#produkcheta

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
πŸ’Ž http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
πŸ’Ž http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
πŸ’Ž http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0πŸ’¬

*BOLEH KE GUNA ARANG AKTIF NI?* Say No More kepada keraguan anda πŸ˜‰

Pss lagi satu arang aktif ni bukan macam arang awak buat BBQ tu tau! Arang aktif ni saiznya lebih halus (200mash) and pembakarannya lebih teratur dan terperinci 😍

KLIK LINK DI BIO! . . CEPAT 😘😘 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

ADA MASALAH SENGUGUT? PERIOD TAK TERATUR? KEPUTIHAN YANG MELAMPAU? KERAP KEGUGURAN? DALAM PERANCANGAN INGIN HAMIL? RAHIM LEMAH? HUBUNGAN SUAMI ISTERI YANG HAMBAR? LESU DAN LETIH BADAN?
-
JUS GOYANG RAPAT byRCW adalah penawarnya. -
Anak dara seusia 20 thn & keatas, juga utk wanita berkahwin boleh mengamalkan jus ini utk kekal bertenaga disamping merawat masalah dalaman anda. -
Petua amalan tradisi keluarga Che Ta kekal bertenaga, awet muda kalah anak dara. -
RAMUAN UTAMA JUS GOYANG RAPAT byRCW
-
βœ”οΈ Ginseng
βœ”οΈ Kacip Fatimah
βœ”οΈ Pueraria Mirifica
βœ”οΈ Kurma
βœ”οΈ Buah Roselle
βœ”οΈ Kunyit
βœ”οΈ Daun Pegaga
βœ”οΈ Buah Manjakani

CARA PENGAMBILAN JUS GOYANG RAPAT byRCW
-
βœ”οΈ Jus berperisa Laici
βœ”οΈ Sehari Ambil 4 Sudu Iaitu 2 sudu pagi sebelum sarapan & 2 Sudu malam sebelum tidur
βœ”οΈ Pastikan anda banyak minum air suam/air masak
βœ”οΈ Ibu Menyusu boleh mengamalkan Jus Goyang
βœ”οΈ Ibu Mengandung TIDAK DIGALAKKAN untuk mengamalkan Jus Goyang
βœ”οΈ Simpan dalam Peti Sejuk selepas dibuka Berat 250ml Sebotol

WHATSAPP ☎️ 011-23607501- Lyna (agent keramat)
-
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #memangmendapat #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta - #regrann

0πŸ’¬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
πŸ’Ž http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
πŸ’Ž http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
πŸ’Ž http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

1πŸ’¬

POST OUT .
MY DEAR CUST, boleh check ya.
Terima kasih kerana membeli dengan kami 🌸Barang akan sampai dalam 1-4 hari hari bekerja bergantung kepada kawasan

Barang dah sampai maklum pada kami ya 😊 Jgn lupa promote kat kawan-kawan😍 ..
..
Ok cik , Janji Taw ☺️ Saya asingkan siap2 Stok dan Free Gift untuk Cik 😊
Semoga Dimurahkan Rezeki dan Dipermudahkan Segala Urusan . Aminn 😊 ..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

Hai semua! Stok Nucifera sis dengan harga PROMOSI tinggal 3 botol sahaja lg, lepas ni sis RESTOK berbalik semula harga asal ya. . JANGAN LEPASKAN PELUANG CEPAT DM ATAU KLIK LINK DI BIO SIS YA. . πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
..
.. πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ 3 BOTOL TERAKHIR!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ ..
..
#putihberseri #gigiputih #senyumanmenawan ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

2πŸ’¬

*3 MINGGU KESAN MEROKOK HILANG*

_"kesan merokok hilang selepas saya guna nucifera selama 3 minggu"_ En. X

__________________________________

Adakah anda mempunyai kenalan /orang terdekat yang mempunyai masalah GIGI KUNING serta KARANG GIGI akibat merokok?

Kenalkan NUCIFERA ini kepadanya hari ini πŸ˜‰

Walaupun awak rasa awak tak perlukan NUCIFERA, tapi membantu mereka yang memerlukannya, satu perkara yang baik bukan? *Sharing is Caring* πŸ’• ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

3πŸ’¬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
πŸ’Ž http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
πŸ’Ž http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
πŸ’Ž http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0πŸ’¬

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA 🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal. 🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison. 🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

7πŸ’¬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
πŸ’Ž http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
πŸ’Ž http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
πŸ’Ž http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

1πŸ’¬

DALAM 7 HARI DAH NAMPAK KESAN KETARA πŸ’ " Sis, sebelum ni saya tak perasan tapi bila banding dengan gambar lama baru nampak perbezaan"😍 - *customer mac 2017 🌸Rasailah perbezaan sendiri dengan *NUCIFERA 🌸

Katakan tidak pada gigi kuning πŸ˜‚πŸ˜‚ ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
πŸ’Ž http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
πŸ’Ž http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
πŸ’Ž http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0πŸ’¬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
πŸ’Ž http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
πŸ’Ž http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
πŸ’Ž http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0πŸ’¬

3MINGGU PAKAI GIGI DAH *PUTIH, BERSIH & LICIN TANPA PLAK*

Sudah ramai rakyat Malaysia yang berpuas hati menggunakan NUCIFERA WHITENING TEETH ni

Tak perlu ragu--ragu kerana kesemua testimoni nucifera 100% daripada pengguna NUCIFERA sendiri!

Tiada google2, tiada ciplak gambar! Semua nya REAL #testimoninucifera 😱
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

contoh gambar *erosion pada gigi disebabkan oleh acidic nature*

Bagaimana nak mengelakkan perkara sebegini berlaku kepada anda? *Gunakan NUCIFERA* ☺️

Arang aktif nucifera ini bertindak dengan *menyerap acid*, food chemical dan bakteria dalam mulut.

Ianya tidak menghakis dan dijamin 100% organik daripada tempurung kelapa πŸ˜‰

BERTINDAK sebelum terlambat! 😎 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

*KUNING HILANG DALAM SEMINGGU*

_"seminggu je dah boleh putih macam ni"_πŸ˜πŸ˜‰ 🌸NUCIFERA selamat digunakan sebab ia bertindak secara menyerap bukan menghakis 🌸 *SELAMAT TINGGAL GIGI KUNING* *reply "nak" cepat*
saya buatkan awak jatuh cinta dengan nucifera 😘
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

*2 HARI PLAK GIGI TANGGAL*

_"2 hari guna *nucifera* dah nampak kesan"_

Siapa ada masalah plak gigi tebal macam ni? Mesti tak selesa kan sebab rasa tebal2, keyakinan diri pon berkurang sebab malu dekat orang πŸ€¦πŸΌβ€β™€ Dah berpuluh ribu orang yang menggunakan nucifera ni benar-benar berpuas hati tau 😍

Jom naikkan keyakinan diri anda semula! πŸ’ͺ🏻 P/s: dalam gambar tersebut sebenarnya adalah plak yang menebal akibat dari tahi gigi

Karang sebenarnya yang berwarna coklat2 yang melekat di gigi ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

*UPDATE TERKINI*

AMARAN!
Gambar ini akan membuatkan *wanita yang gemar memakai lipstick berlumba nak DAPATKAN NUCIFERA HARINI TAK KIRA MACAM MANA PON* ----------------------------------- Gambar 1
Update: selepas 4 hari menggunakan *NUCIFERA*

Bertarikh: 17 march 2017

Gambar 2
update terbaru: selepas 16hari menggunakan *NUCIFERA*

Wow! Terbaik lah nucifera ni ❀️ Sekarang ni, customer ni dah tak segan nak menggayakan gincu merah mak ngah😘
Yelah kalau gigi kuning pakai gincu merah mesti ketara kan kuning nya :( Awak-awak bila lagi nak berani menggayakan gincu merah menyala bersama gigi putih berseri? 😘 .. #codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0πŸ’¬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
πŸ’Ž http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
πŸ’Ž http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
πŸ’Ž http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0πŸ’¬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
πŸ’Ž http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
πŸ’Ž http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
πŸ’Ž http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0πŸ’¬

Good morning uolls 🌸 Kecantikan menjamin kebahagiaan, penampilan memberikan keyakinan pada diri mu. Yakini Produk byRCW, ia memberikan kesempurnaan pada diri mu ❀️🌹
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #losyenputihajaibbyrcw #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta ☎️- ‭0 17 378 0521‬
☎️- ‭0 17 378 0521‬
☎️- ‭0 17 378 0521‬

0πŸ’¬