#perfumemini

Loading...
Loading...
Loading...

Our Best Selling Pepium Kochek😘. Just Only Rm 17 peeps. Dm me for order okeh😉.
#doralinasleepyperfume #pepiumkochek

1💬

Hidup ini tak semestinya disukai semua orang, jangan terlalu taksub nak disukai ramai, kita hilang identiti asal.
.
.
Apa yang penting? Jangan lupa, ceriakan hari anda dengan LOTION WONGI 😉
.
.
Whatsapp 0132282174 atau tekan sahaja link dekat profile okay??
.
#lotionwongi #lotion #lotioninspired #perfume #perfumeinspired #perfumemini #lotionmini #poketperfume #perfumelangkawi #sethantaran #dulanghantaran #setnikah #pakejnikah #pakejsanding #malaywedding
#shaklee #brownieskedut #fattzura #fatonahazali #hennaartisutara #hennaartisJB #makeupnikah #makeupsanding #kadkahwinmurah #kadkahwin #tudungbawal #pelaminmini #kadkahwin #malaywedding

0💬

💐 Paco Rabanne Olympia Intense EDP 1 ml
น้ำหอมตัว tester แท้ กลิ่นหอมติดทนนาน
เหมาะสำหรับลูกค้าที่อยากลองเทสกลิ่น หรือลองใช้ก่อนนะค้า
หรือจะเก็บไว้พกพาก็สะดวกจ้า 😆💕
🌟 100฿ เท่านั้นค่า 🌟 Reg 30/ EMS 50
พิเศษ ‼️
5 ชิ้น ส่งฟรี ลงทะเบียน
8 ชิ้น ส่งฟรี EMS
สนใจสอบถามได้เลยค่ะ 📲line : @nlc0978a
#ckperfume #ckeuphoria #davidoffcoolwater #kenzoflower #pradacandy #versaceperfume #versacecrystal #lanvineclat #marcjacobs #daisydream #missdiorperfume #chanelcoco #chanelbleu #chloeperfume #chloelovestory #perfume #perfumeshop #perfumemini #perfumebrandname #perfumevial #perfumeoriginal #น้ำหอมแท้ #น้ำหอมแท้100เปอร์เซ็น #น้ำหอมแบรนด์แท้ #ไม่แท้ยินดีคืนเงิน #รับตัวแทนจำหน่าย #รับตัวแทนจ้า #นำ้หอมขนาดทดลอง #น้ำหอมจิ๋ว

0💬

Loading...

💐 Chloe Love Story EDP 1 ml
น้ำหอมตัว tester แท้ กลิ่นหอมติดทนนาน
เหมาะสำหรับลูกค้าที่อยากลองเทสกลิ่น หรือลองใช้ก่อนนะค้า
หรือจะเก็บไว้พกพาก็สะดวกจ้า 😆💕
🌟 100฿ เท่านั้นค่า 🌟 Reg 30/ EMS 50
พิเศษ ‼️
5 ชิ้น ส่งฟรี ลงทะเบียน
8 ชิ้น ส่งฟรี EMS
สนใจสอบถามได้เลยค่ะ 📲line : @nlc0978a
#ckperfume #ckeuphoria #davidoffcoolwater #kenzoflower #pradacandy #versaceperfume #versacecrystal #lanvineclat #marcjacobs #daisydream #missdiorperfume #chanelcoco #chanelbleu #chloeperfume #chloelovestory #perfume #perfumeshop #perfumemini #perfumebrandname #perfumevial #perfumeoriginal #น้ำหอมแท้ #น้ำหอมแท้100เปอร์เซ็น #น้ำหอมแบรนด์แท้ #ไม่แท้ยินดีคืนเงิน #รับตัวแทนจำหน่าย #รับตัวแทนจ้า #นำ้หอมขนาดทดลอง #น้ำหอมจิ๋ว

0💬

💐 Dior Miss Dior EDP 1 ml
น้ำหอมตัว tester แท้ กลิ่นหอมติดทนนาน
เหมาะสำหรับลูกค้าที่อยากลองเทสกลิ่น หรือลองใช้ก่อนนะค้า
หรือจะเก็บไว้พกพาก็สะดวกจ้า 😆💕
🌟 100฿ เท่านั้นค่า 🌟 Reg 30/ EMS 50
พิเศษ ‼️
5 ชิ้น ส่งฟรี ลงทะเบียน
8 ชิ้น ส่งฟรี EMS
สนใจสอบถามได้เลยค่ะ 📲line : @nlc0978a
#ckperfume #ckeuphoria #davidoffcoolwater #kenzoflower #pradacandy #versaceperfume #versacecrystal #lanvineclat #marcjacobs #daisydream #missdiorperfume #chanelcoco #chanelbleu #chloeperfume #chloelovestory #perfume #perfumeshop #perfumemini #perfumebrandname #perfumevial #perfumeoriginal #น้ำหอมแท้ #น้ำหอมแท้100เปอร์เซ็น #น้ำหอมแบรนด์แท้ #ไม่แท้ยินดีคืนเงิน #รับตัวแทนจำหน่าย #รับตัวแทนจ้า

0💬

💐 Dior Miss Dior Blooming Bouquet EDT 1 ml
น้ำหอมตัว tester แท้ กลิ่นหอมติดทนนาน
เหมาะสำหรับลูกค้าที่อยากลองเทสกลิ่น หรือลองใช้ก่อนนะค้า
หรือจะเก็บไว้พกพาก็สะดวกจ้า 😆💕
🌟 100฿ เท่านั้นค่า 🌟 Reg 30/ EMS 50
พิเศษ ‼️
5 ชิ้น ส่งฟรี ลงทะเบียน
8 ชิ้น ส่งฟรี EMS
สนใจสอบถามได้เลยค่ะ 📲line : @nlc0978a
#ckperfume #ckeuphoria #davidoffcoolwater #kenzoflower #pradacandy #versaceperfume #versacecrystal #lanvineclat #marcjacobs #daisydream #missdiorperfume #chanelcoco #chanelbleu #chloeperfume #chloelovestory #perfume #perfumeshop #perfumemini #perfumebrandname #perfumevial #perfumeoriginal #น้ำหอมแท้ #น้ำหอมแท้100เปอร์เซ็น #น้ำหอมแบรนด์แท้ #ไม่แท้ยินดีคืนเงิน #รับตัวแทนจำหน่าย #รับตัวแทนจ้า

0💬

Loading...

💐 Dior Miss Dior Absolutely Blooming EDP 1 ml
น้ำหอมตัว tester แท้ กลิ่นหอมติดทนนาน
เหมาะสำหรับลูกค้าที่อยากลองเทสกลิ่น หรือลองใช้ก่อนนะค้า
หรือจะเก็บไว้พกพาก็สะดวกจ้า 😆💕
🌟 100฿ เท่านั้นค่า 🌟 Reg 30/ EMS 50
พิเศษ ‼️
5 ชิ้น ส่งฟรี ลงทะเบียน
8 ชิ้น ส่งฟรี EMS
สนใจสอบถามได้เลยค่ะ 📲line : @nlc0978a
#ckperfume #ckeuphoria #davidoffcoolwater #kenzoflower #pradacandy #versaceperfume #versacecrystal #lanvineclat #marcjacobs #daisydream #missdiorperfume #chanelcoco #chanelbleu #chloeperfume #chloelovestory #perfume #perfumeshop #perfumemini #perfumebrandname #perfumevial #perfumeoriginal #น้ำหอมแท้ #น้ำหอมแท้100เปอร์เซ็น #น้ำหอมแบรนด์แท้ #ไม่แท้ยินดีคืนเงิน #รับตัวแทนจำหน่าย #รับตัวแทนจ้า

0💬

💐 Dior Sauvage EDT 1 ml
น้ำหอมตัว tester แท้ กลิ่นหอมติดทนนาน
เหมาะสำหรับลูกค้าที่อยากลองเทสกลิ่น หรือลองใช้ก่อนนะค้า
หรือจะเก็บไว้พกพาก็สะดวกจ้า 😆💕
🌟 100฿ เท่านั้นค่า 🌟 Reg 30/ EMS 50
พิเศษ ‼️
5 ชิ้น ส่งฟรี ลงทะเบียน
8 ชิ้น ส่งฟรี EMS
สนใจสอบถามได้เลยค่ะ 📲line : @nlc0978a
#ckperfume #ckeuphoria #davidoffcoolwater #kenzoflower #pradacandy #versaceperfume #versacecrystal #lanvineclat #marcjacobs #daisydream #missdiorperfume #chanelcoco #chanelbleu #chloeperfume #chloelovestory #perfume #perfumeshop #perfumemini #perfumebrandname #perfumevial #perfumeoriginal #น้ำหอมแท้ #น้ำหอมแท้100เปอร์เซ็น #น้ำหอมแบรนด์แท้ #ไม่แท้ยินดีคืนเงิน #รับตัวแทนจำหน่าย #รับตัวแทนจ้า

0💬

💐 Valentino Valentina Acqua Floreale EDT 1.5 ml
น้ำหอมตัว tester แท้ กลิ่นหอมติดทนนาน
เหมาะสำหรับลูกค้าที่อยากลองเทสกลิ่น หรือลองใช้ก่อนนะค้า
หรือจะเก็บไว้พกพาก็สะดวกจ้า 😆💕
🌟 100฿ เท่านั้นค่า 🌟 Reg 30/ EMS 50
พิเศษ ‼️
5 ชิ้น ส่งฟรี ลงทะเบียน
8 ชิ้น ส่งฟรี EMS
สนใจสอบถามได้เลยค่ะ 📲line : @nlc0978a
#ckperfume #ckeuphoria #davidoffcoolwater #kenzoflower #pradacandy #versaceperfume #versacecrystal #lanvineclat #marcjacobs #daisydream #missdiorperfume #chanelcoco #chanelbleu #chloeperfume #chloelovestory #perfume #perfumeshop #perfumemini #perfumebrandname #perfumevial #perfumeoriginal #น้ำหอมแท้ #น้ำหอมแท้100เปอร์เซ็น #น้ำหอมแบรนด์แท้ #ไม่แท้ยินดีคืนเงิน #รับตัวแทนจำหน่าย #รับตัวแทนจ้า

0💬

Loading...

💐 Versace Crystal Noir EDT 1 ml
น้ำหอมตัว tester แท้ กลิ่นหอมติดทนนาน
เหมาะสำหรับลูกค้าที่อยากลองเทสกลิ่น หรือลองใช้ก่อนนะค้า
หรือจะเก็บไว้พกพาก็สะดวกจ้า 😆💕
🌟 100฿ เท่านั้นค่า 🌟 Reg 30/ EMS 50
พิเศษ ‼️
5 ชิ้น ส่งฟรี ลงทะเบียน
8 ชิ้น ส่งฟรี EMS
สนใจสอบถามได้เลยค่ะ 📲line : @nlc0978a
#ckperfume #ckeuphoria #davidoffcoolwater #kenzoflower #pradacandy #versaceperfume #versacecrystal #lanvineclat #marcjacobs #daisydream #missdiorperfume #chanelcoco #chanelbleu #chloeperfume #chloelovestory #perfume #perfumeshop #perfumemini #perfumebrandname #perfumevial #perfumeoriginal #น้ำหอมแท้ #น้ำหอมแท้100เปอร์เซ็น #น้ำหอมแบรนด์แท้ #ไม่แท้ยินดีคืนเงิน #รับตัวแทนจำหน่าย #รับตัวแทนจ้า

0💬

Dalam perjalanan ini! menuju destinasii, berbagai lebuhraya dilalui!!
.
Bam! DUNHILL ICON 100 ML EDP FOR MEN
.
WHO want this as ur collection perfume angkt tangan!! Oh man! Honestlyy its smell like Amouage Reflection at the opening. Bauan sexyy Freshhh oh ya! Ada bau Cardamommm!! Surelyyyy Paduuu, ada bau spicy2 skitt ada bau fresh2 skit urmmmp "MANTAP".
.
Menambah bisaaa bila bauan Lavender mix dgn aroma Leatherrr huhhh guys!! Spechlesss ni. Mmg "POWER". Serious talk! Padu!
.
.
NOW AVAILABLE 100 ML EDT
.
MALL PRICE : RM420
OUR PRICE FOR YES⬇️
.
NOW ONLY RM 240 Shj
NOW ONLY RM 240 Shj
NOW ONLY RM 240 Shj
.
.
BERMINAT? Meh "Klik" Link whatsapp yg TERTERA di BIO untuk Beli Perfume. Anda akan terus, dihubungkan dgn Customer Service kami.
.
ATAU⬇️ .
PM number Whatsapp kami di bawah👇
.
📲 016-9924132✅
📲 016-9924132✅
📲 016-9924132✅
.
📦.READY STOCK AND LIMITED UNIT
💯.TRUSTED ORIGINAL
.
#dunhillicon #perfumedunhill #perfumedunhillicon #perfume #perfumes #perfumeoriginal

1💬

Will you marry me? 😱
.
Uishhh yang ni belum try belum tau yaaa sis. Dah try selalunya mesti jatuh cinta. Bau dia sedapppp gila❗️Jadi ketagih tau nak hidu jeee. 😅
.
NOW YEAR END SALE 👇
.
RM 240 ONLY
RM 240 ONLY
RM 240 ONLY
.
Jangan segan2 klik link for order direct whatsapp kita chit chat ya. Sebarang pertanyaan admin akan layan. 😉
.
WE DEAL WITH ORIGINAL PERFUME ONLY 😎
.
MONEYBACK GUARANTEE 💪
.
TRUSTED SELLER SINCE 2013. 🙋
.
#perfumeoriginaltrustedseller
#perfumeoriginalauthentic

1💬

HUGO BOSS JOUR 75 ML EDP FOR WOMEN.
.
FOR CASUAL DAILY USE!!
.
Awak!! Pkai perfume apa erk? Best sesangat tau, abang dari tadi terhiduuu bau yg Something make me Sense. Love it Soo much!!
.
-EN SUAMI
.
💘💘💘
.
WAHH!! TERkembang hidunggg pulakkk uolls! Hati perempuan mana yg tak berbunga kalau pujian itu datang dariiii Cinta Hati kita sendiri, Lagi2 datang dri EN perfect 10. Mahuuu Sis! Mengelamun 1 tahun dok Flashback pujian tadi 😜.
.
Ha! Ni lah dia Rahsia perfume yg Sis pakai tadi! Semasa jejalan dgn EN Perfect 10 di Mid Valley. Aroma yg begitu Fresh, didatangkn pula dgn bauan Sensual White Floral....mantap seh!! Urghhh cenggini👍👍. Sesuaii bangat nk guna time Casual Time. Yg penting tak menonjol sangat. Nice2 gituuuu, kelass uolls.
.
💘💘💘
.
.
NOW AVAILABLE :
.
OUR PRICE FOR YES : .
.
ONLY RM 225 JE
ONLY RM 225 JE
ONLY RM 225 JE
.
MALL PRICE : RM 345
.
JIKA BETUL2 BERMINAT . "KLIK" link yg tertera di bio untuk "BELI PERFUME"
.
.
ATAU⬇️ .
PM number Whatsapp kami di bawah👇
.
📲 016-9924132✅
📲 016-9924132✅
📲 016-9924132✅
.
📦.READY STOCK AND LIMITED UNIT
💯.TRUSTED ORIGINAL

1💬

HUGO BOSS BOTTLED NIGHT 100 ML EDT FOR MEN (TESTER)
.
GIVE YOU HIGH CONFIDENT BY WEARING HUGO BOSS BOTTLED NIGHT.
.
Sungguh tak percaya!! This perfume make korang confident Sepanjang hari. Bauan yg very maskulin and Dark, bau floral Dari bunga lavender sungguh shahdu beb!! Padu!
.
This give reaction all men want! COMPLIMENT?? Sure! I got many of compliment from girl many time, also Got from men. Really Sensual, dan admin berani ckp, Perfume ni will make u a special feeling about fragrances.
.
JADI! JGN KETINGGALAN MILIKI PERFUME HEBAT NI!!
.
BETUL2 KELASSSSS!!
.
OUR PRICE FOR YES:
.
RM 220 ONLY
RM 220 ONLY
RM 220 ONLY
.
MALL PRICE : RM 360
.
JIKA BETUL2 BERMINAT . "KLIK" link yg tertera di bio untuk "BELI PERFUME"
.
.
ATAU⬇️ .
PM number Whatsapp kami di bawah👇
.
📲 016-9924132✅
📲 016-9924132✅
📲 016-9924132✅
.
📦.READY STOCK AND LIMITED UNIT
💯.TRUSTED ORIGINAL

1💬

BVLGARI AQVA POUR HOMME 100 ML EDT FOR MEN.
.
COMEYYYY, MANTAPP PADUUU, VERSATILE.
.
This Scent is "AMAZING"... Admin masihhh ingat lagi, malahan masihhh SEGAR dalam ingatan, bila admin menggunakan perfume ni semasa bercuti di sebuah HOTEL terkemuka di area Selangor pada tahun lepas. Nak jadikan ceritaaa semasa nak menaiki lift untk ke tingkat atas untk menuju ke bilik, TIBA-tiba 2 orng prempuan mat salleh tumpang naik sama.
.
Lalu mnyapa admin "Hello good morning, how r u! Oh yeah are you wear BVLGARI AQVA? Holly shit its REALLY AWESOME" time tuhhh admin pon kata Yess sure, dgn senyum2 merahhh PADAM. Oh god! Tuhan je yg tahuuu perasaan admin time tu, betapa bangganyaaa, Bagaimana seorng wanita berbangsa Eropahh know my Fragrances. Nmpak? Compliment kt situuuu.
.
He2, admin pon rasa x perluuu kot nak bgitau korang how POWERFUL thiss fragrances. Semau tahu peee. Aroma freshhh yg ckupp menakjubkn dan ianya mngekalkan bauan sexyyy dari lelakiii AWWW! BESTnyaaa. Jom lerr rembat satu.
.
.
BVLGARI AQVA NOW AVAILABLE
.
MALL PRICE : RM 345
.
OUR PRICE : RM 230 JE
OUR PRICE : RM 230 JE
OUR PRICE : RM 230 JE
.
JIKA BETUL2 BERMINAT . "KLIK" link for order yg tertera di bio untuk "BELI PERFUME"
.
.
ATAU⬇️ .
Whatsapp number kami di bawah👇
.
📲 016-9924132✅
📲 016-9924132✅
📲 016-9924132✅
.
📦.READY STOCK AND LIMITED UNIT
💯.TRUSTED ORIGINAL
💲 MONEYBACK GUARANTEE

1💬

Ramai dah pengguna LOTION WONGI ni 😍
.
.
Asal restock ke mesti tak simpan lama, terus pack masuk hantar ke customer. Boleh lah customer mewangi dengan LOTION WONGI. .
.
RM39 sahaja untuk satu botol.
.
.
Whatsapp 0132282174 atau tekan sahaja link dekat profile okay??
.
#lotionwongi #lotion #perfume #perfumeinspiredmalaysia #perfumemini #lotionmini #poketperfume #perfumelangkawi #sethantaran #dulanghantaran #pakejnikah #pakejsanding #malaywedding #brownieskedut #fattzura #fatonahazali #hennaartisutara #hennaartisJB #makeupnikah #makeupsanding #kadkahwinmurah #kadkahwin #tudungbawal #pelaminmini #malaywedding #victoriasecretmalaysia #bodymistmalaysia #lancomeMY #perfumeoriginal #perfumeoriginalmalaysia

1💬