#pomademalaysia

#HP1hari1post
.
The Hipster Pomade Around The World!!!
.
Arch The Triomphe
.
Arc de Triomphe atau Gerbang Kemenangan adalah monumen di tengah Place de l'ร‰toile, bertujuan untuk meraikan kemenangan Perancis dan menghormati semua yang gugur dalam pertempuran. Ini adalah salah satu monumen paling popular di Paris dan merupakan salah satu tugu terbesar dalam sejarah. Selain itu, tugu yang dibangun ini untuk memperingati kemenangan Napoleon.
.
Arc de Triomphe di bangunkan atas perintah Napoleon pada masa kejayaannya pada tahun 1806, setelah dia menang melawan Austria dalam perang Austerliz. Arc de Triomphe dihiasi oleh banyak patung dan lukisan yang menggambarkan perang Napoleon.
.
Berminat? Jom tekan Whatsapp link kami
.
http://wasap.my/60147017307
http://wasap.my/60147017307
http://wasap.my/60147017307
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
No. 1 Pomade Brand in Malaysia
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #HP1hari1post
#lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #exportready #barbershop #sayappomade #hipsterpomadekajang #hpcodkajang #hpcodcheras #hpcodpj

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

CLEARANCE STOCK โ—๏ธCLEARANCE STOCK โ€ผ๏ธ CLEARANCE STOCK โ—๏ธโ€ผ๏ธ Cepat cepat dapatkan pomade dari kami , sebab kami nak restock lagi untuk new year ni dengan flavour baru ๐Ÿคค Kami buat sale gila gila kalini ๐Ÿ”ˆ๐Ÿ”ˆ Nak COD pun kami boleh asap tau ! ๐Ÿ”ด
Boleh DM/WS/ tinggalkan no phone di DM/COMMENT untuk kami contact anda ! Atau tekan link dekat bio ๐Ÿ˜ƒ Feedback menarik menanti andaa โ€ผ๏ธ #pomademalaysia #pomademurah #pomadeterbaik #pomadeborong #pomadeterengganu #pomadekelantan #pomademurahmalaysia #kedaipomade #uitm #unisza #uitmt #psmza #uitmck #uitmbb #krbb #bukitbesi #pomadedungun #pomadeterengganu #pomadekl #pomadeshop #pomadebagus #pomadeshahalam #uitmshahalam #shahalam

0๐Ÿ’ฌ

Come and get special discount at festival makanan thailand malaysia seksyenn 7 shah alam today.

Nerve Hair tonic

With Argan oil

Suitable for all kind of hair

Get it today
Whatsapp:
+60111-1109911 #nervepomade #hairtonic #barber #artoftheday #beardman #f4f #l4l#beardoil #bearded #style #hairstyles #pomade #pomademalaysia #nerve#instagram#design#fashion#men#gentlemen#man#kualalumpur#otd#grooming#pomadeshop #mangrooming #shahalam #mensfashion #manstyle #hair#beardoil

0๐Ÿ’ฌ

JUALAN AKHIR TAHUN THE HIPSTER POMADE! FREE! FREE! FREE!โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
Assalamualaikum, bro.
.
Bulan Disember menjelma dan ini bermakna jualan akhir tahun The Hipster Pomade kini bermula! Akhir tahun ni korang mesti banyak plan kan? Ada nak pergi kenduri lah, nak pergi melancong dengan family lah, nak keluar have fun dengan kawan-kawan lah dan paling penting mesti korang nak nampak smart dan stylo kan? Yasssss! Dapatkan The Hipster Pomade dengan tawaran hebat jualan akhir tahun! .
Dengan setiap pembelian The Hipster Pomade FREE!โ€ผ๏ธ FREE!โ€ผ๏ธ FREE!โ€ผ๏ธ
1x Hipster Pomade Exclusive Wristband ๐Ÿ’ฅ
1x Hipster Pomade Exclusive Handstrap๐Ÿ’ฅ
Cabutan Bertuah Hadiah Misteri! ๐Ÿ’ฅ
.
๐Ÿ‘‰ Beli The Hipster Pomade Original (Apple, Mix Berries, Vanilla, Grape, Caramel, Honey Dew)
1 pcs: RM29.00
Combo Pack 2 pcs: RM50.00
.
๐Ÿ‘‰ Beli The Hipster Pomade Premium (HERO dan Xtreme)
1pcs: RM39.00
Combo Pack 2pcs: RM70.00
.
Cepat dapatkan The Hipster Pomade sekarang. Jom Whatsapp kami:
๐Ÿ‘‰ 01126560832'๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
.
Be awesome with Hipster Pomade ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
No. 1 Pomade Brand in Malaysia ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia#pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #tempatanfest #lokalbrand#supportlocal #malaysia #singapore #brunei #exportready #barbershop#hipsterpomade #schoolbreak #combopack #pomademalaysia #pomade #hipster #lokalah #cuti .
Hipster Pomade- Just Be Yourself ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ˜Ž

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

#HP1hari1post
.
The Hipster Pomade Around The World!!!
.
Arch The Triomphe
.
Arc de Triomphe atau Gerbang Kemenangan adalah monumen di tengah Place de l'ร‰toile, bertujuan untuk meraikan kemenangan Perancis dan menghormati semua yang gugur dalam pertempuran. Ini adalah salah satu monumen paling popular di Paris dan merupakan salah satu tugu terbesar dalam sejarah. Selain itu, tugu yang dibangun ini untuk memperingati kemenangan Napoleon.
.
Arc de Triomphe di bangunkan atas perintah Napoleon pada masa kejayaannya pada tahun 1806, setelah dia menang melawan Austria dalam perang Austerliz. Arc de Triomphe dihiasi oleh banyak patung dan lukisan yang menggambarkan perang Napoleon.
.
Berminat? Whatsapp kami sekarang di
.
0198845528
0198845528
0198845528
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
No. 1 Pomade Brand in Malaysia
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #HP1hari1post
#lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #exportready #barbershop

0๐Ÿ’ฌ

@Regranned from @freshcuts43500 - Vid by @alip_alphabet

Fresh Cuts Barbershop 43500

Mon - Thursday
12 pm - 11 pm.
Friday
3 pm - 11 pm
Saturday
12 pm - 11 pm
Sunday
12 pm - 7 pm

Address :
Lot 9A Bazar MARA Semenyih,Selangor. (Landmark : Public Bank,Pasar Semenyih)

Instagram : @freshcuts43500
Facebook : Fresh Cut Barbershop 43500

For booking,details :
0122363916
0122363411

#freshcuts43500
#barbershop #barbermalaysia
#barbermalaya #barbermelayu #barbergang #barberlife #semenyih #43500 #kajang #bangi #lokalbarber #lokalbarbershop #barberworld #kedaiguntingrambut #barbershopconnect #bandarbarubangi #pomademalaysia #pomademurah #lokalah #sinibarberbaik - #regrann

8๐Ÿ’ฌ

Loading...

#HP1hari1post
.
The Hipster Pomade Around The World!!!
.
Arch The Triomphe
.
Arc de Triomphe atau Gerbang Kemenangan adalah monumen di tengah Place de l'ร‰toile, bertujuan untuk meraikan kemenangan Perancis dan menghormati semua yang gugur dalam pertempuran. Ini adalah salah satu monumen paling popular di Paris dan merupakan salah satu tugu terbesar dalam sejarah. Selain itu, tugu yang dibangun ini untuk memperingati kemenangan Napoleon.
.
Arc de Triomphe di bangunkan atas perintah Napoleon pada masa kejayaannya pada tahun 1806, setelah dia menang melawan Austria dalam perang Austerliz. Arc de Triomphe dihiasi oleh banyak patung dan lukisan yang menggambarkan perang Napoleon.
.
Berminat? Jom tekan Whatsapp link kami
.
http://wasap.my/60147253638
http://wasap.my/60147253638
http://wasap.my/60147253638
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
No. 1 Pomade Brand in Malaysia
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #HP1hari1post
#lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #exportready #barbershop

0๐Ÿ’ฌ

Retrobee Pomade
Strong hold
Mix fruit scent
150 gram
Rm35
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ FREE SIKAT.
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ FREE STICKER.
Cod seremban,melaka,perak
WhatsApp 018-9733736
.
.
#pomade #pomademalaysia #malaysiapomade #retrobee #retrobeepomade #caripomade #stronghold #waterbased #waterbasedpomade #pomadewaterbased #pomadecolour #waxcolor

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Gotherbeg pomade
Unorthodox waterbased ( UWB)
Homebrew
100 gram
Rm 45
Heavy hold
High shine
Scent Sparkling Grande
Contains argan oil / Lavander oil / aloe Vera .
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Free sikat .
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Free Sticker.
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Free pomade travel
WhatsApp 018-9733736 for details .
Cod Negeri Sembilan, Perak, Melaka
#bundlemalaysia #artofspeed #tempatanfest #lokalah #pomademalaysia #pomade #pomadeshop #malaysia #seremban #rootsfest #gotheberg #waterbasedpomade

0๐Ÿ’ฌ

Gotherbeg pomade
Geltype waterbased
Homebrew
100 gram
Rm 35
Strong hold
High shine
Scent candy fruititi
Contains argan oil / coconut oil / vitamin E / aloe Vera .
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Free sikat .
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Free Sticker.
๐Ÿ‘‰๐Ÿฝ Free hair Tonic 5 ML
Cod Negeri Sembilan,melaka,perak
WhatsApp 018-9733736 for details .
.
#bundlemalaysia #artofspeed #tempatanfest #lokalah #pomademalaysia #pomade #pomadeshop #pomadewaterbased #waterbased #gotheberg #freegift

1๐Ÿ’ฌ

Biase kite dengar genggam arang sampai jadi abu kan? Okey ini genggam pomade DOPE! Antara pomade oilbased type yang terbaik daripada feedback customer. Antara ciri2 pomade ini ;
.
.
๐Ÿ’ˆOilbased type.(hold tahan lebih lame dari biase.
๐Ÿ’ˆHeavy hold type.
๐Ÿ’ˆMedium shine.
๐Ÿ’ˆUnorthodox cream texture (uwb).
๐Ÿ’ˆcoklat sugus fresh scent.
๐Ÿ’ˆ100g.
๐Ÿ’ˆRM50 shj.
๐Ÿ’ˆFREEGIFT , crystal comb + stiker lego.
.
.
Berminat bole DM atau WASAP WASAP WASAP saye ke 01137781660 ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ‘.
.
#maginoo #barbershop #pomadeshop #maginooshahalam #maginooipoh #maginoovapeeighteen #pomadedistributorandreseller
#barbershop #pomadeshop #sayajualmurah #sayajualsayapakai #maginoopomadesupply #caripomade #pomademalaysia #pomadeperak #pomadeipoh #caripomadeipoh #pomadeimport #localpomade #pomplah #portipoh #qualitypomade #bazarpaknil #homebrewpomade

9๐Ÿ’ฌ

Loading...

#HP1hari1post
.
The Hipster Pomade Around The World!!!
.
Arch The Triomphe
.
Arc de Triomphe atau Gerbang Kemenangan adalah monumen di tengah Place de l'ร‰toile, bertujuan untuk meraikan kemenangan Perancis dan menghormati semua yang gugur dalam pertempuran. Ini adalah salah satu monumen paling popular di Paris dan merupakan salah satu tugu terbesar dalam sejarah. Selain itu, tugu yang dibangun ini untuk memperingati kemenangan Napoleon.
.
Arc de Triomphe di bangunkan atas perintah Napoleon pada masa kejayaannya pada tahun 1806, setelah dia menang melawan Austria dalam perang Austerliz. Arc de Triomphe dihiasi oleh banyak patung dan lukisan yang menggambarkan perang Napoleon.
.
Berminat? Jom tekan Whatsapp link kami
.
http://wasap.my/60196515135
http://wasap.my/60196515135
http://wasap.my/60196515135
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
No. 1 Pomade Brand in Malaysia
.
Hipster Pomade- Just Be Yourself
.
#hipsterpomade #thehipsterpomade #pomade #pomademalaysia #pomadelokal #qualitypomade #justbeyourself #HP1hari1post
#lokalbrand #supportlocal #malaysia #singapore #brunei #exportready #barbershop

0๐Ÿ’ฌ

Hii korang kenal tak bro hensem kita ni ?? Artis yang tengah letop di tv sekarang..@keithfoo @keithfoo ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž . .

Thanks @keithfoo wish annivesary 1 year to me @monsta_x_barbershop..
.

NAK POTONGAN CANTIK HARGA BERPATUTAN JOM SINGGAH MONSTA_X BARBERSHOP.. .

Sapa2 yang belum cuba gunting rambut dengan abang2 barber kami boleh datang ke MONSTA_X BARBERSHOP.. In Sya Allah abang2 barber kami akan berikan potongan rambut terbaik untuk semua pelanggan.
Boleh datang sekarang di

MONSTA_X BARBERSHOP ____________________________
NO 12 KOMPLEKS PERUDA
JALAN SULTAN BADLISHAH
05000 ALOR SETAR
KEDAH DARULAMAN

Call / Whatsapp ๐Ÿ“ฑ013 533 1336 /011 1080 1336 โœ‚๏ธ011 26426310 (ezry)
โœ‚๏ธ011 1311 2235 (aziz)

Waktu operasi
---------------------------
RABU-ISNINย  14.00ptg - 12.01mlm
JUMAATย  16.00ptg - 01.00pagi

#barber #pomade #monsta_x #monsta_xpomade #monsta_xbarbershop #pomadeshop
#barbershop #pomademalaysia #barberkedah #alorsetar #kedah #barbergang #barbermalaysia #malaysiabarbershop #barberlife #skinfade #menhairstyle #barberconnect #barberstyle #haircut #menstyle #mbba #barberutara

6๐Ÿ’ฌ

Loading...

Hii korang kenal tak bro hensem kita ni ?? Artis yang tengah letop di tv sekarang..@keithfoo @keithfoo ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž . .

Thanks @keithfoo wish annivesary 1 year to me @monsta_x_barbershop..
.

NAK POTONGAN CANTIK HARGA BERPATUTAN JOM SINGGAH MONSTA_X BARBERSHOP.. Sapa2 yang belum cuba gunting rambut dengan abang2 barber kami boleh datang ke MONSTA_X BARBERSHOP.. In Sya Allah abang2 barber kami akan berikan potongan rambut terbaik untuk semua pelanggan.
Boleh datang sekarang di

MONSTA_X BARBERSHOP ____________________________
NO 12 KOMPLEKS PERUDA
JALAN SULTAN BADLISHAH
05000 ALOR SETAR
KEDAH DARULAMAN

Call / Whatsapp ๐Ÿ“ฑ013 533 1336 /011 1080 1336 โœ‚๏ธ011 26426310 (ezry)
โœ‚๏ธ011 1311 2235 (aziz)

Waktu operasi
---------------------------
RABU-ISNINย  14.00ptg - 12.01mlm
JUMAATย  16.00ptg - 01.00pagi

#barber #pomade #monsta_x #monsta_xpomade #monsta_xbarbershop #pomadeshop
#barbershop #pomademalaysia #barberkedah #alorsetar #kedah #barbergang #barbermalaysia #malaysiabarbershop #barberlife #skinfade #menhairstyle #barberconnect #barberstyle #haircut #menstyle #mbba #barberutara

0๐Ÿ’ฌ

We have a few 3.5oz and 7oz of Bad Panter letf on our Online Store! Better get it! at #YourFriendlyNeighborhoodBarbershop #THB ๐Ÿ’ˆ
.
.
ONLINE BOOKINGS & STORE๐Ÿ–ฑ๏ธ
www.thb.asia
.
.
๐Ÿ“žPHONE LINE๐Ÿ“žย 
0168339121

1๐Ÿ’ฌ

Lebih Dari 1000 Pengguna Berpuas Hati Dengan HASIL Dan KEBERKESANANNYA!!
.
โœ…Tidak perlukan campuran atau bancuhan
โœ…Tidak perlu berpantang (rambut) kena air
๐ŸHasil seawal 50 MINIT!!
.
Kering??? Keras ??? Kusut??? Serabai???
.
Dah pakai pomade MAHAL pon x lurus jugak???
.
Jom..Jom saya kongsi penyelesaian nye..
.
Sy akan kongsikan testimoni dan cara guna yang BERKESAN
.
๐Ÿ“ฒwhatsapp "lurus" ke 0192127900

p/s* Stock TERHAD
#rambutlurus #pomademalaysia #pomade #pomadeshop #hipsterpomade #malaysiapomade #pencintaduaroda #sayajualmurah #sayajual #poslaju #malaysiaonlineshopping #rezeki #syukurselalu #jualonline #trustedseller #pemborong #borong #malaysia #bazaronline #bazarpaknil #raya2017 #murahmurah #pemborongmalaysia #trustedonlineshop #barbermalaysia #trendingmalaysia #ejendiperlukan #sayapakaisayajual #caripomade

0๐Ÿ’ฌ

MONOPOLY siape pernah main siapa pernah main angkt tangan skit โœ‹โœ‹ nak tengok ๐Ÿ‘€ . Okey game tu serius legend ini lagi legend dari game terus ke pomade ini dia MONOPOMP POMADE . .
Cari pomade yang sesuai dapat buat perfect pomp pada rambut?? Ini dia formula rahsianyaaa.
.
.
โœ‚๏ธ Unorthodox type ( uwb).
โœ‚๏ธCreamy texture.
โœ‚๏ธFirm to heavy hold.
โœ‚๏ธMedium shine pomade.
โœ‚๏ธIce tea lemon fresh scent.
โœ‚๏ธ100G.
โœ‚๏ธRM55 sahaja. Diskaun RM5 + CRYSTAL COMB + STIKER MONOPOMP + FREE COD PADA 5 ORANG YANG TERAWAL SAHAJA !!! ๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค hari besok tak dijamin ade offer ni siape cepat dia dapat!!!.
.
.
Berminat bole DM atau WASAP WASAP WASAP saye ke 01137781660 ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ‘.
.
#maginoo #barbershop #pomadeshop #maginooshahalam #maginooipoh #maginoovapeeighteen #pomadedistributorandreseller
#barbershop #pomadeshop #sayajualmurah #sayajualsayapakai #maginoopomadesupply #caripomade #pomademalaysia #pomadeperak #pomadeipoh #caripomadeipoh #pomadeimport #localpomade #pomplah #portipoh #qualitypomade #bazarpaknil #homebrewpomade

4๐Ÿ’ฌ

Ohman pomade , pomade buatan lokal yg kualitas ga kalah dengan pomade import.

Terdiri dari 4 variant :

1. Mystic grey = strong hold - high shine dengan wangi parfum (waterbased)

2. Tropical blue = firme hild - low shine dengan wangi blue tropical (waterbased)

3. Mystic gold = super strong hold - low shine wangi coffe vanilla (oilbased)

4. Nutri green = strong hold - low shine wangi coklat vanilla (oilbased)

#sisirlipat #pomade #pomademurah #toarnroby #ohman #sisirlipat #murrayspomade #pomadeimpor #pomadelokal #superior #nunile #superlight #usa #pomadeindo #jualpomade #pomademalaysia #pomadejakarta #hairstyle #klimis #pompadour #pomadeanakmuda #pomadegaul #pomadegrosir #pomadebaru #supplierpomade #pomadeberkualitas #pomadeabg #pomadetangerang #pomadephilipina #pomadeeceran #pomadepria

0๐Ÿ’ฌ