#perfumeori

versace bright crystal 💎 .no.5 inspired perfume versace antara wangian yang paling dicari2 oleh ramai ladies 💎.aroma perfume ni sngat gorgeous,soft and pleasant.💎tone wangian light and easy 💎.aroma yang sangat tenang as crystal water tapi tetap menyerlah kan aura elegant,classy,feminine,happy and romantic 💎.main accord:floral,aquatic,fresh,woody,citrus..antara wangian yang sesuai dipakai from youth to middle age woman.💎A very safe scent for office wear.
#haiqalperfume
#perfummini
#perfume
#perfumeori
#perfumemalaysia
#patifromparis
#perfumebranded
#perfumeluxury
#malaysia
#marketing
#bangi

0💬

WANGIAN BOLEH DIMILIKI SEKARANG!!! . .
Saya suka wangian Auoliya❤❤❤
. . .
Sebelum ni memang xleh pakai apa2 minyak wangi, asal pakai je pening and sakit kepala.. alhamdulillah... serasi dengan auoliya, pakai semalam tido dan duk dlm keta tak pening... .. . . . .
Nak try auoliya purfume?
Klik je www.wasap.my/601131583654
. . .
#auoliyapurfume
#7hari7wangian
#purfumes
#wangiworld
#parfumes
#instashopmalaysia
#instashop
#perfumes
#perfumecollection
#perfumeoriginal
#perfumeori
#minyakwangi
#minyakwangioriginal
#minyakwangimalaysia
#minyakwangiori
#nakwangi
#perfumeoil
#sekalicalitwangiiii
#solidperfume
#inspiredperfume
#doorgift
#hantarankahwin
#purseperfume
#wangiviral
#richest

0💬

May the brightness of Diwali lights and the festive aroma last all through the year!
A very Happy Diwali from Zephyr.

1💬

WANGIAN BOLEH DIMILIKI SEKARANG!!! Saya suka wangian Auoliya❤❤❤
. .
Sebelum ni memang xleh pakai apa2 minyak wangi, asal pakai je pening and sakit kepala.. alhamdulillah... serasi dengan auoliya, pakai semalam tido dan duk dlm keta tak pening... . . . .
Nak try auoliya purfume?
Klik je www.wasap.my/601131583654
. .
#auoliyapurfume
#7hari7wangian
#purfumes
#parfumenak
#parfumes
#perfum
#perfume
#perfumes
#perfumecollection
#perfumeoriginal
#perfumeori
#minyakwangi
#minyakwangioriginal
#minyakwangimalaysia
#minyakwangiori
#minyakwangimurah
#perfumeoil

0💬

Saya suka ADMIRE & DREAM
. .
Sebelum ni memang xleh pakai apa2 minyak wangi, asal pakai je pening and sakit kepala.. alhamdulillah... serasi dengan auoliya, pakai semalam tido dan duk dlm keta tak pening... . .
Nak try auoliya purfume?
Klik je www.wasap.my/601131583654
. .
#auoliyapurfume
#7hari7wangian
#purfumes
#parfumenak
#parfumes
#perfum
#perfume
#perfumes
#perfumecollection
#perfumeoriginal
#perfumeori
#minyakwangi
#minyakwangioriginal
#minyakwangimalaysia
#minyakwangiori
#minyakwangimurah
#perfumeoil

0💬

PROMOSI TESTER UNIT TERHAD!!
ORIGINAL TESTER (refer barcode dan kotak) JUALAN PROMOSI DEEPAVALI & PENGHABISAN STOCK
.
BETUL2 BUKAN KAKI KENCING MACAM BOY IMAN!! 😁
.
🔥Flowerbomb by VIKTOR&ROLF
.
TESTER perfume CLEARANCE SALE !!! Hanya RM135-RM189 sahaja. Lebih 150 jenis perfume!!
.
Stock sangat terhad dan hanya 2-3 botol sahaja setiap jenis perfume. ada yang dah SOLD OUT. kalau dah tak ada takyah nak nangis dlm almari 😂
.
Tak percaya ? Harga je mcam BOY IMAN, tapi realiti nya ada tau ORIGINAL TESTER (US,UK,FRANCE,ITALY)
.
#sethantaran #perfumebranded #perfumeori #perfumeoriginal #perfumewanita #perfumelelaki #perfumewomen #perfumemen #perfumewangi #perfumesale #perfumemalaysia #perfumehantaran #perfumeshop #cataleeyaperfume #scantaxxperfume #originalperfumemurah #oritesterperfume #testerperfume #originalperfume #perfumeone #perfumeph #perfumelover #originaltesterperfume #perfumeonline #perfumetester #perfumetestermalaysia #perfumetestermurah

0💬

PROMOSI TESTER UNIT TERHAD!!
ORIGINAL TESTER (refer barcode dan kotak) JUALAN PROMOSI DEEPAVALI & PENGHABISAN STOCK
.
BETUL2 BUKAN KAKI KENCING MACAM BOY IMAN!! 😁
.
🔥CH Men Prive by CAROLINA HERRERA
.
TESTER perfume CLEARANCE SALE !!! Hanya RM135-RM189 sahaja. Lebih 150 jenis perfume!!
.
Stock sangat terhad dan hanya 2-3 botol sahaja setiap jenis perfume. ada yang dah SOLD OUT. kalau dah tak ada takyah nak nangis dlm almari 😂
.
Tak percaya ? Harga je mcam BOY IMAN, tapi realiti nya ada tau ORIGINAL TESTER (US,UK,FRANCE,ITALY)
.
#sethantaran #perfumebranded #perfumeori #perfumeoriginal #perfumewanita #perfumelelaki #perfumewomen #perfumemen #perfumewangi #perfumesale #perfumemalaysia #perfumehantaran #perfumeshop #cataleeyaperfume #scantaxxperfume #originalperfumemurah #oritesterperfume #testerperfume #originalperfume #perfumeone #perfumeph #perfumelover #originaltesterperfume #perfumeonline #perfumetester #perfumetestermalaysia #perfumetestermurah

0💬

PROMOSI TESTER UNIT TERHAD!!
ORIGINAL TESTER (refer barcode dan kotak) JUALAN PROMOSI DEEPAVALI & PENGHABISAN STOCK
.
BETUL2 BUKAN KAKI KENCING MACAM BOY IMAN!! 😁
.
🔥Angel by THIERRY MUGLER
.
TESTER perfume CLEARANCE SALE !!! Hanya RM135-RM189 sahaja. Lebih 150 jenis perfume!!
.
Stock sangat terhad dan hanya 2-3 botol sahaja setiap jenis perfume. ada yang dah SOLD OUT. kalau dah tak ada takyah nak nangis dlm almari 😂
.
Tak percaya ? Harga je mcam BOY IMAN, tapi realiti nya ada tau ORIGINAL TESTER (US,UK,FRANCE,ITALY)
.
#sethantaran #perfumebranded #perfumeori #perfumeoriginal #perfumewanita #perfumelelaki #perfumewomen #perfumemen #perfumewangi #perfumesale #perfumemalaysia #perfumehantaran #perfumeshop #cataleeyaperfume #scantaxxperfume #originalperfumemurah #oritesterperfume #testerperfume #originalperfume #perfumeone #perfumeph #perfumelover #originaltesterperfume #perfumeonline #perfumetester #perfumetestermalaysia #perfumetestermurah

0💬

AQVA POUR HOMME BY BVLGARI
100ML
RM150
FREE POSTAGE
ORIGINAL REJECT PERFUME
WHATSAPP 013.570.34.24
-
-
Admin nak bomm lagi wall korang 💣💣💣💣kali Ini admin nak bom sungguh sungguh kerana wangian yang admin bawa kan ni memang sedappp 😋😋🍀AQVA POUR HOMME🍀Wangian untuk jejaka Malaya yang cintakan fesyen.👞💼Kerana aroma aqva ini sungguh akuatik dan aromatik.Dengan memberi tenaga dan penyegaran tenaga manusia dengan nota marinnya,tidak hairanlah jejaka malaya menyukai dan mudah terpesona dengan wangian dari BVLGARI ini 💕Hadir dari nota rumpai laut Posidonia Oceanica menjadikan asasnya sangat maskulin apabila bergabung dengan ambar mineral dan nota berkayu.✋🏻Jejaka Malaya diluar sana admin harap korang nampak tangan admin,serta bayangkan tangan admin tengah melambai lambai kepada korang.Dengan harapan marilah membawa saya pulang‼️🤣
-
-
#sayajualperfume #sayajual #originalrejectperfumes #perfumeori #penang #telukkumbar

1💬

OLYMPEA BY PACO RABANNE
80ML
RM150
FREE POSTAGE
ORIGINAL REJECT PERFUME
WHATSAPP 013.570.34.24
-
-
Ogos 2015,rumah minyak wangi Paco Rabbane telah melancarkan aroma feminin di bawah nama 🎙OLYMPEA🎙.Olympea mewakili keseronokan selepas terhasilnya Invictus edisi lelaki pada tahun 2013⏰yang diilhamkan oleh semangat atletik,persaingan dan kemenangan 🏅.Konsep dan idea asal daripada dewi Yunani moden dan membangkitkan kekuatan,dinamisme dan penaklukan.⏳Botol berbentuk seperti mahkota laurel yang direka oleh Marc Ange (admin resarch) yek.Haruman olympea ini jarang jarang boleh mendarat kt Malaysia nih,Korang Nak cuba kena WhatsApp admin yek.☎️Semua detail ada kat atas 👆🏻 okehh.Jom mewangi ‼️
-
-
#telukkumbar #penang #perfumeori #originalrejectperfumes #sayajual #minyakwangiori

1💬

:
Market Price: RM420++
OUR PRICE : RM250
(Sign Up with us for more MASSIVE DISCOUNT!)
.
Women: Coach Love by Coach EDP 100ml
.
Type: New Unused Tester unit
.
Description: "This emotional composition introduces irresistible chic notes offering a bunch of shades. Top notes provide dewy floral petals intertwining with lush greenery. Floral-green romance is surrounded with soft woody notes and delicately sweetened with caramel. Leathery musk adds unforgettable aromas that together with all ingredients of the new composition transfer the exciting feeling of falling in love.!"
.
======================
Contact Details:-
Whatsapp:
018-299-7345/018-792-0940
Wechat_ID:
Scentspot
======================
.
POS: Malaysia
COD: BANGI
.
(#)feedbackscentspot to review feedbacks!
.
#malaypretty #vscomalaysia #malaysiaigers #perfumes #perfumemalaysia #perfumeori #perfumemurah #perfumeoriginal #perfumetester #perfumeborong #perfumetahanlama #sayajualbarangbaby #sayajualbaranganbayi #sayajualbajubaby #sayajualbegtangan #sayajualcosmetics #sayajualemas #sayajualhandbag #sayajualiphone #sayajualjubah #sayajualjam #sayajualkosmetik #sayajualperfume #sayajualperfumeusa #sayajualperfumeori #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeoriginal
#scentspot #scentoftheday

0💬

Flowery & Fruity 😍
.
Givenchy Play utk perempuan ni kompen mmg senang dpt pujian sbb bau sweet & fresh + a lil bit spicy. Worth a try 👍
.
Price is RM 1xx only! Whatsapp to 017-3091629
.
100% money back guarantee 😊 #sym #symperfume #sym #symperfume #perfumemurah #perfumeori #perfumeoriginal #perfumemurahmalaysia #perfumemalaysia #colognemalaysia #colognemurah #hantarankahwin #minyakwangi #minyakwangimurah #originalperfume #originalperfumemalaysia
#trustedseller #minyakwangi #perfumehantaran #perfumehantaranmurah #orirejectedperfume #oriperfume #sayajual #sayajualminyakwangi

0💬