#putihajaib

BAGAIMANA RASA BELLEZA COLLAGEN?
.
Belleza ialah sejenis serbuk yang sedap dikemam begitu sahaja, sambil tengok tv pun boleh makan, sambil buat kerja dekat ofis pun boleh makan, dalam kereta pun boleh makan. Tak perlu dibancuh pun sebenarnya, tapi kalau rasa nak bancuh boleh je.
.
Rasa Belleza ni masam-masam manis macam Lot 100 Fruit Gummy. Pernah makan tak gula-gula tu? Biasanya kalau dahrasa sekali mesti nak buka sachets satu lagi sebab rasanya yang sedap, tapi saya sarankan anda consume satu (1) sachet sahaja untuk sehari tetapi kalau nak kesan yang cepat anda dibolehkan untuk mengamalkannya dengan 2 – 3 kali sehari.
.
Belleza sangat senang untuk diamalkan, hanya koyak sachet dan kemam. Mesti kebanyakkan dari kita terasa malas nak bancuh dengan air kan? Ramai je menurut kajian kami pengguna lebih suka jimatkan masa mereka dengan hanya kemam serbuk ini ditambah pula rasanya yang sedap dan tidak terasa aneh bila berada didalam mulut.
.
Whatsapp +6018-2994508 untuk order
.
#bellezacollagen #bellezamurah #putihgebugebas #testimonipengguna #jerawathilang #jerawatcepathilang #putihajaib #kulitkusam #putihsatubadan #bellezakelantan #bellezakuantan #bellezatestimoni #jeragatpudar #dekatkanjarakkita #putihseawal7hari #putihmulus #putihmerah #jerawatpasir #whiteningbooster #glowglowing

0πŸ’¬

Wahh😍😍 berseri kan? Tengok sis ni muka pun dah licin gebu gebas semua. Kulit dah lembap dan cerah πŸ’‹Jerawat pun dah takut nak singgah kat muka apabila mengamalkan #velloracollagen ni. Yg mana ada masalah sunburn pun velloracollagen mampu merawat masalah kulit anda. Bukan setakat untuk pemutih kulit jerπŸ‘ŒπŸ»banyak lagi tau kelebihan-kelebihan yg terdapat di dalam velloracollagen ni😊. Jom order sekarang😍 kesan dia seawal7 hari tau. Bukan buat cerita or feedback yang tipu. Takcaya boleh tengok feedback2 kami dekat πŸ“±Wechat Id : doctor_tinggi_my
πŸ“±whatsapp : +60 14-980 9093
.

#qayrabeauty #velloracollagenhq #velloraubatpemutihkulit #agentneeded #dropshipneedeed #testimonivellora #testimoniubatpemutihkulit #collagenpemutih #testimoniputihberjaya #collagenberkualiti #putihsihat #putihasli #putihkekal #putihseawal7hari #putihgebumalaysia #putihajaib #putihkorea #putihgebukekal #collagenputih #serbukpemutihkulit #sideincome #agentneeded #collagenterbaik #putihseluruhbadan #putihasli #putihkekal #collagenpemutihkulit #collagenmurah #putihgebumalaysia #supplementpemutih #supplementputihkankulit

0πŸ’¬

Loading...

πŸ”₯ PENGENALAN PRODUK TERBAIK ABAD INI πŸ”₯
.
YEAR END SALE TELAH TIBA !!! 😍
YEAR END SALE TELAH TIBA !!! 😍
YEAR END SALE TELAH TIBA !!! 😍
.
.
Promosi !!! πŸ”₯ Promosi !!! πŸ”₯ Promosi !!! πŸ”₯
Dari RM60 ➑️ RM55 ➑️ RM50 SAHAJA !!!
Free Postage pulak tu 😍😍😍
.
πŸ’™ SESIAPA YANG INGIN PUTIH GEBU GLOWING, WAJIB ORDER SEKARANG !!! πŸ’™
.
.
GEBUS WHITENING ‡️
βœ… Putih gebu glowing seawal 3-7 hari sahaja !
βœ… Mengecilkan pori-pori muka (wajah lebih berseri) !
βœ… Tiada lagi pigmentasi (jeragat, jerawat & lain2) !
βœ… Skin renew (kulit kembali seperti bayi) !
βœ… Kulit bebas dari whitehead & blackhead !
βœ… Tiada kesan sampingan !
βœ… Digalakkan untuk ibu menyusu (bayi 8 bulan ke atas) !
βœ… mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit. (menghapus sun burn dan membuang ulser kulit)
.
.
Jom whatsapp sekarang πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β™₯️ Pm now πŸ“² 017-7186914
β™₯️ Pm now πŸ“² 017-7186914
β™₯️ Pm now πŸ“² 017-7186914
.
FREE POSTAGE TAUU SEKARANG !!! 😍😍😍
.
#putihajaib #putihkekal #putihgebu #putihsemulajadi #gebu #gebusswhitening #bazaarpaknil #neelofa #putih3hari #ubatputih #ubatputihberkesan #ubatputihmalaysia #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaragw #kapsulmutiaraoriginal #fattahamin #bvrori #moodrepublik #kapsulputihmalaysia #whiteningmurah #produkori #putih #putihgebugebass #fattahamin #fattzura #ubatputihmurah #kosmetikmurah #kurungmoden #serummurahmalaysia #borongkosmetikmurah #scrubcoffee

1πŸ’¬

On the left, we got #PutihAjaib #Hand&BodyWhitening.
On the right, we have #SecretCorrea #CollagenLotion for toning & slimming.
Kalau pakai 2-dua, wow, putih n pewitt slim montok gitu 😊. Available inside cube N2 by @nurazashake & N3 by @qazna_co, only at #pitstopkb.

0πŸ’¬

.
.
WHITENING POWER CEREPRON 20X lebih berkesan untuk :
.
βœ”οΈ Mencegah pertumbuhan jerawat yg degil
βœ”οΈ Memutihkan kulit hitam berkeladak seluruh badan
βœ”οΈ Menyingkirkan jeragat di muka
βœ”οΈ Menghilangkan parut berlubang
βœ”οΈ Melembut dan meremajakan kulit
βœ”οΈMemutih & mencerahkan kulit satu badan
.
Jangan fikir lama-lama. Nanti tak jadi pulak. Kena push sendiri utk cantik. Take action sekarang. Link in bio atau terus WS
.
6017 240 4770
6017 240 4770
.
.

1πŸ’¬

Loading...

YEAR END SALE TELAH TIBA !!! 😍
YEAR END SALE TELAH TIBA !!! 😍
YEAR END SALE TELAH TIBA !!! 😍
.
.
Promosi !!! πŸ”₯ Promosi !!! πŸ”₯ Promosi !!! πŸ”₯
Dari RM60 ➑️ RM55 ➑️ RM50 SAHAJA !!!
Free Postage pulak tu 😍😍😍
.
πŸ’™ SESIAPA YANG INGIN PUTIH GEBU GLOWING, WAJIB ORDER SEKARANG !!! πŸ’™
.
.
GEBUS WHITENING ‡️
βœ… Putih gebu glowing seawal 3-7 hari sahaja !
βœ… Mengecilkan pori-pori muka (wajah lebih berseri) !
βœ… Tiada lagi pigmentasi (jeragat, jerawat & lain2) !
βœ… Skin renew (kulit kembali seperti bayi) !
βœ… Kulit bebas dari whitehead & blackhead !
βœ… Tiada kesan sampingan !
βœ… Digalakkan untuk ibu menyusu (bayi 8 bulan ke atas) !
βœ… mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit. (menghapus sun burn dan membuang ulser kulit)
.
.
Jom whatsapp sekarang πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β™₯️ Pm now πŸ“² 0113-7431434
β™₯️ Pm now πŸ“² 0113-7431434
β™₯️ Pm now πŸ“² 0113-7431434
.
FREE POSTAGE TAUU SEKARANG !!! 😍😍😍
.
#putihajaib #putihkekal #putihgebu #putihsemulajadi #gebu #gebusswhitening #bazaarpaknil #neelofa #putih3hari #ubatputih #ubatputihberkesan #ubatputihmalaysia #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaragw #kapsulmutiaraoriginal #fattahamin #bvrori #moodrepublik #kapsulputihmalaysia #whiteningmurah #produkori #putih #putihgebugebass #fattahamin #fattzura #ubatputihmurah #kosmetikmurah #kurungmoden #serummurahmalaysia #borongkosmetikmurah #scrubcoffee

0πŸ’¬

Baru makan setengah botol. Dah dapat hasil macam ni. Nanti dah habis sebotol, gebu gebas laaa. πŸ’‹
.
.
Dah gebu-gebas adik kita ni. Penangan Gebuss Whitening. πŸ”₯
.
.
YEAR END SALE TELAH TIBA !!! 😍
YEAR END SALE TELAH TIBA !!! 😍
YEAR END SALE TELAH TIBA !!! 😍
.
.
Promosi !!! πŸ”₯ Promosi !!! πŸ”₯ Promosi !!! πŸ”₯
Dari RM60 ➑️ RM55 ➑️ RM50 SAHAJA !!!
Free Postage pulak tu 😍😍😍
.
πŸ’™ SESIAPA YANG INGIN PUTIH GEBU GLOWING, WAJIB ORDER SEKARANG !!! πŸ’™
.
.
GEBUS WHITENING ‡️
βœ… Putih gebu glowing seawal 3-7 hari sahaja !
βœ… Mengecilkan pori-pori muka (wajah lebih berseri) !
βœ… Tiada lagi pigmentasi (jeragat, jerawat & lain2) !
βœ… Skin renew (kulit kembali seperti bayi) !
βœ… Kulit bebas dari whitehead & blackhead !
βœ… Tiada kesan sampingan !
βœ… Digalakkan untuk ibu menyusu (bayi 8 bulan ke atas) !
βœ… mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit. (menghapus sun burn dan membuang ulser kulit)
.
.
Jom whatsapp sekarang πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β™₯️ Pm now πŸ“² 0113-7431434
β™₯️ Pm now πŸ“² 0113-7431434
β™₯️ Pm now πŸ“² 0113-7431434
.
FREE POSTAGE TAUU SEKARANG !!! 😍😍😍
.
#putihajaib #putihkekal #putihgebu #putihsemulajadi #gebu #gebusswhitening #bazaarpaknil #neelofa #putih3hari #ubatputih #ubatputihberkesan #ubatputihmalaysia #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaragw #kapsulmutiaraoriginal #fattahamin #bvrori #moodrepublik #kapsulputihmalaysia #whiteningmurah #produkori #putih #putihgebugebass #fattahamin #fattzura #ubatputihmurah #kosmetikmurah #kurungmoden #serummurahmalaysia #borongkosmetikmurah #scrubcoffee

0πŸ’¬

Hello chuols yang mana nak putih gebu flawless tu boleh jer cod dngn @master.stokist.velloracollagen AREA KL/SELANGOR. Jom grab skrg!!! Dah nak msuk tahun baru dah ni😱. Takkan nak biarkan mcam tu jer? Siapa yang nak join cod harini untuk area KL/selangor? Boleh follow @master.stokist.velloracollagen tauu😘😘. Siapa lgi kat sini nak putih tp belum berjaya? Haa jom kita putih sama-sama. Yg penting jangan cepat giveup tau!!! Terutama sekali,minum air secukupnya. Sekurang-kurangnya 3 liter sehari!! πŸ˜˜πŸ‘ŒπŸ»
.
#velloracollagen #qayrabeauty #velloracollagenhq #pemutihkulit #untukpemutihkulit #ubatpemutihkulit #putihgebumalaysia #putihkekal #putihsecarasihat #putihgebuflawless #putihgebusatubadan #pemutihkulitmurah #collagenberkesan #putihberseri #putihtanpainject
#qayrabeauty #velloracollagenhq #velloraubatpemutihkulit #agentneeded #dropshipneedeed #testimonivellora #testimoniubatpemutihkulit #collagenpemutih #testimoniputihberjaya #collagenberkualiti #putihsihat #putihasli #putihkekal #putihseawal7hari #putihgebumalaysia #putihajaib #putihkorearesellerusim

0πŸ’¬

Loading...

Hello chuols yang mana nak putih gebu flawless tu boleh jer cod dngn @master.stokist.velloracollagen AREA KL/SELANGOR. Jom grab skrg!!! Dah nak msuk tahun baru dah ni😱. Takkan nak biarkan mcam tu jer? Siapa yang nak join cod harini untuk area KL/selangor? Boleh follow @master.stokist.velloracollagen tauu😘😘. Siapa lgi kat sini nak putih tp belum berjaya? Haa jom kita putih sama-sama. Yg penting jangan cepat giveup tau!!! Terutama sekali,minum air secukupnya. Sekurang-kurangnya 3 liter sehari!! πŸ˜˜πŸ‘ŒπŸ»
.
#velloracollagen #qayrabeauty #velloracollagenhq #pemutihkulit #untukpemutihkulit #ubatpemutihkulit #putihgebumalaysia #putihkekal #putihsecarasihat #putihgebuflawless #putihgebusatubadan #pemutihkulitmurah #collagenberkesan #putihberseri #putihtanpainject
#qayrabeauty #velloracollagenhq #velloraubatpemutihkulit #agentneeded #dropshipneedeed #testimonivellora #testimoniubatpemutihkulit #collagenpemutih #testimoniputihberjaya #collagenberkualiti #putihsihat #putihasli #putihkekal #putihseawal7hari #putihgebumalaysia #putihajaib #putihkorearesellerusim

0πŸ’¬

Hello chuols yang mana nak putih gebu flawless tu boleh jer cod dngn @master.stokist.velloracollagen AREA KL/SELANGOR. Jom grab skrg!!! Dah nak msuk tahun baru dah ni😱. Takkan nak biarkan mcam tu jer? Siapa yang nak join cod harini untuk area KL/selangor? Boleh follow @master.stokist.velloracollagen tauu😘😘. Siapa lgi kat sini nak putih tp belum berjaya? Haa jom kita putih sama-sama. Yg penting jangan cepat giveup tau!!! Terutama sekali,minum air secukupnya. Sekurang-kurangnya 3 liter sehari!! πŸ˜˜πŸ‘ŒπŸ»
.
#velloracollagen #qayrabeauty #velloracollagenhq #pemutihkulit #untukpemutihkulit #ubatpemutihkulit #putihgebumalaysia #putihkekal #putihsecarasihat #putihgebuflawless #putihgebusatubadan #pemutihkulitmurah #collagenberkesan #putihberseri #putihtanpainject
#qayrabeauty #velloracollagenhq #velloraubatpemutihkulit #agentneeded #dropshipneedeed #testimonivellora #testimoniubatpemutihkulit #collagenpemutih #testimoniputihberjaya #collagenberkualiti #putihsihat #putihasli #putihkekal #putihseawal7hari #putihgebumalaysia #putihajaib #putihkorearesellerusim

0πŸ’¬

UFORA BEAUTY COLLAGEN πŸ’—
.
Tahukah anda, kini ramai pengguna UFORA telah berjaya memiliki wajah yang cantik dan kulit yang cerah? Antara kelebihan #uforabeautycollagen adalah:-
.
🍊 Memutihkan kulit pada wajah & seluruh badan
🍊 Menghilangkan parut dan jerawat
🍊 Melicinkan kulit wajah & seluruh badan
🍊 Mengatasi masalah kulit wajah kusam
🍊 Membaiki sel kulit mati
🍊 Merawat pigmentasi muka
🍊 Meratakan tona kulit seluruh badan
🍊 Meningkatkan kekuatan tulang
🍊 Menyihat & menguatkan rambut
🍊 Mengatasi masalah keputihan
🍊 Menegangkan aset wanita
🍊 Membantu pertumbuhan gigi yang sihat
🍊 Mengawal masalah ketagihan rokok
🍊 Melangsingkan badan
🍊 Membantu sistem penghadaman
🍊 Menyihatkan kuku
🍊 Merawat penyakit gout
🍊 Mempertingkatkan penglihatan
🍊 Mengawal kesihatan jantung
🍊 Mengawal masalah ekzema
.
Wah! Banyaknya kelebihan & khasiat #uforabeautycollagen ni! Bukan boleh cantik je tau, dalaman pun boleh jadi sihat. .
NAK TENGOK DALAM KOTAK UFORA PLEASEE‼️
-
Macam mana rupa dalam kotak #UFORA ni? πŸ˜‹Ramai sangat nak tgk isi kat dalam..curios katanya..Okeyy tadaaaa πŸ€—πŸ€— Curlass ke tak curlass ?? -
🌸BENTUK : Individual sachet (senang travel) 🌸BERAPA : 30 sachet (1 month supply) 🌸TEKSTUR : Serbuk 🌸DIMENSION : 18 cm x 3.5 cm (sachet)
🌸BERAT : 30 sachet x 3 gram (90 gram)
🌸METHOD : Koyak 1 sachet UFORA tuang dalam mulut dan kemam sahaja.
🌸RASA : Haa UFORA ni sedap tak masam tau, rasa kiwi dengan susu. Nyummy 😍
.
#uforacollagen #uforabeauty #uforabeautycollagen #putihgebu #putihsatubadan #putihajaib #gebu #gebugebas #cantikluardalam #wow

0πŸ’¬

Loading...

Dah gebu-gebas adik kita ni. Penangan Gebuss Whitening. πŸ”₯
.
.
YEAR END SALE TELAH TIBA !!! 😍
YEAR END SALE TELAH TIBA !!! 😍
YEAR END SALE TELAH TIBA !!! 😍
.
.
Promosi !!! πŸ”₯ Promosi !!! πŸ”₯ Promosi !!! πŸ”₯
Dari RM60 ➑️ RM55 ➑️ RM50 SAHAJA !!!
Free Postage pulak tu 😍😍😍
.
πŸ’™ SESIAPA YANG INGIN PUTIH GEBU GLOWING, WAJIB ORDER SEKARANG !!! πŸ’™
.
.
GEBUS WHITENING ‡️
βœ… Putih gebu glowing seawal 3-7 hari sahaja !
βœ… Mengecilkan pori-pori muka (wajah lebih berseri) !
βœ… Tiada lagi pigmentasi (jeragat, jerawat & lain2) !
βœ… Skin renew (kulit kembali seperti bayi) !
βœ… Kulit bebas dari whitehead & blackhead !
βœ… Tiada kesan sampingan !
βœ… Digalakkan untuk ibu menyusu (bayi 8 bulan ke atas) !
βœ… mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit. (menghapus sun burn dan membuang ulser kulit)
.
.
Jom whatsapp sekarang πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β™₯️ Pm now πŸ“² 0113-7431434
β™₯️ Pm now πŸ“² 0113-7431434
β™₯️ Pm now πŸ“² 0113-7431434
.
FREE POSTAGE TAUU SEKARANG !!! 😍😍😍
.
#putihajaib #putihkekal #putihgebu #putihsemulajadi #gebu #gebusswhitening #bazaarpaknil #neelofa #putih3hari #ubatputih #ubatputihberkesan #ubatputihmalaysia #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaragw #kapsulmutiaraoriginal #fattahamin #bvrori #moodrepublik #kapsulputihmalaysia #whiteningmurah #produkori #putih #putihgebugebass #fattahamin #fattzura #ubatputihmurah #kosmetikmurah #kurungmoden #serummurahmalaysia #borongkosmetikmurah #scrubcoffee

1πŸ’¬

UFORA BEAUTY COLLAGEN πŸ’—
.
Tahukah anda, kini ramai pengguna UFORA telah berjaya memiliki wajah yang cantik dan kulit yang cerah? Antara kelebihan #uforabeautycollagen adalah:-
.
🍊 Memutihkan kulit pada wajah & seluruh badan
🍊 Menghilangkan parut dan jerawat
🍊 Melicinkan kulit wajah & seluruh badan
🍊 Mengatasi masalah kulit wajah kusam
🍊 Membaiki sel kulit mati
🍊 Merawat pigmentasi muka
🍊 Meratakan tona kulit seluruh badan
🍊 Meningkatkan kekuatan tulang
🍊 Menyihat & menguatkan rambut
🍊 Mengatasi masalah keputihan
🍊 Menegangkan aset wanita
🍊 Membantu pertumbuhan gigi yang sihat
🍊 Mengawal masalah ketagihan rokok
🍊 Melangsingkan badan
🍊 Membantu sistem penghadaman
🍊 Menyihatkan kuku
🍊 Merawat penyakit gout
🍊 Mempertingkatkan penglihatan
🍊 Mengawal kesihatan jantung
🍊 Mengawal masalah ekzema
.
Wah! Banyaknya kelebihan & khasiat #uforabeautycollagen ni! Bukan boleh cantik je tau, dalaman pun boleh jadi sihat. .
NAK TENGOK DALAM KOTAK UFORA PLEASEE‼️
-
Macam mana rupa dalam kotak #UFORA ni? πŸ˜‹Ramai sangat nak tgk isi kat dalam..curios katanya..Okeyy tadaaaa πŸ€—πŸ€— Curlass ke tak curlass ?? -
🌸BENTUK : Individual sachet (senang travel) 🌸BERAPA : 30 sachet (1 month supply) 🌸TEKSTUR : Serbuk 🌸DIMENSION : 18 cm x 3.5 cm (sachet)
🌸BERAT : 30 sachet x 3 gram (90 gram)
🌸METHOD : Koyak 1 sachet UFORA tuang dalam mulut dan kemam sahaja.
🌸RASA : Haa UFORA ni sedap tak masam tau, rasa kiwi dengan susu. Nyummy 😍
.
#uforacollagen #uforabeauty #uforabeautycollagen #putihgebu #putihsatubadan #putihajaib #gebu #gebugebas #cantikluardalam #wow

0πŸ’¬

Susu miruku ni tanpa kolagen & ia bukan supplement. dan diperbuat dari bahan semulajadi contoh tomato, kurma, madu, buah delima & susu skim berasaskan lembu. perisa strawberry

2πŸ’¬

Loading...

FUNGSI BELLEZA COLLAGEN: βœ”οΈMembantu mencerahkan kulit 2x lebih berkesan
βœ”οΈMenjadikan kulit yang kusam lebih berseri secara semulajadi
βœ”οΈMembantu mencantikkan struktur kulit
βœ”οΈMembantu memudarkan tanda penuaan dan garis halus
βœ”οΈMembantu menyekatakan tona kulit
βœ”οΈMembantu mencantikkan struktur kulit
βœ”οΈMembantu keanjalan dan meremajakan kulit
βœ”οΈMembantu meransang penghasilan kolagen
βœ”οΈMengecilkan liang pori di wajah
.
πŸ‘‰APA ITU BELLEZA COLLAGENΒ  BY SOFIEYA BEAUTY??
.
Belleza Collagen ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang dapat membantu mencerahkan kulit 2x lebih berkesan. Ianya hanya perlu dikemam sahaja,
tidak perlu dibancuh. Rasa masam2 manis. Memang sedappp😍
.
πŸ’―DISAHKAN HALAL DAN LULUS KKM
.
Nak cuba? Whatsapp 01119433407 for order .
.
#bellezacollagen #bellezamurah #putihgebugebas #testimonipengguna #jerawathilang #jerawatcepathilang #putihajaib #kulitkusam #putihsatubadan #bellezakelantan #bellezakuantan #bellezatestimoni #jeragatpudar #dekatkanjarakkita #putihseawal7hari #putihmulus #putihmerah #jerawatpasir #whiteningbooster #glowglowing #likeforfollow #unisel #like4follow #uitm

0πŸ’¬

FUNGSI BELLEZA COLLAGEN: βœ”οΈMembantu mencerahkan kulit 2x lebih berkesan
βœ”οΈMenjadikan kulit yang kusam lebih berseri secara semulajadi
βœ”οΈMembantu mencantikkan struktur kulit
βœ”οΈMembantu memudarkan tanda penuaan dan garis halus
βœ”οΈMembantu menyekatakan tona kulit
βœ”οΈMembantu mencantikkan struktur kulit
βœ”οΈMembantu keanjalan dan meremajakan kulit
βœ”οΈMembantu meransang penghasilan kolagen
βœ”οΈMengecilkan liang pori di wajah
.
πŸ‘‰APA ITU BELLEZA COLLAGENΒ  BY SOFIEYA BEAUTY??
.
Belleza Collagen ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang dapat membantu mencerahkan kulit 2x lebih berkesan. Ianya hanya perlu dikemam sahaja,
tidak perlu dibancuh. Rasa masam2 manis. Memang sedappp😍
.
πŸ’―DISAHKAN HALAL DAN LULUS KKM
.
Nak cuba? Whatsapp 01119433407 for order .
.
#bellezacollagen #bellezamurah #putihgebugebas #testimonipengguna #jerawathilang #jerawatcepathilang #putihajaib #kulitkusam #putihsatubadan #bellezakelantan #bellezakuantan #bellezatestimoni #jeragatpudar #dekatkanjarakkita #putihseawal7hari #putihmulus #putihmerah #jerawatpasir #whiteningbooster #glowglowing #likeforfollow #unisel #like4follow #uitm

0πŸ’¬

FUNGSI BELLEZA COLLAGEN: βœ”οΈMembantu mencerahkan kulit 2x lebih berkesan
βœ”οΈMenjadikan kulit yang kusam lebih berseri secara semulajadi
βœ”οΈMembantu mencantikkan struktur kulit
βœ”οΈMembantu memudarkan tanda penuaan dan garis halus
βœ”οΈMembantu menyekatakan tona kulit
βœ”οΈMembantu mencantikkan struktur kulit
βœ”οΈMembantu keanjalan dan meremajakan kulit
βœ”οΈMembantu meransang penghasilan kolagen
βœ”οΈMengecilkan liang pori di wajah
.
πŸ‘‰APA ITU BELLEZA COLLAGENΒ  BY SOFIEYA BEAUTY??
.
Belleza Collagen ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang dapat membantu mencerahkan kulit 2x lebih berkesan. Ianya hanya perlu dikemam sahaja,
tidak perlu dibancuh. Rasa masam2 manis. Memang sedappp😍
.
πŸ’―DISAHKAN HALAL DAN LULUS KKM
.
Nak cuba? Whatsapp 01119433407 for order .
.
#bellezacollagen #bellezamurah #putihgebugebas #testimonipengguna #jerawathilang #jerawatcepathilang #putihajaib #kulitkusam #putihsatubadan #bellezakelantan #bellezakuantan #bellezatestimoni #jeragatpudar #dekatkanjarakkita #putihseawal7hari #putihmulus #putihmerah #jerawatpasir #whiteningbooster #glowglowing #likeforfollow #unisel #like4follow #uitm

1πŸ’¬

Loading...

.
.
4 Sebab anda selalu sakit pinggang
.
πŸ’žAnda sering mengambil baggage yang berat.
Jangan membebankan diri dgn membawa beg di sebelah sahaja. Cuba seimbangkan dgn mengambil barangan di dua belah tangan, kiri & kanan. Kalau guna backpack, guna dua belah bahu
.
πŸ’žAnda sentiasa berduduk, jarang beraktiviti
.
Tahukah anda jikalau duduk sepanjang hari, ini lebih teruk & memberi tekanan kpd pinggang dari berdiri sepanjang hari. Cuba guna lumbar-support pillow ataupun, bagi setiap 30 minit cuba pergi berjalan-jalan
.
πŸ’žAnda merokok
.
Teori menunjukkan rokok mengurangkan oksigen & pembekalan darah ke tulang belakang
.
πŸ’žAnda memakai kasut yang salah
.
Kasut bertumit tinggi tidak sengaja membuat anda melengkungkan punggung anda. Lebih sesuai kalau pakai kasut yang bertumit satu inci, begini ia tidak menyusahkan pinggang kita
.
.

1πŸ’¬

baru 6/7 biji consume. Kulit dah semakin putih. ! β™₯️
.
.
YEAR END SALE TELAH TIBA !!! 😍
YEAR END SALE TELAH TIBA !!! 😍
YEAR END SALE TELAH TIBA !!! 😍
.
.
Promosi !!! πŸ”₯ Promosi !!! πŸ”₯ Promosi !!! πŸ”₯
Dari RM60 ➑️ RM55 ➑️ RM50 SAHAJA !!!
Free Postage pulak tu 😍😍😍
.
πŸ’™ SESIAPA YANG INGIN PUTIH GEBU GLOWING, WAJIB ORDER SEKARANG !!! πŸ’™
.
.
GEBUS WHITENING ‡️
βœ… Putih gebu glowing seawal 3-7 hari sahaja !
βœ… Mengecilkan pori-pori muka (wajah lebih berseri) !
βœ… Tiada lagi pigmentasi (jeragat, jerawat & lain2) !
βœ… Skin renew (kulit kembali seperti bayi) !
βœ… Kulit bebas dari whitehead & blackhead !
βœ… Tiada kesan sampingan !
βœ… Digalakkan untuk ibu menyusu (bayi 8 bulan ke atas) !
βœ… mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit. (menghapus sun burn dan membuang ulser kulit)
.
.
Jom whatsapp sekarang πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
β™₯️ Pm now πŸ“² 0113-7431434
β™₯️ Pm now πŸ“² 0113-7431434
β™₯️ Pm now πŸ“² 0113-7431434
.
FREE POSTAGE TAUU SEKARANG !!! 😍😍😍
.
#putihajaib #putihkekal #putihgebu #putihsemulajadi #gebu #gebusswhitening #bazaarpaknil #neelofa #putih3hari #ubatputih #ubatputihberkesan #ubatputihmalaysia #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaragw #kapsulmutiaraoriginal #fattahamin #bvrori #moodrepublik #kapsulputihmalaysia #whiteningmurah #produkori #putih #putihgebugebass #fattahamin #fattzura #ubatputihmurah #kosmetikmurah #kurungmoden #serummurahmalaysia #borongkosmetikmurah #scrubcoffee

0πŸ’¬

Wahh😍😍 berseri kan? Tengok sis ni muka pun dah licin gebu gebas semua. Kulit dah lembap dan cerah πŸ’‹Jerawat pun dah takut nak singgah kat muka apabila mengamalkan #velloracollagen ni. Yg mana ada masalah sunburn pun velloracollagen mampu merawat masalah kulit anda. Bukan setakat untuk pemutih kulit jerπŸ‘ŒπŸ»banyak lagi tau kelebihan-kelebihan yg terdapat di dalam velloracollagen ni😊. Jom order sekarang😍 kesan dia seawal7 hari tau. Bukan buat cerita or feedback yang tipu. Takcaya boleh tengok feedback2 kami dekat πŸ“±Wechat Id : doctor_tinggi_my
πŸ“±whatsapp : +60 14-980 9093
.

#qayrabeauty #velloracollagenhq #velloraubatpemutihkulit #agentneeded #dropshipneedeed #testimonivellora #testimoniubatpemutihkulit #collagenpemutih #testimoniputihberjaya #collagenberkualiti #putihsihat #putihasli #putihkekal #putihseawal7hari #putihgebumalaysia #putihajaib #putihkorea #putihgebukekal #collagenputih #serbukpemutihkulit #sideincome #agentneeded #collagenterbaik #putihseluruhbadan #putihasli #putihkekal #collagenpemutihkulit #collagenmurah #putihgebumalaysia #supplementpemutih #supplementputihkankulit

0πŸ’¬

Wahh😍😍 berseri kan? Tengok sis ni muka pun dah licin gebu gebas semua. Kulit dah lembap dan cerah πŸ’‹Jerawat pun dah takut nak singgah kat muka apabila mengamalkan #velloracollagen ni. Yg mana ada masalah sunburn pun velloracollagen mampu merawat masalah kulit anda. Bukan setakat untuk pemutih kulit jerπŸ‘ŒπŸ»banyak lagi tau kelebihan-kelebihan yg terdapat di dalam velloracollagen ni😊. Jom order sekarang😍 kesan dia seawal7 hari tau. Bukan buat cerita or feedback yang tipu. Takcaya boleh tengok feedback2 kami dekat πŸ“±Wechat Id : doctor_tinggi_my
πŸ“±whatsapp : +60 14-980 9093
.

#qayrabeauty #velloracollagenhq #velloraubatpemutihkulit #agentneeded #dropshipneedeed #testimonivellora #testimoniubatpemutihkulit #collagenpemutih #testimoniputihberjaya #collagenberkualiti #putihsihat #putihasli #putihkekal #putihseawal7hari #putihgebumalaysia #putihajaib #putihkorea #putihgebukekal #collagenputih #serbukpemutihkulit #sideincome #agentneeded #collagenterbaik #putihseluruhbadan #putihasli #putihkekal #collagenpemutihkulit #collagenmurah #putihgebumalaysia #supplementpemutih #supplementputihkankulit

0πŸ’¬