#perfumecheta

PERFUME CHE TA
.
.
RM20
postage add rm8 sm/ rm12 ss
.
EAU DE PARFUM (EDP)
20ml 0.68 fl oz
vanila flora
halal
semburan tahan lama
boleh di bawa solat
.
.
Whatsapp 0149592110
.
#perfumecheta #perfumechetamurah#perfumechetaoriginal #perfumechetamurahborong#chetaperfume #chetaperfumemurah#chetaperfumeprecious #chetaperfumes#perfumeprecious #perfumepreciousbyrcw#perfumepreorder #perfumepreciousmurah#perfumepreciousoriginal

2💬

Loading...
Loading...

JADIKAN JUS GOYANG RAPAT SEBAGAI PILIHAN SARAPAN PAGI ANDA

Ramai yang tidak tahu 2 skop Jus Goyang Rapat diambil pada waktu pagi dengan air putih sebanyak 2 gelas bersamaan dengan semangkuk cereal atau 3 biji buah pisang.

Bagi wanita yang sangat sibuk dengan tugasan harian yang memerlukan uols rushing ke sana sini hanya dengan 2 skop Jus Goyang Rapat cukup untuk memberikan tenaga kepada uols sehingga sebelum waktu makan tengah hari.

Tak percaya uols cubalah sendiri dan lihat sendiri perubahan pada diri uols sebabnya hanya dengan 2 skop Jus Goyang Rapat lengkap segala khasiat.

RM37
+ pos rm8 sm
+ pos rm12 ss

WHATSAP 0142937658

#perfumecheta #perfumechetakedah #perfumechetamurah #perfumechetamurahkedah #preciousperfume #preciousperfumebyrcw #preciousperfumebyrozitachewan #perfumerozitachewan #preciousperfumekedah
#byrcwkedah #jusgoyangrapat

0💬

Loading...
Loading...

Yes ada customer lelaki yang suka olf for her dan ada customer perempuan yg suka olf for him..Biasa lah tu,lain orang lain citarasa kan😉,yang penting kita cantik dan WANGI!!Be confident dengan OLFACTORY📣📣Pm Pm Pm aie sekarang🎇
#perfumemurah
#perfumemampumilik
#pemborongperfume
#olfactory
#olfactoryselangor
#olfactoryzwen
#zwenlegacy
#botolperfumemurah
#perfumecheta
#pefumeneelofa
#dexandra
#inspiredbyvictoria
#yusuffan
#yusufdance
#letscantik
#terlajaklaris
#ainaserum
#pengedarperfume
#neelofarhijab
#fashionvalet
#vivyusof
#deejaskincare
#harum
#victoriasecret
#gucci
#polo
#panamadance
#ootd
#musically
#ernie

0💬

Assalam .... perfume che ta Precious promo CNY hanya RM 25 shj(until 28 Feb 2018) harga asal RM 29.90
.
For Online order, Sila click WhatApps link di profile IG.....akak 📮postage 1🇲🇾
.
Kunjungi outlet SariSense Parfums .
🌹 Mesra Mall Kertih, Terengganu
🌹Tingkat 2, Paya Bunga Square UTC Kuala Terengganu
.
🌹FB page : https://m.facebook.com/SariSenseParfum/
.
🎁surprise free gift for all online order .
(Semua harga dipaparkan tidak termasuk postage, postage not included📬)
.
#perfumeartis #perfumeartismalaysia #sayajualperfume #perfumeshop #inspiredperfume #perfumemurah #mesramall #payabungasquare #pbsquareUTC #onlineshopping #patiperfume #fragranceoil #sarisenseparfums #perfumemalaysia #vendorofflineonline #minyakwangimurah #perfumetanpaalkohol #kemaman #kertih #paka #dungun #terengganu #trendingperfume #preciousbyrcw #perfumecheta #byrcw

0💬

Loading...

Assalam .... perfume che ta Gorgeous by RCW ada promo CNY (until 28 Feb 2018) only RM 40 (normal RM 45)... .
For Online order, Sila click WhatApps link di profile IG.....akak 📮postage 1🇲🇾
.
Kunjungi outlet SariSense Parfums .
🌹 Mesra Mall Kertih, Terengganu
🌹Tingkat 2, Paya Bunga Square UTC Kuala Terengganu
.
🌹FB page : https://m.facebook.com/SariSenseParfum/
.
🎁surprise free gift for all online order .
(Semua harga dipaparkan tidak termasuk postage, postage not included📬)
.
#perfumeartis #perfumeartismalaysia #sayajualperfume #perfumeshop #inspiredperfume #perfumemurah #mesramall #payabungasquare #pbsquareUTC #onlineshopping #patiperfume #fragranceoil #sarisenseparfums #perfumemalaysia #vendorofflineonline #minyakwangimurah #perfumetanpaalkohol #kemaman #kertih #paka #dungun #terengganu #trendingperfume #gorgeousbyrcw #perfumecheta #cnypromotion #cny2018

4💬

Selamat Tahun Baru Cina🎇🎇🎇Tengah bercuti ke tu semua?😕Ada bawa olfactory bersama tak?Eh tak??Rugi lah macam ni..Olfactory ni boleh tahan sampai 8jam tau,bottle memang tak makan ruang ,senang dibawa,harga murah memang tak masuk akal😰..Spray-spray terus wangi..Jom order dengan aie sekarang👘Ws/dm aie tau,berdesup aie reply🏃🏻‍♀💨💨
#perfumemurah
#perfumemampumilik
#pemborongperfume
#olfactory
#olfactoryselangor
#olfactoryzwen
#zwenlegacy
#botolperfumemurah
#perfumecheta
#pefumeneelofa
#dexandra
#inspiredbyvictoria
#yusuffan
#yusufdance
#letscantik
#terlajaklaris
#ainaserum
#pengedarperfume
#neelofarhijab
#fashionvalet
#vivyusof
#deejaskincare
#harum
#victoriasecret
#gucci
#polo
#panamadance
#ootd
#musically
#ernie

0💬

Loading...

#perfumecheta RM25 je sbotol

0💬

NEELOFA PERFUME
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM53 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KELEBIHAN DAN MANFAAT
💥Senang dan mudah dibawa.
💥Inspirasi dari perfumes2 jenama Antarabangsa.
💥Sweet fruity .
💥Halal dan mesra solat.
💥Tahan lebih 5jam.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#neelofaperfume
#perfumecheta
#perfumechetamurah
#minyakwangiborong
#victoriasecretmalaysia
#fragrancemistvictoriasecretmurah #naelofar #naelofarhijab
#neelofa #tudungnaelofar #borongvictoriasecret
#borongvictoriasecretbodymist
#neelofarhijab
#neelofaperfumemurah

1💬