#projekstg

Bisness bERJEMaah😍

Bro POS LAJU pun syok tgk bizness kamiπŸ˜‹

best gilerr bila kita dh syok buat bizness ni. Walaupun pagi td memasing sibuk sebagai pendidik tapi kami tak penah beri ALASAN katakan TIDAK pada bizness #projekSTG.
Kami dah menjiwai bizness sbb tu kami sanggup buat dengan hati yg IKHLAS. Mentor selalu cakap, nk bizness maju maka kita kenal syok dgn bizness yg kita buat.
TAHNIAH dsm Lya Mauz. Kita dh on track. Teruskan fight utk next pangkat.
chayoookkkkπŸ™‹

#projekstg
#CATchampions
#WhereSmartPeopleMakeMoney
#MeletopNovember
#czEMPIRE

0πŸ’¬

MAHARANI BANTU PESAKIT PCOS.
Apa tu pernah dengar takk??? Baru2 ni ada kwn fb sy bgtau nk ikhtiar Herba Maharani untuk PCOS (Polycystic Ovarian Syndrome) Cyst dlm ovari. Seram kan??? Dia pernah pregnant 3 kali tp semua gugur selepas 3-4 bulan. Bidan kata kedudukan rahim ok.
Kdg tu kena ambil pil hormon turun darah sndiri. Itu pun malu2 je nak keluar..mmg stress sbb bila dia keluar sikit2 tu yg paling seksa..sakit jgn ckpla..huhu

So, dia pn try herba Maharani. Utk baiki dalaman bdn. Alhamdulillah. Tak habis 2 bola..period turun. Hitam2 darahnya. Sakit wooo.

Syukur sgt dpt bantu dia.
AdikΒ² pun.. jom amalkan Maharani untuk penjagaan terbaik dalaman wanita.. Badan sihat.. kita pun happy. Suami lagi happy!! Thank you Allah.

Rase happy dpt membantu insan yg memerlukn.. di luar sana bnyk yg tercari-cari mana nk dptkn jamu #Maharani ni tau..
Dah rase sekotak pasti nak lagi jom teruskn dan amalkn jamu hebat iniπŸ˜„πŸ‘ Tak mahal pun harge mampu milik skotak hnya rm98 jer.. Ada free gift lagi.. bestlaaa😍😍😍 Nak try atau nk repeat order rojerΒ²la akk yer..
Klik je di talian πŸ†— www.wasap.my/60177415615

#ProjekSTG || #BisnesOnlineBermulaRM50
#ProjekMembeliImpian ||#GoyangJariBuatDuit
#SamaSamaKasiLetopNov17
#E3TeamSAP_BuatSampaiKayaRaya
#E3TeamMaharaniNovWK4

0πŸ’¬

Si ratu maharani.. setiap bulan satu kotak pasti digenggam.. Rasa spt super energetic woman .. aku tak tau lah nok cari mana org hok klon mcm nih weh ..
Sukoo mkn maharani.. mantopppπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ Jom dapatkan dari aniza jom😍😍 #projekstg #projekgajikedua #futurefighter

1πŸ’¬

Loading...

Online biz, hujung jari 🀳🏻
.
Siapa yang cakap susah nak biz, busy takde masa, ada anak kecil, suami tak bagi keluar rumah, dan banyakkk sangat alasan tu.....
.
Meh biz gaya STG ngan aahβ—οΈπŸ˜‰
.
BIZ ONLINE | MODAL RM50
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions
#FALCONempire

0πŸ’¬

#MAHARANIπŸ‘‘πŸ‘‘πŸ‘‘
.
nak tumit cantik kemerahan spt ank dara , kulit berseri2 amalkn maharani utk dalaman. Kesihatan dlman akn serlahkn dr luaran. .
Sapa yg sllu sakit tumit wajib ambik maharani. Itu dh dibertahu tanda2 dlman yg tak sihat. .
Boleh hubungi πŸ‘‡untuk info
.
www.wasap.my/60175872249
.
#ProjekSTG #bisnesonline #rawatekzema
#ubatekzema #bisnesrm50 #themagicofparttime
#lipstickcozuma #ikhtiarhamil #masalahkeputihan #period #periodlambat #ubat #jamu #cccreamcozuma #padwanita #minkaffe #marinesoap #eziclean #bioseleza #maharani #pilmaharani #haio #paknil #aydajebat #produkkesihatan #produkkecantikan #produkkebersihan #produkmuslim #haiogarlic

1πŸ’¬

#MAHARANIπŸ‘‘πŸ‘‘πŸ‘‘
.
nak tumit cantik kemerahan spt ank dara , kulit berseri2 amalkn maharani utk dalaman. Kesihatan dlman akn serlahkn dr luaran. .
Sapa yg sllu sakit tumit wajib ambik maharani. Itu dh dibertahu tanda2 dlman yg tak sihat. .
Boleh hubungi πŸ‘‡untuk info
.
www.wasap.my/60175872249
.
#ProjekSTG #bisnesonline #rawatekzema
#ubatekzema #bisnesrm50 #themagicofparttime
#lipstickcozuma #ikhtiarhamil #masalahkeputihan #period #periodlambat #ubat #jamu #cccreamcozuma #padwanita #minkaffe #marinesoap #eziclean #bioseleza #maharani #pilmaharani #haio #paknil #aydajebat #produkkesihatan #produkkecantikan #produkkebersihan #produkmuslim #haiogarlic

0πŸ’¬

Loading...

Terbeli tanpa sengaja! πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ 15% dari bonus STG Nani guna utk Self Reward kali ni... huhuhu
Tunggu je la abg poslaju antor yer!

Biz Online | MODAL RM50
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATCHAMPIONS
#ABeautilicousEmpire

0πŸ’¬

#MAHARANIπŸ‘‘πŸ‘‘πŸ‘‘
.
nak tumit cantik kemerahan spt ank dara , kulit berseri2 amalkn maharani utk dalaman. Kesihatan dlman akn serlahkn dr luaran. .
Sapa yg sllu sakit tumit wajib ambik maharani. Itu dh dibertahu tanda2 dlman yg tak sihat. .
Boleh hubungi πŸ‘‡untuk info
.
www.wasap.my/60175872249
.
#ProjekSTG #bisnesonline #rawatekzema
#ubatekzema #bisnesrm50 #themagicofparttime
#lipstickcozuma #ikhtiarhamil #masalahkeputihan #period #periodlambat #ubat #jamu #cccreamcozuma #padwanita #minkaffe #marinesoap #eziclean #bioseleza #maharani #pilmaharani #haio #paknil #aydajebat #produkkesihatan #produkkecantikan #produkkebersihan #produkmuslim #haiogarlic

0πŸ’¬

Herba Maharani Pelengkap Wanita

Herba khusus untuk wanita.Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan keterampilan wanita sehingga kini..
πŸ‘menyelesaikan masalah wanita dan remaja
πŸ‘menguat dan mengecut
πŸ‘Melegakan masalah.. 🌸Keputihan Melampau
🌸Senggugut
🌸Haid x teratur/x lawas 🌸Merancang Hamil
🌸Sakit Lutut
🌸Awet Muda
🌸Badan Lesu
🌸Ibu2 Dlm Pantang
🌸Kecutkan Rahim
🌸Rapat Vagina
🌸Keluarkan Darah Kotor πŸ‘melambatkan jangka masa monopouse
πŸ‘sistem organ dalam tubuh akan berfungsi. dengan baik
πŸ‘menegang dan memberi keanjalan pada kulit
πŸ‘meningkatkan kadar metabolisma
πŸ‘Badan Segar & Bertenaga

Untuk order...
Nak jana side income pun bolehhh...BONUS dapatt,MELANCONG FREE lagiiii... Boleh jugak klik link πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60127211497/Maharani

#ProjekSTG tested & proven
#SAPTowards600k
#Buat2IncomeSebulan
#SamaSamaKasiLetopNov17

0πŸ’¬

Loading...

Buat apa tu?
Main susun-susun uno stacko ke?

Kalau main susun-susun produk,
Pastu nak agih-agih ke customers,
Ini yang paling kakak suka.

Nak join sekali?
Bukan setakat sekaki, Join dua kaki sekali pun boleh.

Biz Online | Modal RM50
#KakSufiAnda
#ProjekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions
#ProjekRM1000Seminggu
#bisnesparttime

0πŸ’¬

5 HARI SAHAJA KULAT DIKEPALA SEMBUH DENGAN SHAMPOO HIJAU‼️

Alhamdulillah dapat FEEDBACK daripada biz Partner Ainol, Sai Sayidatul Nafisah Rosni.

Anak-anak Sai dijangkiti kulat dekat kulit kepala sebab alergik kepada habuk.. Dah sebulan lebih puas pergi klinik, cuba krim & makan ubat lambat jugak sembuh 😞

Tetiba terdetik hati nak ikhtiar dengan Shampoo ME.. Wow ❗️❗️❗️
5 hari je terus kering & sembuh..😱
Terima Kasih Ya Allah.. Banyak lagi kebaikan shampoo ME ni.. nak cuba πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
πŸ“²PM/WA 0163180035

Biz Online | Modal RM50
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan #CATchampions
#FALCONempire
#CATgiKOREAmainsalji #FALCON200KSEBULAN 🌹🌹FEEL FREE TO UNTAG MY DEAR FRIENDS🌹🌹

0πŸ’¬

Untuk kekalkan momentum Tenaga,
Hilangkan stress,
Minkaffe kopi terbsik.
#projekstg

0πŸ’¬

Loading...

Coretan CDM EKA
I FOLLOW ❗️ "Kesian.. sy kesian pd diri sy!! Cukupla 30 thn sy kesian pada diri sy.
30 tahun hidup di takuk yg sama.. struggle tu struggle tapi tak nak ubah apa2..
.
.
Alhamdulillah terjebak dgn #projekSTG buatkn sy kenal diri sy, kenal potensi diri, potensi biz, kerjaya dan kewangan. Insha Allah akan terus belajar naikkn taraf hidup ke arah yg lebih baik"

Ada yg nak follow?
Syarat utama :
1. Stop cakap SUSAH
2. STOP Salahkn org lain dan sekeliling anda.
3. Maafkn org sekeliling anda.
4. Doa n Start Doing. Buat sampai dapat !!! Biz Online | Modal RM50
#ProjekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions

0πŸ’¬

MIN CHA aka #TehTarikFazura ni, macam mana RASA dia ⁉️
Kalau orang yg minum TEH je; akan sakit kepala, berangin dll, boleh ke minum Min Cha ni.. 🍡

Haa.. kalau yg nak FREE 1-2 sachet tu, PM tepi je tau..
Takyah susah-susah gi beli di Kedai Runcit, RM 2.30 per sachet.. MAHAL ❗️❗️
Harga bukan Ahli; RM 42.00 sekotak, ada 20 sachets ➑️ 1 sachet baru RM 2.10.. Kalau nak lagi murah, Daftar Ahli je ➑️ bayar RM 50.00..
Terus dapat FREE 1 botol Body Wash atau Shampoo ME bernilai RM 38.00..
Boleh pula beli Min Cha ni pada harga RM 3X.00 je.. 😍😍 πŸ“² www.wasap.my/60129081794/MinCha

Biz Online | Modal RM50
PROGRAM #2GAJIsebulan
#ProjekSTG
#TheMagicofPartTime
#CATchampions

0πŸ’¬

RM355,000 BONUS TERBESAR dalam sejarah bonus SHOM.
Tu dia Pengasas STG kami, tak lain & tak bukan MENTOR CDM HJH Norazlin Nordin.
Ape pesan beliau?

1. Jangan sakit hati tengok bonus upline besar. Sebaliknya...
>> Tap energy, next aku akan dapat macam tu jugak!😍 2. Buat kerja di tempat yang betul.
3. Bersyukur selalu

4. Jangan kedekut bersedekah, niat minta 1000 x ganda balik rezeki dengan sedekah.

5. Alang alang menyeluk pekasam Biar sampai ke pangkal lengan
Alang alang berniaga
Biar sampai kaya raya income 6 angka sebulan .

Biz Online | Modal RM50
#projekSTG

1πŸ’¬

Loading...

Assalamualaikum semua . Selamat menjamu selera bagi yang tengah lunch tuuuuuπŸ’•.
.
Sambil sambil tu, kalau ada yang masih mencari baju untuk nikah ke, Minggu depan nak tunang ke tapi tak tau nak pakai baju apa. Bridesmaids tengah cari baju yang sedondon reramai ke? Jom grab Qaysara Dress Syarie ni! .
.
____________________________________________
.
πŸ”΄MATERIAL HIGH QUALITY
mengunakan fabrik chiffon kristal yang berquality hingga 7meter kain FULL lining lapisan kedua material kain Jc tebal, tak jarang, tak panas,
.
.
πŸ”΅DESIGN YANG EKSKLUSIF SYARI'E
Rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah Swarovski namun tetap mengekalkan identiti muslimah sejati
.
.
πŸ”·MESRA WHUDUK & BF FRIENDLY
Hidden zip di dada dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja.
.
.
πŸ”ΆADA 14 COLOURS MENARIK WITH FREE KHIMAR! .
PROMO ! PROMO !
Harga Asal : RM199 ❎❎❎ .
PROMO !
1 PCS : RM170
2 PCS : RM320
3 PCS : RM450

Jom grab cepat!! WHATSAPP JE TERUS SIS , .
πŸ“² +6011-15156202
πŸ“² +6011-15156202

6πŸ’¬

HERBA MAHARANI 🎎

HERBA KETAT WANITA Atau dragon ballπŸ‰

KENAPA LAKU SANGAT❔❔
SEBAB πŸ”› πŸ’–Ramai wanita setuju...amal herba maharani bikin ketat miss V...πŸ‘°πŸ’ƒ πŸ’–Ramai wanita setuju...amal maharani period semakin ok dan on time...🌝🌜 πŸ’–Ramai wanita setuju...amal herba maharani hubungan dengan suami makin erat...πŸ’‘ πŸ’–Ramai wanita setuju...amal herba maharani dapat meningkatkan kesuburan...πŸ‘ΆπŸ‘« πŸ’–ramai wanita setuju.amal herba maharani
wajah semakin awet muda😍😍😍 Banyak lagi kelebihan maharani ni...sebab tu lah Herba Maharani ni selalu HABIS STOK...πŸ˜… Tak caya??? Kena cuba sendiri dulu....baru tau hebat ke tidak...πŸ˜‰
Sekotak πŸ‘‰ RM98 je.. Jom pm tepi meh produk 5 🌟️ ni..
Klik sini ..πŸ‘‡ www.wasap.my/60177818173 (idah)

Biz Online | Modal RM50
Program #2GAJIsebulan
#MeletopNovember
#CATchampions #projekSTG

0πŸ’¬

πŸ’•Bola-bola Cinta MaharaniπŸ’•

Credit to Sis Nurrul Syuhada Abd Mukhti

Bismillah.

Alhamdulillah.
Bulan lepas sy dh hbs kan 1 kotak maharani for the 1st time 😊. Asbab dr ikhtiar dgn maharani tu, dengan izin Allah byk masalah yg dh dpt sy atasi..
.
.
.
1. Tapak kaki dah tak sakit lagi. Selalu kalau byk sgt berjalan mesti rasa sakit kt tumit and tapak kaki.
2. Tumit dah xde nampak kesan rekahan. Dah lembut dah 😍

3. Sakit belakang yg sy tanggung selama 3 tahun, dah kembali sihat. Syukur sgt2. Sblm amalkan maharani, sy tak boleh duduk lama2 tanpa ade alas di belakang. Kalau duduk lama, nnti confirm sakit blkg ni dan kena lah baring je. Nak tido pon susah. Kiri kanan kena lapik bantal. Kena sapu minyak angin dlu atau pon tempek salonpas kt blkg. Perit sgt3x.
Jalan2 lama2 pon x boleh. Mesti merungut kat husband,sakit belakang ni. Dan baru2 ni pg tawaf Mid Valley, alhamdulillah blh jln lama2 dh tanpa rasa sakit blkg ni. Husband pon dh perasan, " sygg dah lama tak mengadu sakit belakang."....alhamdulillah 😍

4. Angin dalam bdn yg terkumpul byk2 sblm ni dah di nyah keluarkan. Hehe. Dah boleh makan tanpa berpantang lg dah. Sekarang ni pantang tengok dan pantang jumpa je lg πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. 5. Dan yg paling seronok, bulan ni dah tak payah mc sebab senggugut lg. 😍😍😍. Dan sekarang, sy tgh ikhtiar utk TTC pula, rindu nak ade zuriat sendiri. Doakan sy yea sahabat2 😊

Banyaklah lg kesan positif asbab dr maharani ni.

Nak tau lebih lanjut?
Tanya Kak Ani.. www.wasap.my/60137204111

Biz Online | Modal RM 50

#projekSTG #2GAJIsebulan
#CATchampions
#GengTBO #HaniSalam

1πŸ’¬

Loading...

RAHSIA RAMBUT HITAM DAN LEBAT TANPA KELEMUMUR DAN GUGUR RAMBUT
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 Rimaskan kalau ada masalah rambut gugur sampai segumpal kat bilik tidur, segumpal kat bilik air, segumpal kat ruang tamu, bersepah sana sini... lama-lama botak kepala..huhuhu😧

Ni belum masuk masalah kelemumur, rambut berbuah, rambut bercabang dan gatal gatal lagi. MasyaAllah, haruuuu sungguh dibuatnya.

Bila bertudung asyik tergaru-garu je....malu orang tengok tapi apa boleh buat dah gatal yang amat...garu jelah...satu hal lagi rambut berbau, jerawat naik dikepala ,Ini tak boleh dibiarkan nanti makin parah jadinya. Cepat rawat sebelum terlambat.Tapi dgn Shampoo garam buluh ini comfirm setel
Semua masalah rambut. Kalau nak cuba sekali dgn perapinya rambut lebih sihat bersih,wangi,lembut.

Jom try shampooME ni . Murah, mudah, jimat. Kesan pun cepat,berbaloi baloi dgn harganya boleh pakai utk 1bulan
2 bulan.

Jangan Risau saya Ada ready stok
1family Boleh pakai Shampoo terbaik
Siap Dapat anugerah βœ…anti kelemumur
βœ…antioksidan
βœ…antikutu

Berminat boleh klick linkπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60128131450/grace πŸ“²0128131450 Grace
πŸ“²0120131450 Grace

Biz Online | Modal RM 50
#2GAJIsebulan
#projekSTG #CATchampions

0πŸ’¬

Hai ibu2 semua😚 Sedang mencari selimut untuk si comey? Jom cuba selimut thermal dari kami.. Terdapat 5 warna yang cantik dan material semestinya cotton.. Tak panas untuk si kecik.. Boley dibuat kain bedung juga..
.
Nak order?Klik link wassap di profile 😚
.
#terapiinstagram #babyblanket #babyblanketmurah #selimutbaby #bedungbayi #selimutbayi #cottonblanket #openfordropship #bazaarpaknil #neelofa #bazaronline #terlajaklaris #kl #projekstg #youcandoit #eusahawan #businesswoman #ajimaura #thermablanket #barangbaby #openfordropship #kedaibabymurah #dropshipwanted #barangborongbaby #barangbabyonline #barangbabymurah

0πŸ’¬

Hai ibu2 semua😚 Sedang mencari selimut untuk si comey? Jom cuba selimut thermal dari kami.. Terdapat 5 warna yang cantik dan material semestinya cotton.. Tak panas untuk si kecik.. Boley dibuat kain bedung juga..
.
Nak order?Klik link wassap di profile 😚
.
#terapiinstagram #babyblanket #babyblanketmurah #selimutbaby #bedungbayi #selimutbayi #cottonblanket #openfordropship #bazaarpaknil #neelofa #bazaronline #terlajaklaris #kl #projekstg #youcandoit #eusahawan #businesswoman #ajimaura #thermablanket #barangbaby #openfordropship #kedaibabymurah #dropshipwanted #barangborongbaby #barangbabyonline #barangbabymurah

2πŸ’¬

Assalamualaikum w.b.t πŸ˜‡. Hai. Manis kan kalau kita tutup aurat dengan sempurna 😍
.
Masih tercari baju baju untuk bridesmaid awak? Atauu baju untuk tunang? Baju untuk nikah? Ya. Zee faham sangat tuu. Kali ini Zee bawakan Jubah Qaysara yang patuh syarie tapi masih kelihatan Gorgeous. Ya! Gorgeous with faith 🌷.
.
.
.#5 SEBAB SPECIALNYA QAYSARA SYARI'E
-------------------------------------------
.
.
🌸MATERIAL HIGH QUALITY
mengunakan fabrik chiffon kristal yang berquality hingga 7meter kain FULL lining lapisan kedua material kain Jc tebal, Xjarang, Xpanas,
.
.
🌼DESIGN YANG EKSKLUSIF SYARI'E
Rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah Swarovski namun tetap mengekalkan identiti muslimah sejati
.
.
🌸MESRA WHUDUK & BF FRIENDLY
Hidden zip di dada dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja.
.
.
🌹12PILIHAN COLOUR TERBARU
Yesss! ini adalah batch2 restock dengan colour terbaru. Purple Violet, Magenta, Cyanne maroon dan banyak lagi.
.
.
🌻Sesuai untuk di gayakan untuk majlis: πŸ‘Nikah, Tunang, Bridesmaid, πŸ‘Konvo, Ootd, Raya aidiladha. .
.
πŸ’•πŸ’•πŸ’•PROMO HARGA #MAMPUMILIK untuk 100 orang yang terawal sahaja!
HARGA ASAL : RM199❎❎
.
.
Sekarang kita ada PROMO! .
.
πŸ‘‰ 1 pcs : RM 170
πŸ‘‰ 2 pcs : RM320
πŸ‘‰ 3 pcs : RM450
.
.
Berminat? Boleh whatsapp Zee yaa.
.
.
πŸ“² +6011-15156202
πŸ“² +6011-15156202

2πŸ’¬

Ada yang bagitau Cik Nad dah berubah❀️
YES... Cik Nad memang dah BERUBAH.. berubah utk mengubah kehidupan yang lebih baik, Mengubah kehidupan lebih bahagia, mengubah kehidupan lebih sempurna & mendidik org lain untuk berubah ke arah yang sama..insyaAllah

Doakan Cik Nad bersama team diraikan Di Majlis Ulang Tahun SHOM ke-26 ye
Amin ya Allah Ya Mujib ❀️ Biz Online | Modal Rm50
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATChampions
#MeletopNovember

0πŸ’¬

Tadi kita lari-lari g kedai emas lagi belikan hadiah bos untuk PA dia yang nak bersara. Bawak yang diraikan pilih hadiah dan makan2 kejap. Lepas tu kita kena buatkan teks untuk Dato KP. Tiba tiba petang ni kita kena jadi MC pulak!! Siapa kata kita tak busy. PRO ni lagilah tau sentiasa siap sedia untuk tugas2 tidak terduga atas nama SYMP. Tapi akak enjoy suka sangat dengan kerja ni. Ehh sempat lagi buat #ProjekSTG? Sempat lah sebab yg tu special design utk orang bz macam kita!! Okey Dato habis berucap akak nak sambung tugas!! #majlispersaraan
#sedih
#iwillmissyou puan Noriah!!!

0πŸ’¬

We’re started!

Kebetulan keluarga Cikgu Farehah nih Mmg xsuka kerja β€˜ Makan gaji β€˜ . Anak2 mmg Ad background biz. So harini STG pulak yg mereka nk terokai. * xkire ape pun background anda , STG tetapp menjadi pujaan hati Setiap org * 😍🧐 #projekSTG MODAL | RM50
Real Biz Real side income
#CATchampions

0πŸ’¬

RAMBUT TAK GUGUR LAGI !😱😱😱 Testimoni panas panas dari biz patner saya HANIS SYAFIRAH

Ramai antara kita yang stress bila rambut gugur kan.
Risau giler kalau terus gugur dan botak. Nauzubillah. 😭😭😭 Rambut ni mahkota, memang wajib kena jaga. Kalau botak?🀣🀣🀣 Meraung jawabnyee. Konfiden level confirm turun punya.πŸ˜“ So hari ni saya nak kenalkan korang dengan produk super ohsem ni #SHAMPOOME Merawat rambut dari akar lagi, paling best wangi dan jimat sangat sangat..πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Sharing is caring... Jommmm Dapatkan SHAMPOO MARINE ESSENCE anda skrg!!!! πŸ“²πŸ“²πŸ“² 019.672.7764 πŸ‘‰ SUE
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 019.672.7764 πŸ‘‰ SUE
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 019.672.7764 πŸ‘‰ SUE

#shampoomarineessence
#shampooutkmasalahrambut

Biz Online | Modal RM50
#projekSTG #CATchampions
.. where SMART people make MONEY
Program #2GAJIsebulan

0πŸ’¬

1 tahun dah❗️

Kenal dr 2001, zaman Matriks ITTAR Langkawi.. sampaila masuk UM sama2😘 γ€Š2012》
Saya berpantang Anak sulung.. Atul promote Premium Beautiful.. Terus Beli❗️Sbb jeles giler tengok dia yg Slim masa tu walaupun dah beranak 😜

Atul ajak jd Member.. saya cakap "Takpe la dulu..."😜 γ€Š2016》
Terbuka hati nak tau pasal #projekSTG.. terus approach CDM @murnizuriati .. sah jd Member✌️
Tiba2.. Atul wasap, "MINTAK AJAR BIZ" 😱
Eh.. terkejut jugak.. sbb yg saya tau, dia dah join sejak 2012πŸ˜…
Rupa2nya.. Atul bukan join STG, tp Group lain πŸ˜…

SANGGUP RE-JOIN sbb nak start Over Biz katanya.. I is terharu lagi2 bila selang beberapa bulan, Atul Naik Pangkat pertama Sales ManagerπŸ˜­πŸ˜™ TQ my friend, beri kepercayaan aku utk jd Cikgu Tuisyen Biz Online. Ni baru la BFF~ BiznesFriendForeverπŸ‘­

Jom kita buat sampai jadik❕
From #parttime to #MoneyFreedomπŸ’ͺ

#kisahthrowback #businesswithpleasure #dreamdrivenbusiness #theMagicofparttime #2GAJIsebulan

0πŸ’¬

.
KETAT, PADAT DAN RAPAT
.
Jangan ambil mudah ye kalau suami dah suam2 kuku bila nak bersama,mesti ada 'SESUATU' yang tak kena tu. .
Terutamanya yang baru lepas bersalin tu, bayangkan satu kepala baby keluar. .
Tak kan nak tunggu suami cakap, tak best la nak 'Bersama'
dah tak rasa macam malam pertama. .
Jom bagi kejutan Malam pertama pada suami, cuma amalkan herba MAHARANI, anda kembali jadi perawan.
Jadikan setiap malam, "MALAM PERTAMA"
.
1kotak maharani ada 300 biji. Rm98
.
Wassap 0172016579
.

#ticerSyida 0172016579
(Distibutor no: 920328)
#projekstg
#TMTDareToDream
#EjenSahSHOMKajang
#MudahnyaBerniaga

0πŸ’¬

jus lentik dara jus kesihatan uolls yang mahukan minuman kesihatan.
uolls yang tercari cari supplement yang sedap di minum, lentik dara memang sedap, rasa kurma gitew. .
sesuai untuk ibu yang menyusukan bayi, nak tambah susu badan, warga emas yang ingin tampil sihat dalaman dan juga luaran. .
hanya RM 75 (penggunaan 3 minggu uolls dah dapat benefit untuk badan terus sihat. .
hormon yang stabil penting untuk mendapatkan kesihatan yg baik.
jom detox badan. .
untuk tempahan boleh klik no wassap di bio. .
whatapps 011-1101.5887

#terapiinstagram #ajimaura #inijugakamanah #projekstg #bazarpaknil #sakitsendi #wargaemas #kesihatan #sembelit #kurus #kurusmudah #kurussihat #kerja sebelum kahwin #dexandra #qurose #mince #noradanish #ctdk #datovida #kerja tanpa senaman #tambahsusu #masalahwanita #masalahlelaki #supplement #jus

1πŸ’¬

Lebih penjimatan..
Wasap segera ke :01121078780

#projekstg
#beU_RedahKasiJadi

0πŸ’¬