#perfumemurah

🌸12.12 SALE THE ONLINE FEVER🌸

Beli 3 Original Purse Perfume, dapat FREE 1 dengan hanya RM40. Dah tu dapat lagi Free Gift 😍 Murah ke murah? Berbaloi kan? Purse Perfume ni best tau sebab senang nak letak dalam handbag ke nak bawak travel sebab size kecik comel je.
.
đŸ”Ĩ Buy 3 FREE 1 for only RM40 | With Free Gift | Excluded Postage | Valid on 12/12/2017 until 14/12/2017
.
Kalau ada yang nak order perfume, contact Zura tau.
📲 WhatsApp 📲 013-2267205
📩 iMessage 📩 011-28500531
------------------------------------------------------
#purseperfume #originaltester #purseperfumemurah #originaltestermurah #victoriassecretmurah #perfumemurah #perfumemalaysia #sayajual #sayajualperfume #dendamaurora #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #buatyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #pocketperfume #minyakwangimurah #sayajualperfume #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualperfume #visitmyig #sayajual #purseperfumemalaysia #miniperfume #sayajualonline #sayajualonlinemurah #wholesalemalaysia #wholesalemurah #borongmalaysia #borong #mycoffeeprince #coffeeprince

1đŸ’Ŧ

đŸ’Ŗ SALE ! SALE ! SALE ! SALE ! đŸ’Ŗ .

Sapa kat sini peminat tegar #perfumebombshell cepat 🙋đŸģ hihihi ! Sis pun suka tau bau #bombshell ni 😍 ok, so korang cepat dapatkan #perfumebykekaboo ni 🤤 banyak lagi bau wangian yang lain tau ! So cepat grab satu uolls 😍😍😍 Direct order terus pm sis
http://www.wasap.my/601114449824 .
.

#kekaboo #kekabooperfume #kekabooperak #perfumebykekaboo #perfume #perfumecollection #perfumemurah #kekabooxlolipop #kekabooxmirabelle #mirabelle #kekaboohunting #mirabellehunting #kekabooplain #kekaboobawal #mirabellebawal #mirabellelovers #kekaboomurah #mirabellecollection

0đŸ’Ŧ

Selamat malam semua.. Sis nak ingatkan uols supaya tak melepass PROMOSI kami 😍😍 SALES BERGANDA AKAN TAMAT PADA 14/12 tau!
#perfumeparadiseexclusive #perfumeparadisemuar #penperfume #perfumemurah #MuaBellaz #codmuar #forher #forhim #readystock #perfumebellaz #perfumeviral

0đŸ’Ŧ

Loading...

Wangi wangi gi kerja baru semangat kaaan ❤ī¸â¤ī¸ Akak sama mcm mimin laa.. mimin kalau xde mood nak masuk ofis, mimin spray skit DKNY Be Delicious.. bau apple hijau.. masuk ofis muka ada senyum.. 😄😄 Tq sis support RF Fragrance,nanti order ngan kami laju laju ye 😎

SEKALI SEMBUR TERUS PADU!!! Semakin hari semakin ramai org yg DM untuk beli atas dari kenalan yg dapat bau power dari kawan yang beli apa lagi!!!!
.

Apa yg rancak sangat dengan RF Fragrance ni? Hari2 nampak org beli hari2 , hari2 nampak org pakai apa yg membeza kan kita dengan product lain? Nak tau boleh pm no kat bawah tu😎
.

List inspired perfume yg laku keras... For Him:
☑ī¸ Blue De' Chanel
☑ī¸ Bond No.9
☑ī¸ Bvlgari Aqva
☑ī¸ Calvin Klein Eternity
☑ī¸ Carolina Herrera 212 Men
☑ī¸ Dunhill Blue
☑ī¸ Dunhill Red
☑ī¸ Giorgio Armani
☑ī¸ Gucci Guilty Pour Homme
☑ī¸ Hugo Boss Bottled
☑ī¸ Hugo Boss The Scent
☑ī¸ Mont Blanc Legend
☑ī¸ Mont Blanc Starwalker
☑ī¸ Paco Rabanne Invictus
☑ī¸ Paco Rabanne One Million
☑ī¸ Polo Black
☑ī¸ Polo Blue
☑ī¸ Versace Eros
☑ī¸ Yves Saint Laurent Homme Sport
☑ī¸ Chanel Allure Homme Sport

For Her:
✅ Britney Spears Fantasy
✅ Britney Spears Midnight Fantasy
✅ Burberry My Burberry
✅ Chanel Coco Mademoiselle
✅ Dior Jadore
✅ Chloe
✅ DKNY Be Delicious
✅ Escada Pacific Paradise
✅ Escada Taj Sunset
✅ Gucci Bamboo
✅ Gucci Envy Me
✅ Gucci Flora
✅ Katty Perry Meow
✅ Lancome La Vie Est Belle
✅ Lancome Miracle
✅ Lancome Tresor Midnight Rose
✅ Paco Rabanne Lady Million
✅ Paco Rabanne Olympea
✅ Paris Hilton
✅ Ralph Lauren Ralph
✅ Selena Gomez
✅ Taylor Swift Wonderstruck
✅ Versace Bright Crystal
✅ Victoria Secret Bombshell
✅ Victoria Secret Pure Seduction

Kepada yg masih belum mencuba dan ingin
mendapatkan wangian inspired by RF Fragrance boleh terus whatsapp kita sepantas yg mungkin . 👉http://www.wasap.my/0193343646

#RFFRAGRANCE
#NO1FRAGRANCE
#perfume #fragrance #perfumetahanlama
#eaudeparfum #perfumemurah #parfum
#perfumeoftheday #minyakwangi #perfumelover #perfumebar #tahanlama #paris #fragrantica #perfumemesrasolat #instadaily #basenotes #love #chanel #perfumelovers
#edp #dropshipmalaysia #perfumes #chanel #sekalisemburteruspadu #moodrepublik #berbaloi #exclusive #penang

0đŸ’Ŧ

Loading...

Jutawan perfume dikehendaki. Jom buat perfume jenama sendiri. Terdapat lebih 150 jenis perfume untuk dipilih. Kenapa anda perlu borong dengan kami?
.
✔ī¸ Lebih 150 pilihan wangian badan yang diinspirasikan daripada Jenama Antarabangsa
✔ī¸ Lebih 20 pilihan wangian segar untuk kereta dan rumah
✔ī¸ Lebih 50 pilihan botol yang menarik dan berwarna-warni
✔ī¸ Bebas daripada bahan yang merbahaya
✔ī¸ Wangian yang mampu bertahan sehingga 8-10 jam
✔ī¸ Wangian yang takkan memeningkan kepala
✔ī¸ Wangian yang boleh dibawa solat
✔ī¸ Bau yang lembut & tak sakit hidung
✔ī¸ Harga modal yang sangat minima
✔ī¸ MOQ yang paling rendah
✔ī¸ Anda order, kami proses. Perfume yang fresh dari kami. Tempoh siap 1-3 minggu dari tarikh order.
.
Nak cuba?
.
👇👇👇👇Klik untuk order👇👇👇👇
👉http://www.wasap.my/60135943641/WANGIAN+JENAMA+SENDIRI 👈
.
#perfume #perfumemurah #perfumeborong #perfumepen #borongperfume #perfumeinspired #inspiredperfume #inspiredperfumes #kilangperfume #jenamasendiri #perfumejenamasendiri #pemborongkosmetik #penperfume #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangiinspired #minyakwangipen #dexandra #dexandraperfume #fleur #bisneskuantan #johor #murahmurah #sayajualborong #pemborongperfume #bazaarpaknil #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #pewangikereta

0đŸ’Ŧ

Jutawan perfume dikehendaki. Jom buat perfume jenama sendiri. Terdapat lebih 150 jenis perfume untuk dipilih. Kenapa anda perlu borong dengan kami?
.
✔ī¸ Lebih 150 pilihan wangian badan yang diinspirasikan daripada Jenama Antarabangsa
✔ī¸ Lebih 20 pilihan wangian segar untuk kereta dan rumah
✔ī¸ Lebih 50 pilihan botol yang menarik dan berwarna-warni
✔ī¸ Bebas daripada bahan yang merbahaya
✔ī¸ Wangian yang mampu bertahan sehingga 8-10 jam
✔ī¸ Wangian yang takkan memeningkan kepala
✔ī¸ Wangian yang boleh dibawa solat
✔ī¸ Bau yang lembut & tak sakit hidung
✔ī¸ Harga modal yang sangat minima
✔ī¸ MOQ yang paling rendah
✔ī¸ Anda order, kami proses. Perfume yang fresh dari kami. Tempoh siap 1-3 minggu dari tarikh order.
.
Nak cuba?
.
👇👇👇👇Klik untuk order👇👇👇👇
👉http://www.wasap.my/60135943641/WANGIAN+JENAMA+SENDIRI 👈
.
#perfume #perfumemurah #perfumeborong #perfumepen #borongperfume #perfumeinspired #inspiredperfume #inspiredperfumes #kilangperfume #jenamasendiri #perfumejenamasendiri #kosmetikborong #penperfume #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangiinspired #minyakwangipen #dexandra #dexandraperfume #kuantan #bisneskuantan #pekan #rompin #kualarompin #maran #bazaarpaknil #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #pewangikereta

0đŸ’Ŧ

Loading...

#bismillahirrahmanirrahim .

Anak bila meningkat remaja sering menghadapi masalah bau badankerana perubahan hormon..
.
.
Lagi-lagi yang bertubuh agak sihat.
Bila masalah ni terjadi, anak pasti down, rasa diketepikan, hilang keyakinan diri, semua jadi tak kene. .
.
Nak ke sekolah pun tak bersemangat apa lagi jika ada aktiviti sukan.
Sebagai ibu, mesti kita risau kan.
Lagi-lagi jika anak perempuan.
.
.
Alhamdulillah setelah mencuba cl kepada anak sendiri yang bertubuh sihat, semuanya selesai.
Anak pun gembira. Walaupun berpeluh bersukan, bau badan tetap takde.
Syukur sangat..
.
.
Wasap Lily lekaih na..
📲010-6163593
📲010-6163593
📲010-6163593

#penghilangbaubadan #ubatketiak #sepantas3saat #kakibusuk #ketiakbusuk #baubusuk #perfumemurah #bazaruitm #youcanduit #clteamwahida #bazaronline #bazaarpaknil #terapiinstagram #perfumemurah #perfumeasli #ctdk #laraalana #pinjamkanhatiku #trustedseller #celebritylass #deodorantmurah #deodorant

0đŸ’Ŧ

Jutawan perfume dikehendaki. Jom buat perfume jenama sendiri. Terdapat lebih 150 jenis perfume untuk dipilih. Kenapa anda perlu borong dengan kami?
.
✔ī¸ Lebih 150 pilihan wangian badan yang diinspirasikan daripada Jenama Antarabangsa
✔ī¸ Lebih 20 pilihan wangian segar untuk kereta dan rumah
✔ī¸ Lebih 50 pilihan botol yang menarik dan berwarna-warni
✔ī¸ Bebas daripada bahan yang merbahaya
✔ī¸ Wangian yang mampu bertahan sehingga 8-10 jam
✔ī¸ Wangian yang takkan memeningkan kepala
✔ī¸ Wangian yang boleh dibawa solat
✔ī¸ Bau yang lembut & tak sakit hidung
✔ī¸ Harga modal yang sangat minima
✔ī¸ MOQ yang paling rendah
✔ī¸ Anda order, kami proses. Perfume yang fresh dari kami. Tempoh siap 1-3 minggu dari tarikh order.
.
Nak cuba?
.
👇👇👇👇Klik untuk order👇👇👇👇
👉http://www.wasap.my/60135943641/WANGIAN+JENAMA+SENDIRI 👈
.
#perfume #perfumemurah #perfumeborong #perfumepen #borongperfume #perfumeinspired #inspiredperfume #inspiredperfumes #kilangperfume #jenamasendiri #perfumejenamasendiri #kosmetikborong #penperfume #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangiinspired #minyakwangipen #dexandra #dexandraperfume #kuantan #bisneskuantan #pekan #rompin #kualarompin #maran #bazaarpaknil #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #pewangikereta

0đŸ’Ŧ

Wangi wangi gi kerja baru semangat kaaan ❤ī¸â¤ī¸ Akak sama mcm mimin laa.. mimin kalau xde mood nak masuk ofis, mimin spray skit DKNY Be Delicious.. bau apple hijau.. masuk ofis muka ada senyum.. 😄😄 Tq sis support RF Fragrance,nanti order ngan kami laju laju ye 😎

SEKALI SEMBUR TERUS PADU!!! Semakin hari semakin ramai org yg DM untuk beli atas dari kenalan yg dapat bau power dari kawan yang beli apa lagi!!!!
.

Apa yg rancak sangat dengan RF Fragrance ni? Hari2 nampak org beli hari2 , hari2 nampak org pakai apa yg membeza kan kita dengan product lain? Nak tau boleh pm no kat bawah tu😎
.

List inspired perfume yg laku keras... For Him:
☑ī¸ Blue De' Chanel
☑ī¸ Bond No.9
☑ī¸ Bvlgari Aqva
☑ī¸ Calvin Klein Eternity
☑ī¸ Carolina Herrera 212 Men
☑ī¸ Dunhill Blue
☑ī¸ Dunhill Red
☑ī¸ Giorgio Armani
☑ī¸ Gucci Guilty Pour Homme
☑ī¸ Hugo Boss Bottled
☑ī¸ Hugo Boss The Scent
☑ī¸ Mont Blanc Legend
☑ī¸ Mont Blanc Starwalker
☑ī¸ Paco Rabanne Invictus
☑ī¸ Paco Rabanne One Million
☑ī¸ Polo Black
☑ī¸ Polo Blue
☑ī¸ Versace Eros
☑ī¸ Yves Saint Laurent Homme Sport
☑ī¸ Chanel Allure Homme Sport

For Her:
✅ Britney Spears Fantasy
✅ Britney Spears Midnight Fantasy
✅ Burberry My Burberry
✅ Chanel Coco Mademoiselle
✅ Dior Jadore
✅ Chloe
✅ DKNY Be Delicious
✅ Escada Pacific Paradise
✅ Escada Taj Sunset
✅ Gucci Bamboo
✅ Gucci Envy Me
✅ Gucci Flora
✅ Katty Perry Meow
✅ Lancome La Vie Est Belle
✅ Lancome Miracle
✅ Lancome Tresor Midnight Rose
✅ Paco Rabanne Lady Million
✅ Paco Rabanne Olympea
✅ Paris Hilton
✅ Ralph Lauren Ralph
✅ Selena Gomez
✅ Taylor Swift Wonderstruck
✅ Versace Bright Crystal
✅ Victoria Secret Bombshell
✅ Victoria Secret Pure Seduction

Kepada yg masih belum mencuba dan ingin
mendapatkan wangian inspired by RF Fragrance boleh terus whatsapp kita sepantas yg mungkin . 👉http://www.wasap.my/0193343646

#RFFRAGRANCE
#NO1FRAGRANCE
#perfume #fragrance #perfumetahanlama
#eaudeparfum #perfumemurah #parfum
#perfumeoftheday #minyakwangi #perfumelover #perfumebar #tahanlama #paris #fragrantica #perfumemesrasolat #instadaily #basenotes #love #chanel #perfumelovers
#edp #dropshipmalaysia #perfumes #chanel #sekalisemburteruspadu #moodrepublik #berbaloi #exclusive #penang

0đŸ’Ŧ

Loading...

Klik link "BIRU" Di ATAS⤴ī¸â¤´ī¸â¤´ī¸ UNTUK DIRECT WHATSAPP
WWW.WASAP.MY / 60192303766
📲 Miza 019 23 03 766
.
.
ℹī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸
ℹī¸TERUS BOOKING TAU.......................ℹī¸
ℹī¸DLM MASA 24JAM SILA BAYARℹī¸
.ℹī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸
. . ⚠ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸âš ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸Tapi klu lambat lg dapat duit...........🙏⚠ī¸
⚠ī¸Tunggu duit ade dulu ye...................🙇⚠ī¸
⚠ī¸Saya dahulukan yg bayar dulu je🙆🙌⚠ī¸
⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ .
.
💙 Layanan Terbaik
👍 Trusted Seller
🆔 SSM 002392643W
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
💟 💟 💟 💟 💟 💟 💟 💟
《 T E R I M A K A S I H 》
❌ BACKOUT BUYER
❎ PENIPU / JANJI PALSU
❌ PEROMPAK
.

#birthdaygift #kerjakawin #uitm #bagcantik #ootdmalaysia #handbagonline #begmurah #hargamurah #handbagmurah #murahmurah #dressmuslimah #handbagberjenama #begtangan #jubah #bagonlinemalaysia #perfumemurah #blousemurah #jubahmurah #bajumurah #fashionmuslimah #bazaarMalaysia #hijabstyle #bazaaronline #handbagcantik #sayajualmurah #handbagmurahmalaysia #begtangan #bajucantik #kasutmurah #handbagmalaysia #begmalaysia

0đŸ’Ŧ

Klik link "BIRU" Di ATAS⤴ī¸â¤´ī¸â¤´ī¸ UNTUK DIRECT WHATSAPP
WWW.WASAP.MY / 60192303766
📲 Miza 019 23 03 766
.
.
ℹī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸
ℹī¸TERUS BOOKING TAU.......................ℹī¸
ℹī¸DLM MASA 24JAM SILA BAYARℹī¸
.ℹī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸
. . ⚠ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸âš ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸Tapi klu lambat lg dapat duit...........🙏⚠ī¸
⚠ī¸Tunggu duit ade dulu ye...................🙇⚠ī¸
⚠ī¸Saya dahulukan yg bayar dulu je🙆🙌⚠ī¸
⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ .
.
💙 Layanan Terbaik
👍 Trusted Seller
🆔 SSM 002392643W
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
💟 💟 💟 💟 💟 💟 💟 💟
《 T E R I M A K A S I H 》
❌ BACKOUT BUYER
❎ PENIPU / JANJI PALSU
❌ PEROMPAK
.

#birthdaygift #kerjakawin #uitm #bagcantik #ootdmalaysia #handbagonline #begmurah #hargamurah #handbagmurah #murahmurah #dressmuslimah #handbagberjenama #begtangan #jubah #bagonlinemalaysia #perfumemurah #blousemurah #jubahmurah #bajumurah #fashionmuslimah #bazaarMalaysia #hijabstyle #bazaaronline #handbagcantik #sayajualmurah #handbagmurahmalaysia #begtangan #bajucantik #kasutmurah #handbagmalaysia #begmalaysia

0đŸ’Ŧ

YEAR END SALE â€ŧī¸â€ŧī¸â€ŧī¸
YEAR END SALEâ€ŧī¸â€ŧī¸â€ŧī¸
YEAR END SALE â€ŧī¸â€ŧī¸â€ŧī¸
.
Dapatkan segera perfume original uolsz!
Stock kami hanya original imported Singapore sahaja!
Very long lasting!
Boleh refer customer review rajin scroll sikit!
Biasanya hingga 8 jam la normal body wear!
Bergantung aktiviti harian dan tindak balas badan!
.
Strictly this is NOT GRED AAA Perfumes!
Strictly this is not DUBAI DUTY FREE Perfumes!
It just Authentic Original from Singapore!
.
Tidak jumpa gamba perfume idaman hati?
WHATSAPP GAMBAR perfume terus pada admin
InsyaAllah kami ada stock sebab kami x sempat nak update satu per satu model perfume!
Ada 500++ jenis perfume di store kami!
.
PRICE?
.
NORMAL RM179 - RM249 PER BOTTLE
.
PROMO RM89 EXCLUDE POST
PROMO RM89 EXCLUDE POST
PROMO RM89 EXCLUDE POST
.
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
.
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
.
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
.
MINIATURE SET RM119
.
How to order?
.
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
.
Strictly for SERIOUS BUYER only
Thank you so much ❤ī¸đŸ˜đŸ’‹đŸ‘
.
.
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
.
#sayajualperfume #perfumeorimalaysia #perfumeori #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumeorimurah #sayajualminyakwangi #minyakwangiori #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #malaysiaperfume #malaysiaoriperfume #malaysiaori

0đŸ’Ŧ

Loading...

Branded Purse/wallet perfume 20ml
Buy 3 free 1 ~ (4 bottle) RM60
Free postage
Pm for more info 📲
#onlineperfumecollection#colourmeperfumemalaysia#onlineshopping#onlineperfumestore#perfumemurah#onlineperfumes#perfumecollection

0đŸ’Ŧ

212 VIP Men Wild Party for men! 😘
.
PROMO PRICE: RM50 PER BOTTLE
FREE POSTAGE â€ŧī¸â€ŧī¸â€ŧī¸
.
If interested, whatsapp 0177880410 ✔ī¸
If interested, whatsapp 0177880410 ✔ī¸
If interested, whatsapp 0177880410 ✔ī¸
.
#perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumehalal #perfumeinspired #perfumemini #perfumeori #perfumemalaysia #perfumelover #perfumesale #perfumewangi #perfumeformen #perfumewanita #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangiberjenama

0đŸ’Ŧ

✨Fresh, vibrant & floral fragrance✨
.

Inspired perfume EDP PREMIUM GRADE 35ml .
==========================
1 BOTOL = RM30
2 BOTOL = RM55
3 BOTOL = RM75
4 BOTOL = RM100
.
+Postage RM7sm/RM11ss
.
**BELI 3 BOTOL & KE ATAS FREE POSTAGE & COD area K.TERENGGANU**
==========================
.
.
List brand perfume boleh whatsapp 011-19933165

#inspiredperfume #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #inspiredperfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumemurah #minyakwangi #perfume #edpperfumemalaysia #edpperfume #fragrance #promosi

0đŸ’Ŧ

Loading...

3 BOTOL RM 120
FREE POSTAGE
FREE GIFT

Nak cari perfume yang MURAH-MURAH?
Suka perfume yang WANGI-WANGI?
Jom order cepat perfume MURAH & WANGI. Hampir 500 jenis perfume yang kami ada.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DM â˜ēī¸

#perfume #perfumebyzettynadzry #sayajual #bazarpaknil #sayajualperfume #sayajualmurah #dubaigred5A #perfumedubai #perfumemurah #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #hargakasihsayang #bazaronline #perfumeonline #dubaigred5A

0đŸ’Ŧ

3 BOTOL RM 120
FREE POSTAGE
FREE GIFT

Nak cari perfume yang MURAH-MURAH?
Suka perfume yang WANGI-WANGI?
Jom order cepat perfume MURAH & WANGI. Hampir 500 jenis perfume yang kami ada.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DM â˜ēī¸

#perfume #perfumebyzettynadzry #sayajual #bazarpaknil #sayajualperfume #sayajualmurah #dubaigred5A #perfumedubai #perfumemurah #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #hargakasihsayang #bazaronline #perfumeonline #dubaigred5A

0đŸ’Ŧ

Klik link "BIRU" Di ATAS⤴ī¸â¤´ī¸â¤´ī¸ UNTUK DIRECT WHATSAPP
WWW.WASAP.MY / 60192303766
📲 Miza 019 23 03 766
.
.
ℹī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸
ℹī¸TERUS BOOKING TAU.......................ℹī¸
ℹī¸DLM MASA 24JAM SILA BAYARℹī¸
.ℹī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸
. . ⚠ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸âš ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸Tapi klu lambat lg dapat duit...........🙏⚠ī¸
⚠ī¸Tunggu duit ade dulu ye...................🙇⚠ī¸
⚠ī¸Saya dahulukan yg bayar dulu je🙆🙌⚠ī¸
⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ .
.
💙 Layanan Terbaik
👍 Trusted Seller
🆔 SSM 002392643W
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
💟 💟 💟 💟 💟 💟 💟 💟
《 T E R I M A K A S I H 》
❌ BACKOUT BUYER
❎ PENIPU / JANJI PALSU
❌ PEROMPAK
.

#birthdaygift #kerjakawin #uitm #bagcantik #ootdmalaysia #handbagonline #begmurah #hargamurah #handbagmurah #murahmurah #dressmuslimah #handbagberjenama #begtangan #jubah #bagonlinemalaysia #perfumemurah #blousemurah #jubahmurah #bajumurah #fashionmuslimah #bazaarMalaysia #hijabstyle #bazaaronline #handbagcantik #sayajualmurah #handbagmurahmalaysia #begtangan #bajucantik #kasutmurah #handbagmalaysia #begmalaysia

0đŸ’Ŧ

Klik link "BIRU" Di ATAS⤴ī¸â¤´ī¸â¤´ī¸ UNTUK DIRECT WHATSAPP
WWW.WASAP.MY / 60192303766
📲 Miza 019 23 03 766
.
.
ℹī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸
ℹī¸TERUS BOOKING TAU.......................ℹī¸
ℹī¸DLM MASA 24JAM SILA BAYARℹī¸
.ℹī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸
. . ⚠ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸âš ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸Tapi klu lambat lg dapat duit...........🙏⚠ī¸
⚠ī¸Tunggu duit ade dulu ye...................🙇⚠ī¸
⚠ī¸Saya dahulukan yg bayar dulu je🙆🙌⚠ī¸
⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ .
.
💙 Layanan Terbaik
👍 Trusted Seller
🆔 SSM 002392643W
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
💟 💟 💟 💟 💟 💟 💟 💟
《 T E R I M A K A S I H 》
❌ BACKOUT BUYER
❎ PENIPU / JANJI PALSU
❌ PEROMPAK
.

#birthdaygift #kerjakawin #uitm #bagcantik #ootdmalaysia #handbagonline #begmurah #hargamurah #handbagmurah #murahmurah #dressmuslimah #handbagberjenama #begtangan #jubah #bagonlinemalaysia #perfumemurah #blousemurah #jubahmurah #bajumurah #fashionmuslimah #bazaarMalaysia #hijabstyle #bazaaronline #handbagcantik #sayajualmurah #handbagmurahmalaysia #begtangan #bajucantik #kasutmurah #handbagmalaysia #begmalaysia

0đŸ’Ŧ

Klik link "BIRU" Di ATAS⤴ī¸â¤´ī¸â¤´ī¸ UNTUK DIRECT WHATSAPP
WWW.WASAP.MY / 60192303766
📲 Miza 019 23 03 766
.
.
ℹī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸
ℹī¸TERUS BOOKING TAU.......................ℹī¸
ℹī¸DLM MASA 24JAM SILA BAYARℹī¸
.ℹī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸
. . ⚠ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸âš ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸Tapi klu lambat lg dapat duit...........🙏⚠ī¸
⚠ī¸Tunggu duit ade dulu ye...................🙇⚠ī¸
⚠ī¸Saya dahulukan yg bayar dulu je🙆🙌⚠ī¸
⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ .
.
💙 Layanan Terbaik
👍 Trusted Seller
🆔 SSM 002392643W
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
💟 💟 💟 💟 💟 💟 💟 💟
《 T E R I M A K A S I H 》
❌ BACKOUT BUYER
❎ PENIPU / JANJI PALSU
❌ PEROMPAK
.

#birthdaygift #kerjakawin #uitm #bagcantik #ootdmalaysia #handbagonline #begmurah #hargamurah #handbagmurah #murahmurah #dressmuslimah #handbagberjenama #begtangan #jubah #bagonlinemalaysia #perfumemurah #blousemurah #jubahmurah #bajumurah #fashionmuslimah #bazaarMalaysia #hijabstyle #bazaaronline #handbagcantik #sayajualmurah #handbagmurahmalaysia #begtangan #bajucantik #kasutmurah #handbagmalaysia #begmalaysia

0đŸ’Ŧ

212 VIP Wild Party for girls! 😘
.
PROMO PRICE: RM50 PER BOTTLE
FREE POSTAGE â€ŧī¸â€ŧī¸â€ŧī¸
.
If interested, whatsapp 0177880410 ✔ī¸
If interested, whatsapp 0177880410 ✔ī¸
If interested, whatsapp 0177880410 ✔ī¸
.
#perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumehalal #perfumeinspired #perfumemini #perfumeori #perfumemalaysia #perfumelover #perfumesale #perfumewangi #perfumeformen #perfumewanita #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangiberjenama

1đŸ’Ŧ

Klik link "BIRU" Di ATAS⤴ī¸â¤´ī¸â¤´ī¸ UNTUK DIRECT WHATSAPP
WWW.WASAP.MY / 60192303766
📲 Miza 019 23 03 766
.
.
ℹī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸
ℹī¸TERUS BOOKING TAU.......................ℹī¸
ℹī¸DLM MASA 24JAM SILA BAYARℹī¸
.ℹī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸
. . ⚠ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸âš ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸Tapi klu lambat lg dapat duit...........🙏⚠ī¸
⚠ī¸Tunggu duit ade dulu ye...................🙇⚠ī¸
⚠ī¸Saya dahulukan yg bayar dulu je🙆🙌⚠ī¸
⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ .
.
💙 Layanan Terbaik
👍 Trusted Seller
🆔 SSM 002392643W
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
💟 💟 💟 💟 💟 💟 💟 💟
《 T E R I M A K A S I H 》
❌ BACKOUT BUYER
❎ PENIPU / JANJI PALSU
❌ PEROMPAK
.

#birthdaygift #kerjakawin #uitm #bagcantik #ootdmalaysia #handbagonline #begmurah #hargamurah #handbagmurah #murahmurah #dressmuslimah #handbagberjenama #begtangan #jubah #bagonlinemalaysia #perfumemurah #blousemurah #jubahmurah #bajumurah #fashionmuslimah #bazaarMalaysia #hijabstyle #bazaaronline #handbagcantik #sayajualmurah #handbagmurahmalaysia #begtangan #bajucantik #kasutmurah #handbagmalaysia #begmalaysia

0đŸ’Ŧ

✨Floral-fruity, oriental & sensual fragrance✨
.

Inspired perfume EDP PREMIUM GRADE 35ml .
==========================
1 BOTOL = RM30
2 BOTOL = RM55
3 BOTOL = RM75
4 BOTOL = RM100
.
+Postage RM7sm/RM11ss
.
**BELI 3 BOTOL & KE ATAS FREE POSTAGE & COD area K.TERENGGANU**
==========================
.
.
List brand perfume boleh whatsapp 011-19933165

#inspiredperfume #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #inspiredperfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumemurah #minyakwangi #perfume #edpperfumemalaysia #edpperfume #fragrance #promosi

0đŸ’Ŧ

Klik link "BIRU" Di ATAS⤴ī¸â¤´ī¸â¤´ī¸ UNTUK DIRECT WHATSAPP
WWW.WASAP.MY / 60192303766
📲 Miza 019 23 03 766
.
.
ℹī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸
ℹī¸TERUS BOOKING TAU.......................ℹī¸
ℹī¸DLM MASA 24JAM SILA BAYARℹī¸
.ℹī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸â„šī¸
. . ⚠ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸âš ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸âš ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸Tapi klu lambat lg dapat duit...........🙏⚠ī¸
⚠ī¸Tunggu duit ade dulu ye...................🙇⚠ī¸
⚠ī¸Saya dahulukan yg bayar dulu je🙆🙌⚠ī¸
⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ ⚠ī¸ .
.
💙 Layanan Terbaik
👍 Trusted Seller
🆔 SSM 002392643W
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
💟 💟 💟 💟 💟 💟 💟 💟
《 T E R I M A K A S I H 》
❌ BACKOUT BUYER
❎ PENIPU / JANJI PALSU
❌ PEROMPAK
.

#birthdaygift #kerjakawin #uitm #bagcantik #ootdmalaysia #handbagonline #begmurah #hargamurah #handbagmurah #murahmurah #dressmuslimah #handbagberjenama #begtangan #jubah #bagonlinemalaysia #perfumemurah #blousemurah #jubahmurah #bajumurah #fashionmuslimah #bazaarMalaysia #hijabstyle #bazaaronline #handbagcantik #sayajualmurah #handbagmurahmalaysia #begtangan #bajucantik #kasutmurah #handbagmalaysia #begmalaysia

0đŸ’Ŧ

212 VIP Rose for girls! 😘
.
PROMO PRICE: RM50 PER BOTTLE
FREE POSTAGE â€ŧī¸â€ŧī¸â€ŧī¸
.
If interested, whatsapp 0177880410 ✔ī¸
If interested, whatsapp 0177880410 ✔ī¸
If interested, whatsapp 0177880410 ✔ī¸
.
#perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumehalal #perfumeinspired #perfumemini #perfumeori #perfumemalaysia #perfumelover #perfumesale #perfumewangi #perfumeformen #perfumewanita #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangiberjenama

0đŸ’Ŧ