#pemborongmurahshahalam

www.effatihah.com
.
PUTIH AJAIB by RCW .
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŒทMemutihkan kulit secara semulajadi
๐ŸŒทMencerahkan kulit dengan cepat
๐ŸŒทMelembapkan kulit
๐ŸŒทMenjadikan kulit lebih berseri
๐ŸŒทMengelakkan kulit daripada kusam
๐ŸŒทMenjadikan kulit lebih segar #effatihah
๐ŸŒทBau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
๐ŸŒทBoleh juga digunakan diseluruh badan
๐ŸŒทMenjadikan warna kulit lebih sekata
๐ŸŒทMengelakkan kulit berkedut
.
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
CARA PENGGUNAAN
.
Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan #effatihah
.
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
Whatsapp dengan klik link di bawah: ๐Ÿ’Ž http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
๐Ÿ’Ž http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐Ÿ’Ž http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #effatihah#perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
TURBO CARBON TEETH POLISH
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŒ€ 100% Tidak Mengandungi Bahan Kimia.
๐ŸŒ€ Melindungi Gusi Dri Jangkitan Bakteria.
๐ŸŒ€ Menuetralkan Masalah Nafas Berbau.#effatihah
๐ŸŒ€ Memutihkan Gigi Secara Semulajadi.
๐ŸŒ€ Menghilangkan Karat2 Pada Gigi.
๐ŸŒ€ Menstabilkan PH Dalam Mulut.
๐ŸŒ€ 100% Dari Bahan Semulajadi.
๐ŸŒ€ Mencegah Masalah Kaviti.
๐ŸŒ€Menguatkan Gigi. #effatihah
๐ŸŒ€ Berkesan Pantas.
๐ŸŒ€ Selamat
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐ŸŒ€Basahkan Berus Gigi Anda.
๐ŸŒ€Celup Pada Turbo Carbon Powder.
๐ŸŒ€Berus Gigi Anda Seperti Biasa. #effatihah
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŒบhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŒบhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐ŸŒบhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
#turbocarbonteethpolish#turbocarbonteethpolishmurah#turbocarbonteethpolishborong#turbocarbonteethpolishborongmurah#turbocarbonteethpolishmurahborong#turbocarbonteethpolishoriginal#effatihah#penpemutihgigi#penpemutihgigimurahori#penpemutihgigiborong#pemutihgigi#pemutihgigimurah#pemborongkosmetik#pemborongkosmetiktermurah#kosmetikmurah#kosmetikmurahmalaysia#igkosmetikmurah#igborongmurah#teethwhitening#pemborongmurahshahalam#uitmshahalam#effatihah

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
BABIES BLINK 5 IN 1
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
๐Ÿ’ŽMengecilkan pori2 wajah
๐Ÿ’ŽPencerahan 5x ganda dari agent pemutih
๐Ÿ’ŽMenjadikan kulit cerah dan pinkish
๐Ÿ’ŽMelicinkan kulit secara maximum
๐Ÿ’ŽMembantutkan kenaikan jerawat
๐Ÿ’ŽMenghilangkan jeragat dalam masa 5 hari bergantung pada jenis jeragat
๐Ÿ’ŽMelembapkan kulit
๐Ÿ’ŽMengimbangkan minyak berlebihan.
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐Ÿ’ŽSabun Glutacoll (Siang / Malam)
-Digunakan 2@3 kali sehari siang dan malam
๐Ÿ’ŽAntibiotik Day Cream (Siang)
-Digunakan pada waktu siang hari
๐Ÿ’ŽToner Whitening Perfect (Siang / Malam)
-Digunakan pada siang dan malam sebelum cream dan serum.
๐Ÿ’ŽSerum Blink (Malam)
-Digunakan pada waktu malam hari sahaja
๐Ÿ’ŽMagic Night Cream (Malam)
-Digunakan pada waktu malam sahaja secara tipis.
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐Ÿ’Žhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐Ÿ’Žhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐Ÿ’Žhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam selangor
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
#babiesblink5in1#babiesblinkmurah#babiesblink5in1borongmurah#babiesblinkmurahborong#babiesblinkborongmurahori#babiesblink5in1original#babiesblink5in1orimurah#babiesblinkoriginalborongmurah#bazarpaknil#pemborongshahalam#igkosmetikmurah#pemborongkosmetikmurah#pemborongmurahshahalam#mekapartismalaysia#igborongmurah#babiesblink4in1#lyanazproduk#produklyanazori#lyanazoriginal#lyanazskincare#lyanazskincaremurah#lyanazskincareoriginalmurah#effatihah

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
V ASIA ORANGE FIBER+COLLAGEN .
๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŠDisyorkan untuk berat melebihi 70 kg terutama obesiti melampau
๐ŸŠMerupakan campuran buah oren dengan dengan fiber Psyllium Husk, Kolagen dan Vitamin C #effatihah
๐ŸŠMembantu mendapatkan berat ideal sambil mencantik dan menganjalkan kulit
๐ŸŠMembantu memberi rasa kenyang dan menyekat selera makan#effatihah
๐ŸŠMenyingkirkan lebihan makanan yang tidak terhadam
๐ŸŠKesan dapat dirasai seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, minyak dan lendir keluar melalui pembuangan.#effatihah
.
๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐ŸŠCampurkan kandungan ke dalam suku cawan air suam, kacau sehingga larut dan tambahkan dengan air biasa atau sejuk.#effatihah
๐ŸŠMinum dengan segera.
๐ŸŠAmbil 1 sachet setiap hari selepas makan tengah hari atau malam.#effatihah
๐ŸŠBoleh diambil sehingga 2 kali sehari.
.
๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐Ÿ’งhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐Ÿ’งhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐Ÿ’งhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyrn 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ
.
#vasiaorangefiber#vasiaorangefiberoriginal#vasiaorangefiberorimurah#vasiaorangefiberborongmurahori
#vasiaorangefibermurah#vasiaorangefiberborongmurah#vasiafiber#asiamurah#vasiaoriginal
#vasiaorangefiberoriginalmurah#effatihah#vasiamurah#slimmingdiary#slimmingdiet#bazarpaknil#moodrepublik#slimmingproduct#slimming
#vasiamurahborong#vasiaapplefiber#vasiagrapefiber#vasiaplatinum#igkosmetikmurah#igborongmurah#pemborongmurahshahalam#mekapartismalaysia#muamalaysia#pemborongtermurahselangor#uitmshahalam#

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
BEE VENOM GOLD SKINCARE
.
๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
โœ”๏ธ Membantu menghilangkan jeragat โœ”๏ธ Merawat kulit kusam โœ”๏ธ Menghilangkan jerawat โœ”๏ธ Menghilangkan parut โœ”๏ธ Meremajakan kulit โœ”๏ธ Anti penuaan โœ”๏ธ Meredakan kemerahan kulit โœ”๏ธ Menutup lubang pori yang terbuka โœ”๏ธ Menggebu dan menghaluskan kulit โœ”๏ธ Meratakan tona kulit โœ”๏ธ Mengurangkan minyak pada wajah โœ”๏ธ ORGANIK Tiada campuran bahan kimia merbahaya โœ”๏ธ Krim cepat meresap pada kulit dan tidak melekit #effatihah
โœ”๏ธ Tiada kesan sampingan dan tanpa penggelupasan โœ”๏ธ Sesuai untuk semua jenis kulit. .
๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
CARA PENGGUNAAN
.
โœ”๏ธBersihkan wajah terlebih dahulu dengan menggunakan Bee Venom Gold liquid
cleanser kemudian lap wajah sehingga kering dengan tuala bersih โœ”๏ธAmbil 1 kapas muka dan titiskan beberapa titis Bee Venom Gold Toner kemudian
disapu pada seluruh wajah. Tunggu beberapa saat sehingga toner meresap ke dalam kulit. โœ”๏ธKemudian titiskan 2-3 titis Bee Venom Gold Serum kemudian di sapu dari
bawah wajah menghala ke atas wajah, sapu juga pada leher dengan sekata, kemudian dibiarkan selama 2-3
minit untuk serum itu meresap sepenuhnya ke dalam kulit. โœ”๏ธ Sapu rata Bee Venom Moisturizer. Moisturiser ini boleh dipakai pada waktu
siang dan juga pada waktu malam โœ”๏ธSapu rata Bee Venom Sunblock Foundation . Sunblock ini boleh dijadikan sebagai sapuan
asas (foundation) sebelum memakai makeup (*Sunblock dipakai waktu siang sahaja) .
๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
โœ”๏ธ http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
โœ”๏ธ http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
โœ”๏ธ http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 shah Alam Selangor
.
๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
#beevenomgoldskincare#beevenomgoldmurah#beevenomgoldbyjueaziz#beevenomskincare#beevenomgoldborong#beevenomgoldoriginalmurah#beevenomgoldorimurah#beevenomgoldborongmurah#effatihah#beevenommurah#honeybeevenommurah#beevenomgold5in1#beevenomgold5in1murah#beevenomgold5in1originalmurah#beevenomgold5in1borong#bazarpaknil#igkosmetikmurah#kosmetikborongmurah#pemborongmurahshahalam#pemborongselangor#pemborongkosmetik#uitmshahalam

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
NYAM NYAM COLLAGEN
.
๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŠPencerahan seluruh badan dengan cepat
๐ŸŠMenjadikan kulit lebih anjal dan gebu
๐ŸŠMengembalikan tenaga asal dalaman
๐ŸŠMemelihara sistem penghadaman
๐ŸŠMengecutkan jerawat dan memudarkan jeragat
๐ŸŠMenghilangkan sakit-sakit sendi / lenguh badan
๐ŸŠUntuk kesihatan keseluruhan yang optimum
๐ŸŠMengembalikan kelembapan asal kulit
๐ŸŠAnti penuaan yang amat berkesan
๐ŸŠMenggantikan jutaan sel badan kita yang rosak setiap hari dengan pantas
๐ŸŠMeneutralkan kembali kulit yang rosak akibat daripada sinar UV / pencemaran #effatihah
.
๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐ŸŠ1 biji sebelum sarapan dan 1 biji malam sebelum tidur
๐ŸŠKurangi minuman berkafein juga makanan berlemak / berminyak
๐ŸŠMinum air masak / mineral secukupnya sepanjang hari
.
๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŠ http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŠ http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐ŸŠ http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam
.
๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“
.
#nyamnyamcollagen#nyamnyamcollagenmurah#nyamnyamcollagenoriginal#nyamnyamcollagenorimurah#nyamnyamcollagenborong#nyamnyamcollagenborongmurah#effatihah#beautycare#igkosmetikmurah#kosmetikborongmurah#pemborongmurah#pemborongmurahshahalam#bazarpaknil#pemborongselangor#uitmshahalam#sayajualmurah#gkowglowingmyrah#glowglowingskincare#gliwglowingsoap#glowglowingnightcream#glowglowingnightgliw#glowglowingdaypinky#putihcollagen

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
DHERBS FANTASY SKINCARE
.
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŒผMemelihara keremajaan kulit wajah dengan berkesan
๐ŸŒผMemelihara kelembapan dan kehalusan kulit wajah ๐ŸŒผMengatasi masalah pigmentasi dan tona kulit yang tidak sekata#effatihah
๐ŸŒผMeningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐ŸŒผMenanggalkan kesan kotoran, minyak dan sel kulit mati #effatihah
๐ŸŒผMembantu merawat masalah jerawat, jeragat, parut, bintik-bintik hitam, kulit kering dan kusam
๐ŸŒผMengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus #effatihah
๐ŸŒผMengecilkan liang pori
๐ŸŒผMelindungi kulit daripada kerosakan akibat sinaran matahari dan UV
๐ŸŒผMencegah proses penuaan kulit #effatihah
๐ŸŒผMenjadikan kulit wajah tampil lebih cerah, anggun dan berseri #effatihah
๐ŸŒผSesuai untuk semua jenis kulit
.
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
.
CARA PENGGUNAAN
.
Siang
.
๐ŸŒผCuci wajah menggunakan Pencuci Fantasy Skin Care. ๐ŸŒผSetelah wajah dikeringkan, titiskan Serum pada tapak tangan dan sapukan di bahagian muka. ๐ŸŒผKemudian, sapu dan ratakan Krim Siang pada seluruh wajah anda.
.
Malam
.
๐ŸŒผCuci wajah menggunakan Pencuciย Fantasy skincare. ๐ŸŒผSetelah wajah dikeringkan, titiskan Serum pada tapak tangan dan sapukan di bahagian muka. ๐ŸŒผKemudian, sapu dan ratakan Krim Malam pada seluruh wajah anda.#effatihah
.
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŒบ http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŒบ http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐ŸŒบ http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Aam Selangor
#effatihah
.
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
.
#dherbsfantasyskincare
#dherbsfantasyskincaremurah#dherbsfantasyskincareborongmurah
#terlajaklaris#dherbsskincaremurah#dherbsskincareborongmurah
#effatihah#produkdherbsmurah#skincaremalaysia#skincaremurahmalaysia#igkosmetikmurah
#dherbsoriginal#dherbsoriginalmalaysia#dherbsskincaremalaysia
#borongmurahdherbs#dherbsskincareoriginalmurah#dherbsskincareorimurah#dherbsksincareoriborongmurah#fantasyskincaremurah#fantasyskincareoriginalmurah#produkdherbs#igkosmetikborongmurah#pemborongmalaysia#pemborongshahalam#pemborongmurahshahalam#pemborongselangor#uitmshahalam#bazarpaknil

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
V ASIA ORANGE FIBER+COLLAGEN .
๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŠDisyorkan untuk berat melebihi 70 kg terutama obesiti melampau
๐ŸŠMerupakan campuran buah oren dengan dengan fiber Psyllium Husk, Kolagen dan Vitamin C #effatihah
๐ŸŠMembantu mendapatkan berat ideal sambil mencantik dan menganjalkan kulit
๐ŸŠMembantu memberi rasa kenyang dan menyekat selera makan#effatihah
๐ŸŠMenyingkirkan lebihan makanan yang tidak terhadam
๐ŸŠKesan dapat dirasai seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, minyak dan lendir keluar melalui pembuangan.#effatihah
.
๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐ŸŠCampurkan kandungan ke dalam suku cawan air suam, kacau sehingga larut dan tambahkan dengan air biasa atau sejuk.#effatihah
๐ŸŠMinum dengan segera.
๐ŸŠAmbil 1 sachet setiap hari selepas makan tengah hari atau malam.#effatihah
๐ŸŠBoleh diambil sehingga 2 kali sehari.
.
๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐Ÿ’งhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐Ÿ’งhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐Ÿ’งhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyrn 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ
.
#vasiaorangefiber#vasiaorangefiberoriginal#vasiaorangefiberorimurah#vasiaorangefiberborongmurahori
#vasiaorangefibermurah#vasiaorangefiberborongmurah#vasiafiber#asiamurah#vasiaoriginal
#vasiaorangefiberoriginalmurah#effatihah#vasiamurah#slimmingdiary#slimmingdiet#bazarpaknil#moodrepublik#slimmingproduct#slimming
#vasiamurahborong#vasiaapplefiber#vasiagrapefiber#vasiaplatinum#igkosmetikmurah#igborongmurah#pemborongmurahshahalam#mekapartismalaysia#muamalaysia#pemborongtermurahselangor#uitmshahalam#

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
TURBO CARBON TEETH POLISH
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŒ€ 100% Tidak Mengandungi Bahan Kimia.
๐ŸŒ€ Melindungi Gusi Dri Jangkitan Bakteria.
๐ŸŒ€ Menuetralkan Masalah Nafas Berbau.#effatihah
๐ŸŒ€ Memutihkan Gigi Secara Semulajadi.
๐ŸŒ€ Menghilangkan Karat2 Pada Gigi.
๐ŸŒ€ Menstabilkan PH Dalam Mulut.
๐ŸŒ€ 100% Dari Bahan Semulajadi.
๐ŸŒ€ Mencegah Masalah Kaviti.
๐ŸŒ€Menguatkan Gigi. #effatihah
๐ŸŒ€ Berkesan Pantas.
๐ŸŒ€ Selamat
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐ŸŒ€Basahkan Berus Gigi Anda.
๐ŸŒ€Celup Pada Turbo Carbon Powder.
๐ŸŒ€Berus Gigi Anda Seperti Biasa. #effatihah
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŒบhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŒบhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐ŸŒบhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
#turbocarbonteethpolish#turbocarbonteethpolishmurah#turbocarbonteethpolishborong#turbocarbonteethpolishborongmurah#turbocarbonteethpolishmurahborong#turbocarbonteethpolishoriginal#effatihah#penpemutihgigi#penpemutihgigimurahori#penpemutihgigiborong#pemutihgigi#pemutihgigimurah#pemborongkosmetik#pemborongkosmetiktermurah#kosmetikmurah#kosmetikmurahmalaysia#igkosmetikmurah#igborongmurah#teethwhitening#pemborongmurahshahalam#uitmshahalam#effatihah

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
๐ŸŽˆWangian yang memikat lagi mengoda
๐ŸŽˆHaruman mewah tahan lama #effatihah ๐ŸŽˆMembangkitkan keyakinan diri ๐ŸŽˆHalal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
๐ŸŽˆInspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
CARA PENGGUNAAN .
๐ŸŽˆSpray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐Ÿ’Ž http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐Ÿ’Ž http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐Ÿ’Ž http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
PUTIH AJAIB by RCW .
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŒทMemutihkan kulit secara semulajadi
๐ŸŒทMencerahkan kulit dengan cepat
๐ŸŒทMelembapkan kulit
๐ŸŒทMenjadikan kulit lebih berseri
๐ŸŒทMengelakkan kulit daripada kusam
๐ŸŒทMenjadikan kulit lebih segar #effatihah
๐ŸŒทBau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
๐ŸŒทBoleh juga digunakan diseluruh badan
๐ŸŒทMenjadikan warna kulit lebih sekata
๐ŸŒทMengelakkan kulit berkedut
.
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
CARA PENGGUNAAN
.
Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan #effatihah
.
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
Whatsapp dengan klik link di bawah: ๐Ÿ’Ž http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
๐Ÿ’Ž http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐Ÿ’Ž http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #effatihah#perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
VIETNAM MASK
.
โ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธ
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
โค๏ธ Membuang blackhead dan whitehead dari akar
โค๏ธ Sesuai juga untuk jerawat kecil
โค๏ธ Mennghaluskan kulit
.
โ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธ
.
CARA PENGGUNAAN
.
1. Cuci bersih muka macam biasa.Lap kering.
2. Oleskan sedikit Vietnam Mask pada bahagian yang korang nak tanggalkan blackhead.Macam kat hidung ke, seluruh muka pun boleh.
3. Tampalkan kertas putih.Kertas putih tu automatik akan melekat sebab Vietnam Mask tu macam gam.
4. Biar selama 5 minit, kulau dah x sabar sangat 3 minit pun boleh kot.Tapi hasil nya kuranglah.
5. Pasti cuci muka semula untuk hilangkan kesan gam Vietnam Mask. .
โ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
โค๏ธ http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
โค๏ธ http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
โค๏ธ http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam selangor
#effatihah
.
โ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธ
.
#vietnammask#vietnammaskmurah#vuetnammaskborong#vietnammaskborongmurah#vietnammaskorimurah#krimbuangblackhead#gelhitmun#krimblackhead#shishedo#mekapmurahmalaysia#borongmurahmalaysia#sayajualmekap#sayajualmurah#bazarpaknil#igkosmetikmurah#pemborongmurahshahalam#pemborongselangor#effatihah

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
ZOFEA BEAUTY SECRET
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
*Menaikkan payudara yg kendur & jatuh
* Mencantikkan payudara leper
*Memontokkan payudara
* Membesarkan saiz payudara
*Mengetatkan MISS V
*Menghilangkan bau bdn
* Meningkatkan keinginan seksual
* Menaikkan nafsu isteri utk bersama suami
*Menghilangkan mslh keputihan
*Mengatasi mslh dalaman wanita
*Mencegah kanser
*Melawan radikal bebas
* Mencantik & meremajakan kulit
* Menambah tenaga
* Mencegah keletihan & menyegarkan bdn
*Merawat mslh rahim.#effafatihah
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
CARA PENGGUNAAN
.
* Minum 2 sachet setiap pg SELEPAS sarapan & selepas buang air besar
* Hari-hari seterusnya memadai 1 sachet sehari selepas sarapan
* Kurangi minuman berkafein/berkarbonat.
* Kesan tidak sama setiap individu.#effatihah
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐Ÿ’— http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐Ÿ’— http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐Ÿ’— http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
#zofeabeautysecret#zofeamurah#zofeaoriginal
#zofeaborong#zofeaborongmurah#zofeamurahoriginal#zofeabeautysecretmurah#zofeabeautysecretborongmurah#zofeabeautysecretmurahoriginal
#zofeabeautysecretterbaik#zofeabeautysecretoriginal#zofeabeauty#zofeabeautyoriginal#zofeabeautymurah#zofeabeautymurahoriginalborong#zofeabeautyborong #effatihah#bazarpaknil#sayajualmurah#jamuperapat#jamusedapmalam#jamuwanita#ladiescollagen#igkosmetikmurah#supplimentperapatmurah#pemborongmurahshahalam#pemborongkosmetikselangor

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
ELITE S7
.
๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
โœ”๏ธ Sangat mudah sebab dalam satchet mudah dibawa
โœ”๏ธ Tiada kesan sampingan
โœ”๏ธ Menghilangkan toksin badan (detox)
โœ”๏ธ Tidak perlu berlaparr #effatihah
โœ”๏ธ Tidak wajib bersenamm โœ”๏ธ Metabolisma cepat naik
โœ”๏ธ Cepat mencairkan lemakk
โœ”๏ธ Dijamin beratt badann menurun
โœ”๏ธ Pantas melangsiingkan badann
โœ”๏ธ Lemakk mula cair dari dalam โœ”๏ธ Perutt makin mengecil
โœ”๏ธ Berat makin menurun
โœ”๏ธ Tenaga makin bertambah
.
๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
.
CARA PENGGUNAAN
.
โœ”๏ธ Cuma satu sachet dicampur dengan 150ml air.
โœ”๏ธ Minum setiap pagi selang 2 hari.
โœ”๏ธ Rasai penurunan beratt badan sehingga 10 kg seawal 7 hari. โœ”๏ธ Setiap kotak tahan sehingga 40 hari.
.
๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŽˆhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŽˆhttp://effatihah1.wasap
- 012 939 9009
๐ŸŽˆhttp://effatihah2.wasap.my
-010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam
#effatihah
.
๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
.
#elites7#elites7murah #elit#fatburner #kurus #fatburnermurah#fatburneroriginal#fatburnerelite #fatburnerelitemurah#fatburnereliteoriginal#fatburnerelites7#fatburnerelites7murah#fatburnerelites7original##elites7murahori#elites7original#elites7fatburner#elites7fatburnermurah#elites7fatburneroriginal#sayajual#murahoriginalasli#elites7murahborong#elites7borongoriginal #effatihah#bazarpaknil#uitmshahalam#kosmetikmurah#ubatkurusmurah#pemborongmurahshahalam#borongmurah#supplimentdetox

0๐Ÿ’ฌ

TURBO CARBON TEETH POLISH
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŒ€ 100% Tidak Mengandungi Bahan Kimia.
๐ŸŒ€ Melindungi Gusi Dri Jangkitan Bakteria.
๐ŸŒ€ Menuetralkan Masalah Nafas Berbau.#fieyzzabeauty
๐ŸŒ€ Memutihkan Gigi Secara Semulajadi.
๐ŸŒ€ Menghilangkan Karat2 Pada Gigi.
๐ŸŒ€ Menstabilkan PH Dalam Mulut.
๐ŸŒ€ 100% Dari Bahan Semulajadi.
๐ŸŒ€ Mencegah Masalah Kaviti.
๐ŸŒ€Menguatkan Gigi. #fieyzzabeauty
๐ŸŒ€ Berkesan Pantas.
๐ŸŒ€ Selamat
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐ŸŒ€Basahkan Berus Gigi Anda.
๐ŸŒ€Celup Pada Turbo Carbon Powder.
๐ŸŒ€Berus Gigi Anda Seperti Biasa. #fieyzzabeauty
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
Whatsapp 019 3140514 utk order
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
#turbocarbonteethpolish#turbocarbonteethpolishmurah#turbocarbonteethpolishborong#turbocarbonteethpolishborongmurah#turbocarbonteethpolishmurahborong#turbocarbonteethpolishoriginal#fieyzzabeauty #penpemutihgigi#penpemutihgigimurahori#penpemutihgigiborong#pemutihgigi#pemutihgigimurah#pemborongkosmetik#pemborongkosmetiktermurah#kosmetikmurah#kosmetikmurahmalaysia#igkosmetikmurah#igborongmurah#teethwhitening#pemborongmurahshahalam#uitmshahalam#fieyzzabeauty

0๐Ÿ’ฌ

ELITE S7
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga RM83 (Postage๐Ÿ’ŒRM10 SM/RM15 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ017-907 9990
๐Ÿ“ฒ017-907 9990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
KELEBIHAN DAN MANFAAT
๐Ÿ’ฅSangat mudah sebab dalam sachet mudah dibawa
๐Ÿ’ฅTiada kesan sampingan
๐Ÿ’ฅMenghilangkan toksin badan (detox)
๐Ÿ’ฅTidak perlu berlapar
๐Ÿ’ฅTidak wajib bersenamm
๐Ÿ’ฅMetabolisma cepat naik
๐Ÿ’ฅCepat mencairkan lemakk
๐Ÿ’ฅDijamin beratt badann menurun
๐Ÿ’ฅPantas melangsiingkan badann
๐Ÿ’ฅLemakk mula cair dari dalam
๐Ÿ’ฅPerut makin mengecil
๐Ÿ’ฅBerat makin menurun
๐Ÿ’ฅTenaga makin bertambah
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
CARA PENGGUNAAN
โžก๏ธCuma satu sachet dicampur dengan 150ml air.
โžก๏ธMinum setiap pagi selang 2 hari.
โžก๏ธRasai penurunan beratt badan sehingga 10 kg seawal 7 hari.
โžก๏ธSetiap kotak tahan sehingga 40 hari.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#elites7#elites7murah #elit#fatburner #kurus #fatburnermurah#fatburneroriginal#fatburnerelite #fatburnerelitemurah#fatburnereliteoriginal#fatburnerelites7#fatburnerelites7murah#fatburnerelites7original##elites7murahori#elites7original#elites7fatburner#elites7fatburnermurah#elites7fatburneroriginal#sayajual#murahoriginalasli#elites7murahborong#elites7borongoriginal #bazarpaknil#uitmshahalam#kosmetikmurah#ubatkurusmurah#pemborongmurahshahalam#borongmurah#supplimentdetox

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
BEE VENOM GOLD SKINCARE
.
๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
โœ”๏ธ Membantu menghilangkan jeragat โœ”๏ธ Merawat kulit kusam โœ”๏ธ Menghilangkan jerawat โœ”๏ธ Menghilangkan parut โœ”๏ธ Meremajakan kulit โœ”๏ธ Anti penuaan โœ”๏ธ Meredakan kemerahan kulit โœ”๏ธ Menutup lubang pori yang terbuka โœ”๏ธ Menggebu dan menghaluskan kulit โœ”๏ธ Meratakan tona kulit โœ”๏ธ Mengurangkan minyak pada wajah โœ”๏ธ ORGANIK Tiada campuran bahan kimia merbahaya โœ”๏ธ Krim cepat meresap pada kulit dan tidak melekit #effatihah
โœ”๏ธ Tiada kesan sampingan dan tanpa penggelupasan โœ”๏ธ Sesuai untuk semua jenis kulit. .
๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
CARA PENGGUNAAN
.
โœ”๏ธBersihkan wajah terlebih dahulu dengan menggunakan Bee Venom Gold liquid
cleanser kemudian lap wajah sehingga kering dengan tuala bersih โœ”๏ธAmbil 1 kapas muka dan titiskan beberapa titis Bee Venom Gold Toner kemudian
disapu pada seluruh wajah. Tunggu beberapa saat sehingga toner meresap ke dalam kulit. โœ”๏ธKemudian titiskan 2-3 titis Bee Venom Gold Serum kemudian di sapu dari
bawah wajah menghala ke atas wajah, sapu juga pada leher dengan sekata, kemudian dibiarkan selama 2-3
minit untuk serum itu meresap sepenuhnya ke dalam kulit. โœ”๏ธ Sapu rata Bee Venom Moisturizer. Moisturiser ini boleh dipakai pada waktu
siang dan juga pada waktu malam โœ”๏ธSapu rata Bee Venom Sunblock Foundation . Sunblock ini boleh dijadikan sebagai sapuan
asas (foundation) sebelum memakai makeup (*Sunblock dipakai waktu siang sahaja) .
๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
โœ”๏ธ http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
โœ”๏ธ http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
โœ”๏ธ http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 shah Alam Selangor
.
๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
#beevenomgoldskincare#beevenomgoldmurah#beevenomgoldbyjueaziz#beevenomskincare#beevenomgoldborong#beevenomgoldoriginalmurah#beevenomgoldorimurah#beevenomgoldborongmurah#effatihah#beevenommurah#honeybeevenommurah#beevenomgold5in1#beevenomgold5in1murah#beevenomgold5in1originalmurah#beevenomgold5in1borong#bazarpaknil#igkosmetikmurah#kosmetikborongmurah#pemborongmurahshahalam#pemborongselangor#pemborongkosmetik#uitmshahalam

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
NYAM NYAM COLLAGEN
.
๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŠPencerahan seluruh badan dengan cepat
๐ŸŠMenjadikan kulit lebih anjal dan gebu
๐ŸŠMengembalikan tenaga asal dalaman
๐ŸŠMemelihara sistem penghadaman
๐ŸŠMengecutkan jerawat dan memudarkan jeragat
๐ŸŠMenghilangkan sakit-sakit sendi / lenguh badan
๐ŸŠUntuk kesihatan keseluruhan yang optimum
๐ŸŠMengembalikan kelembapan asal kulit
๐ŸŠAnti penuaan yang amat berkesan
๐ŸŠMenggantikan jutaan sel badan kita yang rosak setiap hari dengan pantas
๐ŸŠMeneutralkan kembali kulit yang rosak akibat daripada sinar UV / pencemaran #effatihah
.
๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐ŸŠ1 biji sebelum sarapan dan 1 biji malam sebelum tidur
๐ŸŠKurangi minuman berkafein juga makanan berlemak / berminyak
๐ŸŠMinum air masak / mineral secukupnya sepanjang hari
.
๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŠ http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŠ http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐ŸŠ http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam
.
๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“
.
#nyamnyamcollagen#nyamnyamcollagenmurah#nyamnyamcollagenoriginal#nyamnyamcollagenorimurah#nyamnyamcollagenborong#nyamnyamcollagenborongmurah#effatihah#beautycare#igkosmetikmurah#kosmetikborongmurah#pemborongmurah#pemborongmurahshahalam#bazarpaknil#pemborongselangor#uitmshahalam#sayajualmurah#gkowglowingmyrah#glowglowingskincare#gliwglowingsoap#glowglowingnightcream#glowglowingnightgliw#glowglowingdaypinky#putihcollagen

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
V ASIA ORANGE FIBER+COLLAGEN .
๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŠDisyorkan untuk berat melebihi 70 kg terutama obesiti melampau
๐ŸŠMerupakan campuran buah oren dengan dengan fiber Psyllium Husk, Kolagen dan Vitamin C #effatihah
๐ŸŠMembantu mendapatkan berat ideal sambil mencantik dan menganjalkan kulit
๐ŸŠMembantu memberi rasa kenyang dan menyekat selera makan#effatihah
๐ŸŠMenyingkirkan lebihan makanan yang tidak terhadam
๐ŸŠKesan dapat dirasai seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, minyak dan lendir keluar melalui pembuangan.#effatihah
.
๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐ŸŠCampurkan kandungan ke dalam suku cawan air suam, kacau sehingga larut dan tambahkan dengan air biasa atau sejuk.#effatihah
๐ŸŠMinum dengan segera.
๐ŸŠAmbil 1 sachet setiap hari selepas makan tengah hari atau malam.#effatihah
๐ŸŠBoleh diambil sehingga 2 kali sehari.
.
๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐Ÿ’งhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐Ÿ’งhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐Ÿ’งhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyrn 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ
.
#vasiaorangefiber#vasiaorangefiberoriginal#vasiaorangefiberorimurah#vasiaorangefiberborongmurahori
#vasiaorangefibermurah#vasiaorangefiberborongmurah#vasiafiber#asiamurah#vasiaoriginal
#vasiaorangefiberoriginalmurah#effatihah#vasiamurah#slimmingdiary#slimmingdiet#bazarpaknil#moodrepublik#slimmingproduct#slimming
#vasiamurahborong#vasiaapplefiber#vasiagrapefiber#vasiaplatinum#igkosmetikmurah#igborongmurah#pemborongmurahshahalam#mekapartismalaysia#muamalaysia#pemborongtermurahselangor#uitmshahalam#

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
DHERBS FANTASY SKINCARE
.
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŒผMemelihara keremajaan kulit wajah dengan berkesan
๐ŸŒผMemelihara kelembapan dan kehalusan kulit wajah ๐ŸŒผMengatasi masalah pigmentasi dan tona kulit yang tidak sekata#effatihah
๐ŸŒผMeningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐ŸŒผMenanggalkan kesan kotoran, minyak dan sel kulit mati #effatihah
๐ŸŒผMembantu merawat masalah jerawat, jeragat, parut, bintik-bintik hitam, kulit kering dan kusam
๐ŸŒผMengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus #effatihah
๐ŸŒผMengecilkan liang pori
๐ŸŒผMelindungi kulit daripada kerosakan akibat sinaran matahari dan UV
๐ŸŒผMencegah proses penuaan kulit #effatihah
๐ŸŒผMenjadikan kulit wajah tampil lebih cerah, anggun dan berseri #effatihah
๐ŸŒผSesuai untuk semua jenis kulit
.
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
.
CARA PENGGUNAAN
.
Siang
.
๐ŸŒผCuci wajah menggunakan Pencuci Fantasy Skin Care. ๐ŸŒผSetelah wajah dikeringkan, titiskan Serum pada tapak tangan dan sapukan di bahagian muka. ๐ŸŒผKemudian, sapu dan ratakan Krim Siang pada seluruh wajah anda.
.
Malam
.
๐ŸŒผCuci wajah menggunakan Pencuciย Fantasy skincare. ๐ŸŒผSetelah wajah dikeringkan, titiskan Serum pada tapak tangan dan sapukan di bahagian muka. ๐ŸŒผKemudian, sapu dan ratakan Krim Malam pada seluruh wajah anda.#effatihah
.
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŒบ http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŒบ http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐ŸŒบ http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Aam Selangor
#effatihah
.
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
.
#dherbsfantasyskincare
#dherbsfantasyskincaremurah#dherbsfantasyskincareborongmurah
#terlajaklaris#dherbsskincaremurah#dherbsskincareborongmurah
#effatihah#produkdherbsmurah#skincaremalaysia#skincaremurahmalaysia#igkosmetikmurah
#dherbsoriginal#dherbsoriginalmalaysia#dherbsskincaremalaysia
#borongmurahdherbs#dherbsskincareoriginalmurah#dherbsskincareorimurah#dherbsksincareoriborongmurah#fantasyskincaremurah#fantasyskincareoriginalmurah#produkdherbs#igkosmetikborongmurah#pemborongmalaysia#pemborongshahalam#pemborongmurahshahalam#pemborongselangor#uitmshahalam#bazarpaknil

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
BUMEBINE SOAP
.
โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
โœ…memutihkan bahagian tubuh โœ…menghilangkan parut โœ…menanggalkan sel kulit mati โœ…menghilangkan bekas gigitan nyamuk โœ…menghilangkan streat mark โœ…menghilangkan flek2 hitam pd bahagian siku, luntut, bawah ketiak dan di mis v
โœ…selamat digunakan untuk semua jenis kulit โœ…keberkesanannya mengikut jenis kulit (ada yg segera mendapat kesan ketara dan ada juga yg beransur2)
โœ…boleh digunakan untuk seluruh bahagian tubuh SAHAJA!!
.
โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
CARA PENGGUNAAN
.
โœ…Gunakan seperti sabun mandi biasa. โœ…Gunakan setiap kali mandi (2-3 kali sehari) โœ… Untuk kesan terbaik, apply sabun dan sental dengan span selama 3-5 minit โœ…Selepas 3-5 minit baru dibasuh dan dibilas dengan air. โœ…Sesuai digunakan secara harian. .
โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŒฑ http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŒฑ http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐ŸŒฑ http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
#bumebinesoap#bumebinesoapmurah#bumebinesoapviral#bumebinesoapborongmurah#bumebinesoaporiginalmurah#bumebinesoaporiginal#bumebinemurah#arbutinsoap#arbutinsoapmurah#sabunviral#whiteningsoap#bumebineviral
#bumebinemurahborong#bumebineori#bumebineoriginalborong#igkosmetikmurah#pemborongmurahshahalam#bumebinemurahori#sabunviralmurah#sabunviralborongmurah#bazarpaknil

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
N SHHA'Z BEAUTY BOOSTER WHITENING
.
๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐Ÿ“ฟ Memutihkan Kulit 5x GANDA daripada kulit asal
๐Ÿ“ฟ Putih sepantas INJECTION
๐Ÿ“ฟ Tidak ada kesan sampingan
๐Ÿ“ฟ Digalakan untuk ibu menyusu
๐Ÿ“ฟ Menghapuskan toksin dalam badan
๐Ÿ“ฟ Menaikan seri rona merah pada kulit
๐Ÿ“ฟ Mengecutkan JERAWAT
๐Ÿ“ฟ Menghilangkan PARUT HITAM
๐Ÿ“ฟ Kulit menjadiย gebu,putih dan pinkish
.
๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐Ÿ“ฟ Makan 1 biji untuk 4 hari pada waktu malam sebelum tidur.
๐Ÿ“ฟ Banyakkan minum air kosong sekurang kurangnya 2 liter setiap hari.
#effatihah
.
๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐Ÿ“ฟ http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐Ÿ“ฟ http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐Ÿ“ฟ http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor.#effatihah
.
๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ
.
#nshhazzbeautyboosterwhitening#beautyboosterwhitening#boosterwhitening#boosterwhiteningoriginal#boosterwhiteningmurah#boosterwhiteningborong#boosterwhiteningoriginalmurah#boosterwhiteningborongmurah#boosterwhiteningoriborongmurah#capsulewhitening#supplimentputih#mutiaraoriginal#queenofmutiara#100percentpearl#igkosmetikmurah#bazarpaknil#supplimentpemutihmurah#igkosmetikborongmurah#pemborongmurahshahalam#effatihah#whiteningproduct#originalproduk#whiteningbooster#whiteningboostermurah#whiteningboosteroriginalmurah#whiteningboosterborong#whiteningboosterborongmurah

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
ELITE S7
.
๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
โœ”๏ธ Sangat mudah sebab dalam satchet mudah dibawa
โœ”๏ธ Tiada kesan sampingan
โœ”๏ธ Menghilangkan toksin badan (detox)
โœ”๏ธ Tidak perlu berlaparr #effatihah
โœ”๏ธ Tidak wajib bersenamm โœ”๏ธ Metabolisma cepat naik
โœ”๏ธ Cepat mencairkan lemakk
โœ”๏ธ Dijamin beratt badann menurun
โœ”๏ธ Pantas melangsiingkan badann
โœ”๏ธ Lemakk mula cair dari dalam โœ”๏ธ Perutt makin mengecil
โœ”๏ธ Berat makin menurun
โœ”๏ธ Tenaga makin bertambah
.
๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
.
CARA PENGGUNAAN
.
โœ”๏ธ Cuma satu sachet dicampur dengan 150ml air.
โœ”๏ธ Minum setiap pagi selang 2 hari.
โœ”๏ธ Rasai penurunan beratt badan sehingga 10 kg seawal 7 hari. โœ”๏ธ Setiap kotak tahan sehingga 40 hari.
.
๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŽˆhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŽˆhttp://effatihah1.wasap
- 012 939 9009
๐ŸŽˆhttp://effatihah2.wasap.my
-010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam
#effatihah
.
๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
.
#elites7#elites7murah #elit#fatburner #kurus #fatburnermurah#fatburneroriginal#fatburnerelite #fatburnerelitemurah#fatburnereliteoriginal#fatburnerelites7#fatburnerelites7murah#fatburnerelites7original##elites7murahori#elites7original#elites7fatburner#elites7fatburnermurah#elites7fatburneroriginal#sayajual#murahoriginalasli#elites7murahborong#elites7borongoriginal #effatihah#bazarpaknil#uitmshahalam#kosmetikmurah#ubatkurusmurah#pemborongmurahshahalam#borongmurah#supplimentdetox

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
ZOFEA BEAUTY SECRET
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
*Menaikkan payudara yg kendur & jatuh
* Mencantikkan payudara leper
*Memontokkan payudara
* Membesarkan saiz payudara
*Mengetatkan MISS V
*Menghilangkan bau bdn
* Meningkatkan keinginan seksual
* Menaikkan nafsu isteri utk bersama suami
*Menghilangkan mslh keputihan
*Mengatasi mslh dalaman wanita
*Mencegah kanser
*Melawan radikal bebas
* Mencantik & meremajakan kulit
* Menambah tenaga
* Mencegah keletihan & menyegarkan bdn
*Merawat mslh rahim.#effafatihah
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
CARA PENGGUNAAN
.
* Minum 2 sachet setiap pg SELEPAS sarapan & selepas buang air besar
* Hari-hari seterusnya memadai 1 sachet sehari selepas sarapan
* Kurangi minuman berkafein/berkarbonat.
* Kesan tidak sama setiap individu.#effatihah
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐Ÿ’— http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐Ÿ’— http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐Ÿ’— http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
#zofeabeautysecret#zofeamurah#zofeaoriginal
#zofeaborong#zofeaborongmurah#zofeamurahoriginal#zofeabeautysecretmurah#zofeabeautysecretborongmurah#zofeabeautysecretmurahoriginal
#zofeabeautysecretterbaik#zofeabeautysecretoriginal#zofeabeauty#zofeabeautyoriginal#zofeabeautymurah#zofeabeautymurahoriginalborong#zofeabeautyborong #effatihah#bazarpaknil#sayajualmurah#jamuperapat#jamusedapmalam#jamuwanita#ladiescollagen#igkosmetikmurah#supplimentperapatmurah#pemborongmurahshahalam#pemborongkosmetikselangor

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
VIETNAM MASK
.
โ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธ
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
โค๏ธ Membuang blackhead dan whitehead dari akar
โค๏ธ Sesuai juga untuk jerawat kecil
โค๏ธ Mennghaluskan kulit
.
โ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธ
.
CARA PENGGUNAAN
.
1. Cuci bersih muka macam biasa.Lap kering.
2. Oleskan sedikit Vietnam Mask pada bahagian yang korang nak tanggalkan blackhead.Macam kat hidung ke, seluruh muka pun boleh.
3. Tampalkan kertas putih.Kertas putih tu automatik akan melekat sebab Vietnam Mask tu macam gam.
4. Biar selama 5 minit, kulau dah x sabar sangat 3 minit pun boleh kot.Tapi hasil nya kuranglah.
5. Pasti cuci muka semula untuk hilangkan kesan gam Vietnam Mask. .
โ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
โค๏ธ http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
โค๏ธ http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
โค๏ธ http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam selangor
#effatihah
.
โ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธโ™ฆ๏ธ
.
#vietnammask#vietnammaskmurah#vuetnammaskborong#vietnammaskborongmurah#vietnammaskorimurah#krimbuangblackhead#gelhitmun#krimblackhead#shishedo#mekapmurahmalaysia#borongmurahmalaysia#sayajualmekap#sayajualmurah#bazarpaknil#igkosmetikmurah#pemborongmurahshahalam#pemborongselangor#effatihah

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
PUTIH AJAIB by RCW .
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŒทMemutihkan kulit secara semulajadi
๐ŸŒทMencerahkan kulit dengan cepat
๐ŸŒทMelembapkan kulit
๐ŸŒทMenjadikan kulit lebih berseri
๐ŸŒทMengelakkan kulit daripada kusam
๐ŸŒทMenjadikan kulit lebih segar #effatihah
๐ŸŒทBau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
๐ŸŒทBoleh juga digunakan diseluruh badan
๐ŸŒทMenjadikan warna kulit lebih sekata
๐ŸŒทMengelakkan kulit berkedut
.
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
CARA PENGGUNAAN
.
Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan #effatihah
.
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
Whatsapp dengan klik link di bawah: ๐Ÿ’Ž http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
๐Ÿ’Ž http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐Ÿ’Ž http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #effatihah#perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
TURBO CARBON TEETH POLISH
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŒ€ 100% Tidak Mengandungi Bahan Kimia.
๐ŸŒ€ Melindungi Gusi Dri Jangkitan Bakteria.
๐ŸŒ€ Menuetralkan Masalah Nafas Berbau.#effatihah
๐ŸŒ€ Memutihkan Gigi Secara Semulajadi.
๐ŸŒ€ Menghilangkan Karat2 Pada Gigi.
๐ŸŒ€ Menstabilkan PH Dalam Mulut.
๐ŸŒ€ 100% Dari Bahan Semulajadi.
๐ŸŒ€ Mencegah Masalah Kaviti.
๐ŸŒ€Menguatkan Gigi. #effatihah
๐ŸŒ€ Berkesan Pantas.
๐ŸŒ€ Selamat
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐ŸŒ€Basahkan Berus Gigi Anda.
๐ŸŒ€Celup Pada Turbo Carbon Powder.
๐ŸŒ€Berus Gigi Anda Seperti Biasa. #effatihah
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŒบhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŒบhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐ŸŒบhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
#turbocarbonteethpolish#turbocarbonteethpolishmurah#turbocarbonteethpolishborong#turbocarbonteethpolishborongmurah#turbocarbonteethpolishmurahborong#turbocarbonteethpolishoriginal#effatihah#penpemutihgigi#penpemutihgigimurahori#penpemutihgigiborong#pemutihgigi#pemutihgigimurah#pemborongkosmetik#pemborongkosmetiktermurah#kosmetikmurah#kosmetikmurahmalaysia#igkosmetikmurah#igborongmurah#teethwhitening#pemborongmurahshahalam#uitmshahalam#effatihah

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
BABIES BLINK 5 IN 1
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
๐Ÿ’ŽMengecilkan pori2 wajah
๐Ÿ’ŽPencerahan 5x ganda dari agent pemutih
๐Ÿ’ŽMenjadikan kulit cerah dan pinkish
๐Ÿ’ŽMelicinkan kulit secara maximum
๐Ÿ’ŽMembantutkan kenaikan jerawat
๐Ÿ’ŽMenghilangkan jeragat dalam masa 5 hari bergantung pada jenis jeragat
๐Ÿ’ŽMelembapkan kulit
๐Ÿ’ŽMengimbangkan minyak berlebihan.
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐Ÿ’ŽSabun Glutacoll (Siang / Malam)
-Digunakan 2@3 kali sehari siang dan malam
๐Ÿ’ŽAntibiotik Day Cream (Siang)
-Digunakan pada waktu siang hari
๐Ÿ’ŽToner Whitening Perfect (Siang / Malam)
-Digunakan pada siang dan malam sebelum cream dan serum.
๐Ÿ’ŽSerum Blink (Malam)
-Digunakan pada waktu malam hari sahaja
๐Ÿ’ŽMagic Night Cream (Malam)
-Digunakan pada waktu malam sahaja secara tipis.
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐Ÿ’Žhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐Ÿ’Žhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐Ÿ’Žhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam selangor
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
#babiesblink5in1#babiesblinkmurah#babiesblink5in1borongmurah#babiesblinkmurahborong#babiesblinkborongmurahori#babiesblink5in1original#babiesblink5in1orimurah#babiesblinkoriginalborongmurah#bazarpaknil#pemborongshahalam#igkosmetikmurah#pemborongkosmetikmurah#pemborongmurahshahalam#mekapartismalaysia#igborongmurah#babiesblink4in1#lyanazproduk#produklyanazori#lyanazoriginal#lyanazskincare#lyanazskincaremurah#lyanazskincareoriginalmurah#effatihah

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
V ASIA ORANGE FIBER+COLLAGEN .
๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŠDisyorkan untuk berat melebihi 70 kg terutama obesiti melampau
๐ŸŠMerupakan campuran buah oren dengan dengan fiber Psyllium Husk, Kolagen dan Vitamin C #effatihah
๐ŸŠMembantu mendapatkan berat ideal sambil mencantik dan menganjalkan kulit
๐ŸŠMembantu memberi rasa kenyang dan menyekat selera makan#effatihah
๐ŸŠMenyingkirkan lebihan makanan yang tidak terhadam
๐ŸŠKesan dapat dirasai seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, minyak dan lendir keluar melalui pembuangan.#effatihah
.
๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐ŸŠCampurkan kandungan ke dalam suku cawan air suam, kacau sehingga larut dan tambahkan dengan air biasa atau sejuk.#effatihah
๐ŸŠMinum dengan segera.
๐ŸŠAmbil 1 sachet setiap hari selepas makan tengah hari atau malam.#effatihah
๐ŸŠBoleh diambil sehingga 2 kali sehari.
.
๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐Ÿ’งhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐Ÿ’งhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐Ÿ’งhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyrn 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ
.
#vasiaorangefiber#vasiaorangefiberoriginal#vasiaorangefiberorimurah#vasiaorangefiberborongmurahori
#vasiaorangefibermurah#vasiaorangefiberborongmurah#vasiafiber#asiamurah#vasiaoriginal
#vasiaorangefiberoriginalmurah#effatihah#vasiamurah#slimmingdiary#slimmingdiet#bazarpaknil#moodrepublik#slimmingproduct#slimming
#vasiamurahborong#vasiaapplefiber#vasiagrapefiber#vasiaplatinum#igkosmetikmurah#igborongmurah#pemborongmurahshahalam#mekapartismalaysia#muamalaysia#pemborongtermurahselangor#uitmshahalam#

0๐Ÿ’ฌ

www.effatihah.com
.
ELITE S7
.
๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
โœ”๏ธ Sangat mudah sebab dalam satchet mudah dibawa
โœ”๏ธ Tiada kesan sampingan
โœ”๏ธ Menghilangkan toksin badan (detox)
โœ”๏ธ Tidak perlu berlaparr #effatihah
โœ”๏ธ Tidak wajib bersenamm โœ”๏ธ Metabolisma cepat naik
โœ”๏ธ Cepat mencairkan lemakk
โœ”๏ธ Dijamin beratt badann menurun
โœ”๏ธ Pantas melangsiingkan badann
โœ”๏ธ Lemakk mula cair dari dalam โœ”๏ธ Perutt makin mengecil
โœ”๏ธ Berat makin menurun
โœ”๏ธ Tenaga makin bertambah
.
๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
.
CARA PENGGUNAAN
.
โœ”๏ธ Cuma satu sachet dicampur dengan 150ml air.
โœ”๏ธ Minum setiap pagi selang 2 hari.
โœ”๏ธ Rasai penurunan beratt badan sehingga 10 kg seawal 7 hari. โœ”๏ธ Setiap kotak tahan sehingga 40 hari.
.
๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŽˆhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŽˆhttp://effatihah1.wasap
- 012 939 9009
๐ŸŽˆhttp://effatihah2.wasap.my
-010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam
#effatihah
.
๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
.
#elites7#elites7murah #elit#fatburner #kurus #fatburnermurah#fatburneroriginal#fatburnerelite #fatburnerelitemurah#fatburnereliteoriginal#fatburnerelites7#fatburnerelites7murah#fatburnerelites7original##elites7murahori#elites7original#elites7fatburner#elites7fatburnermurah#elites7fatburneroriginal#sayajual#murahoriginalasli#elites7murahborong#elites7borongoriginal #effatihah#bazarpaknil#uitmshahalam#kosmetikmurah#ubatkurusmurah#pemborongmurahshahalam#borongmurah#supplimentdetox

0๐Ÿ’ฌ