#perfumehalal

Officially launched, our new baby > De'Xandra Air Freshener #SoFreshSoWangi

Alhamdulillah.. jom wangikan kehidupan anda dengan 8 jenis wangian di bawah :

1. Passion Fruit
2. Passion Fine
3. Roasted Caramel
4. Coffee Warm
5. Rose Forest
6. Green Tea
7. Vanilla Fresh
8. Forest Dream

Hanya RM10 sebotol ๐Ÿ˜‡

#PosSeluruhMalaysia

0rder โ†’ 0197496236

#AgenDropship DIPERLUKAN

#DeXandraOnline #DeXandra
#DeXandraPutrajaya #dexandraperfume #perfumedexandra #perfumehalal #perfumemurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazarmalaysia #bazaronline #kedaionline #shoppingonline #jomshoppingonline #jualanmurah #hadiah #dyxymalaysia #bellaamara #kedaiinstagram #malaysiasale

0๐Ÿ’ฌ

Officially launched, our new baby > De'Xandra Air Freshener #SoFreshSoWangi

Alhamdulillah.. jom wangikan kehidupan anda dengan 8 jenis wangian di bawah :

1. Passion Fruit
2. Passion Fine
3. Roasted Caramel
4. Coffee Warm
5. Rose Forest
6. Green Tea
7. Vanilla Fresh
8. Forest Dream

Hanya RM10 sebotol ๐Ÿ˜‡

#PosSeluruhMalaysia

0rder โ†’ 0197496236

#AgenDropship DIPERLUKAN

#DeXandraOnline #DeXandra
#DeXandraPutrajaya #dexandraperfume #perfumedexandra #perfumehalal #perfumemurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazarmalaysia #bazaronline #kedaionline #shoppingonline #jomshoppingonline #jualanmurah #hadiah #dyxymalaysia #bellaamara #kedaiinstagram #malaysiasale

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

sekeping cheque amat bernilai kepada seseorang so lebih kurang sama la dengan wangian. Bila orang sebelah kita selesa dok ngan kita saham kita automatik jadi tinggi. Bombshell ngan Unlimited derasss beb. RM20 untuk 20ml ..pm 0192131220 lekas lambat bye bye.
#perfumemurah#perfumeshop#perfumemalaysia#perfumehalal#perfumewangi#lawakhangit#perfumewanita#perfumelelaki#perfumelelakimurah#perfumelelakimalaysia.

0๐Ÿ’ฌ

You guys Patut excited mcm saya sebab perfume @asmarafragrance ni LIMITED EDITION with limited quality.
โ€ข
โ€ข
-THE INSPIRATION-
Must-have Fragrance
โ€ข
โ€ข
Korang nak surprise member , gf/bf, parents or orang teristimewa?pefume @asmarafragrance adalah pilih an tepat untuk dijadikan sebagai Hadiah birthday, cenderamata majlis perkahwinandan macam2 lagi. Confirm Mesti akan suka punya.
โ€ข
โ€ข
Turn on post notification and wait for more updates!
LIMITED EDITION ASMARA Fragrance.
โ€ข
โ€ข
Any inquiries
Whatsapp: 01161826717
โ€ข
#pegimetanpaalkohol #perfumehalal ##perfumemesrasolat #EDP #trustedseller #asmarafragrance

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

#tipsmulan
Stress beban kerja yang banyak boleh menyebabkan kepala berdenyut dan mengganggu emosi anda. Apa kata bangun dari tempat kerja anda dan buat 7 kali senaman pernafasan dan sembur wangian kegemaran anda di sekitar belakang telinga. Anda akan lebih bersemangat selepas itu. Cubalah.

2๐Ÿ’ฌ

A mix of all, membawa sejuta kenang.
Amaralore.
.
.
Sesuai untuk gaya wanita anggun!
Dan abam sado! .
.
www.wasap.my/601128287440 (Lady Ra)
www.wasap.my/601126349494 (cik Bell)
.
.
#amaralore #amaraloreans #amaraloreteam #amaraloremalaysia #amaraloreparfum #perfume #wangi #wangitahanlama #blossom #brave #camille #chrome #solatfriendly #halalperfume #beme #staywithme #crushonme #trulypretty #amansdream #perfumehalal #halal
.

6๐Ÿ’ฌ

#tipsmulan
Stress beban kerja yang banyak boleh menyebabkan kepala berdenyut dan mengganggu emosi anda. Apa kata bangun dari tempat kerja anda dan buat 7 kali senaman pernafasan dan sembur wangian kegemaran anda di sekitar belakang telinga. Anda akan lebih bersemangat selepas itu. Cubalah.

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

Dexandra for him ZEPHYR
*Dulu dikenali sebagai Dunhill Red
.
Gabungan citrus dan vanilla membuatkan hampa kekal fresh dan sezy bila terhidu haruman zephyr ni. Zephyr ni memang haruman orang-orang korporat tau. Senang kata 'hansome man bestfriend' ๐Ÿ˜Ž
.
Dexandra baru ni hampa takyah nk spray bnyk kali dhh. Skali sembur je trus melekat bau okehh sbb patinya lagi PEKAT dan lagi SEDAP. Jimat berganda2 ๐Ÿ˜
.
๐ŸŒธ De'xandra Eau De Parfum ๐ŸŒธ
.
๐Ÿ“Œ1 botol RM75/35ml
๐Ÿ“Œ2 botol RM140/35ml . ๐Ÿ“Œ1 botol tester RM10/3ml
.
๐Ÿ“ฎ postage : RM8 | RM10
To order
nisa 0134018145 ๐ŸŒธ
nisa 0134018145 ๐ŸŒธ
nisa 0134018145 ๐ŸŒธ

#perfume #perfumecollection #perfumemurah #perfumeone #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumeori #perfumeoriginal #perfumesale #perfumelover #perfumeonline #perfumewanita #perfumelelaki #perfumehalal #perfumelovers

0๐Ÿ’ฌ

.
Repost from @bonda.rara
.
Happy Monday ๐Ÿ˜˜
.
With a purchase of RM39, You get lots of benafits.
.
Sangat berbaloi. Apa yang kita nak semua ada okay. Just name it. ๐Ÿ˜Š
.
You want a Perfume. Got it โœ…
You want a Body Moisturiser. Got it โœ…
You want a sun protector. Got it โœ…
You want an insect repellant with a good smell. Got it โœ…
Come with Vitamin C & E. โœ…
Water based so it is not sticky to your skin. โœ…
Halal. โœ…
.
So dont forget to apply #WONGI to booster up your confident.
.
๐Ÿ”ฅ Victoria Secret Bombshell
๐Ÿ”ฅ Midnight Fantasy Britney Spears
๐Ÿ”ฅ Gucci Floral
๐Ÿ”ฅ Lancome le vie est Belle
.
๐Ÿ’Ž 1 Million by paco rabanne
๐Ÿ’Ž Gucci Guilty
๐Ÿ’Ž Dunhill Blue Desire
.
WhatsApp me now ! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
๐Ÿ‘‰๐Ÿป http://www.wasap.my/60142977387/wongilotion
Or klick a wasap link at my profile.
.
.
#byBondaRara #wongiperfumedlotion
#wongilotion #wongi #wongihq #tribenamy #wongipenang #wongicodpenang #wongistokispenang #wongikedah #wongicodkedah #wongiterengganu #wongicodkualaterengganu #wongicodmarang #wongicodpolisas #wongisgpetani #wongiperfumedbodymoisturiser #sayajualperfume #perfumehalal #bombshell #gucciflora #lancomebelle #midnightfantasy #dropshipwanted #lotionviral #usm #uitmpenang

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

.
Happy Monday ๐Ÿ˜˜
.
With a purchase of RM39, You get lots of benafits.
.
Sangat berbaloi. Apa yang kita nak semua ada okay. Just name it. ๐Ÿ˜Š
.
You want a Perfume. Got it โœ…
You want a Body Moisturiser. Got it โœ…
You want a sun protector. Got it โœ…
You want an insect repellant with a good smell. Got it โœ…
Come with Vitamin C & E. โœ…
Water based so it is not sticky to your skin. โœ…
Halal. โœ…
.
So dont forget to apply #WONGI to booster up your confident.
.
๐Ÿ”ฅ Victoria Secret Bombshell
๐Ÿ”ฅ Midnight Fantasy Britney Spears
๐Ÿ”ฅ Gucci Floral
๐Ÿ”ฅ Lancome le vie est Belle
.
๐Ÿ’Ž 1 Million by paco rabanne
๐Ÿ’Ž Gucci Guilty
๐Ÿ’Ž Dunhill Blue Desire
.
WhatsApp me now ! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
๐Ÿ‘‰๐Ÿป http://www.wasap.my/60142977387/wongilotion
Or klick a wasap link at my profile.
.
.
#byBondaRara #wongiperfumedlotion
#wongilotion #wongi #wongihq #tribenamy #wongipenang #wongicodpenang #wongistokispenang #wongikedah #wongicodkedah #wongiterengganu #wongicodkualaterengganu #wongicodmarang #wongicodpolisas #wongisgpetani #wongiperfumedbodymoisturiser #sayajualperfume #perfumehalal #bombshell #gucciflora #lancomebelle #midnightfantasy #dropshipwanted #lotionviral #usm #uitmpenang

0๐Ÿ’ฌ

Haii๐Ÿ‘‹๐Ÿป๐Ÿ‘‹๐Ÿป Haa rasa fresh sangat lepas apply WONGI MOISTURIZER... kalini sis try yang bau sweet candy plak.. memang sweet betulla bau dia..๐Ÿฌ๐Ÿฌ Baru je lepas basuh baju n basuh toilet.. tangan rasa kasar sebab kena sabun yang menghakis.. cepat2 cari WONGI MOISTURIZER nak bagi kulit lembut dan lembap balik.. tak nak kulit jadi kering dan kasar๐Ÿ˜†
.
Syukur sangat sebab ada WONGI MOISTURIZER sebab sekarang kulit lebih lembut dan sihat.. pakai hari2 makin sihatla kulit sis.. Anda bila lagi?? Takkan nak tengok je orang lain cantik.. anda mesti nak cantik juga kan.. wasap sis kalau sembang panjang lagi.. Klik link di bio untuk wasap๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป
#wongi
#wongilotion
#wongiperfumedlotion
#wongiperfumedbodymoisturiser
#wongisarawak
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumehalal
#perfumeshop

0๐Ÿ’ฌ

Si cantik manis & si abang2 hensem, nak keluar tu jangan lupa sembur #royalteaseperfume ye? Royaltease perfume bukan saje memberi wangian pada anda tetapi boleh menambah keyakinan anda ketika anda keluar rumah... Lagipun perfume royaltease yg bersize travel senang untuk dibawa kemana saje & kalis cahaya matahari.. Jangan risau jika penutup hilang sebab botol perfume hanya perlu twist & turn.. ๐Ÿ˜Š
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Perfume Original 100% authentic Rm15
โœ๏ธ
๐Ÿšน Terre Dโ€™Hermรจs
๐Ÿ•Œ Mesra solat
โฃ๏ธ20ml ringan , boleh dibawa kemana sahaja
๐ŸŽ€ Bau memikat pasangan
๐ŸŽ‰ Hadiah buat tersayang
๐Ÿคผโ€โ™‚๏ธ Tahan lasak
๐ŸŒŽ Traveller ๐ŸŒšTidur malam yang lena
๐Ÿ“ฑ0169032259 / 2257

Postage Rm3. No minimum order!! #perfume #perfumepocket #perfumecollection #wangianmewah #wangianislam #perfumehalal #perfumesolat #wangiantahanlama #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumehadiah #perfumehadiahanniversary #hadiah #hadiahbirthday #perfumemurah #perfume20ml #perfumeformen #perfumelelaki #assalamualaikum

6๐Ÿ’ฌ

SPRAY PAGI,
PETANG MASIH WANGI!! โค๏ธโค๏ธ
=======
.
Best kan pakai perfume wangi tahan lama macam ni. Spray pagi je,sampai ke petang pun masih wangi.
.
Kalau tak,asyik spray perfume je la jawabnyaa..Yela kan,kalau 2-3 jam je,wangi dah hilang,kena la spray lagi.Penat kannn??
.
Haa,dah jumpa perfume tahan lama,murah cenggini,jangan la buat tak tahu je.Meh la order Sandsparfum perfume laju-laju ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Whatsapp : 018-382 4978
Whatsapp : 018-382 4978
Whatsapp : 018-382 4978

2๐Ÿ’ฌ

Loading...

.
[SandSparfum Hugo Boss Bottle]
.
....... inspired by Hugo adalah perfume dengan aroma yang segar dan tajam dengan asas warm woody. Diawal semburannya, akan terasa aroma segar buah epal dan limau yang sangat seimbang dengan bunga dan pedas yang dikuasai oleh Pelargonium, kayu manis panas, dan bunga cengkih pa middle notenya.. Diakhir notenya pula adalah sangat maskulin: cendana, vetiver dan cedar berharga.

Perfume ini sesuai untuk para lelaki yang menyukai aroma oriental spicy untuk tampil mengagumkan, gentlemen, maskulin, cool dan mempesona. Sangat sesuai dipakai semasa ke tempat kerja, bercuti, atau berkumpul bersama kawan-kawan. Dengan aromanya yang moderate, minyak wangi ini akan menemani hingga separuh masa seharian anda.

SandSparfum perfume adalah perfume EDP yang TAHAN LEBIH LAMA setanding original..Ketahanan baunya melebihi 8 jam dan ke atas, dan jika baunyer serasi dengan pemakai ia tahan sehingga 1 hari dan 2 hari pada pakaian. Di inspirasikan dengan PERFUME JENAMA ANTARABANGSA . Dengan pengalaman jualan perfume ini, kami hanya membawa masuk perfume-perfume yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia untuk memudahkan pengguna memilih. .
โœ”๏ธ Produk bumiputra (halal)
โœ”๏ธ Tahan Lama (more than 8 hours)
โœ”๏ธ Mudah di bawa ke mana-mana (ringan)
โœ”๏ธ Pati Original & Alkohol First Grade
โœ”๏ธ Setanding Produk Antarabangsa
โœ”๏ธ Haruman terkenal (TOP perfume) - Inspirasi dari perfume2 JENAMA ANTARABANGSA
โœ”๏ธ Boleh di bawa solat
โœ”๏ธ READY STOCK
โœ”๏ธ Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia
โœ”๏ธ 35ml , edp

Whatsapp : 010-4270210
Whatsapp : 010-4270210
Whatsapp : 010-4270210
.
.

1๐Ÿ’ฌ

Calit2 wangi uolsss !!!
Halal bole dibawa solat SOLID PERFUME ๐Ÿ’‹
.
*๐Ÿ”ตKELEBIHAN SOLID PERFUME by AMOYLINN*
๐Ÿ”น Wangian yang lebih tahan lama
๐Ÿ”น Tiada risiko tertumpah
๐Ÿ”น Packaging yang tidak mudah pecah
๐Ÿ”น 100% tanpa alkohol
๐Ÿ”น Tidak berminyak & tidak melekit
๐Ÿ”น Mesra solat
๐Ÿ”น Bahan2 semulajadi & organik
๐Ÿ”น Homemade
๐Ÿ”น Mengandungi ejen pelembab kulit
๐Ÿ”น Kecil, compact & mudah dibawa ke mana-mana
๐Ÿ”น Selamat & sesuai digunakan oleh pelbagai peringkat umur (kanak2 - dewasa, lelaki/wanita)
.
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
RM25.00 ONLY!!!
BUY 4PC ๐Ÿ’ŽFREE BAG KIT (LIMITED ITEM)
.
๐Ÿ“ฒWHATSUP ODER 017-7848765 / KLIK LINK IN BIO TO ORDER๐Ÿ˜˜
.
. .
#solidperfume #solidperfumebyamoyyylinn #solidperfumebyamoylinn #solidperfumes #solidperfumemurah #solidperfumemalaysia #solidperfumehalal #perfume #perfumemurah #perfumehalal #perfumehalalmurah #madukelulut #lipbalmmadukelulut #stokisamoylinn #swapreviewfree
#agendiperlukan #bazaronlinemalaysia #perfumeorganic #sayajualperfume #homemade

2๐Ÿ’ฌ

Perfume Original 100% authentic Rm10
โœ๏ธ
๐Ÿšบ Euphorie
๐Ÿ•Œ Mesra solat
โฃ๏ธ20ml ringan , boleh dibawa kemana sahaja
๐ŸŽ€ Bau memikat pasangan
๐ŸŽ‰ Hadiah buat tersayang
๐Ÿคผโ€โ™‚๏ธ Tahan lasak
๐ŸŒŽ Traveller ๐ŸŒšTidur malam yang lena ๐Ÿ“ฑ0169032259 / 2257

Postage Rm3. No minimum order!! #perfume #perfumepocket #perfumecollection #wangianmewah #wangianislam #perfumehalal #perfumesolat #wangiantahanlama #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumehadiah #perfumehadiahanniversary #hadiah #hadiahbirthday #perfumemurah #perfume20ml #perfumeformen #perfumelelaki #assalamualaikum

29๐Ÿ’ฌ

Perfume Original 100% authentic Rm10
โœ๏ธ
๐Ÿšบ 212 VIP
๐Ÿ•Œ Mesra solat
โฃ๏ธ20ml ringan , boleh dibawa kemana sahaja
๐ŸŽ€ Bau memikat pasangan
๐ŸŽ‰ Hadiah buat tersayang
๐Ÿคผโ€โ™‚๏ธ Tahan lasak
๐ŸŒŽ Traveller ๐ŸŒšTidur malam yang lena
๐Ÿ“ฑ0169032259 / 2257

Postage Rm3. No minimum order!! #perfume #perfumepocket #perfumecollection #wangianmewah #wangianislam #perfumehalal #perfumesolat #wangiantahanlama #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumehadiah #perfumehadiahanniversary #hadiah #hadiahbirthday #perfumemurah #perfume20ml #perfumeformen #perfumelelaki #assalamualaikum

26๐Ÿ’ฌ

Perfume Original 100% authentic Rm15
โœ๏ธ
๐Ÿšบ Daisy Dream
๐Ÿ•Œ Mesra solat
โฃ๏ธ20ml ringan , boleh dibawa kemana sahaja
๐ŸŽ€ Bau memikat pasangan
๐ŸŽ‰ Hadiah buat tersayang
๐Ÿคผโ€โ™‚๏ธ Tahan lasak
๐ŸŒŽ Traveller ๐ŸŒšTidur malam yang lena
๐Ÿ“ฑ0169032259 / 2257

Postage Rm3. No minimum order!! #perfume #perfumepocket #perfumecollection #wangianmewah #wangianislam #perfumehalal #perfumesolat #wangiantahanlama #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumehadiah #perfumehadiahanniversary #hadiah #hadiahbirthday #perfumemurah #perfume20ml #perfumeformen #perfumelelaki #assalamualaikum

28๐Ÿ’ฌ

Perfume Original 100% authentic Rm15
โœ๏ธ
๐Ÿšบ Coco Mademoiselle
๐Ÿ•Œ Mesra solat
โฃ๏ธ20ml ringan , boleh dibawa kemana sahaja
๐ŸŽ€ Bau memikat pasangan
๐ŸŽ‰ Hadiah buat tersayang
๐Ÿคผโ€โ™‚๏ธ Tahan lasak
๐ŸŒŽ Traveller ๐ŸŒšTidur malam yang lena
๐Ÿ“ฑ0169032259 / 2257

Postage Rm3. No minimum order!! #perfume #perfumepocket #perfumecollection #wangianmewah #wangianislam #perfumehalal #perfumesolat #wangiantahanlama #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumehadiah #perfumehadiahanniversary #hadiah #hadiahbirthday #perfumemurah #perfume20ml #perfumeformen #perfumelelaki #assalamualaikum

29๐Ÿ’ฌ

Perfume Original 100% authentic Rm15
โœ๏ธ
๐Ÿšบ Midnight Fantacy
๐Ÿ•Œ Mesra solat
โฃ๏ธ20ml ringan , boleh dibawa kemana sahaja
๐ŸŽ€ Bau memikat pasangan
๐ŸŽ‰ Hadiah buat tersayang
๐Ÿคผโ€โ™‚๏ธ Tahan lasak
๐ŸŒŽ Traveller ๐ŸŒšTidur malam yang lena
๐Ÿ“ฑ0169032259 / 2257

Postage Rm3. No minimum order!! #perfume #perfumepocket #perfumecollection #wangianmewah #wangianislam #perfumehalal #perfumesolat #wangiantahanlama #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumehadiah #perfumehadiahanniversary #hadiah #hadiahbirthday #perfumemurah #perfume20ml #perfumeformen #perfumelelaki #assalamualaikum

25๐Ÿ’ฌ

Perfume Original 100% authentic Rm10
โœ๏ธ
๐Ÿšน Ferre Dโ€™Horsรจ
๐Ÿ•Œ Mesra solat
โฃ๏ธ20ml ringan , boleh dibawa kemana sahaja
๐ŸŽ€ Bau memikat pasangan
๐ŸŽ‰ Hadiah buat tersayang
๐Ÿคผโ€โ™‚๏ธ Tahan lasak
๐ŸŒŽ Traveller ๐ŸŒšTidur malam yang lena
๐Ÿ“ฑ0169032259 / 2257

Postage Rm3. No minimum order!! #perfume #perfumepocket #perfumecollection #wangianmewah #wangianislam #perfumehalal #perfumesolat #wangiantahanlama #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumehadiah #perfumehadiahanniversary #hadiah #hadiahbirthday #perfumemurah #perfume20ml #perfumeformen #perfumelelaki #assalamualaikum

29๐Ÿ’ฌ

Perfume Original 100% authentic Rm10
โœ๏ธ
๐Ÿšน VIP Club
๐Ÿ•Œ Mesra solat
โฃ๏ธ20ml ringan , boleh dibawa kemana sahaja
๐ŸŽ€ Bau memikat pasangan
๐ŸŽ‰ Hadiah buat tersayang
๐Ÿคผโ€โ™‚๏ธ Tahan lasak
๐ŸŒŽ Traveller ๐ŸŒšTidur malam yang lena
๐Ÿ“ฑ0169032259 / 2257

Postage Rm3. No minimum order!! #perfume #perfumepocket #perfumecollection #wangianmewah #wangianislam #perfumehalal #perfumesolat #wangiantahanlama #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumehadiah #perfumehadiahanniversary #hadiah #hadiahbirthday #perfumemurah #perfume20ml #perfumeformen #perfumelelaki #assalamualaikum

25๐Ÿ’ฌ

Perfume Original 100% authentic Rm10
โœ๏ธ
๐Ÿšน Invictus
๐Ÿ•Œ Mesra solat
โฃ๏ธ20ml ringan , boleh dibawa kemana sahaja
๐ŸŽ€ Bau memikat pasangan
๐ŸŽ‰ Hadiah buat tersayang
๐Ÿคผโ€โ™‚๏ธ Tahan lasak
๐ŸŒŽ Traveller ๐ŸŒšTidur malam yang lena
๐Ÿ“ฑ0169032259 / 2257

Postage Rm3. No minimum order!! #perfume #perfumepocket #perfumecollection #wangianmewah #wangianislam #perfumehalal #perfumesolat #wangiantahanlama #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumehadiah #perfumehadiahanniversary #hadiah #hadiahbirthday #perfumemurah #perfume20ml #perfumeformen #perfumelelaki #assalamualaikum

25๐Ÿ’ฌ

Perfume Original 100% authentic Rm10
โœ๏ธ
๐Ÿšน 1 Million
๐Ÿ•Œ Mesra solat
โฃ๏ธ20ml ringan , boleh dibawa kemana sahaja
๐ŸŽ€ Bau memikat pasangan
๐ŸŽ‰ Hadiah buat tersayang
๐Ÿคผโ€โ™‚๏ธ Tahan lasak
๐ŸŒŽ Traveller ๐ŸŒšTidur malam yang lena
๐Ÿ“ฑ0169032259 / 2257

Postage Rm3. No minimum order!! #perfume #perfumepocket #perfumecollection #wangianmewah #wangianislam #perfumehalal #perfumesolat #wangiantahanlama #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumehadiah #perfumehadiahanniversary #hadiah #hadiahbirthday #perfumemurah #perfume20ml #perfumeformen #perfumelelaki #assalamualaikum

20๐Ÿ’ฌ