#produkprodukbyrcw

ready stock !
.
.
#JusGoyangRapat
RM45 (sm)
RM49 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉PROMOSI BERKEMBAR - Beli 2 botol hanya RM85 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
✨pembelian PROMOSI BERKEMBAR pada bulan Ogos ini siap ada REBAT RM2!
Homaiiiii! Super JIMAT DAN BERBALOIIII!
Rebat ni boleh ditebus bermula 1 September- 30 September 2017.
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

1💬

ready stock ! .
.
#JusGoyangRapat
RM45 (sm)
RM49 (ss)
.
.
#PencuciGoyangSegar
RM29 (sm)
RM31 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

1💬

Okay jom tengok harga aummmm dari Cheta ni…

2 jus goyang rapat = RM85
2 perfume gorgeous = RM85
2 perfume precious = RM55
2 pencuci goyang segar = RM55

Bukan itu sahajaa! Eh Cheta ni memang sayangg sangat tau kat uolsss. Buktinyaaaaa untuk pembelian pada bulan Ogos ini siap ada REBAT RM2!
Homaiiiii! Super JIMAT DAN BERBALOIIII!
Rebat ni boleh ditebus bermula 1 September- 30 September 2017.

Fuhhhh merecikkk bila baca promosi dari Cheta ni kannnnn. Promosi berkembar ini hanya sah dari 1 Ogos – 31 Ogos 2017.
Dah tak sabar nak orderrr?? Haaa senang je. Cepat hubungi kami sekarang untuk kami bantu anda jadi meletoppp macam Chetaa! Jangan lahh tunggu lagi. Ramai yang dah makin cantik dan sihat tau.

Tak payah tanya suami!
Tak payah tanya kawan!
Tak payah tanya jiran!
Bertindak je sekarangggg!

Kalau uolsss serius nak jadi anak dara balik dan buat suami menggigil je kalau ada kat rumah, hubungi kami sekarang. We olsss tunggguuu dengan kasih sayangg ni. Muahhhh!

Watsapp +601121525464
Watsapp +601121525464
Watsapp +601121525464
.
#PreciousbyRCW #GorgeousbyRCW #perfume #precious #gorgeous #luxurysmell #smelllikeastar #smellgood #ascentofsuccess
#PutihAjaibbyRCW #LotionPutihAjaib #JusGoyangRapatbyRCW #PencuciGoyangSegarbyRCW
#halalproduct #produkprodukbyRCW #blessed #grateful #raya2017 #rozitachewan

1💬

Okay jom tengok harga aummmm dari Cheta ni…

2 jus goyang rapat = RM85
2 perfume gorgeous = RM85
2 perfume precious = RM55
2 pencuci goyang segar = RM55

Bukan itu sahajaa! Eh Cheta ni memang sayangg sangat tau kat uolsss. Buktinyaaaaa untuk pembelian pada bulan Ogos ini siap ada REBAT RM2!
Homaiiiii! Super JIMAT DAN BERBALOIIII!
Rebat ni boleh ditebus bermula 1 September- 30 September 2017.

Fuhhhh merecikkk bila baca promosi dari Cheta ni kannnnn. Promosi berkembar ini hanya sah dari 1 Ogos – 31 Ogos 2017.
Dah tak sabar nak orderrr?? Haaa senang je. Cepat hubungi kami sekarang untuk kami bantu anda jadi meletoppp macam Chetaa! Jangan lahh tunggu lagi. Ramai yang dah makin cantik dan sihat tau.

Tak payah tanya suami!
Tak payah tanya kawan!
Tak payah tanya jiran!
Bertindak je sekarangggg!

Kalau uolsss serius nak jadi anak dara balik dan buat suami menggigil je kalau ada kat rumah, hubungi kami sekarang. We olsss tunggguuu dengan kasih sayangg ni. Muahhhh!

Watsapp +601121525464
Watsapp +601121525464
Watsapp +601121525464
.
#PreciousbyRCW #GorgeousbyRCW #perfume #precious #gorgeous #luxurysmell #smelllikeastar #smellgood #ascentofsuccess
#PutihAjaibbyRCW #LotionPutihAjaib #JusGoyangRapatbyRCW #PencuciGoyangSegarbyRCW
#halalproduct #produkprodukbyRCW #blessed #grateful #raya2017 #rozitachewan

1💬

ready stock ! .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 (sm)
RM31.90 (ss)
.
.
#GorgeousbyRCW
RM45 (sm)
RM48 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉PROMOSI - Beli combo set #PreciousbyRCW + #GorgeousbyRCW hanya RM70 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

2💬

ready stock ! .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 (sm)
RM31.90 (ss)
.
.
#GorgeousbyRCW
RM45 (sm)
RM48 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉PROMOSI - Beli combo set #PreciousbyRCW + #GorgeousbyRCW hanya RM70 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

2💬

ready stock !
.
.
#JusGoyangRapat
RM45 (sm)
RM49 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉PROMOSI BERKEMBAR - Beli 2 botol hanya RM85 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
✨pembelian PROMOSI BERKEMBAR pada bulan Ogos ini siap ada REBAT RM2!
Homaiiiii! Super JIMAT DAN BERBALOIIII!
Rebat ni boleh ditebus bermula 1 September- 30 September 2017.
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

3💬

Kepada anda yang mementingkan penjagaan dalaman yang sihat dan mantap #jusgoyangrapat adalah pilihan terbaik untuk anda. Anda sering rasa LETIH..kurang keinginan bersama SUAMI..masalah SENGGUGUT yang serius..semua boleh diatasi dengan mengamalkan jus goyang rapat secara konsisten.
Haaa...jus goyang rapat ini juga sesuai untuk wanita yang belum berkahwin.
Hanya RM45 sahaja

READY STOCK!!! Watsapp 0133665070. Fast Respond😙

#jusgoyangrapatbyrcw
#pencucigoyangsegarbyrcw
#produkprodukbyrcw
#agentbyrcw
#produkprodukbyrcw
#sayajualmurah
#preciousbyrcw
#gorgeousbyrcw
#byrcw

1💬

ready stock !
.
.
#JusGoyangRapat
RM45 (sm)
RM49 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉PROMOSI BERKEMBAR - Beli 2 botol hanya RM85 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
✨pembelian PROMOSI BERKEMBAR pada bulan Ogos ini siap ada REBAT RM2!
Homaiiiii! Super JIMAT DAN BERBALOIIII!
Rebat ni boleh ditebus bermula 1 September- 30 September 2017.
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

3💬

Anda kurang selesa dengan diri sendiri disebabkan KEPUTIHAN? MISS V BERBAU? KEGATALAN?..pencuci goyang segar merupakan penyelesaian kepada masalah anda.
Rata-rata pengguna berpuas hati dengan pencuci goyang segar kerana memberikan keselesaan pada diri.

READY STOCK!!! Watsapp 0133665070. Fast Respond😙

#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw
#agentbyrcw
#preciousbyrcw
#gorgeousbyrcw
#produkprodukbyrcw

0💬

ready stock ! .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 (sm)
RM31.90 (ss)
.
.
#GorgeousbyRCW
RM45 (sm)
RM48 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉PROMOSI - Beli combo set #PreciousbyRCW + #GorgeousbyRCW hanya RM70 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

3💬

ready stock ! .
.
#PencuciGoyangSegarbyRCW
RM29 (sm)
RM31 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉PROMOSI BERKEMBAR - Beli 2 botol hanya RM55 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
✨pembelian PROMOSI BERKEMBAR pada bulan Ogos ini siap ada REBAT RM2!
Homaiiiii! Super JIMAT DAN BERBALOIIII!
Rebat ni boleh ditebus bermula 1 September- 30 September 2017.
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

2💬

ready stock ! .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 (sm)
RM31.90 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉PROMOSI BERKEMBAR - Beli 2 botol hanya RM55 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
✨pembelian PROMOSI BERKEMBAR pada bulan Ogos ini siap ada REBAT RM2!
Homaiiiii! Super JIMAT DAN BERBALOIIII!
Rebat ni boleh ditebus bermula 1 September- 30 September 2017.
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

2💬

ready stock ! .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 (sm)
RM31.90 (ss)
.
.
#GorgeousbyRCW
RM45 (sm)
RM48 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉PROMOSI - Beli combo set #PreciousbyRCW + #GorgeousbyRCW hanya RM70 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

2💬

ready stock !
.
.
#JusGoyangRapat
RM45 (sm)
RM49 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉PROMOSI BERKEMBAR - Beli 2 botol hanya RM85 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
✨pembelian PROMOSI BERKEMBAR pada bulan Ogos ini siap ada REBAT RM2!
Homaiiiii! Super JIMAT DAN BERBALOIIII!
Rebat ni boleh ditebus bermula 1 September- 30 September 2017.
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

2💬

Ready Stock!! Pelbagai kebaikan khusus untuk penjagaan dalaman wanita. Diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi seperti ✔manjakani
✔kacip fatimah
✔kurma ✔pegaga
✔kunyit
✔ginseng
✔pueraria mirifica
✔roselle
Nak cantik mcm che ta wajib bagi setiap wanita mengamalkan jus goyang rapat. Rahsia turun-temurun keluarga che ta..
Hanya RM45 sahaja
Watsapp 0133665070
Fast Respond😙

#jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw
#produkprodukbyrcw #perfumecheta #gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw #lotionputihajaibbyrcw #byrcw
#putihsertamerta #takpercayatapibenar

0💬

Tapi dengan perfume #preciousbyrcw & #gorgeousbyrcw beri anda kewangian yang maksima!!!!
.
Lebih dari 12 jam !!! Dan yang penting tanpa menjejaskan POKET anda!!! .
@preciousbyrcw @byrcw @byrcwtestimoni .
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

2💬

[ APAAA? CHETA BUAT PROMOSI LAGI?! KALI NI PROMOSI BERKEMBAR SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN ]

Cheta memang macam gitu. Suka buat promosi untuk customer kesayangan. Untungggg lahhhh siapa yang jadi pengguna setia produk Cheta.
Bukan dapat sihat, cantik, dan wangi je tau..siap dapat berjimatttt manjang akibat terlampau setia. Gitewww!

Khas sempena bulan kemerdekaan, Cheta berbesar hati sangat ni nak bagi uolss harga yang istimewa untuk semua produk Cheta.
Ya betul! Perfume, Jus dan juga Pencuci ada promosiiii! Arghhhhhh! Ruginyaaaaa siapa yang tak grab tu. Amaran ! Jangan masuk batu belah batu bertangkup pulakkk kalau terlambat.
Urutlah dada dulu sebelum baca hargaaa special ni tau. Berkembar semua uolsss. Berdua kan lebih baik? Boleh la bagi mak ke kakak ke kawan ke sedara kannnn.
Okay jom tengok harga aummmm dari Cheta ni…

2 jus goyang rapat = RM85
2 perfume gorgeous = RM85
2 perfume precious = RM55
2 pencuci goyang segar = RM55

Bukan itu sahajaa! Eh Cheta ni memang sayangg sangat tau kat uolsss. Buktinyaaaaa untuk pembelian pada bulan Ogos ini siap ada REBAT RM2!
Homaiiiii! Super JIMAT DAN BERBALOIIII!
Rebat ni boleh ditebus bermula 1 September- 30 September 2017.

Fuhhhh merecikkk bila baca promosi dari Cheta ni kannnnn. Promosi berkembar ini hanya sah dari 1 Ogos – 31 Ogos 2017.
Dah tak sabar nak orderrr?? Haaa senang je. Cepat hubungi kami sekarang untuk kami bantu anda jadi meletoppp macam Chetaa! Jangan lahh tunggu lagi. Ramai yang dah makin cantik dan sihat tau.

Tak payah tanya suami!
Tak payah tanya kawan!
Tak payah tanya jiran!
Bertindak je sekarangggg!

Kalau uolsss serius nak jadi anak dara balik dan buat suami menggigil je kalau ada kat rumah, hubungi kami sekarang. We olsss tunggguuu dengan kasih sayangg ni. Muahhhh!

Hubungi 011 1123 3874 dengan kata laluan "NAK PROMOSI BERKEMBAR"

3💬

[ APAAA? CHETA BUAT PROMOSI LAGI?! KALI NI PROMOSI BERKEMBAR SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN ]

Cheta memang macam gitu. Suka buat promosi untuk customer kesayangan. Untungggg lahhhh siapa yang jadi pengguna setia produk Cheta.
Bukan dapat sihat, cantik, dan wangi je tau..siap dapat berjimatttt manjang akibat terlampau setia. Gitewww!

Khas sempena bulan kemerdekaan, Cheta berbesar hati sangat ni nak bagi uolss harga yang istimewa untuk semua produk Cheta.
Ya betul! Perfume, Jus dan juga Pencuci ada promosiiii! Arghhhhhh! Ruginyaaaaa siapa yang tak grab tu. Amaran ! Jangan masuk batu belah batu bertangkup pulakkk kalau terlambat.
Urutlah dada dulu sebelum baca hargaaa special ni tau. Berkembar semua uolsss. Berdua kan lebih baik? Boleh la bagi mak ke kakak ke kawan ke sedara kannnn.
Okay jom tengok harga aummmm dari Cheta ni…

2 jus goyang rapat = RM85
2 perfume gorgeous = RM85
2 perfume precious = RM55
2 pencuci goyang segar = RM55

Bukan itu sahajaa! Eh Cheta ni memang sayangg sangat tau kat uolsss. Buktinyaaaaa untuk pembelian pada bulan Ogos ini siap ada REBAT RM2!
Homaiiiii! Super JIMAT DAN BERBALOIIII!
Rebat ni boleh ditebus bermula 1 September- 30 September 2017.

Fuhhhh merecikkk bila baca promosi dari Cheta ni kannnnn. Promosi berkembar ini hanya sah dari 1 Ogos – 31 Ogos 2017.
Dah tak sabar nak orderrr?? Haaa senang je. Cepat hubungi kami sekarang untuk kami bantu anda jadi meletoppp macam Chetaa! Jangan lahh tunggu lagi. Ramai yang dah makin cantik dan sihat tau.

Tak payah tanya suami!
Tak payah tanya kawan!
Tak payah tanya jiran!
Bertindak je sekarangggg!

Kalau uolsss serius nak jadi anak dara balik dan buat suami menggigil je kalau ada kat rumah, hubungi kami sekarang. We olsss tunggguuu dengan kasih sayangg ni. Muahhhh!

Hubungi 011 1123 3874 dengan kata laluan "NAK PROMOSI BERKEMBAR"

2💬

[ APAAA? CHETA BUAT PROMOSI LAGI?! KALI NI PROMOSI BERKEMBAR SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN ]

Cheta memang macam gitu. Suka buat promosi untuk customer kesayangan. Untungggg lahhhh siapa yang jadi pengguna setia produk Cheta.
Bukan dapat sihat, cantik, dan wangi je tau..siap dapat berjimatttt manjang akibat terlampau setia. Gitewww!

Khas sempena bulan kemerdekaan, Cheta berbesar hati sangat ni nak bagi uolss harga yang istimewa untuk semua produk Cheta.
Ya betul! Perfume, Jus dan juga Pencuci ada promosiiii! Arghhhhhh! Ruginyaaaaa siapa yang tak grab tu. Amaran ! Jangan masuk batu belah batu bertangkup pulakkk kalau terlambat.
Urutlah dada dulu sebelum baca hargaaa special ni tau. Berkembar semua uolsss. Berdua kan lebih baik? Boleh la bagi mak ke kakak ke kawan ke sedara kannnn.
Okay jom tengok harga aummmm dari Cheta ni…

2 jus goyang rapat = RM85
2 perfume gorgeous = RM85
2 perfume precious = RM55
2 pencuci goyang segar = RM55

Bukan itu sahajaa! Eh Cheta ni memang sayangg sangat tau kat uolsss. Buktinyaaaaa untuk pembelian pada bulan Ogos ini siap ada REBAT RM2!
Homaiiiii! Super JIMAT DAN BERBALOIIII!
Rebat ni boleh ditebus bermula 1 September- 30 September 2017.

Fuhhhh merecikkk bila baca promosi dari Cheta ni kannnnn. Promosi berkembar ini hanya sah dari 1 Ogos – 31 Ogos 2017.
Dah tak sabar nak orderrr?? Haaa senang je. Cepat hubungi kami sekarang untuk kami bantu anda jadi meletoppp macam Chetaa! Jangan lahh tunggu lagi. Ramai yang dah makin cantik dan sihat tau.

Tak payah tanya suami!
Tak payah tanya kawan!
Tak payah tanya jiran!
Bertindak je sekarangggg!

Kalau uolsss serius nak jadi anak dara balik dan buat suami menggigil je kalau ada kat rumah, hubungi kami sekarang. We olsss tunggguuu dengan kasih sayangg ni. Muahhhh!

Hubungi 011 1123 3874 dengan kata laluan "NAK PROMOSI BERKEMBAR"

2💬

You are never fully dressed without perfume .
.
Precious by Rozita Che Wan ONLY RM29.90 👍
Luxury smell with affordable price 😊.
.
.
📲 whatsapp 012 711 6418
.
.

#perfume .
#preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #produkprodukbyrcw #byrcw #wowdimatasuami #rozitachewan #rcw #cheta #paris
@byrcw @byrcwtestimoni @preciousbyrcw

1💬

🌷 PERFUME CHE TA - RM25 EXCLUDE POSTAGE
🍃 .
If you don't smell good, then you don't look good. 💋 -------------------------------
🐝POSTAGE : RM8SM/RM10SS
_________
100% ORIGINAL!!! 👍👍👍
JOM WANGI 😍😍
-----------------------------------------
🤗KENAPA MURAH??? SEBAB SAYA NAK BANTU ANDA CANTIK DGN HARGA MAMPU MILIK DAN HARGA BERBALOI²!!!🙋
_________
📱 For order/ query, directly whatsapp +60108931044
.
📢POSTAGE SETIAP HARI (AHAD-KHAMIS)
.
#kosmetikmurah #sayajualmurah
#preciousbyrcw ,
#gorgeousbyrcw .
#perfume #perfumecheta #produkprodukbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #agentpasirputeh #produkprodukbyrcw #lotionputihajaib
#precioubyrcw #gorgeousbyrcw

0💬

THANK U FOR UR SUPPORT !!!
#preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #memangmendapat #produkprodukbyrcw #byrcw #wowdimatasuami #rozitachewan #rcw #cheta .
.
@byrcw @byrcwtestimoni @preciousbyrcw .
.
Senarai Agent ByRCW
Afra Johor 0132748604
Ain Puchong 0126462004
Alliey Sabah 0195846898
Angah puchong 01111512900
Anie Sg Buluh 0123956921
Azurinda KL 0126517335
Fadilah klang 0183557424
Fara Dhila KL 0122001707
Hanizalifah N9 0122459486
Hazawani Melaka 0193795742
Irmiza Sarawak 0178080140
Faizal Johor 0139829208
Samantha Sarawak 0164054444
Nurfaizal Johor 0193953020
Rina Kedah 0169011062
Siti Najwa Johor 0192166064
Zaililawati N9 0196507334
Zawawi Seri Kembangan 0123391063
Zurainy Cheras 0182708631
Ain Bangsar 01110891230
Cyrena Sabah 0138042428
Faridah Sg Buluh 01116256477
Fazliana Singapura +6590172955
Jue Bangsar 0125365042
Niramra KL 0103311089
Rin Kedah 0194745545
Indera Sarawak 0194698721

31💬

@Regrann from @rozitachewan1 - You are never fully dressed without perfume .
.
#perfume .
#preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #produkprodukbyrcw #byrcw #wowdimatasuami #rozitachewan #rcw #cheta #paris
@byrcw @byrcwtestimoni @preciousbyrcw - #regrann .

Let's get your favourite Precious at RM29.90 and Gorgeous at RM45 ONLY.. Buy 2 willl get discount. Hurry up... 😍😍😘😘😘😘
.
WhatsApp us at :
.011 3362 0424
.011 3362 0424
.011 3362 0424

#luxury #affordable #smelllikeastar #wowdimatasuami #buynow #malaysia #kualalumpur #murahje #viralmalaysia #minyakwangi #instamalaysia #igshoponlinemalaysia

3💬

ready stock ! .
.
#PreciousbyRCW
RM29.90 (sm)
RM31.90 (ss)
.
.
#GorgeousbyRCW
RM45 (sm)
RM48 (ss)
.
.
Postage
RM8 (sm)
RM12 (ss)
.
.
🎉PROMOSI - Beli combo set #PreciousbyRCW + #GorgeousbyRCW hanya RM70 , FREE POS SM + FREE GIFT
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM
.
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

3💬