#perfumemurah

Sangat Cool 😎 Sangat Elegant πŸ‘Έ sangat Glamourance πŸ’
.
DiUpgrade Dengan Bauan Sangat Menggoda Kepada Sang Pemakai.. Bauan Yng Tahan Lama, Bertaraf Antarabangsa, Mampu Milik, Dan Boleh Dibawa Solat πŸ˜‡πŸ˜‡
.
Kini DEXANDRA Berwajah Baru 😘😘
.
Whatsapp 01118742796

1πŸ’¬

READY STOCK !
READY STOCK !
READY STOCK !

Jom beli perfume ni sebelum sold out !
Perfume yang terlajak laris !! Dah ramai yang beli, dan ramai jugak yang repeat order lagi 😍😍 Jom beli Wangian perfume 5 bintang😍 serlakan keyakinan andaπŸ‘
Wangian yang macho. Pasti buat wanita cair 😍
DUNHILL DESIRE BLUE.
Pilihan ramai klien kami buat hantaran.

Kami buat DAILY POSTAGE 😘
Perfume kami TAHAN LAMA πŸ˜€24jam
Saiz botol yang COMEL πŸ˜€
Bau perfume yg ORIGINAL 😊
Harga yang MURAH 😎

WASSUP 01119913320

#perfumemurah #perfumeinspired
#dailypostage
#perfume5bintang
#sayajual
#murah
#wangi
#halal
#titiancinta
#Afakhir
#enciksyukrisib

1πŸ’¬

WANGe Parfum menjadi bauan igauan anda ?
.
.
wange parfum bukan minyak wangi inspired tetapi ada bauan misteri sendiri.
.
mudah di bawa kemana2. senang nak masuk dalam handbag yg kecil . .
boleh di bawa solat, sesuai utk bagi dekat suami, ayah nak ke masjid.
.
selalunya sapa yang dah cuba tester , tapi tangguh2 nak memiliki. malam nya tak boleh lena di sebabkan teringatkn bau WANGe Perfum , betul ke ?
.
nak tahu betul tak betul, akak kena laa cuba . hehe..
.
dah ramai yg guna tester dan terus nak beli tanpa tanya banyak lg disebabkan bauan yg menawan harga yg murah dan mampu milik.
.
jom WANGe bersama .
#wange
#perfume
#perfumemurah
#perfumetravel

0πŸ’¬

Baru. Kini Dexandra perfume Lebih slim & eksklusif😎khas untuk anda yang nak tampil dengan bauan yg eksklusif .
#dexandra
#dexandraperfume #perfumemurah #vscomalaysia #igshopmalaysia

0πŸ’¬

Nak beli perfume baru tapi takde masa nak kuar? Nak kuar rumah just untuk beli perfume pun dah amik masa yg panjang kan? Nak bayar parking kete/moto, nak kena redah jem blom lgi cite pasal cari perfume tapi dgn acik tok nenek brg lain kita terbeli huhuhu.. MEH MEH BOLEH TRY HARΓ–Γ–MA PΓ‹RFUMΓ‹ ~! Kalau beli terus abg posman hantar depan murah hehehe.. Confirm tergoda lepas sekali dah bau sbb Harooma-nya urmmm mmg bestt giler β™‘_β™‘
LELAKI & PEREMPUAN boleh pakai
- EDP ( long lasting & tidak berminyak )
- Sah bawa solat so takdelah ragu2
- Bau tahan sehingga 12 jam pada badan & 3,4 hari pada baju kita.
- Friendly untuk dibawa travel, kecik 35ml per bottle bolehselit terus dalam beg/handbeg bawa gie mana2 - Boleh dijadikan sbgai hadiah utk parents gf bf adik beradik tunang pakcik makcik jiran blkg rmh, nak jadikan utk hantaran pun blh don't worry nampak sgt ekslusif β™₯️ Ada 2 bau :-
1. Flight of Fancy ( Inspired by Anna Sui ) - bau sangat sweet and soft boleh bagi mood yg baik time pagi tauu rasa fresh jee. Harga FOF kat Anna Sui sampai cecah RM 200++ utk 75ml per bottle je β™₯️ Uish koyaklah, so meh lah try FOF by Harooma Perfume β™₯️

2. Bombshell ( Inspired by Victoria Secret )
- bau yg sangat mewah & long lasting β™₯️ Bau paling TOP kat VS tauu. Harga Bombshell kat VS pun boleh cecah RM 200 ++ per bottle. Dengan Harooma Perfume korang boleh try bau 99% sebijik macam yg original.

HARGA CLEAR STOCK !! JUST RM 20 utk 1 botol & RM 30 utk 2 botol, Murah je kann !
- COD ( Puncak Alam @ yg b'dekatan )
- Postage RM 8 SM / RM 12 SS
BERMINAT NAK TANYA OR NAK BELI BOLEH TERUS DM / ADD ID WECHAT : nrnhzwni * JIKA NAK NO WS BOLEH DM DULU YE, thank you β™₯️
#perfumewangi #perfumemurahmalaysia #perfumehantaran #perfumemurah #perfumelovers #perfumemewah #perfumecollection #puncakalam #meru #shahalam #kapar #alamjaya #saujanautama

0πŸ’¬

Anda semua suka wangikan.. mesti suka...kan. Ini dia WANGE PERFUME MALAYSIA baunya yang lembut, segar dan nyaman. Dua haruman yang lembut sesuai sangat untuk seisi keluarga.
Belum buka penutupnya lagi tapi harumannya sudah semerbak mewangi.
πŸ’™Ciri2 Wange PerfumeπŸ’™
🌸boleh di bawa solat
🌸bau yang tahan sehingga 12 jam 🌸 Pada pakaian hingga 1-2 hari
Nak harum mewangi jom DM .. Pack yang mudah dibawa
.. stress boleh jadi happy bila terbau harumannya

lelaki dan perempuan boleh guna wange parfum.

sharing is caring.

#wange #perfume #perfumemurah

0πŸ’¬

Devotion Dexandra 35ml
.....
Sensuous scent with rich and earthy aroma
.....
RM75
.....
Whatsapp Atie 01119814362

1πŸ’¬

Woodbine Dexandra for Men 35ml
....
Refreshing scent with a tinge of sweetness
.....
RM75
.....
Whatsapp 01119814362

2πŸ’¬

Victoria Dexandra for Woman 35ml
....
Romantic aroma with a woody twist
....
RM75
....
Whatsapp 01119814362

1πŸ’¬

Fresia by Dexandra for Woman 35ml
....
Attractively zesty with a distinct sweet note
....
Whatsapp 01119814362

1πŸ’¬

DIWALI SALES dah nak habis kaaa??? warghh , cepat2 la grab wange dengan harga offer ni.

jangan lepaskan peluang keemasan ini.

bukan selalu ad offer nie

DM CEPAT2
#deepavali
#wange
#parfume
#minyakwangi
#perfumemurah
#perfumetravel

0πŸ’¬

Offer! Offer! Offer!
Victoria's Secret Fragrant Hand & Body Cream
( Limited Stock! )

PRICE :
1 for RM 59 inlcude postage
2 for RM 115 include postage
( sabah/sarawak add RM 5 each )

Here are the available scents :
1. Love spell
2. Sheer love
3. Vanilla lace
4. Aqua kiss
5. Coconut passions
6. Romantic
7. Temptation
8. Secret charm
9. Love addict

TO ORDER
πŸ“² Whatsapp +6016-7733674 πŸ’― Original from UNITED STATES
🚫 no imitation gred
πŸ‘‰ all items are READY STOCK

#victoriasecretmalaysia #victoriasecretbodymist #victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah #minyakwangi #perfumemurah #onlineseller #kedaionline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #bazaronline #bazarpaknil #sayajual #kualalumpur #johorbahru #johor #perfumemalaysia #sarawak #sabah #brunei

1πŸ’¬

Selling this authentic perfume at rm60 excluding postage. To place order whatsapp me at +60172574135
Thank you
#perfumeoriginal
#perfumeauthentic
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumelover
#minyakwangioriginal
#minyakwangimurah

0πŸ’¬

Selling this authentic perfume at rm60 excluding postage. To place order whatsapp me at +60172574135
Thank you
#perfumeoriginal
#perfumeauthentic
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumelover
#minyakwangioriginal
#minyakwangimurah

0πŸ’¬

Selling this authentic perfume at rm60 excluding postage. To place order whatsapp me at +60172574135
Thank you
#perfumeoriginal
#perfumeauthentic
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumelover
#minyakwangioriginal
#minyakwangimurah

0πŸ’¬

Selling this authentic perfume at rm60 excluding postage. To place order whatsapp me at +60172574135
Thank you
#perfumeoriginal
#perfumeauthentic
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumelover
#minyakwangioriginal
#minyakwangimurah

0πŸ’¬

Selling this authentic perfume at rm60 excluding postage. To place order whatsapp me at +60172574135
Thank you
#perfumeoriginal
#perfumeauthentic
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumelover
#minyakwangioriginal
#minyakwangimurah

0πŸ’¬

Selling this authentic perfume at rm60 excluding postage. To place order whatsapp me at +60172574135
Thank you
#perfumeoriginal
#perfumeauthentic
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumelover
#minyakwangioriginal
#minyakwangimurah

0πŸ’¬

Selling this authentic perfume at rm60 excluding postage. To place order whatsapp me at +60172574135
Thank you
#perfumeoriginal
#perfumeauthentic
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumelover
#minyakwangioriginal
#minyakwangimurah

0πŸ’¬

Selling this authentic perfume at rm60 excluding postage. To place order whatsapp me at +60172574135
Thank you
#perfumeoriginal
#perfumeauthentic
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumelover
#minyakwangioriginal
#minyakwangimurah

0πŸ’¬

Selling this authentic perfume at rm60 excluding postage. To place order whatsapp me at +60172574135
Thank you
#perfumeoriginal
#perfumeauthentic
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumelover
#minyakwangioriginal
#minyakwangimurah

0πŸ’¬

Selling this authentic perfume at rm60 excluding postage. To place order whatsapp me at +60172574135
Thank you
#perfumeoriginal
#perfumeauthentic
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumelover
#minyakwangioriginal
#minyakwangimurah

0πŸ’¬

ELENOR BY DE'XANDRA 35ML - W
A blend of citrus fruits and sweet floral note
.
Its only RM 75 (exclude postage) and worth your penny. Seriously kakak Q x tipu the smell the packaging worth your money. New design and even greater quality.
.
Just directly whatsapp kakak Q 012 9398648 je lelaju since i will reply you guys ASAP.
.
#sayajualoriginalperfume #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #sayajual #sayajualmurah #jualmurah #baazarpaknil #visitmyig #originalperfume #hotsale #moneybackgurantee #defectperfume #nofake #minyakwangi #perfume #perfumesale #sayajualminyakwangi #minyakwangimurah #orirejectperfume #perfumeorireject #rejectperfume #miniatureperfume #dexandraseremban #dexandraampangan #dexandracodseremban #dexandracod #perfumemurah #perfumemurahoriginal

1πŸ’¬

Selling this authentic perfume at rm60 excluding postage. To place order whatsapp me at +60172574135
Thank you
#perfumeoriginal
#perfumeauthentic
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#perfumelover
#minyakwangioriginal
#minyakwangimurah

0πŸ’¬