#produkkesihatan

ANTARA #MANFAATPureVitaminCFEEYANY : 👇
.
🍋 Kesannya akan mudah lawas iaitu menyahtoksin yang ada daripada makanan Melalui pembuangan air kecil,air besar, peluh & jerawat.
🍋 Wajah akan lebih lembut
🍋 Jerawat,jeragat,parut gelap hilang
🍋Berat badan mudah menurun jika mengamalkan makanan seimbang & bersenam
🍋 Awet muda
🍋 Merawat rekahan tumit kaki
🍋 Merawat resdung
🍋 Menyembuhkan luka
🍋 Banyakkan susu ibu
.
.
Vitamin C feeyany memang selamat dan terbaik 😍
.
#StayYoungWityFeeyany
#PureVitaminCFeeyany
#VitaminCPowder
#VitaminC
#VitaminCantik
#VitaminSihat
#VitaminUntukSemua
#ProdukKesihatan
#SuplemenVitaminC

0💬

SUFIA TOTALLY CLEAN WIPES
.
KELEBIHAN
.
✔ Makeup Remover Wipes yang berasaskan bahan semulajadi
✔ Bebas Paraben, Alcohol & Formaldehyde
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk sensitif
✔ Sesuai untuk semua peringkat umur & jantina
✔ Tidak berminyak & membersih pori secara mendalam
.
NAK ORDER? .
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
.
#totallycleanwipes #totallycleanmurah #totallycleanpuchong #sufiatotallycleanwipes
#onthegomakeupremover #Agenttotallycleankuching #deepcleansing #dropshipdiperlukan
#kulitcantik #bebasjerawat #nakkulitcantekflawless #makeupremover #makeupbybellaz
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan
#produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah
#igshopmalaysia#ranieesabeauty

0💬

YARRA MOISTURISER
.
KELEBIHAN
.
>Membantu untuk merawat kulit yang bermasalah.
>Anti Jerawat.
>Memudarkan Jeragat.
>Menjadikan kulit lebih Flawless .
>Menyerlahkan kecantikan kulit.
>Anti-aging serta wajah akan kelihatan muda remaja.
>Merawat luka.
>Menghalang sinar UV yang berlebihan.
>Mencerahkan kulit.
>Menjadikan kulit lebih Licin & Tegang.
>Menghilangkan masalah ruam,kudis,panas,kurap serta kulit berminyak.
>Kulit akan lebih Lembab.
>Mencegah masalah kulit kering.
>Tambah Nutrisi dalam kulit.
>Parut akan hilang jika digunakan secara konsisten.
>Mengecilkan pori yang terbuka.
>Mengurangkan minyak.
>Mengecutkan jerawat dengan pantas.
>Menghilangkan masalah eyebag / lingkaran gelap bawah mata.
.

NAK ORDER? .
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
.
#yarramoisturizer #yarramoisturizerxtrac #yarramoisturiser #yarra #yarramoisturizerxtrac
#yarramoisturizermurah #yarramoisturizerxtracoriginal#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan
#produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah
#igshopmalaysia#ranieesabeauty

0💬

Elisha Roselle Candy adalah supplemen acai berry, gluthathione, protein
ikan,vitamin A,B,C,D,E dan extract Lobats Puerira Mirifica

1000mg dose

Untuk Body Whitening 3ple action
Untuk Body Slimming fast action
Untuk Hormon Dalaman Wanita kembali muda

sesuai diambil pelbagai peringkat umur
seawal baligh-menopous -melambatkan kesan penuaan
-meningkatkan tahap metaolisma
-menguatkn kuku dan tulang
-menambahkan sistem imunisasi badan
-melawan radikal bebas
-menyihatkan rahim wanita sekaligus
-merawat masalah rahim jatuh
-mengetatkan Faraj
-menegangkan payudara
-menyihatkan tubuh badan
-menentang sel kanser
-kaya antioksida
-merawat senggugut
-mengawal atur period
-menguruskan badan
-menstabilkan hormon
-melambatkan menopous
-meningkatkan ghairah seksual

dan banyak lagi... wapp 0126441917 untuk info lanjut dan testimonial

1💬

Hi korang ! Kak Bell nk share testimoni cust BC 😍 ketara sgt perubahan dia kan ! Best la nanti kulit makin putih gebu sihat 🤗
.
Korang semua taknak ke ??? Stock tinggal tak banyak dh ni.. ramai cust skali grab 2 3 terus, nanti stock dh habis baru nak nyesal 😭 .
Cepat2 pm kak bell skrg, ambil 2 3 kotak terus buat stock awal2.. grab banyak box kak bell bgi harga special kat korang 😘
.
PM or whatsapp kak bell 👇🏻
.
📲 www.wasap.my/601125462123
📲 www.wasap.my/601125462123
.
#bellovecollanest #teambellovecollanest #testimonibellovecollanest #bhbeautyempire #produkputih #kolagen #sayajualsupplement #produklaris #ubatputih #produkkecantikan #sarangburung #produkkesihatan #produkkosmetik #sayajual #nakcantik #putih #putihgebu #nakputih #jomcantik #collagen #sayaguna #kulitputih #flawless #terlajaklaris #produkviral #supplements #produkkulit

0💬

TAMPIL YAKIN & SIHAT DENGAN GLO UP! .
.
Komen DM atau Whatsapp kod "Glo Up" ke 0162279629 untuk lakukan pembelian sekarang! #GloUp dari #MenschenSkincare merawat 9 masalah kulit yang anda hadapi!
.
Dijamin mampu merawat masalah :
✔️Jerawat Biasa/Kronik & Kegatalan & Resdung ✔️Masalah Jeragat Yang Berlanjutan
✔️Masalah Pigmentasi Yang Kelihatan
✔️Pori Pori Terbuka Yang Sukar Mengecil
✔️Kulit Kusam & Kulit Kering
✔️Kulit Gelap & Terbakar Akibat Sinaran Uv
✔️Kedutan Di Usia Muda Mahupun Lanjut Usia
✔️Minyak Berlebihan Yang Memalukan
✔️Parut Jerawat Lama Mahupun Baru Kelihatan
.

Alhamdulillah terlalu banyak TESTIMONI berjaya yang diterima dan Pengguna Glo Up sangat berpuas hati! 🎉🎉🎉
.

Glo Up Set Ekslusif :
✔️Ada Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
✔️Tiada Kandungn Kimia Berbahaya
✔️Sesuai Untuk Kaum Lelaki & Perempuan
✔️Sesuai Bagi Peringkat Umur 16 Tahun & Ke Atas
.

#menschen #menschenskincare #malaysia #produkkecantikan #produkkesihatan #produkmuka #produkkecantikanlelaki #lelakimalaysia #segak #yakin #lokalah #lokalmy #penampilan #kacak #tampan #sihat #gloup #lelaki #lelakimelayu #shahalam #selangor #kualalumpur

0💬

Get "relief-ed" today !! 🍃
:
Relief
•Sleep blend for children •Relieves muscle cramps
•Sinus problems
•Eases motion sicknesses •Cold/fever/cough
•Migraine •promotes peace + tranquility .
.
Another winning magic blend 💧✨
This 'RELIEF' blend is 100% natural. No chemicals involved, and the best thing is, it is infused with energy vibration - so, the properties inside are well-preserved and the quality is unaltered over time.
.
Ingredients :
.
💧Sunflower oil
• suitable for normal/oily skin
• very good absorption
• boosts energy level in body
• strengthens immune system
.
💧Lavender
• pleasant smell & very therapeutic
• calms nerves and aids in good sleep
• eases motion sicknesses
• great for skin's health
.
💧Eucalyptus Globolus
• supports respiratory system
• soothes muscles after exercise
• great for migraine/asthma
• anti-bacterial
• helps in respiratory issues (cold, coughs)
.
💧Basil
• Fights viruses & infections
• Helps in Carpal Tunnel syndromes
• Helps those with chronic fatigue/exhaustion
• For insect bites (Also as insects repellents)
.
and only a few drops of peppermint for minty effect, but not too much since we want it to be loved by kids.
.
PURE MAGNESIUM by thy.oils (60ml)
RM120 exc postage
ROLL-ON RELIEF by thy.oils (12ml)
RM35exc postage .
DM or WA +60164101533 or click in bio ⚡️
.
#healthybody #healthylifestyle #healthyliving #healthymalaysia #organicmalaysia #organicbeauty #organicliving #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazarmalaysia #skincaremalaysia #organicskincare #handmademalaysia #handmadesoapmalaysia #lipscrubmalaysia #lipbalmmalaysia #organicskincaremalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bazarmalaysia #bazaronlinemalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #produkorganik #produkkesihatan #produkorganikmalaysia #produkkesihatanmalaysia #produkkecantikanmalaysia #bodyscrubmurah #bodyscrubmalaysia

0💬

Ada jerawat bertimbun2...parut jerawat susah hilang?? Nak rawat??
.
Jom tngok testimoni2 ygdh berjaya kurangkan jerawat & hilangkan parut2 jerawat...
.
Awesome kan hanya dgn treatment serum Nurraysa je smua tu dpt dirawat...
.
#testimoninurraysa #testimonitreatmentserum
#TreatmentSerumNurraysa .
📞 010-2212214 🎀 #CikFieAgentNurraysa
🎀 #NurraysaProdukMesraWuduk
🎀 #NurraysaBeautyProduct
🎀 #SayaJualNurraysaBeauty
🎀 #CikfieGunaCikfieJual
🎀 #TeamLegasiKita

#masalahkulit #jerawat #jeragat #kulitberminyak #kulitkering #nakcantik #nakputih #naksihat #produkkesihatan #halalhealthproduct #produkkecantikan #halalskincare #kosmetikmurah #kosmetikberkualiti

0💬

#MERDEKA SALE 30%

[ sye jual ]

HI-CAL I- PENINGGI BADAN TIENS
Jangan angkat berat atau menolak bebanan dalam tempoh penggunaan HI-CAL I. Minum byk air putih setiap hari. Jgn minum kafien & air gas. Konsisten amalkan HI-CAL I setiap hari
.
FREE POSTAGE!
.
whatsapp for oder👉
WhatsApp:+6011-3621-3247
WhatsApp:+6011-3621-3247

#ynysistersbeauty #onlineshoppingmalaysia #heightup #heightupmurah #heightupmalaysia #bazaarpaknil #aurawhite #paidreviewmalaysia #kosmetikmurahgiler #kosmetikmurahmalaysia #obattinggi #obattinggimurah #obattinggibadan #tinggibadan #tinggi #ubattinggi #glutacapsmurah #produkkesihatan #produkkecantikan #tiensmalaysia

1💬

.
Credit untuk Yusermadayani Yaacob
.

Kalau dulu ye la nk makan apa semuanya kena jage . Kononnya nak diet . Tapi sekejapan jerr😂😂. .

Lepas je bertemu jodoh dengan #SetPKP ni "allahhuakbar" nak makan banyak mana pun still maintain berat badan ni 47kg . Dari 53kg tau . Dalam masa sebulan .
.

Wow??😱
.

Apa rahsianya sudah tentulah SetPKP harga mampu milik . Yang da pernah cuba je tahu apa bestnye set PKP ni .
Tak payah da nk bersenam2 lagi guna saja setPKP ni .
.
#jerawat #nurraysabeauty #dherbs #bisneswomen#kcolly #aurawhitebubbly #vasia #happyday#terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa#produkkesihatan #produkkecantikan#mervecosmetics #jerawatkronik #lokalah#lokalbrand #produkmuslim #mesrawudhuk#like4like #fff #mesrasolat #terapiinstagram#projekstg #marykay #halal #kosmetikhalal#ajimaura #lotsoflove #teamNurraysa

0💬

Tengah viral skarang neh 😱
Baby shark guys 😉
Neh bukan pinklady shark okeh 😂
Pinklady pun viral jgk tau skrang neh.. #pinkladybodyperfection #hotpinkladybodyperfection #teampinklady #produkkecantikkan #produkkesihatan #produkwanita #rambutlebat #breastmantap #punggungmontok #kanser #viral #video #artismalaysia #cekta #neelofa

0💬

PROMOSI !! PROMOSI !!
.
STOKIS LEMONADE XPRESH🍋 DIPERLUKAN

MODAL ➡ RM168
STOK YANG DAPAT ➡ LX 50g 5 botol
.
KEUNTUNGAN ➡ 30% ( 1 Botol 50g RM14.40 )
.
KELEBIHAN ➡ Boleh lantik dropshipper, ada group support, bahan iklan disediakan
.
PRODUK BANYAK PERMINTAAN !!
LAKU KERAS !! 😍
.
Berminat whatsapp saya segera
.
Lela 017339196
.
#lemonadeXpresh #Lemon #serbuklemon #detoks #toksin #buangtoksin #kurus #kuruscepat #slim #langsing #nakkurus #nakkuruscepat #vitaminc #kulitcantik #kulitcerah #sembelit #buasir #nafasberbau #lemon #produkkurus #produkkesihatan #produkmalaysia #kedaiig #kedaionline #ejendiperlukan #dropshipperdiperlukan #lemonex #tipskurus #jomsihat

0💬

Bijak pandai selalu berpesan... "Makanlah makanan yang berkhasiat sebagai ubat. Jangan nanti kamu terpaksa jadikan ubat sebagai makanan". Hargai & nikmatilah masa sihatmu, sebelum tibanya masa sakitmu.
Bersama kami secara langsung di TV Astro Oasis 106 & Maya HD 135.
Sabtu, 30 Sept. 2017
Jam 9.45 pagi.

#SinarPermata
#live #astro #oasis #mayahd #pusatterapi #theraphy #center #sinusinfection #diabetes #health #ProdukKesihatan

0💬

Alhamdulillah skin semakin pulih. Mami Gojes Brand untuk mereka yang SABAR, KONSISTEN & RAJIN. Kalau nak cantik dalam masa 3 hari sila la cari skincare lain.
.
Biar lambat asal selamat. MGB merawat kulit dari dalam dengan natural dan selamat.
.
Nak tahu lebih lanjut?
.
.
Agen sah #MamiGojesBrand
Cod sekitar Kulim
Pos seluruh malaysia
Whatsapp 0143750558 (enquiry/order)
.
#PureToCure #mgcs #mamigojes #mamigojescoffeescrub #coffeescrubmurah #scrubmurah #produkorganik #produkorganikmurah #sayapakaisayajual #hilangkanparut #hilangkanjeragat #jerawatpasir #blackhead #whitehead #skincare #organicskincare #scrubflawless #hijabi #produk #produkkesihatan #jojobaoil #arganoil #vanillaessence #rawsugar #sabunstrawberry #sabunsusukambing #oliveoil #magicserum #serumorganik

0💬

[ sye jual ]

HI-CAL I- PENINGGI BADAN TIENS
Jangan angkat berat atau menolak bebanan dalam tempoh penggunaan HI-CAL I. Minum byk air putih setiap hari. Jgn minum kafien & air gas. Konsisten amalkan HI-CAL I setiap hari
.
FREE POSTAGE!
.
whatsapp for oder👉
WhatsApp:+6011-3621-3247
WhatsApp:+6011-3621-3247

#ynysistersbeauty #onlineshoppingmalaysia #heightup #heightupmurah #heightupmalaysia #bazaarpaknil #aurawhite #paidreviewmalaysia #kosmetikmurahgiler #kosmetikmurahmalaysia #obattinggi #obattinggimurah #obattinggibadan #tinggibadan #tinggi #ubattinggi #glutacapsmurah #produkkesihatan #produkkecantikan #tiensmalaysia

0💬

JAMU JELITA PEARL WHITE PINKY PLUS 400g
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM63 (Postage💌RM10 SM/RM15 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT :
💥Formulasi tanpa gula
💥Mencerah wajah, tangan dan badan
💥Melancarkan penghadaman dan perlawasan
💥Mengurangkan cela dan menyekatakan tona
💥Mengurangkan penghasilan minyak dan sebum
💥Kulit menjadi lebih lembut, pinkish dan flawless
💥Mengatasi masalah jerawat, jeragat, bintik hitam dan putih
💥Mencerah wajah, tangan dan badan diformulasi daripada 16 jenis sumber vitamin dan mineral daripada buah-buahan super antioksidan.
💥Mencerah seawal pengambilan dengan selamat dan semulajadi
💥Membantu meningkatkan kecergasan untuk melakukan aktiviti harian.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️Ambil 1 scoop PEARL WHITE Pinky PLUS campur dengan 150ml air, gunakan shaker.
➡️Untuk kesan optimim Ambil PEARL WHITE Pinky PLUS 15 minit sebelum sarapan pagi dan tidur malam.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#pearlwhitepinkyplus
#pearlwhitepinkyplusborong
#pearlwhitepinkyplusoriginal #pearlwhitejamujelita #pearlwhitepinkyplus400g
#pearlwhitepinkymurah #pearlwhitepinkyoriginal #pearlwhitepinkyplusmurah #pearlwhitepinkyjamujelita #pearlwhitepinkyplusoriginal #pinkyplusjamujelitamurah #pinkyplusmurah #pinkyplusmurah #jamujelitapinkyplus #jamujelitapinkyplusoriginal #jamujelitapinkyplusmurah #testimonipearlwhitepinkyplus
#testimonijamujelitapearlwhite
#testimonipearlwhitepinkyplus #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

0💬

JAMU JELITA PEARL WHITE PINKY PLUS 1KG
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM63 (Postage💌RM10 SM/RM15 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT :
💥Formulasi tanpa gula
💥Mencerah wajah, tangan dan badan
💥Melancarkan penghadaman dan perlawasan
💥Mengurangkan cela dan menyekatakan tona
💥Mengurangkan penghasilan minyak dan sebum
💥Kulit menjadi lebih lembut, pinkish dan flawless 💥Mengatasi masalah jerawat, jeragat, bintik hitam dan putih
💥Mencerah wajah, tangan dan badan diformulasi daripada 16 jenis sumber vitamin dan mineral daripada buah-buahan super antioksidan.
💥Mencerah seawal pengambilan dengan selamat dan semulajadi
💥Membantu meningkatkan kecergasan untuk melakukan aktiviti harian.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️Ambil 1 scoop PEARL WHITE Pinky PLUS campur dengan 150ml air, gunakan shaker.
➡️Untuk kesan optimim Ambil PEARL WHITE Pinky PLUS 15 minit sebelum sarapan pagi dan tidur malam.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#pearlwhitepinkyplus
#pearlwhitepinkyplusborong
#pearlwhitepinkyplusoriginal #pearlwhitejamujelita #pearlwhitepinkyplus1kg
#pearlwhitepinkymurah #pearlwhitepinkyoriginal #pearlwhitepinkyplusmurah #pearlwhitepinkyjamujelita #pearlwhitepinkyplusoriginal #pinkyplusjamujelitamurah #pinkyplusmurah #pinkyplusmurah #jamujelitapinkyplus #jamujelitapinkyplusoriginal #jamujelitapinkyplusmurah #testimonipearlwhitepinkyplus
#testimonijamujelitapearlwhite
#testimonipearlwhitepinkyplus #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

0💬

AURORA SX WHITENING
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM49 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KELEBIHAN AURORA® SX WHITENING
💥Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
💥Membuatkan kulit semakin flawless, gebu dan glow seolah olah memakai makeup. Lembut apabila disentuh
💥Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat
💥Jeragat semakin pudar sewal pengambilan sebiji AURORA® SX WHITENING
💥Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang
💥Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan-lahan akan pudar/hilang
💥Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead
💥Kulit awet muda, tegang dan cantik serta banyak lagi kebaikan lain
💥Diluluskan KKM dan tiada kesan sampingan kerana AURORA® SX WHITENING bebas racun merbahaya hasil ujikaji makmal drpd USM
💥Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal daripada Pakistan
💥Tak ada apa-apa pantang termasok caffein
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGAMBILAN
➡️Makan sebiji sehari sahaja sebelum sarapan pagi semasa perut kosong
➡️Elakkan terlebih dos untuk mengelakkan toksin terkumpul serta menjaga kesihatan organ dalaman anda
➡️Banyakkan minum air masak untuk kesan yang lebih cepat
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#aurorasx #aurorasxwhitening
#aurorasxwhiteningmurah
#aurorasxwhiteningtherapy
#aurorasxoriginal #aurorasxori
#aurorasxpromo #aurorasxborong
#aurorasxmurah #aurorasxmalaysia
#aurorasxmurahoriginal
#auroraoriginal #auroramurah
#aurora #auroracapsulemurah
#auroracapsule #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

0💬

PRODUK MAMI GOJES TIADA KRIM MUKA. KENAPA?

Perasan tak, Mami Gojes ni skincare tapi kenapa tiada krim malam, krim siang? Selalunya produk local punya skincare, mesti ada krim macam tu. Kaler dia sama jer semua kuning/oren dan putih jernih..perasan tak?

Ok. Ni beberapa fakta penting yang perlu korang tahu;
.
⭕️ Actually, dalam cream/ lotion biasanya terkandung mineral oil, water, & wax (lilin). Bila ada wax ni, dia akan block pores kita, dan ini menyebabkan jerawat, blackheads & whiteheads. Tu yang kita rasa melekit semacam je krim ni bila pakai.
.
⭕️ Semakin kerap kita pakai cream ni, semakin banyak wax yang akan halang penyerapan bahan2 yang terkandung dalam krim ke dalam kulit. Sebab itula makin lama pakai, rasa macam kulit dah tak secantik masa awal2 pakai dulu. Perubahan sementara berlaku di atas permukaan kulit bukan di dalam.
.
⭕️ Pada masa yang sama, bila terdapat air dalam kandungan cream, ini akan merangsang bacteria untuk membiak. Disebabkan itu, semua moisturising lotions/creams perlu meletakkan preservative untuk menghalang bacteria & memastikan moisturiser tu boleh dipakai dengan lama.
.
⭕️ And as we know, all these preservatives are not natural and actually boleh merosakkan kulit dalam diam!
.
Agen sah #MamiGojesBrand
Cod sekitar Kulim
Pos seluruh malaysia
Whatsapp 0143750558 (enquiry/order)
.
#PureToCure #mgcs #mamigojes #mamigojescoffeescrub #coffeescrubmurah #scrubmurah #produkorganik #produkorganikmurah #sayapakaisayajual #hilangkanparut #hilangkanjeragat #jerawatpasir #blackhead #whitehead #skincare #organicskincare #scrubflawless #hijabi #produk #produkkesihatan #jojobaoil #arganoil #vanillaessence #rawsugar #sabunstrawberry #sabunsusukambing #oliveoil #magicserum #serumorganik

0💬

JAMU SEDAP MALAM
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM19 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KELEBIHAN
💥Maintain Rapat, Ketat, Padat, Mantap & Lebih Bertenaga
💥Tanpa Keputihan Merimaskan
💥Tiada Senggugut Menyakitkan
💥Payudara & Punggung Kembali Anjal
💥Peredaran Darah Lancar, Wajah Kembali Berseri
💥Lawas Membuang, Toksin Disingkirkan
💥Kitaran Haid Normal & Lancar
💥Tanpa Masalah Angin Seluruh Badan
💥Mengecutkan Rahim, Rahim Subur
💥Rawat Masalah Cyst & Fibroid Secara Semulajadi
💥Aliran Susu badan Lebih Lancar
💥Kembali Ghairah Bersama Suami
💥Bau Badan Hilang, Hormon Stabil
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA MAKAN :
➡️3 biji - 3kali sehari (botol pertama)
➡️ 2 biji - 2 kali sehari (botol kedua dan seterusnya)
➡️Tidak perlu di makan ketika haid KECUALI Senggugut
➡️120 biji setiap botol
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#sedapmalampilmurah#sedapmalam
#jamu #sedapmalamxtrarapat #masalahwanita
#SedapMalam #SedapMalamXtraRapat
#JamuSedapMalam #SedapMalamMurah
#SedapMalamOriginal #glutacapsmurah
#olicandymurah #jamusedapmalammurah
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

0💬

Full set skincare by Mami Gojes. 3 item je? Mana krim siang malam bagai tu? Jawapannya TAKDE! Cuma 3 item sahaja dah cukup untuk jadi gojes!
.
>Strawberry Milky Bar
>Mami Gojes Coffee Scrub
>Magic Serum Toink Toink
.
Kenapa takde krim? Nanti sis cerita. Penggunaan krim tak elok untuk skin sebenarnya. Selebihnya tunggu next post! See youuu
.
Agen sah #MamiGojesBrand
Cod sekitar Kulim
Pos seluruh malaysia
Whatsapp 0143750558 (enquiry/order)
.
#PureToCure #mgcs #mamigojes #mamigojescoffeescrub #coffeescrubmurah #scrubmurah #produkorganik #produkorganikmurah #sayapakaisayajual #hilangkanparut #hilangkanjeragat #jerawatpasir #blackhead #whitehead #skincare #organicskincare #scrubflawless #hijabi #produk #produkkesihatan #jojobaoil #arganoil #vanillaessence #rawsugar #sabunstrawberry #sabunsusukambing #oliveoil #magicserum #serumorganik

0💬