#preciousbyrcw

@Regranned from @celebrityperfumebysh - Dua2 perfume ni masih available tau....tak tau nak pilih mana??grab je dua2...bau memang sangat wangi & berbaloi kalau uols beli...tahan lama dengan harga mampu milik...whatsapp atau dm untuk order 😊 #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #perfumeartismalaysia #perfumeselebritimalaysia #sayajual #sayajualperfume #sapotlokal #bazaarpaknil - #regrann

1πŸ’¬

Selamat hari deepavali kepada seluruh rakyat Malaysia yang menyambut, dari kami byRCW 🌸
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

0πŸ’¬

Selamat hari deepavali kepada seluruh rakyat Malaysia yang menyambut, dari kami byRCW 🌸
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

0πŸ’¬

Selamat hari deepavali kepada seluruh rakyat Singapura dan Malaysia yang menyambutnya.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #raqinahauni

0πŸ’¬

Selamat hari deepavali kepada seluruh rakyat Malaysia yang menyambut, dari kami byRCW 🌸
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

0πŸ’¬

DALAM 7 HARI DAH NAMPAK KESAN KETARA πŸ’ " Sis, sebelum ni saya tak perasan tapi bila banding dengan gambar lama baru nampak perbezaan"😍 - *customer mac 2017 🌸Rasailah perbezaan sendiri dengan *NUCIFERA 🌸

Katakan tidak pada gigi kuning πŸ˜‚πŸ˜‚ ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

Tombiruo Penunggu Rimba;
Now showing ☺️
.
Hahaha ape yg funny nye, sempat COD #preciousbyrcw πŸ˜‚
.
TQ customer. Jom tgk tombiruo!!!
.
#tombiruo #penungguhutan

0πŸ’¬

Beauty is about enhancing what you have.
Lets yourself shine through
.
Wow & SEGAR di depan SUAMI!! .
COD #preciousbyrcw #gorgeous PWTC & KL area, PM πŸ“²sy ok. .
.
#precious #gorgeous #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegarbyrcw
#sunwaypyramid #sunwayputramall #collegelife #um #kolej #pwtc #byrcw #bazaarpaknil #lexeepad #afmegastar #bazarfestival #kl #artist #perfume #cikaylaprecious #klcc #hotels #apple #iphone6 #um #ukm #unikl #kelanajaya #wifeskills

5πŸ’¬

Women waste so much time wearing no perfume. As for me, in every step that I have taken in life,
I have been accompanied by an exquisite perfume!
.
Wow & SEGAR di depan SUAMI!! .
COD #preciousbyrcw #gorgeous PWTC & KL area, PM πŸ“²sy ok. .
.
#precious #gorgeous #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegarbyrcw
#sunwaypyramid #sunwayputramall #collegelife #um #kolej #pwtc #byrcw #bazaarpaknil #lexeepad #afmegastar #bazarfestival #kl #artist #perfume #cikaylaprecious #klcc #hotels #apple #iphone6 #um #ukm #unikl #kelanajaya

2πŸ’¬

There is nothing more wonderful than being remembered for a perfume.
.
#preciousbyrcw #perfume #perfumecheta #perfumescelebrity .
.
.
Whatsapp 0142657726

0πŸ’¬

[TAKUT NAW NAW LOSYEN NI ELOK KE X?] LOSYEN PUTIH AJAIB diperbuat dari bahan-bahan semulajadi yang diperlukan oleh kulit kita semua... Kesannya membuatkan anda TERUJA dan orang sekeliling pasti memujimu. πŸ˜‹
___

CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA!
___

WHATSAPP NELLY 0173215469 SEKARANG!
.
#takpercayatapibenar #rahsiacheta #byrcw #rcw #rahsiachetadapatteruna #missvketat #goyangrapat #jusgoyangrapat #putihajaibbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatampang #rcwampang #losyenputihajaib #pencucigoyangsegar #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #giftsetputihajaib #setputihajaibdanprecious

0πŸ’¬

[KHAS UNTUK BAKAL PENGANTIN!!!] Alhamdulillah dan TAHNIAH kepada bakal-bakal pengantin yang nak naik pelamin nanti. Mesti list-list benda penting dah nak siap kan?
β˜‘ Baju Kawin
β˜‘ Caterer
β˜‘ Doorgift
β˜‘ Pelamin
β˜‘ Kad kawin
____

Nak tak dulang yang ada GIFT SET PRECIOUS PUTIH AJAIB?? Cepat2 grab na...
___

PUTIH AJAIB dapat settlekan masalah tangan tak sama putih dengan muka. Toksah duk risauu.. LEKAIH LEKAIH bakal-bakal pengantin semua, ampa duk tunggu apa lagi. Lambat-lambat malu cheq oiii!!
___

CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA!
___

WHATSAPP NELLY 0173215469 SEKARANG!
.
#takpercayatapibenar #rahsiacheta #byrcw #rcw #rahsiachetadapatteruna #missvketat #goyangrapat #jusgoyangrapat #putihajaibbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatampang #rcwampang #losyenputihajaib #pencucigoyangsegar #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #giftsetputihajaib #setputihajaibdanprecious

0πŸ’¬

[PUTIH, LEMBUT, GEBU, ANJAL & WANGI DALAM 3 SAAT]

Dan bukan saja PUTIH malah menyelesaikan masalah kulit seperti PARUT, STRECTH MARK, GATAL2 dan TUMIT KAKI MEREKAH dengan harga mampu milik sgt ! Boleh pakai di muka dan 1 badan.
___

Setiap 1 rumah WAJIB ada 1 lotion sebab ianya boleh digunakan seisi keluarga dari baby sampai org tua. 😍
___

CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA!
___

WHATSAPP NELLY 0173215469 SEKARANG!
.
#takpercayatapibenar #rahsiacheta #byrcw #rcw #rahsiachetadapatteruna #missvketat #goyangrapat #jusgoyangrapat #putihajaibbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #jusgoyangrapatampang #rcwampang #losyenputihajaib #pencucigoyangsegar #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #giftsetputihajaib

0πŸ’¬

Perfume pebret 😍😍#preciousbyrcw #losyenputihajaibbyrcw

0πŸ’¬

3MINGGU PAKAI GIGI DAH *PUTIH, BERSIH & LICIN TANPA PLAK*

Sudah ramai rakyat Malaysia yang berpuas hati menggunakan NUCIFERA WHITENING TEETH ni

Tak perlu ragu--ragu kerana kesemua testimoni nucifera 100% daripada pengguna NUCIFERA sendiri!

Tiada google2, tiada ciplak gambar! Semua nya REAL #testimoninucifera 😱
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

contoh gambar *erosion pada gigi disebabkan oleh acidic nature*

Bagaimana nak mengelakkan perkara sebegini berlaku kepada anda? *Gunakan NUCIFERA* ☺

Arang aktif nucifera ini bertindak dengan *menyerap acid*, food chemical dan bakteria dalam mulut.

Ianya tidak menghakis dan dijamin 100% organik daripada tempurung kelapa πŸ˜‰

BERTINDAK sebelum terlambat! 😎 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

*KUNING HILANG DALAM SEMINGGU*

_"seminggu je dah boleh putih macam ni"_πŸ˜πŸ˜‰ 🌸NUCIFERA selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap bukan menghakis 🌸 *SELAMAT TINGGAL GIGI KUNING* *reply "nak" cepat*
saya buatkan awak jatuh cinta dengan nucifera 😘
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

*2 HARI PLAK GIGI TANGGAL*

_"2 hari guna *nucifera* dah nampak kesan"_

Siapa ada masalah plak gigi tebal macam ni? Mesti tak selesa kan sebab rasa tebal2, keyakinan diri pon berkurang sebab malu dekat orang πŸ€¦πŸΌβ€β™€ Dah berpuluh ribu orang yang menggunakan nucifera ni benar-benar berpuas hati tau 😍

Jom naikkan keyakinan diri anda semula! πŸ’ͺ🏻 P/s: dalam gambar tersebut sebenarnya adalah plak yang menebal akibat dari tahi gigi

Karang sebenarnya yang berwarna coklat2 yang melekat di gigi ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

*UPDATE TERKINI*

AMARAN!
Gambar ini akan membuatkan *wanita yang gemar memakai lipstick berlumba nak DAPATKAN NUCIFERA HARINI TAK KIRA MACAM MANA PON* ----------------------------------- Gambar 1
Update: selepas 4 hari menggunakan *NUCIFERA*

Bertarikh: 17 march 2017

Gambar 2
update terbaru: selepas 16hari menggunakan *NUCIFERA*

Wow! Terbaik lah nucifera ni ❀️ Sekarang ni, customer ni dah tak segan nak menggayakan gincu merah mak ngah😘
Yelah kalau gigi kuning pakai gincu merah mesti ketara kan kuning nya :( Awak-awak bila lagi nak berani menggayakan gincu merah menyala bersama gigi putih berseri? 😘 .. #codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

Alhamdulillah tqsm for your continuous support 😘😘😘😘 we appreciate your efforts..
.
β˜… SMELL LIKE A STAR β˜… .
.
πŸ“² Kindly whatsapp or call the number listed below to order tq 😘 .
.
SHAH ALAM
NORAINI @byrcwshahalam .
016-6335125 .
.
SUBANG JAYA
IEKA GURL @preciousbyrcw.iekagurl .013-2766110 .
.
KOTA DAMANSARA
MIRA
012-6258814 .
.
AMPANG
ZAINORIN
019-2008196 .
.
SG. BESI
SUE
019-2405877 .
.
KUALA LANGAT
YANTI YUNUS @preciousbyrcw_kl
019-2121426 .
.
KUALA LUMPUR
ASMA @precious_rcw_kl
0173880854 .
.
LIN
012-2192559 .
.
SEREMBAN N9
NURUL IZZAHTI
012-6594070 .
.
KUANTAN, PAHANG
NORMAWATI IBRAHIM
013-2057184 .
.
MUADZAM SHAH, PAHANG
NOORHIDAYAH
011-28941910 .
.
KENINGAU, SABAH
MIRA
017-8107112 .
.
MIRI ,SARAWAK
NOR AZLINAWATI
017-8565484 .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 EM
RM31.90 EM .
.
#GorgeousbyRCW
RM45 WM
RM48 EM .
.
#PreciousbyRCW #GorgeousbyRCW #perfume #precious #gorgeous #luxurysmell #smellgood #smelllikeastar #ascentofsuccess #affordableprice #halalperfume #stayfresh #staytrue #stayprecious #staygorgeous #blessed #grateful #October2017 #rozitachewan #kekalwangisepanjanghari

10πŸ’¬

#preciousbyrcw
RM 29.90 WM
RM 31.90 EM
DM utk COD 😊

3πŸ’¬

as our referrence 😊

#preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #byrcw #perfumemurah #perfumemesrasolat

2πŸ’¬