#nurraysa

Nurraysa Exclusive Kabuki Brush ๐Ÿ˜๐Ÿค—from @balqis_fizah_hm
.
Now Instock & Available at @butik.rh.vendoria, Airportmall berakas, Level 1 the souq, Unit 17.1. Do come and grab it before sold out!!๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿค—๐Ÿ˜โœจ
.
#kabukibrush #nurraysa #RHvendorfamily #bruneivendorboutique #brunika #ootdbruneiiklan #ajwaadsbn

0๐Ÿ’ฌ

NURRAYSA VIT C,VIT E & GLUTA PLUS.

Tips untuk nampak lebih berkesan dengan pengambilan Vitamin C Nurraysa adalah:
๐Ÿ‘‰ Elakkan atau kurangkan sebarang minuman yang mengandungi kafein seperti kopi atau teh
๐Ÿ‘‰ Jarakkan waktu pengambilan ubat-ubatan atau jamu selama 4 jam sebelum atau selepas mengambil vitamin c
๐Ÿ‘‰ Pastikan minum air kosong yang secukupnya. Contoh : 25kg berat badan bersamaan dengan 1 liter air.

Semoga bermanfaat untuk semua ๐Ÿ˜‰

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Atau klik sahaja link whatsapp di profile kami ๐Ÿ’‹

#nurraysabeauty #nurraysa #produkmesrawudhuk
#produkbumiputera
#merdekasale #jualanmurah #skincarenurraysa #barangmakeup #nakcantik #lipstickmurah #bazaarpaknil #bazaarOnline #sayajualprodukkecantikan #jomcantik #sayasukamakeup #JamuVherbnurraysa #ilovesale #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #produkmampumilik #terlajaklaris #lakukeras #jomcantiksamasama #pearlmagiclipstick

0๐Ÿ’ฌ

NURRAYSA VIT C,VIT E & GLUTA PLUS.

Tips untuk nampak lebih berkesan dengan pengambilan Vitamin C Nurraysa adalah:
๐Ÿ‘‰ Elakkan atau kurangkan sebarang minuman yang mengandungi kafein seperti kopi atau teh
๐Ÿ‘‰ Jarakkan waktu pengambilan ubat-ubatan atau jamu selama 4 jam sebelum atau selepas mengambil vitamin c
๐Ÿ‘‰ Pastikan minum air kosong yang secukupnya. Contoh : 25kg berat badan bersamaan dengan 1 liter air.

Semoga bermanfaat untuk semua ๐Ÿ˜‰

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Atau klik sahaja link whatsapp di profile kami ๐Ÿ’‹

#nurraysabeauty #nurraysa #produkmesrawudhuk
#produkbumiputera
#merdekasale #jualanmurah #skincarenurraysa #barangmakeup #nakcantik #lipstickmurah #bazaarpaknil #bazaarOnline #sayajualprodukkecantikan #jomcantik #sayasukamakeup #JamuVherbnurraysa #ilovesale #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #produkmampumilik #terlajaklaris #lakukeras #jomcantiksamasama #pearlmagiclipstick

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

NURRAYSA VIT C,VIT E & GLUTA PLUS.

Tips untuk nampak lebih berkesan dengan pengambilan Vitamin C Nurraysa adalah:
๐Ÿ‘‰ Elakkan atau kurangkan sebarang minuman yang mengandungi kafein seperti kopi atau teh
๐Ÿ‘‰ Jarakkan waktu pengambilan ubat-ubatan atau jamu selama 4 jam sebelum atau selepas mengambil vitamin c
๐Ÿ‘‰ Pastikan minum air kosong yang secukupnya. Contoh : 25kg berat badan bersamaan dengan 1 liter air.

Semoga bermanfaat untuk semua ๐Ÿ˜‰

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Atau klik sahaja link whatsapp di profile kami ๐Ÿ’‹

#nurraysabeauty #nurraysa #produkmesrawudhuk
#produkbumiputera
#merdekasale #jualanmurah #skincarenurraysa #barangmakeup #nakcantik #lipstickmurah #bazaarpaknil #bazaarOnline #sayajualprodukkecantikan #jomcantik #sayasukamakeup #JamuVherbnurraysa #ilovesale #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #produkmampumilik #terlajaklaris #lakukeras #jomcantiksamasama #pearlmagiclipstick

0๐Ÿ’ฌ

Produk 3 dalam 1 gabungan Foundation + Concealer + Powder yang mengandungi tiga penyelesaian masalah dan menyelesaikan masalah dalam masa 5 minit.

Glowing DD Moist Cake 3in1 membantu menutup cela diwajah dan menutup liang pori seterusnya merawat masalah kulit muka.

Tanpa silikon dan mengandungi SPF 50++ yang melindungi dari sinaran UV.

Fungsi
โ™กGabungan Foundation + Concealer + Powder (3 dalam 1)
โ™กMenutup semua cela dan merawat wajah
โ™กMesra solat
โ™กTanpa silicon
โ™กSPF 50++Free span
โ™กTerdapat dalam 3 jenis; Light, Medium & Dark

Kandungan
Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Olus (Vegetable) Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Ascorbyl Tetralsopalmitate (Vitamin C), Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice.

Cara Penggunaan
Dap-dap sahaja kemudian ratakan ke seluruh wajah anda. Elakkan penggunaan secara sapuan untuk kesan lebih baik, lebih sekata dan span tidak cepat rosak kerana Glowing DD Moist Cake mempunyai concealer dan bersifat keras.

Sila PM or whatsapp saya 97302475 untuk info atau order. Tq.

#teamkaknursg
#NurraysaArganWhiteningMoisturiser
#nurraysa #halal #wudhufriendly #solatfriendly #singaporecosmetics #makeup #foundation #mascara #eyeliner #pretty #bodywash #beautiful #singapore #hijab #shawl #tudung #makeupbrushes #women #ladies #eyebrow #blusher #wanita #kecantikan #teamkaknursg #bodywash #treatmentserum #babydolluvcream #collagenpowder #skincare #bodyscrub

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Jom kita lihat cara untuk consume vit c nurraysa..Selamat Mencuba..
.
#izarateam
#nurraysa

0๐Ÿ’ฌ

KISAH KEJAYAAN TEAM NURRAYSA
.
Uolss dah join belum team Nurraysa? Kalau belum jom join kita akan guide anda sehingga berjaya.
.
Duit tak cukup nak jadi agen? Takpe jom mula dari dropship kami !
.
Siapa yang taknak kan dari Zero terus ke Hero ? .
Jom kita sama-sama belajar bisnes online dan ubah kehidupan ๐Ÿ˜Š
.
Jangan lupa LIKE & SHARE
.
#izarateam
#nurraysa

0๐Ÿ’ฌ

TESTIMONI VIT C, E ,GLUTA NURRAYSA

Masalah hilang selepas amalkan vitamin nurraysa secara konsisten dan berkat sabar.. .
Tunggu apa lagi.. Whatsapp 019-4041310
Dah banyak testimoni yang dah berjaya..
.
.. Memang kesan dia cenggini ๐Ÿ‘
.
#nurraysa
#izarateam

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Bibir kering dan merekah? ๐Ÿ˜ฃ
.
Tahu tak macam mana nak atasinya?
.
PEARL MAGIC LIPSTICK ni lah yang dapat membantu merawat bibir anda dari kering, merekah, hitam dan bibir yang pucat
.
Antara kelebihan PEARL MAGIC LIPSTICK ini ialah:
.
๐Ÿ’– Mengikut warna suhu badan pemakai
๐Ÿ’– Membuatkan bibir menjadi lembap dan sentiasa segar
๐Ÿ’– Tidak menyebabkan bibir kering
๐Ÿ’– Tidak mengandungi plumbum yang boleh menghitamkan bibir

Whatsapp:0193942713
.
#nurraysa
#tNurraysaExecutivePartner
#produkmesrawuduk
#UsahawanJutawan
#AzzarichTeam

0๐Ÿ’ฌ

SIMPLE TAPI PENUH YAKIN DIRI ๐Ÿ˜
.
Bila guna set Perfect Lady Dyxy uols sangatlah konfiden tau ke tau tuu ๐Ÿ˜†
.
Ada 4 item dalam set Perfect Lady Dyxy:
.
โœจ Bc Cream Foundation โœจ Mineral Green Tea Face mist โœจ Brush Gomok Padat Sendat
โœจ Lipstick .
Dalam masa 3 minit, 4 item ini dapat bagi efek glowing dan muka makin lama makin berseri.
.
Tahan 8 jam tau uols ๐Ÿ˜
.
All items lulus KKM takde ragu-ragu lagi. Cantik dengan selamat.
.
Yakin dengan Dyxy! Love Dyxy ๐Ÿ’

Wasap Fiezah untuk order๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 601131365235 . . .
#dyxymelaka #dyxymelaka #muaseremban #muamelaka
#dyxybccream #coddyxy
#bccreambydyana
#instafamous #bazarpaknil
#muamakeup #foundation
#makeupartis #concealar
#makeupkorea #bbcream
#foundation #lipstikdyxy
#makeupmurah
#bazaronline #nurraysa
#terapiinstagram #dexandra
#ajimaura #makeupmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Asal pakai makeup je jerawat datang sekampung. Leceh gak en? Tengok instafamous makeup tebal tebal pun still peloles je weh, nak jugak makeup macam diorang. Apa rahsia eah? -
Dengar cerita FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER dari Nurraysa ni la yang instafamous banyak pakai tu. Patutla peloles semacam. ๐Ÿ˜
-
Rupanya sekarang senang je nak dapat. Boleh pergi je ke website DagangHub
http://daganghub.com/index.php?route=product/product&path=137_143&product_id=103
-
FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER ni best seller tau, kalau nak cepat cepat click link tu sekarang sebelum sold out!
-
#daganghub #JomDagang #glocallink #MakeItEasy #nurraysa #giftideas #giftforher #giftforhim #nurraysa #nurraysaproduct #itsmondayagain #fastcleaneyemakeupremover
#workworkworkworkworkwork #makeupremover #fastclean #nopimple #mayeverythinggoeswell #positivity #goodvibes #onlinesellers #onlinemarketplace #ecommercemalaysia #ecommer #sayajual #igshops #nurraysabeauty #skincareroutine #nurraysaskincare #musthave #kulitsihat #healthandbeauty

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

INTENSE SERIES FOR WOMAN - THE SEDUCTIVE CHARM
.
Tampil mempersona dengan The New De'Xandra Intense Series For Woman . Wangian yang menyerlahkan personaliti si pemakai, dengan daya tarikan yang lebih menggoda .
.
Senarai Wangian dalam Intense Series W
.
+ BELLE
+ LOURVE
+ JULIET
.
Serlahkan personaliti...
.
.
#dexandra #perfumemurah #instagram #dexandraperfumes #dropshipwanted #bazarpaknil #wanita #erezeki #syukurselalu #terapiinstagram #azizanosman #irfankhairi #
#newdexandra #love #girl #projekstg #photoshoot #review #perfumemurah #instafamous #follow4follow #f4f #nurraysa #furaiha #vcs #lifestyle

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒนWajah Dexandra Lovers๐ŸŒน
.
RM45 / Botol.
RM90 / 2 Botol.
.
New Dexandra.
.
RM75/1 botol.
RM140/2 botol.
.
Exclude postage. Buy 2 @3 above Get FREE GIFT!!
.
Whatsapp cik ieka for order.
๐Ÿ“ฒ013-3653493.
.
#dexandraperfume #dexandra #agentsahdexandra #dexandraher #dexandrahim #dexandramurah #dexandraoriginal #dexandraperak #dexandragerik #murah #bazarpaknil #igshop #terapiinstagram #ajimaura #neelofa #fattzura #nurraysa #vcs #rafaaly #swapreview #f4f #furaiha #murah #dropshipwanted

2๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒนWajah Dexandra Lovers๐ŸŒน
.
RM45 / Botol.
RM90 / 2 Botol.
.
New Dexandra.
.
RM75/1 botol.
RM140/2 botol.
.
Exclude postage. Buy 2 @3 above Get FREE GIFT!!
.
Whatsapp cik ieka for order.
๐Ÿ“ฒ013-3653493.
.
#dexandraperfume #dexandra #agentsahdexandra #dexandraher #dexandrahim #dexandramurah #dexandraoriginal #dexandraperak #dexandragerik #murah #bazarpaknil #igshop #terapiinstagram #ajimaura #neelofa #fattzura #nurraysa #vcs #rafaaly #swapreview #f4f #furaiha #murah #dropshipwanted

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

INTENSE SERIES FOR MAN - THE DEFINITION OF SOPHISTICATION
.
Intense Series dari The New De'Xandra menjadikan setiap lelaki yang memakainya tampak lebih menarik, wangian yang berunsur sensual ini akan meningkatkan daya tarikan dan menyerlahkan aura si pemakai .
.
Senarai Wangian dalam Intense Series M
.
+ HIMEROS
+ BLAZE
+ ROMEO
.
.
Serlahkan daya tarikan anda
.
.
#dexandra #perfumemurah #instagram #dexandraperfumes #dropshipwanted #bazarpaknil #wanita #erezeki #syukurselalu #terapiinstagram #azizanosman #irfankhairi #
#newdexandra #love #girl #projekstg #photoshoot #review #perfumemurah #instafamous #follow4follow #f4f #nurraysa #furaiha #vcs #lifestyle

1๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒนWajah Dexandra Lovers๐ŸŒน
.
RM45 / Botol.
RM90 / 2 Botol.
.
New Dexandra.
.
RM75/1 botol.
RM140/2 botol.
.
Exclude postage. Buy 2 @3 above Get FREE GIFT!!
.
Whatsapp cik ieka for order.
๐Ÿ“ฒ013-3653493.
.
#dexandraperfume #dexandra #agentsahdexandra #dexandraher #dexandrahim #dexandramurah #dexandraoriginal #dexandraperak #dexandragerik #murah #bazarpaknil #igshop #terapiinstagram #ajimaura #neelofa #fattzura #nurraysa #vcs #rafaaly #swapreview #f4f #furaiha #murah #dropshipwanted

0๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒนWajah Dexandra Lovers๐ŸŒน
.
RM45 / Botol.
RM90 / 2 Botol.
.
New Dexandra.
.
RM75/1 botol.
RM140/2 botol.
.
Exclude postage. Buy 2 @3 above Get FREE GIFT!!
.
Whatsapp cik ieka for order.
๐Ÿ“ฒ013-3653493.
.
#dexandraperfume #dexandra #agentsahdexandra #dexandraher #dexandrahim #dexandramurah #dexandraoriginal #dexandraperak #dexandragerik #murah #bazarpaknil #igshop #terapiinstagram #ajimaura #neelofa #fattzura #nurraysa #vcs #rafaaly #swapreview #f4f #furaiha #murah #dropshipwanted

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Berapa kerap perlu kita scrub ni ye???๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
โ„๏ธ1-3x seminggu๐Ÿ‘‰bgantung kpd jenis kulit
.
.๐Ÿƒkulit berminyak๐Ÿ‘‰2-3x seminggu .
.๐Ÿƒkulit kering๐Ÿ‘‰1-2x seminggu

Moga bermanfaat!๐Ÿ˜˜
Whatsapp 018-6697679

2๐Ÿ’ฌ

ELEGANT SERIES FOR WOMEN - A TASTE OF LUXURY IN EVERY SPRAY
.
Setiap semburan yang mewujudkan rasa mewah dan menyerlahkan keanggunan si pemakai . Keunikannya tampil mempersona, dengan gaya yang memikat dan penuh karisma .
.
Senarai Wangian dalam Elegant Series W
.
+ ELENOR + VICTORIA
+ HELENA
+ GRACE
.
.
#dexandra #perfumemurah #instagram #dexandraperfumes #dropshipwanted #bazarpaknil #wanita #erezeki #syukurselalu #terapiinstagram #azizanosman #irfankhairi #
#newdexandra #love #girl #projekstg #photoshoot #review #perfumemurah #instafamous #follow4follow #f4f #nurraysa #furaiha #vcs #lifestyle

0๐Ÿ’ฌ

Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarangโ—๏ธ
.
COD AREA :-
๐Ÿš—Klang
๐Ÿš—Serdang
๐Ÿš—Subang Jaya
๐Ÿš—Putrajaya
๐Ÿš—Cyberjaya
๐Ÿš—petaling Jaya
๐Ÿš—Kuala Lumpur
๐Ÿš—Ampang
๐Ÿš—Cheras
๐Ÿš—Gombak
๐Ÿš—Damansara
๐Ÿš—Bangsar
๐Ÿš—Puchong
๐Ÿš—usj
๐Ÿš—sungai Buluh
๐Ÿš—Bangi
๐Ÿš—Kajang
๐Ÿš—Banting
๐Ÿš—Shah alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT ๐Ÿ›๏ธ & FREE COD๐Ÿš˜
.
๐Ÿšš๐Ÿ’จCOD SETIAP HARI
๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฆPOSTAGE SETIAP HARI
.
๐Ÿ‘ซAgent & dropship diperlukanโ€ผ๏ธ
.
Whatsapp tiqa ๐Ÿ“ฒ019-2541640
Whatsapp tiqa ๐Ÿ“ฒ019-2541640

4๐Ÿ’ฌ

FRESH FEEDBACK โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
.
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAMโค๏ธ
.
๐ŸŒธMakin cantik
๐ŸŒธMakin flawless
๐ŸŒธMakin glowing
๐ŸŒธMakin berseri ๐ŸŒธMakin confident
.
๐Ÿ™…๐ŸผTak perlu nak mencari concealer yang lain.
๐Ÿ™…๐ŸผTak perlu nk touch up lagi
๐Ÿ™‹๐Ÿปtahan selama 8jam
๐Ÿ™‹๐ŸปUV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFTโ€ผ๏ธ
.
Whatsapp tiqa ๐Ÿ“ฒ019-2541640
Whatsapp tiqa ๐Ÿ“ฒ019-2541640
Whatsapp tiqa ๐Ÿ“ฒ019-2541640
.
Dropship & agent wantedโ€ผ๏ธ

2๐Ÿ’ฌ

Memang best UV CREAM NURRAYSA ni ๐Ÿ˜š. Ianya melindungi kulit dari sinaran matahari dan menjadikan kulit cerah dan berseri tau !

Selain itu UV CREAM ni mengandungi SPF 50.
Korang nak cuba? Whatsapp ke 0109171821 untuk order ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š http://www.facebook.com/nurraysakjg

#nurraysa
#nurraysahq
#nurraysakajang
#teamnurraysa
#nurraysaexecutivepartner

0๐Ÿ’ฌ

KELEBIHAN TREATMENT SERUM NURRAYSA
.
KELEBIHAN :
Treatment Serum Nurraysa berfungsi sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus.
.
Treatment Serum Nurraysa juga dihasilkan dengan bahan-bahan semulajadi. Tanpa bahan kimia yang merbahaya dan memudaratkan.
.
CARA PENGGUNAAN:
Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar.
.
Jerawat naik je kita tepek serum ni, InsyaAllah kecut jerawat tu. ๐Ÿ˜
.
Sebarang pertanyaan boleh ws: 0194484634
.
#kelebihantreatmentserum
#nurraysa
#teamnurraysa

0๐Ÿ’ฌ

DD moist cake gaiss
Jom order www.wasap.my/60148003104

#foundation #concealear
#compactpowder
#nurraysapasirmas
#nurraysa

0๐Ÿ’ฌ

KEISTIMEWAAN GLOWING DD MOIST CAKE:
โค๏ธBedak Moist tak pecah bila jatuh.
โค๏ธ Fungsi 3 in 1 (Powder + Foundation + Concealer) Jimat wang & jimat ruang.
โค๏ธMesra Wudhuk. Mekap mudah tanggal. Tanpa Silikon so air boleh tembus liang2 roma bila berwudhuk.
โค๏ธMekap HALAL so Mesra Solat.
โค๏ธMudah nak apply kat muka. Dap dap je dah siap ๐Ÿ˜‰ tak sampai 5 minit pun... ๐Ÿ˜‰
โค๏ธSPF50++ (Melindungi kulit wajah dr sinar UV selama 500minit/8jam lebih)
โค๏ธBertindak sebagai DD CREAM yg BERFUNGSI MERAWAT KULIT (beri kelembapan extra, anti aging, merawat masalah kulit, acne treatment)
โค๏ธLagi berpeluh lagi Glowing.
โค๏ธBedak tekstur Ringan, tak bercapuk & tak kan merekah ๐Ÿ˜
โค๏ธDidatangkan dgn 3 pilihan tona warna (Light, Medium, Dark) & Free span.
-------
Untuk ORDER?
๐Ÿ“ฒKlik Link Whatsup di Bio โ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธ
atau
๐Ÿ“ฒWhatsapp 011-19019729 (Aisyah)
atau
๐Ÿ“ฒDM @bedakviral_ddmc
.
#teambeautyrichtie #testddmoistbyqura #nurraysa #nurraysabeauty #makjah #beautyconsultant #glowingddmoistcake #foundationnurraysa #ddmc #nurraysaglowingddmoistcake #ddmoistcake #3in1foundation

0๐Ÿ’ฌ

@Regranned from @videodakwah.my - MATI TIDAK MENGENAL USIA!
.
.
Tidak ada manusia yang kekal hidup diatas dunia ini. Bahkan setiap yang bernyawa pasti merasakan mati. .
.
Kematian manusia itu sudah ditakdirkan Allah Swt. Tidak ada satupun manusia yang tahu kapan ajalnya tiba. yang jelasnya ajal itu pasti, hanya menunggu gilirannya masing-masing.
.
.
Terbukti sudah banyak orang-orang yang kita cintai yang telah mendahului kita, sehingga meninggalkan kesedihan yang mendalam bagi kita yang ditinggalkan. Sebab manusia itu memilki sifat sedih, setiap kesedihan tak jarang kita menangis.
.
.
Akan tetapi diantara umat Islam ada yang berlebihan bersedihnya disaat di tinggal mati oleh orang-orang yang di cintainya. dalam artian meratapi orang yang sudah mati.

Di antara tradisi yang diberantas oleh Islam, yaitu tradisi jahiliah yang berkenaan dengan masalah kematian, misalnya: meratap, teriak-teriak dan berlebih-lebihan dalam melahirkan kesusahan dan kedukaan.
.
.
Dapatkan quotes dakwah dan video terkini daripada @teega.my
.
@dhirarzainal
@irmanbahrudden
@alifteega
.
.
(Caption ditaja oleh @buku_insaf "Semusim Di Barzakh" Novel Islamic Terbaik MPH2016 -Best Seller Of The Year- MPH Bookstore, segera dapatkan).
.
#share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #videodakwahmy #semusimdibarzakhlllfab1
#ketikaazazilberputusasalllfab1
#semusimdimahsyarlllfab1
#mengintaiakudinerakalllfab1
#hadifayyadhproductionlllfab1
#TeamDhirarFayyadhArmy
#TeamDhirar2018
#tips #novelmelayu #novelislamik #novelseram #bisnesonline #bazarpaknil #supplement #nurraysa #bazarbuku #fajr #muhasabah #dakwah #schooltime #beraniberhijrah #sunnah #nonstopdakwah #jomrepost #ajl32

0๐Ÿ’ฌ

T E S T I M O N I ๐Ÿ‘‡
.
"Blackhead & whitehead hilang".
.
Best pakai scrub ni,blackhead & whitehead terus tak ada sejak pakai scrub nurraysa ni.
.
๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60132276353
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#produkorganik
#produkmesrawudhuk
#dropshipnurraysa

0๐Ÿ’ฌ