#produkkesihatan

KEISTIMEWAAN TATI SKINCARE : ✅Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
✅Menghapuskan jerawat dan parut
✅Mencegah whitehead / blackhead
✅Mensekata dan mencerahkan tona kulit
✅Membuang sel2 kulit mati dan mengatasi kulit berminyak
✅Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus
✅Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
✅Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit
✅Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda
✅Kulit lebih berseri dan glowing semulajadi
✅Tanpa penggelupasan
✅Tanpa hyroquinon
✅Perubahan kulit muka boleh dilihat dalam masa 7 hari sahaja.

#tatiskincare #tatiskincarebaru #tatiskincaremurah #jeragat #pigmentasi #jerawat #whiteheads #blackheads #deejacosmetic #fastglowskincare #beevenomskincare #boosterwhitening #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah #produksuamiisteri #produkkesihatan

0💬

KEISTIMEWAAN TATI SKINCARE : ✅Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
✅Menghapuskan jerawat dan parut
✅Mencegah whitehead / blackhead
✅Mensekata dan mencerahkan tona kulit
✅Membuang sel2 kulit mati dan mengatasi kulit berminyak
✅Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus
✅Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
✅Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit
✅Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda
✅Kulit lebih berseri dan glowing semulajadi
✅Tanpa penggelupasan
✅Tanpa hyroquinon
✅Perubahan kulit muka boleh dilihat dalam masa 7 hari sahaja.

#tatiskincare #tatiskincarebaru #tatiskincaremurah #jeragat #pigmentasi #jerawat #whiteheads #blackheads #deejacosmetic #fastglowskincare #beevenomskincare #boosterwhitening #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah #produksuamiisteri #produkkesihatan

0💬

"Alahai ciannye dia merah-merah muka peluh-peluh... .
Cini-cini kat sini meh. Aloo ciannn Panas ke ?? "
.
Awek manje : " Lapauuu...Hauusss..." 😔
.
Lapauuu? Hausss? Tak dapat cendol ? Meh minum kopi alana mai ...kalau musim panas ni minum letak ais...perrrrgg marbeless rasa dia dik bagus utk pompuan mcm ite nihh... .
Badan #mantaplah minum kopi Alana ni,paling ketara #body makin mantap dan #beratbadan turun menjadi2
.
cendol pon surrender dik...huhu
.
Tue dia weyy😍😍kopi Alana ni memang betoi banyak manafaatnya,rugi tak try minum ni.cuba sekali mau minum berkali2💃

Meh..meh...wasap...meh.
#0178858680
#teamalana #alanahq #kopihijaualana #gengbanteraslemak #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #sale #produkkesihatan #produkkurus #kurus #diet

0💬

Loading...

Siap untuk dipos esok. Bagi menjamin puriasli sampai dengan selamat sy packing dgn menggunakan kotak. Botol pati dibalut dulu dengan bubblewrap. Jangan risau saya tak cas kotak dgn bubblewrap ni. Janji tak pecah cust pun puas hati. Boleh whatsapp lagi untuk join pos esok. Sebotol RM35 sahaja tidak termasuk postage. #puriasli #sayajual #patibuah #durianbelanda #durianbelandaasli #patidurianbelanda #markisa #jusmarkisa #patimarkisa #soursop #jomsihat #tipskesihatan #tipsibuhamil #kesihatan #pengantin #mengandung #hamil #produkkesihatan #penang

0💬

KENCING MANIS SEMASA HAMIL RISIKO TERHADAP IBU DAN BAYI!! Kencing manis semasa hamil kalau boleh kita tak nak... Sebab ia memudaratkan kedua-dua ibu & bayi dalam kandungan dan boleh berterusan hingga bersalin dan hingga bayi itu membesar... .

Tanda2 kencing manis semasa hamil ialah...
👉Sering keletihan
👉Acapkali membuang air kecil
👉Sering dahaga yang melampau
👉Penglihatan yang kabur
👉Luka atau lebam yg lambat sembuh

Adakah anda mengalaminya?? Meh dapatkan set kencing manis segera...berubat sebelum ianya menjadi semakin parah!
.
☎️wassap➡️019.7211161
.
#diabetes #ibuhamil #produkkesihatan #johara #ostematrix #vitaleashaklee #ibuhamildiabetes #ibumengandung #bcomplex #shakleebandarbaruudajb #codbandarbaruudajb #shakleejohorbahru #shakleejb #shakleemurah #shakleeonline #sayajualshakleemurah #codshakleejb #hlive #codshakleejbnpasirgudang #shakleesingapore #ctdk #meletop #wanita #shakleeeffect #bazarpaknil

0💬

Loading...

PEARL WHITE PINKY PLUS 400g
.
KELEBIHAN
.
>Formulasi tanpa gula.
>Mencerah wajah, tangan dan badan.
>Melancarkan penghadaman dan perlawasan.
>Mengurangkan cela dan menyekatakan tona.
>Mengurangkan penghasilan minyak dan sebum.
>Kulit menjadi lebih lembut, pinkish dan flawless.
>Mengatasi masalah jerawat, jeragat, bintik hitam dan putih.
>Mencerah wajah, tangan dan badan diformulasi daripada 16 jenis sumber vitamin dan mineral daripada
buah-buahan super antioksidan.
>Mencerah seawal pengambilan dengan selamat dan semulajadi.
>Membantu meningkatkan kecergasan untuk melakukan aktiviti harian.
.
CARA PENGGUNAAN
1.Ambil 1 scoop PEARL WHITE Pinky PLUS campur dengan 150ml air, gunakan shaker.
2.Untuk kesan optimim Ambil PEARL WHITE Pinky PLUS 15 minit sebelum sarapan pagi dan tidur malam.
.
NAK ORDER?
.
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
.
#pearlwhitepinkyplus#pearlwhitepinkyplusborong#pearlwhitepinkyplusoriginal #pearlwhitejamujelita
#pearlwhitepinkyplus1kg#pearlwhitepinkymurah #pearlwhitepinkyoriginal #pearlwhitepinkyplusmurah
#pearlwhitepinkyjamujelita #pearlwhitepinkyplusoriginal #pinkyplusjamujelitamurah #pinkyplusmurah
#pinkyplusmurah #jamujelitapinkyplus #jamujelitapinkyplusoriginal #jamujelitapinkyplusmurah
#testimonipearlwhitepinkyplus#bazarpaknil#kosmetikmurah#produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller
#jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah#igshopmalaysia#ranieesabeauty

0💬

NHCP Calsium . ORIGINAL
.
SUPPLEMENT PENINGGI BADAN PERTAMA DI MALAYSIA!
✦ KETINGGIAN BERTAMBAH 2 - 15 SENTIMETER LAGI.
100TERBUKTI BERKESAN !
✦ JADILAH PENGGUNA TERAWAL. ANDA PASTI TERTAWAN,HEBAT DAN BERPUAS HATI.
.
✔️ NHCP (Nutrient High Calsium Powder) adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita 10-35 tahun yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.
✔️ Scientifically Researched & Proven Height Formula
.
✔️ SENAMAN MEMBANTU LAGI CEPAT PENAMBAHAN KETINGGIAN BADAN.
.
Berminat? 📱Whatsap : +60 10-256 0382
📱wechat id : tinggibadan22

#heightup #heightuporiginal #meletop #lelaki #heightupmurah #heightupmalaysia #instashop #igshop #murahmeriah #murah #tambahketinggian #produkkesihatan #appeton #bazaarpaknil #gainweight #massbuilder #lelakimaskulin #auramen.

0💬

Harini baru teringat nak share pasal beberapa produk dari #ronella yang kakween dah close sales minggu lepas..dalam dok kalut2 anak kat hospital kan tapi masa kat sanala kakween dapat close beberapa item 😊
.
.

1st item member kak ween sendiri dari Kuala Kangsar beli BabyBalmSeries Breath untuk anak2 dia yang selalu penat dan selalu kene ambil neb.. sebagai ibu kesihatan anak tu memang sesuatu yang amat beharga..
.
.

2nd item pula dari EObabyblendseries GoodNight
3rd item EOBabyBlendSeries Breath & 4th item adalah item yang tersangatla diperlukan kalau nak diffuse EO dalam rumah ke bilik ke iaitu EggDiffuser .
.

Untuk produk EO Good Night, Breath & Egg Diffuser dibeli oleh kawan baru sebelah katil masa anak2 kami warded di Hospital Besar Ipoh.. 😍
.
.

Alhamdulillah..kalau dah rezeki dalam hospital sambil tunggu anak pun dapat close sales 🤗
.
.

Terima Kasih Pida & Mieza jadi antara 1st customer kakween untuk produk Ronella ni.. semoga anak2 kita semua diberi kesihatan yang baik dan berterusan 😄
.
.

Kalau ada yang nak tahu mengenai EO @ Essential Oil atau Baby Balm dari Ronella ni boleh terus klik link wassap kak ween ni ye.. Kak Weeen menjual bukan sekadar menjual tapi sharing sekali kebaikan & khasiat yang ada especially untuk anak2 dan seisi keluarga.. http://www.wasap.my/60173005275/EO

http://www.wasap.my/60173005265/EO

#eggdiffuser #ronella #babybalm #essentialoils #sayajual #natural #onlineshopping #beauty #wow #organic #sayagunasayajual #malaysia #perak #codipoh # #sihat #cantik #babyseries #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #produkkecantikan #produkkesihatan #fattzura #skincare #tipskecantikan #baby #cikserbatahu #terapiinstagram #bazarwanita #aisyahdhiarana #diffuser

1💬

Loading...

💐PRECIOUS PERFUME BY RCW💐
.
Nak cari perfume yang wangi tapi murah?
Nak cari perfume yang wangi tapi tanpa alkohol?
Nak cari perfume yang wangi seperti jenama terkenal?
Nak cari perfume yang wangi tapi mesra solat?
Ini pilihan terbaik👍😀 PRECIOUS BY CHE TA, perfume pilihan yg kami syorkan untuk anda. Diasaskan oleh artis dan usahawan tempatan Che Ta, mesra solat, tahan lama dan harga sangat berpatutan
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT :
🌹 Wangian yang memikat lagi mengoda
🌹 Haruman mewah tahan lama
🌹 Membangkitkan keyakinan diri
🌹 Halal diyakini. Boleh bawa solat
🌹 Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.

CARA PENGGUNAAN :
✔️Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama
.
👉HARGA : RM30
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#preciousperfume #preciousperfumemurah
#preciousperfumerozitachewan
#perfumechetamurahborong
#preciousperfumeborongmurah #perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah #perfumemurah
#wangiantahanlama #bazarpaknil #produkbyrcw
#byrcw #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia

0💬

Tahukah anda bahawa bahan2 yang terdapat dalam TruDolly Beauty Booster dapat ; ⤵️
.
🍓Mengurangkan jerawat ✔️
🍓Memudarkan parut ✔️
🍓Menghilangkan jeragat ✔️
🍓Mencerahkan kulit ✔️
🍓Mengecilkan pori pori ✔️
.
.
.
We're having special CNY Wowow promo now 💋
.
Jom dapatkan thru dm/wa kak Tis 013 9786316 @ klik je link di bio.
🚘 COD area Tumpat - Wakaf Bharu - Pasir Pekan & Pasar Siti Khadijah.
.
#kaktiscantiksihat
#teamrichdolly
#trudolly #sayajual #trudollykelantan #trudollytumpat #sayajualtrudolly #trudollybyfazura #produkkecantikan #produkkesihatan #fazura #fattzura #vdolly #vdollybyfazura #truehappinessstartshere #jamumoden #ketatlagimemikat #kunyahkunyahketat #selfiewithnofilters #sayajualvdolly #vdollytumpat #vdollykelantan #jamumalaya
#wowowpromo #cnypromo #trudollypromo

0💬

Apa yang best sangat Pembersih Cik Bunga Skin Stories yang orang dok sebut sangat?
.
👉Sejuk & Sensasi Dingin
👉Merawat
👉Sangat wangi mcm spray perfume HERMÈS
👉Berscrub Halus & Lembut
.
Kau ghasee? 😌
.
Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
💵 Agen Diperlukan 💵
.
.
📮 Postage .
📪SM RM8
📪SS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

0💬

Loading...

JSD MISS V FEMININE WASH
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM43 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT
💥Mengekalkan keasidan bahagian intim wanita
💥Menyah bau y tidak enak pd bhgian intim wanita
💥Membersih dan melembap
💥Mencegah drpd jangkitan kuman -Merawat masalah kegatalan dan keputihan -Memberi keselesaan pd bhgian intim terutamanya pd y kerap berpeluh
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️Tuang sedikit ke tapak tgn
➡️Gosok bersama air sehingga berbuih
➡️Usapkan pada bhgian intim
➡️Bilas dan keringkan
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#jamususukdara #femininewash
#jamususukdarafemininewash #jsdmurah
#jamususukdaramurah #jsdborong
#jsdfemininewashborong #jsdoriginal
#jsdfemininewashbaru #jsdfemininewashmurah
#femininewashmurah #feminiewashborong
#missvsusukdaramurah #pencuciwanitamurah
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

0💬

Multiple Mioma Uteri on 57 yo P2A0 histerektomi total. Penyebab Mioma Uteri sendiri masih belum diketahui secara pasti, diantaranya adanya sarang sarang mioma (bakat) dari faktor genetik keturunan diperparah dengan kadar hormon estrogen yang berlebihan pada tubuh wanita terutama pada wanita dengan obesitas/ kegemukan maka kadar lemak akan diubah menjadi estrogen yang berisiko menimbulkan mioma uteri. Gejala yang paling sering adalah keluhan pada menstruasi seperti darah mens yang banyak dan memanjang, gangguan BAK N BAB serta kadang disertai nyeri perut bawah.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Share masalah anda seputar kesehatan organ wanita atau tentang keterlambatan kehamilan
Contact person :
✓ WA : 085791064262
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@ayutingting92
Jangan lupa Follow @rahasia_cepatt_hamil , Like 💜💙💛, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!!
@bidan_irma.amd.keb

1💬

VIMAX
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM59 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT
💥Vimax akan memanjangkan zakar sehinga 3 , 4 inci dalam masa 3 bulan.
💥Vimax akan meningkatkankan keinginan seks dan stamina.
💥Vimax akan menjadikan zakar lebih keras dan padat seumpama pejal.
💥Vimax menambahkan air mani dan mengurang kan air mani pra matang.
💥Vimax membaiki pengaliran darah dari dalam dan menjadi kan zakar mantap panjang besar dan kuat.
💥Vimax tiada pantang larang dan sesuai walaupun untuk mereka dengan masalah jantung, darah tinggi atau kencing manis dan sebarang penyakit lain.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGAMBILAN
➡️Sebotol Vimax berisi 30biji kapsul yang bewarna coklat atau perang keemasan.
➡️Cadangan pemakanan Vimax adalah sekurang kurangnya 3 atau 4 bulan setiap seorang bagi mendapatkan kesan terbaik dan teratas.
➡️Makan sebiji pil Vimax sehari pagi selepas makan atau malam selepas makan secara berterusan.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#vimaxoriginal #vimaxmalaysia #vimaxcanada
#vimaxmurah #vimaxori #vimaxcapsule
#vimaxherbs #vimaxoriginalmurah #vimaxkapsul #vimax #igkosmetikmurah
#ubatkuat #ubatkuatlelaki #ubatlelaki #vimaxborong #sayabantu #bazaarpaknil
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

0💬

Loading...

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 4 IN 1 (New pack)
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM43 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN
💥COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP
➡️membersih kulit wajah
➡️menanggalkan sel2 kulit mati
➡️menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit
➡️wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya
➡️menghaluskan dan mencerahkan kulit
➡️mengurangkan keduta/ garis penuaan
➡️dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa
💥DAY -PINKY BEAUTY
➡️melindungi kulit wajah dari sinar uv
➡️menghilangkan flex hitam
➡️menjadikan tonasi kulit lebih sekata
➡️menghalus & melicinkan kulit
💥NIGHT GLOW
➡️menghilangkan flek hitam
➡️menjadikan tonasi kulit lebih sekata
➡️menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah
➡️️mengurangkan kedutan/ garis penuaan
💥NIGHT GLOWING
➡️mencerahkan kulit wajah
➡️mengecilkan lubang pori-pori
➡️menghaluskan kulit wajah
➡️mengurangkan parut jerawat & jeragat
➡️merawat kulit yang bermasalah
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#glowglowingmurah
#glowglowing4in1
#glowglowing4in1murah
#glowglowing5in1
#glowglowing5in1murah
#glowglowingoriginal
#glowglowingborongmurah
#glowglowingbeautyskinmurah
#collagenglutasoapmurah
#glowglowingoriginal
#glowglowing #glowglowingbeautyskin4in1murah
#glowglowingborong
#igkosmetikmurah
#sayajualmurah
#glowglowinglooseitem
#glowglowingskincare
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia

0💬

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 5 IN 1
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM53 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN :
💥COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP
➡️Membersih kulit wajah
➡️Menanggalkan sel2 kulit mati
➡️Menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit
➡️Wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya
➡️Menghaluskan dan mencerahkan kulit
➡️Mengurangkan keduta/ garis penuaan
💥DAY -PINKY BEAUTY
➡️Melindungi kulit wajah dari sinar uv
➡️Menghilangkan flex hitam
➡️Menjadikan tonasi kulit lebih sekata
💥NIGHT GLOW
➡️Menghilangkan flek hitam
➡️Menjadikan tonasi kulit lebih sekata
➡️Menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah
➡️Mengurangkan kedutan/ garis penuaan
💥NIGHT GLOWING
➡️Mencerahkan kulit wajah
➡️Mengecilkan lubang pori-pori
➡️Menghaluskan kulit wajah
➡️Mengurangkan parut jerawat & jeragat
➡️Merawat kulit yang bermasalah
💥TREATMENT TONER
➡️ Membantu menganjalkan kulit
➡️Mengurangkan jeragat dan kesan parut jerawat
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#glowglowingmurah
#glowglowing4in1
#glowglowing4in1murah
#glowglowing5in1
#glowglowing5in1murah
#glowglowingoriginal
#glowglowingborongmurah
#ellsyabeauty #glowglowingbeautyskinmurah
#collagenglutasoapmurah
#glowglowingoriginal
#glowglowing #glowglowingbeautyskin4in1murah
#glowglowingborong
#glowglowinglooseitem
#glowglowingskincare
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

0💬

BEE VENOM GOLD EXCLUSIVE 5 IN 1
.
KELEBIHAN
.
>Membantu menghilangkan jeragat.
>Merawat kulit kusam.
>Menghilangkan jerawat.
>Menghilangkn parut.
>Meremajakan kulit.
>Anti penuaan.
>Meredakan kemerahan kulit.
>Menutup lubang pori yang terbuka.
>Menggebu dan menghaluskan kulit.
>Meratakan tona kulit.
>Mengurangkan minyak pada wajah.
>ORGANIK Tiada campuran bahan kimia merbahaya.
>Krim cepat meresap pada kulit dan tidak melekit.
>Tiada kesan sampingan dan tanpa penggelupasan.
>Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
cARA PENGGUNAAN
.
1.Bersihkan wajah terlebih dahulu dengan menggunakan Bee Venom Gold liquid
cleanser kemudian lap wajah sehingga kering dengan tuala bersih.
2.Ambil 1 kapas muka dan titiskan beberapa titis Bee Venom Gold Toner kemudian
disapu pada seluruh wajah. Tunggu beberapa saat sehingga toner meresap ke dalam kulit.
3.Kemudian titiskan 2-3 titis Bee Venom Gold Serum kemudian di sapu dari
bawah wajah menghala ke atas wajah, sapu juga pada leher dengan sekata, kemudian dibiarkan selama 2-3
minit untuk serum itu meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
4.Sapu rata Bee Venom Moisturizer. Moisturiser ini boleh dipakai pada waktu
siang dan juga pada waktu malam.
5.Sapu rata Bee Venom Sunblock Foundation . Sunblock ini boleh dijadikan sebagai sapuan
asas (foundation) sebelum memakai makeup (*Sunblock dipakai waktu siang sahaja).
.
NAK ORDER?
.
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
.
#beevenomgold #beevenomgoldmurah #beevenomskincare #beevenomskincaremurah#beevenomskincarebyjueaziz#beevenomgoldborong
#beevenomgoldborongmurah#beevenomgold5in1#bazarpaknil#kosmetikmurah#produkkecantikanmurah #produkkesihatan
#trustedseller#jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah#igshopmalaysia#ranieesabeauty
.

0💬

Loading...

MAB READY STOCK 1000 PCS ❤️❤️ www.wasap.my/60174990695

#sisjual #sisjualmurmur😍😍 #produkkecantikan #produkkesihatan #jamu #mab

0💬

SKINCARE KUNYIT KEMBOJA

www.wasap.my/60174990695

#sisjual #sisjualmurmur #produkkecantikan #produkkesihatan #skincarekunyitkemboja

0💬

🌸TESTIMONI🌸 🌸SERI LADY SERUM🌸 🌸Kebaikan Seri Lady Serum berfungsi untuk:- 🌸 Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum.
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing & flawless
🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan
🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
🌸 Merawat serta menghilangkan jerawat & jeragat
🌸 Mengurangkan kedutan dan garis2 usia yang terbentuk di wajah akibat stress dan peningkatan usia
🌸 Merawat & menghilangkan masalah kulit alergi
🌸 Menjadikan kulit serta wajah sentiasa kelihatan segar cantek berseri2. 🌸Pm / WhatsApp :- 📱- www.wasap.my/601142700669/PMSERILADYSERUM 📱- www.wasap.my/60136224649/PMSERILADYSERUM

#serumwajah #seriladyserum #serumparut #serumajaib #produkkesihatan #malaysia #produkkecantikan #serumantiaging #sayajualserum #sayajualmurah #testimoniseriladyserum 🌸🌸🌸

0💬

Smile Is The Best Make Up😊😊😊🌸
🌸SERI LADY SERUM🌸 🌸Kebaikan Seri Lady Serum berfungsi untuk:- 🌸 Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum.
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing & flawless
🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan
🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
🌸 Merawat serta menghilangkan jerawat & jeragat
🌸 Mengurangkan kedutan dan garis2 usia yang terbentuk di wajah akibat stress dan peningkatan usia
🌸 Merawat & menghilangkan masalah kulit alergi
🌸 Menjadikan kulit serta wajah sentiasa kelihatan segar cantek berseri2. 🌸Pm / WhatsApp :- 📱- www.wasap.my/601142700669/PMSERILADYSERUM 📱- www.wasap.my/60136224649/PMSERILADYSERUM

#serumwajah #seriladyserum #serumparut #serumajaib #produkkesihatan #malaysia #produkkecantikan #serumantiaging #sayajualserum #sayajualmurah #testimoniseriladyserum 🌸🌸🌸

0💬

BRIGHTENING SERIES sangat sesuai untuk mereka yang mahukan kulit yang sentiasa terhidrat, lembap, lembut serta cerah. Penggunaan secara consistent akan bantu untuk dapatkan kulit yang kekal lembut dan anjal. .
1️⃣ Cuci wajah dengan BRIGHTENING SERIES WHITENING & MOISTURISE CLEANSER. Pam sedikit di tapak tangan. Buihkan dengan sedikit air. Urut lembut pada seluruh wajah selama 2 minit. Bilas hingga bersih.
.
2️⃣ Sapu BRIGHTENING SERIES SUPER HYALURONIC ACID SERUM pada seluruh wajah. .
3️⃣ Sapu BRIGHTENING SERIES ANTI AGEING MOISTURISER pada seluruh wajah serta leher dan biar ia meresap sebelum penggunaan produk seterusnya.
.
WHITENING & MOISTURISE CLEANSER RM35.00 (ahli RM31.50)
SUPER HYALURONIC ACID SERUM RM47.70 (ahli RM42.95)
ANTI AGEING MOISTURISER RM47.70 (ahli RM42.95)
.
. .
l
.
#sendayutinggi #brighteningseriessendayutinggi #superhaserum #brscleanser #brsmoisturiser
#sayajual #instashopmalaysia #sendayutinggi #bestseller #sayajualsendayutinggi #hotselling #shopping #produkkesihatan #makeup #kecantikan #baazarpaknil #sendayutinggiperak #sendayutinggitaiping #sendayutinggimeru #sendayutinggiklebang #sendayutinggichemor #sendayutinggilenggong #sendayutinggigerik #sendayutinggiipoh #sendayutinggifara

2💬

🌸ROYAL V – JRM Jamu Ratu Malaya🌸 🍃Royal V merupakan Persis Dara yang diperbaiki Formulanya.
🍃Minuman kesihatan dan kecantikan Royal V merupakan formulasi paling terbaik.
🍃Ia tidak boleh ditiru oleh mana-mana produk lain dipasaran .
ROYAL V MEMBANTU
🍃Mengekalkan Kemudaan Wanita
🍃Kecantikan Diri Lebih Menyerlah
🍃Sangat Baik Untuk Wanita Berkahwin
🍃Meningkatkan Kesihatan Wanita Berumur

Klik link di profile & taip 'royal v'

1💬

🌸TESTIMONI🌸 🌸SERI LADY SERUM🌸 🌸Kebaikan Seri Lady Serum berfungsi untuk:- 🌸 Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum.
🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing & flawless
🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan
🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
🌸 Merawat serta menghilangkan jerawat & jeragat
🌸 Mengurangkan kedutan dan garis2 usia yang terbentuk di wajah akibat stress dan peningkatan usia
🌸 Merawat & menghilangkan masalah kulit alergi
🌸 Menjadikan kulit serta wajah sentiasa kelihatan segar cantek berseri2. 🌸Pm / WhatsApp :- 📱- www.wasap.my/601142700669/PMSERILADYSERUM 📱- www.wasap.my/60136224649/PMSERILADYSERUM

#serumwajah #seriladyserum #serumparut #serumajaib #produkkesihatan #malaysia #produkkecantikan #serumantiaging #sayajualserum #sayajualmurah #testimoniseriladyserum 🌸🌸🌸

0💬

"CABAR DIRI"
.
.
Kalau kita nak sesuatu benda yang kita rasa kita tak mampu lakukan. Fikir semula matlamat dan cabar diri kita.
.
Monolog dalam diri kita semula.
. "Kalau orang lain boleh, takkan aku tak boleh"
.
Tak perlu katakan dekat orang lain. Cukup sekadar kita tahu yang kita sendiri nak berubah untuk jadi lebih sihat.
.
Jangan pernah rasa tercabar dengan sesiapa kakau itu boleh membuatkan uolss 'Down' .
Kita yang membentuk diri kita😉

3💬

‼️Memang sedap bau Fragrance Mist dari Univerce! Harga pun MURAH! Bukan nak tipu, tapi kalau nak perfume bau yang MAHAL tapi harga murah Univerce jawapan nya!
.
.
Sesuai untuk ⬇️
‼️MASALAH bau badan punca hilang keyakinan?
‼️MASALAH kurang bajet untuk beli wangian?
‼️MASALAH tak pasti wangian apa yang sesuai dengan personaliti anda?
‼️MASALAH perfume susah nak hand-carry atau fragile sebab botol kaca senang pecah?
‼️ MASALAH wangian sensitif untuk kulit anda?
.
.
UNIVERCE X ISMAIL IZZANI solution anda! 🔥🔥✔️Sesuai untuk kaum lelaki & perempuan ✔️Kandungan nature base & tiada kimia berbahaya ✔️Haruman ekslusif dan bertaraf tinggi
✔️Ketahanan selama 5 jam ke atas
✔️Penggunaan sebotol sehingga 3-4 minggu ✔️Diluluskan oleh Halal & Sirim 100%
✔️Harga sememangnya MAMPU MILIK .
.
.
‼️Whatsapp kami : 0162279629 .
.
#menschen #menschenskincare #malaysia #produkkecantikan #produkkesihatan #produkmuka #produkkecantikanlelaki #lelakimalaysia #segak #yakin #lokalah #lokalmy #penampilan #kacak #tampan #sihat #gloup #lelaki #lelakimelayu #shahalam #selangor #kualalumpur

0💬

CALIPH JUS MINDA SUPPLEMENT
.
KELEBIHAN
.
>Caliph Makanan Sunnah Untuk Minda Anak-anak.
>Jus Caliph ialah jus makanan tambahan kanak kanak yang tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan
Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.
>Jus Caliph mengandungi 'GRED TERBAIK' : .
:arrow_right:Kurma
:arrow_right:Kismis
:arrow_right:Madu
:arrow_right:Delima
:arrow_right:Buah Tin
:arrow_right:Aprikot
:arrow_right:Omega 3
:arrow_right:Omega
.
CARA PENGAMBILAN
1.1 hingga 3 Tahun :
(2.5ml sebelum sarapan dan sebelum tidur)
2.4 hingga 6 Tahun :
(5ml sebelum sarapan dan sebelum tidur)
3.6 Tahun ke atas :
(10-20ml sebelum sarapan dan sebelum tidur)
.
NAK ORDER?
.
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
WHATSAPP 011-2666 8317
.
#caliph #caliphmurah #onlineshoppalingmurah #onlineshopmurah#juscaliph #beautyproductmurah
#caliphjus #caliphjusmurah #caliphcereal#vitaminkanak2 #caliphcerealmurah#caliphoriginal
#igkosmetikmurah#caliphmurahborong #caliphmalaysia#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan
#sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan
#trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia#ranieesabeauty

0💬