#perfumemalaysia

Perfume murah tahan lama ❤️👍 FERRAGAMO INCANTO SHINE. .
Bau yang segar & nyaman.
.
Bau yang lembut & memikat.
.
Bau yang segar & memukau
Sekali spray tahan lama.
.
Sekali spray sahaja.
.
Pilihan ramai wanita.
Orderlah sekarang.

WhatsApp 010 52 52 528.
.
.
Selamat Menyambut Awal Muharam 😊 .
.
#perfume5bintang
#sayajual
#perfumeoriginal
#inspiredperfume
#promosihebat
#dailypostal
#terlajaklaris
#terlajakmurah
#perfumemurah .
#perfumecomel
#perfumemurah
#perfumemurahmalaysia
#perfumemalaysia
#wangiankehidupan
#wangibersamabodybazaar
#wangiwangi

0💬

ORIGINAL TESTER UNIT PERFUME
💥 Buy 1 for RM120 (free 1 purse perfume)
💥 Buy 2 for RM220 (free 3 purse perfume)
----------------------------------------------------------
For Her
🌸 YSL Mon Paris
.
Setiap pembelian;
✅ FREE GIFT
❌ EXCLUDE POSTAGE FEE
.
Whatsapp 📲 013-2267205 untuk order
----------------------------------------------------------
Apa itu ORIGINAL TESTER PERFUME Unit?
.
🌸Tak ada beza dari segi kualiti antara Ori Tester dan Ori Box Perfume. Ori Tester dikeluarkan oleh pengeluar/original designer atas tujuan promosi seperti display di butik. Ori Tester unit ada 2 jenis kotak iaitu kotak kosong berwarna putih atau coklat. Ori Tester juga akan ada ditulis 'Tester' atau 'Demonstration' sama ada di kotak atau di botol. Sesetengah ori tester juga ada yang tidak ada penutup
.
Yang nak check originality Tester Perfume tu, korang boleh la check dekat 🌸checkfresh.com🌸atau 🌸checkcosmetic.com🌸 ye. Senang je just masukkan batch code. Dan.. Taraaa haaa keluarlah segala details production date perfume tu.
----------------------------------------------------------
#originaltester #originalsstesterperfume #perfumeoriginal #originalperfume #originaltestermurah s#originaltesterperfumes #sayajual #sayajualperfume #perfumemurah #lofa #lofattah #fattzura #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #purseperfume #originaltestermalaysia #afmegastar #titiancinta #awaksukasayatak #perfumemalaysia #visitmyig #visitmyigmalaysia #bazarpaknil

2💬

READY STOCK !
READY STOCK !
READY STOCK !

Cepat ! Cepat ! PM sekarang sebelum sold out 😉
DKNY DELICIOUS GREEN.

Perfume bau epal yang di campur dengan bunga dan aroma kayu.🍏🌼
.
Bau yang sangat lembut & bertenaga. 💪💪
.
Bau yang melekat & tahan lama.👍👍
.
Bau yang sgt memikat 💕💕
.
Sesuai untuk semua wanita hebat.👸👸 .
Hanya RM 35 sebotol termasuk pos.
.
Perfume Mantap
Wassup 010 52 52 528.

#perfume5bintang #sayajual #perfumeoriginal #inspiredperfume #promosihebat #dailypostal #terlajaklaris #terlajakmurah #perfumemurah #perfumeinspired #hadiah #hantaran .
#wangiwangi #wangiankehidupan #wangi2 #perfumewangi
#perfumes #perfumemurah #perfumemalaysia

0💬

It is another happy monday, make it an awesome one! And you should be happy because we will have postage on monday which mean your adorable body mist will arrived at your doorstep in just a few days! Kepada sesiapa yang belum try lagi & teringin sangat nak pakai kalau lalu butik VS je harap dpt cium bau je tp tak mampu nak beli sbb quite pricy, dont worry angels. Dont worry. Becauseeee kiteorg ada jual yang original which is exactly the same macam yang dekat butik but way more cheaper. So place your order now angels! Beli lagi banyak, dapat harga lagi murah!
.
.
Victoria Secret Body Mist 250ml (NEW PACKAGING ORIGINAL)
✅100% ORIGINAL
✅Bau TAHAN LAMA (8 - 9 jam)
✅Lengkap dgn LABEL dan CODING bawah botol.
✅ READYSTOCK

Harga dekat outlet RM 70+

HARGA KAMI JUAL👇
Beli 1 RM50 FREE POSTAGE
Beli 2 RM85 FREE POSTAGE
Beli 3 RM 130 FREE POSTAGE
Beli 4 RM160 FREE POSTAGE
Beli 5 RM 200 FREE POSTAGE
WHOLESALE
Min 10 botol RM350 FREE POSTAGE (RM 35 each)
20 botol RM520 FREE POSTAGE (RM26 each )
Boleh mix dengan body mist new packaging yang lain
.
.
✔️ OPEN FOR DROPSHIP
✔️ OPEN FOR RESELLER
.
.

Sesiapa yang berminat nak jadi reseller dengan modal yang rendah & ada stock sendiri boleh whatsapp kiteorg ye. Kiteorg akan bagi harga yang SANGAT SANGAT SANGAT MURAH kalau awak semua beli dgn banyak. Untuk pembelian 30 botol ke atas boleh whatsapp ye. Nanti saya bagi list2 harga yang special!
Whatsapp for more fragrance!!
LEBIH BANYAK BELI LEBIH JIMAT !! Whatsapp 0198555902

#victoriasecret #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #perfume #perfumemurah #vs #vsmurah #vsmalaysia #vsmalaysiamurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretbodymistmurah #victoriasecretbodymistmalaysiamurah #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #sayajual #sayajualvictoriasecret #sayajualperfume #3rm100 #victoriasecretori #victoriasecretorimurah #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretoriginal #victoriasecretoriginalmalaysia #pureseduction #victoriasecretpureseduction #victoriasecretborong #victoriasecretwholesale #bombshellbodymist

0💬

alhamdulillah . Happy sgt . Terima kasih ye dear customer 😍#feedbackmyrizshop ❤️ . . .
🌸 💯Original Tester Unit 🌸
🌸 Ada Cop "TESTER" pada botol 🌸
🌸 Datang sengan Kotak Putih 🌸
.
👉 1 Botol : RM90 FREEPOSTAGE . . .
👉2 Botol : RM160 FREEPOSTAGE . . . .👍Boleh campur perfume lelaki & perempuan 😄
.
. 📱 : 0179925183 .
Happy Shooping 😍
#sayajual #myrizshop #sayajualperfume #prelovedmalaysia #sayajualminyakwangi #perfumemalaysia #originalperfume #testerperfume #original #originaltester #originaltesterperfume #pocketperfums #visitmyig #perfumejomalone #miniatureperfume #promosi #onlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #minyakwangimalaysia #perfumemurah #visitmyig #jualanmurah #freepostage #testeroriginal #testeroriginalperfume #oritester #perfumetestermalaysia #readystock #jomaloneoriginal

0💬

Untuk kekal wangi sepanjang hari tidak perlu keluar modal beratus ringgit. -
Ia betul,
💋 Miss Perfume & Mr Perfume RM22
💋 Inspired Perfume for Men & Women RM17
-
Diperbuat dari pati minyak wangi yg di aspirasikan dari jenama antarabangsa
• Bau wangi yg tahan lama
• Mesra solat • Mesra dompet
• Mudah dibawa kemana saja • Special owner signature -
** Wangian bersaiz poket tersangat laris macam pisang goreng panas.
Nak cuba?
Whatsapp : 012 3230422
Cod : #shahalam #klang #portklang
.
#missperfume #mrperfume
#pepiumkochek #inspiredperfume
#patiminyakwangi #minyakwangi
#sayajualpocketperfume #sayajualminyakwangi
#sayajualpenperfume #wangi #penperfume #perfumelover #perfumejimat #perfumetravel #portklang #klang #shahalam #stokisklang #perfumemalaysia #dropshipwanted #agentwanted

0💬

On days like today (when our hair smells not-so-fresh) this little bottle comes in handy. It’s long-lasting and works well on every type of hair and through hijab!
.
Support the fight to end breast cancer. With every purchase of Plumage, 5 MYR will be donated to The National Cancer Society Malaysia. Let’s do our part!
.
Price: 99 MYR
.
To purchase, contact: +60122293455
.
#plumage#pipamalaysia#perfumemalaysia #hair #hairperfume#minyakwangi #hairmalaysia #sweet#scent #musky #girlpower #thinkpink #womenempowerment #breastcancer #malaysia #breastcancerawarenessmonth #thinkpink #pinkpower

0💬

Lotion Body Moisturiser yang diinsprasikan dari perfume antarabangsa. Lotion ni mempunyai khasiat tersendiri seperti, 👉 sunblock spf25 (UV blocking for 4.5 hours)
👉 moisturizer (olive oil, rose extract, Vit E)
👉insect repellent (baby dan children boleh pakai!)
👉 brightening effect (Vit C) .

Lotion ni DIJAMIN cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion kita WATER BASED. Pilihan bau pula kita cuma ambil TOP 4 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES. Maksudnya? Bau yang paling laku dan banyak terjual sahaja iaitu; 👑Fruity Snowberrt (Britney Spears Midnight Fantasy) 👑Floral Enchanted (Gucci flora) 👑Sweet Candy (Victoria's Secret Bombshell) 👑La vie est bell(lancome)
Peminat perfume mesti tahu macam mana wonginya lotion ni:yum: Dah la wangi, ada spf jaga kulit dari matahari, boleh cerahkan dan lembapkan kulit pulak tu. Rare sangat produk ni.

Perfume lotion best seller ni tau! So siapa nak, boleh dm or whtspp (link at bio) #wongi #perfume #perfumelotion #moisturizingcream #brighteningcream #inspiredperfume #madeinmalaysia #guccifloramalaysia #midnightfantasymalaysia #bombshellmalaysia #classymalaysia
#perfumemalaysia #perfumemurah

AGENT WANTED ❗️❗️
DROPSHIP WANTED❗️❗️

1💬

Anda suka bau perfume mahal tapi nak harga murah dan berkualiti?
PERCAYA TAK DENGAN RM15 ANDA MAMPU WANGI DENGAN BAUAN MEWAH YG SGT OWESOME. Bila berjalan siap org sebelah tanya lagi pakai perfume apa erk? Mungkin terhidu bau yang mengingatkan pada seseorang atau suka bau brand mahal tu.
.
Sekarang ni tak perlu risau. DAH JUMPA WANGIAN YANG SETANDING PERFUME ORIGINAL DAN JAUH LEBIH MURAH. Boleh beli sampai lima enam botol lagi. Serious wangi bro & sis. Tak tipu. MEMANG BERBALOI MEMBELI.
.
Adanya inspired perfume ini dapatlah uolls berpeluang pakai perfume jenama mahal. JENAMA #BellissimoParfume BERKUALITI DAN HARGA MAMPU MILIK. Itu jaminan kami. Wangi sepanjang hari. BIAR ORG NAK DEKAT DGN KITA BAU WANGI JER.
.
ORDER NOW!! Whatsapp terus 0133773767
Kini kami menambah variasi bau buat anda!
INSPIRED PERFUME FOR HER 5ml
#########################
1) Alien by Thierry Mugler (New)
2) English Pear & Freesia by Jo Malone (New)
3) Good Girl by Carolina Herrera (New)
4) Nina Ricci by Nina Ricci (New)
5) Scandalous by Victoria's Secret
6) Bombshell by Victoria's Secret
7) Flora by Gucci
8) La vie Est Belle by Lancome
9) Hypnose by Lancome
10) Romance by Ralph Lauren
11) Selena Gomez by Selena Gomez
12) Lady Million by Paco Rabanne
13) Daisy by Marc Jacob
14) Signorina by Salvatore Ferragamo

INSPIRED PERFUME FOR HIM 5ml
#########################
1) Tobacco Vanille by Tom Ford (New)
2) Unforgivable by Sean John (New)
3) Boss Signature by Hugo Boss
4) Bvlgari Black by Bvlgari
5) Desire Blue by Dunhill
6) Eros by Versace
7) Gucci Pour Homme II by Gucci
8) One Million by Paco Rabanne
.
HARGA!!!!
Bukan RM50,
Bukan RM30,
Bukan RM20.
HANYA RM15.00 SEBOTOL. MURAH KAN! HARGA MAMPU BELI.
.
Nak harga lagi murah boleh pm atau whatsapp #MistaSoulz 0133773767 untuk saya berikan DISKAUN HEBAT.
.
#BellissimoParfumEDP
#Bellissimo #PerfumeMurah
#Agent #Stockist #PocketPerfumeEDP
#MistaSoulzEnterprise #SOULPerfume #BazarPaknil #PerfumeMalaysia #PerfumeInspired #PerfumeOriginal #MelayuKacak #Malaysia #KL #Selangor

0💬

💝💝 HAPPY CUSTOMER!! 💝💝
Antara perfume bau sexy n romantic! Terima kasih byk2 dik. Hakak jual ye. 😘✌️
.
#DMikkaFeedback
Items:
1. Lancome Tresor Midnight Rose Tester
.
✔️ 💯% ORIGINAL & AUTHENTIC
✔️ MONEY BACK GUARANTEE
.
✖️ #BukanPerfumeGredAAA
✖️ #BukanPerfumeDubai
✖️ #BukanPerfumeReject
✖️ #NoFakeStuff

#DMikkaPerfumeHouse
#DMikkaTestimoni
#customerfeedback #goodfeedback #happycustomer
#trustedseller
.
TO ORDER:
📲 WhatsApp : http//:www.wasap.my/60199700990
.
#DMikkaPerfumeHouse
#sayajualperfumeoriginal
#sayajualperfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumemurahmalaysia
#perfumeoriginalmurah
#lancomemy

0💬

Miniature Original Perfume

Blvgari Aqva Amara
15ml edt for woman
Spray

RM55 exclude post

Main accord "Citrus,aquatic,balsamic,fresh,white floral,patchouli "

#sayajualperfume #sayajualmurah #perfume #originalperfume #perfumemalaysia #miniatureperfumemalaysia #trustedsellers

0💬

"Fruity Sugary & Candy Sweet but Very Creamy. Then Floral scent appear"

Jenis Wangian :  Fruity, Sweet, Citrus

Aroma :

Top note - Pink Grapefruit, Forest Fruits, Red Current

Middle note - Freesia, Jasmine, Frangipani

Based note - Woodsy note, Patchoulli, Musk

Dexandra perfume 🌸 Bau tahan lama. Harga mampu milik Rm50 Free postage. Berminat ws saya +601116387200 atau Dm ❤️ Tq
#dexandra #sayajualdexandra #perfumedexandra #perfume #perfumemurahmalaysia #dexandraperfume #sayajualperfume #rm50 #murahmurah #perfumemalaysia #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #dexandraourmoment #ourmoment

0💬

Original Tester (untest) Gucci Flora Edp 75ml 😘
.
Nak jimat + konfem ori boleh beli dgn kami 👌
.
📲 +60103657976
💯 Original
.
#perfumeonline
#perfume
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#sayajualperfume
#perfumebeelicious
#perfumeoriginal
#originalperfume
#perfumeshop
#perfumebranded
#guccifloraedp
#gucciflora

0💬

New In Box / Retail Box Gucci Flora Edp 75ml 😘
.
Nak jimat + konfem ori boleh beli dgn kami 👌
.
RM3++
📲 +60103657976
💯 Original
.
#perfumeonline
#perfume
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#sayajualperfume
#perfumebeelicious
#perfumeoriginal
#originalperfume
#perfumeshop
#perfumebranded
#guccifloraedp
#gucciflora

0💬

DEEPAVALI SPECIAL SALE‼️‼️‼️
DEEPAVALI SPECIAL SALE‼️‼️‼️
.
Dapatkan segera perfume original uolsz!
Stock kami hanya original imported Singapore sahaja!
Very long lasting!
Boleh refer customer review rajin scroll sikit!
Biasanya hingga 8 jam la normal body wear!
Bergantung aktiviti harian dan tindak balas badan!
.
Strictly this is NOT GRED AAA Perfumes!
Strictly this is not DUBAI DUTY FREE Perfumes!
It just Authentic Original from Singapore!
.
Tidak jumpa gamba perfume idaman hati?
WHATSAPP GAMBAR perfume terus pada admin
InsyaAllah kami ada stock sebab kami x sempat nak update satu per satu model perfume!
Ada 500++ jenis perfume di store kami!
.
PRICE?
.
NORMAL RM179 - RM249 PER BOTTLE
.
PROMO RM89 EXCLUDE POST
PROMO RM89 EXCLUDE POST
PROMO RM89 EXCLUDE POST
.
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
.
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
.
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
.
MINIATURE SET RM100
.
How to order?
.
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
.
Strictly for SERIOUS BUYER only
Thank you so much ❤️😁💋👍
.
.
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
.
#sayajualperfume #perfumeorimalaysia #perfumeori #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumeorimurah #sayajualminyakwangi #minyakwangiori #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #malaysiaperfume #malaysiaoriperfume #malaysiaori

0💬

Weewitt 😘
.
Hat ni mmg ramai pengeluar nak tiru bau Gucci Flora Edp original tapi hanya jauhari mengenal manikam hahaha 😇
.
New In Box / Retail Box RM3++
Available 75ML EDP / EDT / EAU FRAICHE
.
Nak jimat + konfem ori boleh beli dgn kami 👌
.
📲 +60103657976
💯 Original
.
#perfumeonline
#perfume
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#sayajualperfume
#perfumebeelicious
#perfumeoriginal
#originalperfume
#perfumeshop
#perfumebranded
#guccifloraedp
#gucciflora

1💬

💝💝 HAPPY CUSTOMER!! 💝💝
Terima kasih kerana percayakan @dmikkaperfumehouse_ ye 😉. Dan terima kasih jugak pd abam2 poslaju yg pantas dan efisyen tu. Terbaikk! 👏
.
#DMikkaFeedback
Items:
1. SF Signorina In Rosso Limited Edition NIB
.
✔️ 💯% ORIGINAL & AUTHENTIC
✔️ MONEY BACK GUARANTEE
.
✖️ #BukanPerfumeGredAAA
✖️ #BukanPerfumeDubai
✖️ #BukanPerfumeReject
✖️ #NoFakeStuff

#DMikkaPerfumeHouse
#DMikkaTestimoni
#customerfeedback #goodfeedback #happycustomer
#trustedseller
.
TO ORDER:
📲 WhatsApp : http//:www.wasap.my/60199700990
.
#DMikkaPerfumeHouse
#sayajualperfumeoriginal
#sayajualperfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumemurahmalaysia
#perfumeoriginalmurah

0💬

JANGAN TUNGGU LAMA2 NANTI DIKEBAS ORANG 😁
🔥PROMOSI 💯ORIGINAL PERFUME NEW IN BOX (Starting price from RM180.00)
.
Hanya stock terpilih sahaja ada promosi dan tak perlu diragukan lagi kerana kami hanya menjual perfume ORIGINAL sahaja dengan harga lebih murah dari pasaran
.
Dari mana datang? Perfume kami dari international airport dan juga direct overseas 😉
.
✅REFUND/MONEY BACK GUARANTEED mengikut terma dan syarat-syarat ✅DM/CONTACT kami segera sebelum kehabisan stock
.
#scantraxxoriginalperfume #oriperfume
#perfumeshop #perfumewanita #perfumeori #perfumeoriginal #perfumelovers
#perfumemalaysia #womenperfume #menperfume #scantraxxpurseperfume #scantraxxperfume #perfumeoriginal #perfumelelaki #perfumehantaran #perfumehantaranmurah #perfumesetoriginal #minyakwangimalaysia #minyakwangioriginal #minyakwangibranded #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #bazarpaknil #mawaraf

0💬

JANGAN TUNGGU LAMA2 NANTI DIKEBAS ORANG 😁
🔥PROMOSI 💯ORIGINAL PERFUME NEW IN BOX (Starting price from RM180.00)
.
Hanya stock terpilih sahaja ada promosi dan tak perlu diragukan lagi kerana kami hanya menjual perfume ORIGINAL sahaja dengan harga lebih murah dari pasaran
.
Dari mana datang? Perfume kami dari international airport dan juga direct overseas 😉
.
✅REFUND/MONEY BACK GUARANTEED mengikut terma dan syarat-syarat ✅DM/CONTACT kami segera sebelum kehabisan stock
.
#scantraxxoriginalperfume #oriperfume
#perfumeshop #perfumewanita #perfumeori #perfumeoriginal #perfumelovers
#perfumemalaysia #womenperfume #menperfume #scantraxxpurseperfume #scantraxxperfume #perfumeoriginal #perfumelelaki #perfumehantaran #perfumehantaranmurah #perfumesetoriginal #minyakwangimalaysia #minyakwangioriginal #minyakwangibranded #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #bazarpaknil #mawaraf

0💬

JANGAN TUNGGU LAMA2 NANTI DIKEBAS ORANG 😁
🔥PROMOSI 💯ORIGINAL PERFUME NEW IN BOX (Starting price from RM180.00)
.
Hanya stock terpilih sahaja ada promosi dan tak perlu diragukan lagi kerana kami hanya menjual perfume ORIGINAL sahaja dengan harga lebih murah dari pasaran
.
Dari mana datang? Perfume kami dari international airport dan juga direct overseas 😉
.
✅REFUND/MONEY BACK GUARANTEED mengikut terma dan syarat-syarat ✅DM/CONTACT kami segera sebelum kehabisan stock
.
#scantraxxoriginalperfume #oriperfume
#perfumeshop #perfumewanita #perfumeori #perfumeoriginal #perfumelovers
#perfumemalaysia #womenperfume #menperfume #scantraxxpurseperfume #scantraxxperfume #perfumeoriginal #perfumelelaki #perfumehantaran #perfumehantaranmurah #perfumesetoriginal #minyakwangimalaysia #minyakwangioriginal #minyakwangibranded #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #bazarpaknil #mawaraf

0💬

JANGAN TUNGGU LAMA2 NANTI DIKEBAS ORANG 😁
🔥PROMOSI 💯ORIGINAL PERFUME NEW IN BOX (Starting price from RM180.00)
.
Hanya stock terpilih sahaja ada promosi dan tak perlu diragukan lagi kerana kami hanya menjual perfume ORIGINAL sahaja dengan harga lebih murah dari pasaran
.
Dari mana datang? Perfume kami dari international airport dan juga direct overseas 😉
.
✅REFUND/MONEY BACK GUARANTEED mengikut terma dan syarat-syarat ✅DM/CONTACT kami segera sebelum kehabisan stock
.
#scantraxxoriginalperfume #oriperfume
#perfumeshop #perfumewanita #perfumeori #perfumeoriginal #perfumelovers
#perfumemalaysia #womenperfume #menperfume #scantraxxpurseperfume #scantraxxperfume #perfumeoriginal #perfumelelaki #perfumehantaran #perfumehantaranmurah #perfumesetoriginal #minyakwangimalaysia #minyakwangioriginal #minyakwangibranded #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #bazarpaknil #mawaraf

0💬

JANGAN TUNGGU LAMA2 NANTI DIKEBAS ORANG 😁
🔥PROMOSI 💯ORIGINAL PERFUME NEW IN BOX (Starting price from RM180.00)
.
Hanya stock terpilih sahaja ada promosi dan tak perlu diragukan lagi kerana kami hanya menjual perfume ORIGINAL sahaja dengan harga lebih murah dari pasaran
.
Dari mana datang? Perfume kami dari international airport dan juga direct overseas 😉
.
✅REFUND/MONEY BACK GUARANTEED mengikut terma dan syarat-syarat ✅DM/CONTACT kami segera sebelum kehabisan stock
.
#scantraxxoriginalperfume #oriperfume
#perfumeshop #perfumewanita #perfumeori #perfumeoriginal #perfumelovers
#perfumemalaysia #womenperfume #menperfume #scantraxxpurseperfume #scantraxxperfume #perfumeoriginal #perfumelelaki #perfumehantaran #perfumehantaranmurah #perfumesetoriginal #minyakwangimalaysia #minyakwangioriginal #minyakwangibranded #minyakwangilelaki #minyakwangiperempuan #bazarpaknil #mawaraf

0💬