#perfumewanita

ยซ 569 ยป

PEN PERFUME 10ML "BOTOL UV"

Harga sebotol Rm15.00 semnjg
Harga sebotol Rm18.00 ss/srwk
. ๐Ÿ“ฎKOS POSTAGE . Sem Srwk SBH ====================
10pcs 10.96 13.60 14.30
20pcs 13.60 17.60 19.60
30pcs 15.00 19.60 22.30
40pcs 17.60 23.60 27.50
50pcs 18.90 25.50 30.18
60pcs 26.20 39.40 46.10
70pcs 40.90 56.10 63.40
80pcs 43.50 60.70 68.70
90pcs 46.20 65.40 74.00
100pcs 48.80 70.00 79.30
200pcs 70.00 107.10 121.70

Untuk wilayah persekutuan labuan kos postage kena tambah 22% daripada rate sabah. โ€ผ๏ธpostage dh termasuk kos space
.

#perfume #perfumes #perfumemurah #perfumeone #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumelovers #perfumelover #perfumeaddict #perfumelelaki #perfumewangi #perfumebandname #perfumeonline #perfumeria #perfumebottle #perfumewanita #perfumesale #perfumer #perfumegiftset #perfumebranded #perfumecollection #perfumebest
#terapiinstagram #perfumemalaysiamurah

0๐Ÿ’ฌ

ยซ 569 ยป

PEN PERFUME 10ML "BOTOL UV"

Harga sebotol Rm15.00 semnjg
Harga sebotol Rm20.00 ss
. ๐Ÿ“ฎKOS POSTAGE . Sem Srwk SBH ====================
10pcs 10.96 13.60 14.30
20pcs 13.60 17.60 19.60
30pcs 15.00 19.60 22.30
40pcs 17.60 23.60 27.50
50pcs 18.90 25.50 30.18
60pcs 26.20 39.40 46.10
70pcs 40.90 56.10 63.40
80pcs 43.50 60.70 68.70
90pcs 46.20 65.40 74.00
100pcs 48.80 70.00 79.30
200pcs 70.00 107.10 121.70

Untuk wilayah persekutuan labuan kos postage kena tambah 22% daripada rate sabah. โ€ผ๏ธpostage dh termasuk kos space
.

#perfume #perfumes #perfumemurah #perfumeone #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumelovers #perfumelover #perfumeaddict #perfumelelaki #perfumewangi #perfumebandname #perfumeonline #perfumeria #perfumebottle #perfumewanita #perfumesale #perfumer #perfumegiftset #perfumebranded #perfumecollection #perfumebest
#pewangi #perfumemalaysiamurah

0๐Ÿ’ฌ

.
21/10/2017 (Sabtu) - FEEDBACK CUSTOMER KAMI
.
Bau sebiji macam ori. Selamat duit poket macamni, harga murah tapi bau macam orang kaya ๐Ÿ˜Ž

Korang WAJIB Cuba! Confirm tak menyesal!
WhatsApp nombor ni untuk yang nak bau orang kaya sahaja : โ€ญ011 3992 3824โ€ฌ
โ€ญ011 3992 3824โ€ฌ
โ€ญ019 810 2795โ€ฌ
โ€ญ019 810 2795โ€ฌ

#perfumemurah #perfumemalaysia #barangmalaysia #berpatutan #mikaymoisturiserbotox #perfumeviral #malaysia #sayajualperfume #sayajual #perfumewangi #perfumewanita #perfumelelaki #perfumeshop #perfumeselangor #dsv #terlajaklaris #perfumebandungmalaysia #umaimasusukambing #amranfans #mohonclash #daebakking #hadiahlelaki #hadiahperempuan #doorgiftmurah #doorgiftakikah #hantaran #hantaranperfume #hantaranperkahwinan #hantaranlelaki #hantaranperempuan

1๐Ÿ’ฌ

#perfumeroyaltease boleh dijadikan hadiah?? mesti lah sebab botol royaltease perfume yg direka bentuk khas untk kelihatan stylish & elegant.. sesuai untuk dijadikan hadiah untuk yg tersyg.. โค๏ธโค๏ธโค๏ธ lagipun boleh dibawa ke mane saje... ๐Ÿ˜Š

whatsapp๐Ÿ‘‰๐Ÿป012-3377034
.
.
.
.
.
#perfumetahanlama #perfumemurah #perfumes #shopping #malaysia #wangi #colorpop #instashop #sayajual #igshop #murah #fragrance #inspiredperfume #perfumehalal #perfumemalaysia #perfumemalaysia #perfumewanita #perfumelelaki #perfumetravel #perfumewangi #jualonline #sayajualonline #kedaionline #jualmurah #royalteasedistributor #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

BENTLEY? Kalau langgar bonet kereta BENTLEY ni confirm pengsan masuk ICU ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Sekarang kita semua dah mampu nak pakai brand mewah BENTLEY. @cataleeya.perfume dapat stock perfume panas2 lagi ๐Ÿ˜ณ
.
HARGA? Confirm lah mampu milik brader usah risau ๐Ÿ˜ Kami akan merialisasikan impian anda ๐Ÿ˜Š Tak dpat beli kereta, beli perfume BENTLEY pun jadi lah ๐Ÿ˜
.
JANGAN TUNGGU LAMA2 NANTI DIKEBAS ORANG ๐Ÿ˜

1๐Ÿ’ฌ

BENTLEY? Kalau langgar bonet kereta BENTLEY ni confirm pengsan masuk ICU ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Sekarang kita semua dah mampu nak pakai brand mewah BENTLEY. @cataleeya.perfume dapat stock perfume panas2 lagi ๐Ÿ˜ณ
.
HARGA? Confirm lah mampu milik brader usah risau ๐Ÿ˜ Kami akan merialisasikan impian anda ๐Ÿ˜Š Tak dpat beli kereta, beli perfume BENTLEY pun jadi lah ๐Ÿ˜
.
JANGAN TUNGGU LAMA2 NANTI DIKEBAS ORANG ๐Ÿ˜

1๐Ÿ’ฌ

BENTLEY? Kalau langgar bonet kereta BENTLEY ni confirm pengsan masuk ICU ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Sekarang kita semua dah mampu nak pakai brand mewah BENTLEY. @cataleeya.perfume dapat stock perfume panas2 lagi ๐Ÿ˜ณ
.
HARGA? Confirm lah mampu milik brader usah risau ๐Ÿ˜ Kami akan merialisasikan impian anda ๐Ÿ˜Š Tak dpat beli kereta, beli perfume BENTLEY pun jadi lah ๐Ÿ˜
.
JANGAN TUNGGU LAMA2 NANTI DIKEBAS ORANG ๐Ÿ˜

1๐Ÿ’ฌ

Alhamdulillah customer happy kami bahagia ๐Ÿ˜ Thanks akak siap buat stories lgi ๐Ÿ’‹
.
Rata-rata dah beli. Anda bila lagi? Tak usah ragu-ragu kerana kami hanya menyediakan ORIGINAL kualiti dgn hrga termurah ๐Ÿ’•
.
โš ๏ธTapi perlu di ingatkan STOCK amatlah terhad. Kalau dah habis stock PROMO harga akan back to normal ๐Ÿ˜Š
.
#sethantaran #perfumebranded #perfumeori #perfumeoriginal #perfumewanita #perfumelelaki #perfumewomen #perfumemen #perfumewangi #perfumesale #perfumemalaysia #perfumehantaran #perfumeshop #cataleeyaperfume #scantaxxperfume #oritesterperfume #testerperfume #originalperfume #perfumehantaran #perfumehantarankahwin #perfumehantaranmurah #perfumeonline #perfumehantaranori #perfumehantaranbajet

0๐Ÿ’ฌ

BENTLEY? Kalau langgar bonet kereta BENTLEY ni confirm pengsan masuk ICU ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Sekarang kita semua dah mampu nak pakai brand mewah BENTLEY. @cataleeya.perfume dapat stock perfume panas2 lagi ๐Ÿ˜ณ
.
HARGA? Confirm lah mampu milik brader usah risau ๐Ÿ˜ Kami akan merialisasikan impian anda ๐Ÿ˜Š Tak dpat beli kereta, beli perfume BENTLEY pun jadi lah ๐Ÿ˜
.
JANGAN TUNGGU LAMA2 NANTI DIKEBAS ORANG ๐Ÿ˜

1๐Ÿ’ฌ

CLEARANCE SALES KAW KAW๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
Hai uols. Skg ada clearance sales for selected items tau. Ada 37 jenama perfume for sale. Best kan? Jom cecepat grab sementara stock masih ada ๐Ÿ˜Š
.
HARGA SALES
๐Ÿ’• 1 botol RM45 SM | RM50 SS
๐Ÿ’• 2 botol RM90 SM | RM100 SS
.
CLEARANCE FOR HER๐Ÿ™†
1. Petite Cherrie
2. Purr Katty Perry
3. English Pear JM
4. Ma vie
5. Chance
6. Orange Blossom JM
7. Marry Me
8. 212 Vip
9. Bond No. 9
10. Tresor Midnight Rose
11. My Burberry
12. Peony Blossom JM
13. Creed Love In White
14. Issey Miyake
15. Eros Versace
16. Body Edp
17. De'Xandra Her
18. Signorina
19. Angel TM
20. The One D & G
21. Narciso Pink
22. Love Story
23. Modern Muse
24. Narciso Her
25. Untold

CLEARANCE FOR HIM๐Ÿ™Œ
1. Chanel Bleu
2. Armani Code
3. Abir
4. Black XS
5. Emblem
6. Aigner Blue
7. De'Xandra Him
8. Le Male
9. YSL
10. Creed Irish Tweed
11. The One
12. A Men .
.
Untuk order & sebarang pertanyaan boleh whatsapp 013-5821223 atau click shj link dekat bio untuk whatsapp.
.
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraperfumes
#dexandrainspiredperfume
#dexandraoriginal
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#dexandraperfumemalaysia
#perfume
#perfumemurah
#minyakwangimurah
#hadiahbirthday
#bazarpaknil
#hantarankahwin
#dexandraforher
#dexandraforhim
#wangiankehidupan
#perfumewanita
#perfumelelaki
#dexandraclearancesales
#dexandrasales
#saledexandra
#salesdexandra
#clearancesalesdexandra
#clearancesaledexandra
#ajimaura
#ukhwati
#foundation

0๐Ÿ’ฌ

Versace Eros Pour Homme 100ml EDT

New item
Original Perfume Tester
100% authentic
Come with white box
Come with a cap

HOT SALE!

Market Price: RM 250++
Rysha D'shope Price : ONLY RM 115
Save: RM 135++ Postage(Pos Laju):
semenanjung RM7

We have more variety of brand
Just request to us

Dijamin puas hati & berbaloi2
Sekali cuba pasti REPEAT ORDER

This is long term business.Good relation with customer our priority.

Agen Dropship Diperlukan

To order?
Whatsapp 0196786096(Rysha)

CONTEST FOLLOWER yang paling banyak klik LIKE akan memenangi ORIGINAL PERFUME yang bernilai RM394.SENANGKAN
.

JOM TAMBAH PENDAPATAN RM 500 - RM 1000 SEMINGGU tanpa modal dengan join DROPSHIP ryshadshoppe !
.

#sayajualperfume
#originalperfumetester #originaltesterperfume
#perfumeterbaik
#originalperfumerm100
#perfumeterbaikmurah #perfumeoriginalmurah #perfumemurahoriginal #perfumeoriginalmurahmalaysia
#perfumeoriginalmurahsabah
#perfumeoriginalmurahsarawak #perfumesale #perfumediscount
#perfumeoritester #10perfumeterbaik #perfumewanita #perfumelelaki
#womanperfume #menperfume
#originalperfumecheap #perfumeoriginalcheap
#perfumemurah
#minyakwangimurah
#minyakwangimurahoriginal
#minyakwangitahanlama
#sayajualperfumetester #trustedsellerperfume
#perfumemurahori
#visitmyig
#sayajual

0๐Ÿ’ฌ