#pencucigoyangsegarbyrcw

Sebelum tidur WAJIB minum Jus Goyang Rapat tau, untuk kesegaran untuk bangun pagi esok, badan rasa ringan dan yang paling penting, rasa bertenaga. 😘
.
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0πŸ’¬

.
Tahu tak sesuatu wangian menunjukkan personaliti diri? Agak-agak yang guna perfume #Precious dengan #Gorgeous ni macam mana? Of course la yang nak KEKAL WANGI SEPANJANG HARI πŸ’‹
.
Kelebihan wangian #byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382

0πŸ’¬

Ramai yang wasap tanye psl clearance stock nie!!
Ye..produk semua baru & original lagi!!
Sebab nak clearkan sebab keadaan tak mengizinkan..tu je.. Saya nak clearkan!!
#jusgoyangrapatbyrcw
#pencucigoyangsegarbyRCW
#lotionputihajaibbyrcw
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfumefashasandha
#wongilotion
#perfumerita
Semua items boleh campur ye!!
Tapi exc postage!! Terima kasih.. πŸ“© 013 9339580

0πŸ’¬

Loading...

Keselesaan di utama kesegaran di dahulukan, Pencuci Goyang Segar menjadi pilihan wanitaπŸ’‹
.
.
.
Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

2πŸ’¬

Ramai yang wasap tanye psl clearance stock nie!!
Ye..produk semua baru & original lagi!!
Sebab nak clearkan sebab keadaan tak mengizinkan..tu je.. Saya nak clearkan!!
#jusgoyangrapatbyrcw
#pencucigoyangsegarbyRCW
#lotionputihajaibbyrcw
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfumefashasandha
#wongilotion
#perfumerita
Semua items boleh campur ye!!
Tapi exc postage!! Terima kasih.. πŸ“© 013 9339580

0πŸ’¬

CLEARANCE STOCK!! #lotionputihajaibbyrcw RM35.90
#pencucigoyangsegarbyRCW RM29
#jusgoyangrapatbyrcw RM45
#gorgeousbyrcw RM45
#preciousbyrcw RM29.90
#perfumefashasandha RM39.90
#perfumerita RM45
#wongilotion RM39

Saya nak clearkan stok!!nak bagi harga murah-murah je!! Nak tau harga discount kena wasap ye!!
Semua original & stok baru ye cuma keadaan yang tak mengizinkan..tu je.. Tapi semua kena post ye!!
Terima kasih!! πŸ“© 013 9339580

#cikfarajual

0πŸ’¬

Loading...

Every morning starts a new page in your story. Make it a great one today. πŸ’‹
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
KELEBIHAN LOTION PUTIH AJAIB BYRCW:
.
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

1πŸ’¬

Pencuci Goyang Segar, Pencuci no 1 untuk bakal-bakal pengantin, sememangnya memberikan kesegaran dan keanjalan pada miss v. πŸ’‹
.
.
Mana nak dapat produk-produk Che Ta ni?! Pastikan beli dengan agent sah kami na. πŸ’‹πŸ˜˜
.
.
Senarai Ejen - Ejen Sah Byrcw .
.
#KEDAH
Siti Naimah – 017 453 2461
Nur Shazleen – 017 598 4350 .
.
#PENANG
Athira – 017 577 4297
Norita – 017 428 1990
Siti Amy – 013 202 5386 .
.
#PERAK
Norazlin – 013 596 3426
Wan Syazliana – 012 553 3197 .
.
#SELANGOR
Fazilah – 013 399 8115
Suhaidah – 013 279 6478
Zuraida – 019 471 7266
Ani – 011 1028 9107
Mimi Lydiawaty – 016 217 0841
Wan Farihin – 018 915 4551
Khalidah – 012 676 5485 .
.
#KUALA LUMPUR
Nur Faisal – 019 395 3020
Norizan – 017 275 0066 @norizan1212
Fazilah – 012 326 0305
Mimi – 019 234 4444
Linda – 019 266 8853 .
.
#NEGERI 9
Hanizalifah – 012 245 9486 .
.
#KELANTAN
Suriani – 013 939 3932 .
.
#JOHOR
Rusnani – 017 790 7274
Suriana – 019 780 0070
Yusnita – 016 742 8427 .
.
#SINGAPURA
Raqinah Auni - 90081266 @raqinahauni .
.

#BRUNEI
Aziera – 3899 6647 .
.
#SARAWAK
Jauyah – 016 579 9225
Arfah – 014 577 8873
Benedeth – 013 817 8028 .
.
#SABAH
Liza – 013 870 8728
.
.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

1πŸ’¬

CLEARANCE STOCK!! #lotionputihajaibbyrcw RM35.90
#pencucigoyangsegarbyRCW RM29
#jusgoyangrapatbyrcw RM45
#gorgeousbyrcw RM45
#preciousbyrcw RM29.90
#perfumefashasandha RM39.90
#perfumerita RM45
#wongilotion RM39

Saya nak clearkan stok!!nak bagi harga murah-murah je!! Nak tau harga discount kena wasap ye!!
Semua original & stok baru ye cuma keadaan yang tak mengizinkan..tu je.. Tapi semua kena post ye!!
Terima kasih!! πŸ“© 013 9339580

#cikfarajual

0πŸ’¬

Loading...

CLEARANCE STOCK!! #lotionputihajaibbyrcw RM35.90
#pencucigoyangsegarbyRCW RM29
#jusgoyangrapatbyrcw RM45
#gorgeousbyrcw RM45
#preciousbyrcw RM29.90
#perfumefashasandha RM39.90
#perfumerita RM45
#wongilotion RM39

Saya nak clearkan stok!!nak bagi harga murah-murah je!! Nak tau harga discount kena wasap ye!!
Semua original & stok baru ye cuma keadaan yang tak mengizinkan..tu je.. Tapi semua kena post ye!!
Terima kasih!! πŸ“© 013 9339580

#cikfarajual

0πŸ’¬

CLEARANCE STOCK!! #lotionputihajaibbyrcw RM35.90
#pencucigoyangsegarbyRCW RM29
#jusgoyangrapatbyrcw RM45
#gorgeousbyrcw RM45
#preciousbyrcw RM29.90
#perfumefashasandha RM39.90
#perfumerita RM45
#wongilotion RM39

Saya nak clearkan stok!!nak bagi harga murah-murah je!! Nak tau harga discount kena wasap ye!!
Semua original & stok baru ye cuma keadaan yang tak mengizinkan..tu je.. Tapi semua kena post ye!!
Terima kasih!! πŸ“© 013 9339580

#cikfarajual

0πŸ’¬

Wangian pilihan utama Gorgeous dan Precious yang sentiasa memberikan ketenangan dan menyerlahkan personaliti wanita. Bauan bunga bungaan dan kayu kayuan merupakan bauan mewah yang abadi . πŸ’‹
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
KELEBIHAN LOTION PUTIH AJAIB BYRCW:
.
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

4πŸ’¬

Loading...

Hadiahkan kepada tersayang, wangian dan kecantikan sentiasa mengeringi setiap wanita. 😍🎁
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
KELEBIHAN LOTION PUTIH AJAIB BYRCW:
.
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0πŸ’¬

Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

1πŸ’¬

Selamat pagi, sebelum keluar pergi kerja, jangan lupa pakai Pencuci Goyang Segar naa, bagi segar-segar dan wangi-wangi. Barulah sentiasa yakin dengan diri πŸ’‹πŸ˜˜
.
.
Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0πŸ’¬

Loading...

Selamat pagi πŸŒˆβ›…οΈ
.
Breakfast apa pagi ni? Makan lah apa-apa pun breakfast yang penting tak lupa Jus Goyang Rapat na sebelum makan tu. πŸ’‹
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

5πŸ’¬

Selamat pagi, dah sarapan ke belum?
.
Jangan lupa 2 scop Jus Goyang Rapat sebelum breakfast naa. Pasti badan rasa segar, sakit -sakit badan dah takde lagi. 😘
.
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸 #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion Selamat pagi, dah sarapan ke belum?🍞🍚🍝
.
Jangan lupa 2 scop Jus Goyang Rapat sebelum breakfast naa. Pasti badan rasa segar, sakit -sakit badan dah takde lagi. 😘
.
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
.
.
🌸🌸🌸 #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

1πŸ’¬

Malam ni nak makan apa yer? Nak masak ke nak tapau? Uols rasa?
.
Tapi yang paling penting, selepas makan dan sebelum tidur WAJIB! minum Jus Goyang Rapat tau untuk kesihatan diri sendiri DAN encik abang pun makin sayang, memang mendapat lah. 😘
.
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

5πŸ’¬

Loading...

Tiada yang boleh menggantikan kesegaran yang luar biasa selain Pencuci Goyang Segar, sekali penggunaan boleh memberikan kesegaran secara berpanjangan. .
.
Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

2πŸ’¬

Cuaca yang panas sekarang ni kadang-kadang buat kulit makin kering dan gelap. Nak tahu tak yang lotion putih ajaib ni bukan sahaja memutih dan menggebukan kulit TAPI ia mencantik dalam merawat kulit. Lotion putih ajaib dapat melindungi kulit dari cahaya matahari. .
.
.
Nak Kulit PUTIH,LEMBUT,GEBU dan WANGI ??? WAJIB cuba LOTION PUTIH AJAIB BYRCW Sebab ianya BANYAK Kegunaan:
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

4πŸ’¬

🎬ProdukArtisTerlarisdiabadini #mulakanharimudenganbismillah #barulahminumjusgoyangrapat #jomminum
#rozitachewan1
#produkartiscantikrozitachewan
#produkchetabyrcw
#Jusgoyangrapatbyrcw
#pencucigoyangsegarbyrcw
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#nakcantikmcmchetalahπŸ’πŸ»β€β™€οΈ
#onlinebusiness
#JOM SHOPPING!!!!
βœ…FB PAGE: Srtazim_rohana
βœ…INSTAGRAM : srtazim_rohana
βœ…EMAIL: srtazim17@gmail.com
βœ…WASSUP : 60137401950
βœ…MESSENGER : Rohana Ibrahim
βœ…STOKIS/AGEN : #GelangPatah #JohorBahru #JDT #IskandarPuteri #Nusajaya #Mersing

0πŸ’¬

Siapa masih belum cuba pencuci goyang segar ? Taknak ke rasa gebu , anjal , dan yang paling penting rasa segar sentiasa dan sepanjang masa ?
.
Pencuci goyang segar :
πŸ’ extra collagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita
πŸ’ merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
πŸ’ melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah senggugut
πŸ’ mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
πŸ’ mengecut vagina serta merawat kembali saluran peranakan
.
#pencucigoyangsegarbyrcw #rozitachewan #fhrbeauty #jusgoyangrapatbyrcw #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0πŸ’¬

#Repost @byrcw (@get_repost)
・・・
Selamat pagi, dah sarapan ke belum?
.
Jangan lupa 2 scop Jus Goyang Rapat sebelum breakfast naa. Pasti badan rasa segar, sakit -sakit badan dah takde lagi. 😘
.
.
pagi Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
Whatsapp saya untuk oder ya 0137202200. Tq from Johor Bahru Agen.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

1πŸ’¬

@byrcw ・・・
Dab some perfume of love and kindness; let your fragrance linger wherever you go. .
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
KELEBIHAN LOTION PUTIH AJAIB BYRCW:
.
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
.
.
.
Whatsapp saya 0137202200.
.
.
. 🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0πŸ’¬

There is nothing more wonderful than being remembered for a perfume πŸ’‹
.
.

Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

0πŸ’¬

Kesegaran berpanjangan, meningkatkan rasa keyakinan dalam diri, boleh bergerak aktif tanpa batasan. πŸ’‹
.
.
.
Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

3πŸ’¬

Dab some perfume of love and kindness; let your fragrance linger wherever you go. .
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
KELEBIHAN LOTION PUTIH AJAIB BYRCW:
.
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

8πŸ’¬

Selamat pagi, dah sarapan ke belum?
.
Jangan lupa 2 scop Jus Goyang Rapat sebelum breakfast naa. Pasti badan rasa segar, sakit -sakit badan dah takde lagi. 😘
.
.
pagi Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

4πŸ’¬

Wangian setiap masa yang memberikan ketenangan dan menyerlahkan personaliti wanita anggun.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
KELEBIHAN LOTION PUTIH AJAIB BYRCW:
.
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

2πŸ’¬

Jus GOYANG RAPAT by RCW .
.
Khasiat: .
βœ”οΈMenstabilkan hormon
βœ”οΈMemberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
βœ”οΈMempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈMengecutkan peranakan
βœ”οΈVagina lebih grib dan tidak kering
βœ”οΈMenegangkan payudara,
βœ”οΈAwet muda
βœ”οΈMengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
βœ”οΈMerawat keputihan
βœ”οΈMenghilangkan masa lesu dan sakit badan
βœ”οΈMembantu mengurangkan berat badan dengan sihat ..
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion

2πŸ’¬