#perfumepen

Pilihan bau for HER👧🏼
Pastinya semua wangi, tahan lama, sekali spray berkali-kali wangi, mudah dibawa, boleh dibawa solat, bau sama 100% dengan original punya👍🏼 Pastinya takkan menyesal kalau beli😉 Dah ramai repeat order dengan kami & berpuas hati dengan perfume kami. Jom order EASY Inspired Perfume sementara masih banyak bau yang ready stock📢📢📢 #easyinspiredperfume #inspiredperfume #easyperfume #perfumepen #perfumemurah #perfumepenmurah #perfumekelantan #perfumewangi #perfumehalal #perfume

0💬

Pilihan bau for HIM👦🏼
Pastinya semua wangi, tahan lama, sekali spray berkali-kali wangi, mudah dibawa, boleh dibawa solat, bau sama 100% dengan original punya👍🏼 Pastinya takkan menyesal kalau beli😉 Dah ramai repeat order dengan kami & berpuas hati dengan perfume kami. Jom order EASY Inspired Perfume sementara masih banyak bau yang ready stock📢📢📢 #easyinspiredperfume #inspiredperfume #easyperfume #perfumepen #perfumemurah #perfumepenmurah #perfumekelantan #perfumewangi #perfumehalal #perfume

0💬

Good morning guys😍 Have a nice day. Jom beli EASY Inspired Perfume yang berbentuk istimewa iaitu dijual dalam berbentuk perfume pen👍🏼 Menarik kan? Mudah dibawa. Murah. Bau tahan lama. Spray sekali, wangi berkali-kali😍 Sesuai untuk diberi hadiah kepada ayah, ibu, abang, kakak, adik, kawan, guru, suami, isteri & sesuai juga untuk dibuat doorgift✔️ Beli banyak semakin banyak dapat less💃🏻 Jom dapatkan EASY Inspired Perfume iaitu perfume pen yang comel ini💥💥💥 #easyinspiredperfume #inspiredperfume #easyperfume #perfumepen #perfumemurah #perfumepenmurah #perfumekelantan #perfumewangi #perfumehalal #perfume

0💬

Menampilkan idea terkini perfume mobile dan mudah di bawa kemana mana
. ✔ Haruman terkenal (TOP perfume) - Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA
. ✔ Tahan Lama (more than 8 hours)
. ✔ Premium quality
. ✔ Setanding Produk Antarabangsa
. ✔ READY STOCK
. ✔ Menepati citarasa anda
. ✔ 10ml , EDP
.

Harga kasihsayang😍
.
3 botol RM50
.
.
Cepat grab yer..
Whatsapp
⤵️
📲012 2040958
📲012 2040958
📲012 2040958 .
.
#adeliciousperfume
#minyakwangilelaki #ajimaura #halal #terapiinstagram #dexandra #minyakwangi #perfumepen #jerawat #fragrancemalaysia #sayajual #iphone #moodrepublik #youngmillionaire #perfumetravel #pomademalaysia #skincaremalaysia #bazaarpaknil #serum#wangi #perfumemini #telekung #perfumemurah #fattahaminxfar8 #tudung #seluarpalazzo #hijabmurah #mesrasolat #baju

5💬

EASY Inspired Perfume🌸
Wangi. Murah. Tahan lama. Mudah dibawa. Sah dibawa solat👍🏼 Sesuai untuk bagi hadiah kepada ibu, ayah, kawan, suami, tunang, guru. Spray sekali, wangi sepanjang hari😍
RM15 only👍🏼
Available COD ✔️
Available POS ✔️
Kindly direct whatsapp 60 11 1697 1984 for order or any inquiries😉

#easyinspiredperfume #inspiredperfume #easyperfume #perfumepen #perfumemurah #perfumepenmurah #perfumekelantan #perfumewangi #perfumehalal #perfume

0💬

Perfume for HER👧🏼
Do choose your favourite, kindly direct whatsapp 60 11 1697 1984 for order😉

#easyinspiredperfume #inspiredperfume #easyperfume #perfumepen #perfumemurah #perfumepenmurah #perfumekelantan #perfumewangi #perfumehalal #perfume

0💬

Perfume for HIM👦🏼
Do choose your favourite, kindly direct whatsapp 60 11 1697 1984 for order😉

#easyinspiredperfume #inspiredperfume #easyperfume #perfumepen #perfumemurah #perfumepenmurah #perfumekelantan #perfumewangi #perfumehalal #perfume

0💬

EASY Inspired Perfume🌸
Wangi. Murah. Tahan lama. Mudah dibawa. Sah dibawa solat👍🏼
Kindly direct whatsapp 60 11 1697 1984 for order or any inquiries😉

#easyinspiredperfume #inspiredperfume #easyperfume #perfumepen #perfumemurah #perfumepenmurah #perfumekelantan #perfumewangi #perfumehalal #perfume

0💬

Setiap pagi,
kena spray #REALPERFUME,kena wangi,
.
Baru ada semangat dan yakin sepanjang hari 😉

#realperfume
#realperfume_kuching
#realperfumeborneo
#realperfumesarawak
#sarawaksideincome
#perfumepen
#perfumelonglasting

0💬

.
PEMBORONG PERFUME PEN 10ML ============================= .
Saiz 10ml Perfume Pen
.

RM3.70 sebotol (Minimum 100pcs)
RM4.50 sebotol (minimum 50pcs)
RM5.00 sebotol (minimum 10pcs)
.
Kami sedia membantu anda yang ingin berniaga. Kami membekalkan:
*Minyak wangi yang berkualiti tinggi dengan harga yang rendah
*Terdapat lebih 180 jenama perfume yang boleh di pilih
*MOQ yang rendah
*Boleh di "brand" kan dengan jenama sendiri
.
TAHAN LAMA LEBIH DARI 12 jam
.
jika berminat boleh komen PM di bawah atau terus whatsapp kami di :
. .
🌷019-5950878
🌷019-5950878
🌷019-5950878
.

#kilangperfume #supplierperfume #inspiredperfume #perfumedoorgift #perfumejenamasendiri
#perfumeborong
#perfumemalaysia#perfumepati
#perfumemurah #perfumeinspired #krimkilo #kilangoem #perfumepen #perfumepenborong #patiperfume #perfumepenmurah #penperfume #penperfumemurah #penperfumemalaysia

0💬

.
PEMBORONG PERFUME TRAVEL KACA ============================= .
Saiz 10ml Perfume kaca
.

RM4.00 sebotol (Minimum 100pcs)
RM5.50 sebotol (minimum 50pcs)
RM6.00 sebotol (minimum 10pcs)
.
Kami sedia membantu anda yang ingin berniaga. Kami membekalkan:
*Minyak wangi yang berkualiti tinggi dengan harga yang rendah
*Terdapat lebih 180 jenama perfume yang boleh di pilih
*MOQ yang rendah
*Boleh di "brand" kan dengan jenama sendiri
.
TAHAN LAMA LEBIH DARI 12 jam
.
jika berminat boleh komen PM di bawah atau terus whatsapp kami di :
. .
🌷019-5950878
🌷019-5950878
🌷019-5950878
.

#kilangperfume #supplierperfume #inspiredperfume #perfumedoorgift #perfumejenamasendiri
#perfumeborong
#perfumemalaysia#perfumepati
#perfumemurah #perfumeinspired #krimkilo #kilangoem #perfumepen #perfumepenborong #patiperfume #perfumepenmurah #penperfume #penperfumemurah #penperfumemalaysia

0💬

.
PEMBORONG PERFUME TRAVEL KACA ============================= .
Saiz 10ml Perfume kaca
.

RM4.00 sebotol (Minimum 100pcs)
RM5.50 sebotol (minimum 50pcs)
RM6.00 sebotol (minimum 10pcs)
.
Kami sedia membantu anda yang ingin berniaga. Kami membekalkan:
*Minyak wangi yang berkualiti tinggi dengan harga yang rendah
*Terdapat lebih 180 jenama perfume yang boleh di pilih
*MOQ yang rendah
*Boleh di "brand" kan dengan jenama sendiri
.
TAHAN LAMA LEBIH DARI 12 jam
.
jika berminat boleh komen PM di bawah atau terus whatsapp kami di :
. .
🌷019-5950878
🌷019-5950878
🌷019-5950878
.

#kilangperfume #supplierperfume #inspiredperfume #perfumedoorgift #perfumejenamasendiri
#perfumeborong
#perfumemalaysia#perfumepati
#perfumemurah #perfumeinspired #krimkilo #kilangoem #perfumepen #perfumepenborong #patiperfume #perfumepenmurah #penperfume #penperfumemurah #penperfumemalaysia

0💬

.
PEMBORONG PERFUME TRAVEL KACA ============================= .
Saiz 10ml Perfume kaca
.

RM4.00 sebotol (Minimum 100pcs)
RM5.50 sebotol (minimum 50pcs)
RM6.00 sebotol (minimum 10pcs)
.
Kami sedia membantu anda yang ingin berniaga. Kami membekalkan:
*Minyak wangi yang berkualiti tinggi dengan harga yang rendah
*Terdapat lebih 180 jenama perfume yang boleh di pilih
*MOQ yang rendah
*Boleh di "brand" kan dengan jenama sendiri
.
TAHAN LAMA LEBIH DARI 12 jam
.
jika berminat boleh komen PM di bawah atau terus whatsapp kami di :
. .
🌷019-5950878
🌷019-5950878
🌷019-5950878
.

#kilangperfume #supplierperfume #inspiredperfume #perfumedoorgift #perfumejenamasendiri
#perfumeborong
#perfumemalaysia#perfumepati
#perfumemurah #perfumeinspired #krimkilo #kilangoem #perfumepen #perfumepenborong #patiperfume #perfumepenmurah #penperfume #penperfumemurah #penperfumemalaysia

0💬

Assalamualaikum🤗
.
.
APA YANG BEST BLOSSOM PEN PERFUMES 😋😍
=========================================
🌸 Wangian paling ringan dan mudah dibawa
🌸 Kualiti terjamin terbaik
🌸 Kami tawarkan harga yang mampu milik
🌸 Harga pen perfumes serendah 10 ringgit sebatang 🌸 Beli lagi banyak lagi murah
🌸 Terdapat lebih 50 jenis wangian antarabangsa yang boleh dipilih
🌸 Wangian tahan lebih 8 jam dan ke atas
🌸 Halal dan boleh bawa solat.
.
.
Fast respond sila : .
📞 Whatsapp> Type " BLOSSOM" ke +60199442082
📞 Whatsapp> Type " BLOSSOM" ke +60199442082
📞 Whatsapp> Type " BLOSSOM" ke +60199442082
utk harga ISTIMEWA !!!!!!!!! 😊😍😘
#blossompenperfumes
#keepcalmandwearperfume
#keepcalm #sayajual #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #penperfume #penperfumespray #penperfumesmalaysia #penperfumeborong #penperfumewangi #penperfumemurahmalaysia #perfumepen #penperfumehalal #bazaarpaknil #shopping #shoppingonlinemalaysia #igshoponlinemalaysia #sexy #fragrance #bodyshop #victoriasecrets #gucci #trusseller #trussellermalaysia #sale #DTL52017 #penperfumeinspired

1💬

TERBARU💥

TERBARU💥

TERBARU 💥

Amor car perfume kini dah ada keluaran wangian terbaru!!!!!🔥🔥 Wangian terbaru Amor ialah:
Coffee ☕️ &
Sakura 🌸

Belum cuba belum tau!! Jom beli!!😃 💲 Rm12 (SS) / RM10 (SM) satu

Boleh PM atau click bawah terus whatsapp saya
https://api.whatsapp.com/send?phone=60163314277

#agentwantedmalaysia
#agentwantedseluruhmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipwantedmalaysia
#dropshipwantedseluruhmalaysia
#Realperfume
#penperfume
#perfume
#perfumemalaysia
#perfumewangi
#perfumemurah
#wangiberkualiti
#wangianmewah
#perfume
#perfumemalaysia
#perfumewangi
#perfumemurah
#wangiberkualiti
#wangianmewah
#perfumemurah
#perfumebestuntukwanita
#perfumepen
#perfumeedp
#perfumeedt
#perfumeselamat
#perfumeberkualiti
#badanwangi
#bebashutang
#perfumemurah
#amorcarperfume

2💬

PRICE
🌼 1 bottle : RM20

HIM
212 SexyMen
One Million
Invictus
Mont Blanc Legend
Thierry Mugler A*Men

HER
Forbidden Rose
Bombshell
Coco Chanel Madamoiselle
Gucci Flora
Lancome La nuit Tresor

#inspiredperfume #IWangi #iwangiperfume #perfume #wangi #bombshell #1million #212sexymen #forbiddenrose #minyakwangi  #minyakwangimalaysia #feedback #IWangiFeedback #testimoni #vendor #putrajaya #bangi #fragrance #scent #jual #murah #nice #10ml #stickpen #pocketperfume #travelperfume #perfumepen #stickperfume

1💬

Assalamualaikum realperfumers 👏🏻👏🏻 Macam biasa ISNIN postage 🌈🌈 Harusss pagi2 sembur Realperfume 💕💕 Belom ada realperfume? Order aritok Insyallah esok sampe 👏🏻👏🏻👏🏻 #realperfume_kuching #perfumepen #sarawaksideincome

0💬

Assalamualaikum🤗, Selamat berhujung minggu.
.
Hey you uolls semua, blossom pen perfume dah restock balik.. Semua jenis bauan wangi giler giler🖒🖒🖒. Jom cepat cepat grab 🙌🙌
.
Apa yg mmbezakan perfume kami jual dgn perfume lain.....? ⬇

BLOSSOM PEN PERFUME🌸▶RM10📢📢📢
🌼Pen perfume 9ml
🌻lebih 50 JENIS bauan yg menarik
🌼menggunakan pati dri FRANCE
🌻90% LIKE ORIGINAL PERFUME
🌼100% HALAL & BOLEH BAWA SOLAT 🌻MUDAH DIBAWA KEMANA-MANA
.
Apa lagi pm sis segera utk mewangikan satu badan hikhikk 😊😋😍
📲Whatsapp "Blossom" ke no +60199442082
📲Whatsapp "Blossom" ke no +60199442082
📲Whatsapp "Blossom" ke no +60199442082
#blossompenperfumes
#keepcalmandwearperfume
#keepcalm #sayajual #sayajualperfume
#kktmmt #sayajualperfumemurah #penperfume #penperfumespray #penperfumesmalaysia #penperfumeborong #penperfumewangi #penperfumemurahmalaysia #perfumepen #penperfumehalal #bazaarpaknil #shopping #shoppingonlinemalaysia #igshoponlinemalaysia #sexy #fragrance #bodyshop #victoriasecrets #gucci #trusseller #trussellermalaysia #sale #DTL52017 #penperfumeinspired

1💬

🌹🌹🌹INGINKAN HARUMAN YANG MENYEGARKAN??? JOM CUBA PERFUME PEN

1.GUCCI FLORAL
2.APPLE BLOSSEM
3.MIDNIGHT FANTASY
4.GUCCI RUSH
5.BOMBSHELL
6.ARMANI
7.HUGO BOSS
8.DUNHILL
9.ESCADA
10.WHITE MASK
11.POLO RED
12.BOSS SIGNATURE
13 ONE MILLION

HARGA:RM12 × 1 PCS RM10 × 10 PCS RM9.50 × 50 PCS

WASAPP:01121595182
#cosmeticproductbydianazira #perfumepen #kosmetikmurahonline #sayajualkosmetikmurah #healthandskincareproduct

0💬

🌷🌷PERFUME PEN🌷🌷 HARGA :RM12 × 1PCS RM10 × 10 PCS RM9.50 × 50 PCS(TIDAK TERMASUK POSTAGE) -GUCCI FLORAL
-APPLE BLOSSEM
-MIDNIGHT FANTASY
-GUCCI RUSH
-BOMBSHELL
-ARMANI -HUGO BOSS
-DUNHILL
-ESCADA
-WHITE MASK
-POLO RED -BOSS SIGNATURE
-ONE MILLION
-ARMANI

WASAPP:01121595182

#cosmeticproductbydianazira #kosmetikmurahonline #sayajualkosmetikmurah #perfumepen #healthandskincareproduct

0💬

Alahaii comey nya Eicha pun pakai #ridzskinlipsmatte code menton

Sape yg berminat blh WhatsApp sis
Klik trs www.wasap.my/60125141590

#ridzkinlipsmatte #kashkremieyebrow #muabellaz #perfumepen #perfumeparadise #cpg

0💬

**suka sangat dengan ridzskin lipsmatte ** janji tak cari lain ** !!! 😍😍😍😍😍 .
Alhamdulillah .ramai dah terpikat dengan tekstur ridzskin lipsmatte 💄💄. Sis cantik apply code escape .tQ dear .
WhatsApp 0125141590

#ridzkinlipsmatte #kashkremieyebrow #muabellaz #perfumepen #perfumeparadise #cpg

0💬

Apa????
Wangian coffee???? ☕️ Wangian coffee utk pewangi kereta?? Rare jg??😱😱😱 #Realperfume kini dah ada keluaran wangian terbaru!!!!! Wangian yg cukup RARE sekali!!! Kpd peminat coffee ni, jgn lepaskan peluang utk cuba ya😃😃😃😃😃 Amor car perfume yg terlajak laris ni dah ada wangian baru!!!!! Jom beli!!!! Belum cuba belu tau!!
Dah cuba, x lagi kamu rasa ngantok waktu driving🤓 💲 Rm12 (SS) / RM10 (SM) satu

Boleh PM atau click bawah terus whatsapp saya
https://api.whatsapp.com/send?phone=60163314277

#agentwantedmalaysia
#agentwantedseluruhmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipwantedmalaysia
#dropshipwantedseluruhmalaysia
#Realperfume
#penperfume
#perfume
#perfumemalaysia
#perfumewangi
#perfumemurah
#wangiberkualiti
#wangianmewah
#perfume
#perfumemalaysia
#perfumewangi
#perfumemurah
#wangiberkualiti
#wangianmewah
#perfumemurah
#perfumebestuntukwanita
#perfumepen
#perfumeedp
#perfumeedt
#perfumeselamat
#perfumeberkualiti
#badanwangi
#bebashutang
#perfumemurah
#amorcarperfume

0💬

Apa????
Wangian coffee???? ☕️ Wangian coffee utk pewangi kereta?? Rare jg??😱😱😱 #Realperfume kini dah ada keluaran wangian terbaru!!!!! Wangian yg cukup RARE sekali!!! Kpd peminat coffee ni, jgn lepaskan peluang utk cuba ya😃😃😃😃😃 Amor car perfume yg terlajak laris ni dah ada wangian baru!!!!! Jom beli!!!! Belum cuba belu tau!!
Dah cuba, x lagi kamu rasa ngantok waktu driving🤓 💲 Rm12 (SS) / RM10 (SM) satu

Boleh PM atau click bawah terus whatsapp saya
https://api.whatsapp.com/send?phone=60163314277

#agentwantedmalaysia
#agentwantedseluruhmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipwantedmalaysia
#dropshipwantedseluruhmalaysia
#Realperfume
#penperfume
#perfume
#perfumemalaysia
#perfumewangi
#perfumemurah
#wangiberkualiti
#wangianmewah
#perfume
#perfumemalaysia
#perfumewangi
#perfumemurah
#wangiberkualiti
#wangianmewah
#perfumemurah
#perfumebestuntukwanita
#perfumepen
#perfumeedp
#perfumeedt
#perfumeselamat
#perfumeberkualiti
#badanwangi
#bebashutang
#perfumemurah
#amorcarperfume

0💬

PERFUME PEN MJS (EDP)
Bau tahan lama sbb edp type

1 X RM13
3 X RM11

Wasap kak ann
017 9032210

#perfumepen #minyakwangi #perfume #bauwangi #shahalam #serikembangan #sabah #sarawak .

0💬

PROMOSI HIINGGA 19/10
HARGA PADA GAMBAR
👆☝☝☝ #farawaymurah
#perfumepen
#faraway
#farawayunderrm10

0💬