#perfumeori

Y.E.S 2017

15 DEC 2017 TO 15 JAN 2018.

All perfume price RM10 ONLY (excluding postage)!!!! 😱😱😱 Wohooo!! NO MINIMUM ORDER.

Place your order NOW NOW NOW!!! CLICK WHATSAPP LINK ON BIO TO ORDER ☝️☝️ .
CLICK WHATSAPP LINK ON BIO TO ORDER ☝️☝️ .
CLICK WHATSAPP LINK ON BIO TO ORDER ☝️☝️ . .

#sayajual #sayajualperfume #perfumemurah #perfumeori #perfumepursespray #pocketperfume #sprayperfume #originalperfume #purseperfumemurah #purseperfumemalaysia #bazaarpaknil #lokalah #sapotlokal #bajukoreamurah

0💬

Y.E.S 2017

15 DEC 2017 TO 15 JAN 2018.

All perfume price RM10 ONLY (excluding postage)!!!! 😱😱😱 Wohooo!! NO MINIMUM ORDER.

Place your order NOW NOW NOW!!! CLICK WHATSAPP LINK ON BIO TO ORDER ☝️☝️ .
CLICK WHATSAPP LINK ON BIO TO ORDER ☝️☝️ .
CLICK WHATSAPP LINK ON BIO TO ORDER ☝️☝️ . .

#sayajual #sayajualperfume #perfumemurah #perfumeori #perfumepursespray #pocketperfume #sprayperfume #originalperfume #purseperfumemurah #purseperfumemalaysia #bazaarpaknil #lokalah #sapotlokal #bajukoreamurah

0💬

Y.E.S 2017

15 DEC 2017 TO 15 JAN 2018.

All perfume price RM10 ONLY (excluding postage)!!!! 😱😱😱 Wohooo!! NO MINIMUM ORDER.

Place your order NOW NOW NOW!!! CLICK WHATSAPP LINK ON BIO TO ORDER ☝️☝️ .
CLICK WHATSAPP LINK ON BIO TO ORDER ☝️☝️ .
CLICK WHATSAPP LINK ON BIO TO ORDER ☝️☝️ . .

#sayajual #sayajualperfume #perfumemurah #perfumeori #perfumepursespray #pocketperfume #sprayperfume #originalperfume #purseperfumemurah #purseperfumemalaysia #bazaarpaknil #lokalah #sapotlokal #bajukoreamurah

1💬

Loading...

JOM TRY PURSE PERFUME SEBELUM BELI PERFUME SAIZ BESAR.... MEMANG BERBALOI!!!! HARGA MURAH, KUALITI TERBAIK!!! NAK BUAT HADIAH UTK YG TERSAYANG PUN BOLEH!! .

IN STOCK!!!! Angel Eau de Toilette Mugler for HER ♀ .

Thierry Mugler presents Angel Eau de Toilette in 2011, the new, modern version of the famous original Angel from 1992. .

The composition is described as an oriental - gourmand - powdery, developing in "waves" as a “whirlwind of desires”. The fragrance opens with heavenly fresh wave of bergamot and pink pepper, which is slowly replaced by delightful wave of praline and dewy red fruits. Voluptuous wave brings notes of patchouli, cedar wood, vanilla and white musk. .

Eau de Toilette (EDT) | 20ml .

PRICE: RM19 ONLY (excluding postage) . . . ☎️CLICK WHATSAPP LINK ON BIO NOW TO ORDER ☝️☝️
☎️CLICK WHATSAPP LINK ON BIO NOW TO ORDER ☝️☝️
☎️CLICK WHATSAPP LINK ON BIO NOW TO ORDER ☝️☝️ . .

#sayajual #sayajualperfume #perfumemurah #perfumeori #perfumepursespray #pocketperfume #sprayperfume #originalperfume #purseperfumemurah #purseperfumemalaysia #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal

2💬

JOM TRY PURSE PERFUME SEBELUM BELI PERFUME SAIZ BESAR.... MEMANG BERBALOI!!!! HARGA MURAH, KUALITI TERBAIK!!! NAK BUAT HADIAH UTK YG TERSAYANG PUN BOLEH!! .

IN STOCK!!!! Angel Eau de Toilette Mugler for HER ♀ .

Thierry Mugler presents Angel Eau de Toilette in 2011, the new, modern version of the famous original Angel from 1992. .

The composition is described as an oriental - gourmand - powdery, developing in "waves" as a “whirlwind of desires”. The fragrance opens with heavenly fresh wave of bergamot and pink pepper, which is slowly replaced by delightful wave of praline and dewy red fruits. Voluptuous wave brings notes of patchouli, cedar wood, vanilla and white musk. .

Eau de Toilette (EDT) | 20ml .

PRICE: RM19 ONLY (excluding postage) . . . ☎️CLICK WHATSAPP LINK ON BIO NOW TO ORDER ☝️☝️
☎️CLICK WHATSAPP LINK ON BIO NOW TO ORDER ☝️☝️
☎️CLICK WHATSAPP LINK ON BIO NOW TO ORDER ☝️☝️ . .

#sayajual #sayajualperfume #perfumemurah #perfumeori #perfumepursespray #pocketperfume #sprayperfume #originalperfume #purseperfumemurah #purseperfumemalaysia #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal

3💬

JOM TRY PURSE PERFUME SEBELUM BELI PERFUME SAIZ BESAR.... MEMANG BERBALOI!!!! HARGA MURAH, KUALITI TERBAIK!!! NAK BUAT HADIAH UTK YG TERSAYANG PUN BOLEH!! .

IN STOCK!!!! Angel Eau de Toilette Mugler for HER ♀ .

Thierry Mugler presents Angel Eau de Toilette in 2011, the new, modern version of the famous original Angel from 1992. .

The composition is described as an oriental - gourmand - powdery, developing in "waves" as a “whirlwind of desires”. The fragrance opens with heavenly fresh wave of bergamot and pink pepper, which is slowly replaced by delightful wave of praline and dewy red fruits. Voluptuous wave brings notes of patchouli, cedar wood, vanilla and white musk. .

Eau de Toilette (EDT) | 20ml .

PRICE: RM19 ONLY (excluding postage) . . . ☎️CLICK WHATSAPP LINK ON BIO NOW TO ORDER ☝️☝️
☎️CLICK WHATSAPP LINK ON BIO NOW TO ORDER ☝️☝️
☎️CLICK WHATSAPP LINK ON BIO NOW TO ORDER ☝️☝️ . .

#sayajual #sayajualperfume #perfumemurah #perfumeori #perfumepursespray #pocketperfume #sprayperfume #originalperfume #purseperfumemurah #purseperfumemalaysia #bazarpaknil #lokalah #sapotlokal

2💬

Loading...

HEIRESS BY PARIS HILTON
100ML
RM150
FREE POSTAGE
ORIGINAL REJECT PERFUME
WHATSAPP 0135703424✍🏻
-
-
☄️HEIRESS☄️adalah wangian paling laris jenama 🌸PARIS HILTON🌸.wangian ini seperti gula-gula getah dan gula-gula yang sangat manis🍭🍭kebanyakkan wanita 💃🏻cantik yang sukakan haruman Paris Hilton ini adalah seorang yang happy go lucky💃🏻dan sweet 😆...tengok botol sahaja pun dah menarik‼️...nak manis-manis macam semut 🐜 calling calling yekk.ambk 📸 dan WhatsApp...tak paksa,cuma untuk yang sukakan 🍭🍭sahaja 😆
-
-
#originalrejectperfume #perfumeori #sayajual #perfumemurah

0💬

DUNHILL DESIRE BLUE FOR MAN

Long lasting.... 100 ml 100% original

For men💯originaL (EDT)
MYR 180

100%original dan terbaik dari perfumeglow.... Dunhill desire blue jenama yang tidak asing dalam dunia perfume.
Wagian lembut penuh berinspirasi
Pasti mempersonakan.

#perfumelelaki
#perfumemurahmalaysia
#perfumeoriginal
#dunhill
#perfumeori

Berminat boleh pm atau wasap teman
019-4978303

0💬

YEAR END SALE ‼️‼️‼️
YEAR END SALE‼️‼️‼️
YEAR END SALE ‼️‼️‼️
.
Dapatkan segera perfume original uolsz!
Stock kami hanya original imported Singapore sahaja!
Very long lasting!
Boleh refer customer review rajin scroll sikit!
Biasanya hingga 8 jam la normal body wear!
Bergantung aktiviti harian dan tindak balas badan!
.
Strictly this is NOT GRED AAA Perfumes!
Strictly this is not DUBAI DUTY FREE Perfumes!
It just Authentic Original from Singapore!
.
Tidak jumpa gamba perfume idaman hati?
WHATSAPP GAMBAR perfume terus pada admin
InsyaAllah kami ada stock sebab kami x sempat nak update satu per satu model perfume!
Ada 500++ jenis perfume di store kami!
.
PRICE?
.
NORMAL RM179 - RM249 PER BOTTLE
.
PROMO RM89 EXCLUDE POST
PROMO RM89 EXCLUDE POST
PROMO RM89 EXCLUDE POST
.
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
.
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
.
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
.
MINIATURE SET RM119
.
How to order?
.
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
.
Strictly for SERIOUS BUYER only
Thank you so much ❤️😁💋👍
.
.
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
.
#sayajualperfume #perfumeorimalaysia #perfumeori #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumeorimurah #sayajualminyakwangi #minyakwangiori #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #malaysiaperfume #malaysiaoriperfume #malaysiaori

0💬

Loading...

#maogydelivery tadi.. 😊
#thankyoucustomermaogy #ALHAMDULILLAH
Beli byk utk dri sndri dijadikan koleksi, boleh bertukar wangian bersilih ganti, #gituuu 😉 tp yg paling istimewa khas utk cinta hati, kekasih dunia akhirat tidak dilupakan itu pasti, barulah bertambah berkat duit bonus yg dapat nanti, betul x Dik @akmalbsa hihihiii.. 😁😁 ➡️#Mak
Terima kasih byk2 Dik sbb ko sudi support akk jiran kau ni... #orangkampungden ni #nogori
Semoga murah rezeki ko dik 😊
_________________________________________________
#MaOgyWangiCollections #originalbrandedperfume #originalperfume #perfumeoriginal #perfumeori #miniatureperfume #perfumemini #miniperfume #originalminiature #originalminiatureperfumemalaysia #100percentoriginal #perfumelovers #perfumecollector #miniatureperfumecollection #minicollection #minyakwangi #minyakwangioriginal #koleksiminyakwangi #travelsprayperfume
💯 ORIGINAL & AUTHENTIC PERFUME
#strictlynofakesperfumehere ⛔️No Fake ⛔️No Inspired ⛔️No AAA ⛔️No Original Reject

0💬

YEAR END SALE ‼️‼️‼️
YEAR END SALE‼️‼️‼️
YEAR END SALE ‼️‼️‼️
.
Dapatkan segera perfume original uolsz!
Stock kami hanya original imported Singapore sahaja!
Very long lasting!
Boleh refer customer review rajin scroll sikit!
Biasanya hingga 8 jam la normal body wear!
Bergantung aktiviti harian dan tindak balas badan!
.
Strictly this is NOT GRED AAA Perfumes!
Strictly this is not DUBAI DUTY FREE Perfumes!
It just Authentic Original from Singapore!
.
Tidak jumpa gamba perfume idaman hati?
WHATSAPP GAMBAR perfume terus pada admin
InsyaAllah kami ada stock sebab kami x sempat nak update satu per satu model perfume!
Ada 500++ jenis perfume di store kami!
.
PRICE?
.
NORMAL RM179 - RM249 PER BOTTLE
.
PROMO RM89 EXCLUDE POST
PROMO RM89 EXCLUDE POST
PROMO RM89 EXCLUDE POST
.
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
.
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
.
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
.
MINIATURE SET RM119
.
How to order?
.
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
.
Strictly for SERIOUS BUYER only
Thank you so much ❤️😁💋👍
.
.
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
.
#sayajualperfume #perfumeorimalaysia #perfumeori #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumeorimurah #sayajualminyakwangi #minyakwangiori #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #malaysiaperfume #malaysiaoriperfume #malaysiaori

0💬

Come and grab your favourite Perfume brands now in our outlet @berjayatimessquarekl and @nusentral .
Christmas Sales up to 50% off & Buy 1 get 1 Free RM100 below item. T&C

1💬

Loading...

OLYMPEA BY PACO RABANNE
80ML
RM150
FREE POSTAGE
ORIGINAL REJECT PERFUME
WHATSAPP 013.570.34.24
-
-
Ogos 2015,rumah minyak wangi Paco Rabbane telah melancarkan aroma feminin di bawah nama 🎙️OLYMPEA🎙️.Olympea mewakili keseronokan selepas terhasilnya Invictus edisi lelaki pada tahun 2013⏰yang diilhamkan oleh semangat atletik,persaingan dan kemenangan 🏅.Konsep dan idea asal daripada dewi Yunani moden dan membangkitkan kekuatan,dinamisme dan penaklukan.⏳Botol berbentuk seperti mahkota laurel yang direka oleh Marc Ange (admin resarch) yek.Haruman olympea ini jarang jarang boleh mendarat kt Malaysia nih,Korang Nak cuba kena WhatsApp admin yek.☎️Semua detail ada kat atas 👆🏻 okehh.Jom mewangi ‼️
-
-
#telukkumbar #penang #perfumeori #originalrejectperfumes #sayajual #minyakwangiori

1💬

Blue Jeans Masculino Eau deToilette é para ele: um céu claro, um vento quente, um perfume masculino. Ele é o começo de uma perfumada aventura, para homens jovens, vibrantes e livres.

Compras em até 6x sem juros 💳💳 https://mstoreperfumes.com.br/produto/perfume-masculino-versace-blue-jeans-men-edt-75ml/414308

#perfume #perfumemurah #perfumes #perfumeoriginal #perfumemalaysia #perfumeori #perfumelover #perfumer #perfumeshop #fragrance #perfumecollection #eaudeparfum #parfum #prfm #perfumesale #fashion #love #eaudetoilette #versace #versacebluejeans #masculino #natal #christmas

0💬

Hai hai hai semua. Korang selalu pakai perfume bau yang mana? Cuba share dengan sis. Hihi.

Siapa dekat sini tak tau nak hadiah apa untuk someone, sis suggest #perfumebyrosedyanacollection tau. Murah pun murah, tahan lama pun sama, dan yang paling penting boleh bawa solat ye. Gunakan tanpa was-was. Hihi.

Siapa yang berminat nak order ataupun nak survey2 dulu, boleh tekan link pada bio sis ataupun terus whatsapp sis di 0147351022.

Jangan tunggu lama2 nanti wangian yang anda minat habis sis tak tanggung ye.

#perfumemurah #perfumebyrosedyanacollection #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemurahmalaysia #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #perfumeori #inspiredperfume #hadiahmurah #surprisemurah #bazarpaknil #yes2017 #yesmalaysia

1💬

Loading...

Hai hai hai semua. Korang selalu pakai perfume bau yang mana? Cuba share dengan sis. Hihi.

Siapa dekat sini tak tau nak hadiah apa untuk someone, sis suggest #perfumebyrosedyanacollection tau. Murah pun murah, tahan lama pun sama, dan yang paling penting boleh bawa solat ye. Gunakan tanpa was-was. Hihi.

Siapa yang berminat nak order ataupun nak survey2 dulu, boleh tekan link pada bio sis ataupun terus whatsapp sis di 0147351022.

Jangan tunggu lama2 nanti wangian yang anda minat habis sis tak tanggung ye.

#perfumemurah #perfumebyrosedyanacollection #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemurahmalaysia #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #perfumeori #inspiredperfume #hadiahmurah #surprisemurah #bazarpaknil #yes2017 #yesmalaysia

0💬

#Blackout96 bila digabungkan dengan #Blackout529 .
.
.

Fuhhh....Dia punya bau lain macam beb! Memang terbang lah..😍😍😍
.
.

Mahu cuba?
Hubungi Hotline :
📲 017-584 2893 .
.

3💬

Siapa peminat coklat kat sini? Suka dark coklat, coklat susu atau coklat putih? Kalau peminat dark coklat memang untung tau. Sebab nya dark coklat ni ada fungsi untuk cantikkan kulit. Tak percaya?Jom luang masa untuk baca ni sekejap
.
.
 Dark chocolate lebih tinggi nutrisi kerana kandungan konsentrasi antioksidannya. Antioksidan membantu kulit menentang radikal bebas, kerosakan akibat cahaya matahari dan kesan daripada pencemaran alam
.
.
Bila kita makan dark chocolate, ia secara tak langsung merangsang badan untuk melindungi kulit daripada kesan matahari. Ini kerana dark chocolate penuh dengan flavonoids (jenis polyphenols yang kaya dengan khasiat antipenuaan dan antioksidan)
.
.
Ternyata coklat bukan je buatkan diri lebih relax, malah berfungsi sebagai anti oksidan pula kan.
Lepas ni boleh sediakan stok dark coklat ok👍
.
#tipscantikdianz

6💬

Loading...

Mini perfume!! Stock masih ada!!
.
🔥🔥🔥🔥🔥
.
Mini perfume 20ml all item is ready stock guys 😍 murah murah je tak mahal harga mampu milik, jgn malu jgn segan pm admin terus nak order tu jgn tunggu lagi. Rm20 sahaja ‼️
.
Yang dekat area KL boleh COD dan juga Bangi, yang jauh kita boleh post confirm sampai jgn risau. Lekas pm 0173070405 untuk order 💯 #miniperfume #perfumebranded #perfumeori #pocketperfume #jombeliperfume #perfumemurah #esqkl #kualalumpur #onlineshop #fragrance

0💬

ETERNITY NOW BY CALVIN KLEIN
100ML
RM150
FREE POSTAGE
ORIGINAL REJECT PERFUME
WHATSAPP 013.570.34.24
-
Kepada pencinta wangian diluar sana,pernah bau x ✨🌼ETERNITY NOW🌼✨ni?..ok yg tak pernah bau,ni admin Nak huraikan serba sedikit DAN admin tokok tambah sikit untuk enak dibaca.😜Sebelum korang berganjak ke tempat lain,korang kena percaya cakap admin pasal Perfume nih.Dimana bau Perfume ni boleh buat orang ketagih 🌟.Ianya juga dipercayai sangat membuat sis gojesss diluar sana seperti berkilau dan bersinar sinar✨✨bila menggunakan Perfume ini.Korang jangan ingat teman teman korang akan ingat handbag dan kasut baru yang korang pakai tuhhh,diorang cuma akan ingat bau Perfume ni sahaja.Jangan tak percaya kot kot nanti ada yang sangkut dan mula terpaut kat korang bila pakai Perfume nih
Nak tau canggih ke tak selepas kebangkitan (tak bape pasti) selepas 27 tahun,mesti WhatsApp admin cepat cepat,Bkn pe takut lambat xdapat plk 🐢...tak boleh Nak wangi wangi sebelum p kerja 🤣 ehhh!
-
-
#perfumeori #perfumemurah #perfumes #originalrejectperfume #orirejectperfume #telukkumbar #bayanlepas #kedah

0💬

AQVA POUR HOMME BY BVLGARI
100ML
RM150
FREE POSTAGE
ORIGINAL REJECT PERFUME
WHATSAPP 013.570.34.24
-
-
Admin nak bomm lagi wall korang 💣💣💣💣kali Ini admin nak bom sungguh sungguh kerana wangian yang admin bawa kan ni memang sedappp 😋😋🍀AQVA POUR HOMME🍀Wangian untuk jejaka Malaya yang cintakan fesyen.👞💼Kerana aroma aqva ini sungguh akuatik dan aromatik.Dengan memberi tenaga dan penyegaran tenaga manusia dengan nota marinnya,tidak hairanlah jejaka malaya menyukai dan mudah terpesona dengan wangian dari BVLGARI ini 💕Hadir dari nota rumpai laut Posidonia Oceanica menjadikan asasnya sangat maskulin apabila bergabung dengan ambar mineral dan nota berkayu.✋🏻Jejaka Malaya diluar sana admin harap korang nampak tangan admin,serta bayangkan tangan admin tengah melambai lambai kepada korang.Dengan harapan marilah membawa saya pulang‼️🤣
-
-
#sayajualperfume #sayajual #originalrejectperfumes #perfumeori #penang #telukkumbar

0💬

BIAR BETOL NI??? SEMUA NI RM45 JERR?? TAK SANGKA LEPAS..... .
.
Ramai yang tak Sangka De'Xandra clearance sales tinggal sikit! Ada yang nagis bucu Katil bila dapat tahu Gucci Dan bombshell dia dah naik harga😭😭
.
Bukan De'Xandra je naik harga, Gucci ori pon naik DARI Rm470 sebotol kepada Rm520!😭😭😭😭
.
.
Mujur De'Xandra Masih berpatutan. .

Tapi akak ni terkejut Gila sebab dia tak Sangka harga DARI Rm65 kita bagi Discount sampai Rm45 sebotol!
Bukan itu saja, sekarang kak ryn nak bagi ✔️FREE CALENDAR 2018 ( 2 botol ke atas ) ✔️FREE COD ( 3 botol ke atas )

U all tunggu apa lagi?? Jom GRAB!! http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525

http://www.wasap.my/601110150525

#dexandra #PetalingJaya #agentDexandradamansara #Buatsideincome #Parttimejob #pendapatansampingan #millionaire #Fattzura
#dexandraonline #perfume #perfumeori #zerotohero #wangiankehidupan #perfumeMurah #DexandraPetalingJaya #DropshipDiPerlukan #DropshipWanted #dexandradamansara
#Freecod
#kelanajaya
#ttdi
#damansara
#dexandrakayuara
#dexandratropicana
#aradamansara

0💬

Ck euphoria 15ml Edp Spray ❤️
.
Perfume feveret mak mertua 😅. Suka baunya yg strong. Melekat sampai ke lusa. Kategori woody floral 👏👏
.
MINI SPRAY 15ML RM55
DM/WS +60103657976
#wbminiperfumes
.
#perfumebeelicious
#nofakes
#onlyoriginals
#perfumeori
#perfumeset
#perfume
#perfumeoriginal
#originalperfume
#brandedstuff
#perfumeshop
#trustedseller
#instashopmalaysia
#perfumecollection
#calvinklein
#ckeuphoria

1💬

Ok ni bau mintak kiss 😘. Stok sgt susahlah nak dapat. Available 4pcs sahaja. Bau vanila melekat sampai ke kulit. Creamy yummy mcm bau kek hahahaahaha 😆
.
D&G Intense 25ml Edp Travel Spray - RM99 FREE POS
.
DM/WS +60103657976
.
#perfumebeelicious
#nofakes
#onlyoriginals
#perfumeori
#perfumeset
#perfume
#perfumeoriginal
#originalperfume
#brandedstuff
#perfumeshop
#trustedseller
#instashopmalaysia
#perfumecollection
#dolcegabbana
#dolcegabbanaintense

1💬

Hugo Boss Nuit Pour Femme 30ml Travel Spray ❤️
.
And this BOSS will never let u down. Very chic, feminine, sensuel and not too strong. Floral, woody, fruity just perfect 😘
.
RM99 FREE POSTAGE
DM/WS +60103657976
.
#perfumebeelicious
#nofakes
#onlyoriginals
#perfumeori
#perfumeset
#perfume
#perfumeoriginal
#originalperfume
#brandedstuff
#perfumeshop
#trustedseller
#instashopmalaysia
#perfumecollection
#hugoboss
#hugobossnuit

1💬

YEAR END SALE ‼️‼️‼️
YEAR END SALE‼️‼️‼️
YEAR END SALE ‼️‼️‼️
.
Dapatkan segera perfume original uolsz!
Stock kami hanya original imported Singapore sahaja!
Very long lasting!
Boleh refer customer review rajin scroll sikit!
Biasanya hingga 8 jam la normal body wear!
Bergantung aktiviti harian dan tindak balas badan!
.
Strictly this is NOT GRED AAA Perfumes!
Strictly this is not DUBAI DUTY FREE Perfumes!
It just Authentic Original from Singapore!
.
Tidak jumpa gamba perfume idaman hati?
WHATSAPP GAMBAR perfume terus pada admin
InsyaAllah kami ada stock sebab kami x sempat nak update satu per satu model perfume!
Ada 500++ jenis perfume di store kami!
.
PRICE?
.
NORMAL RM179 - RM249 PER BOTTLE
.
PROMO RM89 EXCLUDE POST
PROMO RM89 EXCLUDE POST
PROMO RM89 EXCLUDE POST
.
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
.
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
.
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
.
MINIATURE SET RM119
.
How to order?
.
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
.
Strictly for SERIOUS BUYER only
Thank you so much ❤️😁💋👍
.
.
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
.
#sayajualperfume #perfumeorimalaysia #perfumeori #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumeorimurah #sayajualminyakwangi #minyakwangiori #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #malaysiaperfume #malaysiaoriperfume #malaysiaori

0💬

YEAR END SALE ‼️‼️‼️
YEAR END SALE‼️‼️‼️
YEAR END SALE ‼️‼️‼️
.
Dapatkan segera perfume original uolsz!
Stock kami hanya original imported Singapore sahaja!
Very long lasting!
Boleh refer customer review rajin scroll sikit!
Biasanya hingga 8 jam la normal body wear!
Bergantung aktiviti harian dan tindak balas badan!
.
Strictly this is NOT GRED AAA Perfumes!
Strictly this is not DUBAI DUTY FREE Perfumes!
It just Authentic Original from Singapore!
.
Tidak jumpa gamba perfume idaman hati?
WHATSAPP GAMBAR perfume terus pada admin
InsyaAllah kami ada stock sebab kami x sempat nak update satu per satu model perfume!
Ada 500++ jenis perfume di store kami!
.
PRICE?
.
NORMAL RM179 - RM249 PER BOTTLE
.
PROMO RM89 EXCLUDE POST
PROMO RM89 EXCLUDE POST
PROMO RM89 EXCLUDE POST
.
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
2 BOTTLE RM150 ONLY 😱
.
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
3 BOTTLE RM220 ONLY 😱
.
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
4 BOTTLE RM290 ONLY 😱 FREE POSTAGE
.
MINIATURE SET RM119
.
How to order?
.
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
WHATSAPP : +6017-8842282 (TAMBAH "+6")
.
Strictly for SERIOUS BUYER only
Thank you so much ❤️😁💋👍
.
.
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
FUSSY BUYER ARE NOT WELCOMED!
.
#sayajualperfume #perfumeorimalaysia #perfumeori #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #perfumeorimurah #sayajualminyakwangi #minyakwangiori #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #malaysiaperfume #malaysiaoriperfume #malaysiaori

0💬