#pencucigoyangsegar

#PencuciGoyangSegar by #RozitaCheWan feminine wash terbaik untuk semua wanita .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382

0💬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0💬

www.effatihah.com
.
PUTIH AJAIB by RCW .
💖💖💖💖💖
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
🌷Memutihkan kulit secara semulajadi
🌷Mencerahkan kulit dengan cepat
🌷Melembapkan kulit
🌷Menjadikan kulit lebih berseri
🌷Mengelakkan kulit daripada kusam
🌷Menjadikan kulit lebih segar #effatihah
🌷Bau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
🌷Boleh juga digunakan diseluruh badan
🌷Menjadikan warna kulit lebih sekata
🌷Mengelakkan kulit berkedut
.
💖💖💖💖💖
.
CARA PENGGUNAAN
.
Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan #effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
Whatsapp dengan klik link di bawah: 💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #effatihah#perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia

0💬

www.effatihah.com
.
PUTIH AJAIB by RCW .
💖💖💖💖💖
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
🌷Memutihkan kulit secara semulajadi
🌷Mencerahkan kulit dengan cepat
🌷Melembapkan kulit
🌷Menjadikan kulit lebih berseri
🌷Mengelakkan kulit daripada kusam
🌷Menjadikan kulit lebih segar #effatihah
🌷Bau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
🌷Boleh juga digunakan diseluruh badan
🌷Menjadikan warna kulit lebih sekata
🌷Mengelakkan kulit berkedut
.
💖💖💖💖💖
.
CARA PENGGUNAAN
.
Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan #effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
Whatsapp dengan klik link di bawah: 💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #effatihah#perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia

0💬

www.effatihah.com
.
PUTIH AJAIB by RCW .
💖💖💖💖💖
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
🌷Memutihkan kulit secara semulajadi
🌷Mencerahkan kulit dengan cepat
🌷Melembapkan kulit
🌷Menjadikan kulit lebih berseri
🌷Mengelakkan kulit daripada kusam
🌷Menjadikan kulit lebih segar #effatihah
🌷Bau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
🌷Boleh juga digunakan diseluruh badan
🌷Menjadikan warna kulit lebih sekata
🌷Mengelakkan kulit berkedut
.
💖💖💖💖💖
.
CARA PENGGUNAAN
.
Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan #effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
Whatsapp dengan klik link di bawah: 💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #effatihah#perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia

0💬

Ready stock produk-produk #RozitaCheWan .
.
#JusGoyangRapat 250ml
Rm45 exclude postage
.
#PencuciGoyangSegar 150ml
Rm29 exclude postage
.
#Perfume_Gorgeous 35ml
Rm45 exclude postage
.
#Perfume_Precious 20ml
Rm29.90 exclude postage
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382

0💬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

1💬

www.effatihah.com
.
PUTIH AJAIB by RCW .
💖💖💖💖💖
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
🌷Memutihkan kulit secara semulajadi
🌷Mencerahkan kulit dengan cepat
🌷Melembapkan kulit
🌷Menjadikan kulit lebih berseri
🌷Mengelakkan kulit daripada kusam
🌷Menjadikan kulit lebih segar #effatihah
🌷Bau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
🌷Boleh juga digunakan diseluruh badan
🌷Menjadikan warna kulit lebih sekata
🌷Mengelakkan kulit berkedut
.
💖💖💖💖💖
.
CARA PENGGUNAAN
.
Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan #effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
Whatsapp dengan klik link di bawah: 💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #effatihah#perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia

0💬

#jusgoyangrapat by Che Ta; rahsia INTIM dikongsi 😉
.
Do DM me utk ready stocks .
#precious🌹wangian daripada elemen kayu-kayuan semulajadi. Campuran vanila, kasturi dan bunga ros menjadikan wangian MEWAH & SEGAR .
** SMELL LIKE A STAR **
.
#precious #gorgeous #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar
#sunwayputramall #collegelife #um #kolej #pwtc #byrcw #bazaarpaknil #lexeepad #afmegastar #kl #artist #perfume #cikaylaprecious #klcc #hotels #apple #um #ukm #unikl #kelanajaya #convo #umconvocation #gv4 #unisexperfume

2💬

#jusgoyangrapat by Che Ta; rahsia INTIM dikongsi 😉
.
Do DM me utk ready stocks .
.
#precious🌹wangian daripada elemen kayu-kayuan semulajadi. Campuran vanila, kasturi dan bunga ros menjadikan wangian MEWAH & SEGAR .
.
** SMELL LIKE A STAR **
.
#precious #gorgeous #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar
#sunwayputramall #collegelife #um #kolej #pwtc #byrcw #bazaarpaknil #lexeepad #afmegastar #kl #artist #perfume #cikaylaprecious #klcc #hotels #apple #um #ukm #unikl #kelanajaya #convo #umconvocation #gv4 #unisexperfume

1💬

💕🌸✨ Jus Goyang Rapat Rozita Che Wan RM40💌(RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲016-9720303
http://bit.ly/ezatybeautewhatsapp #ezatybeaute
💋🌸💕✨
Keistimewaan Jus Goyang Rapat Rozita Che Wan
🍬Berperisa laici
🍬Menstabilkan hormon
🍬Memberi tenaga dalaman untuk menguatkan rahim
🍬Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
🍬Mengecutkan peranakan
🍬Alat feminin tidak kering
🍬Menegangkan payudara
🍬Awet muda
🍬Mengurangkan sakit sengugut(untuk yang belum dan sudah berkahwin)
🍬Merawat keputihan
🍬Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
🌸💕✨
Cara Pengambilan Jus Goyang Rapat Rozita Che Wan
🍬Amalkan dua sudu besar setiap pagi dan malam
🌸💕✨
DM/Whatsapp/Telegram kami di 📲016-9720303 💕✨🌸
#ezatybeaute #rcw #rozitachewan #zainsaidin #aaisyahdhiarana #pencucigoyangsegar #jusgoyangrapat #jusgoyangrcw #jusgoyangrapatrcw #sayajualjusgoyangrapat #pencucigoyangrapatrcw #rcwfemininewash #femininewash #sayajual #sayajualrcwgoyangsegar #sayajualfemininewash #femininewashrozitachewan #rozitachewanpencucigoyangsegar #rozitachewanjusgoyangrapat #codshahalam #bazaarpaknil

1💬

Pelangan dari Sarawak, jauh akak ni datang. Terima kasih akak sebab dah grab Jus Goyang Rapat untuk bawa balik ke Sarawak katanya. Sesuai sangatlah akak ni minum sebab dia selalu travel dan selalu tak sempat nak breakfast. Minum Jus Goyang Rapat sahaja dah dapat segala khasiat dan yang penting terus bertenaga sepanjang hari. #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #perfumeprecious #perfumegorgeous #byrcw

2💬

Wow Wow Wow akak tudung kuning ni akak lawyer hokay first time cium bau Precious terus jatuh cinta. Terus borong 7 kotak nak buat stok tak pikir panjang langsung. Yang best apa nyer apa akak ni komen ikhlas kenapa saya jatuh cinta “Bau perfume Che Ta tak sama macam bau perfume lain yang inspired. Tak cayer cubalah sendiri. #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #perfumeprecious #perfumegorgeous #byrcw

1💬

Teruja giler - giler akak ni lepas cium jer bau perfume precious. Amboi 🤣🤣🤣🤣 curlazzzzz uols dia pikat hati suami dengan perfume Precious jerrrrr.... lepas ni wow lah akak ni di mata suami dierrr kan kan kan #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #perfumeprecious #perfumegorgeous #byrcw

1💬

Selamat Pagi! Setiap hari tak lengkap tanpa wangian PRECIOUS dan GORGEOUS. ♥️
___

Korang dah ada ke? Combo PRECIOUS & GORGEOUS dapat SPECIAL PRICE. 😉
___

WHATSAPP NELLY 0173215469. 😘
.
.
.
.
.
#byrcwnelly #rcw #byrcw #rozitachewan #rahsiacheta #perfumecheta #jusgoyangrapatampang #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #losyenputihajaib #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcwampang #perfume #love #elegant #celebrity

3💬

Salam Jumaat dan selamat pagi, sarapan apa pagi ni ? 😚
___

Jangan lupa spray PERFUME GORGEOUS k. 😉
___

WHATSAPP NELLY 0173215469. 😘
.
.
.
.
.
#byrcwnelly #rcw #byrcw #rozitachewan #rahsiacheta #perfumecheta #jusgoyangrapatampang #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #losyenputihajaib #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcwampang #perfume #love #elegant #celebrity

2💬

Aktiviti mengepos barang. TQ customer utk semua order. .
Bole selit ORDER sape nak lagi #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #pencucigoyangsegar #jusgoyangrapat

0💬

LKF_0028 (PENCUCI GOYANG SEGAR)

Kebaikan Pencuci Goyang Segar ::😍😍😍😍 - - Membersih
- - Merapat bahagian Vagina
- - Menyegar
- - Mewangi
- - Mencerah dan menganjalkan bahagian Vagina
- - Merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian Vagina
- - Melancarkan perjalanan haid
- - Mengecutkan vagina dan merawat kembali saluran peranakan
- - Mengurangkan masalah senggugut
- - Menstabilkan pH Vagina

WSAP KAMI SEKARANG!!! 0163066621
0163066621
0163066621

#SayaJual #SayaJualJam #SayaJualBag #SayaJualbeg #Bazaar #BazaarOnline #BazaarPakNil #FreePostage #FreePostageMalaysia #PencuciGoyangSegar #RozitaCheWan

0💬

APAKAH KELEBIHAN PENCUCI GOYANG SEGAR? .
🌸Extra kolagen yang mampu mencerahkan dan menganjalkan alat sulit wanita
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan
Berminat sila klik www.wasap.my/60127057773/pencucigoyangsegar

#pencucigoyangsegar
#pencucigoyangsegarbyrcw
#pencucigoyangsegarcheta

0💬

www.effatihah.com
.
PUTIH AJAIB by RCW .
💖💖💖💖💖
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
🌷Memutihkan kulit secara semulajadi
🌷Mencerahkan kulit dengan cepat
🌷Melembapkan kulit
🌷Menjadikan kulit lebih berseri
🌷Mengelakkan kulit daripada kusam
🌷Menjadikan kulit lebih segar #effatihah
🌷Bau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
🌷Boleh juga digunakan diseluruh badan
🌷Menjadikan warna kulit lebih sekata
🌷Mengelakkan kulit berkedut
.
💖💖💖💖💖
.
CARA PENGGUNAAN
.
Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan #effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
Whatsapp dengan klik link di bawah: 💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #effatihah#perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia

0💬

www.effatihah.com
.
PUTIH AJAIB by RCW .
💖💖💖💖💖
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
🌷Memutihkan kulit secara semulajadi
🌷Mencerahkan kulit dengan cepat
🌷Melembapkan kulit
🌷Menjadikan kulit lebih berseri
🌷Mengelakkan kulit daripada kusam
🌷Menjadikan kulit lebih segar #effatihah
🌷Bau yang wangi dan memberikan aura positif kepada si pemakai
🌷Boleh juga digunakan diseluruh badan
🌷Menjadikan warna kulit lebih sekata
🌷Mengelakkan kulit berkedut
.
💖💖💖💖💖
.
CARA PENGGUNAAN
.
Boleh dipakai di tangan, badan, ketiak, siku, lutut, celah paha atau di mana-mana tempat yang diinginkan #effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
Whatsapp dengan klik link di bawah: 💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
💖💖💖💖💖
.
#losyenputihajaibbyrcw
#losyenputihajaib#losyenputihajaibmurah#losyenputihajaibcheta#losyenputihajaibrozitachewanmurah#putihajaibbyrcw
#losyenputihajaibmurahborong#putihajaibborong#putihajaibrcw#putihajaiblotionrcw #effatihah#perfumercw#perfumeprecious#jusgoyangrapat#pencucigoyangsegar#produkrcw#produkrcworiginal#bazarpaknil#igkosmetikmurah#mekapartismurah#lostionmustajab#cathychoolotion#emmalotion#pemborongmurahshahalam#pemborongtermurahselangor#kosmetikmurahonline#lotionmurah#produklocal#produkmalaysia

0💬

Sentiasa WOW dengan byRCW.
___

The powerful long-lasting scent of GORGEOUS lingers on long after you've left the room. ❤️
___

WHATSAPP NELLY 0173215469. 😘 .
.
.
.
.
#byrcwnelly #rcw #byrcw #rozitachewan #rahsiacheta #perfumecheta #jusgoyangrapatampang #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #losyenputihajaib #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcwampang #perfume #love #elegant #celebrity

0💬

Sentiasa WOW dengan byRCW.
___

The powerful long-lasting scent of GORGEOUS lingers on long after you've left the room. ❤️
___

WHATSAPP NELLY 0173215469. 😘 .
.
.
.
.
#byrcwnelly #rcw #byrcw #rozitachewan #rahsiacheta #perfumecheta #jusgoyangrapatampang #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar #losyenputihajaib #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcwampang #perfume #love #elegant #celebrity

1💬