#perfumehalal

Happy OFFDAY RESTDAY. Workout pun jangan lupa pkai Medin perfume taw.. lg berpeluh lh bau ๐Ÿ˜‰ Haa lg satu ada SALE DEEPAVALI lg ni.. SALE MURAH GILERRRR ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
1 RM 45 exc POSTAGE. Kalau beli 3botol brapa ? 4 atau 5 botol? Atau lebih?? Dah lah FREE POSTAGE. YUPP FREE POSTAGE ๐Ÿšš .
.

WHATSAPP โžก๏ธ 011339 55146
WHATSAPP โžก๏ธ 011339 55146
WHATSAPP โžก๏ธ 011339 55146 .
.

#perfume #inspiredperfume #wangianantarabangsa #medinperfume #agentkl #danaukota #gombak #setapak #wangsamaju #srirampai #instashop #agentperfume #dropshipwanted #wangi #bautahanlama #halal #perfumehalal #mesrawudhu #mesrasolat #limitededition #murah #kualiti #tahanlama #muslimproduk #localbrand #bauorangkaya #minyakwangi #malaysia

0๐Ÿ’ฌ

#assalammualaikum #hellomonday #salamceria
.
Happy monday kepada semua niqma lover,ย 
PAda bulan memperingati kanser payudara, Jangan lah kita melupai mereka yang sedang dan telah bertarung dengan kanser. #thinkpink #hope
.
.
Kini hanya RM60 untuk semua NIQMA Perfume (wangian wanita sahaja) dari 20 Okt - 5 Nov 2017 sempena menyambut bulan kesedaran kanser payudara.
.
.
NIQMA Perfume utk wanita (30ml) :
๐Ÿ’– Inspired by FLORA by Gucci
๐Ÿ’– Inspired by BOMBSHELL by Victoria Secret
๐Ÿ’– Inspired by FORBIDDEN ROSE by Avril Lavigne
.
.
Yang HALAL pasti ada Berkatnya :
โœ… Guna tanpa was-was, diyakini suci.
โœ… Sesuai utk kegunaan harian atau teman ibadah anda (sesuai dibawa ke Haji, Umrah, pemberian hadiah)
โœ… Berkualiti ekspot.
โœ… Selamat penggunaan (lulus pelbagai ujian makmal).
โœ… Mesra-wallet
.
.
.
----------------------
"When life kicks you, let it kick you forward." - Kay Yow ๐Ÿ’ช๐Ÿพ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿฟ Promo for all LADIES! All NIQMA Perfume PINK bottles for women is priced at only RM60 from 20 Oct - 5 Nov 2017 to support the Breast Cancer Awareness month. .
.
#pinkoctober #pinktober #breastcancerawareness #niqmaperfume #perfumehalal #halalperfume #perfumetelekung #perfumetravel #perfumesejadah #hijabspray #gift #giftforhim #giftforher #weddinggift #hadiah #hadiahpertunangan #hadiahpernikahan #hantaran #malaysianproduct #buatanmalaysia #madeinmalaysia #produktempatan #niqmaperfumelovers #terlajakwangi #niqmaperfumovers

8๐Ÿ’ฌ

Anda yg pening nak pikir hadiah apa diberi pada yang tersayang, apa kata anda cuba hadiahkan kesayangan anda dengan #royalteaseperfume .. Tak semesti untuk perempuan je, lelaki pun ade ye sebab perfume Royaltease ni ada jual perfume for him.. So, tak payah pening2 nak beli hadiah ape, beli je royaltease perfume.. Harge pun mampu milik ๐Ÿ˜˜

Whatsapp๐Ÿ“ฒ012-3377034
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia

1๐Ÿ’ฌ

Dh bangun ke tu?
Selamat pagi ๐Ÿ˜˜
.

8๐Ÿ’ฌ

Assalamualaikum... Mari Kita baca info ttg ๐Ÿ‘‡KEISTIMEWAAN ASWAD > _*Halal dan mesra solat..tak ada lagi ragu ragu*_
> _*Bau 90% seperti batu Hajarul Aswad*_
> _*Botol Roll on 10ml dan packaging exclusive*_
> _*senang nak bawa travel*_
> *_jimat ruang..boleh selit selit jer tau*_
> *_untuk lelaki dan perempuan*_
.
Tak pernah dengar lagi kan minyak wangi bauan seakan Batu Hajarul Aswad ni? .. *YANG PERTAMA DI MALAYSIA* .
Nak try Minyak wangi yg bau seakan Batu Hajarul Aswad ni ? Dengan bentuk yg kecil dan mudah dibawa ke mana -mana, anytime boleh solat lepas calit-calit minyak wangi aswad.. Hilang semua bau peluh, bau rokok dan juga bau stokin... #dmtopurchase #harumanhajarulaswad #hajarulaswadperfume #denaialam #otsukiboutiquecafe #bazaarpaknil #terapijiwadanminda #terapiinstagram #exclusivemuslimperfume #ajimaura #aurainsta #jomikutsunnah #kitagunani #inshaaallah #minyakwangimesrasolat #BukitJelutong #seharumhajarulaswad #ukhwahtilljannah #ukhwahti #minyakwangi #minyakwangimesrasolat #minyakwangitahanlama #perfumehalal #halalperfume #wangisegarmenenangkan #follow #hijabisuite #salamsewangihajarulaswad #jomwangi

3๐Ÿ’ฌ

SIB PERFUME
๐ŸŽ Anda Inginkan Diri yg Wangi & Lebih Menggoda ?
๐ŸŽ Anda Inginkan Bau Harum Dari Pagi Sampai Petang ?
๐ŸŽ Bajet Tak Banyak ? Tiada Masalah.
โœ”๏ธ Di sini ada penyelesaiannya!!
Perfume MURAH, TAHAN LAMA & MENGGODA.
.
.
@s.i.b_perfume_shop
@s.i.b_perfume_shop
.
.
๐Ÿ“ฒ 011-1991 3320
๐Ÿ“ฒ 011-1991 3320
.

#sibperfume
#perfumemurah #wangianmurah #perfummurah #perfumehalal #sayajualperfume #perfumemalaysia
#titiancinta #afmegastar #love #l4l

2๐Ÿ’ฌ

ยซ 569 ยป

PEN PERFUME 10ML "BOTOL UV"

Harga sebotol Rm15.00 semnjg
Harga sebotol Rm20.00 ss
. ๐Ÿ“ฎKOS POSTAGE . Sem Srwk SBH ====================
10pcs 10.96 13.60 14.30
20pcs 13.60 17.60 19.60
30pcs 15.00 19.60 22.30
40pcs 17.60 23.60 27.50
50pcs 18.90 25.50 30.18
60pcs 26.20 39.40 46.10
70pcs 40.90 56.10 63.40
80pcs 43.50 60.70 68.70
90pcs 46.20 65.40 74.00
100pcs 48.80 70.00 79.30
200pcs 70.00 107.10 121.70

Untuk wilayah persekutuan labuan kos postage kena tambah 22% daripada rate sabah. โ€ผ๏ธpostage dh termasuk kos space
.

#bestperfume #bazarpaknil #batupahat #posseluruhmalaysia #sayajual #sayajualmurah #perfumecollection #bazaaronline #bazaarmalaysia #igshopmalaysia #instashopmalaysia #kedaiig #borongmalaysia #like4like #bazarpaknilmurah #eusahawan #bisneswoman #wanita #anggun #lifestyle #perfumemurahviral #perfumehalal #terapiinstagram #travelperfume #perfumemesrasolat #inijugakamanah #minyakwangionline #perfumepen #syukurselalu #irfankhairi

7๐Ÿ’ฌ

#Repost @primitiveperfume_official

Terima kasih @okisetianadewi sudi menerima hadiah daripada Primitive Perfume. .
.
Semoga Oki terus sukses didunia dan akhirat. .
.
#obme17 #primitiveperfume #worldhalalfragrance #halalituwajib #perfumebebaskimia #perfumehalal
#okisetianadewi

2๐Ÿ’ฌ

Dexandra mengorak langkah lebih berani... Nak wangi dan lebih berkeyakinan boleh gunakan perfume ini.. Dengan packaging baru ini membuatkan semua orang seperti orang2 kaya.. Harga berpatutan dan tahan lama
..
"Dropship yg sah"
..
#dexandra #dexandraperfume #perfume #perfumemurah #perfumeonline #perfumetahanlama #perfumelonglasting #dexandrakelantan #dexandramurah #dexandramalaysia #perfumehalal #sahsolat #bolehbawatravel #kotabharu #kelantan ..
Untuk order wasap je saya
Www.wasap.my/60164757212
Www.wasap.my/60164757212

0๐Ÿ’ฌ

Happy OFFDAY RESTDAY. Workout pun jangan lupa pkai Medin perfume taw.. lg berpeluh lh bau ๐Ÿ˜‰ Haa lg satu ada SALE DEEPAVALI lg ni.. SALE MURAH GILERRRR ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
1 RM 45 exc POSTAGE. Kalau beli 3botol brapa ? 4 atau 5 botol? Atau lebih?? Dah lah FREE POSTAGE. YUPP FREE POSTAGE ๐Ÿšš .
.

WHATSAPP โžก๏ธ 011339 55146
WHATSAPP โžก๏ธ 011339 55146
WHATSAPP โžก๏ธ 011339 55146 .
.

#perfume #inspiredperfume #wangianantarabangsa #medinperfume #agentkl #danaukota #gombak #setapak #wangsamaju #srirampai #instashop #agentperfume #dropshipwanted #wangi #bautahanlama #halal #perfumehalal #mesrawudhu #mesrasolat #limitededition #murah #kualiti #tahanlama #muslimproduk #localbrand #bauorangkaya #minyakwangi #malaysia

1๐Ÿ’ฌ

#perfumeroyaltease boleh dijadikan hadiah?? mesti lah sebab botol royaltease perfume yg direka bentuk khas untk kelihatan stylish & elegant.. sesuai untuk dijadikan hadiah untuk yg tersyg.. โค๏ธโค๏ธโค๏ธ lagipun boleh dibawa ke mane saje... ๐Ÿ˜Š

whatsapp๐Ÿ‘‰๐Ÿป012-3377034
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

โ€œBAU BETUL SAMAโ€
.
Haa kan da kata bau kita memang setanding yang original. Jadi, buat apa bayar lebih, kan? ๐Ÿ˜
.
Ps: Nak pilih, meh Islah bantu. Dapatkan perfume #thelabparfum kesukaan anda di #tlpteamislah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
www.wasap.my/60106271556
www.wasap.my/60106271556
www.wasap.my/60106271556 .
.
#thelabparfum #tlpfeedback #perfume #perfumecollection #perfumebest #perfumewangi #perfumekajang #perfumebangi #perfumeputrajaya #perfumemalaysia #perfumehalal #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumeinspired #sayajualperfume #perfumemurah #perfumemurahmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Bila customer puas hati, kami pun bahagia sekali ๐Ÿ˜
.
Jom dapatkan perfume untuk awak plak ๐Ÿ˜‰
.
Ps: Nak pilih, meh Islah bantu. Dapatkan perfume #thelabparfum kesukaan anda di #tlpteamislah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
www.wasap.my/60106271556
www.wasap.my/60106271556
www.wasap.my/60106271556 .
.
#thelabparfum #tlpfeedback #perfume #perfumecollection #perfumebest #perfumewangi #perfumekajang #perfumebangi #perfumeputrajaya #perfumemalaysia #perfumehalal #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumeinspired #sayajualperfume #perfumemurah #perfumemurahmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Chilling arini dengan makan ice cream. Ataupun lebih suka makan chocolate di tepi tasik? .
Apa apa pun selamat berhujung minggu ๐Ÿ˜‰
.
Ps: Nak berwangian, meh Islah bantu. Dapatkan perfume #thelabparfum kesukaan anda di #tlpteamislah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
www.wasap.my/60106271556
www.wasap.my/60106271556
www.wasap.my/60106271556 .
.
#thelabparfum #tlpfeedback #perfume #perfumecollection #perfumebest #perfumewangi #perfumekajang #perfumebangi #perfumeputrajaya #perfumemalaysia #perfumehalal #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumeinspired #sayajualperfume #perfumemurah #perfumemurahmalaysia

3๐Ÿ’ฌ

Eh! Hari Ahad dah.
Uols plan ke mana tu?

Dok umah jangan lupa pakai pepium tu.
Keluar jenjalan pun jangan lupa pepium tu.

Cik Rose pulak tak pernah jemu menyayangimu.
Ouchh.

Salam laff nasi lemak teloq sebijik๐Ÿ˜˜
.
.
ORDER :
Whatsapp 013 6075625

CLEARANCE SALE MASIH LAGI BERLANGSUNG๐Ÿ˜ฑ
.
.
.
.
#dropshipagentwanted
#perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume

0๐Ÿ’ฌ

Kelebihan #NewDeXandra yang uols patut tau.
Rugi kalau tak mencubanya.
Botol eksklusif menghasilkan bau yang lebih eksklusif๐Ÿ˜

#agendexandramelawati #dropshipdiperlukan #letpassionleadyou #dexandramelawati #perfumehalal #perfumedexandra

0๐Ÿ’ฌ

Morning! Happy Sundate ๐ŸŒธ

Jalan2 ehh hari ni? Jgn lupa bawak travel EDP Perfume Sugarbelle letak dlm handbag siap2 okeh!

RM 19.00 jeee

Wangi โœ”๏ธ
Tahan lamaaaaa โœ”๏ธ
Murahhhhh โœ”๏ธ
Utk lelaki & wanita โœ”๏ธ

Contact ๐Ÿ“ฒ +60194795751 @ klik je link whatsapp kat profile instagram kami ya utk detailsโ˜๏ธ

#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbellelovers #bellaammaralovers #bellealyahya #sayajual #sayajualonline #sayajuallipstick #sayajualsayapakai #shopnow #bazaronline #freegift #perfume #edpperfume #perfumelovers #perfumehalal #travelperfume #perfumemurah #perfumewangi #perfumewanita #perfumelelaki #paritbuntar #paritbuntarismyhometown #nibongtebal #bandarbaharu #sugarbelleparitbuntar #codparitbuntar

0๐Ÿ’ฌ

Happy OFFDAY RESTDAY. Workout pun jangan lupa pkai Medin perfume taw.. lg berpeluh lh bau ๐Ÿ˜‰ Haa lg satu ada SALE DEEPAVALI lg ni.. SALE MURAH GILERRRR ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
1 RM 45 exc POSTAGE. Kalau beli 3botol brapa ? 4 atau 5 botol? Atau lebih?? Dah lah FREE POSTAGE. YUPP FREE POSTAGE ๐Ÿšš .
.

WHATSAPP โžก๏ธ 011339 55146
WHATSAPP โžก๏ธ 011339 55146
WHATSAPP โžก๏ธ 011339 55146 .
.

#perfume #inspiredperfume #wangianantarabangsa #medinperfume #agentkl #danaukota #gombak #setapak #wangsamaju #srirampai #instashop #agentperfume #dropshipwanted #wangi #bautahanlama #halal #perfumehalal #mesrawudhu #mesrasolat #limitededition #murah #kualiti #tahanlama #muslimproduk #localbrand #bauorangkaya #minyakwangi #malaysia

0๐Ÿ’ฌ

School holiday is about to end ๐Ÿ˜ซ what is your plan today?
.
Make sure to utilise it to the fullest! Do visit us at PWTC and get your perfume today!
.
Ps: Nak pilih, meh Islah bantu. Dapatkan perfume #thelabparfum kesukaan anda di #tlpteamislah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
www.wasap.my/60106271556
www.wasap.my/60106271556
www.wasap.my/60106271556 .
.
#thelabparfum #tlpfeedback #perfume #perfumecollection #perfumebest #perfumewangi #perfumekajang #perfumebangi #perfumeputrajaya #perfumemalaysia #perfumehalal #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumeinspired #sayajualperfume #perfumemurah #perfumemurahmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

School holiday is about to end ๐Ÿ˜ซ what is your plan today?
.
Make sure to utilise it to the fullest! Do visit us at PWTC and get your perfume today!
.
Ps: Nak pilih, meh Islah bantu. Dapatkan perfume #thelabparfum kesukaan anda di #tlpteamislah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
www.wasap.my/60106271556
www.wasap.my/60106271556
www.wasap.my/60106271556 .
.
#thelabparfum #tlpfeedback #perfume #perfumecollection #perfumebest #perfumewangi #perfumekajang #perfumebangi #perfumeputrajaya #perfumemalaysia #perfumehalal #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumeinspired #sayajualperfume #perfumemurah #perfumemurahmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Assalamualaikum... Salam Subuh...
Mari Kita baca info ttg ๐Ÿ‘‡KEISTIMEWAAN ASWAD > _*Halal dan mesra solat..tak ada lagi ragu ragu*_
> _*Bau 90% seperti batu Hajarul Aswad*_
> _*Botol Roll on 10ml dan packaging exclusive*_
> _*senang nak bawa travel*_
> *_jimat ruang..boleh selit selit jer tau*_
> *_untuk lelaki dan perempuan*_
.
Tak pernah dengar lagi kan minyak wangi bauan seakan Batu Hajarul Aswad ni? .. *YANG PERTAMA DI MALAYSIA* .
Nak try Minyak wangi yg bau seakan Batu Hajarul Aswad ni ? Dengan bentuk yg kecil dan mudah dibawa ke mana -mana, anytime boleh solat lepas calit-calit minyak wangi aswad.. Hilang semua bau peluh, bau rokok dan juga bau stokin... #dmtopurchase #harumanhajarulaswad #hajarulaswadperfume #denaialam #otsukiboutiquecafe #bazaarpaknil #terapijiwadanminda #terapiinstagram #exclusivemuslimperfume #masjidsubangpermai #aurainsta #jomikutsunnah #kitagunani #inshaaallah #minyakwangimesrasolat #masjidannurglenmarie #seharumhajarulaswad #ukhwahtilljannah #ukhwahti #minyakwangi #minyakwangimesrasolat #minyakwangitahanlama #perfumehalal #halalperfume #wangisegarmenenangkan #follow #hijabisuite #salamsewangihajarulaswad #salamsubuh

2๐Ÿ’ฌ

Assalamualaikum... Mari Kita baca info ttg ๐Ÿ‘‡KEISTIMEWAAN ASWAD > _*Halal dan mesra solat..tak ada lagi ragu ragu*_
> _*Bau 90% seperti batu Hajarul Aswad*_
> _*Botol Roll on 10ml dan packaging exclusive*_
> _*senang nak bawa travel*_
> *_jimat ruang..boleh selit selit jer tau*_
> *_untuk lelaki dan perempuan*_
.
Tak pernah dengar lagi kan minyak wangi bauan seakan Batu Hajarul Aswad ni? .. *YANG PERTAMA DI MALAYSIA* .
Nak try Minyak wangi yg bau seakan Batu Hajarul Aswad ni ? Dengan bentuk yg kecil dan mudah dibawa ke mana -mana, anytime boleh solat lepas calit-calit minyak wangi aswad.. Hilang semua bau peluh, bau rokok dan juga bau stokin... #dmtopurchase #harumanhajarulaswad #hajarulaswadperfume #denaialam #otsukiboutiquecafe #bazaarpaknil #terapijiwadanminda #terapiinstagram #exclusivemuslimperfume #ajimaura #aurainsta #jomikutsunnah #kitagunani #inshaaallah #minyakwangimesrasolat #BukitJelutong #seharumhajarulaswad #ukhwahtilljannah #ukhwahti #minyakwangi #minyakwangimesrasolat #minyakwangitahanlama #perfumehalal #halalperfume #wangisegarmenenangkan #follow #hijabisuite #salamsewangihajarulaswad #jomwangi

5๐Ÿ’ฌ