#putihajaibcheta

Lotion Putih Ajaib nidibuat dari bahan semulajadi dan selamat digunakan. Bahan-bahan yang boleh macam :
.
.
+ Ekstrak Daun Lidah Buaya
+ Chamomile (Sejenis Bunga Matahari)
+ Minyak Zaitun Itali
+ Marine Kolagen (Protien)
+ Kandungan Mutiara (Asam amino, kalsium dan protien)
+ Minyak Cendana (Pelembap kulit semulajadi)
.
.
Best kan? Selamat dan cantik. Putih gebu😍
.
.
Ratu👑
018-3187602
Trusted Seller
.
.
#PutihAjaibCheTa
#Gombak
#GSLALLEGIANT

0💬

Testimoni PUTIH AJAIB !
Kerak-kerak hitam kat celah-celah badan kita ni semuaaaaa PUTIH AJAIB boleh hilangkan tau.
.
Kita ni pompuan kena jaga apa yang tertutup oleh kain jugak tau.
.
Cantik luar dan dalam
Baru best kan ?
.
Ratu💖
018-3187602
Trusted Seller
.
#PutihAjaibcheta
#gombak
#GSLALLEGIANT

1💬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0💬

Loading...

www.effatihah.com
.
EMMA LOTION
.
💗💗💗💗💗💗
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔️Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki
✔️ Melembut serta menghaluskan kulit badan #effatihah
✔️ Boleh disapu di tempat yang gelap mcm bawah lengan, dicelah peha & ketiak
✔️ Mencerahkan & menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit yang kering
✔️ Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan
Sapu Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream untuk kasik tangan & badan putih melepak. Tambahan lagi, Extra Function dia jugak sebagai sunblock, melindungi dari sinaran UV berbahaya. .
💗💗💗💗💗💗
.
CARA PENGGUNAAN
.
1)Picitkan sedikit Emma whitening body lotion malaysia ditapak tangan
2) Sapukan keseluruh badan kemudian diikuti dengan bahagian badan lain yg gelap seperti celah peha & pelipat ketiak
3) Biarkan Emma whitening body lotion malaysia meresap pada kulit selama 10-15 minit
4) Akhir sekali urut selama 30 saat untuk penyerapan sempurna
.
💗💗💗💗💗💗
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alan Selangor
#effatihah
.
💗💗💗💗💗💗
.
#emmalottion#emmalotionmurah#emmalotuonborong#emmalottionmurahborong#emmalitionoriginal#emmalotionborongmurah#lotionpemutih#putihajaibcheta#lotioncheta#emmasoap#emmamaembongsoap#pearlwhiteningbodycream#bodycreammurah#bazarpaknil#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahborong#mekapmurah#pemborongshahalam#pemborongselangor#lotionpemutihoriginal#produkmalaysia#litionmurahori#

0💬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0💬

www.effatihah.com
.
EMMA LOTION
.
💗💗💗💗💗💗
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔️Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki
✔️ Melembut serta menghaluskan kulit badan #effatihah
✔️ Boleh disapu di tempat yang gelap mcm bawah lengan, dicelah peha & ketiak
✔️ Mencerahkan & menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit yang kering
✔️ Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan
Sapu Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream untuk kasik tangan & badan putih melepak. Tambahan lagi, Extra Function dia jugak sebagai sunblock, melindungi dari sinaran UV berbahaya. .
💗💗💗💗💗💗
.
CARA PENGGUNAAN
.
1)Picitkan sedikit Emma whitening body lotion malaysia ditapak tangan
2) Sapukan keseluruh badan kemudian diikuti dengan bahagian badan lain yg gelap seperti celah peha & pelipat ketiak
3) Biarkan Emma whitening body lotion malaysia meresap pada kulit selama 10-15 minit
4) Akhir sekali urut selama 30 saat untuk penyerapan sempurna
.
💗💗💗💗💗💗
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alan Selangor
#effatihah
.
💗💗💗💗💗💗
.
#emmalottion#emmalotionmurah#emmalotuonborong#emmalottionmurahborong#emmalitionoriginal#emmalotionborongmurah#lotionpemutih#putihajaibcheta#lotioncheta#emmasoap#emmamaembongsoap#pearlwhiteningbodycream#bodycreammurah#bazarpaknil#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahborong#mekapmurah#pemborongshahalam#pemborongselangor#lotionpemutihoriginal#produkmalaysia#litionmurahori#

0💬

Loading...

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0💬

www.effatihah.com
.
EMMA LOTION
.
💗💗💗💗💗💗
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔️Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki
✔️ Melembut serta menghaluskan kulit badan #effatihah
✔️ Boleh disapu di tempat yang gelap mcm bawah lengan, dicelah peha & ketiak
✔️ Mencerahkan & menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit yang kering
✔️ Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan
Sapu Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream untuk kasik tangan & badan putih melepak. Tambahan lagi, Extra Function dia jugak sebagai sunblock, melindungi dari sinaran UV berbahaya. .
💗💗💗💗💗💗
.
CARA PENGGUNAAN
.
1)Picitkan sedikit Emma whitening body lotion malaysia ditapak tangan
2) Sapukan keseluruh badan kemudian diikuti dengan bahagian badan lain yg gelap seperti celah peha & pelipat ketiak
3) Biarkan Emma whitening body lotion malaysia meresap pada kulit selama 10-15 minit
4) Akhir sekali urut selama 30 saat untuk penyerapan sempurna
.
💗💗💗💗💗💗
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alan Selangor
#effatihah
.
💗💗💗💗💗💗
.
#emmalottion#emmalotionmurah#emmalotuonborong#emmalottionmurahborong#emmalitionoriginal#emmalotionborongmurah#lotionpemutih#putihajaibcheta#lotioncheta#emmasoap#emmamaembongsoap#pearlwhiteningbodycream#bodycreammurah#bazarpaknil#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahborong#mekapmurah#pemborongshahalam#pemborongselangor#lotionpemutihoriginal#produkmalaysia#litionmurahori#

0💬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0💬

Loading...

www.effatihah.com
.
EMMA LOTION
.
💗💗💗💗💗💗
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔️Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki
✔️ Melembut serta menghaluskan kulit badan #effatihah
✔️ Boleh disapu di tempat yang gelap mcm bawah lengan, dicelah peha & ketiak
✔️ Mencerahkan & menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit yang kering
✔️ Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan
Sapu Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream untuk kasik tangan & badan putih melepak. Tambahan lagi, Extra Function dia jugak sebagai sunblock, melindungi dari sinaran UV berbahaya. .
💗💗💗💗💗💗
.
CARA PENGGUNAAN
.
1)Picitkan sedikit Emma whitening body lotion malaysia ditapak tangan
2) Sapukan keseluruh badan kemudian diikuti dengan bahagian badan lain yg gelap seperti celah peha & pelipat ketiak
3) Biarkan Emma whitening body lotion malaysia meresap pada kulit selama 10-15 minit
4) Akhir sekali urut selama 30 saat untuk penyerapan sempurna
.
💗💗💗💗💗💗
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alan Selangor
#effatihah
.
💗💗💗💗💗💗
.
#emmalottion#emmalotionmurah#emmalotuonborong#emmalottionmurahborong#emmalitionoriginal#emmalotionborongmurah#lotionpemutih#putihajaibcheta#lotioncheta#emmasoap#emmamaembongsoap#pearlwhiteningbodycream#bodycreammurah#bazarpaknil#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahborong#mekapmurah#pemborongshahalam#pemborongselangor#lotionpemutihoriginal#produkmalaysia#litionmurahori#

0💬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0💬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0💬

Loading...

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0💬

www.effatihah.com
.
EMMA LOTION
.
💗💗💗💗💗💗
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔️Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki
✔️ Melembut serta menghaluskan kulit badan #effatihah
✔️ Boleh disapu di tempat yang gelap mcm bawah lengan, dicelah peha & ketiak
✔️ Mencerahkan & menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit yang kering
✔️ Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan
Sapu Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream untuk kasik tangan & badan putih melepak. Tambahan lagi, Extra Function dia jugak sebagai sunblock, melindungi dari sinaran UV berbahaya. .
💗💗💗💗💗💗
.
CARA PENGGUNAAN
.
1)Picitkan sedikit Emma whitening body lotion malaysia ditapak tangan
2) Sapukan keseluruh badan kemudian diikuti dengan bahagian badan lain yg gelap seperti celah peha & pelipat ketiak
3) Biarkan Emma whitening body lotion malaysia meresap pada kulit selama 10-15 minit
4) Akhir sekali urut selama 30 saat untuk penyerapan sempurna
.
💗💗💗💗💗💗
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alan Selangor
#effatihah
.
💗💗💗💗💗💗
.
#emmalottion#emmalotionmurah#emmalotuonborong#emmalottionmurahborong#emmalitionoriginal#emmalotionborongmurah#lotionpemutih#putihajaibcheta#lotioncheta#emmasoap#emmamaembongsoap#pearlwhiteningbodycream#bodycreammurah#bazarpaknil#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahborong#mekapmurah#pemborongshahalam#pemborongselangor#lotionpemutihoriginal#produkmalaysia#litionmurahori#

0💬

www.effatihah.com
.
EMMA LOTION
.
💗💗💗💗💗💗
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔️Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki
✔️ Melembut serta menghaluskan kulit badan #effatihah
✔️ Boleh disapu di tempat yang gelap mcm bawah lengan, dicelah peha & ketiak
✔️ Mencerahkan & menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit yang kering
✔️ Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan
Sapu Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream untuk kasik tangan & badan putih melepak. Tambahan lagi, Extra Function dia jugak sebagai sunblock, melindungi dari sinaran UV berbahaya. .
💗💗💗💗💗💗
.
CARA PENGGUNAAN
.
1)Picitkan sedikit Emma whitening body lotion malaysia ditapak tangan
2) Sapukan keseluruh badan kemudian diikuti dengan bahagian badan lain yg gelap seperti celah peha & pelipat ketiak
3) Biarkan Emma whitening body lotion malaysia meresap pada kulit selama 10-15 minit
4) Akhir sekali urut selama 30 saat untuk penyerapan sempurna
.
💗💗💗💗💗💗
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alan Selangor
#effatihah
.
💗💗💗💗💗💗
.
#emmalottion#emmalotionmurah#emmalotuonborong#emmalottionmurahborong#emmalitionoriginal#emmalotionborongmurah#lotionpemutih#putihajaibcheta#lotioncheta#emmasoap#emmamaembongsoap#pearlwhiteningbodycream#bodycreammurah#bazarpaknil#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahborong#mekapmurah#pemborongshahalam#pemborongselangor#lotionpemutihoriginal#produkmalaysia#litionmurahori#

0💬

Loading...

www.effatihah.com
.
EMMA LOTION
.
💗💗💗💗💗💗
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔️Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki
✔️ Melembut serta menghaluskan kulit badan #effatihah
✔️ Boleh disapu di tempat yang gelap mcm bawah lengan, dicelah peha & ketiak
✔️ Mencerahkan & menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit yang kering
✔️ Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan
Sapu Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream untuk kasik tangan & badan putih melepak. Tambahan lagi, Extra Function dia jugak sebagai sunblock, melindungi dari sinaran UV berbahaya. .
💗💗💗💗💗💗
.
CARA PENGGUNAAN
.
1)Picitkan sedikit Emma whitening body lotion malaysia ditapak tangan
2) Sapukan keseluruh badan kemudian diikuti dengan bahagian badan lain yg gelap seperti celah peha & pelipat ketiak
3) Biarkan Emma whitening body lotion malaysia meresap pada kulit selama 10-15 minit
4) Akhir sekali urut selama 30 saat untuk penyerapan sempurna
.
💗💗💗💗💗💗
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alan Selangor
#effatihah
.
💗💗💗💗💗💗
.
#emmalottion#emmalotionmurah#emmalotuonborong#emmalottionmurahborong#emmalitionoriginal#emmalotionborongmurah#lotionpemutih#putihajaibcheta#lotioncheta#emmasoap#emmamaembongsoap#pearlwhiteningbodycream#bodycreammurah#bazarpaknil#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahborong#mekapmurah#pemborongshahalam#pemborongselangor#lotionpemutihoriginal#produkmalaysia#litionmurahori#

0💬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0💬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0💬

Loading...

www.effatihah.com
.
EMMA LOTION
.
💗💗💗💗💗💗
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔️Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki
✔️ Melembut serta menghaluskan kulit badan #effatihah
✔️ Boleh disapu di tempat yang gelap mcm bawah lengan, dicelah peha & ketiak
✔️ Mencerahkan & menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit yang kering
✔️ Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan
Sapu Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream untuk kasik tangan & badan putih melepak. Tambahan lagi, Extra Function dia jugak sebagai sunblock, melindungi dari sinaran UV berbahaya. .
💗💗💗💗💗💗
.
CARA PENGGUNAAN
.
1)Picitkan sedikit Emma whitening body lotion malaysia ditapak tangan
2) Sapukan keseluruh badan kemudian diikuti dengan bahagian badan lain yg gelap seperti celah peha & pelipat ketiak
3) Biarkan Emma whitening body lotion malaysia meresap pada kulit selama 10-15 minit
4) Akhir sekali urut selama 30 saat untuk penyerapan sempurna
.
💗💗💗💗💗💗
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alan Selangor
#effatihah
.
💗💗💗💗💗💗
.
#emmalottion#emmalotionmurah#emmalotuonborong#emmalottionmurahborong#emmalitionoriginal#emmalotionborongmurah#lotionpemutih#putihajaibcheta#lotioncheta#emmasoap#emmamaembongsoap#pearlwhiteningbodycream#bodycreammurah#bazarpaknil#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahborong#mekapmurah#pemborongshahalam#pemborongselangor#lotionpemutihoriginal#produkmalaysia#litionmurahori#

0💬

www.effatihah.com
.
EMMA LOTION
.
💗💗💗💗💗💗
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔️Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki
✔️ Melembut serta menghaluskan kulit badan #effatihah
✔️ Boleh disapu di tempat yang gelap mcm bawah lengan, dicelah peha & ketiak
✔️ Mencerahkan & menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit yang kering
✔️ Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan
Sapu Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream untuk kasik tangan & badan putih melepak. Tambahan lagi, Extra Function dia jugak sebagai sunblock, melindungi dari sinaran UV berbahaya. .
💗💗💗💗💗💗
.
CARA PENGGUNAAN
.
1)Picitkan sedikit Emma whitening body lotion malaysia ditapak tangan
2) Sapukan keseluruh badan kemudian diikuti dengan bahagian badan lain yg gelap seperti celah peha & pelipat ketiak
3) Biarkan Emma whitening body lotion malaysia meresap pada kulit selama 10-15 minit
4) Akhir sekali urut selama 30 saat untuk penyerapan sempurna
.
💗💗💗💗💗💗
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alan Selangor
#effatihah
.
💗💗💗💗💗💗
.
#emmalottion#emmalotionmurah#emmalotuonborong#emmalottionmurahborong#emmalitionoriginal#emmalotionborongmurah#lotionpemutih#putihajaibcheta#lotioncheta#emmasoap#emmamaembongsoap#pearlwhiteningbodycream#bodycreammurah#bazarpaknil#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahborong#mekapmurah#pemborongshahalam#pemborongselangor#lotionpemutihoriginal#produkmalaysia#litionmurahori#

0💬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0💬

www.effatihah.com
.
EMMA LOTION
.
💗💗💗💗💗💗
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔️Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki
✔️ Melembut serta menghaluskan kulit badan #effatihah
✔️ Boleh disapu di tempat yang gelap mcm bawah lengan, dicelah peha & ketiak
✔️ Mencerahkan & menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit yang kering
✔️ Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan
Sapu Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream untuk kasik tangan & badan putih melepak. Tambahan lagi, Extra Function dia jugak sebagai sunblock, melindungi dari sinaran UV berbahaya. .
💗💗💗💗💗💗
.
CARA PENGGUNAAN
.
1)Picitkan sedikit Emma whitening body lotion malaysia ditapak tangan
2) Sapukan keseluruh badan kemudian diikuti dengan bahagian badan lain yg gelap seperti celah peha & pelipat ketiak
3) Biarkan Emma whitening body lotion malaysia meresap pada kulit selama 10-15 minit
4) Akhir sekali urut selama 30 saat untuk penyerapan sempurna
.
💗💗💗💗💗💗
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alan Selangor
#effatihah
.
💗💗💗💗💗💗
.
#emmalottion#emmalotionmurah#emmalotuonborong#emmalottionmurahborong#emmalitionoriginal#emmalotionborongmurah#lotionpemutih#putihajaibcheta#lotioncheta#emmasoap#emmamaembongsoap#pearlwhiteningbodycream#bodycreammurah#bazarpaknil#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahborong#mekapmurah#pemborongshahalam#pemborongselangor#lotionpemutihoriginal#produkmalaysia#litionmurahori#

0💬

www.effatihah.com
.
EMMA LOTION
.
💗💗💗💗💗💗
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔️Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki
✔️ Melembut serta menghaluskan kulit badan #effatihah
✔️ Boleh disapu di tempat yang gelap mcm bawah lengan, dicelah peha & ketiak
✔️ Mencerahkan & menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit yang kering
✔️ Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan
Sapu Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream untuk kasik tangan & badan putih melepak. Tambahan lagi, Extra Function dia jugak sebagai sunblock, melindungi dari sinaran UV berbahaya. .
💗💗💗💗💗💗
.
CARA PENGGUNAAN
.
1)Picitkan sedikit Emma whitening body lotion malaysia ditapak tangan
2) Sapukan keseluruh badan kemudian diikuti dengan bahagian badan lain yg gelap seperti celah peha & pelipat ketiak
3) Biarkan Emma whitening body lotion malaysia meresap pada kulit selama 10-15 minit
4) Akhir sekali urut selama 30 saat untuk penyerapan sempurna
.
💗💗💗💗💗💗
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alan Selangor
#effatihah
.
💗💗💗💗💗💗
.
#emmalottion#emmalotionmurah#emmalotuonborong#emmalottionmurahborong#emmalitionoriginal#emmalotionborongmurah#lotionpemutih#putihajaibcheta#lotioncheta#emmasoap#emmamaembongsoap#pearlwhiteningbodycream#bodycreammurah#bazarpaknil#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahborong#mekapmurah#pemborongshahalam#pemborongselangor#lotionpemutihoriginal#produkmalaysia#litionmurahori#

0💬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0💬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0💬

www.effatihah.com
.
EMMA LOTION
.
💗💗💗💗💗💗
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔️Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki
✔️ Melembut serta menghaluskan kulit badan #effatihah
✔️ Boleh disapu di tempat yang gelap mcm bawah lengan, dicelah peha & ketiak
✔️ Mencerahkan & menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit yang kering
✔️ Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan
Sapu Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream untuk kasik tangan & badan putih melepak. Tambahan lagi, Extra Function dia jugak sebagai sunblock, melindungi dari sinaran UV berbahaya. .
💗💗💗💗💗💗
.
CARA PENGGUNAAN
.
1)Picitkan sedikit Emma whitening body lotion malaysia ditapak tangan
2) Sapukan keseluruh badan kemudian diikuti dengan bahagian badan lain yg gelap seperti celah peha & pelipat ketiak
3) Biarkan Emma whitening body lotion malaysia meresap pada kulit selama 10-15 minit
4) Akhir sekali urut selama 30 saat untuk penyerapan sempurna
.
💗💗💗💗💗💗
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alan Selangor
#effatihah
.
💗💗💗💗💗💗
.
#emmalottion#emmalotionmurah#emmalotuonborong#emmalottionmurahborong#emmalitionoriginal#emmalotionborongmurah#lotionpemutih#putihajaibcheta#lotioncheta#emmasoap#emmamaembongsoap#pearlwhiteningbodycream#bodycreammurah#bazarpaknil#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahborong#mekapmurah#pemborongshahalam#pemborongselangor#lotionpemutihoriginal#produkmalaysia#litionmurahori#

0💬

www.effatihah.com
.
EMMA LOTION
.
💗💗💗💗💗💗
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔️Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki
✔️ Melembut serta menghaluskan kulit badan #effatihah
✔️ Boleh disapu di tempat yang gelap mcm bawah lengan, dicelah peha & ketiak
✔️ Mencerahkan & menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit yang kering
✔️ Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan
Sapu Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream untuk kasik tangan & badan putih melepak. Tambahan lagi, Extra Function dia jugak sebagai sunblock, melindungi dari sinaran UV berbahaya. .
💗💗💗💗💗💗
.
CARA PENGGUNAAN
.
1)Picitkan sedikit Emma whitening body lotion malaysia ditapak tangan
2) Sapukan keseluruh badan kemudian diikuti dengan bahagian badan lain yg gelap seperti celah peha & pelipat ketiak
3) Biarkan Emma whitening body lotion malaysia meresap pada kulit selama 10-15 minit
4) Akhir sekali urut selama 30 saat untuk penyerapan sempurna
.
💗💗💗💗💗💗
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alan Selangor
#effatihah
.
💗💗💗💗💗💗
.
#emmalottion#emmalotionmurah#emmalotuonborong#emmalottionmurahborong#emmalitionoriginal#emmalotionborongmurah#lotionpemutih#putihajaibcheta#lotioncheta#emmasoap#emmamaembongsoap#pearlwhiteningbodycream#bodycreammurah#bazarpaknil#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahborong#mekapmurah#pemborongshahalam#pemborongselangor#lotionpemutihoriginal#produkmalaysia#litionmurahori#

1💬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0💬

www.effatihah.com
.
EMMA LOTION
.
💗💗💗💗💗💗
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✔️Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki
✔️ Melembut serta menghaluskan kulit badan #effatihah
✔️ Boleh disapu di tempat yang gelap mcm bawah lengan, dicelah peha & ketiak
✔️ Mencerahkan & menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit yang kering
✔️ Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan
Sapu Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream untuk kasik tangan & badan putih melepak. Tambahan lagi, Extra Function dia jugak sebagai sunblock, melindungi dari sinaran UV berbahaya. .
💗💗💗💗💗💗
.
CARA PENGGUNAAN
.
1)Picitkan sedikit Emma whitening body lotion malaysia ditapak tangan
2) Sapukan keseluruh badan kemudian diikuti dengan bahagian badan lain yg gelap seperti celah peha & pelipat ketiak
3) Biarkan Emma whitening body lotion malaysia meresap pada kulit selama 10-15 minit
4) Akhir sekali urut selama 30 saat untuk penyerapan sempurna
.
💗💗💗💗💗💗
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
-010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alan Selangor
#effatihah
.
💗💗💗💗💗💗
.
#emmalottion#emmalotionmurah#emmalotuonborong#emmalottionmurahborong#emmalitionoriginal#emmalotionborongmurah#lotionpemutih#putihajaibcheta#lotioncheta#emmasoap#emmamaembongsoap#pearlwhiteningbodycream#bodycreammurah#bazarpaknil#effatihah#igkosmetikmurah#kosmetikmurahborong#mekapmurah#pemborongshahalam#pemborongselangor#lotionpemutihoriginal#produkmalaysia#litionmurahori#

0💬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💎 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💎 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💎 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0💬