#onlineshopmalaysia

Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang

Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel 😘
Boyfriend, jangan jadi pendek.

Follow πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@herbalcalciumstore1.my
@herbalcalciumstore1.my
@herbalcalciumstore1.my
.
Untuk mengetahui rahasia jadi tinggi
Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah
.
πŸ“± Whatsap : 0108265671
πŸ“± Wechat ID :herbalcalciumstore1
.
.
#tiensmalaysia #ubattinggi #10haritinggi #instashopmalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #produkkesihatanmalaysia

0πŸ’¬

Ready Stock
20173 Stylish Top Pink
.
RM45 free postage sm
add rm5 for ss.
.
Material : Cotton
.
Size M : Shoulder 47cm, Sleeves 60cm, Length 75cm, Bust 118cm
.
Size L : Shoulder 48cm, Sleeves 62cm, Length 77cm, Bust 120cm
.
How to order?
click link on bio!
.
#sayajualblouse #blousekorea
#blousemurah #blouselenganpanjang
#bazarpaknil #shopaholic
#shoppingonlinemalaysia #igshop
#igshopmurah #VisitIg
#InstaShopMalaysia #shoppingonline
#sayajualbaju #bazaaronline
#sayajualmurah #blouseterkini
#sayajualdress #sayajualjubah
#sayajualbaju #bazaarlepak
#onlineshopmalaysia #igshopmalaysia
#sayajualmurah #blousepatch
#blousemurah #blouseplussize

0πŸ’¬

Year end promotion! !!!! Harga Adidas Nemeziz 17+ hanya RM 140 ! RM 140 ! di @kicksversatile1
BARANG READY STOCK SAMPAI DALAM DUA HARI!!! XPAYAH TUNGGU LAMA LAMA!! Bila beli anda akan dapat FREEGIFT !!! FREEGIFT !!! FREEGIFT !!! Free bag + stoking setiap pembelian!!
.
Anda juga berpeluang dapat GIVEAWAY!!! Nak tahu macam mana??? Usha @kicksversatile1 @kicksversatile1 @kicksversatile1
.
Contact 01121839268 atau 0183848850 untuk info lanjut
.
_______________________________________________________________
#malaysiasoccer #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah

0πŸ’¬

Loading...

Ready Stock
20173 Stylish Top Black
.
RM45 free postage sm
add rm5 for ss.
.
Material : Cotton
.
Size M : Shoulder 47cm, Sleeves 60cm, Length 75cm, Bust 118cm
.
Size L : Shoulder 48cm, Sleeves 62cm, Length 77cm, Bust 120cm
.
How to order?
click link on bio!
.
#sayajualblouse #blousekorea
#blousemurah #blouselenganpanjang
#bazarpaknil #shopaholic
#shoppingonlinemalaysia #igshop
#igshopmurah #VisitIg
#InstaShopMalaysia #shoppingonline
#sayajualbaju #bazaaronline
#sayajualmurah #blouseterkini
#sayajualdress #sayajualjubah
#sayajualbaju #bazaarlepak
#onlineshopmalaysia #igshopmalaysia
#sayajualmurah #blousepatch
#blousemurah #blouseplussize

0πŸ’¬

Loading...

βœ”οΈMore pic do follow @dayya.h
.
WITH FREE LENS CASE!!
πŸ”…πŸ”…πŸ”…πŸ”…πŸ”…πŸ”…πŸ”…πŸ”…πŸ”…πŸ”…
πŸ”€Eye Muse: Ocean
πŸ’ΆRM38
πŸ’‘RM67 for 2 pairs (#btcandy3 only)
πŸ“¦Free postage (sm) / add RM5 (ss)
πŸ“†1 year (3 months recommended‼️)
πŸ“14.5 mm
πŸ‘“0-1000 (50 steps)
🎨Grey, Brown, Blue
πŸ“±WA: 017-4700916
πŸ†”WC: edaya_hashim
β€’β€’β€’
#dropshipmalaysia #makeuptutorial #muamalaysia #naelofarhijab #hijabtutorial #instanthijab #gegarvaganza #gemagegarvaganza #contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #contactlensmalaysia #bazaarpaknil #mycoffeeprince #fattzura #onlineshopmalaysia #dayyah #lensmurah #lensmalaysia #eyemuselens #eyemusecontactlens #oceanlens #bt50steps #btoceanlens #btnaturalsize #bteyemuselens #btcandy3

0πŸ’¬

Loading...

[PREORDER // BT21 MERCHANDISE]
πŸ€πŸ€πŸ€
Backprint T-shirt :RM168
🌼🌼🌼
available
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
⭐️Tata & Mang
⭐️Van The Destroyer
⭐️Shooky No Milk
⭐️ RJ Popcorn
⭐️Mang’s World
⭐️Koya & Shooky ⭐️Cooky & Shooky
⭐️Chimmy Mustard
-
get yours now! ws 0122880319
-
-
-
-
-
tags: #kpopshop #kpopshopmalaysia #malaysia #kpopmalaysia #bts #btsmalaysia #kpoponlineshop #kpoponlineshopmalaysia #onlineshopmalaysia #kpopmurah #kpopmurahmalaysia #btsphotocard #btsphotocardmalaysia #btsxbt21 #bt21 #bt21malaysia #btsxbt21malaysia #murah #murahmalaysia #worldwide #kpopshopworldwide #kpopshopworldwideshipping

0πŸ’¬

Loading...

Ready Stock
20178 Fashion Top Blue
.
RM45 free postage sm
add rm5 for ss.
.
Material : Chiffon
.
Size S : Shoulder 36cm, Sleeves 50cm, Length Front 49 Rear 72cm, Bust 90cm
.
Size M : Shoulder 37cm, Sleeves 51cm, Length Front 50cm Rear 73cm, Bust 94cm
.
Size L : Shoulder 38cm, Sleeves 52cm, Length Front 51cm Rear 74cm, Bust 98cm
.
Size XL : Shoulder 39cm, Sleeves 53cm, Length Front 52cm Rear 75cm, Bust 102cm
.
How to order?
click link on bio!
.
#sayajualblouse #blousekorea
#blousemurah #blouselenganpanjang
#bazarpaknil #shopaholic
#shoppingonlinemalaysia #igshop
#igshopmurah #VisitIg
#InstaShopMalaysia #shoppingonline
#sayajualbaju #bazaaronline
#sayajualmurah #blouseterkini
#sayajualdress #sayajualjubah
#sayajualbaju #bazaarlepak
#onlineshopmalaysia #igshopmalaysia
#sayajualmurah #blousepatch
#blousemurah #blouseplussize

0πŸ’¬

7 cara kolagen kakabeauty yang boleh meningkatkan kesihatan anda!πŸ’—πŸ‘‘
1. memperbaik kulit dan rambut
2. pembaikan sendi
3. membantu saluran makanan yang bocor
4. meningkatkan metabolisma
5. menguatkan gigi dan kuku
6. menyahtoksikkan
7. mengurangkan selulit dan kesan regangan
Order sekarang!πŸ“±πŸ’ƒπŸ»
Whatsapp: +60123054757
Cod is available
Postage: SM RM8 | SS RM 10
#kakainspired #kakabeauty #glowingandyouthful #kakabeautyMY #kakabeautyoriginal #sayajual #vmig #igshopmalaysia #iklanvisitig #sayajualonline #visitmyig #onlinemalaysia #onlineshoppingmy #igshopmalaysia #visitig #beautyproduct #malaysiaonlinestore #onlineshopmalaysia

0πŸ’¬

#GhijabTipsGojes hi harini nak sharing 5 cara ringkas membuat scrub muka homemade:
_
🌸 Menggunakan gula merah dan gula putih
Gula merupakan salah satu bahan penting dalam membuat resepi scrub muka. Gunakan gula merah yang mengandungi glycolic acid bersama minyak jojoba, minyak kelapa, rosehip dan lain-lain sebagai scrub. Ia berfungsi untuk menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru dan menanggalkan sel kulit mati yang terlekat pada kulit. Bahan yang diperlukan: Gula Merah, Timun dan Minyak Avocado
Gaul bersama gula merah dan minyak avocado dengan ratio 2:1. Blend timun dan gaulkan mereka bersama. Sapukan seluruh muka, gosok secara perlahan. Bilas selepas 15 minit. Untuk hasil terbaik, lakukan 2 kali seminggu. (Scrub kulit sensitif)
_
🌸 Menggunakan oatmeal
Oatmeal merupakan pengelupas atau β€œexfoliant’ yang lembut pada kulit, jadi ia sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit sensitif. Bahan yang diperlukan: Madu, Oatmeal dan Minyak Zaitun
Gaulkan madu bersama oatmeal. Tambah juga beberapa titis minyak zaitun. Gosok dalam bentuk circular selama 15 hingga 30 minit, bersihkan dan bilas bersih. (Scrub kulit kering)
_
Cara ketiga saya sharing pada next update. Jangan lupa tag and share pada kawan2 tau πŸ˜‰
.
.
Ghijab Mary Kay
Independent Beauty Consultant
+601123739798 😘

3πŸ’¬

Loading...

"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
.
.
YEKE, X CAYER LAH!
.
. πŸ“±Whatsap : +60 11-1668 5093
πŸ“±wechat id : sihat_tinggi_my .
.
#Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah

0πŸ’¬

πŸ‘•
POLO RALPH LAUREN BASIC TEE
SIZE L
CONDITION 8.7/10
PRICE RM40
πŸ’―ORIGINAL
DM US OR WHATSAPP 017-6527689 FOR MORE DETAILS #JALANANWEAR

1πŸ’¬

Frame Kacamata L001
Size : 53-18-138
Untuk : Unisex
Kualitas : KW Super (Best Quality)
Warna : (Sesuai Foto)

Harga : 110.000 (Free Case Polos dan Lap)

Koleksi Lengkap : www.kacamataindonesia.com

Terima Pasang Lensa Minus & Silinder

CS
Whatsapp : 08568173805
Line@ : @kacamataid (pake tanda @ ya)

Follow IG Utama Kita ya : kacamataID

#framekacamataID
#kacamataID
#galerikacamata
#sunglassesretro
#sunglassesstrap
#sunglassesselfie
#sunglassesaddict
#sunglassesindoors
#jualkacamatagaul
#jualkacamatapria
#jualkacamataunisex
#jualkacamatamin
#jualkacamatareadystock
#onlineshopmalaysia
#onlineshopjujur
#onlineshopsby
#onlineshoping
#onlineshopperph
#olshopbatam
#olshoppria
#olshopbandung
#olshopriau
#olshopaceh

0πŸ’¬

Loading...

Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang

Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel 😘
Boyfriend, jangan jadi pendek.

Follow πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@herbalcalciumstore1.my
@herbalcalciumstore1.my
@herbalcalciumstore1.my
.
Untuk mengetahui rahasia jadi tinggi
Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah
.
πŸ“± Whatsap : 0108265671
πŸ“± Wechat ID :herbalcalciumstore1
.
.
#tiensmalaysia #ubattinggi #10haritinggi #instashopmalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #produkkesihatanmalaysia

0πŸ’¬

Hay guys!!! Kami Distributor Resmi produk Herbal berkwalitas tinggi yg bersertifikat BPOM, TGA, ISO, PBB, APLI dan sebagainya.
untuk berbagai macam masalah anda. tersedia : πŸ‘‰Peninggi Badan Cepat
πŸ‘‰Pelangsing Badan Cepat
πŸ‘‰Penggemuk Badan cepat
πŸ‘‰Pembalut Herbal
πŸ‘‰Kalung Aura Energy
πŸ‘‰Teh Detox
πŸ‘‰Masker Spirulina
πŸ‘‰Pemutih wajah dan seluruh tubuh
πŸ‘‰Obat Kuat Herbal
πŸ‘‰Obat diabetes
πŸ‘‰Obat asam urat
dan obat untuk berbagai macam penyakit lainnya.
Hub sosial media di Bio
Dapatkan Harga promo dan Free ongkir. Siap kirim 🚚 ke luar kota maupun ke Luar Negeri.
#frutablendmurah #frutablendhwi #hwi #glucellahwi #glucella #glucellamurah #phytocellserum #phytocellhwi #hwitangerang #serummurah #primeskin #primeskinserum #produklaris #spirulina #maskerspirulina #obatcantik #onlineshopjakarta #maskerjerawat #onlineshopmalaysia #taiwan #maskermurah #pemutihwajahalami #olshopindo #onlineshopindo #daily #freeongkir #cream #creamjerawat #creammalam #creamaman

0πŸ’¬

Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang

Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel 😘
Boyfriend, jangan jadi pendek.

Follow πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@herbalcalciumstore1.my
@herbalcalciumstore1.my
@herbalcalciumstore1.my
.
Untuk mengetahui rahasia jadi tinggi
Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah
.
πŸ“± Whatsap : 0108265671
πŸ“± Wechat ID :herbalcalciumstore1
.
.
#tiensmalaysia #ubattinggi #10haritinggi #instashopmalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #produkkesihatanmalaysia

1πŸ’¬

KARAMAH PARA SAHABAT NABI SAW

Sekiranya mukjizat itu dikurniakan secara khusus kepada para nabi dan rasul untuk menunjukkan kekuasaan Allah S.W.T, maka karamah pula dianugerahkan kepada orang pilihan yang hampir, patuh dan tunduk kepada Allah S.W.T.

Ada berbagai bentuk karamah yang dianugerahkan Allah kepada mereka "teristimewa" itu.

Abu Bakar, sebagai contohnya, ketika ada tetamu, sedangkan makanan di rumah sangat sedikit, tiba-tiba makanan yang dihidangkan kepada tetamunya menjadi banyak dan semua orang mendapatkan bahagiannya. Beliau juga diberikan karamah mengetahui kematian dan jantina anaknya yang bakal di lahirkan.

Beli di website:

www.bookjannah.com πŸ”Ž karamah

RM40 #bookjannah

1πŸ’¬

(βœ”οΈ) 100HERBA | Tiada bahan terlarang di dlm HI-CAL, 100Nutrisi SEMULAJADI, Bebas kanji, Tiada Bahan pengawet, Tiada Gula & Tiada Perisa Tiruan. Jadi anda x perlu risau sbb xde kesan sampingan.
.
(βœ”οΈ) PRODUK MUSLIM | Dikilangkan dari kilang bertaraf GMP dan Muslim, Kawalan Kualiti yang ketat Dan Keselamatan Produk. Jadi x perlu risau sbb produk dijamin bersih dan HALAL.
.
(βœ”οΈ) TAMBAH KETINGGIAN 4-15CM | Membantu Untuk Mempercepatkan Pertumbuhan badan yang lebih cepat, kurang sebulan boleh tambah 4-10cm. Anda boleh rasakan kesan seawal hari ke 7
.
(βœ”οΈ) BAGUS UTK KESIHATAN. Seimbangkan Sistem saraf dalaman yang Mengawalkannya, tingkatkan metabolisma bdn, tambah tenaga tambahan. Anda akan sentiasa dalam keadaan bertenaga dan sihat.
.
(βœ”οΈ) KUATKAN TULANG | Pemulihan tulang belakang (Spinal Discs) dan Menguatkan Tulang, Membantu Regenerate Pertumbuhan Tulang. Anda akan rasa tulang lebih kuat dr sebelum ni.
.
(βœ”οΈ) UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN | Sangat sesuai untuk lelaki dan perempuan dari umur 10-35 tahun. Jadi siapa yg umur dah lebih 21 tahun boleh makan HI-CAL.
.
.
.
πŸ“± Whatsapp :+601151537933
.
#ubattinggi #supplementmurah #original #onlineshopmalaysia #hargameletops #heightupmalaysia #InstaShopMalaysia #heightupori #peninggibadan #tiensmalaysia #tambahtinggi #heightupmurah #fitmalaysia #fitnessmalaysia #sayajual #hashtag #visitmyig #igbiz #iger #follow #heightgain #bestvendor #belionline #heightuporiginal #tienstinggimalaysia #trustedseller #bestsellermalaysia

0πŸ’¬

(βœ”οΈ) 100HERBA | Tiada bahan terlarang di dlm HI-CAL, 100Nutrisi SEMULAJADI, Bebas kanji, Tiada Bahan pengawet, Tiada Gula & Tiada Perisa Tiruan. Jadi anda x perlu risau sbb xde kesan sampingan.
.
(βœ”οΈ) PRODUK MUSLIM | Dikilangkan dari kilang bertaraf GMP dan Muslim, Kawalan Kualiti yang ketat Dan Keselamatan Produk. Jadi x perlu risau sbb produk dijamin bersih dan HALAL.
.
(βœ”οΈ) TAMBAH KETINGGIAN 4-15CM | Membantu Untuk Mempercepatkan Pertumbuhan badan yang lebih cepat, kurang sebulan boleh tambah 4-10cm. Anda boleh rasakan kesan seawal hari ke 7
.
(βœ”οΈ) BAGUS UTK KESIHATAN. Seimbangkan Sistem saraf dalaman yang Mengawalkannya, tingkatkan metabolisma bdn, tambah tenaga tambahan. Anda akan sentiasa dalam keadaan bertenaga dan sihat.
.
(βœ”οΈ) KUATKAN TULANG | Pemulihan tulang belakang (Spinal Discs) dan Menguatkan Tulang, Membantu Regenerate Pertumbuhan Tulang. Anda akan rasa tulang lebih kuat dr sebelum ni.
.
(βœ”οΈ) UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN | Sangat sesuai untuk lelaki dan perempuan dari umur 10-35 tahun. Jadi siapa yg umur dah lebih 21 tahun boleh makan HI-CAL.
.
.
.
πŸ“± Whatsapp :+601151537933
.
#ubattinggi #supplementmurah #original #onlineshopmalaysia #hargameletops #heightupmalaysia #InstaShopMalaysia #heightupori #peninggibadan #tiensmalaysia #tambahtinggi #heightupmurah #fitmalaysia #fitnessmalaysia #sayajual #hashtag #visitmyig #igbiz #iger #follow #heightgain #bestvendor #belionline #heightuporiginal #tienstinggimalaysia #trustedseller #bestsellermalaysia

0πŸ’¬

PROMOSI HUJUNG TAHUN..
TUNIC AMINA RM55 SAHAJA..
.
Blouse untuk plussize dari material ity lycra.. tak panas, sangat selesa dipakai malah tidak melekat pada badan... sangat sesuai untuk muslimah plussize..
.
WA 0195731910 utk details.. postage seluruh msia..
size available 2XL-6XL... self pick up di Sg Petani..
.
#nnconline #kedah #perak #penang #tshirtplussize #sayajual #bazaarpaknil #tshirtlabuh #muslimahfashion #muslimahwear #sayajualbaju #igshopmalaysia #plussizefashion #instashopmalaysia #onlinesellermalaysia #plussizemuslimah #onlineshopmalaysia #ipoh #sgpetani #sungaipetani #bajulabuh #bajusizebesar #nazniscollections #peniagaonline

0πŸ’¬

PROMOSI HUJUNG TAHUN..
TUNIC AMINA RM55 SAHAJA..
.
Blouse untuk plussize dari material ity lycra.. tak panas, sangat selesa dipakai malah tidak melekat pada badan... sangat sesuai untuk muslimah plussize..
.
WA 0195731910 utk details.. postage seluruh msia..
size available 2XL-6XL... self pick up di Sg Petani..
.
#nnconline #kedah #perak #penang #tshirtplussize #sayajual #bazaarpaknil #tshirtlabuh #muslimahfashion #muslimahwear #sayajualbaju #igshopmalaysia #plussizefashion #instashopmalaysia #onlinesellermalaysia #plussizemuslimah #onlineshopmalaysia #ipoh #sgpetani #sungaipetani #bajulabuh #bajusizebesar #nazniscollections #peniagaonline

0πŸ’¬

[PREORDER // BT21 MERCHANDISE]
Face Graphic
πŸ‘‰πŸ»Sweatshirt : RM200
🌼🌼🌼
πŸ¦‹available πŸ‘‡πŸ»
β€’ Van
β€’Koya
β€’Mang
β€’RJ
β€’Chimmy
β€’ Tata
β€’Cooky
β€’ Shooky
-
get yours now! ws 0122880319
-
-
-
-
-
tags: #kpopshop #kpopshopmalaysia #malaysia #kpopmalaysia #bts #btsmalaysia #kpoponlineshop #kpoponlineshopmalaysia #onlineshopmalaysia #kpopmurah #kpopmurahmalaysia #btsphotocard #btsphotocardmalaysia #btsxbt21 #bt21 #bt21malaysia #btsxbt21malaysia #murah #murahmalaysia #worldwide #kpopshopworldwide #kpopshopworldwideshipping

0πŸ’¬

[PREORDER // BT21 MERCHANDISE]
Face Graphic
πŸ‘‰πŸ»Sweatshirt : RM200
🌼🌼🌼
πŸ¦‹available πŸ‘‡πŸ»
β€’ Van
β€’Koya
β€’Mang
β€’RJ
β€’Chimmy
β€’ Tata
β€’Cooky
β€’ Shooky
-
get yours now! ws 0122880319
-
-
-
-
-
tags: #kpopshop #kpopshopmalaysia #malaysia #kpopmalaysia #bts #btsmalaysia #kpoponlineshop #kpoponlineshopmalaysia #onlineshopmalaysia #kpopmurah #kpopmurahmalaysia #btsphotocard #btsphotocardmalaysia #btsxbt21 #bt21 #bt21malaysia #btsxbt21malaysia #murah #murahmalaysia #worldwide #kpopshopworldwide #kpopshopworldwideshipping

0πŸ’¬