalau nak tahu SHINING MINERAL BLUSHER ni ada packaging baru tau. Exclusive sangat, dap dap je sangat mudah dan jimat masa.
.
Antara kelebihannya ialah:
.
🌸 Merawat kulit dan sesuai untuk kulit sensitif
🌸 Menaikkan seri wajah
🌸 Warna tidak terlalu terang
🌸 Tekstur yang ringan dan mudah disapu
🌸 Pemakaiannya tahan lama dan warna kekal sepanjang hari
.
Cara penggunaan:
Sapukan SHINING MINERAL BLUSHER pada kedua dua tulang pipi selepas memakai GLOWING DD MOIST CAKE 😍
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk

0💬

PENGGUNAAN frasa kata kunci “PM saya sis, Done PM, atau Check DM telah diharamkan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK). Pengarah bahagian penguatkuasaan KPDNKK, Datuk Mohd Roslan Mahayudin mengeluarkan amaran kepada peniaga atas talian dan semua web perniagaan supaya memaparkan harga barangan yang dijual  dan maklumat produk yang dengan jelas seperti apa yang pengguna ingin tahu.

Mohd Roslan berkata,  tindakan ini adalah bagi melindungi hak pengguna Selain undang-undang sedia ada memaksa untuk peniaga meletakkan harga dan maklumat barangan sebelum transaksi dilakukan. ”Penguatkuasa KPDNKK akan memburu mereka yang mengiklankan produk di atas talian tetapi tidak meletakkan tanda harga barang dijual sama ada sengaja atau tidak. ”Frasa ”PM saya, sis”, “Done PM”  antara kata kunci yang membuatkan penguatkuasa dapat mengesan kepada peniaga gagal memaparkan tanda harga,” tegasnya.

Tambah beliau, peniaga atas talian kini akan diperhatikan sama seperti yang dilakukan kepada peniaga konvensional yang lain dan hukuman akan dikenakan jika didapati melakukan kesalahan.

Peniaga perlu mengikut Akta Perlindungan Pengguna 1999 dengan perlu memaparkan maklumat seperti berikut:

1) Harga perlu dibayar
2) Nama penjual atau syarikat
3) Nombor Pendaftaran Perniagaan
4) Maklumat untuk dihubungi seperti nombor telefon atau alamat atau emel
5) Keterangan produk
6) Kaedah pembayaran
7)Terma dan syarat
8) Anggaran masa penghantaran

Untuk makluman, undang-undang ini dikuatkuasakan setelah sekian lama memberi kelonggaran kepada peniaga untuk menyesuaikan diri. ”Individu yang gagal mematuhi lapan ketetapan yang disenaraikan oleh kementerian ini boleh didenda sehingga RM50,000 atau penjara tidak lebih tiga tahun atau kedua-duanya sekali.

Nak tambah ilmu
Nak tambah Followers
Nak tambah sahabat
Jom follow instagram
@ajimaura
@dukunsaka
@sifucilik
@akademi.insta

#instagram #ajimaura #wanita #erezeki #terapiinstagram #review #tambahfollower #eusahawan #jutawan #bussinesswomen #jual #niqabis #syukurselalu #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #projekstg #shaklee #malaysia #azizanosman #jualinstagram #dropship

0💬

Wifeyy 👧muncung aje kalah ikan yu 🐟
.
Cuaca panas 🌅 lit lit keja rumah 🏡 byk nak setelkan kain baju 👗👖👕👘 menimbung anak👶 pulak meragam nak kena dukung aje.
.
Dah dekat gaji nihh apa lagi meh grab set makeup Nurraysa yang TERLAAJAAAK MURAHH.
.
Usben yang baik hati meh la beli set makeup bagi wifey awak pakai sure tak runggut dah keja rumah yang banyak tuh. Gembirakan😊 hati wifey BESO PAHALANYA...
.
Sila TAG hubby uolss mana tau dia nak buat suprisee.
.
#kempen_makeup
#jom_makeup
#nurraysa
#ilovenurraysa
#teamnurraysa
#supergurl

0💬

Assalamualaikum semua.🌸
-

Pour your heart to Allah. Indeed, He is the BEST LISTENER. #selfreminder

1💬

Amboii, lawonye dia sekarang, kan maen gebuss, putih sekata, awet muda lak tu. Katanya teman anak ade pertandingan sajak tapi cam teman adik adik je
.
Penangan konsisten WD, alhamdulillah, sploh tahun lebih Musa dari usia sebenar.
.
Kalau dulu orang panggil acik acik, sekarang orang ramai dah panggil adik adik gitew.
Bab awet muda ni Arbutin Dan Glutathione memang memainkan peranan penting, antara bahan yang boleh melambatkan proses penuaan.
.
Jom follow ig utama Nurul @beautyshop95_bynurul
WD RM75 promosi jimat rm20 FREE POSTAGE FREE TIPS & FREE GUIDE . ☎️01127182779
.
.
.
#kdollbeauty#ajimaura #dexandra
#terapiinstagram#sugarbelle#sugarbellecosmetic#nurraysabeauty #dianzvitamin #dms360#kdollbeauty #makeupartis
#boosterwhitening
#sugarbelle#mervecosmetic
#nurraysa#toneexcel#awetmuda
#jerawatpasir#secretcorrea
#marykaymalaysia #muamalaysia
#flawless#dherbs#kcolly
#nurraysa #gulagulakurus
#mamadil#ruangrezekihanania
#organicskincare#marykay

1💬

Korang ! Korang tau tak yang contest ni masih lagi berlangsung.
.
Apalagi jomlah join contest selfie ni 😚😚😚
.
Jangan lupa ajak kawan-kawan sekali tau ☺️☺️☺️
.
#nurraysa
#teamnurraysa

0💬

#Nurraysa juge ade Vitamin C khas untuk semua tau ✅
.
Antara kebaikan #VitCNurryasa ialah,
.
👉 Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam saluran darah termasuk kolestrol
.
👉 Melindungi tubuh badan dari bahaya pelbagai ubat-ubatan atau bahan kimia yang berbentuk radikal bebas
.
👉 Merawat kedutan dengan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
.
👉 Melindungi sel darah merah yang mengangkut oksigen ke seluruh jaringan tubuh dari kerosakan
.
👉 Membantu merawat masalah kulit seperti eczema
.
👉 Membantu memutihkan dan meningkatkan kualiti kulit dengan lebih bersinar
.
Banyak juga kan 😱
.
.
#VIT_C_TANPA_COLLAGEN #halalsupplements .
#yanyyasimin #teamfafrsg #sgseller #supportlocal #sgbeauty #TeamYakinToProgress #singapore #sgshoppingonline #sgmakeups #halalsg

0💬

@ajimaura - PENGGUNAAN frasa kata kunci “PM saya sis, Done PM, atau Check DM telah diharamkan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK). Pengarah bahagian penguatkuasaan KPDNKK, Datuk Mohd Roslan Mahayudin mengeluarkan amaran kepada peniaga atas talian dan semua web perniagaan supaya memaparkan harga barangan yang dijual  dan maklumat produk yang dengan jelas seperti apa yang pengguna ingin tahu.

Mohd Roslan berkata,  tindakan ini adalah bagi melindungi hak pengguna Selain undang-undang sedia ada memaksa untuk peniaga meletakkan harga dan maklumat barangan sebelum transaksi dilakukan. ”Penguatkuasa KPDNKK akan memburu mereka yang mengiklankan produk di atas talian tetapi tidak meletakkan tanda harga barang dijual sama ada sengaja atau tidak. ”Frasa ”PM saya, sis”, “Done PM”  antara kata kunci yang membuatkan penguatkuasa dapat mengesan kepada peniaga gagal memaparkan tanda harga,” tegasnya.

Tambah beliau, peniaga atas talian kini akan diperhatikan sama seperti yang dilakukan kepada peniaga konvensional yang lain dan hukuman akan dikenakan jika didapati melakukan kesalahan.

Peniaga perlu mengikut Akta Perlindungan Pengguna 1999 dengan perlu memaparkan maklumat seperti berikut:

1) Harga perlu dibayar
2) Nama penjual atau syarikat
3) Nombor Pendaftaran Perniagaan
4) Maklumat untuk dihubungi seperti nombor telefon atau alamat atau emel
5) Keterangan produk
6) Kaedah pembayaran
7)Terma dan syarat
8) Anggaran masa penghantaran

Untuk makluman, undang-undang ini dikuatkuasakan setelah sekian lama memberi kelonggaran kepada peniaga untuk menyesuaikan diri. ”Individu yang gagal mematuhi lapan ketetapan yang disenaraikan oleh kementerian ini boleh didenda sehingga RM50,000 atau penjara tidak lebih tiga tahun atau kedua-duanya sekali.

Nak tambah ilmu
Nak tambah Followers
Nak tambah sahabat
Jom follow instagram
@ajimaura
@dukunsaka
@sifucilik
@akademi.insta

#instagram #ajimaura #wanita #erezeki #terapiinstagram #review #tambahfollower #eusahawan #jutawan #bussinesswomen #jual #niqabis #syukurselalu #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #projekstg #shaklee #malaysia #azizanosman #jualins

0💬

Repost FROM @ajimaura

PENGGUNAAN frasa kata kunci “PM saya sis, Done PM, atau Check DM telah diharamkan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK). Pengarah bahagian penguatkuasaan KPDNKK, Datuk Mohd Roslan Mahayudin mengeluarkan amaran kepada peniaga atas talian dan semua web perniagaan supaya memaparkan harga barangan yang dijual  dan maklumat produk yang dengan jelas seperti apa yang pengguna ingin tahu.

Mohd Roslan berkata,  tindakan ini adalah bagi melindungi hak pengguna Selain undang-undang sedia ada memaksa untuk peniaga meletakkan harga dan maklumat barangan sebelum transaksi dilakukan. ”Penguatkuasa KPDNKK akan memburu mereka yang mengiklankan produk di atas talian tetapi tidak meletakkan tanda harga barang dijual sama ada sengaja atau tidak. ”Frasa ”PM saya, sis”, “Done PM”  antara kata kunci yang membuatkan penguatkuasa dapat mengesan kepada peniaga gagal memaparkan tanda harga,” tegasnya.

Tambah beliau, peniaga atas talian kini akan diperhatikan sama seperti yang dilakukan kepada peniaga konvensional yang lain dan hukuman akan dikenakan jika didapati melakukan kesalahan.

Peniaga perlu mengikut Akta Perlindungan Pengguna 1999 dengan perlu memaparkan maklumat seperti berikut:

1) Harga perlu dibayar
2) Nama penjual atau syarikat
3) Nombor Pendaftaran Perniagaan
4) Maklumat untuk dihubungi seperti nombor telefon atau alamat atau emel
5) Keterangan produk
6) Kaedah pembayaran
7)Terma dan syarat
8) Anggaran masa penghantaran

Untuk makluman, undang-undang ini dikuatkuasakan setelah sekian lama memberi kelonggaran kepada peniaga untuk menyesuaikan diri. ”Individu yang gagal mematuhi lapan ketetapan yang disenaraikan oleh kementerian ini boleh didenda sehingga RM50,000 atau penjara tidak lebih tiga tahun atau kedua-duanya sekali.

Nak tambah ilmu
Nak tambah Followers
Nak tambah sahabat
Jom follow instagram
@ajimaura
@dukunsaka
@sifucilik
@akademi.insta

#instagram #ajimaura #wanita #erezeki #terapiinstagram #review #tambahfollower #eusahawan #jutawan #bussinesswomen #jual #niqabis #syukurselalu #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #projekstg #shaklee #malaysia #azizanosman #jualinstagram

2💬

KENAPA PENTING SANGAT TREATMENT SERUM NI?
.
Haaa, TREATMENT SERUM ni memang sangat penting kerana ia merawat kulit dari dalam. Ia memastikan kulit kekal flawless dan menawan tau. Teksturnya yang senang meresap ke dalam kulit dan tak melekit akan membuat kulit anda kekal remaja.
.
Antara kelebihan Treatment Serum ini ialah:
.
🌸 Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat.
🌸 Mengecilkan pori
🌸 Mengecutkan jerawat
.
Cara penggunaan: Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar.
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk
www.wasap.my/60129371485

0💬

Berita Baik untuk Anda!😍
.
.

Sempena Kempen Penggunaan Produk Halal Dan Mesra Wuduk Nurraysa Menawarkan 5 Pakej Jimat Set Make Up.

PROMO 1 - 31 OKTOBER 2017 !! ---> 🌸 SET PERCUBAAN RM59.90
- Glowing DD Moist Cake
- Pearl Magic Lipstick 💥SET MELETOP RM153.80
- Glowing DD Moist Cake
- Flawless Mineral Loose Powder (new)
- Mineral Shining Blusher (new)
- Miracle Eyeliner
- Pearl Magic Lipstick 🙍🏼SET GOJES RM124.90
- Glowing DD Moist Cake
- Flawless Mineral Loose Powder (new)
- Miracle Eyeliner
- Pearl Magic Lipstick 💖FULL SET RM174.70
- Glowing DD Moist Cake
- Flawless Mineral Loose Powder (new)
- Mineral Shining Blusher (new)
- Miracle Eyeliner
- Pearl Magic Lipstick
- Perfect Brow Shaping 💑 SET CINTA SAYANG RM80
- Glowing DD Moist Cake
- Miracle Eyeliner
- Pearl Magic Lipstick ====================
‼️PROMOSI ADD ON‼️ ( sekiranya beli set pakej dia atas anda layak beli prodok add on dengan harga promosi yang lebih jimat)

1. Fast Clean Eye Make Up Remover RM25.90

2. Miracle Whitening Spray RM45

3. Treatment Serum RM35

4. Argan Whitening Moisturizer RM31

5. Exclusive Kabuki Brush RM44 ================================ Pastikan anda buat pilihan bijak.

Selamat shopping semua cik/puan yang gojes😍

Hubungi #Humairarichteam untuk dapatkan set yang anda berkenan 😘Berita Baik untuk Anda!😍 www.wasap.my/60148003104

#nurraysahq #nurraysa
#nurraysapasirmas
#setcombonurraysa
#belisetmekapnurraysa
#belirm100bertuahdapatemas
#belisetcombodapathargadiskaun

0💬

Korang ! Korang tau tak yang contest ni masih lagi berlangsung.
.
Apalagi jomlah join contest selfie ni 😚😚😚
.
Jangan lupa ajak kawan-kawan sekali tau ☺️☺️☺️
.
#nurraysa
#teamnurraysa

0💬

Repost FROM @ajimaura

PENGGUNAAN frasa kata kunci “PM saya sis, Done PM, atau Check DM telah diharamkan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK). Pengarah bahagian penguatkuasaan KPDNKK, Datuk Mohd Roslan Mahayudin mengeluarkan amaran kepada peniaga atas talian dan semua web perniagaan supaya memaparkan harga barangan yang dijual  dan maklumat produk yang dengan jelas seperti apa yang pengguna ingin tahu.

Mohd Roslan berkata,  tindakan ini adalah bagi melindungi hak pengguna Selain undang-undang sedia ada memaksa untuk peniaga meletakkan harga dan maklumat barangan sebelum transaksi dilakukan. ”Penguatkuasa KPDNKK akan memburu mereka yang mengiklankan produk di atas talian tetapi tidak meletakkan tanda harga barang dijual sama ada sengaja atau tidak. ”Frasa ”PM saya, sis”, “Done PM”  antara kata kunci yang membuatkan penguatkuasa dapat mengesan kepada peniaga gagal memaparkan tanda harga,” tegasnya.

Tambah beliau, peniaga atas talian kini akan diperhatikan sama seperti yang dilakukan kepada peniaga konvensional yang lain dan hukuman akan dikenakan jika didapati melakukan kesalahan.

Peniaga perlu mengikut Akta Perlindungan Pengguna 1999 dengan perlu memaparkan maklumat seperti berikut:

1) Harga perlu dibayar
2) Nama penjual atau syarikat
3) Nombor Pendaftaran Perniagaan
4) Maklumat untuk dihubungi seperti nombor telefon atau alamat atau emel
5) Keterangan produk
6) Kaedah pembayaran
7)Terma dan syarat
8) Anggaran masa penghantaran

Untuk makluman, undang-undang ini dikuatkuasakan setelah sekian lama memberi kelonggaran kepada peniaga untuk menyesuaikan diri. ”Individu yang gagal mematuhi lapan ketetapan yang disenaraikan oleh kementerian ini boleh didenda sehingga RM50,000 atau penjara tidak lebih tiga tahun atau kedua-duanya sekali.

Nak tambah ilmu
Nak tambah Followers
Nak tambah sahabat
Jom follow instagram
@ajimaura
@dukunsaka
@sifucilik
@akademi.insta

#instagram #ajimaura #wanita #erezeki #terapiinstagram #review #tambahfollower #eusahawan #jutawan #bussinesswomen #jual #niqabis #syukurselalu #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #projekstg #shaklee #malaysia #azizanosman #jualinstagram

2💬

Hai Nurraysa Lover. Kalau korang gunakan MIRACLE EYELINER NURRAYSA ni mesti meletop letop cantiknya makeup korang.
.
Meh sini admin nak share sikit apa yang best tentang MIRACLE EYELINER ni:
.
💖 Mesra solat
💖 Mudah dicuci
💖 Tidak comot
💖 Tiada silikon
💖 Tidak menghitamkan mata
💖 Bukan kalis air
💖 Berbentuk tirus
.
Cara penggunaan: Tarik garis pada kelopak mata anda dari bahagian dalam ke hujung bahagian luar mata, buat garisan pada atas kelopak mata dengan berhati hati untuk nampak kesan yang lebih kemas.
.
Pastikan korang semua ada satu kat rumah dan paling wajib ada dalam handbag korang okay ! 😍
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk

0💬

kempen penggunaan mekap halal mesra wudhu 😁
untuk maklumat lanjut pls. 📲WA 0199883022
#nurraysa #nurraysasale #nurraysahq #nurraysaterengganu

0💬

Hai uolss tengah buat sarapan pagi ke tu?
.
Haa sambil-sambil buat breakfast tu, jom sama-sama tonton video testimoni produk ni :)
.
Silakan SHARE. Full video boleh tonton di Official Youtube Nurraysa HQ, jangan lupa klik button SUBSCRIBE! 😍😚☺️
.
#nurraysa
#jeragat
#kosmetik

0💬

TIPS KECANTIKAN NURRAYSA
.
Blusher merupakan salah satu makeup yang dapat menaikkan seri wajah agar nampak sweet dan fresh. Tapi tahukah anda masih ramai yang tidak tahu tips memakai blusher dengan betul ? Kalau dulu admin pun pakai hentam je ikut suka pakai blusher.
.
Asalkan nampak merah-merah sikit nampak cantik je di mata admin dah settle !
.
Rupanya ada tips juga. Huhu. So, apa lagi dah tahu ni admin share kan pula pada anda semua. Boleh la kita follow tips ni setiap kali nak pakai blusher. Jom baca tips di link ini http://www.nurraysa.com/2017/10/17/tips-memakai-blusher/
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#Freecodusmnurraysa

1💬

Silibus
Kelas online + Ebook SAKA 4.0
1) Pengenalan
2) Peringatan Khas
3) Pengenalan Diri & Kata-kata aluan Sifu Ajim Aura
4) Persediaan untuk belajar
5) Apa Yang anda mahu ,selepas daftar instagram?
6) Fahaman-fahaman Salah ( Jangan ikut )
7) Fahaman Sifu Ajim Aura
8) kedai Ramai Pelanggan Vs Kurang pelanggan
9) Sikap-Sikap buruk ( Jangan ikut )
10) Story instagram
11) Tips & Teknik Iklan guna story
12) SAKA 4.0
13) BRAND/BRANDING
14) KENAPA INSTAGRAM?
15) Business Offline
16) Business online
17) kelebihan "Business Profile"
18) Terapi Instagram
19) Apa Yang perlu tahu selepas Ada instagram?
20) ketegori business ( PANDUAN TAMBAH PENDAPATAN)
21) Tips Marketing
22) Concept " Create awareness"
23) Teknik Marketing free " Flyers & Banner"
24) Saranan Akaun Instagram anda
25) Manfaatkan 3 golongan
26) Sistem Database
27) Collect , Save & Follow-up teknik
28) Tops Post
29) Nota Tambahan
30) Soal & Jawab
31) Update
32) update lagi
33) Ulangkaji

BONUS TAMBAHAN KELAS EDITING😍😍
.
Info lanjut? Wasap 0149295236
.
Follow
@Ajimaura
@Dukunsaka
@Sifucilik
@Akademi.insta
.
#ebooksaka
#wanita
#neelofa
#irfankhairi
#iphone
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#terapiinstagram
#ajimaura
#noradanish
#dexandra
#bazaarpaknil
#belajarinstagram
#nurraysa
#toneexcel
#instafamous
#jsd
#tambahfollowers
#projekstg
#azizanosman
#eusahawan
#tambahfollowers
#followers
#erezeki
#usahawan
#bisnesonline
#seminar

3💬

@Regrann from @ajimaura - PENGGUNAAN frasa kata kunci “PM saya sis, Done PM, atau Check DM telah diharamkan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK). Pengarah bahagian penguatkuasaan KPDNKK, Datuk Mohd Roslan Mahayudin mengeluarkan amaran kepada peniaga atas talian dan semua web perniagaan supaya memaparkan harga barangan yang dijual  dan maklumat produk yang dengan jelas seperti apa yang pengguna ingin tahu.

Mohd Roslan berkata,  tindakan ini adalah bagi melindungi hak pengguna Selain undang-undang sedia ada memaksa untuk peniaga meletakkan harga dan maklumat barangan sebelum transaksi dilakukan. ”Penguatkuasa KPDNKK akan memburu mereka yang mengiklankan produk di atas talian tetapi tidak meletakkan tanda harga barang dijual sama ada sengaja atau tidak. ”Frasa ”PM saya, sis”, “Done PM”  antara kata kunci yang membuatkan penguatkuasa dapat mengesan kepada peniaga gagal memaparkan tanda harga,” tegasnya.

Tambah beliau, peniaga atas talian kini akan diperhatikan sama seperti yang dilakukan kepada peniaga konvensional yang lain dan hukuman akan dikenakan jika didapati melakukan kesalahan.

Peniaga perlu mengikut Akta Perlindungan Pengguna 1999 dengan perlu memaparkan maklumat seperti berikut:

1) Harga perlu dibayar
2) Nama penjual atau syarikat
3) Nombor Pendaftaran Perniagaan
4) Maklumat untuk dihubungi seperti nombor telefon atau alamat atau emel
5) Keterangan produk
6) Kaedah pembayaran
7)Terma dan syarat
8) Anggaran masa penghantaran

Untuk makluman, undang-undang ini dikuatkuasakan setelah sekian lama memberi kelonggaran kepada peniaga untuk menyesuaikan diri. ”Individu yang gagal mematuhi lapan ketetapan yang disenaraikan oleh kementerian ini boleh didenda sehingga RM50,000 atau penjara tidak lebih tiga tahun atau kedua-duanya sekali.

Nak tambah ilmu
Nak tambah Followers
Nak tambah sahabat
Jom follow instagram
@ajimaura
@dukunsaka
@sifucilik
@akademi.insta

#instagram #ajimaura #wanita #erezeki #terapiinstagram #review #tambahfollower #eusahawan #jutawan #bussinesswomen #jual #niqabis #syukurselalu #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #projekstg #shaklee #malaysia #azizanosman #jualinsta

2💬

Repost FROM @ajimaura

PENGGUNAAN frasa kata kunci “PM saya sis, Done PM, atau Check DM telah diharamkan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK). Pengarah bahagian penguatkuasaan KPDNKK, Datuk Mohd Roslan Mahayudin mengeluarkan amaran kepada peniaga atas talian dan semua web perniagaan supaya memaparkan harga barangan yang dijual  dan maklumat produk yang dengan jelas seperti apa yang pengguna ingin tahu.

Mohd Roslan berkata,  tindakan ini adalah bagi melindungi hak pengguna Selain undang-undang sedia ada memaksa untuk peniaga meletakkan harga dan maklumat barangan sebelum transaksi dilakukan. ”Penguatkuasa KPDNKK akan memburu mereka yang mengiklankan produk di atas talian tetapi tidak meletakkan tanda harga barang dijual sama ada sengaja atau tidak. ”Frasa ”PM saya, sis”, “Done PM”  antara kata kunci yang membuatkan penguatkuasa dapat mengesan kepada peniaga gagal memaparkan tanda harga,” tegasnya.

Tambah beliau, peniaga atas talian kini akan diperhatikan sama seperti yang dilakukan kepada peniaga konvensional yang lain dan hukuman akan dikenakan jika didapati melakukan kesalahan.

Peniaga perlu mengikut Akta Perlindungan Pengguna 1999 dengan perlu memaparkan maklumat seperti berikut:

1) Harga perlu dibayar
2) Nama penjual atau syarikat
3) Nombor Pendaftaran Perniagaan
4) Maklumat untuk dihubungi seperti nombor telefon atau alamat atau emel
5) Keterangan produk
6) Kaedah pembayaran
7)Terma dan syarat
8) Anggaran masa penghantaran

Untuk makluman, undang-undang ini dikuatkuasakan setelah sekian lama memberi kelonggaran kepada peniaga untuk menyesuaikan diri. ”Individu yang gagal mematuhi lapan ketetapan yang disenaraikan oleh kementerian ini boleh didenda sehingga RM50,000 atau penjara tidak lebih tiga tahun atau kedua-duanya sekali.

Nak tambah ilmu
Nak tambah Followers
Nak tambah sahabat
Jom follow instagram
@ajimaura
@dukunsaka
@sifucilik
@akademi.insta

#instagram #ajimaura #wanita #erezeki #terapiinstagram #review #tambahfollower #eusahawan #jutawan #bussinesswomen #jual #niqabis #syukurselalu #neelofa #dexandra #bazaarpaknil #belajarinstagram #nurraysa #toneexcel #projekstg #shaklee #malaysia #azizanosman #jualinstagram

4💬

SELEPAS MENGGUNAKAN SET MEKAP NURRAYSA 😍
.

Yang minat mekap simple² dan baru nak cuba bermekap boleh la guna #nurraysabeauty .

www.wasap.my/60148003104

Berminat boleh tekan link kat atas

#nurraysa #nurraysapasirmas
#teamnurraysa
#kelantan #mua

0💬

.
.
Ni abam nak kabau.. Kasut baru dah masuk ! !😆😊😍. Kualiti mang superb 😍
.
Kasut ni READY STOCK tau. Takyah tunggu 1 atau 2 minggu. Setiap HARI kita buat POSTAGE (hari cuti pos laju xkeje tau😀)
.
Saiz yg ada 41-45 euro sahaja😊. Kami bagi harga sepasang rm 95 sahaja 😊😍
.
Harga yg tertera adalah termasuk kos pos keseluruh semenanjung malaysia tau 😊
.
Utk SABAH dan SARAWAK kena tambah rm5 sahaja😊
.
Berminat ? ? ?
.
Whatsapp ke 010-8889335 utk sebarang pertanyaan dan pembelian😊😍
.
#kasutmurahlelakiwanita
#kasutberkualitimampumilik
#terapiinstagram
#ajimaura
#like4like
#likeforlike
#wanita
#neelofa
#irfankhairi
#youcanduit
#harisukannegara
#shaklee
#inijugakamanah
#kingafiqq
#dexandra
#bazaarpaknil
#belajarinstagram
#nurraysa
#toneexcel
#instafamous
#projekstg
#azizanosman
#eusahawan
#erezeki
#bisnesonline
#love
#cute
#girl
#instagood
#photooftheday

3💬