#produkhot

WOW😱😱JUST IN 3 MINIT JE DAH CANTIK, FLAWLESS DAN GLOWING😍😍 TAK PERLU MEKAP TEBAL TEBAL, PAKAI NIPIS NIPIS JE DAH CUKUP😱😱
.
rugi sangat kalau korang tak cuba. Produk DYXY wajib try CONFIRM PUAS HATI😍😍😘😘
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 setπŸ’–Ada FREE GIFT best2 kite nak bagi tauπŸŽπŸŽπŸŽ€πŸŽ€
.
πŸ™‹JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
πŸ™‹JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ’01136030053
πŸ’01136030053
πŸ’01136030053
πŸ’01136030053
.
.#dyxymattelipstikb
#dyxy #cosmetic #dyxymurah #dropshipdyxydiperlukan
#dropshipneeded #dropshipwanted #dyxybccream #sayajual #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #produkhot
#dyxygreenteamist #dyxymalaysia #teamfl
#dyxybrush #mua #muakl #dyxylover #dyxylovers
#dyxyselangor #dyxyampang #wangsamaju #klcc #gombak #muaampang #dyxycheras #dyxyklang

0πŸ’¬

#1 Produk PAYUDARA & PUNGGUNG ORGANIK PERTAMA di MALAYSIA. Produk pertama di iktiraf Global MATRADE MALAYSIA & di Rasmi Oleh YB BRIG JEN KHAIRY JAMALUDDIN β€’ Menteri Belia dan Sukan MALAYSIA.
Anda boleh order bersama kami !
..........
1. KL/ SELANGOR .
@doubleu_cheras β€’ @doubleu_kl β€’@doubleu_breastcream_ratu_gojes β€’ @doubleu_selangor β€’ @doubleu_dhs
* @doubleu_organic_breastcream β€’ @sempurnakan_kecantikanmu β€’@mxzzfrds β€’@pesonaclinic_aesthetic β€’ @pesona_medispa_hq β€’ @mamaslove_babyshop β€’ @zaziskitchen β€’ @mumsheaven β€’ @doubleu_shahalam β€’ @pelangikosmetik_ β€’ @mamaslove_gombak β€’ @mamaslove.puncakalam
2. KEDAH : @doubleu_kedah
3. KELANTAN : @sempurnakan_kecantikanmu .
4. PULAU PINANG : @doubleu.doubletouch_penang .
5. SABAH / SARAWAK : @produk_power_kuchingsarawak β€’ @nana6111 β€’ @aiyra_din .
6. INDONESIA : @djazrikamegan @doubleu_indonesia
7. JOHOR BHARU : @tips.montok_tegang.organik
8. ONLINE SHOP : @lazada_my β€’ @lelongmalaysia β€’ @shopee_my
9. MATRADE : @matrade_hq @matrademalasia
10. KLINIK : @pesonaclinic_aesthetic
11. Pemborong : @pelangikosmetik_
#breastcream #breastcare #matrade #breastcream #breastsoap #organik #produkviral #produkpayudara #breastcream1 #breastenlargement #no1breastcreammalaysia #breastcreammatrade #krimtetek #firmingbreast #produkhot #produkviral #projekmantap #memikatsuami #projekmemikatsuami #firmingbooty #intimatewash #mascotek #antikanser #selamat

1πŸ’¬

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 013 5932433
WA 013 5932433
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

0πŸ’¬

Loading...

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 013 5932433
WA 013 5932433
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

1πŸ’¬

Here is one of our low carb stars!
LOTS MORE LOW CARB RECIPES & TIPS!
.
CREAMY INDIAN CHICKEN
250G chicken breast, skin removed, cut into cubes
1Tbs coconut oil
1 capsicum (150g), diced
4 cloves garlic, crushed
1/2 cup (125ml) chicken stock
11/2 tsp cumin
11/2 tsp turmeric
Fresh chilli to taste
80g (4 Tbs ) of light sour cream
Fresh coriander
.
Saute the chicken in the coconut oil until browned. Add cumin, turmeric, garlic and chilli, sautΓ© for 2 minutes. Add chicken stock, reduce the heat and simmer for about 8 minutes. Add in the capsicum and the sour cream at the end, cooking only until mixed well and heated through. .
Each Serving: Protein: 28g Carbohydrate: 11.7g
.
#DRAGONLADYHAZURA #BODYENGINEER
#KetogenicDiet #DietAlphaLipidSD2

#TNMgroup
#extraincome
#duitdalambeg
#royaltyincome
#sahamfree
#melancongfree
#thenewprofessional
#alphalipidnewimage
#produkhot
#thenewmillionaire

0πŸ’¬

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4545702
WA 017 4545702
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

0πŸ’¬

Loading...

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4545702
WA 017 4545702
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

0πŸ’¬

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4545702
WA 017 4545702
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

0πŸ’¬

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4545702
WA 017 4545702
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

2πŸ’¬

Loading...

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4545702
WA 017 4545702
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

0πŸ’¬

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4545702
WA 017 4545702
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

0πŸ’¬

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4545702
WA 017 4545702
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

0πŸ’¬

Loading...

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4545702
WA 017 4545702
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

0πŸ’¬

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4244231
WA 017 4244231
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

0πŸ’¬

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4244231
WA 017 4244231
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

0πŸ’¬

Loading...

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4244231
WA 017 4244231
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

0πŸ’¬

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4244231
WA 017 4244231
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

0πŸ’¬

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4244231
WA 017 4244231
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

0πŸ’¬

Loading...

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4244231
WA 017 4244231
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

0πŸ’¬

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4244231
WA 017 4244231
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

1πŸ’¬

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4244231
WA 017 4244231
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

0πŸ’¬

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4244231
WA 017 4244231
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

2πŸ’¬

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4244231
WA 017 4244231
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

0πŸ’¬

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4244231
WA 017 4244231
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

0πŸ’¬

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
▫️
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
▫️
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
▫️
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
▫️
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
▫️
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍 .
.
1BOX SEM RM50/ SS RM53 EXC POS
SEM RM8/SS RM13
.
WA 017 4244231
WA 017 4244231
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknilΒ  #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

0πŸ’¬

Jimat..jimat..lagi jimat..πŸ’°
Berganda² jimat woiitt...😱😱😱
Set Marine Essence wajib ada dlm genggaman..set spa sendiri di rumah...
.
Siapa tersuka tanpa dipaksa...direct pm/ direct dm juju di no 0172630413..😘😘
Ready stok uoolllszz..πŸ‘πŸ‘
#projek5🌠🌠🌠🌠🌠 #produkHOT #projekstg #setmarineessense #bodywashme #shampoome #conditionerme #soapmarineessence #toothpasteme

0πŸ’¬

sayang2 ..!!!😚 yg mana dh bank in kita akn pos esok yer😍😍😍 ..wahhh takk shabarr nye nak tgok sayang2 smua cntik2 dgn DYXY...πŸ’–bagi yg nak join postage esok boleh trus wasap cumi ye.. nnti kita bagi tracking number..πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ trima kasih prcayakan sy.. wasap 0169975716

#dyxy
#dyxylipstick
#dyxylover #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymascara #dyxykelantan #dyxykelate #dyxykb #dyxytanahmerah #dyxypasirmas #dyxypasirputeh #dyxyoriginal #dyxyhq #letscantik #dyxymeletop #dyxybycumi #dyxyteamfl #dyxyori #dyxycosmetic #jomgrab #laris #love #produkhot #promosiyes #dyxyyearendsale #dyxygreenteamineralfacemist

1πŸ’¬

Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
.
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😒😒 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
.
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..πŸ™ˆ
Barulah sedar ke diri..
.
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
.
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari duluπŸ˜‰πŸ˜—
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
.
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍
.
WA 0174204470
WA 0174204470
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

0πŸ’¬

DYXY SUPER YEAR END SALE (Y.E.S) !!! CALLING UP FOR LADIESSS AND GENTLEMAN 😘😘😘 Jualan akhir tahun kembali lagi...😱😱tawaran POTONGAN HARGA YANG TERBAIK hanya utk dyxy loverr... cepat dapatkan segera ..wasap cumi 0169975716

#dyxylover #dyxykelate #dyxyhq #dyxyoriginal #dyxykelantan #dyxy #dyxymascara #dyxylipstick #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteamineralfacemist #dyxytanahmerah #dyxytumpat #dyxypasirmas #dyxypasirputeh #dyxyterbaik #letscantik #cantikmenawan #laris #produkhot #pematahhati #lovelovelove

2πŸ’¬