#perfumetravel

Hai sugarbomb here👐
.
Mini Perfume 30ml🎀🎀
.
❤repacking ke travel size
❤inspired atau pati
❤wangi tahan 8-12 jam
❤jenis spray bukan roll on
❤Tak rosak baju.. ❤Bole Bawa sholat
❤28 Jenis Perfume ❤Guarantee Money Back
❤Ready Stock
❤1 box RM35 Exc Postage
#sayajual #sayajualmurah #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #sugarbombkl #takoritapisama #perfumetravel
#mampumilikperfume
#sembur2teruswangi
#inspiredperfume
#Rajin2lahwsspkita
http://www.wasap.my/60182927329

0💬

Hai love! Hari ni dah guna Antioxidant Faraa Lip Butter? Jangan lupa guna #faraalipbutter tau supaya bibir kita sentiasa nampak segar.

Whatsapp: +6013-4416374.

1💬

NEW DEXANDRA VICTORIA. ELEGANT SERIES.

BAU WANITA MILLIONAIRE

Kalau botol lama. Dia bau paco rabban lady million.

Bau dia gabungan dari jasmin, white honey, lemon dan rasberry. Terhasillah bau yang suwit, honey, citrus dan white floral.

Seyes. Pertama kali Cik Rose bau, terus terasa asyikkk sekali. Terase terapung di awangan gituw.
.
Uols yang pakai memang akan TER TINGGAL bau tu. Walau pun uols dah pergi dari situ.
SYOK KAN.
.
.
NAK JOINT NEXT POSTAGE ?
Whatsapp segera 013 6075625

COD:
Giant Bt Caves
.
.
.
.
#luckydraw
#perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume

0💬

NEW DEXANDRA ZAHRA.
LUCIOUS SERIES.

Bau dia same seperti Zahra botol lama. Bau dia yang FRESH, SWEET & SOFT. Wangi sangat2.
Memang tak menyesal la kalau pakai Zahra ni.
.
Bau dia pun tak memeningkan kepala. Sis gerenti korang mesti suka dengan bau Zahra ni 😘
.
.
NAK JOINT NEXT POSTAGE ?
Whatsapp 013 6075625

Stok TERHAD.
.
.
#dropshipagentwanted
#luckydraw
#perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume

1💬

NEW DEXANDRA MARYLYN. CLASSIC SERIES

Bau marylyn adalah same seperti lancome miracle. Tapi lebih wow.
Just Few spray dah boleh buat awak tersenyum happy.

Miracle ni Wangian yang berbau sangat lembut je, Bau fresh Floral, sweet, soft yet nice giteww!

Orang syok je duduk sebelah kite, sebab bau De’xandra Miracle ni terbuai2 macam duduk tepi pantai.
.
Awak nak cuba?
Nak joint next postage ?

Whatsapp 013 6075625
.
.
COD : Giant Bt Caves
.
.
#dropshipagentwanted
#perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume

0💬

Untuk memudahkan #perfumelover mewangi sentiasa PEPIUM KOCHEK haruslah besaiz kecil.Sesuai dengan label PEPIUM KOCHEK, jadi saiznya haruslah cecomel senang bawa ke mana jer dan selit dalam poket. Tak payah lg nak bawa botol besar gedabak.

RM17 exc.postage
Jom cuba,WhatsApp : 012 323 0422 .
#pepiumkochek #inspiredperfume
#patiminyakwangi #minyakwangi
#sayajualpocketperfume #sayajualminyakwangi
#sayajualpenperfume #wangi #penperfume #perfumejimat #perfumetravel #portklang #klang #shahalam #stokisklang #perfumemalaysia #dropshipwanted #agentwanted

1💬

Menampilkan idea terkini perfume mobile dan mudah di bawa kemana mana
. ✔ Haruman terkenal (TOP perfume) - Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA
. ✔ Tahan Lama (more than 8 hours)
. ✔ Premium quality
. ✔ Setanding Produk Antarabangsa
. ✔ READY STOCK
. ✔ Menepati citarasa anda
. ✔ 10ml , EDP
.

Harga kasihsayang😍
.
3 botol RM50
.
.
Cepat grab yer..
Whatsapp
⤵️
📲012 2040958
📲012 2040958
📲012 2040958 .
.
#adeliciousperfume
#sakab6 #ajimaura #halal #terapiinstagram #dexandra #minyakwangi #perfumepen #jerawat #fragrancemalaysia #sayajual #iphone #moodrepublik #youngmillionaire #perfumetravel #pomademalaysia #skincaremalaysia #bazaarpaknil #serum#wangi #perfumemini #telekung #perfumemurah #fattahaminxfar8 #tudung #seluarpalazzo #hijabmurah #mesrasolat #baju

4💬

Dah cakap dah... My love perfume memang all the time favourite perfume!

Korang buang je perfume mahal-mahal tu, yang ni RM60 je, sekali calit je dah wangi!

#WangiWorldMalaysia
#SekaliCalitWangi
#WangimuMelekatDiHatiku
#perfumemurah
#perfumemewah
#perfumewanita
#perfumelelaki
#perfumetravel
#perfumemesrasolat
#nonalcoholperfume
#ootd

0💬

anak pun boleh pakai tau! satu family boleh pakai. anak sesat kat supermarket pun boleh cari..sebab rare punya bau! kecil-kecil cili padi.. bau semerbak je.

#WangiWorldMalaysia
#SekaliCalitWangi
#WangimuMelekatDiHatiku
#perfumemurah
#perfumemewah
#perfumewanita
#perfumelelaki
#perfumetravel
#perfumemesrasolat
#nonalcoholperfume
#ootd

0💬

buat apa tu? dah calit perfume wangi world ke belum? tido pun mesti nak wangi tau.. selamat malam chuools!

#WangiWorldMalaysia
#SekaliCalitWangi
#WangimuMelekatDiHatiku
#perfumemurah
#perfumemewah
#perfumewanita
#perfumelelaki
#perfumetravel
#perfumemesrasolat
#nonalcoholperfume
#ootd

0💬

Dah calit solid perfume ke hari ni? jumaat ni sunnah berwangi-wangi... hmmm...lembutnya bau..satu office bau!

#WangiWorldMalaysia
#SekaliCalitWangi
#WangimuMelekatDiHatiku
#perfumemurah
#perfumemewah
#perfumewanita
#perfumelelaki
#perfumetravel
#perfumemesrasolat
#nonalcoholperfume
#ootd

0💬

of course lah pakai perfume untuk wangi kan? tapi untuk siapa?

tak kisah lah untuk siapa, yang penting untuk diri sendiri juga...bila wangi semua orang sayang..hehe.. ----------------------------------------
Anda mencari perfume yang simple,rare lain dari lain,kami ada jawapannya!!! ---------------------------------------- .
.
*************************
Ade 5 jenis haruman yang meruntun jiwa *Richest
*my Love
*darling
*channel no5
*sweetheart
*************************
.
.
----------------------------------------
+wangian yang lebih tahan lama kerana berbentuk pepejal +diperbuat daripada bahan semulajadi & organik +100% tanpa alkohol +mengandungi ejen pelembab kulit +tidak melekit +tidak berminyak +mesra solat +kecil (kompak) dan mudah dibawa kemana-mana +sesuai dan selamat digunakan oleh kanak-kanak dan dewasa,lelaki dan perempuan. +mudah dibawa naik flight dan disimpan dalam beg kecil
.
.
+++++++++++++++
FREE POSTAGE untuk 20 orang pembeli yang pertama!

RM60 sahaja!!!😍 #WangiWorldMalaysia
#SekaliCalitWangi
#WangimuMelekatDiHatiku
#perfumemurah
#perfumemewah
#perfumewanita
#perfumelelaki
#perfumetravel
#perfumemesrasolat
#nonalcoholperfume
#ootd

0💬

haaa...nak tanye ni... kenapa korang pakai perfume?

untuk diri sendiri ke...
untuk suami suka ke..
untuk nampak elegan ke.. yang penting, kalau nak wangi-wangi tu...wangilah dengan solid perfume wangi world tau! ----------------------------------------
Anda mencari perfume yang simple,rare lain dari lain,kami ada jawapannya!!! ---------------------------------------- .
.
*************************
Ade 5 jenis haruman yang meruntun jiwa *Richest
*my Love
*darling
*channel no5
*sweetheart
*************************
.
.
----------------------------------------
+wangian yang lebih tahan lama kerana berbentuk pepejal +diperbuat daripada bahan semulajadi & organik +100% tanpa alkohol +mengandungi ejen pelembab kulit +tidak melekit +tidak berminyak +mesra solat +kecil (kompak) dan mudah dibawa kemana-mana +sesuai dan selamat digunakan oleh kanak-kanak dan dewasa,lelaki dan perempuan. +mudah dibawa naik flight dan disimpan dalam beg kecil
.
.
+++++++++++++++
FREE POSTAGE untuk 20 orang pembeli yang pertama!

RM60 sahaja!!!😍 #WangiWorldMalaysia
#SekaliCalitWangi
#WangimuMelekatDiHatiku
#perfumemurah
#perfumemewah
#perfumewanita
#perfumelelaki
#perfumetravel
#perfumemesrasolat
#nonalcoholperfume
#ootd

0💬

KELEBIHAN SOLID PERFUME by WANGI WORLD:
.
[+] Wangian yang lebih tahan lama kerana berbentuk pepejal
[+] Diperbuat daripada bahan Semulajadi & Organik
[+] 100% Tanpa Alkohol
[+] Mengandungi ejen Pelembab kulit
[+] Tidak Melekit
[+] Tidak Berminyak
[+] Mesra Solat
[+] Kecil, ‘compact’ dan mudah di bawa kemana-mana.
[+] Sesuai dan selamat digunakan oleh kanak-kanak dan dewasa.
[+] sesuai di bawa travel (boleh bawa naik flight)

FREE POSTAGE UNTUK 20 YANG TERAWAL!! RM60 SAHAJA!

#WangiWorldMalaysia
#SekaliCalitWangi
#WangimuMelekatDiHatiku
#perfumemurah
#perfumemewah
#perfumewanita
#perfumelelaki
#perfumetravel
#perfumemesrasolat
#nonalcoholperfume
#ootd

0💬

KELEBIHAN SOLID PERFUME by WANGI WORLD:
.
[+] Wangian yang lebih tahan lama kerana berbentuk pepejal
[+] Diperbuat daripada bahan Semulajadi & Organik
[+] 100% Tanpa Alkohol
[+] Mengandungi ejen Pelembab kulit
[+] Tidak Melekit
[+] Tidak Berminyak
[+] Mesra Solat
[+] Kecil, ‘compact’ dan mudah di bawa kemana-mana.
[+] Sesuai dan selamat digunakan oleh kanak-kanak dan dewasa.
[+] sesuai di bawa travel (boleh bawa naik flight)

FREE POSTAGE UNTUK 20 YANG TERAWAL!! RM60 SAHAJA!

#WangiWorldMalaysia
#SekaliCalitWangi
#WangimuMelekatDiHatiku
#perfumemurah
#perfumemewah
#perfumewanita
#perfumelelaki
#perfumetravel
#perfumemesrasolat
#nonalcoholperfume
#ootd

0💬

KELEBIHAN SOLID PERFUME by WANGI WORLD:
.
[+] Wangian yang lebih tahan lama kerana berbentuk pepejal
[+] Diperbuat daripada bahan Semulajadi & Organik
[+] 100% Tanpa Alkohol
[+] Mengandungi ejen Pelembab kulit
[+] Tidak Melekit
[+] Tidak Berminyak
[+] Mesra Solat
[+] Kecil, ‘compact’ dan mudah di bawa kemana-mana.
[+] Sesuai dan selamat digunakan oleh kanak-kanak dan dewasa.
[+] sesuai di bawa travel (boleh bawa naik flight)

FREE POSTAGE UNTUK 20 YANG TERAWAL!! RM60 SAHAJA!

#WangiWorldMalaysia
#SekaliCalitWangi
#WangimuMelekatDiHatiku
#perfumemurah
#perfumemewah
#perfumewanita
#perfumelelaki
#perfumetravel
#perfumemesrasolat
#nonalcoholperfume
#ootd

0💬