#perfumemurahmalaysia

✔New terbaru✔

Wehhh murah ni nak bagi 😱 sapa nak bagi murah murah ni haaa sapa
👍HARGA BORONG 6.50 SEBOTOL
👍MIN 12BOTOL
👍HARGA SEBOTOL RM 10
👍HARGA TK TERMASUK POSTGE
🛫PENGHANTARAN SELURUH NEGARA
👍COD KL SAHAJA
http://www.wasap.myy/+60129773342

#bazarpaknil
#shoppingonline
#bestseller
#sayajual
#uitm
#shopping
#moodrepublik
#sayajualmurah
#personalshopper
#jualonline
#jualmurah
#lokalah
#kedaionline
#sayajualonline
#perfume
#malaysiaonlineshop
#wholesale
#sayajualperfume
#onlineshop
#onlineshopping
#onlineshopmalaysia
#perfumeoriginal
#malaysia
#sayajualmurah
#perfumemurahmalaysia
#trustedseller
#pocketperfume #purseperfumemalaysia

0💬

✔New terbaru✔

Wehhh murah ni nak bagi 😱 sapa nak bagi murah murah ni haaa sapa
👍HARGA BORONG 6.50 SEBOTOL
👍MIN 12BOTOL
👍HARGA SEBOTOL RM 10
👍HARGA TK TERMASUK POSTGE
🛫PENGHANTARAN SELURUH NEGARA
👍COD KL SAHAJA
http://www.wasap.myy/+60129773342

#bazarpaknil
#shoppingonline
#bestseller
#sayajual
#uitm
#shopping
#moodrepublik
#sayajualmurah
#personalshopper
#jualonline
#jualmurah
#lokalah
#kedaionline
#sayajualonline
#perfume
#malaysiaonlineshop
#wholesale
#sayajualperfume
#onlineshop
#onlineshopping
#onlineshopmalaysia
#perfumeoriginal
#malaysia
#sayajualmurah
#perfumemurahmalaysia
#trustedseller
#pocketperfume #purseperfumemalaysia

2💬

✔New terbaru✔

Wehhh murah ni nak bagi 😱 sapa nak bagi murah murah ni haaa sapa
👍HARGA BORONG 6.50 SEBOTOL
👍MIN 12BOTOL
👍HARGA SEBOTOL RM 10
👍HARGA TK TERMASUK POSTGE
🛫PENGHANTARAN SELURUH NEGARA
👍COD KL SAHAJA
http://www.wasap.myy/+60129773342

#bazarpaknil
#shoppingonline
#bestseller
#sayajual
#uitm
#shopping
#moodrepublik
#sayajualmurah
#personalshopper
#jualonline
#jualmurah
#lokalah
#kedaionline
#sayajualonline
#perfume
#malaysiaonlineshop
#wholesale
#sayajualperfume
#onlineshop
#onlineshopping
#onlineshopmalaysia
#perfumeoriginal
#malaysia
#sayajualmurah
#perfumemurahmalaysia
#trustedseller
#pocketperfume #purseperfumemalaysia

0💬

✔New terbaru✔

Wehhh murah ni nak bagi 😱 sapa nak bagi murah murah ni haaa sapa
👍HARGA BORONG 6.50 SEBOTOL
👍MIN 12BOTOL
👍HARGA SEBOTOL RM 10
👍HARGA TK TERMASUK POSTGE
🛫PENGHANTARAN SELURUH NEGARA
👍COD KL SAHAJA
http://www.wasap.myy/+60129773342

#bazarpaknil
#shoppingonline
#bestseller
#sayajual
#uitm
#shopping
#moodrepublik
#sayajualmurah
#personalshopper
#jualonline
#jualmurah
#lokalah
#kedaionline
#sayajualonline
#perfume
#malaysiaonlineshop
#wholesale
#sayajualperfume
#onlineshop
#onlineshopping
#onlineshopmalaysia
#perfumeoriginal
#malaysia
#sayajualmurah
#perfumemurahmalaysia
#trustedseller
#pocketperfume #purseperfumemalaysia

0💬

✔New terbaru✔

Wehhh murah ni nak bagi 😱 sapa nak bagi murah murah ni haaa sapa
👍HARGA BORONG 6.50 SEBOTOL
👍MIN 12BOTOL
👍HARGA SEBOTOL RM 10
👍HARGA TK TERMASUK POSTGE
🛫PENGHANTARAN SELURUH NEGARA
👍COD KL SAHAJA
http://www.wasap.myy/+60129773342

#bazarpaknil
#shoppingonline
#bestseller
#sayajual
#uitm
#shopping
#moodrepublik
#sayajualmurah
#personalshopper
#jualonline
#jualmurah
#lokalah
#kedaionline
#sayajualonline
#perfume
#malaysiaonlineshop
#wholesale
#sayajualperfume
#onlineshop
#onlineshopping
#onlineshopmalaysia
#perfumeoriginal
#malaysia
#sayajualmurah
#perfumemurahmalaysia
#trustedseller
#pocketperfume #purseperfumemalaysia

1💬

✔New terbaru✔

Wehhh murah ni nak bagi 😱 sapa nak bagi murah murah ni haaa sapa
👍HARGA BORONG 6.50 SEBOTOL
👍MIN 12BOTOL
👍HARGA SEBOTOL RM 10
👍HARGA TK TERMASUK POSTGE
🛫PENGHANTARAN SELURUH NEGARA
👍COD KL SAHAJA
http://www.wasap.myy/+60129773342

#bazarpaknil
#shoppingonline
#bestseller
#sayajual
#uitm
#shopping
#moodrepublik
#sayajualmurah
#personalshopper
#jualonline
#jualmurah
#lokalah
#kedaionline
#sayajualonline
#perfume
#malaysiaonlineshop
#wholesale
#sayajualperfume
#onlineshop
#onlineshopping
#onlineshopmalaysia
#perfumeoriginal
#malaysia
#sayajualmurah
#perfumemurahmalaysia
#trustedseller
#pocketperfume #purseperfumemalaysia

0💬

Perfume Tester Ori.
Pre-order / Ready Stock
❤️Wangian original dan kualitinya lebih baik dari Perfume Grade dan kurang sedikit dari original perfume. Sesetengah botol perfume akan ada tulisan TESTER NOT FOR SALE.
Jangan keliru ya guys 😉
#sayajualpocketperfume #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumegrade #perfume20ml #perfumemurahmalaysia #perfumeforhim #perfumeforher #perfumeoriginaltester #perfumeoriginaltestermalaysia #perumeoriginalmurah #COD #Bangi #KL #Nilai #JB #sayajualbrooch #sayajualmurah #sayajualbabybrooch #broochmurah #broochcantik #broochtudungmurah

0💬

DEEPAVALI SPECIAL SALE‼️‼️‼️
DEEPAVALI SPECIAL SALE‼️‼️‼️
.
Dapatkan segera perfume original uolsz!
Stock kami hanya original imported Singapore sahaja!
Very long lasting!
Boleh refer customer review rajin scroll sikit!
Biasanya hingga 8 jam la normal body wear!
Bergantung aktiviti harian dan tindak balas badan!
.
Strictly this is NOT GRED AAA Perfumes!
Strictly this is not DUBAI DUTY FREE Perfumes!
It just Authentic Original from Singapore!
.
Tidak jumpa gamba perfume idaman hati?
WHATSAPP GAMBAR perfume terus pada admin
InsyaAllah kami ada stock sebab kami x sempat nak update satu per satu model perfume!
Ada 500++ jenis perfume di store kami!
.
PRICE?
.
NORMAL RM179 - RM249 PER BOTTLE
.
PROMO RM89 EXCLUDE POST
PROMO RM89 EXCLUDE POST
PROMO RM89 EXCLUDE POST
.
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
.
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
.
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
.
MINIATURE SET RM100
.
How to order?
.
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
.
Strictly for SERIOUS BUYER only
Thank you so much ❤️😁💋👍
.
.
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
.
#sayajualperfume #perfumeorimalaysia #perfumeori #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumeorimurah #sayajualminyakwangi #minyakwangiori #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #malaysiaperfume #malaysiaoriperfume #malaysiaori

0💬

Elliadore Deepavali sales bermula dari 18 Oktober hingga 30 Oktober.
.
Beli salah 1 antara 6 koleksi liberation series 20ml
(Libra/Be/Rare/Ti/Obsession/Night) dengan harga
💰 RM68 sahaja
🎉 FREE postage
🎉 FREE liberation series 3 in 1 (3 x 5ml)
(boleh pilih 1 set antara 3 koleksi ni samada sporty/passion/classic)
📮 semua stok akan di pos oleh hq
.
Wowww!! JIMAT RM46 😱😍
Harga asal 👉 RM68 + RM38 + RM8 postage = RM114
.
.
Whatsapp je laju-laju untuk order 😘 💕
.
"Ask, Book, Pay, Get"
Stokis Elliadore Gombak
💋018 3260215💋
💋018 3260215💋
💋018 3260215💋
.
#elliadore #ElliadorePerfume #elliadorefamily #fiorebyelliadore #vailabyelliadore #JuliabyElliadore #PrincessCollection #ElliadoreFeedback #AdoreWhileItLasts #StokisElliadoreGombak #perfumemurahmalaysia #minyakwangimurah #perfumemurah #minyakwangiori #perfumeori #minyakwangimalaysia #minyakwangionline #perfumeonline #perfumeartis #perfumelovers #gombak #uia #uiagombak #dexandra #dexandraperfume #fattahamin #ctdk #titiancinta

0💬

Elliadore Deepavali sales bermula dari 18 Oktober hingga 30 Oktober.
.
Beli salah 1 antara 6 koleksi liberation series 20ml
(Libra/Be/Rare/Ti/Obsession/Night) dengan harga
💰 RM68 sahaja
🎉 FREE postage
🎉 FREE liberation series 3 in 1 (3 x 5ml)
(boleh pilih 1 set antara 3 koleksi ni samada sporty/passion/classic)
📮 semua stok akan di pos oleh hq
.
Wowww!! JIMAT RM46 😱😍
Harga asal 👉 RM68 + RM38 + RM8 postage = RM114
.
.
Whatsapp je laju-laju untuk order 😘 💕
.
"Ask, Book, Pay, Get"
Stokis Elliadore Gombak
💋018 3260215💋
💋018 3260215💋
💋018 3260215💋
.
#elliadore #ElliadorePerfume #elliadorefamily #fiorebyelliadore #vailabyelliadore #JuliabyElliadore #PrincessCollection #ElliadoreFeedback #AdoreWhileItLasts #StokisElliadoreGombak #perfumemurahmalaysia #minyakwangimurah #perfumemurah #minyakwangiori #perfumeori #minyakwangimalaysia #minyakwangionline #perfumeonline #perfumeartis #perfumelovers #gombak #uia #uiagombak #dexandra #dexandraperfume #fattahamin #ctdk #titiancinta

0💬

Elliadore Deepavali sales bermula dari 18 Oktober hingga 30 Oktober.
.
Beli salah 1 antara 6 koleksi liberation series 20ml
(Libra/Be/Rare/Ti/Obsession/Night) dengan harga
💰 RM68 sahaja
🎉 FREE postage
🎉 FREE liberation series 3 in 1 (3 x 5ml)
(boleh pilih 1 set antara 3 koleksi ni samada sporty/passion/classic)
📮 semua stok akan di pos oleh hq
.
Wowww!! JIMAT RM46 😱😍
Harga asal 👉 RM68 + RM38 + RM8 postage = RM114
.
.
Whatsapp je laju-laju untuk order 😘 💕
.
"Ask, Book, Pay, Get"
Stokis Elliadore Gombak
💋018 3260215💋
💋018 3260215💋
💋018 3260215💋
.
#elliadore #ElliadorePerfume #elliadorefamily #fiorebyelliadore #vailabyelliadore #JuliabyElliadore #PrincessCollection #ElliadoreFeedback #AdoreWhileItLasts #StokisElliadoreGombak #perfumemurahmalaysia #minyakwangimurah #perfumemurah #minyakwangiori #perfumeori #minyakwangimalaysia #minyakwangionline #perfumeonline #perfumeartis #perfumelovers #gombak #uia #uiagombak #dexandra #dexandraperfume #fattahamin #ctdk #titiancinta

0💬

Ready stock!

86 jenama terkemuka dunia

36 jenama niche fragrance yang berharga ribuan ringgit

Mesti korang nk kelainan dari segi bau kan? Nak yang something special?

Niche fragrance inspired by Le'Meilleur Fragrances jawapannya!

Khidmat nasihat berkenaan perfume juga disediakan secara percuma!

Whatsapp 013 360 9890
Whatsapp 013 360 9890
Whatsapp 013 360 9890

#lemeilleur
#lemeilleurfragrance
#lemeilleurfragrances
#sayajualperfume
#perfumemurah
#perfumemurahmalaysia
#perfumemalaysia
#minyakwangi
#minyakwangimurah
#nichefragrance
#sayajual
#sayajualminyakwangi

0💬

Perfume Original Tester
Harga : RM170 (boleh nego lagi boh)
Postage : +RM5(SM) +RM10(SS)
‼ORIGINAL TESTER PERFUME 💯% original seperti perfume retail yang di jual di shopping mall atau supermarket tapi keistimewaan Tester Perfume ni adalah kandungan pati perfume jauh lebih tinggi dan lebih tahan lama berbanding perfume retail biasa..Tester perfume biasa di gunakan sebagai sample/tester untuk pelanggan mencuba sendiri bau setiap jenama perfume.. Kami tidak menjual Inspired, Copy atau Gred Perfume, kami hanya menjual ORIGINAL sahaja tapi dengan harga yang jauh lebih jimat dan murah.. Jadi mengapa berbelanja lebih kalau anda boleh buat pilihan yang lebih tepat kan..Nak tahu macam mana ?? Cepat whatsapp kami sekarang ‼ Stock setiap jenama perfume adalah sangat limited ‼
*harga postage mengikut berat kandungan perfume 🤗
#Stargazerfragance #beauty #health #beautyandhealth #letscantikwangisentiasa
#bazaarpaknil #perfumemurahmalaysia #perfume #perfumebrandedmurah #originaltesterperfume

0💬

PALING LAKU KERAS
repeat order 😱
yang ini pon dah berpunya. 😬
Apa tunggu lagi, meh la order dengan kami.
Mari kita berwangi-wangian dengan harga yang berpatutan.
1 box- Rm12.00
2 dan lebih- Rm10.00 😍😍😍
#sayajualpocketperfume #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumegrade #perfume20ml #perfumemurahmalaysia #perfumeforhim #perfumeforher #perfumeoriginaltester #perfumeoriginaltestermalaysia #perumeoriginalmurah #COD #Bangi #KL #Nilai #JB #sayajualbrooch #sayajualmurah #sayajualbabybrooch #broochmurah #broochcantik #broochtudungmurah

0💬

Here we go gaiss! Perfume wanita. Perempuan mana je yang tak suka perfume kan? Kalau boleh duk umah pun nak wangi2.. Self-confidence gitu. .
Mana kakak2 adik2 yg kerja kilang ke atau keje outdoor boleh try inspired perfume ni sbb bau nya yg long lasting. Seriously tak tipu. .
Kalau korang tak sure nak pilih perfume yg mana, jgn malu2 DM je or wassap. Sis akan suggest perfume ikut kemahuan korang sama ada nak yg fresh, bau manis, bau bunga mcm2 lg.. .
Jadi apa lagi, try dulu baru tahu~ .
Whatsapp now now now 📲 018 7848416
.
#perfumeinspired #perfumemurahmalaysia #perfumemurah #perfumecollection #perfumeinspiredmalaysia #perfumemalaysia #sayajualperfume #perfumebajet #syakiaz #syakiaz.co #perfumewanitamurah #perfumeforhermalaysia

1💬

ORIGINAL PURSE PERFUME | 1 for RM 18 | 3 for RM 40 | 10 for RM100 | exclude postage | 20 ml
🔥 Buy 1 for RM18 🔥
🔥 Buy 3 For RM40 🔥
🔥 Buy 10 For RM100 🔥
----------------------------------------------------------
For Her
🌸 My Burberry
.
Setiap pembelian ;
✅ FREE GIFT
❌ Exclude postage
.
Info tentang Purse Perfume:
1) Original perfume bukan inspired / bukan Gred AAA
2) Perfume yang direpack dari Original Perfume
3) Senang bawak travel (20ml)
4) Bau tahan lama (mengikut kesesuaian kulit & persekitaran)
5) Terdapat lebih 140 jenis perfume
.
📱 Whatsapp 📱 0132267205 (zura)
.
---------------------------------------------------------
#purseperfume #pocketperfume #perfumemurah #minyakwangimurah #sayajualperfume #perfumemalaysia #perfume #purseperfumemalaysia #perfumemurahmalaysia #minyakwangi #minyakwangimurahmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilperfume #sayajualmurah #sayajualperfume #visitmyig #sayajual #purseperfumemalaysia #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #purseperfume #miniperfume #sayajualonline #sayajualonlinemurah #wholesalemalaysia #wholesalemurah #borongmalaysia #borong #fattzura #lofattah #doayangbaikbaik #titiancinta #awaksukasayatak

2💬

HARUMAN LUQMAN PEK EKSLUSIF 4IN1
.
RM24sm RM28ss
.
📲01133675688
📬sm rm8 ss rm12
#perfumemurahmalaysia #sayajualperfumeoriginal #sayajualperfume #harumanluqmanmurah #harumanluqmanborong #harumanluqmanpahang

0💬

LQ peak kombo
Sesuai dijadikan hadiah untuk orang yang teristimewa💞
LEBIH JIMAT!!
EDISI TERHAD!!
.
Rm58 sm/ rm66 ss
📲01133675688
📬sm rm8 ss rm12
#perfumemurah #perfumemurahmalaysia #harumanluqman #lq #sayajualperfume #perfumemalaysia

0💬

.
GUESS SEDUCTIVE HOMME
.
EDT (FOR HIM) 100ML
.
ORIGINAL NEW IN BOX PERFUME
(SEAL BOX)
.
☝STRICTLY !!!
❌NO REJECTED
❌NO GRED
❌NO DUBAI
❌NO 1:1 COPY !!!!!...
✔- BUT, ABSOLUTELY 💯% ORIGINAL -
.
RM130 INC POSTAGE
( ***market price rm4++ )
.
*PROMO WHILE STOCK LAST ONLY*
. .
===========================
Call,sms&whatsapp 012-9211972
===========================
:

#perfumehalal #perfumeoriginal #perfumewanita #perfume #perfumeori #perfumemurah #perfumemalaysia #perfume5a #perfumewangi #perfumelelaki #perfumeonline #perfumeborong #perfumebranded #perfumeberry #perfumeforsale #perfumeorimurah #perfumemurahmalaysia #perfumeoriginalmurah #perfumetahanlama #perfumemurahori #perfumeoriginalmalaysia #perfumetesteroriginal #perfumeoriginaltester #perfumetestermalaysia #perfumemalaysiamurah #minyakwangimurah #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangioriginal #pontian

0💬

.
LANVIN ECLAT D'ARPEGE
.
EDP (100ML) FOR HER
.
ORIGINAL NEW IN BOX PERFUME
(SEAL BOX)
.
☝STRICTLY !!!
❌NO REJECTED
❌NO GRED
❌NO DUBAI
❌NO 1:1 COPY !!!!!...
✔- BUT, ABSOLUTELY 💯100% ORIGINAL -
.
RM150 INC POSTAGE
( ***market price rm4++ )
.
*PROMO WHILE STOCK LAST ONLY*
. .
===========================
Call,sms&whatsapp 012-9211972
===========================
:
#perfumehalal #perfumeoriginal #perfumewanita #perfume #perfumeori #perfumemurah #perfumemalaysia #perfume5a #perfumewangi #perfumelelaki #perfumeonline #perfumeborong #perfumebranded #perfumeberry #perfumeforsale #perfumeorimurah #perfumemurahmalaysia #perfumeoriginalmurah #perfumetahanlama #perfumemurahori #perfumeoriginalmalaysia #perfumetesteroriginal #perfumeoriginaltester #perfumetestermalaysia #perfumemalaysiamurah #minyakwangimurah #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangioriginal #pontian

0💬