#putihajaib

RM38

QUEEN BL LOTION + SERUM BL

Fungsi Queen Lotion BL 😍
πŸ’• Kesan seawal Seminggu πŸ’• Memutihkan kulit 100%
πŸ’• Menegangkan kulit 100%
πŸ’• Menghaluskan kulit 100%
πŸ’• Melembabkan kulit 100%
πŸ’• Memudarkan parut
πŸ’• Menghilangkan hitam di celah2 paha
πŸ’• Menghilangkan hitam di ketiak & siku
πŸ’• Menghilangkan bintik2 hitam di betis akibat gigitan nyamuk, & kudis
πŸ’• Mengandungi spf50 πŸ’• UV whitening protection & sunblok πŸ’• 500 ML

#bllotionoriginal #emmalotionmurah #emmalotion #putihglowing #putihajaib #lipcreammurah #losyenoriginal #losyenputihgebu #bombeanlotion #lotionputihajaibrcw #queenbllotion #queenbllotionmurah

0πŸ’¬

Kulit gelap, kusam dan berjerawat PUNCA rakan malas nak berborak ? Dengar macam tipu je kan?!! TAPI ini memang kisah betul. Bila ajak berborak je, semua lari. Eeeeee, sakitnya hati 😭😭😭😭 Dengan bantuan GW, anda mampu selesaikan semua masalah di atas
.
.
Kebaikan GEBUSS WHITENING ‡️
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
πŸŽ€ gebu seawal 3-7 hari sahaja
πŸŽ€ mengecilkan pori2 (airbrush skin)
πŸŽ€ tiada lagi pigmentasi ( jeragat, parut & lain2)
πŸŽ€ skin renew ( kulit kembali bayi)
πŸŽ€ kulit bebas dari whitehead & blackhead
πŸŽ€ menguatkan folikel rambut
πŸŽ€ meningkatkan fungsi sistem saraf pusat dan melegakan keletihan.
πŸŽ€ mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit. (menghapus sun burn dan membuang ulser kulit).
.
.
.
FREE POSTAGE TAUU SEKARANG !!! 😍😍😍
.
.
Cara makan βœ… 1 biji 2 hari sekali (selang sehari) sebelum sarapan
.
.
Pantang Larang
❌ Tidak disyorkan untuk ibu mengandung
❌ Kurangkan minum air bergas
❌ Bercaffein ( segala jenis kopi, teh, milo, teh hijau )
❌ Kurangkan merokok ( untuk kesan lebih cepat )
❌ Makanan lebihan minyak
.
.
πŸ’• Yang paling penting minum air masak 2/3 liter sehari
.
.
#putihajaib #putihkekal #putihgebu #putihsemulajadi #gebu #gebusswhitening #bazaarpaknil #neelofa #ubatputih #ubatputihberkesan #ubatputihmalaysia #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaragw #kapsulmutiaraoriginal #fattahamin #bvrori #moodrepublik #kapsulputihmalaysia #whiteningmurah #produkori #putih #putihgebugebass #fattahamin #fattzura #boosterwhitening #kosmetikmurah #kurungmoden #muabellaz #serummurahmalaysia #borongkosmetikmurah #scrubcoffee

0πŸ’¬

Kulit gelap, kusam dan berjerawat PUNCA rakan malas nak berborak ? Dengar macam tipu je kan?!! TAPI ini memang kisah betul. Bila ajak berborak je, semua lari. Eeeeee, sakitnya hati 😭😭😭😭 Dengan bantuan GW, anda mampu selesaikan semua masalah di atas
.
.
Kebaikan GEBUSS WHITENING ‡️
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
πŸŽ€ gebu seawal 3-7 hari sahaja
πŸŽ€ mengecilkan pori2 (airbrush skin)
πŸŽ€ tiada lagi pigmentasi ( jeragat, parut & lain2)
πŸŽ€ skin renew ( kulit kembali bayi)
πŸŽ€ kulit bebas dari whitehead & blackhead
πŸŽ€ menguatkan folikel rambut
πŸŽ€ meningkatkan fungsi sistem saraf pusat dan melegakan keletihan.
πŸŽ€ mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit. (menghapus sun burn dan membuang ulser kulit).
.
.
.
FREE POSTAGE TAUU SEKARANG !!! 😍😍😍
.
.
Cara makan βœ… 1 biji 2 hari sekali (selang sehari) sebelum sarapan
.
.
Pantang Larang
❌ Tidak disyorkan untuk ibu mengandung
❌ Kurangkan minum air bergas
❌ Bercaffein ( segala jenis kopi, teh, milo, teh hijau )
❌ Kurangkan merokok ( untuk kesan lebih cepat )
❌ Makanan lebihan minyak
.
.
πŸ’• Yang paling penting minum air masak 2/3 liter sehari
.
.
#putihajaib #putihkekal #putihgebu #putihsemulajadi #gebu #gebusswhitening #bazaarpaknil #neelofa #ubatputih #ubatputihberkesan #ubatputihmalaysia #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaragw #kapsulmutiaraoriginal #fattahamin #bvrori #moodrepublik #kapsulputihmalaysia #whiteningmurah #produkori #putih #putihgebugebass #fattahamin #fattzura #boosterwhitening #kosmetikmurah #kurungmoden #muabellaz #serummurahmalaysia #borongkosmetikmurah #scrubcoffee

1πŸ’¬

Loading...

PROMO PROMO PROMO‼️‼️
JIMAT SEHINGGA RM30πŸ§šπŸ»β€β™‚οΈ
.
.
πŸŽ€RESULT AFTER ONE BOX DAPAT RASAKAN
KULIT MAKIN CERAH βœ…
SUNBURN HILANG βœ…
PARUT PUDAR βœ…
.
.
HANYA KEMAM SAJE SETIAP HARI SERBUK BERPERISA STRAWBERI DAH DAPAT EFFECT PUTIH MELEPAK SATU BADAN 😍
.
.

WHATSAPP ; 0168270848
WHATSAPP ; 0168270848
.

#farraticamediwhitening #kulitcerahberseri #putihajaib #farraticaviral #farraticatestimoni #farraticasabah #farraticapahang #farraticajohor #farraticajitra #farraticaagent #farraticastokis #farraticabeauty #okaya #photooftheday #kulitcerahberseri #kulitkusam #sunburnhilang #putihbersih #cerahsekata #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari #kosmetikmurah #parutpudarcepat #kulittidakkusam

0πŸ’¬

PROMO PROMO PROMO‼️‼️
JIMAT SEHINGGA RM30πŸ§šπŸ»β€β™‚οΈ
.
.
πŸŽ€RESULT AFTER ONE BOX DAPAT RASAKAN
KULIT MAKIN CERAH βœ…
SUNBURN HILANG βœ…
PARUT PUDAR βœ…
.
.
HANYA KEMAM SAJE SETIAP HARI SERBUK BERPERISA STRAWBERI DAH DAPAT EFFECT PUTIH MELEPAK SATU BADAN 😍
.
.

WHATSAPP ; 0168270848
WHATSAPP ; 0168270848
.

#farraticamediwhitening #kulitcerahberseri #putihajaib #farraticaviral #farraticatestimoni #farraticasabah #farraticapahang #farraticajohor #farraticajitra #farraticaagent #farraticastokis #farraticabeauty #okaya #photooftheday #kulitcerahberseri #kulitkusam #sunburnhilang #putihbersih #cerahsekata #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari #kosmetikmurah #parutpudarcepat #kulittidakkusam

0πŸ’¬

PROMO PROMO PROMO‼️‼️
JIMAT SEHINGGA RM30πŸ§šπŸ»β€β™‚οΈ
.
.
πŸŽ€RESULT AFTER ONE BOX DAPAT RASAKAN
KULIT MAKIN CERAH βœ…
SUNBURN HILANG βœ…
PARUT PUDAR βœ…
.
.
HANYA KEMAM SAJE SETIAP HARI SERBUK BERPERISA STRAWBERI DAH DAPAT EFFECT PUTIH MELEPAK SATU BADAN 😍
.
.

WHATSAPP ; 0168270848
WHATSAPP ; 0168270848
.

#farraticamediwhitening #kulitcerahberseri #putihajaib #farraticaviral #farraticatestimoni #farraticasabah #farraticapahang #farraticajohor #farraticajitra #farraticaagent #farraticastokis #farraticabeauty #okaya #photooftheday #kulitcerahberseri #kulitkusam #sunburnhilang #putihbersih #cerahsekata #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari #kosmetikmurah #parutpudarcepat #kulittidakkusam

0πŸ’¬

Loading...

PUTIH AJAIB CHE TA

KELEBIHAN
~Kesannya Putih serta merta
~Putih Kekal
~Menjadikan kulit lebih gebu
~Kulit lebih Lembut dan licin
~Mempunyai perlindungan UV
~Mempunyai kelulusan KKM
~Diperkaya dengan Collagen Organic dan Vitamin E
~mampu melembut, mencerah, merawat serta memelihara kulit tangan dan badan anda daripada pancaran sinar uv serta kekeringan kulit.

CARA PENGGUNAAN
Boleh dipakai di Tangan, Badan, Ketiak, Siku, Lutut, Celah paha atau dimana2 tempat yang diinginkan

#putihajaib #putihajaibbyrcw #putihajaibmurah #losyenputihajaib #losyenputih #losyenputihgebu #losyenputihajaibbrcw #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenchetaoriginal #losyenchetamurah #losyencheta #lotionputihajaibrcw #lotionputihajaibcheta #lotionputihajaibbyrcw #lotionputihajaibcheta

0πŸ’¬

So akak pun nak cubaΒ Losyen Putih Ajaib Rozita Che Wan yang orang dok sebut-sebut ni. Dengar cerita memang best sangat losyen ni. Sempat juga akak godek-godek kandungan semulajadi yang diperkatakan tu. Paling penting, tengok ada kelulusan KKM ke tak. Ternyata ada! Okay proceed. Hee
.
Untuk pengetahuan semua, losyen ini diperbuat dari bahan semulajadi yang terbaik seperti :
.
πŸ’ŸMinyak Bunga Matahari :
Membantu merawat keradangan kulit, kulit sensitif atau eczema dan juga melembapkan kulit kerana minyak bunga matahari sangat kaya dengan Vitamin E.
.
πŸ’ŸGliserin :
Melindungi kulit dari cahaya matahari, Mencerahkan kulit dan juga Anti penuaan
.
πŸ’ŸMarine Kolagen :
Memelihara keremajaan dan keanjalan kulit , Mengekalkan kelembapan kulit dan mencegah kedutan, Memulih masalah kulit (mestimulasi sel baru) , Mencerahkan kulit dan Mengurangkan garis halus di kulit.
.
πŸ’Ÿ Aqua (ikon mineral water) :
Menghaluskan kulit, Menjaga kelembapan dan kekenyalan kulit serta Melindungi dari radikal bebas.
.
Haruman Wangian Precious by RCW ini memanglah tersangat harumnya. Selain dari kaya dengan Vitamin E ianya juga mengandungi Vitamin C yang diperlukan oleh kulit untuk memberi khasiat dalaman kulit kita.

WHATSAP 0142937658
.
#putihajaib #putihajaibbyrcw #putihajaibmurah #losyenputihajaib #losyenputih #losyenputihgebu #losyenputihajaibbrcw #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenchetaoriginal #losyenchetamurah #losyencheta #lotionputihajaibrcw #lotionputihajaibcheta #lotionputihajaibbyrcw #lotionputihajaibcheta

0πŸ’¬

PROMO JIMAT RM30 😱
PUTIH CERAH SEAWAL SEMINGGU😱
.
πŸ₯žLast 2 days dah restock 10box, harini restock lagi. mmg laku keras #farraticamediwhitening ni😍 Apa taknya dengan satu box consume dah dapat result ;
memudarkan jerawat βœ…
menghilangkan kulit kusamβœ…
mencerahkan seluruh badan βœ…
.
.
WHATSAPP ; 0168270848
WHATSAPP ; 0168270848
.
#gadiscendol #awekcendol #farraticajitra #farraticamediwhitening #farraticamediwhitening #kulitcerahberseri #putihajaib #farraticaviral #farraticatestimoni #farraticasabah #farraticapahang #farraticajohor #farraticajitra #farraticaagent #farraticastokis #farraticabeauty #okay #photooftheday #kulitcerahberseri #kulitkusam #sunburnhilang #putihbersih #cerahsekata #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari

1πŸ’¬

Loading...

Produk viral 2018 sebab mampu memberi kesan seawal seminggu sahaja ! Kesan apa ??? Kesan untuk merawat kulit uollsss ! Jadi jom dapatkan sekarang. Sangat2 berbaloi. Testimoni berlambak ! Confirm repeat order. .
.
Kebaikan GEBUSS WHITENING ‡️
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
πŸŽ€ gebu seawal 3-7 hari sahaja
πŸŽ€ mengecilkan pori2 (airbrush skin)
πŸŽ€ tiada lagi pigmentasi ( jeragat, parut & lain2)
πŸŽ€ skin renew ( kulit kembali bayi)
πŸŽ€ kulit bebas dari whitehead & blackhead
πŸŽ€ menguatkan folikel rambut
πŸŽ€ meningkatkan fungsi sistem saraf pusat dan melegakan keletihan.
πŸŽ€ mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit. (menghapus sun burn dan membuang ulser kulit).
.
.
FREE POSTAGE TAUU SEKARANG !!! 😍😍😍
.
.
Cara makan βœ… 1 biji 2 hari sekali (selang sehari) sebelum sarapan
.
.
Pantang Larang
❌ Tidak disyorkan untuk ibu mengandung
❌ Kurangkan minum air bergas
❌ Bercaffein ( segala jenis kopi, teh, milo, teh hijau )
❌ Kurangkan merokok ( untuk kesan lebih cepat )
❌ Makanan lebihan minyak
.
.
πŸ’• Yang paling penting minum air masak 2/3 liter sehari
.
.
#putihajaib #putihkekal #putihgebu #putihsemulajadi #gebu #gebusswhitening #bazaarpaknil #neelofa #putih3hari #ubatputih #ubatputihberkesan #ubatputihmalaysia #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaragw #kapsulmutiaraoriginal #fattahamin #bvrori #moodrepublik #kapsulputihmalaysia #whiteningmurah #produkori #putih #putihgebugebass #fattahamin #fattzura #boosterwhitening #kosmetikmurah #kurungmoden #serummurahmalaysia #borongkosmetikmurah #scrubcoffee

6πŸ’¬

Suami tegur kulit ayanggg dah makin cantik lahh sekarang. Semestinya laa abang uiii, ini semua gara-gara GEBUSS WHITENING. Habis putih gebu satu badan, flawless pulak tu. .
.
Kebaikan GEBUSS WHITENING ‡️
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
πŸŽ€ gebu seawal 3-7 hari sahaja
πŸŽ€ mengecilkan pori2 (airbrush skin)
πŸŽ€ tiada lagi pigmentasi ( jeragat, parut & lain2)
πŸŽ€ skin renew ( kulit kembali bayi)
πŸŽ€ kulit bebas dari whitehead & blackhead
πŸŽ€ menguatkan folikel rambut
πŸŽ€ meningkatkan fungsi sistem saraf pusat dan melegakan keletihan.
πŸŽ€ mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit. (menghapus sun burn dan membuang ulser kulit).
.
.
.
FREE POSTAGE TAUU SEKARANG !!! 😍😍😍
.
.
Cara makan βœ… 1 biji 2 hari sekali (selang sehari) sebelum sarapan
.
.
Pantang Larang
❌ Tidak disyorkan untuk ibu mengandung
❌ Kurangkan minum air bergas
❌ Bercaffein ( segala jenis kopi, teh, milo, teh hijau )
❌ Kurangkan merokok ( untuk kesan lebih cepat )
❌ Makanan lebihan minyak
.
.
πŸ’• Yang paling penting minum air masak 2/3 liter sehari
.
.
#putihajaib #putihkekal #putihgebu #putihsemulajadi #gebu #gebusswhitening #bazaarpaknil #neelofa #ubatputih #ubatputihberkesan #ubatputihmalaysia #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaragw #kapsulmutiaraoriginal #fattahamin #bvrori #moodrepublik #kapsulputihmalaysia #whiteningmurah #produkori #putih #putihgebugebass #fattahamin #fattzura #boosterwhitening #kosmetikmurah #kurungmoden #muabellaz #serummurahmalaysia #borongkosmetikmurah #scrubcoffee

4πŸ’¬

PUTIH TANPA INJECTION SEAWAL 7 HARI 😍
.
.
❀️#FARATICAMEDIWHITENING ❀️
.
πŸ’₯Mencerahkan kulit 15x Ganda
πŸ’₯Mengurangkan jerawat πŸ’₯Melembabkan kulit πŸ’₯Menglowing dan pinkishkan kulit
πŸ’₯Memudarkan parut πŸ’₯Menutup liang pori πŸ’₯Mengurangkan kulit yg berminyak
πŸ’₯Mengurangkan pigmentasi
πŸ’₯Merawat resdung
πŸ’₯Menegangkan kulit , awet muda.
πŸ’₯Memutihkan kulit seluruh tubuh badan
.
. ‬ WHATSAPP ; 0168270848
WHATSAPP ; 0168270848‬
.
.
Normal Price Rm95
PROMO PRICE RM 65
.

#farraticamediwhitening #kulitcerahberseri #putihajaib #farraticaviral #farraticatestimoni #farraticasabah #farraticapahang #farraticajohor #farraticajitra #farraticaagent #farraticastokis #farraticabeauty #okaya #photooftheday #kulitcerahberseri #kulitkusam #sunburnhilang #putihbersih #cerahsekata #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari

0πŸ’¬

Loading...

PUTIH TANPA INJECTION SEAWAL 7 HARI 😍
.
.
❀️#FARATICAMEDIWHITENING ❀️
.
πŸ’₯Mencerahkan kulit 15x Ganda
πŸ’₯Mengurangkan jerawat πŸ’₯Melembabkan kulit πŸ’₯Menglowing dan pinkishkan kulit
πŸ’₯Memudarkan parut πŸ’₯Menutup liang pori πŸ’₯Mengurangkan kulit yg berminyak
πŸ’₯Mengurangkan pigmentasi
πŸ’₯Merawat resdung
πŸ’₯Menegangkan kulit , awet muda.
πŸ’₯Memutihkan kulit seluruh tubuh badan
.
. ‬ WHATSAPP ; 0168270848
WHATSAPP ; 0168270848‬
.
.
Normal Price Rm95
PROMO PRICE RM 65
.

#farraticamediwhitening #kulitcerahberseri #putihajaib #farraticaviral #farraticatestimoni #farraticasabah #farraticapahang #farraticajohor #farraticajitra #farraticaagent #farraticastokis #farraticabeauty #okaya #photooftheday #kulitcerahberseri #kulitkusam #sunburnhilang #putihbersih #cerahsekata #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari

0πŸ’¬

PUTIH TANPA INJECTION SEAWAL 7 HARI 😍
.
.
❀️#FARATICAMEDIWHITENING ❀️
.
πŸ’₯Mencerahkan kulit 15x Ganda
πŸ’₯Mengurangkan jerawat πŸ’₯Melembabkan kulit πŸ’₯Menglowing dan pinkishkan kulit
πŸ’₯Memudarkan parut πŸ’₯Menutup liang pori πŸ’₯Mengurangkan kulit yg berminyak
πŸ’₯Mengurangkan pigmentasi
πŸ’₯Merawat resdung
πŸ’₯Menegangkan kulit , awet muda.
πŸ’₯Memutihkan kulit seluruh tubuh badan
.
. ‬ WHATSAPP ; 0168270848
WHATSAPP ; 0168270848‬
.
.
Normal Price Rm95
PROMO PRICE RM 65
.

#farraticamediwhitening #kulitcerahberseri #putihajaib #farraticaviral #farraticatestimoni #farraticasabah #farraticapahang #farraticajohor #farraticajitra #farraticaagent #farraticastokis #farraticabeauty #okaya #photooftheday #kulitcerahberseri #kulitkusam #sunburnhilang #putihbersih #cerahsekata #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari

0πŸ’¬

Promosi terhad! Seputih Salju, Menawan Kalbu

Rm100sm rm110ss sebekas
Rm200sm rm220ss 2 bekas

Sehingga 29 FEB SAHAJA!

Klik link wasap di bio

2πŸ’¬

Loading...

Honey Glow Body Lotion magic dan instant putih!
FUNGSI & KELEBIHAN HONEY GLOW WHITENING
LOTION BODY & FACE : πŸ’– Menjadi kulit lebih cerah berseri. πŸ’– Mengurangkan kesan gelap dan sunburn pada kulit. πŸ’– Membantu memudarkan parut. πŸ’– Menjadikan kulit lebih lembut dan gebu. πŸ’– Boleh digunakan pada muka dan juga seluruh badan. πŸ’– Losyen ini diperbuat daripada ekstrak semula jadi madu asli dan serbuk mutiara. πŸ’– Tanpa kesan sampingan πŸ’– Ekstrak dari madu menjadikan kulit lebih lembut & lembab. πŸ’– Sesuai untuk kulit kering dan semua jenis kulit πŸ’– Membuang sel-sel kulit mati, menjadikan kulit cerah dan lebih sihat. πŸ’– Berfungsi sebagai sunblock untuk melindungi kulit dari sinaran UV merbahaya. πŸ’– Sangat wangi dan lembut pada kulit.
.
Cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950 .
#honeyglow #bodylotion #losyenputih #putihajaib

0πŸ’¬

hi guys 😊kepada korang yang masih lgi tercari cari lotion yang mmpu memutihkan kulit badan dengan sepantas kilat,ha korang jgn rsau korang boleh try guna decantika lotion ni yg psti takkn mgecewakan anda😊 #decantikabeauty #decantikalotion #sayapakaisayajual #sayajual #putihajaib

0πŸ’¬

hi guys 😊kepada korang yang masih lgi tercari cari lotion yang mmpu memutihkan kulit badan dengan sepantas kilat,ha korang jgn rsau korang boleh try guna decantika lotion ni yg psti takkn mgecewakan anda😊 #decantikabeauty #decantikalotion #sayapakaisayajual #sayajual #putihajaib

0πŸ’¬

Loading...

hi guys 😊kepada korang yang masih lgi tercari cari lotion yang mmpu memutihkan kulit badan dengan sepantas kilat,ha korang jgn rsau korang boleh try guna decantika lotion ni yg psti takkn mgecewakan anda😊 #decantikabeauty #decantikalotion #sayapakaisayajual #sayajual #putihajaib

0πŸ’¬

Assalamualaikum semuaπŸ€—
Ni sy nk belanja gamba cust yg marin punye.. Laki puan boleh pakaii.. Ada lagi dok nak FARRATICA MEDIWHITENING ni?? Harini nk g cod area k.tganu dgn marang alik dkat2 laa.. Yg mne nk sy cod harini boleh laa WhatsApp sy laju2 neh.. #agentsah #farraticamediwhitening #farratica #panama #fattzura #kemam2terusputeh #putihseawal7hari

3πŸ’¬

PROMO PROMO PROMO‼️‼️
JIMAT SEHINGGA RM30πŸ§šπŸ»β€β™‚οΈ
.
.
πŸŽ€RESULT AFTER ONE BOX DAPAT RASAKAN
KULIT MAKIN CERAH βœ…
SUNBURN HILANG βœ…
PARUT PUDAR βœ…
.
.
HANYA KEMAM SAJE SETIAP HARI SERBUK BERPERISA STRAWBERI DAH DAPAT EFFECT PUTIH MELEPAK SATU BADAN 😍
.
.

WHATSAPP ; 0168270848
WHATSAPP ; 0168270848
.

#farraticamediwhitening #kulitcerahberseri #putihajaib #farraticaviral #farraticatestimoni #farraticasabah #farraticapahang #farraticajohor #farraticajitra #farraticaagent #farraticastokis #farraticabeauty #okaya #photooftheday #kulitcerahberseri #kulitkusam #sunburnhilang #putihbersih #cerahsekata #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari #kosmetikmurah #parutpudarcepat #kulittidakkusam

0πŸ’¬

PROMO PROMO PROMO‼️‼️
JIMAT SEHINGGA RM30πŸ§šπŸ»β€β™‚οΈ
.
.
πŸŽ€RESULT AFTER ONE BOX DAPAT RASAKAN
KULIT MAKIN CERAH βœ…
SUNBURN HILANG βœ…
PARUT PUDAR βœ…
.
.
HANYA KEMAM SAJE SETIAP HARI SERBUK BERPERISA STRAWBERI DAH DAPAT EFFECT PUTIH MELEPAK SATU BADAN 😍
.
.

WHATSAPP ; 0168270848
WHATSAPP ; 0168270848
.

#farraticamediwhitening #kulitcerahberseri #putihajaib #farraticaviral #farraticatestimoni #farraticasabah #farraticapahang #farraticajohor #farraticajitra #farraticaagent #farraticastokis #farraticabeauty #okaya #photooftheday #kulitcerahberseri #kulitkusam #sunburnhilang #putihbersih #cerahsekata #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari #kosmetikmurah #parutpudarcepat #kulittidakkusam

0πŸ’¬

PROMO PROMO PROMO‼️‼️
JIMAT SEHINGGA RM30πŸ§šπŸ»β€β™‚οΈ
.
.
πŸŽ€RESULT AFTER ONE BOX DAPAT RASAKAN
KULIT MAKIN CERAH βœ…
SUNBURN HILANG βœ…
PARUT PUDAR βœ…
.
.
HANYA KEMAM SAJE SETIAP HARI SERBUK BERPERISA STRAWBERI DAH DAPAT EFFECT PUTIH MELEPAK SATU BADAN 😍
.
.

WHATSAPP ; 0168270848
WHATSAPP ; 0168270848
.

#farraticamediwhitening #kulitcerahberseri #putihajaib #farraticaviral #farraticatestimoni #farraticasabah #farraticapahang #farraticajohor #farraticajitra #farraticaagent #farraticastokis #farraticabeauty #okaya #photooftheday #kulitcerahberseri #kulitkusam #sunburnhilang #putihbersih #cerahsekata #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari #kosmetikmurah #parutpudarcepat #kulittidakkusam

0πŸ’¬

PROMO PROMO PROMO‼️‼️
JIMAT SEHINGGA RM30πŸ§šπŸ»β€β™‚οΈ
.
.
πŸŽ€RESULT AFTER ONE BOX DAPAT RASAKAN
KULIT MAKIN CERAH βœ…
SUNBURN HILANG βœ…
PARUT PUDAR βœ…
.
.
HANYA KEMAM SAJE SETIAP HARI SERBUK BERPERISA STRAWBERI DAH DAPAT EFFECT PUTIH MELEPAK SATU BADAN 😍
.
.

WHATSAPP ; 0168270848
WHATSAPP ; 0168270848
.

#farraticamediwhitening #kulitcerahberseri #putihajaib #farraticaviral #farraticatestimoni #farraticasabah #farraticapahang #farraticajohor #farraticajitra #farraticaagent #farraticastokis #farraticabeauty #okaya #photooftheday #kulitcerahberseri #kulitkusam #sunburnhilang #putihbersih #cerahsekata #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari #kosmetikmurah #parutpudarcepat

0πŸ’¬

Putih sambil menjaga kesihatan #TanpaKolagen
#kongsianSeminit
Utk yang ada resedong tapi nak putih #MIRUKUwhite adalah pilihan yang tepat... Bukan saja-saja yaa admin kata mcm tu...
#kolagen akan lebih mengaktifkan sel2 resedong tau... So baik jauhkam dari kolagen kalau anda bermasaalah #resedong

4πŸ’¬

Selamat pagi, pagi2 hari ni kite restock 10box #farraticamediwhitening . produk laku keras ni😍 untk putihkan seluruh badan secara kekal. sya sndiri pun dah makan 2BOX tau. result superB😍 Jom dapatkan dengan harga PROMO skrg jimat RM30 ‼️ JIMAT RM30‼️
.
.
Setiap Pembelian satu BOX juga layak untuk hair cut di SPA mewah @farraticabeautylounge RM5 SAHAJA‼️
.
.
for more info;
WHATSAPP ; 0168270848
WHATSAPP ; 0168270848
.
#kosmetikmurah #putihajaib #farraticasabah #farraticajohor #merawatkulit #memudarkanparut #menghilangkanjerawat #menghilangkanjeragat #putihkekal #putihkekaltanpainjection #ubatputih #agentsahfarratica #farraticaselangor #farraticaterengganu #paruthilang #jeragatpudar

2πŸ’¬

Kulit muka bermasalah teruk ? Apa kata cuba cara di atas. Bila dah cuba confirm ! Officemate asyik jeling-jeling je. Nak tanya kita pakai produk apa laa tu. Mana taknya, dari jauh dah nampak kulit putih gebu ! glowing pulak tu. 😍
Pakai Gebus Whitening jee dh putih gebus seluruh badan uols ! .
.
Kebaikan GEBUSS WHITENING ‡️
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
πŸŽ€ gebu seawal 3-7 hari sahaja
πŸŽ€ mengecilkan pori2 (airbrush skin)
πŸŽ€ tiada lagi pigmentasi ( jeragat, parut & lain2)
πŸŽ€ skin renew ( kulit kembali bayi)
πŸŽ€ kulit bebas dari whitehead & blackhead
πŸŽ€ menguatkan folikel rambut
πŸŽ€ meningkatkan fungsi sistem saraf pusat dan melegakan keletihan.
πŸŽ€ mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit. (menghapus sun burn dan membuang ulser kulit).
.
.
.
FREE POSTAGE TAUU SEKARANG !!! 😍😍😍
.
.
Cara makan βœ… 1 biji 2 hari sekali (selang sehari) sebelum sarapan
.
.
Pantang Larang
❌ Tidak disyorkan untuk ibu mengandung
❌ Kurangkan minum air bergas
❌ Bercaffein ( segala jenis kopi, teh, milo, teh hijau )
❌ Kurangkan merokok ( untuk kesan lebih cepat )
❌ Makanan lebihan minyak
.
.
πŸ’• Yang paling penting minum air masak 2/3 liter sehari
.
.
#putihajaib #putihkekal #putihgebu #putihsemulajadi #gebu #gebusswhitening #bazaarpaknil #neelofa #ubatputih #ubatputihberkesan #ubatputihmalaysia #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaragw #kapsulmutiaraoriginal #fattahamin #bvrori #moodrepublik #kapsulputihmalaysia #whiteningmurah #produkori #putih #putihgebugebass #fattahamin #fattzura #boosterwhitening #kosmetikmurah #kurungmoden #muabellaz #serummurahmalaysia #borongkosmetikmurah #scrubcoffee

1πŸ’¬

PROMO PROMO PROMO‼️‼️
JIMAT SEHINGGA RM30πŸ§šπŸ»β€β™‚οΈ
.
.
πŸŽ€RESULT AFTER ONE BOX DAPAT RASAKAN
KULIT MAKIN CERAH βœ…
SUNBURN HILANG βœ…
PARUT PUDAR βœ…
.
.
HANYA KEMAM SAJE SETIAP HARI SERBUK BERPERISA STRAWBERI DAH DAPAT EFFECT PUTIH MELEPAK SATU BADAN 😍
.
.

WHATSAPP ; 0168270848
WHATSAPP ; 0168270848
.

#farraticamediwhitening #kulitcerahberseri #putihajaib #farraticaviral #farraticatestimoni #farraticasabah #farraticapahang #farraticajohor #farraticajitra #farraticaagent #farraticastokis #farraticabeauty #okaya #photooftheday #kulitcerahberseri #kulitkusam #sunburnhilang #putihbersih #cerahsekata #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari #kosmetikmurah

0πŸ’¬

Sesiapa yang mempunyai masalah kulit gelap, tona tidak sekata, kulit kusam, jerawat atau jeragat. Wajib cuba Gebuss Whitening dari @nhbeaute.hq kerana dapat mencerahkan kulit 7x ganda dari kulit asal. Bukan sahaja untuk putih gebu glowing, GW juga mampu melancarkan proses detox. Dapatkan kulit pink2 merah gebu dengan GEBUSS WHITENING ❣️
.
.
Kebaikan GEBUSS WHITENING ‡️
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
πŸŽ€ gebu seawal 3-7 hari sahaja
πŸŽ€ mengecilkan pori2 (airbrush skin)
πŸŽ€ tiada lagi pigmentasi ( jeragat, parut & lain2)
πŸŽ€ skin renew ( kulit kembali bayi)
πŸŽ€ kulit bebas dari whitehead & blackhead
πŸŽ€ menguatkan folikel rambut
πŸŽ€ meningkatkan fungsi sistem saraf pusat dan melegakan keletihan.
πŸŽ€ mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit. (menghapus sun burn dan membuang ulser kulit).
.
.
Cara makan βœ… 1 biji 2 hari sekali (selang sehari) sebelum sarapan
.
.
Pantang Larang
❌ Tidak disyorkan untuk ibu mengandung
❌ Kurangkan minum air bergas
❌ Bercaffein ( segala jenis kopi, teh, milo, teh hijau )
❌ Kurangkan merokok ( untuk kesan lebih cepat )
❌ Makanan lebihan minyak
.
.
πŸ’• Yang paling penting minum air masak 2/3 liter sehari
.
.
#putihajaib #putihkekal #putihgebu #putihsemulajadi #gebu #gebusswhitening #bazaarpaknil #neelofa #putih3hari #ubatputih #ubatputihberkesan #ubatputihmalaysia #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaragw #kapsulmutiaraoriginal #fattahamin #bvrori #moodrepublik #kapsulputihmalaysia #whiteningmurah #produkori #boosterwhitening #putih #putihgebugebass #fattahamin #fattzura #kosmetikmurah #kurungmoden #serummurahmalaysia #borongkosmetikmurah #scrubcoffee

3πŸ’¬